06 Μαΐου 2008

ΑΙΣΧΟΣ !!! Προσπάθησαν να κάψουν την εκκλησία στα Καμένα Βούρλα !!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αναδημοσίευση από Star-OnLine.gr

Στόχος αποφασισμένων βανδάλων οι οποίοι δεν δίστασαν να βάλουν ακόμη και φωτιά προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, έγινε το απόγευμα της Κυριακής ο ιερός ναός του Αγ.Νικολάου στο νεκροταφείο Καμένων Βούρλων.

Οι δράστες εισέβαλλαν στο εσωτερικό του ναού προκαλώντας φθορές σε εικόνες και στο ιερό, ενώ στο στόχαστρό τους βρέθηκαν και αρκετοί τάφοι.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή εγκαίρως και σβήστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία που έσπευσε άμεσα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σε αυτούς τους βάνδαλους! Πιστεύω πως το θέμα δεν θα μείνει έτσι και θα μάθουμε αργά ή γρήγορα ποιοί ειναι αυτοί και γιατί έπραξαν κάτι τέτοιο!

Ανώνυμος είπε...

Εάν θυμάμαι καλά πριν από αρκετά χρόνια είχε ξαναγίνει πάλι ακριβώς ίδιο περιστατικό στο ίδιο σημείο, δυστυχώς αυτοί δεν πρέπει να λέγονται άνθρωποι αλλά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της κοινωνίας ! Αρρωστημένες καταστάσεις, δεν υπάρχουν λόγια για χαρακτηρισμό...

Δεν νομίζω ότι θα μάθουμε μιας και είναι σπυριά της κοινωνίας μας, τα οποία όλο και γίνονται περισσότερα... και όλα ξεκινάνε απο τάσεις τις εποχής μας, πχ Gothic Style ...μία αρκετά παλιά τάση την οποία η μόδα την έφερε πάλι στο προσκήνιο παρερμηνευμένη και ο καθένας την μεταδίδει σύμφωνα με τα δικά του πιστεύω φτάνοντας σε άκρα που δεν φαντάζεστε.
Παραθέτω και ένα απόσπασμα από κάποιο άλλο Blog, για να δείτε ότι ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !
-----------------------------------
Μπλούζες μαύρες στενές με μερικά μηνύματα από την κόλαση γραμμένα με χλωρίνη επάνω τους. Η κάπα του Neo από το Matrix και φυσικά πολύ make-up. Έτσι ντύνονται τα αρσενικά Goth άτομα..

Όσο για τα θηλυκά, κάνουν τα πάντα για να χάσουν ότι πιο γλυκό έχουν επάνω τους. Προσπαθούν με απόλυτη αποτυχία να εστιάσουν την προσοχή στο - σχεδόν ανύπαρκτο - στήθος τους, αλλά δεν τα καταφέρνουν γιατί στηρίζουν στο μπούστο τους κόκκινες και μοβ νεκρικές κορδέλες.Έχουν σαν ίνδαλμα το Succubus.

To Succubus, για αυτούς που δεν γνωρίζουν, είναι ένας θηλυκός δαίμονας οπού έρχεται σε όποιον τον καλέσει την νύχτα και του χαρίζει κολασμένο σεξ με άπειρες αμαρτωλές απολαύσεις, φυσικά η ταρίφα για αυτή την νύχτα είναι ο βασανισμός της ψυχής του καλούντος στην αιωνιότητα.
-----------------------------------
Δύσκολες εποχές .. πρέπει να προβληματιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ !
*** Συγνώμη εάν θίγω κάποιον αναγνώστη ο οποίος ανήκει σε τέτοια Group αλλά λυπάμαι , ειλικρινά λυπάμαι. Υπάρχουν τόσα άλλα χρήσιμα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος....