21 Ιουλίου 2024

Καμένα Βούρλα – ο Δήμος ‘φαρμακώνει’ τους δημότες με ακατάλληλο νερό

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από το φ/β


Εχθές βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ένα ακόμα τραγικό, έως άκρως επικίνδυνο συμβάν, από την πλευρά της νέας Δημοτικής Αρχής.
Είναι γνωστό σε όλους τους δημότες του Αγίου Κωνσταντίνου το πρόβλημα υδροδότησης του χωριού. 
Το 24ώρο, λοιπόν, που μας πέρασε,την Παρασκευή 19/7, εντοπίστηκε να μεταφέρεται ποσότητα

πόσιμου,για εμάς του κατοίκους του Αγίου Κωνσταντίνου,νερού σε πλαστική δεξαμενή (άκουσον,άκουσον!), που δεν πληρούσε τις προδιαγραφές μεταφοράς του, με φορτηγό που, επίσης,δε διέθετε καμία άδεια μεταφοράς της συγκεκριμένης δεξαμενής και με οδηγούς που δεν είναι Δημοτικοί υπάλληλοι. 

Για του λόγου το αληθές ,διεκπεραιωτές-οδηγοί ήταν ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καμένων Βούρλων,κύριος Αντεριώτης Σπυρίδων, και οι Δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, κύριος Αντωνίου Κωνσταντίνος και κύριος Δερνιτσιώτης Ιωάννης!

Στο σημείο αυτό, πρέπει οπωσδήποτε να υπογραμμιστεί το γεγονός ότι το φορτηγό αυτό είναι του Δήμου και μέχρι πρότινος μετέφερε αδρανή υλικά. Σύμφωνα,επομένως, με τα προαναφερθέντα προκύπτει ένα μείζονος σημασίας ζήτημα θλιβερό αλλά και με άμεση επίπτωση στη δημόσια υγεία και στην ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής: η μέθοδος της παράνομης και επικίνδυνης αυτής μεταφοράς του δήθεν -πλέον- πόσιμου νερού καθιστά αυτόματα
το ίδιο το νερό αμφιβόλου ποιότητας,καθώς η ταυτότητα προέλευσής του είναι άγνωστη. Αυτό που, ωστόσο, γνωρίζουμε με πάσα βεβαιότητα, είναι ότι δεν έχει γίνει καμία δειγματοληψία και το νερό δεν έχει υποστεί την απαραίτητη χημική ανάλυση. Για αυτούς τους λόγους, κλήθηκε κατευθείαν στον χώρο η αρμόδια αστυνομική αρχή,της οποίας το αίτημα περί προσκόμισης και ελέγχου των σχετικών εγγράφων δεν ικανοποιήθηκε, αφού, όπως ήταν αναμενόμενο, κανένα έγγραφο δεν υπήρχε,μιας και κατόπιν δήλωσής τους "Θα προσκομιστούν σε δεύτερο χρόνο". Φυσικά, η υδροδότηση και η μεταφορά του νερού στο υδραγωγείο διακόπηκαν άμεσα.

Συνεπώς,από όποια οπτική κι αν εξετάσει το θέμα κανείς, καταλήγει στο τραγικό συμπέρασμα πως η υδροδότηση του χωριού μας όχι μόνο δεν πληροί καμία προδιαγραφή αλλά αποτελεί και υγειονομική βόμβα-κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Το ερώτημα το καίριο που τίθεται είναι το εξής: γιατί ήταν τόσο δύσκολο το πόσιμο νερό να μεταφερθεί με INOX δεξαμενή,όπως πραγματοποιούσε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή,και κάτω από συνθήκες και συγκεκριμένες προδιαγραφές με τις οποίες μεταφέρεται αντίστοιχα το γάλα;; Ας απαντήσουν οι αρμόδιοι παρακαλώ σύντομα με όση ειλικρίνεια και ανθρωπιά τους έχει απομείνει!!

Μετά από αυτό το γεγονός, ενημερώθηκα ότι υπάρχουν μαρτυρίες κατοίκων , μεταξύ άλλων και του Προέδρου , στο δημοτικό διαμέρισμα Ανάβρας του Δήμου Καμένων Βούρλων, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχουν δει την υποτιθέμενη υδροφόρα να μεταφέρει νερό και στην δική τους περιοχή. Το συγκεκριμένο γεγονός ήρθε να συμπληρώσει και να αποτελέσει τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και με ώθησε να κινητοποιηθώ.

Έτσι, από τη στιγμή που εχθές η αστυνομική αρχή τους έπιασε επ' αυτοφώρω και κινήθηκε αυτεπάγγελτα η όλη διαδικασία από το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, θεωρώντας χρέος μου απέναντι στον δήμο που υπηρέτησα για 2 τετραετίες, σήμερα 20/7, παρουσιάστηκα αυτοπροσώπως στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσα καταγγελία- αναφορά, ως εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το συμβάν.

Στο παρακάτω υλικό που επισυνάπτεται, μπορείτε να δείτε τη συγκεκριμένη δεξαμενή και το φορτηγό για να καταλάβετε λίγο καλύτερα τι συμβαίνει ακριβώς.

Μελετήστε με προσοχή τις φωτογραφίες καθώς μια εικόνα αντιστοιχεί σε χίλιες λέξεις!!! Όχι άλλο χαμηλά.... γιατί πιο χαμηλά για τον τόπο αυτόν δεν πάει!!!

115 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε τέτοιοι που είστε εσείς, έπρεπε να ρίξει και ραουντάπ μέσα. Τα παιδάκια μόνο που πίνουν από αυτό το νερό είναι κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ξαφνικά ξύπνησε από τον λήθαργο ο Συκιώτης .Γιαννακο καλά την βολεψες όλα αυτά τα χρόνια..έκανες την μπάζα σου και από έργα μηδέν Τα λεντ σε εξασφάλισαν μαζί με το πολιτιστικό κέντρο του Αγίου.Τωρα θυμήθηκες να μοιραστείς για το νερό του χωριού σου?Τα προηγούμενα χρόνια τι έκανες?που πήγαν τα 180χιλιαρικα που έβγαλε ο υπουργός?Άσε τις μικρό πολιτικές και έπρεπε να έχεις από την αρχή διευκολύνει τον νέο δήμαρχο να βάλει μια σειρά .Εσύ μόνο εμπόδια έβαζες Κάνε τις βόλτες σου με τα αμαξάκια σου ,πιες τα ποτάκια σου και άσε τον Ηλία να κάνει αυτό που ξερει

Ανώνυμος είπε...

Λιά (χρόνια πολλά κιόλας για χτες) έκανες μπίνγκο! Πως σου ήρθε αυτό και το έκανες βρε αθεόφοβε?

Ποιος σου είπε ότι από το ‘καθόλου νερό’ το ‘ότινανε νερό’ είναι καλύτερο?
Πάλι καλά το νερό αυτό δεν προοριζόταν για τις κατασκηνώσεις να πιουν τα παιδιά, γιατί ο δεσπότης θα σε κρέμαγε ανάποδα για παραδειγματισμό από το καμπαναριό.

Είσαι Λιά, πάντως να το ξέρεις, -ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ- , σε πολλά επίπεδα. Η μια σου μαλακία διαδέχεται την άλλη, κατά ριπάς. Φλαξ γιατί στο τέλος θα πας και φυλακή, όπως σε κόβω.

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε φιλε 9,24;;; βαραμε το σαμαρι;;; επι του συμβαντος εχεις να μας πεις τιποτα;; μπορεις να μας δωσεις πληροφοριες αν ειναι δυνατον επιστημονικες να μαθουμε και εμεις;; αν οχι, τραβα στην δουλεια σου, γιατι το νερο αυτο το πινουμε εμεις και τα παιδια μας. αντε ολοι οι μπαγλαμαδες εδω μεσα κολληταρια του δημαρχου γραφουνε ο καθενας την βλακεια του. ασταδιαλα απο εδω

Ανώνυμος είπε...

Σου βρομάει το ένα σου ξυνίζει το άλλο; Κάτσε και σκάσε τώρα.. όπως θα μάθεις όχι όπως ήξερες…
Θες και επιστημονικές εξηγήσεις καημένε.
Ουστ βλαξ

Ανώνυμος είπε...

Το αμφιβόλου ποιότητας νερό Γιαννάκη που δεν ξέρεις από πού το περνούν είναι το νερό που επερνες και εσύ πέρυσι από τον κρουνό στην γέφυρα του λόγγου.και τα μπουκάλια από τα φυτοφάρμακα ήταν και πέρυσι εκεί.Λοιπον Γιαννάκη κάνε καμία βόλτα με την Πόρσε και άσε τις μικρό πολιτικές που σε πήρε ξαφνικά ο πόνος για τους Άγιο Κωνσταντίνο τες.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι κάντε λιγο υπομονή αύριο ξημερώνει μια ωραία μέρα!!!!Υπαρχει άνθρωπος εδω που να πιστεύει οτι ο Δήμαρχος θα έκανε κατι τόσο επιπόλαιο ;;;;;;;;;νομικός είναι!!!!!οι πληροφορίες που εχω ειναι οι εξής η δεξαμενή ειναι πλήρως πιστοποιημένη αγορασμένη πρόσφατα ,το νερό ειναι απο την πηγή που πίνει ο ΛΟΓΓΟΣ αρα ειναι ελεγμένο και οι σύμβουλοι αυτοι έχουν απο το Φεβρουάριο καταθέσει διπλώματα στην υπηρεσία που τους δίνει το δικαίωμα να ανεβαίνουν πανω σε κάποια οχήματα για να βοηθήσουν τον δήμο οταν απο τις πολιτικες του κυρίου Συκιώτη ο Δήμος έμεινε με έναν χειριστή και 3 οδηγούς !!!!!!!έρχονται εξελίξεις και για το νερό στον Αγιο απο νέα γεώτρηση ,διαίσθηση μου πως ο πρώην δήμαρχος αντιλαμβάνεται τον εξευτελισμό που έρχεται εαν τελικά δωθεί λύση στο νερό με μηδαμινά κόστος και προσπαθεί να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ήπιες από αυτό το νερό ή θα έπινες; απλά ερώτηση κάνω...
Τ. Γ.

Ανώνυμος είπε...

Πέρσι που επινες έγραφες τα ίδια !!!!απο την ίδια πηγή έπαιρνε και η υδροφόρα η περσινή όπως επίσης η υδροφόρα που φέρατε την καταστροφή εχει πιστοποίηση μεταφοράς τροφίμων και ποτών κατα συνέπεια και πόσιμου νερού !!!!Το PVC τροφίμων που ειναι κατασκευασμένη η πλαστική δεξαμενή ειναι το ίδιο υλικό με την σωλήνωση του δικτύου ύδρευσης !!!!ΑΡΑ ήρεμα ροταω πέρσι γιατι δεν μίλαγες !;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Δεν μίλαγε πέρυσι γιατί μίσθωσε υδροφόρα για μεταφορά νερού στον Α.Κ τον Οκτώβριο με κόστος 24.800€. Πολλά τα λεφτά ....Άρη!!!

Ανώνυμος είπε...

Ου ου

Ανώνυμος είπε...

Κουκουβαου

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή! Δήμαρχε ανέλαβε τις ευθύνες σου και βγες να εξηγήσεις τι έχεις κάνει. Εισαγγελέας δεν υπάρχει σε αυτό το μέρος. Επιτέλους, θα αναλάβει κάποιος τις ευθύνες του. Και συγνώμη ποιος οδηγούσε? Ο αντιδήμαρχος? Ξαναφωναζω κύριε Εισαγγελέα που είστε ????

Ανώνυμος είπε...

Τί να πει κανείς! Όπως λέει και ο σοφός Λαός μας σε κάποιον χάρισαν ένα γάϊδαρο και κείνος τον κοίταζε στα δόντια....

Ανώνυμος είπε...

Γιατί υπάρχει δήμαρχος?

Ανώνυμος είπε...

Σοφό λαό έχουμε σοφό δήμαρχο που να βρούμε

Ανώνυμος είπε...

Επί 12 χρόνια, στον Α.Χαραλαμπο, μεταφέρανε νερό στη δεξαμενή με βυτίο του Δήμου και με μεταλλικη δεξαμενη, που αγοράσθηκε επί δημάρχου Αντωνίου, για χρήση πυροσβεστικου, πλύση δρόμων, λυμάτων κλπ. σήμερα επρέπε να είναι με ινοξ, δηλαδή σε ....οποια καρέκλα κάθονται οι αυτόδ/κοι μας.
Τα συμπεράσματα δικά σας

Ανώνυμος είπε...

Τσωμε αυτοί είναι για τα κνελια όλοι

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτός ο ΒΟΘΡΟΣ που λέγεται ΔΗΜΟΣ Κ Βούρλων δεν θα φτιάξει ποτέ.
Όλοι οι ανίκανοι κ κομπλεξικοί διοικούν την αμορφωσιά του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά φίλε. Στην επονομαζόμενη Λουτρόπολη για κάνετε μια βολτα στον παράδρομο προς τα Λουτρά!
Απέραντος σκουπιδότοπος!!!!
Δεν με νοιάζει ποιος φταίει απλώς παραθέτω αυτό που όλοι βλέπουν
Τα πάντα βρώμα ε στον Δήμο ΓΕΝΙΚΑ
Άντε σαλιγκαράκι στα καβούκια σας που παραμυθιάζετε τους δημότες
Αλλά…. δείτε ποιους έχει δίπλα του εν προκειμένω ο εν ενέργεια Δήμαρχος. Αυτό τα λέει όλα
Η συνέχεια της ανικανότητας ροής προηγούμενης αρχής
Ψυχεδελικές συμπεριφορες εξαιτίας ΑΠΟΛΥΤΗΣ Αμορφωσιάς

Ανώνυμος είπε...

Πασχαλη σε παρακαλώ ανέλαβε τα ηνία του δήμου μας μπας και δούμε άσπρη μέρα!!!!
Είσαι ο μόνος που μπορεί και αξίζεις,ο Ηλιας το ξερει και θα προσπαθήσει να σε βγάλει εκτός,το νου σου
Κάνε κάτι και ανέλαβε .

Ανώνυμος είπε...

Πιπίλα γυρνά πίσω σαν μαρμαρωμένος βασιλιάς μέσα σε πορσε και σώσε μας!!!

Κάναμε λάθος συγνώμη!

Ανώνυμος είπε...

Τι μπορεί ακριβώς; 5Χ3 πόσο κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Η δεξαμενή δεν είναι κατάλληλη, ότι και να γράφετε. Τέλος.
Μια δεξαμενή για πότισμα ή για πετρέλαιο είναι και όχι για μεταφορά πόσιμου νερού.
Η πρόθεση καλή η πράξη τέρμα επικίνδυνη.

Ανώνυμος είπε...

Τραγική ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Αμορφωσιάς
Ιδού τα αποτελέσματα
Ο ένας χειρότερος από τον άλλο
Μόνο κ μόνο που ζητούν από έναν αγράμματο να αναλάβει καταλαβαίνετε τον πάτο!

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη σταματά την Aυτοϊκανοποίηση σου στο γράψιμο.
Κάτσε εκεί που είσαι... αρκετά έκανες.

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτός ο ΚΙΜ δεν έχει το Θεό του ??? Μεταχειρίζεται τους κατοίκους του Αγίου Κωνσταντίνου και των άλλων χωριών Λιαπάτα, Καραβίδια κ.α σαν ζώα !!!!! Διαβάζουμε ότι ο πρώην κάλεσε την αστυνομία και μήνυσε τον νυν επειδή μετέφερε νερό στην δεξαμενή του Αγίου Κωνσταντίνου με βυτιοφόρα που δεν διέθεταν τις προδιαγραφές υγείας (ανοξείδωτα βυτιοφόρα όπως προβλέπεται από τους κανόνες υγιεινής) με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι κάτοικοι του Αγίου Κωνσταντίνου να πάθουν γαστρεντερίτιδα ή άλλες ασθένειες. Τι άλλο μας περιμένει με τον ΚΙΜ άραγε ? Μήπως ο κόσμος πρέπει να ξεσηκωθεί και να τον πάρει με τις ντομάτες…… Οι υπόλοιποι σύμβουλοι τι κάνουν …. Θα μιλήσουν κάποτε …..

Ανώνυμος είπε...

Καλά ΡΕ ΣΥΚΙΩΤΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ?????
9 (ΕΝΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΗΣΟΥΝ???)
ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ???????
ΤΙ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΣΕ 8 (ΟΚΤΩ ΜΗΝΩΝ ΘΗΤΕΙΑ)????
ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ
ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ
ΓΙΑΝΝΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ!!!!!
ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑ ΕΙΧΕΣ ΛΟΥΦΑΞΕΙ .
ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ????
ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ.
ΓΙΑΝΝΗ ΦΤΑΝΕΙ,


Ανώνυμος είπε...

Να σου πω ρε Πιπίλα μας κοροϊδεύεις; Χειρότερα έκανες και τώρα μπαίνεις να γράψεις;; Αι σαπερα ρρεε

Ανώνυμος είπε...

Να μη πιεις τότε ρε μεγάλε..
Θα φανεί ότι όλα ήταν νόμιμα και θα μουγγαθητε μετά όλοι..
Θα ζητήσετε όλοι συγνώμη; Ο δικός σας θα ζητήσει συγνώμη απ’ολο το δήμο μετά;
Αλλά τι να πει κανείς υπάρχει ταιπα;

Ανώνυμος είπε...

Πιπιλα βαζεις τα δαχτυλακια σου και βγαζεις τα ματακια σου
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ jianni
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ
ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 3:33 μ τ τρόπο που τ γράφεις κανεις μπαμ ποιος είσαι αει ν σ δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα μόνο μην μας πας πολύ χαμηλά απ αυτά π έταξες

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε λες και ακούω την ομιλία που έκανε τότε δίπλα στο Θρονιο αυτός παίζει να είναι

Ανώνυμος είπε...

Εμφανίσου γλυκέ τύραννε

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός θέλει τον Πασχαλη να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Μόνο αυτός μπορεί όσο κ αν λαμβάνει πυρά για το μορφωτικό του επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Πως λέει η παροιμία θέλει η πτ@@@να να κρυφτεί …κι η οργή δεν τον αφήνει

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδί μου γιατί επιμένεις;;;
Δεν είναι κατάλληλη ούτε η δεξαμενή, ούτε η αντλία, ούτε το πράσινο λάστιχο που είχες...μη προσπαθείς να τα δικαιολογήσεις.
Τώρα αν τα κουκουλώσετε αυτό είναι άλλο.
Συγνώμη να ζητήσει ο κόσμος γιατί;;; Δεν πας καλά.
Στο ξαναγράφω λοιπόν..η σκέψη καλή, η υλοποίηση άκρως επικίνδυνη.

Ανώνυμος είπε...

Τους αμόρφωτους, όπως γράφετε, τους επέλεξαν ως συνεργάτες για τους συνδιασμούς τους οι υποψήφιοι δήμαρχοι και εσείς με τη ψήφο σας επιλέξατε και δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο...!!!!!Οπότε τώρα φάτε τις λουκομοεπιλογες σας με τα διοικητικά προσόντα και τις φασιστικές νοοτροπίες , τα πτυχία και τις γνώσεις αποκτηθείσες εκ του στρατεύματος και ονειρευτούμε περασμένα μεγαλεία????που θέλετε να γίνετε και τουριστικός προορισμός με τέτοιες νοοτροπίες.
ΧΩΡΙΣ Λόγια!!

Ανώνυμος είπε...

Μπεεεε μπεεεε βλαξ

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται να βελάζεις , η μόνη γλώσσα που μιλάς, για να μας δηλώσεις ότι είσαι πρόβατο!!! Το βλέπουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ τους φίλα προσκείμενους στον δήμαρχο με το μένος που τους διακατέχει, και θέλω να πω ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ειδικός δεν είμαι, αλλά σίγουρα δεν έχει γίνει τόσος ντόρος για το τίποτα. Από την άλλη να πω την αμαρτία μου, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον δήμαρχο, γιατί είμαι και εγώ μέσα στο 85% που τον γνωρίζουν προσωπικά και έχουν τσακωθεί δι ασήμαντον αφορμήν, λόγω της γνωστής ιδιοσυγκρασίας του Ηλία, και γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο ανισσόροπος είναι. Κάτι που θα το μάθει στην πορεία και το υπόλοιπο 15%. Λίγο υπομονή και θα δείτε. Απλά θέλω να πω, σε αυτούς που τον υποστηρίζουν σφόδρα, όσοι έχουν μείνει ακόμα, ότι βάλτε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι σύντομα θα είστε απέναντι, και θα αναγκαστείτε σε κυβίστηση ως προς τις απόψεις σας, στα μάτια των δημοτών. Όποιος κατάλαβε … κατάλαβε.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να αισθάνεσαι μεγάλη περηφάνια για τον αρχηγό που στήριξες Τραχανά μετά από αυτή την ενέργεια..

Σε φαντάζομαι πίσω από τις σκυλοτροφές στα σκοτεινά να χαμογελάς σαρδόνια..

Ανώνυμος είπε...

Αφού η κατάσταση είναι έτσι όπως λέει ο πρώην δήμαρχος γιατί δεν έχει αναφερθεί τίποτα στα μεγάλα κανάλια και σε άλλα σαιτ? Γατάκια σας παίζουν στα δάχτυλα τους και τσιμπατε

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας κι εσύ μωρέ, μας τα ζάλισες ....μια πιπίλα μια Πασχάλη.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώην δήμαρχος μια ανάρτηση στο Facebook έβαλε. Αφού την αντιπολίτευση την κόφτει τόσο πολύ γιατί δεν έκανε όντως ανάρτηση σε άλλα σαιτ και στα κανάλια. Μου μυρίζει χρήμα πάλι και από αυτή τη κατάσταση. Πριν ήταν καύσιμα τώρα είναι το νεράκι τυχαίο?

Ανώνυμος είπε...

Μπήκε το νερό στο αυλάκι πάλι...Πασχάλη γιατί δεν απαντάς? τόση ώρα το έχεις κάψει το πληκτρολόγιο από το smartphone

Ανώνυμος είπε...

Έτσι συμβαίνει φίλε Λιά…
Αφού δεν ζήτησες έλεγχο πεπραγμένων της 9ετίας του…
Αφού δεν ζήτησε έλεγχο πως αποκτά υπερπολυτελή ΙΧ και όχι μόνο… με 12000 € εισόδημα…
Αφού πέρασε το εξάμηνο…
Ο πιπίλας ξεκίνησε την επίθεση…
Στ’ άρματα… στ’ άρματα… εμπρός για ανακατάληψη της χρυσοφόρας καρέκλας…
Και θα την πάρει με τις μακακίες που κάνεις…

Ανώνυμος είπε...

Αντε τράβα ρε κοντε παραπέρα ο Γιάννης που βρίζεις δεν έκανε αυτό που έκανες εσύ τώρα να ποτίσεις τα παιδιά μας λασπονερο σε πλαστικια δεξαμενή... Μπράβο Γιάννη ξεφτίλισετον σε όλη την Ελλάδα.. Και Γιάννη συγγνώμη που δε σε ψήφισα.. Όλοι θα το μετανιώσουμε... Πιστέψαμε το Ξανά ψηλά αλλά ήταν ξανά χαμηλα... Άπατο...

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή είναι αυτό που κάνουν αυτοί τώρα.. Για να δείτε πόσο μας έχουν γραμμένους...

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη και από εμένα συγνώμη

Ανώνυμος είπε...

Λενε οτι η ζεστη χτυπαει κατακουτελα, αλλα στους πιπιλικους το παρακανε.
Ρε μπαγασακια το προβλημα προεκυψε το 2017 επι δημαρχιας Συκιωτη...
Τότε υποσχεθηκε οτι σε 6 μηνες θα το λυσει...οριστικα...
Περασαν 6 χρονια... δεν εκανε τιποτα...
Και το προβλημα εμφανιζεται και παλι το 2023...
Και εδωσε προχειρη λυση με μεταφορα νερου ...
Αρα 6 χρονια δεν εκανε τιποτα ο πιπιλας...
Σας κοροιδευε... καταμουτρα...
Και ερχεται τωρα να μας πει τι ;
Οτι ευθυνεται ο Λιακος ;
Δηλ οτι δεν εκανε αυτος σε 6 χρονια να το κανει ο Λιας σε 6 μηνες ;
Πατε καλά ;
Αντε καντε καμια βουτια στη θαλασσα να ξελαμπικαρετε...


Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε φίλε 6:39, το ίδιο πράγμα λέμε, για αυτό ψηφίσαμε το Λιάκο, γιατί μας έλεγε ότι θα το φτιάξει μέχρι το καλοκαίρι και δεν θα ξανασυμβεί το πρόβλημα. Αλλά από ότι δείχνει και ο Λιάκος μας γράφει στα παπάρια του. Και ο Λιάκος μας πούλησε μούσι και φύκια για μεταξωτές κορδέλες για να τον ψηφίσουμε να πάρει και αυτός την κουτάλα. Το ίδιο πράγμα δεν λέμε?

Ανώνυμος είπε...

Κώστα, στον Δήμο Αγιάς Λάρισας καλοκαιριατικα φτιάχνουν δρόμο παραλιακό σε 150 μ. Που καθυστερούσε ιδιοκτητρια ,αφού ολοκληρώθηκε η απαλλοτρίωση.

Ανώνυμος είπε...

Από το ίδιο σημείο που επερναν περση με το ίδιο λάστιχο στις ίδιες συνθήκες παίρνουν και φέτος κ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί κουμπώνει στο σφραγισμένο δίκτυο.Η δεξαμενή είναι κατάλληλη για τρόφιμα κ ποτά.Λετε να είναι τόσο χαζός ο δήμαρχος που θα έφερνε ακατάλληλη δεξαμενή?Η μεταφορά δε από την παροχή μέχρι την δεξαμενή διαρκεί μόνο 10 λεπτά.Ο πρώην δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα 9 χρόνια για την ύδρευση στο χωριό του θα μπορούσε απλά να ρωτήσει τον νυν κ όχι να κάνει καταγγελία σταματώντας την υδροφόρα. Γιατί έτσι στερεί το νερό απο τους συνδημότες του που εδώ και πολλές μέρες υποφέρουν από το απόγευμα και μετά κ πάνε στις παραλίες να κάνουν μπάνιο αυτοί κ τα παιδιά τους όπως κ τα προηγουμενα χρόνια μόνο κ μόνο για προσωπική του προβολή. Θα έπρεπε να βοηθαει κ όχι να εμποδίζει αφού ενδιαφέρεται τόσο.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε φίλε αυτές τ λύσεις είχαν αυτοί π αλλά μας έταξαν και πες η πλαστική δεξαμενή είναι οκ τ φορτηγό που κουβαλάει τα σκουπίδια είναι και αυτό οκ θα πρέπει να ντρέπεστε για τα ψέματα π είπατε και να μην λέτε δήθεν μα@@@κιες για να τα κουκουλώσετε … το νερό αυτό να το πιεις εσυ με την οικογενεια σου και θα πρέπει να ντρέπεστε μετά απ αυτό να κυκλοφορείτε έξω

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ο πατος ειναι μεγαλος
Απο την μια η αθλια συμπεριφορα του αρχηγου στον Γαλαξια,η δημοσια συμπεριφορα του αντιδημαρχου προς εργαζομενο της ACS και απο την αλλη ενας Λουκουμαντζης που το μονο που ξερει ειναι τρυπες στισ λουκουμαδες να ανφερεται συνεχως εδω μεσα.......
Τοση καταντια ο ΔΗΜΟΣ
Αυτα περι 6μηνου της θητειας του νεου ΔΗΜΑΡΧΟΥ ειναι τελειως ανυποστατατα και γελοια......δηλ σε πολεμο θα μας ελεγε...μα εγω ειμαι μολις 6 μηνες?
Τι αστειοτητες ειναι αυτες?
Ο προηγουμενος οτι εκανε εκανε........τωρα Κυριε εισαι εσυ που σε ψηφισε ο κοσμος και απο σενα περιμενουμε εστω κ τα απλα
Αλλα εσυ ολο βριζεις κ το εχεις δει εκδικητικα το θεμα προς ολους
Ολοι ξερουμε ποιος εισαι......ο χαρακτηρας των ανθρωπων δεν ΑΛΛΑΖΕΙ ποτε
Συμαζεψου λιγο διοτι σε ωηφισαμε για να εισαι ενωτικος κ συ ολο βριζεις
Επιπλεον δεν σε στηριξαμε για να εισαι το δεκανικι του Δεσποτη
Ολοι αυτο συζητουν
Λοιπον μην φερεις το τελος τοσο νωρις

Ανώνυμος είπε...


Αν ενα ζητημα που αφορα το ποσιμο νερο,τοσο απλο,τοσο φθηνο σε κοστος ,τηρουμενων βεβαια των αναλογιων και συγκρινομενα
με αλλα φαυλα και υπερτιμολογημενα εργα μη αναγκαια,,και τοσο διαχρονικα αναγκαιο, δεν μπορει ο δημος να το διορθωσει,τοτε την ευθυνη την εχουμε ολοι εμεις που ψηφιζουμε.
Αλλιως πως να εξηγηθει αυτη η ευτελεια των παντων,οταν δεν επιστραφει η ευθυνη και δεν επιμεριστει στον καθενα μας.
Αν αυτο που φαινεται ως αποτελεσμα και το οποιο προσπαθουν οι διαφοροι να το καταλογισουν ως ευθυνη στους αλλους τοτε δεν κοιταζουν τον καθρεφτη τους.
Τελικα η εξιλεωση θα ελθει μονο με την αναβιωση του οθωμανικου-ισλαμικου εθιμου της Ασουρα στην πλατεια του Α/Κ (αυτομαστιγωμα στην πλατη)!

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά θα έπρεπε να ζητήσουμε όλοι ταπεινά συγνώμη από τον Κύριο Συκιώτη για τον πόλεμο που του κάναμε τον προηγούμενο χρόνο και ρίξαμε τον δήμο ξανά χαμηλά!

Αφού τον ξέρατε τι είναι ο τωρινός από παλιές γνωστές ιστορίες, τα δείγματα δεν ήταν ήδη καλά αλλά εσείς εκεί να τον επιλέξετε.

Τώρα μην κλαίτε αγαπητοί αποδεχτείτε την κατάσταση, πιείτε νερό από πλαστικές δεξαμενές, καθίστε να σας βρίζουν και άλλα πολλά που έρχονται. Επιλογή κακή από κακούς και ανόητους ψηφοφόρους.

Φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε ζώα θα σας δω από αυριο που θα βγουν ανακοινώσεις ότι όλα ήταν προβλεπόμενα να δω τι θα κάνετε… στα λαγούμια σας θα μπείτε….
Αλλά κακώς σας βρήκε και λύση εσείς είστε για την Ουγκάντα.
Ανεγκέφαλα πιπιλάκια

Ανώνυμος είπε...

Τι λες βρε εσύ θα έπινες νερό από την πλαστική δεξαμενή και βλέποντας τη πάνω στο φορτηγό που πετάει σκουπίδια; άνθρωποι ζουν στο χωριό όχι ζώα όπως νομίζετε εσείς.. Βρε ουσττττ άχρηστοι να παραιτηθείτε σήμερα κιόλας αν έχετε λίγο φιλότιμο...
Τ. Γ.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ήπιες νερό; ή όχι; αλλιώς να σου συνδέσω ένα λάστιχο από το ποτάμι να πιεις θα είναι ότι καλύτερο από αυτό που πήγατε εσείς να φέρετε... Ουστ ζώα είστε εσείς όχι εμείς....
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ ΤΏΡΑ ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συγνώμη μην μας βάζεις όλους στο ίδιο σακη γιατί εγώ επέλεξα το μέρος να αγοράσω σπίτι και να μένω τα καλοκαίρια και αυτό που έβλεπα προχτές όλη μέρα με το φορτηγό νόμιζα ότι κάτι πότιζαν όταν έμαθα τι κάνει τρόμαξα ειλικρινά το λέω είπα σε κάποιους δεν μιλάει κανεις τη τριτοκοσμικά πράγματα είναι αυτά εν έτη 2024 έλεος σοβαρευτείτε λίγο και ανεβάστε το ΙQ σας όταν πρόκειται για τόσο ευαίσθητα θέματα αν αυτά γινόντουσαν πέρσι θα τους είχατε κρεμάσει στα σύρματα σοβαρευτείτε λίγο.
(Ένας Καλοκαιρινός επισκέπτης και όχι ψηφοφόρος )

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τ έγινε φέτος η ΟΥΓΚΑΝΤΑ και η παρέα της που είναι έχουν πάει μήπως διακοπές άλλου ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Εμφιαλωμενα νερα στο Αγ κωννο βρεθηκαν μολυσμενα καλουνται οι κατοικοι να τα αποφευγουν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τε 9:33 θελεις να σε βάλω εγώ να πιεις καλύτερα και να κάνεις και γαργάρες;;

Ανώνυμος είπε...

Για τον 10.12
Λοιπον επειδη το εχετε παρατραβηξει με την αγενεια σας και τα βρισιδια σας,λεσ και δεν εχει κανεις το δικαιωμα να διαμαρτυρηθει για τιποτα εχω να σου πω οτι...
Τα εργα κ ημερες με την αποπομπη του Δημαρχου απο την περφερεια θα επαναληφθει κ πολυ συντομα
Μονο που αυτο θα το κανουν οι δημοτες
Σας παρακαλεσα να σταθειτε με υπομονη και λιγη διακριση
Εσεις ομως μας εχετε εξευτελισει τελειως
Δεν με εκφραζει αυτη η συμπεριφορα της ομαδας του Κυρμανιδη
Ειλικρινα μετανιωνω κ ΑΗΔΙΑΖΩ που στηριξα
Απο εδω κ εμπρος θα ειμαι απεναντι
Θα φανει πολυ συντομα
Στηριξα για να φυγει ο Συκιωτης κ με την πεποιθηση....οτι ο Κυρμανιδης καπως θα στεκοταν εστω κ μεσα απο τον χαρακτηρα του λιγο καλυτερα
Ομως η κοινη γνωμη βοα
Ειστε απαραδεκτοι
Ενας δημος ειναι υποχρεωμενοσ να αφουγκραζεται κ να αναλυει με διακριση
ΑΥΤΑ ελεγε κ ο Κυρμανιδης στις ομιλιες του
Το θυμαστε?
Τωρα αποδεικνυει οτι χειροτερο1
ΤΕΛΟΣ απο εμενα εδω!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος εισαι ρε ο .....Ροκαβλων!

Ανώνυμος είπε...

10.46
Θα με καταλαβεις σιγα σιγα οταν θα ροκανισουμε με 2-3 αλλους σιγα σιγα τον δημαρχο....διοτι αυτον εκπροσωπεις
Το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει φιλε

Το ρητο....βλεπε ακου σωπα το ξερεις?
Μαλλον οχι
Αδυνατω να μιλησω την γλωσσα σου αν κ μπορω πολυ ΑΝΕΤΑ
Σιγα Σιγα...........

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο φίλε καλά τα λες εμείς πχ στον Άγιο είχαμε αξιολογα ατομα υποψήφιους στον συνδυασμό του εμπλεκόμενους σε διάφορους συλλόγους που η προσφορά τους μέχρι τώρα ενεργή και η κλίκες μεταξύ τους τους πέταξαν έξω και αυτό φάνηκε τόσο στο τοπικό όσο και στον κορμό κρίμα

Ανώνυμος είπε...

Ας ξεκινήσει λοιπόν η επανάσταση κατά του δημάρχου (θα του κλασετε μια μάντρα). Είστε κουνούπια μπροστά στο ανάστημα του. Πάρτε το χαμπάρι!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγα Σιγα...........ειστε αριστοι πλεον στο να υποτιματε....να ξερεισ και το κουνουπι εχει δυναμη.....
Υπομονη
Συνεχιστε την Δημαρχιακη σας ρητορικη
Πολυς κοσμος σας διαβαζει1
Κανετε τα πραγματα ευκολωτερα
Αντε καληνυχτα

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα σε έχει τσιμπισει κουνούπι λυσσασμένο να δεις φαγούρα έτσι θα γίνουν αυτή που έμειναν απ έξω 😂

Ανώνυμος είπε...

Ρε άντε και εσύ απ' δω, θα μας κάνεις τον πιπίλα ήρωα, λεσο όπως σε λέει κι ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

Για ονομάτισε κ εσύ τα αξιόλογα άτομα που τα πέταξαν έξω οι κλίκες. Ένα πες δεν θέλω αλλά.

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι η ΟΥΓΚΑΝΤΑ και η παρέα

Ανώνυμος είπε...

Σας διαβάζω όλους προσεκτικά τόσες ώρες.
Καλά για τον πρώην είτε φταίει το νερό είτε φταίει ο ίδιος που ανακατεύετε η κοιλιακή μου χώρα δεν έχει σημασία. Βούρκος το νερό που έριξαν βούρκος και ο ίδιος.
Ο Τζούβελος, δημοτικός σύμβουλος Αγίου Κωνσταντίνου χωρίς βέβαια αρμοδιότητα στο θέμα του νερού και ορισμένων δυνατοτήτων, πάει στο καλό πάει.
Ο Αντεριωτς και ο Δερνιτσιωτς τι δλεια έχουν στα θκαμας τα χωράφια.
Οι δικοί μας που είναι; Δημοτικοί και τοπικοί; Ο αντιδήμαρχος ύδρευσης που είναι; Το τοπικό συμβούλιο τι λέει;

Ανώνυμος είπε...

Τσωμαιοι επρεπε να ξανακατέβετε πουθενά χώρος για κανέναν Κυρμανιδη ούτε καλά ο Πλατανιάς ούτε στα πιο τρέλα του όνειρα κ θα γλύτωνε κ τα λεφτά τ. Τώρα τρεχάτε κ εσείς να βγάλατε άκρη με τον Λια .

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι γράφετε εδώ μέσα;;;
Να σε κρίνω ως παράφρων;

Ανώνυμος είπε...

Το έχετε χάσει τελείως μ φάινεται.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραχανάς λούφαξε. Γελάει ακόμα ή ήπιε το νερό από την πλαστική δεξαμενή;;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έχουμε αντιδήμαρχο εχουμε πρόεδρο που είναι οεο

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει λυση στο προβλημα που υπαρχει στο blog,
Ειναι η Ψυχιατρος , δεχεται ασθενεις εδω κοντα στην Αρκιτσα με ραντεβου και με πληρη εχεμυθεια.
Επι της ουσιας του post για την υδρευση καταθετω μια αποψη.
Ενα πλαισιο δρασης του δημου πρεπει να περιλαμβανει την σχεδιαση υδροδοτησης ανα περιοχη την οποια αρχες φθινοπωρου να τιθεται προς ενημερωση στο ΔΣ σε ειδικη συνεδριαση,αφου σταλουν ενημερωτικα και ζητηθουν και προτασεις.
Η οργανωση και οι χειρισμοι επονται και διαρκουν ολους τους μηνες πριν το καλοκαιρι.
Κατ αυτον τον τροπο τα πεντε ετη της περιοδου μιας διοικησης θα εχουν πραγματοποιηθει πεντε συνεδριασεις για επικαιροποιηση της υφισταμενης καταστασης και τις αναλογου ενεργειες.
Για τις πολιτικες αντιθεσεις πρεπει να παραμενουν στα χερια των αυτοδιοικητικων οχι ομως στους "ευεξαπτους" δημοτες για την εκτονωση των υπαρξιακων τους θεματων.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι οι ανακοινώσεις και οι αποδείξεις ότι όλα ήταν προβλεπόμενα ρε παιδιά;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Αστε τα να πάνε στο διαολο φιλοι κουτσομπολιαστες με έπιασε γαστρεντεριτιδα από την αλλαγή νερού. Από όλο αυτό το καυγά προέκυψε και κάτι καλό, ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης υπάρχουν λαϊκοί ήρωες που θα κάνουν τα πάντα όπως οι 3 "αντιδήμαρχοι"με αρχηγό το μοντέλο της αγναντης, αλάνι των 80ς.,,,,,Βενιζελικη ανάλυση γεγονότων. Ή δεξαμενή είναι κατάλληλη για τρόφιμα όπως νερό λάδι ξύδι κρασί κλπ αλλά όχι για μεταφορά μόνο εντός στεγης για αποθήκευση υγρών τροφίμων .Συνήθως γράφουν την ένδειξη per alimenti και κατάλληλο για τρόφιμα. Το καπάκι στα πλαστικά είναι χαλαρό και απαγορεύεται δεξαμενή επάνω σε φορτηγό όσους ιμάντες και να δέσεις. Το νόμιμο είναι υδροφόρα ινοξ με καπάκια που σφραγίζουν και μονωσεις. Το φορτηγό έχει φορτώσει και σκουπίδια μερικές φορές αλλά με ένα καλό πλύσιμο δεν μένουν υπολείμματα στην λαμαρίνα, δεν έχει απορρόφηση όπως το ξύλο από βρώμικα υγρά, με αυτά τα φορτηγά δεν πηγαίνουν δωρεές τροφίμων σε Καρδίτσα κλπ? Ο τυροκομος σε πλαστικές γαλουσες δεν παίρνει το γάλα των αγνανταιων πάνω σε καρότσα? Αυτή η μεταφορά νερού ήταν ασφαλής αλλά απαγορεύεται. Αν η βρύση δεν έχει έστω και λίγο πίεση δεν δουλεύει ο ηλιακός γιατί δεν φτάνει φρέσκο νερό στην ταράτσα με πίεση να κατέβει το ζεστό και το μπάνιο γίνεται με το λίγο κρύο φρέσκο που έρχεται με κουβαδακι,δεν ενδείκνυται για μεγάλους, αν έχεις συνδέσει και το πλυντήριο πιάτων,που τώρα πρέπει όλοι να το χρησιμοποιούμε για εξοικονόμηση νερού, με τον ηλιακό που του δίνει έτοιμο ζεστό νερό δεν δουλεύει ούτε το πλυντήριο πιάτων χωρίς πίεση. Αυτό που έκαναν είναι παράνομο αλλά βοήθησε για ένα βράδυ να υπάρχει ροή νερού 80 %.Ο Γιάννης δεν ξέρει από πολιτική, έκανε μια ανάρτηση που δεν του βγήκε γιατί τώρα έχει μόνο 166 λαικ από τους πιστούς αλλά όταν βρέθηκε ο Πετρόπουλος που τον ρωτάει και σωστά, Γιάννη 9 χρόνια γιατί δεν ξεσυνδεσες τον αμίαντο να μην χάνουμε νερό και αφού προέκυψε πρόβλημα το 17 γιατί δεν έκανες κάτι για ενίσχυση της δεξαμενής? Νέα γεώτρηση, νερό αηνικολα που πάει στα λαβράκια που λέει ο φίλος μου ο Καραϊσκάκης ?Εκεί ο Γιάννης δεν απαντάει καθόλου, να πει ένα συγνώμη έκανα λάθος το αμέλησα δεν το υπολόγισα καλά και εκεί ο Πετρόπουλος που δεν ξέρει από πολιτική καλά του πήρε το διαβατήριο από την τσέπη, ένοχη σιωπή,οπότε και η οικογένεια μου καλά έκανε και ψήφισε κυρμανιδη μετά από 2 εκλογές που ψηφισα εσένα. Είναι αυτή η ηλιθια σχολή πολιτικής σκέψης και της Λαμίας που διδάσκει μην απαντάς όταν δεν σε συμφέρει άσχετα ότι ο άλλος εκνευριζεται και δεν θέλει να σε ακούει ποτέ ξανά και γίνεσαι ρόμπα μπροστά σε 1500 φίλους στο φμπουκ. Βενιζελισμος ρε υπάρχει το συγνώμη έκανα λάθος. Επίσης μεγάλο λάθος άφησε το μπασκετμπολιστα να μιλήσει τελευταίος στα καμένα δεύτερη παρασκευή σαν να λέει εγώ κουράστηκα, αυτός θα έχει το τελευταίο λόγο, έτσι τον συμβούλεψε το χαζοσογο, παρέδωσε τις εκλογές για 100 ευρώ., , ,,,Εσύ που μιλάς πολλές φορές για τις σκυλοτροφες υποτιμητικά να ξέρεις έχω σκυλοτροφη πιο ακριβή από αυτά που τρως.,, ,,,Είχα πάει φίλε στην παραλία Λάρισας πριν 25 χρόνια από περιέργεια, άσε έπαθα πλάκα αγιοκαμπος σωτηριτσα βελικα 3 παραθαλάσσια χωριά στην σειρά, γέφυρα τύπου καλατραβα και αξιοποίηση παραλιών στο φουλ, χτυπάνε Χαλκιδική και Πιερία στα ίσα. Εδώ εμείς οι μπαγλαμαδες ξέρουμε μόνο να κοροιδευουμε την λαρσα και το πλι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθεται ο Γιάννης και ασχολείται μαζί σας δεξαμενή πλαστική με ποντικοφάρμακο θέλετε εσείς εκεί και όσον αφορά γ αυτόν π ανέφερες είναι γνωστός ρουφιάνος και μόνο τέτοιου είδους κριτική μπορεί να κάνει αν ήταν καλός θα μπορούσε να επιβίωση στον τόπο του αααα να κάνει το σταυρο του και να δοξάζει αυτόν π τον βόλεψε στη δουλεια

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το φορτηγό ήταν που τα προηγούμενα χρόνια έκανε αποκομιδή και μετέφερε τα κλαδιά από τα σπίτια πολλών ενώ θα έπρεπε να πληρώνουν το ανάλογο αντίτιμο στο Δήμο. Τώρα, που χρησιμοποιήθηκε για το κοινό καλό και την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, τους πείραξε; Σε κάθε σωστή προσπάθεια οι σωστοί άνθρωποι είναι αρωγοί και συνεργάζονται.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη καλά σου λέει ο 12:56 μην ασχολείσαι με τα ζώα που κατοικούν στον Άγιο είναι τετράποδα δεν θα γίνουν αγάπη δίποδα ποτε κοιτά την δουλεια σου και την όμορφη οικογενεια σου

Ανώνυμος είπε...

9:26 γιατί εσύ ήπιες? Ποτέ δεν πίνατε νερό από την βρύση! Ούτε ο πρώην δήμαρχος δεν έπινε ! Εμφιαλωμένο έπαιρνε από το Γαλαξία, όπως όλοι σας ! Μόνο για την λάτρα το έχετε !

Ανώνυμος είπε...

Αφού ξέρετε ότι το νερό δεν είναι κατάλληλο! Ποτέ δεν πίνατε !
Βγαίνετε τώρα και λέτε για τα παιδιά σας ! Πότε δίνατε νερό στα παιδιά σας από την βρύση ?

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον έγινε απερίσκεπτα και αυθαίρετα..... θα μπορούσε να είναι για το κοινό κακό.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Δεν αξίζεις εσύ ούτε ποντικοφαρμακο είστε και οι δύο κοτσιλιες. Επίσης με την κίνηση αυτή ο συκιωτης έδειξε ότι δεν φοβάται ελέγχους του μπασκετμπολιστα στα οικονομικά, ανακατεύοντας αστυνομία και εισαγγελέα.Να τα λέμε όλα αντικειμενικά.

Ανώνυμος είπε...

Ε ναι για ανακαίνιση έχουμε για βυτία δεν έχουμε Ε?
Ρε πάτε καλά?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι του Δημάρχου.... μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα! Προσπαθείτε να βγάλετε τρελούς όλους τους υπόλοιπους, το λάθος είναι λάθος, τέλος! όσο αφορά την προηγούμενη κατάσταση ( Συκίωτης) έκανε τα λάθη του και το αποτέλεσμα φάνηκε στην κάλπη. τέλος και αυτό! ότι και να γίνει δηλαδή να δικαιολογήσουμε τον έναν ή τον άλλον.... Θέλετε να μας τρελάνετε? οτι έκανε το σωστό? Δεν είναι σωστό και για αυτό πρέπει να λογοδοτήσει.

Ανώνυμος είπε...

Να γράψω και εγώ τις σκέψεις μου. Περίμενα ότι ο δήμος στην ιστοσελίδα του να ενημερώνει τους δημότες για το πρόβλημα της λειψυδρίας και τι πρέπει να αποφεύγουμε ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, πχ πότισμα γκαζόν, δένδρων, πλύσιμο πεζοδρομίων αντί για σκουπισμα κλπ γενικά σπατάλη.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά ακόμα ρε γλείφεις τον ηγέτη σου; Αυτόν που σε δούλεψε και δεν βρήκες ούτε το δικό σου στις εκλογές αλλά ούτε έγινε και τίποτα από ότι ονειρευόσουν;; Όλοι κοτσιλιες και εσύ τι είσαι ακριβώς; Τσόφλι της πολιτικής σκέψης; Αιντε μαζέψου σύνελθε σου είπαν κ άλλοι φτιάξε πρώτα τα του οίκου σου (καρότσα από το αγροτικό) καθάρισε τα σκουπίδια (ξέρεις εσυ) και μετά κάνε τον κηνσορα ηθικής. Μικρέ και ανόητε.

Ανώνυμος είπε...

φ. αξιολόγησε τις απόψεις του και όχι το άτομο. ad hominem επιχείρημα, πίσω από την κουκούλα του διαδικτύου. κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ...
Που κολλάει η πόρτα απ' τ αγροτικό τώρα ή το οικονομικό υπόβαθρο του καθενός με την ηθική;
Όποιος δεν πήρε πολλούς ψήφους δεν έχει δικαίωμα λόγου;;

Ανώνυμος είπε...

Υποστηριζω σταθερα εδω και πολυ καιρο την μαχητικοτητα του κωστα Τραχανα σε ζητηματα "αντζετας".
Τον μεμφομαι ομως για την
αγ κων/τικη τοπικη διαλεκτο (ελευθεριαζουσα)θεωρωντας οτι ακυρωνει τα επιχειρηματα του.
Αυτο το μειονεκτημα διασπειρεται μεσω αποδεκτων αντιστοιχα
σε ολο το blog ,με αποτελεσμα την ευτελεια του διαλογου.
Η αναρτηση του πρωην δημαρχου -ασχετως αν εκτρεπεται σε παραταξιακο συμπερασμα -ειναι λιτη και συνεκτικη επι του θεματος.
Φανταζομαι οτι και ο νυν δημαρχος θα πραξει τα δεοντα επι του θεματος,αλλωστε του εχω εμπιστοσυνη χωρις να τον γνωριζω προσωπικα,ομως συντασσωμαι με το αλανθαστο κριτηριο του εκλογικου σωματος.
Οτιδηποτε αλλο απο τον ευπρεπη δημοκρατικο διαλογο ειναι αδυναμια αποδεικτικης σκεψης..ετσι κ. Τραχανα!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μπράβο σου ηλιθιε κεφτέ, ότι είπες είναι ψέματα. Ρε πανιβλακα όταν λέω ότι αυτός που τα χώνει στο συκιωτη, το Πετρόπουλο έχει δίκιο για την λειψυδρία, είναι γλύψιμο στο συκιωτη? Δεν ξέρω αν ο Πετρόπουλος είναι ρουφιάνος που λέει ο άλλος, και τι εννοεί ρουφιάνος, είχε πτυχίο και δουλεύει στο δεδηε εναερια νομίζω δεν τον ζηλεύω καθόλου επικίνδυνο και ο σταικουρας να τον έβαλε τι σημαίνει αυτό, ότι κατεβαίνει στον Άγιο σαββατοκύριακο να δροσιστεί και να μην έχει νερό να πλυθεί και να είναι ευχαριστημένος επειδή δουλεύει μόνιμα στο δεδηε?
Ρουφιάνος είσαι όταν καταγγελεις το καστανά όχι την αισχρή παρανομία που την πληρώνεις από τους φόρους. Με το Πετρόπουλο έχω 20 χρόνια να κάνω παρέα. Ναι αυτός που λέει ότι χρειαζόμαστε ποντικοφαρμακο ή ότι είμαστε ζώα γιατί την λέμε στο συκιωτη είναι κοτσιλια για μένα και αυτό επειδή είμαι φιλοξενουμενος εδώ στο μπλοκ αλλιώς θα έλεγα χειρότερα. Έλα να μάθεις πως είναι ένα αγροτικό με εσωτερικη επένδυση ινοξ στη καρότσα, 1200 ε μου πήγε πριν 15 χρόνια, αυτά μόνο οι τελειομανεις νοικοκυρηδες τα κάνουν και πήγαινε στο καλαμο μετά το μπιτς μπαρ να δεις το ινοξ πιλερ για το ρεύμα έξω από την βίλα του κουτρα, δικό μου έργο 1000 ευρώ το 07, ακριβό πολύ είχε πει ο φλωρακης. Τώρα για ποια σκουπίδια μιλάς αθλιε συκοφαντη σε έναν που πηγαίνει τα ανακυκλώσιμα στην Λαμία και κάνει κομποστοποιηση, το φτωχό σου μυαλό ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά; Καμία ανακοίνωση για το περιαστικό; Τελικά το ήπιαμε το φυτοφάρμακο;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ πάλι χώρις νερό είμαστε και εσυ θες ανακοίνωση γυρίσαμε από παραλία και θα μείνουμε άπλυτη ελεοσσσσσσς

Ανώνυμος είπε...

Εχω αυτες τις μερες κοψιμο, με εχει παει κορδοπιπιγκι ,τι να εχω θεε μου .

Ανώνυμος είπε...

Πάντως πρώην δεν σου βγήκε.
Δεν βλέπω και ιδιαίτερη κινητικότητα στο fb σου!!!
Πηγές για μαλλί και βγήκες κουρεμένος.
Ίσως γιατί είσαι συνυπεύθυνος, ίσως γιατί σε πήρανε γραμμή, ίσως γιατί κούρασες με εννέα χρόνια σταρ...δισμου και απραξίας, ίσως, ίσως, πολλά ίσως.
Βέβαια δεν γεννάται από το κείμενο σου που ήταν σωστό, αλλά επειδή ήταν από εσέ.

Ανώνυμος είπε...

Όσο για τους καινούργιους, αυτοί απαλλάσσονται λόγο χαμηλού και επικίνδυνου δείκτη νοημοσύνης.

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ -ΠΑΣΧΑΛΗΣ-ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ κάνουν την διαφορά στα Καμενα Βουρλα σήμερα βγάλανε αμάξι πλέναν κάδους και δρόμους που ηταν αραγμένο και χαλασμένο 11 έτη …Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ έφτιαξε τα παγκάκια τα τσιμεντένια στο ΛΙΜΑΝΑΚΙ με ξύλα !!Θα τρίβετε τα ματια σας καντε υπομονή καθόμουν στον Μανέτα και άκουσα οτι εχουν πρόγραμμα αυριο Αγιο Κωνσταντινο και τα λοιπά !!!Ο απερχόμενος ήδη αισθάνεται άβολα φαίνεται και απο τις κινήσεις του !!!!Ερχεται βόμβα για το νερό στον Αγιο !!!

Ανώνυμος είπε...

Ok πες τώρα σ αυτούς τ 3 που λες μιας και είναι ζεστη και εχνε σκωσει τα μανίκια να περασνε στη κατηφόρα πριν τ γεφυράκι στο γαλαξία ν μαζεψνε τα στρώμα τα σκουπίδια και τα ντουλάπια που είναι 2 μήνες εκει γιατί θα παρνε φωτιά τα πεύκα

Ανώνυμος είπε...

8:57 γιατί ο Άγιος δεν έχει πρόεδρο και αντιδήμαρχο εμείς τη δουλεια έχουμε εκεί αυτή τη κάνε τα ξινε η πάθανε τα ψυχολογικά τους πατε καλά ρε θα πάμε εμείς στον Άγιο να τα καθαρίσουμε που τα είδατε αυτά

Ανώνυμος είπε...

Τραβάτε στα λουτρα να βγάλτε καμία βατοπατλια γιατί όπως πάει θα φραξει ο δρόμος έτσι όπως πάει η δλεια...

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα είδα τον Πασχαλη έτοιμο αποφασισμένο με σηκωμένα τα μανίκια. Θα τρίβετε τα μάτια σας λίγο καιρό πιπιλικοι κ λοιποί

Ανώνυμος είπε...

Πασχαλη φίλε μου,σε παρακαλώ ανέλαβε το τιμόνι του δήμου… είσαι ο μόνος άξιος
Ο Ηλιας θέλει αλλά πράγματα,εσυ είσαι καλός και αγαθός,θα σε βοηθήσουμε όλοι οι δημότες γιατί ξέρουμε ότι θα κανείς πράγματα.
Πρόσεχε μην σου την φέρουν πισώπλατα ……

Ανώνυμος είπε...

Πασχάλη μπορείς εσύ τους οδηγείς......! Περιμένουμε να δούμε σε ποια διαδρομή θα οδηγήσεις το Άρμα των Καμ. Βούρλων, μιας και για σας τους αυτόχθονες υπάρχουν μόνο τα Κ.Β....

Ανώνυμος είπε...

Πασχαλη προχωρά είμαστε μαζί σου.

Με την μαγκιά και το καουμπόιλικι σου τελείωσε τους άρχοντα.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα και καμπογιας τώρα

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος που μπορεί να πάει το Δήμο μπροστά είναι ο Λουκουμάς, γιατί θα τους δίνει τη δόση τους σε όλους τσάμπα και έτσι όλοι θα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, και ο Δήμος θα πηγαίνει με αυτόματο πιλότο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ