03 Μαρτίου 2012

Μείωσης τελών … συνέχεα …

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Θα ήθελα να σχολιάσω την απάντηση του Δημάρχου, σχετικά με την μειωση των τελών, έαν βέβαια εχει διατυπωθεί οπως στην επιστολή του αναγνώστη.

Πρώτον. Αναφερόμαστε βέβαια στα ανταποδοτικά τέλη, καθαριότητα- φωτισμού και υδρευση για ολο τον Δήμο και για την αποχέτευση στον πρώην Δήμο Καμ. Βούρλων. Ανταποδοτικά τέλη σημαίνουν,κατα την κοινή λογική, οσες δαπάνες κάνει ο Δήμος για την καθαριότητα, τόσες πρέπει να εισπράξει από τους δημότες με την τιμολογιακή του πολιτική και σύμφωνα με τις συνθήκες της περιοχής του.
Εάν υπάρχουν οφειλές Δημοτών 1.500.000 ευρώ,(που δεν πιστεύω οτι είναι ολο το ποσό στα ανταποδοτικά) οφείλει να τα εισπράξει, έστω κατά ενα ποσοστό,σε ετ'ησια βάση, επόμένως υπάρχει δυνατότητα αντίστοιχης μείωσης, άλλως τα εισπραχθέντα ποσά από ανταποδοτικά ,πηγαίνουν σε άλλες δραστηριότητες, είναι αυτό σωστό:: είναι νόμιμο::

Δεύτερον. Οι μισθοί των υπαλλήλων καθαριότητας , υδρευσης, τακτικών και εκτάκτων έχει μειωθεί κατα 40 %, από 1500 έγιναν 1000 ή και παρακάτω, από την μείωαη αυτή δεν υπάρχει δυνατότητα μείωσης των τελών, βέβαια έχουμε αυξηση του πετρελαίου, του ρεύματος για τα αντλιοστάσια και τον δημοτικο φωτισμό, αυτά ισοσκελίζονται ::

Τρίτον. Οι φόροι που εισπράτονται πρέπει να είναι για την κατασκευή έργων, ο Φορος Φωτιζόμενης επιφάνειας,Το τέλος ακίνητης περιουσίας, τα εσοδα από μισθώσεις κοινοχρήστων χώρων πλατειών, φόροι παρεπιδημούντων και εκδιδομένων λογαριασμών , λούσεων, διαφημήσεων ,φόροι που αποδίδονται στην Τ.Α από το κράτος τελών κυκλοφορίας, κλπ και Τεταρτον, οι Δήμαρχοι εξ Ιταλίας δώρησαν ένα μισθό, οι δικοί μας οι αιρετοί ας κοιτάξουν γύρο τους, τον δημοτικό υπάλληλο, τον ιδιωτικό υπάλληλο, πόσο μειώθηκε ο μισθός του, άλλως θάρθει η τρόικα και ο Παπαδήμος

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η "ΝΙΡΒΑΝΑ"ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ "ΚΕΚΤΗΜΕΝΟΥ"ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑΣ.Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ "ΚΑΜΑΡΙΛΑ".ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΑΛΥΨΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΥΠΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ.Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αδελφοι χριστιανοι στην αρτοκλασια ακουγεται η ψαλμωδια,ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΝΑΣΑΝ,ΟΙ ΔΕ ΕΚΖΗΤΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ "ΔΗΜΑΡΧΟ"ΟΥΚ ΕΛΛΑΤΤΩΘΗΣΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΑΓΑΘΟΥ.ΠΡΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ.-ΠΡΟΣΧΟΜΑΙ????????

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ - ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ - ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ;;; ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΩΝΥΜΕ 4.45 ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ Ο ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕ ΦΥΣΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ 'ΜΙΣΘΙΟ' ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΓΗΠΕΔΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ Κ.Λ.Π. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??????

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά χαλαρώστε γιατί τους μισθός και τις αντιμισθίες.ένας τον έχει απαρνηθεί από όσο ξέρω τον μισθό του και είναι ο πρόεδρος της δημοκρατίας Παπούλιας. Κατά τα άλλα όποιος έχει άντερα ας κατέβει να πάρει τους διαγωνισμούς για γήπεδα και διαγωνισμούς. Φτάνει βρε η λάσπη το καταλαβαίνετε έχετε γίνει γραφικοί;;; είστε άρρωστοι πάτε σε κανένα γιατρό γιατί σας έχει κοστίσει πολύ. κάντε στην άκρη και δείτε πως γίνονται έργα που δεν έχουν γίνει για πολλά χρόνια. Η τωρινοί δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι είναι μακράν οι καλύτεροι των τελευταίων 20 ετών.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ.ΠΟΡΕΥΣΟΥ ΕΝ ΤΗ ΙΣΧΥΙ ΣΟΥ ΤΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΝ ΘΗΡΕΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ Η ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητοι αναγνώστες του blog, εάν δεν ανοίξει το ΕΣΠΑ για να ξεκινήσουν οι χρηματοδοτήσεις των ενταγμένων εργων και να εγκατασταθούν εργολάβοι, μην έχεται ελπίδες να υλοποιηθούν σοβαρά αναπτυξιακά έργα. Στα χαρτιά και στις εξαγγελίες θα μείνουμε.
Ας είναι χαμηλά ο πήχυς των αιρετών, αργούν οι εξαγγελίες να υλοποιηθούν στη σημερινή συγκυρία, μην κάνεται τα λάθη των παλαιοτέρων.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΧΕΡΟΥΒΙΜ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΩΝ ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ.ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΝΟΜΕΝ.ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ[Δημαρχο, Αντιδημαρχο, Ειδικο γραμματεα περιφερειας.]ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ.ΚΥΡΙΟΙ ΙΛΑΣΘΗΤΙ ΤΑΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΗΜΩΝ.ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΝ ΤΑΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΗΜΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑ.ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ[Σεραφειμ τον θηρευτη].

Ανώνυμος είπε...

Ο παλαιοκομματισμος πεθαινει.Οι τελευταιοι εκπροσωποι του στο Δημο αρνουνται να το δεχθουν,μερος του προβληματος και οι ιδιοι,μαλλον οι ιδιοι ηταν το προβλημα.Νομιζουν οτι θα μεινουν στο απυροβλητο,περιμενοντας ως "Μανα εξ ουρανου",την περιβοητη χρηματοδοτηση,για ενα δυο εργα υποδομης,που εμφανως δεν κτυπουν τη "ριζα του κακου" της υποαναπτυξης.Απο την αλλη οι εκατερωθεν υποστηρικτες,αναλωνονται σε κριτικη προσωπων,λες και οι κακοδαιμονια ,ειναι ο ταδε και ο δεινα,παραβλεποντας το γεγονος οτι στη φαση αυτη δεν υπαρχουν Μαγοι.Η λογικη λεει οτι ως καταλειπα ενος συστηματος που ξεψυχαει,οι Δημοτες δεν αντιδρουν "πνιγμενοι" στην οικονομικη υφεση,οι "φτωχοδιαβολοι"αιρετοι,και να ηθελαν δεν μπορουν μεσα σε αποπνικτικα Δημαρχοκεντρικα πλαισια καθοδηγησης και επιτηρησης,και οι εναλλασσομενοι τυχαρπαστοι εργολαβοι παροντες για οτι ποιο κακοτεχνο και υπερκοστολογημενο.οι απ'ευθειες αναθεσεις"βασει του νομου"καθεστως,τυπικοι σχεδιασμοι διαλογισμων,απο "μυαλα στειρα"Δημοσιουπαλληλικης νοοτροπιας"περιξ της αρπαχτης".Σε ολα αυτα μερικοι πραγματι,Γραφικοι προσπαθουν ναπουν αυτο που πιστευουν σε αυτηκοα οντα που ειναι ειδος εν ανεπαρκεια.ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 11.13 ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕς...ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙς ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΚΡΑ ΣΟΥ...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΣΥΜΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!!!
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 11.13 ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕς...ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙς ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΚΡΑ ΣΟΥ...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΣΥΜΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!!!
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε των μεσανυχτα και ημισυ.Δεν προσπαθω να πουλησω τιποτε,την γνωμη μου λεω ,αναγνωριζοντας τον Δον κιχωτικο χαρακτηρα μου.Αλλα η διαφορα μας ειναι φανερη.Δεν ειμαι υποστηρικτης κανενος και ευτυχως γνωριζω τις εννοιες,Τοπικισμος,Μικροπολιτικη,Ετσιθελισμος,και Κομματικη ευνοια [Παλαιοκομματισμος].Επισης πρεπει να σου κανω γνωστο,οτι πικρα εχει εκεινος που χανει κατι σε προσωπικο επιπεδο,απο εκεινο που νομιζε οτι θα κερδιζε.Οσο αν με συμπονας,θελεις χρονο ακομη για να με μαθεις,εκτος αν κανουμε παρεα και δεν το ξερω.Εγω ομως σε κρινω[αν μπορω]θετικα και σε αναβαθμιζω σε "πιστοληπτικη ικανοτητα ΑΑΑ]απο το γεγονος οτι ως υποστηρικτης δεν εισαι υβριστης.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
ΞΑΝΑΓΡΑΨΕ ΤΩΡΑ ΤΙς ΕΡΜΗΝΕΙΕς ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ...
ΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ.....ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ Κ ΑΥΤΟ!!!!!!!!
Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΑΝΤΑΡΤΗ ΕΝΩ Ο ΤΕΤΡΙΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!
Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ....Κ Α Ν Ε Ν Α Σ!!!!!!!
ΔΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ....
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ...
ΑΛΛΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ .

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΛΕΣ 8.16 ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥ ΑΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΤΡΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΥΩΠΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΑΝΑΛΥΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΕΠΑΡΣΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΑΟΣ.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ. ΟΤΑΝ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΙΟΝΙΖΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΒΙΣΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΑΝΙΧΝΕΥΣΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.Π.Χ.ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ "ΜΑΤ" ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ\ΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ;ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΓΟ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΒΑΖΕΙ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΜΕ ΟΥΡΑΓΟ ΤΟΝ ΜΩΛΟ.ΤΡΙΤΟΝ ΣΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΡΙΚΟ ΕΝΙΑΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ.ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ, ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΟΣ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ.ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ,ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΚΟΛΗ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ,ΟΤΙ ΔΙΔΕΤΑΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΔΥΝΑ [ιαματικα Κουνιαβιτη,ρουμελιωτικος γαμος,πατατες χαμηλης τιμης,κλπ]ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΩΔΥΝΑ [ονομασια Δημου,μεταφορα λυματων,απ'ευθειας αναθεσεις,κλπ]ΚΡΑΤΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.Ο ΣΠΙΝΘΗΡΟΒΟΛΟΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τι παίρνεις και δεν μας δίνεις??? Μόνος σου τα γράφεις μόνος σου τα διαβάζεις. χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Αλαλα τα χειλη των ασεβων,των μη προσκυνουντων την εικονα σου την σεπτην.Κυριε εκεκραξα προς εσε,εισακουσον μου Κυριε.Φυλαξον με απο παγιδος και απο σκανδαλων των εργαζομενων την ανομιαν.Σωσον Αγαθε τας ψυχας ημων και τας αντιμισθιας υμων.

Ανώνυμος είπε...

Αριστερος η δεξιος ψαλτης εισαι;