06 Μαΐου 2008

Τα προβλεπόμενα από τον νόμο για τους δήμους και τις κοινότητες,σε περίπτωση που προκύπτουν οικονομικές ατασθαλίες. (άρθρο 168)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Προς Ενημέρωση των δημοτών !!!


Η ερμηνευτική είναι του Καραναστάση

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο κύριος Γενικός Γραμματέας της Περιφερείας , που διοικητικά ανήκουν τα Καμένα Βούρλα? Τηλεόραση βλέπει? Ειδήσεις ακούει ? Εφημερίδες διαβάζει?
Τα blogs τα διαβάζει ? Ενημερώνεται ? επικοινωνεί γενικότερα με το περιβάλλον ?

Τι στρουθοκαμηλισμός είναι αυτός. Αγνοεί τα γεγονότα η κάνει πως τα αγνοεί.
Μήπως και αυτός έχει λερωμένη την φωλιά του?
Μήπως πρέπει να απευθυνθούμε κατευθείαν στον Προκόπη Παυλόπουλο?

Πολλά ερωτηματικά εεε? Εεεμμμ αν δεν ρωτήσω πως θα μάθω?

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάκης Αντωνίου καταθέτει την Τρίτη στις δικαστικές αρχές το πόρισμα για το οικονομικό σκάνδαλο στον Δήμο Καμένων Βούρλων.

Ποιος έβγαλε το πόρισμα αυτό? Με τι στοιχεία ? ποιος ήταν στην επιτροπή? Ποιος έκανε τον έλεγχο? Κάλεσε ορκωτούς λογιστές η μόνοι τους τα κανονίσανε?

Dhmotikos Symboulos είπε...

Δεν υπάρχει διαφάνεια στα οικονομικά του Δήμου Καμένων Βούρλων, πιστεύω το έχετε καταλάβει αγαπητοί δημότες. Το ανησυχητικό είναι ότι έτσι όπως τα πάνε τα πράγματα δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε στο άμεσο μέλλον.

Πάει ολοταχώς για κουκούλωμα η υπόθεση για να πέσουν στα μαλακά κάποιοι όνομα και μη χωριό.

Ανώνυμος είπε...

Και τι μας κρατάει να μαζέψουμε 20 υπογραφές και να ζητήσουμε ενημέρωση?
Ποιος δεν θα υπογράψει για να πιέσουμε του ‘άρχοντες’ για απαντήσεις?
Δόξα το Θεό τρόποι υπάρχουν!

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα ότι την Τρίτη κατατίθεται το πόρισμα στον Εισαγγελέα για το οικονομικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο Δήμο Καμένων Βούρλων.
Στο υπόμνημα που κατέθεσε ο κατηγορούμενος κ. Καντάς συνοδευόμενος από το δικηγόρο του παραδέχεται ότι έχει κάνει κάποια λάθει στη διαχείριση του ταμείου και ο ίδιος. Στη συνέχεια αποδίδει ευθύνες ότι έχουν πάρει χρήματα από το ταμείο οι δύο πρώην Δήμαρχοι κ.Τσιτίνης , κ. Κεφάλας και ο σημερινός κ. Αντωνίου χωρίς παραστατικά και τιμολόγια.
Πάρθηκαν πολλά χρήματα από το ταμείο την περίοδο κ. Τσιτίνη για την λειτουργία και την διαχείριση του κάμπινγκ του ΕΟΤ με προέδρους του δημοτικού συμβουλίου κ. Νάκο και κ. Μπασάνο , και με ιδιαίτερο συνεργάτη τον κ. Βαργιανήτη του τότε Δημάρχου Τσιτίνη και του σημερινού Δημάρχου Αντωνίου ο οποίος εμπλέκεται στο σκάνδαλο διαχρονικά.
Έχω εμπιστοσύνη στον Εισαγγελέα ότι θα κάνει σωστά την δουλειά του και θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση , για να μάθουν και οι Δημότες των Καμένων Βούρλων που πήγαιναν τα χρήματα τους.