22 Ιουλίου 2024

Δύο μέρες χωρίς νερό σε οικισμό στα Καμένα Βούρλα – τι καταγγέλει κάτοικος : “…αν πιάσει φωτιά πάνε όλα”

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το πρόβλημα υδροδότησης στα Καμένα Βούρλα εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά. Μέσα στον καύσωνα, στην καρδιά του καλοκαιριού.

Μια κατάσταση επαναλαμβανόμενη η οποία δυστυχώς δεν βρίσκει άμεσα λύση και κάθε τρεις και λίγο οι κάτοικοι σε διάφορα σημεία της λουτρόπολης αλλά και του δήμου αντιμετωπίζουν ζητήματα. Οι καταγγελίες για το πρόβλημα είναι διαχρονικές. Είναι γνωστό ότι το παλαιό δίκτυο της περιοχής βγάζει συνεχώς θέματα.

Δείτε την σημερινή καταγγελία κατοικου

“Στον οικισμό που μένω στα Καμένα Βούρλα δεν υπάρχει νερό 2 μέρες τώρα. Ο Δήμος πουθενα. Ο οικισμός είναι μετά τον Κουνιαβιτη μέσα στα πεύκα, αν πιάσει φωτιά και χωρίς νερό πάνε όλα εδώ. Ελπίζω το ζήτημα να διευθετηθεί το συντομότερο.

Σας ευχαριστώ πολύ”

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο LamiaNow.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μας ενημερώσει, Ο ΚΙΜ ή ο ΚΡΙΤΩΝ ή οποιοσδήποτε άλλος, και να μας δείξει τα σχέδια του ΚΟΜΒΟΥ για το τι πρόκειται να γίνει εκεί, και γιατί σταμάτησαν οι εργασίες στο ΚΟΜΒΟ των Καμένων Βούρλων ? Πρόκειται για ασφαλιστικά μέτρα των Μαντράδων ή Πρατηριούχων λόγω φθοράς ιδιωτικής περιουσίας, χωρίς να έχουν γίνει προηγουμένως οι απαιτούμενες νόμιμες ενέργειες αποζημίωσης τους ??? Το παίζει και νομικώς ο ΚΙΜ και ανάθεμά αν ξέρει τι του γίνεται !!!

Ανώνυμος είπε...


Αν εγιναν ασφαλιστικα μετρα για τον Κομβο η ο δημος ζητησε παραταση εργασιων λογω καλοκαιριου,αυτο ,ας το ενημερωσει ο δημος!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο ΚΙΜ, δεν είναι υποχρεωμένος να αναρτήσει το σχέδιο του ΚΟΜΒΟΥ στο Δημαρχείο, όπου θα πηγαίνουν οι ενδιαφερόμενοι δημότες να βλέπουν που θίγονται ή όχι από τους παράδρομους και γενικά από τον ΚΟΜΒΟ. Σιγά μην ενημερώσει ο ΚΙΜ τους δημότες ! Αυτούς τους έχει μόνο για να εισπράττει τα νερά και τους φόρους και να κάνει τις τσαλαβούτες του. Για πράγματα που δεν κοστίζουν οικονομικά τίποτα στο Δήμο δεν τον ενδιαφέρει τον ΚΙΜ να ενημερώσει τους δημότες, φανταστείτε για άλλα πράγματα που χρειάζεται και την οικονομική συνδρομή του Δήμου τη ενημέρωση θα έχουν οι Δημότες ??? Δεν είναι τυχαίο, που από το πρώτο εξάμηνο διοίκησης του Δήμου από τον ΚΙΜ, έχει διαμορφωθεί με τις αλλοπρόσαλλες ενέργειες που κάνει ένα αρνητικό κλίμα εις βάρος του σε όλο το Δήμο γενικά . Αν συνεχίσει έτσι ο ΚΙΜ είναι Μαθηματικός βέβαιο ότι θα οδηγήσει τον Δήμο Καμένων Βούρλων πολλή σύντομα στα βράχια . Βέβαια πάντα υπάρχει η εναλλακτική λύση της αντ΄ αυτού που μπορεί να σώσει το Δήμο από την καταστροφή …..