29 Ιουλίου 2024

2ο Θερινό Φεστιβάλ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Κατασκηνωτικό Κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger



15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμ βεβαια αφου εκλεισε την παραλια στο λογγο τωρα προσφερει κοινωνικες υπηρεσιες στο ποπολο μετα μπουζουκιου.
Α ρε Τραχανα τι ονειρο να ειδες!

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κάποιος ποσο είναι η είσοδος ;

Ανώνυμος είπε...

Χρημα η αναμαρτητος Επισκοπη,ντροπη,.
Το χρημα ειναι διαβολος!
Και εμεις απεταξαμην τον Σατανα .

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Τι αυτό το κάνει για να μαζέψουν λεφτά οι ρασοφοροι?Ρε πάτε καλά μακριά από τους παπάδες και την εκκλησία κάντε προσευχές στο σπίτι σας. Παντως με το νερό που έφερε ο τζουβελος ο πολυβραβεβευμενος χορευτής των 80ς με συμμετοχή στο ρόδα τσάντα και κοπάνα νο2 μεσα στην μπαρμπαρελα ο φρεντο είναι πιο γλυκός και ποιοτικός!

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα ,μηπως στους Ολυμπιακους ησουν εσυ ....ο μπλε Διονυσος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άντε βρε ανόητες Τραχανά.το παίζεις έξυπνος και θεωρείς πως είσαι και γνώστης των πεπραγμένων.Ενας ανόητος γραφικός που οι πιο πολλοί αποφεύγουν να του πουν και γεια.Θα μιλησεις εσύ για τον Ντίνο.Εναν αξιοπρεπή οικογενειάρχη που προσπαθεί και για το καλό του τόπου που ζει.Παντογνωστοι Τραχανά....Ανοητε

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνατε χωριατες ,καντε πρωινο ντους να φυγει ο νυκτερινος υδρωτας,συνεχιστε με στοματικο βουρτσισμα,σερβιριστητε με μπραντς,και μετα στη πλατεια για καφε!
Ετσι θα νιωσετε παραγωγικοι και χρησιμοι σαν τους Αρχαιουυς Αθηναιους!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Klein mein fraulein?

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά γιατί σε απορρίπτει έτσι ο Άγιος;

33 ψήφους δεν το λες και αποδοχή.

Μήπως κάτι πάει λάθος ε;

Για σκέψου μήπως κάνεις κάτι λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τον Τραχανα, και κρίνοντας από τα συμφραζόμενα, όλοι είναι βλάκες και ηλίθιοι πλην αυτού που τα ξέρει όλα, και έχει λύσεις για όλα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

6,37 μμ ακριβώς έφτασε το καράβι.Τωρα στην πλατεία έχει φιέστα. ---------Επίτηδες τα γράφω μερικά για να καταλάβετε ότι αυτός ο τόπος πάει πίσω γιατί δεν έχετε ούτε αίσθηση του χιούμορ κάποιοι. Λύσεις για όλα έχω αλλά όχι επειδή τα ξέρω όλα αλλά επειδή ακούω τους επιστήμονες, κάποιοι που τους εκθειαζετε πάντα δείχνανε στον επιστήμονα την δουλειά του για αυτό δεν έγινε τίποτα. Βρειτε μια φορά που είπα εγώ σε επιστήμονα πως θα κάνει την δουλειά του ,ποτέ και ούτε πρόκειται. Άσε τους ψήφους,δεν είναι 33,εντός Αγίου αγναντης πλην σογιου είναι 10 ,ή εγώ έχω δίκιο ή αυτοί που δεν με ψηφίζουν. Θα το μαρτυρησει το περιβάλλον γύρω από άγιο λογγο ποιος έχει δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά πότε θα μπορούσαμε να πιούμε ένα καφεδάκι στην πλατεία να κάνουμε πολιτική συζήτηση, να ανταλλάξουμε απόψεις; Εσύ που βγαίνεις συνήθως για καφέ;

Α/Κ

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Έλα αύριο στο μαγαζί μου να σε κεράσω από τις 9 και μετά. Ή στις 1 στο Κρεμλίνο βιβα καφέ

Ανώνυμος είπε...

Πέραν του ότι δεν ξέρουμε ποια θα είναι η τιμωρία του ΚΙΜ για την παράνομη μεταφορά νερού στον Άγιο Κωνσταντίνο, το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρόστιμο θα είναι αρκετά τσουχτερό της τάξεως των 500.000 ευρώ + Το χρηματικό αυτό ποσό φυσικά θα πληρώσουν οι δημότες για τις βλακείες που κάνει ο ΚΙΜ.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα ρε το εγκλημα !
Βουρλοβιτες επρεπε να σας ειχε απορροφησει ο δημος Αταλαντης.
Εκει θα βρισκατε την θαλπωρη και την αγαπη και αντι νερο θα σας ποτιζαν τζαμπα μπυρα!