31 Ιουλίου 2024

Δημοτικό Συμβούλιο - Πρόσκληση - 31/07/2024

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο τα θεματα ξεχωριζω την εξεδρα στην θαλασσα στο
Σισσυ που δεν την πληρωνει ο δημοτης.
Τα αλλα ολα ειναι δαπανες που τα πληρωνει!
Επισης μου κανει εντυπωση η επικυριαρχια του Κιμ ,εισηγητης ολων των θεματων, λες και δεν εχει αξιολογους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ή δεν τους εχει εμπιστοσυνη . Αυτο δεν ειναι Δημ. Συμβουλιο Δημου Καμ. Βουρλων,
.αλλα η ολομελεια του ΚΚ Β.Κορεας!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και περίοδοι στο Δ.Σ που είναι καφενείο κ. Πρόεδρε.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά δεν έχετε νόμιμο ΚΕΠ στον Άγιο χρόνια τώρα, αλλά τα ενοίκια τα πληρώνεται ?? Τι ακούμε Θεέ μου.

Ανώνυμος είπε...

Πως;
Τεραστιος!
Μαλλον φοραει ψηλα τακουνια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κυρμανιδης σήμερα τους έβαλε όλους στη θέση τους.Και τον Πιπίλα και τον άλλον τον επιχειρηματία -αγραμματο-πρωην αντιδήμαρχο.Απαντησε σε όλα και όλους .Επίσης ας πει κάποιος στη μαντάμ που ρωτάει κάθε τρεις και λίγο τι θα γίνει με το πολιτιστικό στον Άγιο Κωνσταντίνο,να ρωτήσει τον πρώην που ήταν υποψήφια μαζί του.Ο δήμαρχος κάτι θα βρει να το κάνει για κοινό ώφελος.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αφαιρέθηκε το video με το Δ.Σ. από το youtube;
Θα παίξει μοντάζ;

Ανώνυμος είπε...

😂😂😂

Ανώνυμος είπε...

Ο κοντός σήμερα τους εκλασε μια μάντρα... Όσο τι θα κάνει το πολιτιστικό σίγουρα κάτι θα το κάνει για να γεμίσει τη τσέπη του και μόνο...
Τ. Γ.

Ανώνυμος είπε...

Πονάς ε; Μπορεί να συνηθίσεις και να σ’αρεσει.

Ανώνυμος είπε...

Mπλογκερ, μπορείς να το βρεις;; Στην ιστοσελίδα του δήμου , γράφει * Δεν διατίθεται* γιατί βρε λεβέντες.? Πρόεδρε Κεφάλα μήπως είναι και αρμοδιότητα δική σου.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε πάλι στον Αγ Κων γιατί δεν έχει νερό έλεος ούτε μια ανακοίνωση το ίδιο πράγμα εδώ και 2 και μήνες το τερματίσατε ζήτω (Ξανα) χαμηλα

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε κατάντησες και τα Δημοτικά συμβούλια....σαν το δρόμο Καμμένα Βούρλα - Καινούργιο. Ότι να ναι! Δεν φτάνεις που βάζεις το συμβούλιο 11 το πρωί, δεν το έχεις και διαθέσιμο να το δούμε μετά. Τελικά κάτι ξέρουν αυτοί που σε λέμε Κιμ

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται νερό με βυτιοφόρο με δεξαμενή inox πλεον και χωρίς ραφή και γκρινιάζετε, φίλοι η κατάληξη είναι ότι χρησιμοποιήστε το νερό για τα πλέον απαραίτητα, πως θα τα καταφέρεται ....άγνωστον. Χρόνια τώρα δεν κατάφεραν οι διοικούντες αυτοδιοικητικοί. Γεώτρηση στα πεδινά..... κτλ, κτλ. Ακούσαμε για μελέτη του ΙΓΜΕ από το 2007 που έδειχνε κατευθύνσεις πως αξιολογήθηκαν, γιατι έμειναν στα συρτάρια??

Ανώνυμος είπε...

Ελατε τωρα δημαρχος ειναι,θα μας εκπροσωπησει κιολας και στο παγκοσμιο συνεδριο δημαρχων για την αναδειξη
της πιο start up διοικησης !

Ανώνυμος είπε...

😡😡😡😡

Ανώνυμος είπε...

Το κατέβασαν γιατί ο κοντός έδειξε για ακόμα μια φορά το χαραχτήρα του..
Ξανά ΧΑΜΗΛΑ...
Τ. Γ.

Ανώνυμος είπε...

Μια θητεία Τετριμιδας και 2 Συκιωτης , πίνατε εσείς στη λιαπατα, νερό με βυτίο - δεξαμενή που δεν ήταν από inox , αλλά μεταλλικό και με ραφη, παρακαλώ, και ΖΕΊΤΕ ακόμα.???

Ανώνυμος είπε...

Νερό sos ΑΚ ακούει κανεις μέρα παρά μέρα τα ίδια που είναι οι λύσεις που τάζατε πέρσι τετοιο καιρό οέο

Ανώνυμος είπε...

Καμια ενημέρωση για το νερό στον Άγιο θα έχουμε η να πάμε να πλυθουμε στην Αρκιτσα λέω εγώ τώρα ούτε καν μια ανάρτηση στο F/B απ τους αρμόδιους

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πιπίλα
Ελέησον ημας
Γυρίστε πίσω

Ανώνυμος είπε...

10:55 ρώτα τον Τραχανά που κάνει 7 φορές την μέρα μπάνιο όπως λέει

Ανώνυμος είπε...

Προς 5:31 μ.μ.
Δεν αφαιρέθηκε κανένα video Δ.Σ. Πήγαινε στην καρτέλα ΑΡΧΙΚΗ, εκεί είναι.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ δήμαρχε Ηλία, δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά εξαιρώντας την πάρτη σου, που αν κοιτάξω τα τελευταία αρκετά χρόνια είσαι επαγγελματίας πολιτικός, και πρόσφατα δήμαρχος, ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι που συμμετέχουν στα συμβούλια, είναι είτε μισθωτοί-εργαζόμενοι είτε ελεύθεροι επαγγελματίες. Τι στο καλό βάζεις τα δημοτικά συμβούλια καθημερινές στις 10 η ώρα το πρωί? Τι θες δηλαδή? Να παρατήσουν όλοι τις δουλειές τους και να έρθουν στο συμβούλιο? Με το φτωχό μου το μυαλό – λέω εγώ τώρα την άποψη μου - μήπως προσπαθείς να αποφύγεις απαρτίες και το πώς θα κάνεις ακόμα ένα δημοτικό συμβούλιο εύκολο?
Άλλαξε τακτική και προσπάθησε σε παρακαλώ να δείξεις λίγο αξιοπρέπεια στους εργαζόμενους που ταυτόχρονα είναι δημοτικοί σύμβουλοι.
Αααα και μην ξεχάσω … αυτός ο μακρύς μονόλογος από την πλευρά σου, καταντάει κουραστικός. Δεν λέω … δημαρχοκεντρικό είναι το σύστημα αλλά εσύ δεν αφήνεις κανέναν από τους συνεργάτες σου να πάρει ανάσα.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε μνμ απ το 112 που να πάμε να τα κάνουμε γιατί τα καζανάκια στο δεύτερο τέλος με δυσκολία γεμίζουν πλέον

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε. Τον άκουσα στην αρχή με τα νερά, ανάλυση αργά αργά , αν και δικηγόρος, λες και έκανε μάθημα σε δημοτικό σχολείο. Έχει πει ότι τα λέει αργά επαναλαμβανόμενα ,για να τα προλαβαίνει η πρακτικογραφος!!! Έμαθε ότι κάθε άτομο χρειάζεται 250 λίτρα νερό την ημέρα, έχει να μάθει πολλά στην πενταετία, το δημαρχιακό ποστο είναι δύσκολο , δεν είναι γραφείο περιφέρειας κ. Κυρμανιδη.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά δώσε μας λύση στον Άγιο / που θα πάμε να χεσο..με χωρίς νερό βρε αδερφέ;;

Θα πάθουμε ειλεό.

Ανώνυμος είπε...

Κυρ θέλατε τώρα λουστείτε τα (χωρίς νερό).

Αλλλα τι περιμένεις στην χώρα του
Δον Κουληονε

Ανώνυμος είπε...

Μου μετέφεραν ότι ο Συκιωτης καυτηρίασε το Κυρμανιδη ότι έβγαλε την αγορα της δεξαμενής νερού στο Διαύγεια μετά από τρεις. Ρίξε μια ματιά Δήμαρχε, στις πληρωμές πολιτιστικών, αθλητικών εκδηλώσεων του 2023 και θα καραφλιασεις, όχι μέρες αλλά μήνες μετά.

Ανώνυμος είπε...

Το κάνει πρωί γιατί δεν θέλει την συμμετοχή δημοτών φίλε μου, σκιάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα, επειδή λες χαζά θα σου απαντήσω.
Το video αρχικά ήταν 2:40 περίπου....και πριν αρχίσει η συνεδρίαση ομιλούσε ο πρόεδρος με άλλους, με το μικρόφωνο ανοικτό.
Το νέο video είναι 2:19 και λείπουν οι προ έναρξης συνομιλίες.
Οπότε το κατέβασαν, αφαίρεσαν τι θέλανε και το ξανά ανέβασαν το απόγευμα.
Έγινε ή δεν έγινε έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά θα πέσουν μηνύσεις;;
Μήπως μας δουλεύουν από κοινού και μετά την συνεδρίαση πίνουν τσιπούρα μαζί;;
Ή μήπως είναι 🐔🐔🐔 κότες;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μωρε να κανει μηνυση;
Ο πιπιλας που φοβαται μην του βγαλει τα απλυτα του στη φορα ο ΚΙΜ;
Και ειναι πολλα ρε γαμωτο... τα απλυτα,
Αλλα με κατι υπηκοους σαν τον Τραχανοβιτς, να τον υπερασπίζονται, το παιζει και μαγκακι ο πιπιλας...
Βρε ουστ από ΄δω... (ατάκα απο τον Μαυρογιαλούρο)

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Κιμ γνωρίζει τα άπλυτα του Πιπίλα όπως λες και δεν τα βγάζει στην φόρα τότε υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με την ύδρευση του Αγίου Κωνσταντίνου. Οι παλιοί Δημοτικοί σύμβουλοι θυμούνται ότι όταν είχε βγει μια επιχορήγηση για να πληρωθεί ένας εργολάβος γεωτρήσεων, αυτός δεσμεύτηκε να κάνει μια γεώτρηση στον Άγιο Κωνσταντίνο, δεν θυμάμαι αν ήταν αρδευτική ή για ύδρευση, αλλά υπάρχει και απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου και υπογεγραμμένη σύμβαση από τον εργολάβο και δεν το θυμάμαι μόνο εγώ που δεν είμαι δημοτικός σύμβουλος σίγουρα το θυμούνται και σημερινοί δημοτικοί σύμβουλοι

Ανώνυμος είπε...

Αν ο πιπίλας βγάλει τα άπλυτα του Κιμ στη φόρα που θα κρυφτεί ο κοντός; όλοι λίγο πολύ καταλαβαίνουμε γιατί τον ξήλωσαν από την περιφέρεια...

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε κολοκυθοκεφτέδες γλυφτρακια της φακής, ντρέπομαι που ζω μαζί σας. Θα σας δέσω στα δάση της Ρουμανίας εκεί που παλουκωνε ο Βλαντ τους Τούρκους και θα δείτε πως θα χεστειτε πάνω σας όταν θα ακούτε τις ψυχές των Τούρκων. Οταν έχει εκλογές ξέρετε πάντα εσείς τι θα ψηφίσετε και μετά διαμαρτυρεστε κοκοβιοι. Μην με ταυτιζετε με όλα ότι λέει ο συκιωτης, ότι οι διαμαρτυρίες των χεστηδων συλλόγων φέρανε το καράβι, πχ εκείνη την μέρα αν είχα κλείσει και εγώ θα είχα γίνει ρεντικολο σε πελάτες καλούς που έρχονται από μακριά και εγώ θα τους έλεγα είμαι στο λιμάνι και κρατάω μαύρη σημαία και ακούω τις βλακειες των ψαράδων και των επαγγελματιών άνευ γνώσεων εμπορίου για επιδοτούμενη γραμμή Λήμνου. Ο συκιωτης ξεβρωμισε τα καμένα με τον αγωγό και την μελέτη επέκτασης βιοκα, έφτιαξε το βιοκα Αγίου, κτίριο πολιτιστικό κέντρο που θα γίνει δημαρχείο αλλά έως εκεί, στην υδρευση και παραλία δεν έκανε τίποτα και για αυτό παρέδωσε το θρόνο στον ανύπαρκτο τελείως μπασκετμπολιστα. Αυτό που δεν ξέρει κανένας σας είναι ότι στην αυτοδιοίκηση κάθε μέρα που χάνεται πάει στο διαολο, κανείς δεν βιάζεται. Το έχω ξαναδεί με το ψαθα φλωρακη και συνεχίζεται αυτό το βιολί. Όταν λέω εγώ ότι θέλω να γίνουν πράγματα είναι γιατί θέλω πρώτα να τα απολαύσω εγώ και η γενιά μου και θα μείνουν για το μέλλον σε δεύτερο λόγο. Αν είχε βγει ο συκιωτης και ήμουν σύμβουλος θα του είχα γίνει τσιμπουρι και θα έμπαινε εκεί που πρέπει εκεί που έλεγε ο μέντορας του ο θείος του νωντας. Ότι έχει φτιάξει ο συκιωτης έχει γίνει με υπογραφή γακη και με την καταγγελία δείχνει ότι όλα είναι νόμιμα, ότι έγινε, ότι δεν έγινε άστο αυτό κλαίω εγώ. Γιαννακο δεν άκουσες τίποτα ότι έγραφα τόσα χρόνια. Μόνο ο τζουβελος άξιζε να ψηφιστεί από το μπασκετμπολιστα συνδυασμό, ο εραστής της βινας ασικη των 80ς.

Ανώνυμος είπε...

Ξανά χαμηλά μάγκες.ειμαστε για Ξανά ψηλά με αυτούς πως το βλέπετε?

Ανώνυμος είπε...

Ο
Μωλος γιατι δεν συμμετεχει στον πολιτικο διαλογο,γλωσσοδετη εχουν;

Ανώνυμος είπε...

Τον Μώλο? Χεσ....νο, πάλι καλά που ο παλιός έφερε για ένα απόγευμα την Νέγκα και έγινε κάτι. Αυτοί εδώ, ούτε ένα βράδυ με χορευτικά δεν θα κάνουν. Αλλά δεν έχει ευθύνη μόνο ο Δήμαρχος.....τόσοι Σύλλογοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα? Πάλι με γιορτή πίτας θα την βγάλουμε?

Ανώνυμος είπε...

Ψωμί τυρί δεν έχουμε... ραπανάκια για την όρεξη θέλετε.Πατε καλά?Σας έκανε φιέστες που τις χρωστάμε ακόμη και σας δούλευε ψιλό γαζί.Κονομαγε και τα δωράκια "20%"έπινε τζάμπα μαύρο Τζόνυ μαζί με κάτι ρεμολιμεντα ποτηδες δημοτικούς συμβούλους που ευτυχώς δεν βγήκανε ξανά(από το Μωλο ο γνωστός μπαταχτζης αμακαδορος)

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι αυτό εννοείται....
Και θα το πληρώσει ο νυν...

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο για την υποδειγματική παρουσία του και βοήθεια στην γιορτή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άγιου Κωνσταντίνου.
Παρ όλη την κόντρα και τον πόλεμο που είχες.
Μπράβο Δήμαρχε.

Ανώνυμος είπε...

Χαχχαα εδώ γελάμε... 😆
Καταξοδευτηκε...
Το Συμεών ξέχασε να πάρει μαζί του...
Αν είχε λίγο φιλότιμο θα έπρεπε να είχε εξαφανιστεί...
Τ. Γ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω τον γέλωτα.
Ανάλυσε αυτό που λες (πλην Σεβασμιότατου) σε παρακαλώ, και θα σε παραδεχτώ.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανοβιτς τι γνωμη εχεις για το παγκοσμιο στο αλμα επι ......Κοντο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κοντός εσπασε την συνεχεια στο ρεκορ των εννεα ετων του Πιπιλα.Το θεμα ειναι αν κανει ρεκορ και αυτος!