20 Μαΐου 2008

ΕΚΠΤΩΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ???

Αναρτήθηκε από… Katw.Geitonia

Ανάστατη είναι η κοινωνία των Καμένων Βούρλων με τις παρανομίες που γίνονται από το Δήμαρχο Καμένων Βούρλων στην επέκταση του Σχεδίου .

Πολλά τα ερωτήματα που τίθενται γενικότερα διαβάστε παρακάτω και δείτε τις ανάλογες όπως πάντα φωτογραφίες.
Καταρχήν ρίξτε μια ματιά στο σχέδιο πόλεως του 1994 που ισχύει επίσημα σήμερα, και δίπλα ακριβώς δείτε την κατάσταση που έχει αυτή την στιγμή (πάλι με την τεχνική του ‘πριν’ και ‘μετά’) για να καταλάβετε τις παράνομες αλλαγές που έχουν γίνει.

Click στην φωτογραφία για να την δείτε σε μεγάλο μέγεθος



Πολλά τα ερωτήματα που τίθενται απο τους Δημότες.

Πώς διανοίχτηκε ο δρόμος που φαίνεται με το κόκκινο χρώμα στο σχέδιο χωρίς να γίνει τροποποίηση Σχεδίου που υπήρχε από το 1994 ???

Ο ίδιος ο κ. Αντωνίου σε επιστολή του που έστειλε στην εφημερίδα <Καμένα Βούρλα σήμερα> και δημοσιεύθηκε στο φύλλο 24, Μάιος 2008, σελίδα 3 με την οποία απαντά σε ερωτήματα της εφημερίδας και συγκεκριμένα στο ερώτημα (2) της εφημερίδας για την επέκταση του Σχεδίου που αφορά το αν έχουν περιληφθεί και άλλα τμήματα στην επέκταση - τροποποίηση του Σχεδίου Καμένων Βούρλων όπως για παράδειγμα α) το τμήμα μεταξύ Οικοδομικού τετραγώνου Ραδίου - Θρονίου και του απέναντι ρέματος όπου προβλέπονται χώροι πράσινου και παρκινγκ, απαντάει ότι:
« Εκτός από τα δύο τμήματα επέκτασης που έχουν αναρτηθεί με την πολεοδομική μελέτη δεν έχουν περιληφθεί άλλα τμήματα ή περιοχές για να γίνει σχετική πολεοδομική ρύθμιση »

Αναρωτιέται λοιπόν εύλογα κανείς «ψεύδεται ο κ. Αντωνίου στο εν λόγω δημοσίευμα»?

Μετά από αυτό, και πάλι είναι ατελείωτα τα ερωτήματα που τίθενται καθημερινά από τους Δημότες.

Τα τετράγωνα που δημιουργήθηκαν (1) και (2) και απεικονίζονται στο διάγραμμα με κίτρινο χρώμα είναι Πάρκο , Παρκινγκ ή Οικοδομικά Τετράγωνα ???
Ποιος το αποφάσισε αυτό ??? και με ποια πράξη ???
Γιατί δεν διανοίχτηκε ο δρόμος κατά μήκος του ρέματος όπως προβλέπεται από το Σχέδιο του 1994 ???
Γιατί δεν διανοίχτηκε ο δρόμος μέχρι την Αγίου Νικολάου αλλά σταμάτησε μέχρι την Οδό Ανδρούτσου ???
Γιατί διανοίχτηκε δρόμος (απεικονίζεται με το κόκκινο χρώμα) μεταξύ των τετραγώνων (1) και (2) αφού δεν προβλέπεται από το Σχέδιο του 1994 ???

Αν ο Δήμος και οι υπηρεσίες της πολεοδομίας λειτουργούν με αυτό τον τρόπο τότε νομιμοποιείται άραγε να πάρει κάθε ένας μας μια μπουλντόζα και να ανοίγει εντός του Σχεδίου παράνομους δρόμους εκεί που δεν προβλέπονται???

Επομένως αν είναι οικοδομικά τετράγωνα τα (1) και (2) μπορεί να μας πει ο κ. Πλατανιάς σαν μηχανικός που είναι και ασχολείται με το Σχέδιο ποια είναι η αντικειμενική τους αξία , και τίνος ιδιοκτησίες είναι ???

Έγινε άραγε να υποθέσουμε με αναγκαστική απαλλοτρίωση????
Πως έχουν αποζημιωθεί οι ιδιοκτήτες???
Και ποιοι είναι αυτοί???
Ελήφθη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την παράνομη διάνοιξη του δρόμου???
Γνωρίζει κάτι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν το ξέρουν οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι ???

Τελειωμό δεν έχουν και πάλι τα ερωτήματα των Δημοτών.

Σίγουρα όμως ελήφθη απόφαση στη Δημαρχιακή Επιτροπή για δημοπράτηση και διάνοιξη του παράνομου δρόμου που δεν προβλέπεται από το Σχέδιο του 1994 με την ψήφο του Δήμαρχου κ. Αντωνίου που είναι και πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής.

Αν δεν είναι παράβαση καθήκοντος αυτό ??? Τι άλλο μπορεί να είναι ???

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας και της Νομαρχίας έκαναν έλεγχο στην παράνομη διάνοιξη του δρόμου ???
Πως χρηματοδότησαν το Δήμο ώστε να γίνει διάνοιξη ενός παράνομου δρόμου που δεν προβλέπεται από το Σχέδιο του 1994 ???
Γιατί το έργο έγινε με απ` ευθείας ανάθεση και κατάτμηση (πάλι με την ψήφο του κ. Αντωνίου) σε γνωστό εργολάβο απ` τα παλιά???

Η αντιπολίτευση τι λέει για όλα αυτά ??? δεν γνωρίζει τίποτα ??? γιατί τα συγκαλύπτει ???.
Γιατί δεν φέρνει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ???
Μήπως εμπλέκεται και αυτή και για αυτό σφυρίζει κλέφτικα ???

Να ασκηθεί αμέσως πειθαρχική δίωξη εναντίον του Δημάρχου κ. Αντωνίου από το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας για παράβαση καθήκοντος όπως προβλέπει ο Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας.

Αν δεν κινηθεί ο Περιφερειάρχης, να επέμβει αυτεπάγγελτα ο Εισαγγελέας Λαμίας προς τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων κ. Αντωνίου για παράβαση καθήκοντος, και να πράξει τα δέοντα.

Για του λόγου το αληθές , ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που δείχνουν πως έχει η κατάσταση σήμερα...

61 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά στη δημαρχιακή επιτροπή ψηφίζει μόνο ο Δήμαρχος δεν υπάρχουν άλλοι σύμβουλοι που να ψηφίζουν

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου υπάρχουν άλλοι τρείς από τη συμπολίτευση Πλατανιάς, Αναγνωστοπούλου και Καλύβας και ένας από την αντιπολίτευση ο Κοντοπάνος.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε σύντροφε αυτοί που ψηφίζουν , δεν έχουν και αυτοί ευθύνη για τις αποφάσεις που παίρνονται.

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται ότι με αυτά που διαβάζω πρέπει να εκπέσουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι για παράβαση καθήκοντος, που συμμετέχουν στη δημαρχιακή επιτροπή και το ψήφισαν αυτό για την παράνομη διάνοιξη του δρόμου , γιατί αν δεν το ψηφίζανε οι τρείς τουλάχιστον της συμπολίτευσης δεν μπορούσε μόνος του ο Δήμαρχος με τη δική του ψήφο να το περάσει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοντοπάνος είναι ο μόνος που κάνει αντιπολίτευση

Ανώνυμος είπε...

Λίγο νωθρό τον βρίσκω και αυτόν (τον Κοντοπάνο) ως αντιπολίτευση τώρα τελευταία.

Ανώνυμος είπε...

Σημαντική ή παρατήρηση που αφορά την εν λόγω παρατυπία. Είναι βέβαιο πως παρανομώντας η τοπική αυτοδιοίκηση κατόρθωσε να εξωραΐσει έναν μέχρι πρότινος κοπρώνα και συγχρόνως να εξασφαλίσει την ακίνητη ιδιοκτησία ευφάνταστων πολιτών περικλείοντάς την από το πουθενά σε δύο οικοδομικά τετράγωνα, (ελπίζω για την τελευταία παρατήρηση να σφάλω και να πρόκειται για χώρους πρασίνου, όπως άλλωστε προβλέπει και το σχέδιο πόλης, οψόμεθα. Βέβαια παλαιός δήμαρχος της πόλης κόντεψε να χάσει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, όταν επιχείρησε να οικοδομήσει δημόσιες τουαλέτες στην εν λόγω θέση). Απέδειξε λοιπόν στους πολίτες η τωρινή δημοτική αρχή, ότι επιτελεί έργο και παράλληλα εξασφάλισε τις απαραίτητες δεξαμενές ψήφων για την πολιτική της επιβίωση.
Κατά τη γνώμη μου το κύριο ζητούμενο είναι, ότι στην περίπτωση που οι εκάστοτε «δημοτικοί άρχοντες» δε μπορούν ή δεν «επιθυμούν» να εφαρμόσούν και να ερμηνεύσουν το νόμο προτιμούν την παρατυπία και, όπως προκύπτει από το σχόλιο του blog, την παρανομία, επικαλούμενοι την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και την ανάγκη εύρεσης άμεσων λύσεων για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής του συνόλου των πολιτών. Προσωπικά διαφωνώ με αυτή την επιλογή καταστρατήγησης των θεσμών και κυρίως έχω να παρατηρήσω, ότι δεν εφαρμόστηκαν ευσύνοπτες – άτυπες διαδικασίες σε ανάλογες περιπτώσεις, όπως στην περιοχή των Χαλασμάτων (κοινώς γνωστή ως η τιμωρός Σαρακίνα), στο χαρακτηρισμό της «νομαρχιακής» οδού Καμένων Βούρλων – Καρυάς και στις καθέτους οδούς της πόλεως που επιτρέπουν ελεύθερη πρόσβαση προς τη θάλασσα. Αναρωτιέται κανείς εύλογα για τα εν λόγω ζητήματα - προβλήματα, ο βαθμός προτεραιότητας για την επίλυση τους μετρήθηκε από πλευράς της δημοτικής αρχής με γνώμονα την ευϋποληψία των ενδιαφερομένων πολιτών, την οικονομική τους επιφάνεια, το πουγκί των ψήφων τους ή την πολιτική τους τοποθέτηση στα δημοτικά δρώμενα; Η κατά καιρούς απάντηση των εκάστοτε δημάρχων, δημοτικών συμβούλων ήταν τα εμπόδια που προκύπτουν από τη γραφειοκρατία και η οικονομική ένδεια του Δήμου. Απλές δικαιολογίες κατά την ταπεινή μου γνώμη, τις οποίες εύκολα προσπερνούν οι «δημοτικοί μας άρχοντες» όταν τελικά το επιθυμούν. Άλλωστε η βοήθεια και ο έλεγχος των αρμοδίων υπηρεσιών και κυρίως των Περιφερειακών οργάνων ή των πολιτικών προϊσταμένων του Δήμου είναι μηδαμινές. Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις η εμπλοκή τους χαρακτηρίζεται ως «ποινικά κολάσιμη», βλέπε οικοδόμηση δυτικής πτέρυγας ξενοδοχείου Γαλήνη, διαμερίσματα διαμονής τέως νομάρχου, κατασκευή τουριστικού λιμένως, οικονομικές ατασθαλίες, που βαρύνουν προσωπικό του Δήμου, κ.τ.λ. κ.τ.λ.).
Μεγίστη η ευθύνη των δημοτικών συμβούλων, που με την ψήφο τους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτών των έργων. Αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά ότι εκτός από άπειροι είναι κυρίως ακατάλληλοι και επικίνδυνοι. Πάνω από όλα όμως είναι δειλοί ή κατά τη ρήση των αγωνιστών της επανάστασης του 21 «Νενέκοι».

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να καθαρίσει ο δήμαρχος τον "κοπρώνα" και το λόγγο απ΄τα αγριόχορτα και να φτιάξει δρόμο και πεζοδρόμια στην άλλοτε χαβούζα?
Μάλλον καλύτερα ήταν πριν. Παρέα με τα φίδια, τους σκορπιούς, τα κουνούπια και τα...πτώματα!!!
Να μη γίνει τίποτε καλύτερο στα Καμένα Βούρλα για να μην στεναχωρηθεί η παρέα της χρόνιας απραξίας και των μικρών ή μεγάλων σκανδάλων. Τόση υποκρισία και φτήνεια σ΄αυτό τον Τόπο? Έ όχι και "να εκπέσει ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι που συγκροτούν τη δημαρχιακή επιτροπή". Εδώ δεν εξέπεσαν οι προηγούμενοι που δεν είχαν φτιάξει ποτέ προϋπολογισμό και δεν είχαν κάνει ποτέ απολογισμό αλλά παρόλα αυτά διαχειρίζονταν και μάλιστα χωρίς διπλογραφικό σύστημα τα λεφτά του Κράτους και των δημοτών και ζητάμε να εκπέσει ο σημερινός που βάζει τάξη? Τί σόϊ μικροπολιτικές τακτικές είναι αυτές, ρωτάω εγώ ο πανηλίθιος...

Ανώνυμος είπε...

Εύστοχος ο σχολιασμός σας φίλε ανώνυμε 1:08 , πλην αμβλύς , «ευχολόγος» και χωρίς διάθεση να ‘εισέλθετε’ σε mood ‘κατηγορώ’.

Διαπιστώνετε και διατυπώνετε ό,τι γράφτηκε ήδη και από τον Bloger, αλλά θα προτιμούσα από εσάς (κρίνοντας σας από το υψηλό ομολογουμένως επίπεδο σας) να σχολιάσετε με διάθεση ‘καυστήρα’ και να δαχτυλοδείξετε ευκρινώς.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία η φωτογραφία με την κατάσταση σήμερα. Όντως δεν έχει σχέση με το βούρκο του παρελθόντος και τη διαρκή χωματερή που βρίσκονταν μέσα στην πόλη. Γιατί όμως δεν δημοσιεύετε και φωτογραφίες του "πριν" απ΄το συγκεκριμένο κομμάτι για να γίνουν συγκρίσεις? Ευτυχώς που οι φωτογραφίες υπάρχουν στο μυαλό μας και κάνουμε εμείς τις συγκρίσεις.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ θεωρώ καλό να φτιάξω έξω από το camping ένα πολύ ωραίο πολιτιστικό κέντρο – Bar.
Αφού λοιπόν το κρίνω εγώ καλό , έτσι και αλλιώς άγονη γης είναι , άσχετα από νόμους , πολεοδομικά σχέδια πόλεως , πιθανές ιδιοκτησίες κλπ κλπ να το κάνω !!!
Αααα ξέχασα θα το κάνω επίσης και γιατί, μέχρι και σήμερα στα Καμένα Βούρλα η ασυδοσία γενικότερα είναι στα πάνω της.
Κανένα όριο κανένας φραγμός , στρουθοκαμηλισμός και άγιος ο Θεός (κάνει και ρίμα)

Προφανώς αστειεύομαι και ελπίζω να αστειεύεται και ο φίλος παραπάνω που τα βρίσκει όλα ρόδινα

Ανώνυμος είπε...

Να "δακτυλοδείξω ευκρινώς"? Δεν χρειάζεται να το κάνω εγώ. Το κάνει ήδη η κοινωνία των Καμένων Βούρλων, μόνο που οι "δακτυλοδεικτούμενοι" από την κοινωνία σκούζουν για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Είμαστε λίγοι στα Καμένα και γνωριζόμαστε. Τέλος, εκείνος που θα τους "δακτυλοδείξει" είναι ο Λαός και ο...εισαγγελέας που ψάχνει πολύ το παρελθόν. Καλή υπομονή σε όλους μας

Ανώνυμος είπε...

Υπερέβησαν κύριοι τα εσκαμμένα!
Πάρτε το χαμπάρι, υπάρχουν και νόμοι.
Αν ήθελε κάποιος να φτιάξει κάτι θα έπρεπε να ακολουθηθεί η όποια νόμιμη οδός.
Διαφορετικά είμαστε ζούγκλα !

Ανώνυμος είπε...

Δεν βρίσκω τίποτε ρόδινο! Ρόδινες είναι οι νοοτροπίες που επικρατούν σε ορισμένα μυαλά.Στα μυαλά εκείνων που επί τόσα χρόνια είχανε στήσει το μεγάλο πανηγύρι-πανηγύρι διαρκείας-και τώρα προσπαθούν να κάνουν θόρυβο με τα νταούλια και τους ζουρνάδες της "πάνω-κάτω γειτονιάς"... Γιατι δεν ρωτάνε τους δημοτικούς συμβούλους και το δήμαρχο για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο Δήμος? Για τα χρέη. Για τη μη συμμετοχή επί χρόνια σε αναπτυξιακά προγράμματα. Για τα χάλια του περίφημου βιολογικού που χρειάζεται να γίνουν σήμερα πρόσθετα έργα για να λειτουργήσει κανονικά. Για τα τέλη ύδρευσης που δεν πήγαιναν στο Ταμείο του Δήμου. Για τις ξεχασμένες κοινότητες του διευρυμένου Δήμου. Για το ετήσιο κόστος καυσίμων και άλλα πολλά. Γι αυτό λοιπον, όσοι σπεύδουν να αρθρογραφήσουν χωρίς να γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις να θυμούνται τη λαϊκή παροιμία "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί"...

Ανώνυμος είπε...

Στον θεράποντα της...νομιμότητας, σε εκείνον που μας υπενθυμίζει ότι "διαφορετικά είμαστε ζούγκλα", αξίζουν συγχαρητήρια. Μόνο που θα θα πρέπει να γίνει μιά διόρθωση: 'Είμασταν ζούγκλα". Αλήθεια ποιός δεν θυμάται τα αγριόχορτα ύψους ...τριών μέτρων. Τις οχιές και τις δενδρογαλιές μέσα στον αστικό ιστό της πόλης. Τους κινδύνους ασθενειών. Την αθλιότητα και την υποβάθμιση...
Και κάτι ακόμη: Οι δημότες κερδίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής όταν οι δήμαρχοι τολμούν!!! Και υπάρχουν άπειρα, επαινετέα παραδείγματα ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που για χάρη της περιοχής τους και της τοπικής κοινωνίας, για το καλό της δημόσιας υγείας και από καλαισθησία, αποφάσισαν να δράσουν. Το ερώτημα που απευθύνω προς το συμπολίτη μας που υποκριτικά μιλάει για νομιμότητα χωρίς να γνωρίζει πώς έγινε το έργο, είναι ένα: Του άρεσε να βλέπει και να ζεί με τη βρωμιά? Και γιατί τόσα χρόνια καμιά δημοτική αρχή απ΄όσες πέρασαν δεν είδε την ...χωματερή μέσα στην πόλη? Ας βγάλουμε τις τσίμπλες της σκοπιμότητας από τα μάτια για να πάμε μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν έχει νομικούς συμβούλους και μηχανικούς ο Δήμαρχος να ρωτήσει, πως έκανε μια τόσο χοντρή παρανομία, τόσο ανόητος είναι.

Ανώνυμος είπε...

Πως , έχει νομικό σύμβουλο τον κ. Κυρμανίδη και τεχνικό σύμβουλο τον κ. Πλατανιά που προσπαθούν να τον χώσουν μέσα για να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι αυτοί τώρα με τη διεύρυνση στις επόμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε καλά τα λες αλλά απ` ότι διάβασα θα παραπεμφθεί και ο Πλατανιάς για παράβαση καθήκοντος, οπότε μένει ελεύθερο το πεδίο για τον κ. Κυρμανίδη.

Ανώνυμος είπε...

Απαντώ σε καθένα από τα θέματα ξεχωριστά στον 3:00 & 3:11.

Αναφορικά με το ποιος τα βλέπει ρόδινα και ποιοι επί χρόνια είχαν στήσει πανηγύρι και τις πάνω και κάτω γειτονιές κλπ:
Ο γράφων και σχολιαστής δεν έχει καμία σχέση με τα πανηγύρια της εκάστοτε δημοτικής αρχής τόσο των προηγούμενων ετών όσο και της παρούσας.

Αναφορικά με το γιατί δεν ρωτάτε τους δημοτικούς συμβούλους και τον δήμαρχο κλπ:
Αν δεν κάνω λάθος τα ερωτήματα μέσα από το Blog είναι ένα είδος που δεν υπολείπεται ούτε σε ποσότητα ούτε σε ποιότητα.

Σχετικά με όσους αρθρογραφούν κλπ
Όντως αυτοί που αρθρογραφούν δεν τα ξέρουν όλα, ρωτάνε όμως και μαθαίνουν όλα τα «κοινά μυστικά». Τρανή απόδειξη γι αυτό αποτελούν τα τρανταχτά στοιχεία που υπάρχουν ( φωτογραφίες πριν και μετά , στοιχεία , νόμοι κλπ)

Σε αυτό το σημείο θα μπορούσα να πω και εγώ αρκετές παροιμίες αλλά λέω να κρατήσω το επίπεδο υψηλό.

Αναφορικά με τον θεράποντα της νομιμότητας και κατά πόσο ήμασταν «ζούγκλα»:
Ήμασταν «ζούγκλα» όντως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι εμείς θα πρέπει να το επιτρέπουμε και να συνεχίζουμε να είμαστε «ζούγκλα» !! Μία βασική αιτία που γίναμε «ζούγκλα» είναι ότι κάνουμε «τα στραβά μάτια» σε παρανομίες αφού πρώτα τις ευλογήσουμε προς άφεση αμαρτιών και τις μετονομάσουμε σε νόμιμες.

Το «όταν οι δήμαρχοι τολμούν», έτσι όπως γράφεις , και τελικά έτσι που τολμούν και αυτά που κάνουν, δεν τολμώ να το σχολιάσω γιατί ο Bloger θα μου διαγράψει το σχόλιο.

Σχετικά τώρα με το ποιος μιλάει υποκριτικά και το αν και ποιος ξέρει πως έγινε το έργο:
Το επιχείρημα που προτάσεις αφορά τα χόρτα και τις δεντρογαλιές, αν είχες άλλα επιχειρήματα τι στο καλό θα τα έλεγες. Κατά συνέπεια αν αντιπαραβάλω την νομιμότητα του σχεδίου πόλεως με τα χόρτα και τις δεντρογαλιές, αντιλαμβάνεσαι ότι αν το επαναλάβεις εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα !!

Αυτά ...

Ανώνυμος είπε...

Σχολιασμός του ανωνύμου 1.08 προς τον ανώνυμο 2.37. και τον ανώνυμο 2.50

Προς τον 2.37: Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας. Θεωρώ όμως ότι αρκετούς φωτογράφησα με την παρέμβασή μου, έστω και ανώνυμα επί του παρόντος. Δηλώνω στη διάθεση παντός ενδιαφερομένου για να παρέχω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ποινικά κολάσιμες ενέργειες, που ανέφερα στο σχόλιό μου 1.08. Ως προς τη διάθεση «καυστήρα», απλά δηλώνω ότι δεν είμαι καλοριφέρ……..
Προς τον 2.50: Κακώς χρησιμοποιήσατε πρώτο ενικό σε απάντηση του σχολίου του 2.37, διότι δε γράψατε το σχόλιο 1.08, εκτός και αν υιοθετείτε απόλυτα τις απόψεις μου και συνεπώς φροντίσατε να απαντήσετε πριν από εμένα για εμένα. Δυστυχώς αυτά έχουν οι ανώνυμοι σχολιασμοί. Για το λόγο αυτό θα κάνω μόνο μία ευχή αγαπητέ 2.37: Να συμμετάσχουν όσο το δυνατό περισσότερο γίνεται επώνυμα οι σχολιαστές.

Ανώνυμος είπε...

Μην τον αδικείς τον Δήμαρχο γιά την κατασκευή των γεφυριών και του δρόμου.Οταν γίνεται ένα έργο οφείλουμε να του το αναγνωρίσομαι,αλλά να τηρηθούν οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.Απλά ο άνθρωπος χειρίζεται τα θέματα του Δήμου σαν να κατασκευάζει πολυκατοικία δική του.Δεν τον ενημερώνουν σωστά φαίνεται οι νομικοί του σύμβουλοι ή αυτός δεν ακούει κανέναν,με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πληρωθούν τα έργα αφού δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες.Ο Επίτροπος που εγκρίνει τα κονδύλια γνωρίζει το νόμο γιά την λειτουργία των Ο.Τ.Α.,ο Δήμαρχός τον αγνοεί.Ε τώρα γιά τα οικοδομικά τετράγωνα 1 και 2 πιστεύω ότι αυτά ήταν μέσα στα πλαίσια προεκλογικής συμφωνίας και καποια στιγμή έπρεπε να γίνουν,αφού δεν το κατόρθωσαν επί των Εξάρχου-Τσιτίνη καί Κεφάλα που συνεχώς τους στήριζαν προβλέποντας ότι θα κέρδιζαν τις εκλογές.Αν έγιναν ή γίνονται παρανομίες τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι Δημοτικοί σύμβουλοι ας αναλάβουν τις ευθύνες των,γιά αυτά που ψηφίζουν και αυτά που υπογράφουν γιά παραλαβή έργων χωρίς να τηρηθούν μελέτες κ.λ.π. Ο Εισαγγελέας καραδοκεί.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί σύντροφε να πούμε ότι η παρανομία κάτω από ιδικές συνθήκες από έναν Δήμαρχο μπορεί και να είναι επιτρεπτή.
Όταν π.χ η παρανομία γίνεται για το κοινωνικό όφελος των Δημοτών , όπως για να γίνει ένα σχολείο, ένα Κέντρο Υγείας. Δεν επιτρέπεται όμως και είναι παράβαση καθήκοντος όταν γίνεται για ίδιον όφελος, όπως στην περίπτωση μας.
Δεν είδαμε τον Δήμαρχο κ. Αντωνίου να δείξει την ίδια ευαισθησία για την διάνοιξη του δρόμου του Κόρακα που συνεχίζει ευθεία μέχρι την Αγ. Νικολάου, ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την δημιουργία των Σχολικών μονάδων.
Βλέπετε δεν έχει σε πρώτη προτεραιότητα ο Δήμαρχος τη διάνοιξη αυτού του δρόμου , γιατί όπως λέει στην επιστολή του στην εφημερίδα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ σήμερα στο 6 ερώτημα χρειάζεται να γίνει απαλλοτρίωση.
Βλέπουμε ότι ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου έχει σαν πρώτη προτεραιότητα το προσωπικό οικονομικό όφελος και όχι το όφελος των Δημοτών.

Ανώνυμος είπε...

Εκ των συμφραζομένων , και λαμβάνοντας υπόψην αυτά που γράφτηκαν ως άρθρο αλλά και τους πολύ καλούς σχολιασμούς, προκύπτει σαφέστατη και αδιαμφισβήτητη ευθύνη του κυρίου Αντωνίου στην επί της διαδικασίας αλλαγή του σχεδίου πόλεως.

Υπάρχει νομικό πλαίσιο για την συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και θεσμικά ελεγκτικά όργανα.

Να προχωρήσουν στην εφαρμογή του νόμου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά να πω και εγώ κάτι: Τα ομέρος δεν ήταν και καμία ζούγκλα πριν την επέμβαση. ΟΚ είχε και τα αγριόχορτα ήταν και βρώμικο, αλλά μπροστα στα χάλια που έχει όλο το πάρκο δίπλα ακριβώς, ήταν κυριλέ. Σάμπως τώρα η πόλη έγινε καθαρή? Πηγένετε να δείτε περιφερειακά το τι χορτάρια έχουν πλίξει τα οικόπεδα, και αλλού και μετά πείτε ότι έχει καθαρίσει η πόλη. ΣΟΒΑΡΟΙ να ειμαστε. ΕΜΕΙΣ οι πιο μεγάλοι που θυμόμαστε την πόλη επί Μπασάνου ξέρουμε τι σημαίνει στοιχειωδώς καθαρή πόλη.
Ο ΔΙΚΑΙΟΣ 

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνετε μετά από όλα αυτά Δημότες των Καμένων Βούρλων τι μας περιμένει. Ποιος ξέρει τι άλλο έχει στο μυαλό του ο Κτηματομεσίτης (Δήμαρχος) μαζί με τον Τεχνικό του σύμβουλο κ. Πλατανιά (εάν μείνουν βέβαια έξω και δεν πάνε στον Κορυδαλλό ), στην επέκταση του σχεδίου.
Τα χίλια μύρια όσια έχουν να φτιάξουν.
Θα ψάχνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

Ανώνυμος είπε...

Ψάχνοντας τυχαία στο internet στο googl << Παράνομη διάνοιξη δρόμου στα Κ.Β >> μου έβγαλε << Έκπτωτος ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων >>. Έπεσα από τα σύννεφα γιατί στις τελευταίες εκλογές τον είχα ψηφίσει(ζω στη Λαμία) για να φύγει ο απατεώνας κ. Κεφάλας που έκανε το Μηχανικό το Δικηγόρο το Λογιστή, όλα τα ήξερε. Ψήφισα τον Αντωνίου μήπως και κάνει κάτι, αλλά αποδεικνύεται από αυτά που διαβάζω ότι πέσαμε σε χειρότερο απατεώνα.
Δημότες των Καμένων Βούρλων συγκρατήστε τον γιατί αυτός είναι επικίνδυνος (όσο κυκλοφορεί ελεύθερα έξω) να ξεπουλήσει όχι μόνο τα Καμένα Βούρλα αλλά και τα κουφώματα από το Δημαρχείο.
Θέλω να βρω και εκείνο το σύμβουλο που ψήφισα για να τον βάλω μια κατσάδα, γιατί ακούω ότι δεν έχει ανοίξει το στόμα του να πει δύο κουβέντες στο δημοτικό συμβούλιο, πριν δε τις εκλογές δεν έβαζε γλώσσα μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η παράνομη διάνοιξη του δρόμου , τα πεζοδρόμια , τα φωτιστικά και οι αποζημιώσεις των ιδιωτών , αν υπάρχουν ιδιώτες ??? ή μεσίτες ??? ή καινούργιοι ιδιοκτήτες ??? χρηματοδοτήθηκαν από το ταμείο του Δήμου για το οποίο κατηγορείται ο κ. Καντάς ??? Πιστεύω όλα αυτά να τα βρει ο Εισαγγελέας μετά από ενδελεχή έλεγχο που θα κάνει στα οικονομικά του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Χτες έγινε σύσκεψη στο Γαλήνη για τη συνένωση Δήμων. Ξέρει να μας πει κανένας τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

Ένας Δήμος 'από Θερμοπύλες μέχρι Αρκίτσα' , δήλωση του Μάκη στον Λαμιακό Τύπο.

Μωρέ μπράβο! King Size Δήμο θέλει ο Δήμαρχος μας.

Εδώ δεν μπορούν να φέρουν βόλτα την σημερινή κατάσταση, και από σκάνδαλο σε σκάνδαλο πάμε θέλουν και διεύρυνση?
Για να γίνονται διευρυμένα σκάνδαλα?

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΚΡΙΖΟ ΤΡΙΓΩΝΟ (1)

ΓΚΡΙΖΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΕΙΝΑΙ : 100 τ.μ Χ 80 = 8000 τ.μ / 2 = 4000 τ.μ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ (1)

Δ.Τ.Ο = Τ.Ο / Σ.Α.Ο Χ Κ Χ Σ.Ε = 1350/0,6 X 1 = 2250 ευρώ το τ.μ

Όπου :

Τ.Ο : Τιμή οικοπέδου από πίνακα Ι ανάλογα με την τιμή Ζώνης και το Σ.Α.Ο

Σ.Α.Ο : Συντελεστής Αξιοποίησης Οικοπέδου = 0,6

Σ.Ε: ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ: 1,0

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΚΡΙΖΟ ΤΡΙΓΩΝΟ (1)

ΣΥΝΟΛΟ : 4000 τ.μ Χ 2250 ευρώ = 9.000.000 ευρώ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΚΡΙΖΟ ΤΡΙΓΩΝΟ (1)

ΣΥΝΟΛΟ : 9.000.000 ευρώ Χ 3 = 27.000.000 ευρώ


ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΚΡΙΖΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ (2)

ΓΚΡΙΖΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΕΙΝΑΙ : 60 τ.μ Χ 80 τ.μ = 4800 τ.μ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ (2)

Δ.Τ.Ο = Τ.Ο / Σ.Α.Ο Χ Κ Χ Σ.Ε = 1300 / 0,6 Χ 1 = 2166,666 ευρώ το τ.μ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΚΡΙΖΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ (2)

ΣΥΝΟΛΟ : 4800 τ.μ Χ 2166,666 = 10.399.997 ευρώ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΚΡΙΖΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ (2)

ΣΥΝΟΛΟ : 10.399.997 Χ 3 = 31.199.991 ευρώ

ΣΥΝΟΛΟ (1) + ΣΥΝΟΛΟ (2) = 27.000.000 + 31.199.991 = 58.199.991 εκατομμύρια ευρώ


Αυτά τα λίγα έβγαλε ο κτηματομεσίτης ( Δήμαρχος ) για το καλό του τόπου

Ανώνυμος είπε...

Τα λεφτά για την δεξαμενή και τον βιολογικό που πήγαν?
Ποιος τα χούφτωσε? Σε ποιο έργο τα έβαλε ο Μάκης παράνομα?

Για ρωτήστε τους δημοτικούς σας συμβούλους που ψηφίσατε αλλά και την Δήμαρχο, πόσα λεφτά (ζεστό χρήμα) είχε πάρει για την δεξαμενή και τον βιολογικό!

Ρωτήστε επίσης γιατί δεν έγιναν αυτά τα έργα και που πήγαν τα λεφτά!
Στα φωτιστικά τα χαλάσανε παιδιά όλα τα λεφτά!! Εκεί έχει ψωμί! Απ πως νόμισες?
Τα ζεστό χρήμα το μειραστήκανε τα σαΐνια του δήμου. Ε ρε βούρδουλας που χρειάζεται!!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε τον κ. Πλατανιά που από ότι φαίνεται διάβασε την παράκληση του Blog και έστειλε την Αντικειμενική και την Πραγματική αξία των παράνομων οικοπέδων. Εντάξει 58 εκατομμύρια ευρώ δεν και πολλά . Είναι περίπου 10 φορές ο προϋπολογισμός του Δήμου Καμένων Βούρλων.
Περιμένουμε από τον κ. Πλατανιά να μας ενημερώσει και για τους ιδιοκτήτες των παράνομων οικοπέδων αν υπάρχουν . Και αν υπάρχουν ποίοι είναι , εφόσον ασχολείται με το σχέδιο. Και αν γνωρίζει ποιος τα δηλώνει στο έντυπο Ε9.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε φίλε δεν καταλαβαίνω γιατί δίνει αυτά τα στοιχεία ο κ. Πλατανιάς , αυτά είναι εναντίον του αφεντικού του κ. Αντωνίου.

Ανώνυμος είπε...

Α … δεν ξέρεις ότι ενδιαφέρεται ο Πλατανίας για Δήμαρχος στο διευρυμένο Δήμο , για αυτό δίνει τον κ. Αντωνίου. Ήδη ξεκίνησε την προεκλογική του καμπάνια από την πλατεία του Άγιου Κωνσταντίνου που έκανε την παρθενική του εμφάνιση περιστοιχιζόμενος από τα στελέχη του σαν υποψήφιος του διευρυμένου Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Εμπάργκο σε όλους τους κατασκευαστές που έχουν καταστρέψει τα Καμένα Βούρλα.

Ούτε μια ψήφος σε κατασκευαστή , ούτε για δημοτικός σύμβουλος!!

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον 7:54 , αλλά και σε όλους του λοιπούς δημότες.

Τα λεφτά για την δεξαμενή ήταν 200,000 euro , τα οποίο προήλθαν κατευθείαν από το υπουργείο εσωτερικών , και αν θυμάμαι καλά υπάρχουν και στον προϋπολογισμό (για την δεξαμενή εεεε μην ξεχνιόμαστε)
Δεν έγινε τίποτα λοιπόν για την δεξαμενή, και το που πήγαν όλοι ξέρουμε μην γελιόμαστε.

Τα λεφτά για τον Βιολογικό τα οποία προέρχονται από την δικιά μας τσέπη φίλε (των δημοτών δηλαδή) και δεν γνωρίζουμε το ακριβές ύψος τους (πιστέψτε με είναι πολλά) ούτε αυτά πήγαν για τον βιολογικό.
Και με την ευκαιρία να βάλω και λίγα ερωτήματα ακόμα στο θέμα.
Τι ατασθαλίες έχει πάρει μυρωδιά ο επίτροπος και δεν πληρώνει τον Παπαλάμπρο που ασχολείται με τον βιολογικό? Τι πρόβλημα υπάρχει ? να μην μάθουμε και εμείς οι δημότες? Ξέρετε ότι άνετα ο Παπαλάμπρος και με απλές διαδικασίες μπορεί να εντάξει τον Δήμο στον Τειρεσία και θα σου πω εγώ μετά πόσο καιρό θα κάνουν τα ΚΒ να δουν κάποιο σοβαρό έργο!

Τρίτο και φαρμακερό.
Θησέας η μαγική λέξη. 600,000 euro το κονδύλι (από 200,000 για 2007-2008-2009).
Αφορά την ανάπλαση του δημαρχείου. Που είναι ρε παιδιά αυτά τα λεφτά?
Ποιος τα έφαγε τα λεφτά βρεεεεε !!! ‘Φώτα’ γίνανε και αυτά ????

Όποιος κατάλαβε …. κατάλαβε ….

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται με αυτά τα φώτα τελικά.Υπάρχουν μελέτες που προβλέπουν τα υπόγεια καλώδια να τοποθετούνται 15cm μόνο κάτω από το έδαφος και να μην θεωρούνται επικίνδυνα να πάθει κάποιος ατύχημα,ή αν γίνει ατύχημα θα τους αλλάξει τα ΦΩΤΑ μελετητών-κατασκευαστή και επιτροπής παραλαβής το δικαστήριο.Υπάρχει έλεγχος ή μόνο ΜΑΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος φίλος έγραψε ότι ο Κοντοπάνος είναι λίγο νωθρός τώρα τελευταία.
Φίλε απ` ότι γνωρίζω αν δεν υπήρχε ο Κοντοπάνος στην αντιπολίτευση κανένας δεν θα έπαιρνε είδηση για το σκάνδαλο αυτό του παράνομου δρόμου και των γεφυριών που είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει ποτέ στο Δήμο Καμένων βούρλων.
Κανένας δεν θα έπαιρνε είδηση για το σκάνδαλο των 230 χιλιάδων ευρώ στον ιδιώτη για τα σκουπίδια για την απ` ευθείας ανάθεση του αγωγού στον ίδιο εργολάβο και άλλα πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Κοντοπάνος κάνει αντιπολίτευση ο Κεφάλας γιατί δεν κάνει αντιπολίτευση ???

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αφήστε τον Κοντοπάνο. Μακάρι να είχαμε και 2-3 ακόμα σαν αυτόν.
Από έγκυρες και επιβεβαιωμένες πηγές, κάνει αντιπολίτευση.
Με one man show όμως δεν γίνεται δουλειά.

Να δούμε και ο Νάκος πόσο θα βοηθήσει. Αν δεν κάνω λάθος στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα κάνει το ντεπούτο του.
Τα προγνωστικά είναι ότι το έχει πάρει ζεστά, και θα κάνει το χρέος του.

Από την άλλη πλευρά τώρα, κάποιοι (όνομα και μη χωριό) ξεροκαταπίνουν, σκεπτόμενοι ότι θα έχουν απέναντι τους το δίδυμο Κοντοπάνο-Νάκο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κεφάλας δεν κάνει αντιπολίτευση γιατί συνεργάζεται με το Μάκη . Ο Μάκης κρατάει τον Μίμη και ο Μίμης το Μάκη πάνε πακέτο, κάνουν υπόγειες διαδρομές, το παιχνίδι είναι σικέ, κάθε μέρα που περνάει θα φαίνεται που κρατάει ο ένας τον άλλον. Νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Απατώνται οικτρά . Και τους δύο ο κόσμος, αν μπορέσουν να κατέβουν στις επόμενες εκλογές ( εφόσον δεν έχουν πάει ακόμη στη στενή) ,θα τους στείλει εκεί που τους αξίζει……..
Θέλουν βλέπεται και διευρυμένο Δήμο οι κομπιναδόροι. Σου λέει εδώ μας μάθανε τώρα, ότι φάγαμε –φάγαμε. Μήπως μπορέσουμε να κοροϊδέψουμε τίποτα καινούργιους από τους διπλανούς Δήμους για να ματσαλύσουμε ότι μπορέσουμε πάλι. Νομίζουν ότι ο κόσμος στους διπλανούς Δήμους τρώει κουτόχορτο και δεν έχουν μάθει τι κουμάσια είναι.

Ανώνυμος είπε...

Δείτε τι θα γίνει με το θέμα της καινούργιας δεξαμενής στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο. Ενώ υπάρχει οικόπεδο για την δεξαμενή το οποίο είναι απαλλοτριωμένο,
και ο δήμος δεν θα είχε καμία οικονομική υποχρέωση ,ο κ Αντωνίου λέει τώρα ότι δεν θα γίνει εκεί η δεξαμενή , διότι συμβαίνει αυτό το οικόπεδο είναι του πρώην Δημάρχου κ. Κεφάλα. Θα την κάνει αλλού πληρώνοντας προφανώς το χώρο.
Κατ` τα άλλα δεν έχει χρήματα ο δήμος να κάνει αναγκαστική απαλλοτρίωση στην εταιρεία για την δημιουργία των Σχολικών μονάδων. Αυτό ο κ. Αντωνίου δεν το κάνει επειδή αγάπησε τον κ. Κεφάλα , το κάνει γιατί κάπου αλλού τον εκβιάζει ο κ. Κεφάλας ότι αν προχωρήσει να γίνει η δεξαμενή στο πρώην οικόπεδο του θα τον καρφώσει αυτός για τις άλλες συμφωνίες που έχουν γίνει κάτω απ` το τραπέζι και θα ακολουθήσουν. Να δούμε τι θα ψηφίσουν οι σύμβουλοι το συμφέρον του Δήμου η το προσωπικό συμφέρον του Αντωνίου-Κεφάλα
Αυτά για αρχή. Να ετοιμάζεται ο Εισαγγελέας …….

Ανώνυμος είπε...

Το σκάνδαλο που είναι όμως , στο ότι ο κ. Κεφάλας εν ενεργεία Δήμαρχος αποζημιώθηκε εξ αρχής ( κατόπιν συμφωνίας ) για όλο το οικόπεδο αυτό. Ενώ όλοι οι άλλοι δημότες των Καμένων Βούρλων τρέχουν ακόμη στα δικαστήρια και δεν έχουν πάρει ακόμη τίποτα. Έχει και συνέχεια όμως το πράγμα . Ποιος ενέταξε στα απαλλοτριωθέντα όλο το οικόπεδο του κ. Κεφάλα , ποιος άλλος ο κ. Πλατανιάς σε συμφωνία με τον μελετητή κ. Αντωνίου (όχι το Δήμαρχο) . Κατά τα άλλα τι αντιπολίτευση να κάνει ο κ. Κεφάλας ενώ τα έχει τάτσι – μίτσι – κότσι Αντωνίου – Κεφάλας –Πλατανιάς. Αυτά προς ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων για να μην λένε ότι δεν ξέραμε.
Να ετοιμάζεται μόνο ο Εισαγγελέας για όλους εκεί μέσα ……..

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κύριε Τρίγκα Ηλία, πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου,δεν ενημερώνετε τους δημότες για τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου?

Ψάχνοντας , ανακάλυψα τον ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ,μετά την απόφαση της 19 Μαρτίου του 2008 του Προκόπη Παυλόπουλου.

Εκτός των άλλων (έχει ενδιαφέρον διαβάστε τον) διαπίστωσα ότι στο άρθρο 3,1 παράγραφος 7, υπάρχει σαφή οδηγία,να δημοσιοποιούνται όλες οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου στην ιστοσελίδα του δήμου με ευθύνη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Όσο και αν έψαξα στην ιστοσελίδα του δήμου δεν βρήκα τίποτα.

Ρωτώ λοιπόν γιατί κύριε Τρίγκα Ηλία??? Και περιμένω απάντηση!

Ανώνυμος είπε...

Μην αναρωτίεσαι φίλε μου. Ό αξίοτιμος πρόεδρος βρίσκεται ακόμη στη σελίδα 1 του εγχειριδίου λειτουργίας ηλεκτρονικών υπολογιστών,κοινώς άμφιβάλλω αν γνωρίζει να τον ανοίγει. Ως προς τον κανονισμό... τί είναι αυτό τρώγεται......
Όλα για το μισθό ο ερυθρός χμέρ.

Ανώνυμος είπε...

Ε καλά ντε, δεν λέμε να τις γράφει ο ίδιος στο site, μην τον κάνουμε και blogger άλλωστε! Είπαμε με ευθύνη δικιά του πρέπει να αναρτώνται, διοικητικά δηλαδή πρέπει να παρεμβαίνει και να ελέγχει και το αποτέλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. πρόεδρος Τρίγκας Ηλίας είναι μόνο για να παίρνει το μισθό. Δεν είναι για να εφαρμόζει τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου, Α…. ξέχασα λειτουργεί και σαν σάκος του Μποξ για να εκτονώνεται ο κτηματομεσίτης ( Δήμαρχος) όταν δεν ξέρει τι του γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε τι θα κάνει φίλε μου και ο Νάκος στο ντεμπούτο του στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο. Πάντως τέτοια ευκαιρία για τον Εισαγγελέα δεν πρόκειται να του ξαναπαρουσιαστεί.
Υπάρχει στο Blog έτοιμη μασημένη τροφή , το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κτύπημα στην πλάτη, για να πάει κάτω η τροφή. Αν δούμε ότι και αυτός δεν κάνει τίποτα για το σκάνδαλο διάνοιξης του παράνομου δρόμου και τη μεταφορά της δεξαμενής από τον κ. Κεφάλα αλλού , τότε μην περιμένετε τίποτα είναι μιλημένη η δουλειά. Αλλά ας μη βιαζόμαστε όμως ας περιμένουμε να δούμε πρώτα !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απ` ότι διάβασα και κατάλαβα στο Blog για δύο πράγματα κατηγορείται ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου με αυτά που διέπραξε, για αστικές και πειθαρχικές ευθύνες που έχει έναντι του νόμου.
1). Γιατί διάνοιξε παράνομο δρόμο ο οποίος δεν προβλέπεται απ` το υπάρχον Σχέδιο και αυτό έγινε με υπογραφή δικιά του.
2). Το ότι αγόρασε η εταιρεία του με ιδιωτικό προσύμφωνο (υπάρχουν μάρτυρες ??? ) τα δημιουργούμενα παράνομα οικόπεδα με χαμηλό οικονομικό τίμημα.
Ο Πλατανιάς , Καλύβας , Αναγνωστοπούλου κατηγορούνται για συνεργοί , εκτός αν έχουν πάρει και αυτοί τίποτα χρήματα , οπότε αλλάζει τότε το πράγμα.
Το σίγουρο είναι ότι αν προκύψει θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτοί λόγω έννομου συμφέροντος δεν έχουν δικαίωμα ψήφου και πρέπει να απομακρυνθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Αλλά ας μην πανικοβάλλονται θα τους σώσει ο Νομικός σύμβουλος του Δήμου και προσωπικά του Δημάρχου κ. Κυρμανίδης.

Ανώνυμος είπε...

Είναι απλό φίλε μην την ψάχνεις δεν τα άρπαξε μόνο ο Μάκης, απ` ότι φαίνεται έδωσε και στο Μιμάκο και στο Γιαννάκο το κάτι τις τους, για αυτό τους βλέπεις σφυρίζουν αδιάφορα. Α ……. ξέχασα μπορεί να υπάρχει και άλλος ένας που μπορεί να έχει πάρει κάτι τις , θα τον βρει και αυτόν ο Εισαγγελέας !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε σύντροφε μάντης είσαι , πως γνώριζες σχεδόν μια βδομάδα πριν τι θα γίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα της δεξαμενής ??? Όπως ακριβώς τα είχες γράψει έτσι και έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή 30 Μαϊου που πήγα και παρακολούθησα . Σύντροφε τρελάθηκα παρακολουθούσα το δημοτικό συμβούλιο και γνώριζα εκ των προτέρων τι απόφαση θα πάρει το δημοτικό συμβούλιο πριν ακόμη τοποθετηθεί κανένας απ` τους συμβούλους.

Ανώνυμος είπε...

Καλά φίλε με το κ. Νάκο τι έγινε γιατί μας βγήκε Τσούφιος , γνωρίζει να μας πει κανένας τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τι περίμενες φίλε να πνεύσει καινούριος ούριος άνεμος μπαίνοντας στο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Νάκος δεν ξέρεις ότι κουβαλάει πολλά βαρίδια επάνω του. Δεν γνωρίζεις ότι ο κ. Νάκος είναι φθαρμένο προϊόν προς κατανάλωση , τα οποία φθαρμένα προϊόντα και στα σκυλιά να τα πετάξεις ακόμη δεν τα τρώνε γιατί ζέχνουν απ` τη βρώμα. Ο Νάκος απλά ξεπληρώνει τώρα γραμμάτια προς τον πλαστογράφο κ. Αδάμ όπως τον αποκάλεσε ο Δήμαρχος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και τους φίλους του Μπασανέους και είναι δέσμιος της τετραετίας του κ. Τσιτίνη , ( βλέπε σκάνδαλο του Ε.Ο.Τ) όπως αναφέρει και στην κατάθεση που έκανε ο κ. Καντάς στην ένορκη διοικητική εξέταση που διενεργείται.

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ ότι πρέπει να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Αντωνίου που έμαθα στο δημοτικό συμβούλιο της παρασκευής 30 Μαϊου , ενάμισι χρόνο μετά ότι οι Δημοτικές εκλογές που έγιναν στα Καμένα Βούρλα ήταν Μαϊμού, δηλαδή στημένες, ότι δε και να γινότανε ο κ. Αντωνίου θα ήταν Δήμαρχος.
Το θέμα προέκυψε απ` τη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Κεφάλας στην τοπική εφημερίδα Καμένα Βούρλα σήμερα και αναφερόταν ότι το ποσό που τον κατηγόρησε ο κ. Αντωνίου τότε για τα νερά ήταν για 200 ευρώ. Παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος και κρατώντας ένα χαρτί στο χέρι απειλούσε τον κ. Κεφάλα ότι τον κρατάει στο χέρι, και ότι σε αυτόν οφείλετε το ότι δεν τον παρέπεμψε στον Εισαγγελέα. Αυτό το χαρτί ήταν ένα έγγραφο του υφυπουργού εσωτερικών κ. Νάκου προς το Δήμο Καμένων Βούρλων και προς την περιφέρεια με το οποίο ζητούσε να ξεκινήσει η διαδικασία αποπομπής του Δημάρχου κ. Κεφάλα.
Καλά ο κ. Κεφάλας δεν το αποκάλυψε πριν τις εκλογές και δεν το πρωτοκόλλησε
γιατί είχε προσωπικό συμφέρον . Ο κ. Αντωνίου όμως γιατί το απέκρυψε ενώ το γνώριζε το έγγραφο όπως είπε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κ. Αντωνίου απλώς είδε ότι δεν τον συνέφερε να έχει άλλον αντίπαλο στις εκλογές , ο δε κ. Κεφάλας πλέον ήταν του χεριού του και για αυτό δεν το πήγε στον εισαγγελέα πριν τις εκλογές, Έδωσε στον κ. Κεφάλα και το κάτι τις, και έκανε μια συμφωνία ότι σε περίπτωση που τολμούσε να κατέβει και κάποιος άλλος στις εκλογές και θα πηγαίναμε στη δεύτερη Κυριακή και έμενε έξω ο κ. Κεφάλας, ο Κεφάλας θα στήριζε τον κ. Αντωνίου την δεύτερη Κυριακή πάντα βέβαια με το αζημίωτο. Αυτά προς ενημέρωση των Δημοτών και για να γνωρίζουν οι δημότες των Καμένων Βούρλων τι άνθρωποι μας διοικούν.
Αγνοεί βέβαια ο κ. Αντωνίου ότι στην πράξη αυτή είναι συνένοχος και ο Εισαγγελέας παραμονεύει στη γωνία.

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτός ο κ. Αντωνίου (Δήμαρχος) είναι ανεκδιήγητος . Παραδέχθηκε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 30 Μαϊου ότι έκανε παράνομη διάνοιξη δρόμου εντός Σχεδίου στα τετράγωνα Ελπινήκης – Μπασανέων και απειλούσε όποιος τολμάει ας με πάει στον Εισαγγελέα. Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει στο Δήμο Καμένων Βούρλων. Την ίδια δε στιγμή ο σύμβουλος κ. Πλατανιάς ό οποίος είναι και Μηχανικός έλεγε ότι αυτό το κομμάτι της Ελπινήκης - Μπασανέων είναι εκτός σχεδίου. Καταλαβαίνεται δημότες των Καμένων Βούρλων τι μας περιμένει στην επέκταση σχεδίου, το τι έχει να γίνει με του άσχετους που έχουμε μπλέξει και που το παίζουν και ειδήμονες.
Μιλάει βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί εκτός από τους κ. Ξυδία , κ. Κοντοπάνο, κ. Αναστασίου της αντιπολίτευσης όλους τους άλλους τους κρατάει με οικονομικές συναλλαγές από την αντιπολίτευση (κ. Κεφάλα, κ. Γρυλάκη, κ. Νάκο ) όπως φάνηκε και από την ψηφοφορία που έγινε για την παραλαβή του έργου και της παράνομης διάνοιξης του δρόμου.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λένε οι παραπάνω αλλά πολύ αισιοδοξοι είναι ότι θα παρέμβει ο εισαγγελέας. Σίγουρα έχει να ασχοληθεί με σοβαρότερα πραγματα από τις δικές μας μα*ακίες στα Κ. Βούρλα. Αφού δεν υπάρχει και η αντιπολίτευση να τα σμπρόξει δε γίνεται τίποτα.
Αλήθεια, αφού οι Ανδρέου, Κεφάλας Γρυλλάκης είναι τόσο φανερά συνονοημένοι με την πλειοψηφία και τον Αντωνίου, όπως τουλάχιστον λέτε κάποιοι εδώ μέσα, οι άλλοι τρεις που επικαλείται και ο 10:19 πμ, Ιούνιος 02,Ξυδιάς-Κοντοπάνος-Αναστασίου, γιατί δεν κόβουν πέρα να ανεξαρτητοποιηθούν? Μήπως βρωμάει περισσότερο η δουλειά? Μήπως τα χουν έτσι με όλους καλά? Περιμένω τους πιο ενημερομένους να απαντήσουν και να μας διαφοτίσουν
Ο ΑΣΧΕΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Άσχετε

Μπορούν να γίνουν περισσότερα πράγματα με μια ενωμένη αντιπολίτευση παρά με μια αντιπολίτευση διασπασμένη.
Μην ξεχνάμε τον στόχο κύριοι! σας εφιστώ την προσοχή !
Στόχος είναι να πάνε μπροστά τα Καμένα Βούρλα και όχι πχ να ρίξουν
κάποιοι τον Μάκη.

Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα!
Πιέστε τον Μάκη και την αντιπολίτευση να πάνε μπροστά τον τόπο!!!!!

Ο Σχετικός

Ανώνυμος είπε...

Φίλε προβοκάτορα … θα έπρεπε να προσφωνηθεί από τον 9:42 o άσχετος 9:20.
Βάλτε πλάτη όλοι σας , συμπολίτευση και αντιπολίτευση, για το καλό των καμένων βούρλων. Αφήστε τα πολιτικά παιχνίδια, νωρίς είναι άλλωστε ακόμα.
Σε 2 χρόνια από τώρα δεκτό αλλά από τώρα τέτοια παιχνίδια μόνο κακό κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρουσα κουβέντα! Να πω και εγώ το δικό μου σχόλιο: Από αυτά που έγραψε ο 10:19 πμ, Ιούνιος 02, και τα άλλα σχετικά, προκύπτει αβίαστα το εξής συμπέρασμα: Κάποιοι της μειοψηφίας βλέπουν να ανοίγουν δρόμοι στην πόλη και βγάζουν σπυράκια…προτιμάνε να κλείνουν οι δρόμοι και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για αυτό!!!
π.χ. Ξυδιάς και Αναστασίου την προηγούμενη τετραετία που ήταν στην κυβέρνηση, ψήφισαν να κλείσει ο δρόμος των ταξί. Ο δε Κοντοπάνος επί Τσιτίνη που ήταν και αυτός στην κυβέρνηση δεν ενοχλήθηκε που χτήστικε η πτέρυγα του Γαλήνη πάνω στο δρόμο του μίνι γκόλφ(και όσα άλλα αίσχη έγιναν εκείνη την τετραετεία στην έκταση αυτή). Τώρα τους πειράζει που ανοίγει ένα ς καινούργιος δρόμος και τον καταψηφίζουν. Πείθουν κανένα? Ερωτώ.
Τους ενοχλεί που εξηπηρετεί τον κόσμο? Θα συμφωνήσω με τους προηγουμενους που λένε ότι πρέπει να κοιτάξουμε να πάει μπροστά ο τόπος και να είμαστε λογικοί και πειστικοί.

Ανώνυμος είπε...

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Καλοί οι δρόμοι για τον τόπο αλλά να μην γίνεται και της παρανομίας το κάγκελο!!!
Να πάει μπροστά ο τόπος αλλά όχι παρανομώντας ρε παιδιά.

Οι σύμβουλοι που αντιδρούν για τον παράνομο δρόμο καλώς πιστεύω κάνουν.
Είναι και αυτό ένα κομμάτι της δουλειάς τους, να αντιδρούν στις παρανομίες, πόσο μάλλον στις παρεμβάσεις του πολεοδομικού σχεδίου.

Επίσης , επειδή παλαιότερα γινόντουσαν παρανομίες δεν μπορούμε να το προτάσσουμε έτσι ώστε να συνεχίζει να γίνονται παρανομίες (πάσης φύσεως).

Λογικοί και πειστικοί λοιπόν , αλλά και νόμιμοι οπωσδήποτε.

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται με τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Σκορδά έχει κάνει τίποτα για το θέμα της έκπτωσης του Δημάρχου Καμένων Βούρλων για παράβαση καθήκοντος από την παράνομη διάνοιξη δρόμου. Παρελήφθη το παράνομο έργο αυτό από την κ. Καραγκούνη και την κ. Τσεκούρα ??? Ο Εισαγγελέας παραμονεύει στη γωνία !!!