18 Ιουλίου 2024

Δήμος Καμένων Βούρλων: Ματαιώθηκε η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Ματαιώθηκε η 3η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Καμένων Βούρλων

Δεν θα πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καμένων Βούρλων κ. Κώστα Κεφάλα, δεν θα πραγματοποιηθεί η 3η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, καθώς δεν κατατέθηκαν ερωτήσεις – θέματα από τους Δημοτικούς Συμβούλους.


93 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίους δημοτικούς συμβούλους έχουμε. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Τα έχουμε λυμένα όλα! Ήθελα να ήξερα, έξω δεν βγαίνετε καθόλου? Μάτια δεν έχετε? Ντροπή σας.

Ανώνυμος είπε...

Το θηρίο κοιμάται.....

Ανώνυμος είπε...


Μια θεσμοθετημενη συνεδριαση που αναβαλεται λογω αρνησης να παρουσιασουν ερωτησεις-θεματα οι Δημοτικοι Συμβουλοι!
Μα ειναι δυνατον μια συνεδριαση Λογοδοσιας ,δηλ μια υποχρεωση της διοικησης του Δημου να ενημερωσει
και να εξηγησει πεπραγμενα η μη, να ακυρωνεται για λογους μη κατατιθεμενων -γραπτως- ερωτησεων και μαλιστα προκαταβολικα!
Δηλ ο Δημος ειναι Αορατος σε ενεργειες και μονον αν ερωτηθει τυπικως θσ απαντησει!
Και πες οτι η Συμπολιτευση ειναι σε διατεταγμενη υπηρεσια με εντολη Συμεων βασει του δογματικου "Πιστευε και μην ερευνα".
Οι της αντιπολιτευσης που πρεπει να ακολουθουν " Επι των τυπων των υλων"δεν επρεπε να απαιτησουν την διεξαγωγη της ειδικης λογοδοσιας.
Εδω επιπροσθετικα τιθεται το "Ανεξιχνισται αι βουλαι των Κυριων"Συκιωτη,Πλατανια!
Παντως οπως και να εχει το θεμα, η αυτοκοροιδια "παει συνεφο" ,ποιο αφασια πεθαινεις,και ο "Νεκρος δεδικαιωται"!
Ο δημαρχος ομως ασχετα με το τι πρατουν οι ανυπαρκτοι της μειοψηφιας (θελανε και να διοικησουν,τρομαρα τους) οφειλει να πραγματωνει τις ειδικες συνεδριασεις, εστω και αν οι μονες ενεργειες του ,μεχρι τοτε ειναι,.... η κοπη δυο παραβολων εισπραξης!

Ανώνυμος είπε...

Βασικά την ώρα που το κάνετε είναι όλοι στην δουλειά τους εκτός τους τεμπελιδες
Δεν είναι τυχαίο τέτοια ώρα

Ανώνυμος είπε...

Μα οι δημοτικοί σύμβουλοι (που δεν έχουν τελειώσει γυμνάσιο) δεν μπορούν να συμβουλέψουν τον σκύλο ή την γάτα τους θέλετε να κάνουν και ερωτήσεις;; 5 πράγματα να τους ρωτήσεις, καθημερινά, δεν θα ξέρουν ν απαντήσουν. Αυτό είναι το επίπεδο κύριοι μαγκιά κλανια και χωριατια.

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από την ώρα που τα βάζει τα συμβούλια που γίνετε σκόπιμα..αφήνει το λόγο σε κανέναν άλλον εκτός από τον ίδιο;κοιτάξτε λίγο το προηγούμενο συμβούλιο δε σας λέω να δείτε και όλα τα προηγούμενα ο άνθρωπος είναι απαράδεκτος είναι σαν το καίσαρα.. Εξουσία και μόνο εξουσία δεν υπολογίζει κανέναν ούτε καν και τους δικούς στο φτύσιμο τους έχει..

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ο όρος χωριάτης ή αλλιώς ευρωβλαχος σημαίνει. Δεν τρώω σκουπίδια, δεν έχω χέρια γκομενας, είμαι επικίνδυνος για τις γκομενιτσες που θέλουν να παίξουν, δεν είμαι ταξιτζής ή γκομενοφυλακας, βρίσκω λύση σε δύσκολη στιγμή οπουδήποτε, ξέρω να αλλάζω και μία βρύση, σπικαρω τις βασικές γλώσσες της υφηλίου, έχω κάποιο στιλ, είμαι καθαρός γενικά, δεν είμαι ψιλικατζης, δεν είμαι γύφτος στο κέρασμα, δεν φοβάμαι το κρύο ή την ζέστη,δεν φοβάμαι τα ξένα μέρη και τα σκοτάδια, έχω ευγένεια, σε μερικές περιπτώσεις θα διηγηθώ και ιστορίες από το χωριό μου για να γελάσουν οι φίλοι,......Γενικά το χωριάτης είναι τίτλος τιμής και ποτέ δεν το έκρυψα πουθενά ούτε Μόσχα και Ρώμη ή Βουκουρέστι κλπ.,,,,,,Δεν χρειάζεται η συνεδρίαση 20 Ιουλίου με καύσωνα. Θα μπορούσε να έχει μαγειρέψει τα οικονομικά και να έχει αναθέσει σε μελετητή νεκροταφείο καμένων και πράξεις αναλογισμού στα 3 κέντρα αλλά δεν το έχει το αντικείμενο ο μπασκετμπολιστας λες και ο δήμος δεν μπορεί να κάνει δουλειές με πίστωση αφού είναι αξιόπιστος καλοπληρωτης.,,,,Μόνο το σουλη ξέρω φίλε έχεις δίκιο. Και ο άγιος και τα καμένα έχουν κάτι μπουμπουκομπουμπουκα που είναι μόνο για μισινεζα με χορτοκοπτικό.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ήθελα να γράψω για τις συνεδριάσεις λογοδοσίας, αλλά με έκοψε ο Κώστας , απολαύστε τον.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ζλαπια τι να λογοδοτησει ο ερμος,αυτος εχει ενα κομπιουτερακι και κανει λογαριασμο για να δει απο ιανουαριο μεχρι εδω τι εσοδα ειχε
7 χ2500 =17500 Ευρωπουλα!

Ανώνυμος είπε...

Αμ θα την παρω την ρημαδα την Πορσε και εγω!!

Ανώνυμος είπε...

Ηλία μέγα φάουλ αυτό με την ματαίωση. Βάλε κάποιους δικούς σου να ρωτήσουν κάτι ρε φίλε. Έγινες σαμποτέρ της νέας διάταξης που πέρασε ο Βοριδης.



Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟ ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ.....

ΟΡΜΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ........
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΜΩΣ
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ;;;;;;
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Οντως κατι δεν παει καλα . Ρωτουσε ο ποιητης ,-"Τι ειναι η πατριδα μας(Δημος),Μην ειν' οι καμποι.Μην ειναι τα ασπαρτα βουνα..."
Μαλλον ειν'οι δημοτες Κρυσταλη μου,αλλιως δεν εξηγειται μια διαχρονικη καταπτωση στα κοινα.
Περιπτωσεις σοβαροτητος οπως του Τραχανα (!) του Πιπιλα(!) χθες ,του Κιμ (!)σημερα, δεν μπορουν να αλλαξουν ενα σουρεαλιστικο σκηνικο με κομπαρσους τους πολλους εγνωσμενης αξιας(!) αιρετους συνεργατες!
Ενας συνολικα και διαχρονικα ετερκλητος "θιασος του παραλογου" που ο Καρολος Κουν ευχαριστως θσ τον ανεβαζε στο θεατρο Τεχνης.
Μια οπερετα της λυρικης σκηνης που ο Θεοφραστος Σακελλαριδης με τον "Βαφτιστικο" του θα τον κατελαμβανε κριση πανικου κατωτεροτητος.
Βλεπω λ.χ. χρηματοδοτηση αναπλασης του κεντρου Αμφικλειας για τουριστικη αναπτυξη(λογω Παρνασσου).
Την Ιτεα σε συνεχη κοινωνικο διαλογο για την μελετη του Λιμενικου ταμειου με τον δημο Δελφων(περιλαμβανει και το παραλιακο μετωπο της πολης)!
Το αποτελεσμα της αρχιτεκτονικης παρεμβασης στην Ασπροβαλτα κ.α.
Εμεις απανταμε σε αυτα με τα ακρως προωθητικα ( βυζαντινες λιτανειες )
αλλα και στην εσωστρεφεια.
Ειθε οι καιροι να ειναι ...μενετοι !

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς τίποτα δεν έκανε ούτε πρόκειται να κάνει γιατί δεν τον ψήφησαν στον Άγιο.. Κατά τα άλλα στην προεκλογική εκστρατεία του στο λόγο του στον Άγιο θυμόταν που έβλεπε μπάλα, έκανε ποδήλατο είχε πολύ συγκίνηση..
Τ. Γ.

Ανώνυμος είπε...

Ασχολήθηκαν σαν καλά κομματοσκυλα με το καράβι χθες που δεν μπορούσε να δεσειστονΑγιο για αυτό ανεβαλαντο

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως που αρχισε παλι το ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ δια ζωσης και μας κρατα συντροφια
Ερχεται και η Θεοπουλα να συναντησει τον κοντο !
Μην χασετε τα νεα επεισοδια
Αφθονη δοση γελιου

Ανώνυμος είπε...

Παρτε το χαμπαρι εκει στο χωριο στον Αι κωτσο,τερμα οι σοσιαλιστικη μοιρασια τυπου λαρυμνας.
Οποιος δεν παει στο περιβολι του να μαζρψει μονοε του τις ελιες,δεν γινει καρβουνιαρης οπως παλια στο βουνο,δεν ψαρεψει να τα πουλησει, δεν θα εχρι λεφτα να δωσει στον καφε για να σκυλοτεμπελιασει μαζι με τον σοβιετικο κρατικοδιαιτο υπαλληλοσυνταξιουχο απο τα πενηντα.
Μπικος ο καπιταλιστης

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ,ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟΣ, ΕΓΩΙΣΤΗΣ, ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΝΩΜΗ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ Η ΜΥΤΗ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΚΕΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΑΜΤΙΠΟΛΙΤΗΥΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗ ΠΟΝΗΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΦΩΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΥΤΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΔΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΣΚΥΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΦΟΥ Η ΠΟΡΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΗ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ.ΝΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Χθες στην παραλια στο υψος του συγκροτηματος Οpera η γνωστη αγελη πεντε-εξη μεγαλοσωμων σκυλων ειχε αραξει σχεδον στο κυμα και εμποδιζαν να βγουν απο την θαλασσα δυο γυναικες με δυο παιδακια.
Τα σκυλια μολις πλησιαζαν για να βγουν απο την θαλασσα , γρυλλιζαν απειλητικα και γαυγιζαν.
Οι γυναικες φωναζαν τους ποιο περα οι οποιοι κοιταζαν το θεαμα χωρις να βοηθουν.
Καποιος σηκωθηκε σπο το καφε Prova πηρε ενα ξυλο και τα εδιωξε.Αυτο λεγεταιΤουριστικη πολιτικη πολεως καμ. Βουρλων.

Ανώνυμος είπε...

Το προβλιμα του τόπου είναι ότη η ΚΒτες προσπαθούν να σηνυπαρξουν μαζη με τους χωριάτες των αλλον περιοχών πράγμα δύσκολο, ρίχνοντας το επηπεδο χαμειλα που κάνει κακό στην τρουρηστικη περίοδο. Θα μαζέψουν τα σκυλιά που τα παραταναι εδώ από τα άλλα χωριά. Φτάνει πια ελεως.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Εσύ είσαι Αλβανός καμενοβουρλιωτης μάλλον. Έχεις δίκιο εμείς από άγιο οι χωριάτες σας ρίχνουμε "χαμυλα ".Ξανά ψιλά

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κώστα Τραχανά μη τσιμπάς....
Αρχικά ο τύπος είναι βαλτός και το κάνει σκόπιμα, δεν θέλει μυαλό για να το καταλάβεις (και ορθογραφικά και τοπικιστικά).
Δεύτερον σαν φιλελεύθερος που είσαι μην βάζεις ταμπέλες καταγωγής, δεν κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα γιατί υποτιμάς τους Αλβανούς των Καμενων;

Ανώνυμος είπε...

Τραχανοβιτς γιατί δεν απαντάς σε αυτά που γράφει ο μπικος ο συγχωριανος σου? Μουγκεν στη στρουγκεν?

Ανώνυμος είπε...

Ας ρωτήσει κάποιος δημ. σύμβουλος των κ.β, το επόμενο δίμηνο, πότε σκέπτεται η Δημοτική Αρχή να φτιάξει κάποιες πλάκες στα πεζοδρομία της Γ.Β που σκοντάφτουν οι επισκέπτες, εμείς τα ξέρουμε που είναι και φυλαγομαστε, αλλά οι ξένοι;;;; Το γνωρίζεις Δήμαρχε ότι έχει και ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, νομικός είσαι. Αιντεεεε του χρόνου, κάτι να έχει γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Blogger περασε το εξαμηνο και ακομα περιμενουμε την υποσχεση σου για απολογισμο των πεπραγμενων του ΚΥΜ... Ειπα ξειπα ;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ περιμένουμε τόσο καιρό τον Δήμαρχο να μιλήσει με αποδείξεις και ονόματα για το πρίν, όπως δεσμεύτηκε, ο blogger σε πείραξε;;;

Ανώνυμος είπε...

Τραχανοβιτς ο μπικος τα λεει σωστα για το χωριο σου η οχι?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Διανοουμενε μου δεν ξέρω τι εννοείς ακριβώς, αν μιλάς αλληγορικα για την σοβαρότητα μου η όχι αλλά άσε το κρυσταλη το Χατζηδάκη και τους άλλους κοντυλοφορους που μόνο φαΐ τρώγανε και σκατο προσέφεραν και ασχολήσου με το μεγάλο Βενιζέλο και την νοοτροπία που χρησιμοποιουσε αν θες να αλλάξει κάτι σε αυτό το τόπο. Στην Ιτέα και στην ασπροβαλτα που λες υπάρχει πρόοδος γιατί εκεί έχει ανθρώπους που δεν κρύβονται πίσω από ανώνυμα σχόλια. Η Ιτέα έχει εδώ και πολλά χρόνια όλο το σχέδιο πόλης ανοιχτό και στην κιρα δίπλα υπάρχει παραθαλάσσιο γήπεδο 5χ5 με πλαστικό χόρτο πριν 20 χρόνια. Έχω μείνει εκεί μέρες. Στην ασπροβαλτα εχω μείνει 15 μέρες και στο σταυρό δίπλα είναι παράδεισος μπροστά σε εμάς .,,,,,,,Όποιος υποτιμαει τον Άγιο Κωνσταντίνο θα παίρνει την απάντηση του και δεν έχω πρόβλημα με τους αλβανούς όλους αλλά μόνο με αυτόν τον ένα.,,,,,,,Σιγά μην γράφει ο ίδιος ο μπικος. Παντως έχει δίκιο συμφωνώ απολύτως. Τέρμα τα δίφραγκα. Εγώ πλήρωνα ακριβά για φόρτωμα και δεν μπορούσα να βρω εργάτες και φορτωνα μόνος μου 25τονους ελιές. Ο άγιος πρέπει να στρίψει όλα τα πορτοκάλια του αν θέλει να ζήσει, το έχω ξαναπεί παραλιακός δρόμος ξυπνάτε.

Ανώνυμος είπε...

Κωστα εισαι μεγαλος αετος μωρε αδελφε μου ! Το χωριο ομως ειναι ψοφιο. Ο Μπικος οτι και να λεει εχει δικιο ,γευτηκε ο ιδιος την γλυκα της πλατειας και κατεληξε σε νησι με πραγματικο λιμανι για κρουαζεροπλια .Ενας Ματζαφλαρας εριξε τα λεφτα του μεχρι να δει τι μακακια εκανε.
Καλα μας κανει ο μπασκεμπωλιστας που λεει να βαλουμε υποθετο να συνελθουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανοφσκι κάνε κοιλιακούς με την απολωνια κορμαρα σου να είσαι φέτες και άσε τους αγιοκωνσταντινιωτες να κοιμούντε

Ανώνυμος είπε...

Βρε λεσα θα σας πάρει ο διάολος και θα σας κάψει σκατοψυχοι.
Θέλετε να δηλητηριάσετε ένα χωριο ολόκληρο;
Θα σας βάλω και θα το πιείτε εσείς και τα παιδιά σας ρε ανίκανοι.
Μέσα στα φυτοφάρμακα ρε ζώα σε πλαστική δεξαμενή ακατάλληλη που ούτε για πότισμα δεν κάνει εσείς δώσατε νερό να πιούμε στο Άγιο;;
Κρυφτείτε μη σας πετύχω πουθενά,να εύχεστε μη πάθει κανένα παιδί τίποτα μετά θα σας πάρει ο Χαρος όλους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε πολυλογά Τραχανά άσε τις μαλακιες με τους Βενιζέλισμους δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το κάνουν σκόπιμα να στρέψουν τους δημότες άλλου;;
Τι θα πεις τώρα που μας δηλητηριάζουν;
Με αποδείξεις…

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε σοβαροί στον άγιο κων/νο κουβαλάνε νερό με το φορτηγό του δήμου με πλαστική μαύρη δεξαμενή και αντλία και το ρίχνουν μέσα στην κανονική δεξαμενή για πόσιμο με ποια κριτήρια και από ποιον ελέγχετε. Από ποτέ δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν να οδηγούν το φορτηγό του δήμου;;;

Ανώνυμος είπε...

Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει τώρα ανίκανοι ρεμπεσκέδες.
Είστε ότι χειρότερο ένας και ένας

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή μόνο τίποτα άλλο …

Ανώνυμος είπε...

Ρε στουρναρια απελεκητα, αφου πηρατε την κρυαδα με το καραβι ,ε, δεν πρεπει να παρετε και μια αναψοκωλιαση απο το νερο με φυτοφαρμακο.

Ανώνυμος είπε...

Θα βρεθεί λύση και μάλιστα γρήγορα,αλλά όπως φαίνεται δεν έχετε υπομονή για κάτι τέτοιο,αλλα 9 χρόνια είχατε με τον πιπίλα…
Όσοι γράφετε εδώ μέσα είστε των χαμένων και βλέπω ότι πονάτε ακόμα… δεν πειράζει θα σας περάσει σε 10 χρονάκια..

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα απλά γελοίοι είστε. Με τον πιπίλα αγαπητέ αγράμματε έμεινε ο Άγιος πέρυσι πέντε μέρες χωρίς νερό τον Αύγουστο και βγάλατε τον κ…ο σας, φέτος δεν έχει μπει Αύγουστος και έχουμε μείνει 20 φορές από νερό και όχι ρε δε μπορώ να κάνω υπομονή, υπομονή να κανείς εσυ που σ αρέσει να μένεις άπλυτος .

Ανώνυμος είπε...

Η λύση βρέθηκε και πολύ σύντομα βυτίο και να κουβαλάει νερό ο Τζουβελος. Τέτοια λύση είναι από επίπεδο χαρβαρντ και πάνω

Ανώνυμος είπε...

Τη λύση βρε βλήμα π 2 ανεγκέφαλη πήραν αμαξι τ Δήμου χωρίς να είναι καν Δημοτικοι υπάλληλοι ρίξαν πάνω ένα βυτίο να ποτίσουν τ μισό χωριό θα πάνε μέσα για πολλά παραπτώματα … τι νόμιζαν ο Δήμος είναι μποκλονα να πάνε να ποτίσουν την ντομάτα

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ρε τραχανά στο παλιό Nissan που έχεις ούτε μια πόρτα στη καροτσα δεν μπορείς να αλλάξεις και γράφεις και τραχανάς απάνω χαχαχ καμάρι..... βάλε και μια ζυγαριά να τα ζυγίζεις όλα..... πρόοδος και ανάπτυξη όλα σε ένα

Ανώνυμος είπε...

Οδηγός ο τζουβελος και συνοδηγός ο άλλος ο φωστήρας ο Αντεριωτης ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό αυτών των δυο να κάνουν τέτοια κίνηση έλεος ρε παιδιά ας ποτίζατε καλύτερα τα γκαζον στο πάρκο που ξεράθηκαν όλα

Ανώνυμος είπε...

Θα γεμίσει και το πούλμαν με νερό?χαχαχα ενυδρείο???

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος όλα αυτά τα έκαναν εν άγνοια τ Δημάρχου και με δίκη τους πρωτοβουλία …μαύρο φίδι π τους έφαγε γιατί ο Ηλίας δεν πιστεύω να έδωσε το οκ δεν είναι μ@@@κας και πρέπει να τακτοποιήσει το θέμα όπως πρέπει πολύ αέρα πήραν και κάνουν ότι γουστάρουν

Ανώνυμος είπε...

Βρε Ταγάρι Τραχανά που δεν έχεις ιδέα και θες να δίνεις συμβουλές στους Α/Κτες. Καλά σου λέει ο άλλος φτιάξε πρώτα την καρότσα από το αμάξι και άσε το "να φτιάξεις εσυ τον δημο". Τόσα χρόνια βόλεϊ έπαιζες στον Σουλη ξαφνικές μας έγινες διανοούμενος επειδή χτυπησες το κεφάλι σου πουθενά. Όσο για το άλλο, με το νερο από μαύρη πλαστική δεξαμενή για να ποτίσουμε τα "φυτά" του χωριού που ψήφισαν τέτοιο δήμαρχο καλά να πάθετε.

Περαστικά σας

Ανώνυμος είπε...

Αμορφωσιά, χαμηλός δείκτης νοημοσύνης, αν όντως έγινε αυτό με το νερό. Είδες τι γίνεται όταν δεν έχεις βγάλει σχολείο και είσαι απλά ένας χωριάτης;; Άλλοι λαοί τρέχουν με 15πέμπτη ταχύτητα και εσείς εκεί πάτε με ακόμα με νεκρά.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί είναι αυτοί οι επικίνδυνοι ρε παιδιά;;;

Ανώνυμος είπε...

Κανάλια και εισαγγελέα χρειάζεται η πράξη αυτή ή το αντίστροφο.

Ανώνυμος είπε...

Κομψά τα γράφεις...

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Βρε ηλιθιε πανιβλακα η πόρτα είναι ανοξείδωτη 200 ευρώ έκανε την έχω 15 χρόνια για αυτό την έχω φτιάξει έτσι για να μην την αλλάξω ποτέ και το αμάξι είναι εμπορικό πάω λειβανατα για ελιές πρέπει να ξέρει ο άλλος ποιος είμαι και το όνομα μου δεν είναι λερωμενο σαν το δικό σου. Το αμάξι είναι 34 χρονών αλλά είναι μια χαρά του έχω ρίξει 5 χιλιάδες. Έχω αναμνήσεις από αυτό έχω πάει γλυφαδες, πανοράματα χαλκιδικες, μπητς παρτυ αρκιτσα λειβανατα μέσα στην θάλασσα, Λευκάδα πλαταμωνα. Δεν μπορείς να την βγεις σε μένα ανωνυμουλη., ,,,Το χωριό είναι ψόφιο γιατί ποτέ δεν με ακούσατε και όταν λέω ασπρο εσείς μαύρο. Ο μπικος φίλε έκανε πολλές σπατάλες στο μαγαζί του, έμαθε τον αγιοκωνσταντινιωτη ότι μπορεί με 2,5 ευρώ καφέ να ζητάει κρυστάλλινα ποτήρια και βελούδινα καθίσματα και κάθε δύο χρόνια ανακαίνιση για αλλαγή περιβάλλοντος. Τέτοιες απαιτήσεις έχει οποιος χαλάει 100 ευρώ την ημέρα όχι με 1 καφέ και μια μπύρα. Δεν ήξερε από οικονομικά και ούτε καν για οικονομικές κρίσεις ότι υπάρχουν. Πχ ο καλπακης με το Ζαφείρη είχαν ανοίξει το καφέ στέκι πασοκ το 2003 είχαν αγοράσει καινούριες ξύλινες καρέκλες τραπεζια και το 2007 πήρανε νέες όλες από την αρχή τύπου πλαστικό μπαμπού απομίμηση και νέα τραπέζια 35 χιλιαδες ευρώ γιατί ο μπικος το 06 είχε αγοράσει και αυτός και τράβηξε το κόσμο. Πότε βγάλανε τα λεφτά τους οι παλιές και σε 4 χρόνια να αγοράσεις νέες? Φουνταρανε και αυτοί μετά από 3 χρόνια. Ο μαντζαφλαρας μια χαρά είναι καλά έκανε και έχει δικό του μαγαζί άνετο, απλά το χειμώνα θα είναι κάποιες μέρες κλειστά. Κάνει καλή διαχείριση ούτε νόβα ούτε μουσική από παλιά και έχει παράδοση με τα σπιτικά φαγητά,πελάτες χρόνια. , ,,Μια χαρά κάνει ο τζουβελος και μπράβο του χρειαζόμαστε νερό. Το πηγάδι βγάζει κατάλληλο νερό και το βυτίο είναι νέο και πιστοποιημενο για τρόφιμα και η αντλία καινούρια. Τα είδα είναι πεντακάθαρα όλα. Δεν κατάλαβα θα δίνουμε στο καιριδη 500 ευρώ το βυτίο πχ δεν ξέρω πόσα έπαιρνε. Αυτό σημαίνει βενιζελισμος δεν κάνω λαϊκισμό και φτηνή αντιπολίτευση για τα μάτια. Έχω εμπιστοσύνη στο τζουβελος τουρς, το αλάνι των 80ς με σιδεροτυπο την φωτογραφία του στην μπλούζα. Μπράβο τζουβελε επαρχε, κοίτα προς παραλία εκεί είναι το φιλέτο της ανάπτυξης πόσες φορές πρέπει να στο ματαξαναπω?

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να συμβαλω σε μια συζητηση των συντοπιτων μου που με αφορμη προβληματα οπως ποσιμο νερο με βυτια ,ελλειψη νερου κλπ να εκτρεπεται σε μικροπρεπεια.
Ο προσωπικος βιος ειναι εκτος δημοσιου διαλογου ειτε προκειται για χομπυ,ειτε για ταξιδια ειτε για χρηστικα αντικειμενα !
Δυστυχως εμεις κατηγορουμε τους Καρυωτες για αναχρονισμο αλλα εδω ενδημει το χειροτερο κομματι,απο ανθρωπους που ενω επρεπε να εχουν αυτοσυγκρατηση,συμβαλουν στην εσωστρεφεια του Αγιου Κωννου.
Βλεπουμε τον Μωλο που εχει μια αδιαταρακτη προσηλωση στην ηρεμια, στις εργασιες τους και τα δημοτικα ειναι διαχωρισμενα στην σκεψη τους.
Τα Καμ.Βουρλα επισης διαφορετικα με πολυσυνθετα προβληματα αλλα και με ορια στην κριτικη.
Εμεις τι κανει εκεινος σε σχεση με τον αλλον.
Αιδως Αργειοι ,η Νεμεσις ηρθε ,το μεροκαματο εφυγε,ο Γαλαξιας μενει.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά πάρε πινέλο τότε και γράψε και το όνομα σου στην οροφή όπως τα περιπολικά. Να σε γνωρίζουν και από ψηλά όχι μόνο αυτοί που σε ακολουθούν...το θέμα είναι ότι εσύ έχεις πάντα δίκιο σε όλα και οι υπόλοιποι πάντα άδικο. Δεν μπορείς να δεχθείς ποτέ κριτική γιατί μέσα στο μυαλουδακι σου νομίζεις ότι έχεις φάει τη ζωή με το κουτάλι ενώ οι άλλοι όχι. Χαλάρωσε λίγο φιλεα φογκ και αφουγκρασου λίγο και τους υπόλοιπους δεν είναι κακο

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστές δεν φταίει ο Τραχανάς.
Εσείς φταίτε που έχετε αναγάγει τον Τραχανά σε σημείο αναφοράς...
Σταματήστε να αναφέρεται το όνομά του...
Σταματήστε να ασχολείστε μαζί του...
ΣταματΉστε να του ζητάτε τη γνώμη για οτιδήποτε...
Σταματήστε να τον τρολάρετε...
Και θα δείτε πως θα τρυπώσει στο καβούκι του...
Αρκετά με αυτό το... νούμερο !
Πάμε παρακάτω...
Ας ασχοληθούμε με τα προβλήματα ...
Ας κάνουμε κριτική στη δημοτική αρχή...
Ας προτείνουμε και λύσεις...

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι αυτός που γράφει και ρωτάει τον τραχανά συνέχεια είναι βαλτός για να στέφει την συζήτηση του blog άλλου;
Οποτε υπάρχει ένα θέμα σοβαρό στον δήμο αυτή την τακτική τους έχει πει να κάνουν,να ρίχνουν τυράκι στον τραχανά και αραδιάζει τις αρλούμπες και να ξεχαστούν τα προβλήματα μας…
Έχετε καταλάβει τι έχει γίνει με το νερό στο Άγιο; Αυτό είναι ότι χειρότερων έχει γίνει για την δημόσια υγεία…
Βλέπετε τι γίνετε με τα σκουπίδια σε ολόκληρο τον δήμο από άκρη σε άκρη;
Τους τραμπουκισμούς και τις χειροδικίες από δήμαρχο και αντιδήμαρχο;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε μουραβεη που θες να πεις εμένα νούμερο, στο δικό μου κόσμο δεν υπάρχουν μυρμήγκια σαν εσένα. Γράψτε και άλλα τέτοια κακά ότι παίζω βόλεϊ ρακέτες γυμναστήριο κλπ.Το μπλοκ παίζει σοβαρό ρόλο για αυτό και είμαι εδώ αλλά δεν διοικεί το δήμο. Αν γράψεις συγκεκριμένο πρόβλημα θα λυθεί γιατί ο μπασκετμπολιστας το διαβάζει 40 φορές την ημέρα. Πχ έγραψα για τα κλαριά στο καψουλη και την άλλη μέρα τα πήρανε. Να σας ακούσω ρε φίλε και να κάνετε κριτική αλλά σε θέματα, όχι το πως γράφω το αμάξι μου για εμπόριο κλπ.Να ρωτήσεις τον μπασκετμπολιστα αν θα ήθελε να έχει άλλους 100 δημότες σαν εμένα, να πηγαίνει τα ανακυκλώσιμα Λαμία, να κάνει κομποστοποιηση, να σκουπιζει την γειτονιά και να στρώνει ξένα πεζοδρόμια με τσιμέντο .Όσον αφορά το νερό, χθες έκανα 10 ντους, καθε πρωί ποτίζω ντομάτες οπότε καλά κάνουν και ρίχνουν νερό .Αν έχεις πρόβλημα πήγαινε εισαγγελέα να τους καταγγειλεις. Ο Άρειος πάγος με κάλεσε για εξηγήσεις, μόλις δροσίσει λίγο, θα πάθετε εγκεφαλικά αρκετοί πολεμιοι μου.

Κριτων είπε...

ΠΕΡΙ ΠΡΩΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.
Δεν ειναι προβλημα ο κ. Τραχανας.θα μπορουσα να πω εναι επωφελης. .Ουτε "βαλτός" ειναι ,ιδεολογος ναι και ισως υπερβαλει εν τη ρυμη του λογου.
Ουτε ομως εχουμε ενδειξεις οτι ο πρωτος πολιτης του Δημου ασχολειται με αυτον.
Ολα αυτα που συμβαινουν και λεγονται
ειναι των δημοτων που γραφουν,-μηπως μας γραφουν(?)-οι οποιοι ενα συμβαν το εργαλειοποιουν συμφωνα με τα θελω τους.
Δεν αμφισβητω το γεγονος αυτο καθ εαυτο,αλλα την προθεση.
Αυτοι οι δικαιωματιστες αν εθεταν το ονομα τους θα ειχαμε πληρη γνωση της αιτιας των γραφομενων τους,αλλα θα ελαμβαναν και την αυτοματη "ασυλια" στο τυχον λαθος(βλεπε ενυπογραφα σχολια).
Τωρα η διαμαρτυρια ειναι κατ Αρχην πιστοποιημενη ως γεγονος αλλα λειψη ηθικα.
Ναι η ανωνυμια ειναι θεμιτη στα πλαισια της ελευθεριας, εχει ομως ορια, ειδικα οταν το σχολιο προσωποποιειται και γινεται μη πολιτικο.
Διαιρωτωμαι αν καποιος θα επρεπε να απαντα σε καποιον χωρις νσ υπαρχει η "ασφαλεια" της εγκυροτητος(υπογραφη).
Ειδικα σε ζητηματα ιδεολογιας που απο μονα τους ειναι ελευθερα.
Ο φιλελευθερος τροπος σκεψης δεν αφορα τον πατερναλιστικο καταναγκασμο (απο οπου και αν προερχεται) , και κυριως δεν πιστευει στην τελοκρατια των δοτων σκοπων (σοσιαλιστικων , εθνικιστικων,θρησκευτικων) αλλα στην ελευθερια του πρωτειο του. ατομου στα πλαισια της δυτικου τυπου δημοκρατιας. Συνεχιζουμε ...μαζι!

Ανώνυμος είπε...

Οόοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Μην μας το κάνεις αυτό !!!

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς εντολή του Κοντού ούτε για κατουρημα δεν τους αφήνει να πάνε... Οπότε το γνώριζε πολύ καλά αλλά βλέπεις λεφτά για υδροφόρες δεν έχει αλλα για καρέκλες και γραφεία είχε... Λουστείτε τον τώρα για 4.5 χρόνια.. Πάμε ακόμα πιο χαμηλά Ηλία μπορείς... Δώσε κι άλλο...
Τ. Γ.

Ανώνυμος είπε...

Αι τραχανά από τα πολλά ντουζ μπήκε νερό στον εγκέφαλο και λες χαζομάρες νον στοπ.

Έτσι βρε ταγάρι γίνεται η ενίσχυση της ποσότητας του νερού;

Πιες το μπας και θεραπεύσει το πρόβλημα στον εγκέφαλο που έχεις.

Ανώνυμος είπε...

Κατά το λαό και οι άρχοντες...!!!
Μόνο στείρα κριτική, καθόλου αυτοκριτική, και εσωστρεφή αντιπαράθεση.. Συνεχίστε έτσι, για ξανά πιο χαμηλά!!!

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβω εγώ προσωπικά.... καθοδηγείς και επηρεάζεις την κοινή γνώμη του μπλογκ;;
Μόνο του Αγίου δλδ είναι οι άδικοι;;; Αυτό θες να μεταφέρεις;;;
Άντε γειά

Ανώνυμος είπε...

Ρε παίδες αν εκεί στον Άγιο Κωνσταντίνο έχετε θέμα σήμερα που κάποια εκδήλωση έχετε,αν έρθει δήμαρχος πείτε τα ...καλέστε και τα κανάλια.Αλλιως δεν μπορεί να μην είναι παρόντες οι αιρετοί.Φωναξτε αφού τόσο πολύ φοβάστε για την δημόσια υγεία.Συκιωτης και η παρέα του...(Κριτσωβας Ζαρκαδαιοι,Ψαθάς και άλλοι)Αλλιώς κλείστε το στόμα σας και αποδέχτειτε την οποία κατασταση

Ανώνυμος είπε...

Όχι, όχι κακό είναι...μη τους ακούς λεβέντη μου... συνέχισε.
Μόνο σ εσένα στηριζόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Μην τον προγκάς φίλε, σε παρακαλώ... χωρίς αυτόν το χάος.
Τι θα γράφουμε;;;
Τι θα κάνει ο πιπίλας χωρίς υποστηρικτή;;;

Ανώνυμος είπε...

Δέκατε τρίτε θεέ μου εσύ...
Μην τους ακούς.
Σ εσένα βασιζόμαστε, μην τούς ακούς.

Ανώνυμος είπε...

Σε κάλεσε ο Άρειος Πάγος και σου είπε.... Κωνσταντίνε μόλις δροσίσει έλα;;;
Θεούλης πραγματικά.

Ανώνυμος είπε...

Και συ τεκνον Κριτων;
Βρε θα τον τρελανετε;
Θα νομιζει σε λιγο οτι ειναι ο Μ/Ναπολεων;

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο, χειροκροτώ λοιπόν την όποια και τυχόν λανθασμένη προσπάθεια αποκατάστασης της ύδρευσης και ομολογώ ότι πάνω απ' όλους φέρω ο ίδιος την μέγιστη ευθύνη....
Πώς σου φάνηκε, καλό;;;

Ανώνυμος είπε...

Πολέμιοι ποιανού ρε τραχανά;
Ρε σάλτα κατ' απ' το καλαμ.
Το χεις καβαλήσει ολόκληρο τελικά.

Ανώνυμος είπε...

Ξανά ΧΑΜΗΛΑ ...
Ηλία μπορείς δώσε και άλλο πάτο...
Τ. Γ

Ανώνυμος είπε...



Πιπίλα γυρνά πίσω

Σου ζητάμε συγνώμη

Ανώνυμος είπε...

πιπιλα γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα

Ανώνυμος είπε...

Ρε Άγιο Κωνσταντίνιωτες παρακαλάτε για το λαμόγιο ρε????

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε παλικαράδες να σας δούμε .πηγαίνετε να μιλήσετε στον δήμαρχο...θα σας αποστομοσει.

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλύτερο λαμογιο από το κοντό δεν υπάρχει...
Ξανά ΧΑΜΗΛΑ. έπρεπε να τον λέτε το συνδιασμο...
Τ. Γ.

Ανώνυμος είπε...

Ο μεν πιπίλας σε παπαριζε ναι ναι και δεν έκανε τίποτα.
Ο δε ΚΙΜ σε αποστομωνει γιατί δεν τα βρήκε όλα στρωμένα.

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρώστε και πάρτε βαθιά ανάσα

Ανώνυμος είπε...

Μην αγχώνεστε στον Άγιο.Νερο από Σεπτέμβρη.Ο Κιμ βέβαια περυσι τέτοια εποχή αλλά έλεγε

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ασε μας και συ ρε πιπιλοτρόμπα

Ανώνυμος είπε...


Πιπίλα κάναμε λάθος

Γύρισε πίσω

Σε ικετεύει ο Α/Κ

Ανώνυμος είπε...

Και ο Τραχανάς - ο πιστός του υπηρέτης

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να έρθει δεν είναι χαζός είναι έξυπνος θα ισχυριστεί ότι έχει την ονομαστική εορτή και θ είναι απών όπως έκανε στην εκδήλωση του Ορφέα ότι ταχ ταχ μου είχε κορονοιο και έστειλε αντιπροσώπω

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Άλλη μια απόδειξη για την μιζέρια του Αγίου η εκδήλωση τώρα που θα μπορούσε να δώσει ζωή στην πλατεία σε δύσκολες ώρες γίνεται πίσω από το υπνωτηριο των πιστών. Στην ερημιά. Τα έχω πει πχ όχι μχ προφήτης. Δεν έχει τύχη αυτός ο τόπος μόνο με βενιζελικη δικτατορία.

Ανώνυμος είπε...

Κωστα μην χαζοκουβεντιαζεις ,αλλο το κλασιμο αλλο το βηξιμο.
Ο Α/Κ δεν θα κανει την διαφορα με τα Συγκούνια τα ταγαρια κλπ και με την αποθηκη
του Λαου. Ουτε ο Τσαουσεσκου το καταφερε στο βουκουρεστι.με το μεγαρο του λαου
Αλλαγη στο ονομα πρωτα ,να παρει το αρχαιοελληνικο Δαφνους να αναδειχθει το Ασκληπειο σε χαρτες και με σημανση Gps οτι εκδηλωσεις πολιτιστικες να γινονται εκει οπως στην επιδαυρο!
Οτι γινεται σημερα γυρω απο τους παπαδες μονο συντηρηση της παρακμης φερνει.

Ανώνυμος είπε...

Φιέστες κάθε καλοκαίρι, συναυλίες με μεγάλα ονόματα, ακαδημίες ποδοσφαιρικών ομάδων εξωτερικού, τουρνουά βόλεϊ, πανηγύρια, χορούς και πολλά άλλα είχαμε κάθε χρόνο με προηγούμενο δήμαρχο αλλά βλέπεις δεν τον θέλατε.

Ένας εκλεγμένος πρώην δημοτικός σύμβουλος

Ανώνυμος είπε...

Άρα για τα πανηγύρια εισασταν…
Άσε δεν θελουμε άλλο πήραμε…

Ανώνυμος είπε...

Μήτσο άντε κάνε κσ.ια δουλειά κι άσε τα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Έπινες τζάμπα μαύρο Τζόνυ πρώην αυτοδιοικητικέ (συμφωνώ με τον προηγούμενο ρε Μήτσο.Μια ζωή εις βάρος)

Ανώνυμος είπε...

Σας είδαμε και εσάς..

Ανώνυμος είπε...

Μην πολύ κουνηθείς πάντως στον Λιάκο γιατί σου τα έχει φυλαγμενα

Ανώνυμος είπε...

Μιλησα με Δημοτες απο τον Μωλο .Η αποψη τους ειναι να γινει επαναθεωρηση του Καλλικρατη με αποσπαση τους απο τον δημο ΚΒ μεχρι και την παραλια
Καινουριου και συνενωση με τον Δημο Λαμιας!
Ετσι και αυτοι διοικητικα θα εχουν πληρη καλυψη κυριως ΔΕΥΑΛ η δε Λαμια θα εχει διεξοδο στην θαλασσα του Μαλιακου με ζητουμενο τουρισμο λογω επενδυσηςκαμπιγκ ΕΟΤ
Επισης θα ενταχθει το ΚΥ στο Νοσοκομειο.
Ο δημος ΚΒ ΘΑ απεγκλωβιστει απο μια περιοχη μη τουριστικη θα επεκταθει μεχρι Φαρο Αρκιτσας,θα αυξηση την ακτογραμμη και θα σποκτησει την συνδεση με Ευβοια, η δε Αστυνομια θα επανελθει στο ασπρονερι κτηριο ΕΚΟ.
Ο δε δημος Αταλσντης μειωνει μεν εδαφος αλλα μειωνρι και υποχρεωσεις
Ετσι ο καλλικρατης θα λειτουργησει για την καθε περιοχη βασει ιδιοτητων και οχι οπως σημερα βασει πολιτικης. Δικαη και σωστη προταση που ορθολογικοποιει μια στατικοτητα και ευνοει μια εξελιξη αναπτυξιακης μορφης
Κανενας δεν χανει σε αυτη την προοπτικη ολοι κερδιζουν αλλωστε κοινωνικα η ζωη παραμενει ιδια μονον διοικητικα αλλαζει!