05 Μαΐου 2008

ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ...;;;

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από Email αναγνώστη
(δημοσίευση με μικρή καθυστέρηση)

Τι πιο ευχάριστο και απολαυστικό από έναν περίπατο ,
μια βόλτα στον πεζόδρομο της παραλιακής οδού των Καμένων Βούρλων.

Ένας περίπατος που έχει τη χάρη του και την ομορφιά του όλες τις ώρες, όλες τις μέρες αλλά και όλες τις εποχές του χρόνου.
Κατά πόσο όμως μπορεί να είναι ευχάριστος και υγιεινός ένας περίπατος, τη στιγμή που δίπλα μας διέρχονται ιλιγγιωδώς ποδήλατα με λογής-λογής επίδοξους ..ακροβάτες κάθε ηλικίας θέτοντας τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή όλων αλλά κυρίως των μικρών παιδιών σε κύνδινο;

Κανένας υπέυθυνος του Δήμου ή της Αστυνομίας δεν τους έχει δει ποτέ ;
Ή μήπως οι πεζές περιπολίες πλέον είναι ένας μύθος;;;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ένα πρόβλημα αυτό με τα ποδήλατα στο πεζοδρόμιο που εξυπηρετεί τους πεζούς που περπατάνε αμέριμνοι, θα έπρεπε να υπάρχει υποδομή με ποδηλατοδρόμους αντί το αίσχος αυτό που έχει γίνει με τα τραπεζάκια στην παραλία.

Τώρα ούτε στο δρόμο μπορούμε να τους υποχρεώσουμε να κινούνται αλλά ούτε εναλλακτική λύση υπάρχει.
Αποκλειστικά υπεύθυνοι, και σε αυτό το θέμα, οι κατά καιρούς τοπικοί άρχοντες.
(ποιος άλλος άλλωστε)

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε παιδιά, μην τρελαθουμε κίολας... Ποδήλατα δολοφόνοι θα μου πείτε σε λίγο!!! Καλά κάνουν οι ποδηλάτες και καβαλάν τα πεζοδρόμια μιας και δεν υπάρχει υποδομή για ποδηλατόδρομους και είναι επικίνδυνα για τους ποδηλάτες να βγούν στο δρόμο, μιας και οι οδηγοί δεν τους υπολογίζουν!
Αν και από ότι πήρε το αυτί μου ο σύλλογος ποδηλατών Κ.Β. έχουν κάνει αίτηση στο δήμαρχο για να κατασκευαστούν ποδηλατόδρομοι! Ευχή μου είναι να πραγματοποίηθεί ένα τέτοιο πρωτοποριακό για τον τόπο έργο που θα κάνει την λουτρόπολη μας πιο ανθρώπινη!

Ανώνυμος είπε...

Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα λεει ο λαος μας!
Σιγουρα για κάποιους ανεγκέφαλους δεν μπορουμε να καταδικάσουμε όλους αυτούς που χρησιμοποιούν το πιο υγειινο και οικολογικο μεσο μεταφορας. Σιγουρα κ οι πεζοι κυνδινευουν απ τα ποδηλατα στο πεζοδρομιο, αλλα και οι ποδηλατες απ τα αυτοκινητα στο δρομο.
Μηπως τωρα που οι δρομοι αποσυμφορήθηκαν από την Εθνική Οδο εφτασε η ωρα για κανεναν ποδηλατοδρομο???

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΧΑΝ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ,ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ,ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟ.ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΚΑΘΙΕΡΟΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΩΣ ΤΟΠΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ.