27 Μαρτίου 2012

Πονοκέφαλος για τη Στερεά οι 3 χώροι για τους λαθρομετανάστες

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σε μείζον ζήτημα για την Περιφέρεια Στερεάς, αναμένεται να εξελιχθεί η εντολή του υπουργού προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη μέσα σε λίγες ημέρες, ο περιφερειάρχης Στερεάς, να βρει και να υποδείξει τρία κατάλληλα σημεία, για την κατασκευή κέντρων κράτησης παρανόμων μεταναστών, όπου θα μπορούν να στεγαστούν 3.000 λαθρομετανάστες.

Οι χώροι πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένοι, γεγονός που τους καθιστά δυσεύρετους, τόνισε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς, Βαγγέλης Τετριμίδας, που μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή στην περιφέρεια Στερεάς δεν υπάρχουν κενά στρατόπεδα που να πληρούν τις προϋποθέσεις και να βρίσκονται μακριά από κατοικημένες περιοχές. Ο κ. Τετριμίδας θα συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη με τους δημάρχους της Περιφέρειας, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα και σε νέα σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη θα τον ενημερώσει για τις θέσεις των δημάρχων.


lamiastar.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ο βδελατος προτεινε τον καμπο αναμεσα στη σκαρφεια και αγιο Σεραφειμ. Προετοιμαζονται προσληψεις μαγειρων και καθαριστων. Ειδικοτητα ... και αυτη του μαγειρεματος και του ...ξεσκονισματος.

Ανώνυμος είπε...

Μια τοπικη κοινωνια προβατων,θα βγαλει,αναποφευκτα καποια στιγμη,μια Διοικηση Λυκων.

Ανώνυμος είπε...

2 μυρια λαθρομεταναστες εχουμε ...
θα φτιαξουνε κεντρα τα οποια θα φιλοξενησουνε 30-40 χιλιαδες
και ?????
λυσαμε το προβλημα ?????
ρε σεις μηπως να μαζευαμε ολους τους πολιτικους σε ενα κεντρο
και εθελοντικα χωρις πληρωμη εκανα τον σεκιουριτα μη τυχον και βγουνε απο κει !!!!!!!!!!!!!!