07 Ιουνίου 2008

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΝΕΟΛΑΙΑ , Ιδανικός Συνδυασμός για Πολιτικά Παιχνίδια???

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Θα ήθελα να δημοσιευθεί το παρακάτω κείμενο-ερώτηση στο Blog.


Διάβασα στην εφημερίδα Λαμιακός Τύπος της 6/6/08 ότι "ο Όμιλος Φίλων Αθ. Γιαννόπουλου" οργάνωσε σε συνεργασία με τον Δήμο Καμ. Βούρλων, καθαρισμό της παραλίας της πόλης μας όπου συμμετείχαν και μαθητές, του Δημοτικού μας σχολείου.

Η προσπάθεια καθαριότητας και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας είναι θετική αλλά η συμμετοχή των παιδιών σε μία κίνηση ενός πολιτικού Fan Club, γεννά τουλάχιστον σε μένα ερωτηματικά.

Διερωτώμαι αλήθεια, συμμετείχε το Δημοτικό Σχολείο με την άδεια ή και την παρότρυνση των Δασκάλων τους?


Δεν θα είχα πρόβλημα, να ήταν μια κίνηση του Δήμου, Του Δημοτικού Σχολείου, ή ακόμα και της Βουλής και να συμμετέχουν τα αθώα παιδάκια, όχι όμως να στηρίζουν τα παιδιά μια προσπάθεια ενός Συλλόγου που σκοπό έχει να προβάλει ένα πολιτικό!!!

Δεν θα είχα πρόβλημα ούτε αν διοργανόνωνταν από κάποιον από τους παραπάνω θεσμικούς φορείς, και έρχονταν να συμμετέχει και ο κ. Βουλευτής.
Δεν θα ήθελα όμως τα παιδιά να συμμετέχουν στον καλοπισμό του προφίλ κανενός πολιτικού απ΄όπου και αν προέρχεται με το να στoλίζουν με την παρουσία τους δραστηριότηττες ενός fan clab.

Θα ήθελα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για το γεγονός, αλλά πήρα την απόφαση να γράψω στο Blog γιατί το είδος της προβολής από τα "δημοκρατικά και ανεξάρτητα" ΜΜΕ αλλά και το γεγονός το ίδιο μου προξένησε πολύ άσχημη εντύπωση.

Ο κ. Γιαννόπουλος με τους 30.000 περίπου σταυρούς των τελευταίων εκλογών σίγουρα δεν έχει ανάγκη από τέτοιες λάθος κινήσεις και κακώς πήραν την πρωτοβουλία να μπλέξουν τα παιδάκια των Καμένων Βούρλων σε μία πολιτική διαφήμιση κάποιοι από τον όμιλο του. Ελπίζω αυτοί οι κακοί σύμβουλοι να μην ήταν δημότες μας. Όσο για τον Δήμαρχο, τι να πω .....δε λέω τίποτα.

Για τους δασκάλους δεν θα πω επίσης τίποτα γιατί οι άνθρωποι μπορεί να μην συμμετείχαν, να έγινε μετά το σχολείο(το ελπίζω και το εύχομαι, αλλιώς...)
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ

Σχολιασμός του Blogger:
Καπελώθηκε στην κυριολεξία, εκδήλωση για το περιβάλλον, από τον κύριο Θανάση Γιαννόπουλο υπό την αιγίδα του Μάκη Αντωνίου, Δημάρχου Καμένων Βούρλων?

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τα γλυψ-γλυψ του Μάκη θα κάνουμε πολιτική για το περιβάλλον;

Ανώνυμος είπε...

Ο όμιλος Φίλων Γιαννόπουλο από ότι ξέρουμε είναι αυτός των κουμπουραδων. Τι σχέση μπορεί να έχει ένας τέτοιος σύλλογος με το περιβάλλον από τι στιγμή που η μόνη τους ασχολία είναι το κυνήγι. Και να ξέρουν όλοι αυτοί που εμπλέκονται με αυτό το θέμα ότι σε τέτοια μικροί ηλικία μόνο ο ΧΙΤΛΕΡ στρατολογούσε. Σαν δεν ντρέπονται λίγο να χρησιμοποιούν μικρές ψυχές για να δήξουν ότι έχουν στρατό

Ανώνυμος είπε...

Σα δε ντρεπόμαστε λέω γω, να χρησιμοποιούν τα παιδιά για να το παίξουν οικολόγοι και ευαισθητοποιημένοι…Και οι δασκάλοι αυτοί, τι δάσκαλοι είναι να πηγαίνουν τα παιδιά σε τετοιες στημένες εκδηλώσεις?

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις. Δείτε εδώ περισσότερα
http://lamianews.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή η τοποθέτηση του κυριου Μακρυνίτσα! Τόσο καιρό στην κυβέρνηση ο κύριος Γιαννόπουλος τώρα θυμήθηκε να μαζέψει τα σκουπίδια από την παραλιά των Καμένων Βούρλων! Μόνο ψηφοθηρική μπορώ να χαρακτηρίσω αυτη την κίνηση αυτη!

Ας περάσουμε και στα του οίκου μας! Ρε παιδία στη θάλασσα αυτή εμείς οι ιδιοι οι δημότες δεν θα κάνουμε μπάνιο? Σε αυτή την παραλία δεν θα κανουμε ηλιοθεραπία? Αυτή ειναι η κληρονομια μας... Γιατί αντι να κρίνουμε, και καλά κανουμε δλδ, τον κύριο Γιαννόπουλο που είχε κάποιους σκοπους, να μην πάρουμε όλοι μαζί μία σακούλα και να "οργώσουμε" τις παραλίες έτσι ώστε να πούμε και μεις μέσα μας... οτι κάτι κάναμε! Έστω και αυτή την μικρή κίνηση!

Πιστεύω όπως έχω ξαναπεί... πρέπει να συσπειρωθούμε για το καλό του τόπου μας! Να παλέψουμε και να προσφερουμε προσωπικη εργασία, κόπο, θυσίες, για να καταφέρουμε να αναδείξουμε τον τόπο μας!
Ευχαριστω για τον χώρο...