16 Ιουνίου 2008

Μενόμενος ο Αβδίκος θέλει να φτιάξει ΙΧ μαρίνα στο Ασπρονέρι

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αναδημοσίευση από το Blog LamiaNews

Απειλεί τους πάντες ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Αβδίκος έχοντας συμπαραστάτη το Νομάρχη Φθιώτιδας Θανάση Χειμάρα και γενικότερα την παρέα των Καμένων Βούρλων.

Ζητά επίμονα παρά τις απαγόρευσης της νομοθεσίας να δημιουργήσει ΙΧ μαρίνα στο Ασπρονέρι « για να δένει το σκάφος του» όπως ο ίδιος μεγαλόφωνα διακήρυττε στα Καμένα Βούρλα.

Μάλιστα μέχρι τώρα έχει κάνει αρκετές απόπειρες ωστόσο όμως οι εντολές που έχουν δοθεί στη λιμενική αρχή είναι κάθετες.
Πληροφορίες σημειώνουν ότι ήδη έχει ενημερωθεί το υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας ενώ οι προσπάθειες που έγιναν από τοπικούς παράγοντες έπεσαν στο κενό.

Ωστόσο ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων που μετέχει σε αυτή την καλοκαιρινή συντροφιά δεν δείχνει να ενδιαφέρεται κυρίως για εκείνη την περιοχή που είναι μέσα στα διοικητικά του όρια ενώ άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι ο δήμος Αγίου Κωνσταντίνου έχει πολύ άγριο το μάτι.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα στον τόπο μας από το να ασχολούμαστε με γραφικούς.....

Ανώνυμος είπε...

Όταν λοιπόν ολοκληρώσει την μαρίνα ο Πρόεδρος αμέσως θα κατασκευάσει γεφυρά, η οποία θα συνδέει τη Στερεά με την Εύβοια και αμέσως μετά υποθαλάσσια σήραγγα στο Δίαυλο Ωρεών. Έτσι δε θα μιλάμε πια για το πέταλο του Μαλιακού αλλά για τον κύκλο του Μαλιακού κόλπου. Ας σοβαρευτούμε, οι καιροί είναι πολύ κρίσιμοι και δεν επιτρέπονται τέτοιες πατάτες......

Ανώνυμος είπε...

Εγώ άκουσα ότι ο Πρόεδρος δεν προτίθεται να κατασκευάσει ιδιωτική μαρίνα αλλά υποβρυχιακή βάση!

Ανώνυμος είπε...

Απορώ πως και δεν έχει γραφτεί κάτι στο blog που έχει φτιαχτεί για τον πρόεδρο. http://abdikosfun.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Ο Σκηνίτης κ. Κυρμανίδης της κοινοπραξίας ΝΑΦ και του Δήμου Καμένων Βούρλων (και προσωπικός δικηγόρος και σύμβουλος του κ. Αντωνίου) έχει χώσει από ότι φαίνεται για καλά τη μύτη του για να μην γίνει η Μαρίνα του Προέδρου του ΕΒΕ κ. Αβδίκου στο Ασπρονέρι. Παρεμβαίνει δε και στις εργασίες που κάνει ο Πρόεδρος για τον καλλωπισμό του χώρου και της γύρω περιοχής(βλέπε κατασκηνώσεις, δασαρχείο) . Όλα αυτά γίνονται απ` ότι φαίνεται διότι μέσου του προέδρου θέλει να πλήξει τον Νομάρχη κ. Χειμάρα που μένει εκεί δίπλα , επειδή τον έχει κομμένο από παντού και τον έχει στείλει στα αζήτητα.

Ανώνυμος είπε...

Μάλωσε κανένας τον πρόεδρο για του καλλωπισμούς? ΌΧΙ !!
για τις παρανομίες είναι το θέμα, και σε αυτό αναφερόμαστε!
Άντε τότε , όποιος γουστάρει και έχει τα λεφτά , ας κάνει και μια ιδιόκτητη μαρίνα, ας αγοράσει και όση θάλασσα θέλει και ας διεκδικήσει όσο αιγιαλό θέλει!
Τι λέτε ρε !! πάτε καλά ? υπάρχουν και νόμοι ρεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι νόμοι; Αυτοί ισχύουν για εμάς τους μικρούς... Δυστυχώς έτσι έχει η γενικότερα η κατάσταση της χώρας μας, αυτό είναι και το ηθικό δίδαγμα των καιρών μας.