13 Ιουλίου 2024

Εντοπίστηκε “ορφανή” χασισοφυτεία με 634 δενδρύλλια – θα έβγαζαν 1.200.000 εκ. ευρώ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Φυτεία με συνολικά –634– δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε εξαιρετικά δύσβατη δασική περιοχή, με πυκνή βλάστηση πλησίον ρέματος, στην Τοπική Κοινότητα Καλλίδρομου του Δήμου Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας.

Για τον εντοπισμό της φυτείας, αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν κατάλληλα στοιχεία και δεδομένα, που συλλέχθηκαν με μεθοδικότητα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, οι οποίοι χθες (11-07-2024) νωρίς το πρωί, πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, με την συνδρομή αστυνομικών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ο.Π.Κ.Ε της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και της Ο.Π.Κ.Ε του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι η φυτεία εκτεινόταν σε -6- ειδικά διαμορφωμένους χώρους – πατάρια, αποψιλωμένους με υψομετρική διαφορά και στο εσωτερικό τους εντοπίστηκαν -634- καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,20- μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον στον χώρο της φυτείας και πλησίον αυτής, εντοπίστηκαν:
• αυτοσχέδια δεξαμενή συγκέντρωσης νερού, για το πότισμα των δενδρυλλίων,
• -2- αυτοσχέδια πρόχειρα καταλύματα, τα οποία περιείχαν είδη οικοσκευής και κλινοσκεπασμάτων,
• διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία, για την περιποίηση των δενδρυλλίων,
• λίπασμα και λάστιχο ποτίσματος,
• αυτοσχέδιοι κουβάδες νερού και είδη ένδυσης.

Γίνεται μνεία ότι από τη συγκομιδή των δενδρυλλίων, εκτιμάται ότι το παράνομο προσδοκώμενο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζαν οι δράστες, υπολογίζεται στα -1.200.000- περίπου ευρώ.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και σύλληψη των καλλιεργητών

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο lamianow.gr



37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γκολφομητσο Μπαλταϊαν αντιδήμαρχε Καμένων Βουρλων δεν άφησες τίποτα από τον αρχηγό σου;
Πόσο άντρας είσαι ρε και κάνεις τραμπουκισμούς και νταιλικια σε μια κοπέλα; Πόσο άντρας είσαι που τόλμησες και σήκωσες χέρι σε ένα πιτσιρικά βρε ζώον;
Έτσι σας έμαθαν να κάνετε;
Χτυπησες τον πιτσιρικά επειδή πήγε να ζητήσει το λόγο που έβριζες,απειλούσες και τρομοκρατούσες την αδερφή του και εσυ σήκωσες χέρι και τον χτυπησες; Είσαι πολύ ξεφτιλισμένος,είσαι ένα τίποτα που ξαφνικά σου δώσανε μια καρέκλα και το παίζεις εξουσία και χουντικός,έννοια σου και θα έρθει και σένα η ώρα σου.

Ανώνυμος είπε...

Ποιον χτύπησε και πότε?

Ανώνυμος είπε...

Αν αληθευει θα επρεπε να μηνυθει απο τους παθοντες μονον και μονον για λογους ηθικης ταξης,ακομη και αν τελικα αθωωνοταν.

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως και αληθεύει,στα παιδιά από την acs το έκανε.κανουν δεν κάνουν μήνυση είναι καταδικαστέο και πρέπει να ντρέπεται για αυτό που έκανε,αλλά τι περιμένεις από πάνω μέχρι κάτω σάπιοι είναι.

George N είπε...

Ο ΚΙρΜ οφείλει να παραδειγματιστεί απο τον Μητσοτακη στη περίπτωση Αυγενάκη...
Πρέπει να τον αποπέμψει τον τραμπούκο από τον συνδυασμό του...
Και οι της ACS να κάνουν μήνυση...
Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να είναι καταδικαστέες διαφορετικά... αντιγράφονται !
George N

Ανώνυμος είπε...

Να τον βγάλει και να βάλει τον Πασχαλη,είναι ο μόνος που αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Αναγνώστες γιατί διαμαρτύρεστε;
Ο εν λόγω αντιδήμαρχος αντέγραψε το ‘’αφεντικό’’ του…
Ο οποίος ‘’χειροδικεί’’ με το στόμα…
Και ασφαλώς δεν περιμένουμε από αυτούς τους δυο να συμμαζευτούν, ούτε και να αναθεωρήσουν και να αλλάξουν συμπεριφορές και νοοτροπίες…
Από τους υπόλοιπους, όμως, και ειδικά τους ‘’σπουδαγμένους’’ και τις γυναίκες δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, έχουμε απαιτήσεις και αναμένουμε πράξεις….
Ε’ κκ Κεφάλα,Μπήτα, κλπ συνοδοιπόροι του ΚΙΜ;
Θα κάνετε και αυτή την αθλιότητα…γαργάρα !

Ανώνυμος είπε...

Εγώ το ξαναείπα θα πέσει ματσούκι και θα είναι χοντρό....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 12,12 ΜΠΗΤΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΗΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑ ΟΙ ΔΥΟ ΒΓΗΚΑΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΣΑΣ.ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΝΟΜΕΙΓΕΝΕΣ ΚΟΛΑΖ. ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΚΟΛΑΖ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ - ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πλαναστε πλανην οικτραν,αν νομιζεται οτι με ανωνυμες νουθεσιες για βελτιωση της υπαρχουσας καταστασης θα αλλαξουν ροτα οι "πεφωτισμενοι "πτυχιουχοι!
Αυτο δεν θα γινει διοτι η συμμετοχη τους στα κοινα ειχε μια συνειδητη επιλογη "Διωχνουμε τους προηγουμενους"οχι καποια μορφης αυτοκριτικης "κανω ή δεν κανω" η ακομη οταν ημουν στα πραγματα "αν απεδωσα".
Ετσι αν ξεκινουσε σημερα μια επιλογη προσωπων για την καταρτιση ενος αρτιου ψηφοδελτιου με ηθικη βαση,
κατι διαφορετικο θα προεκυπτε ακομη και ως αντιπολιτευση.
Αφηστε λοιπον μερικοι την κριτικη στο προσωπο του δημαρχου ,αναγαγωντας τους συμβουλους του
ως ειδικης βαρυτητος λογω επαγγελματικου πτυχιου.
Καλυτερα ο Πασχαλης ο Γκολφομητσος και ο Λιακοπουλος που ειναι μαχομενοι με την καθημερινοτητα να "συμβουλεψουν"παρα οι εχοντες κορνιζα το πτυχιο αλλα κυριολεκτικα αποντες!

Ανώνυμος είπε...

Γκολφομητσος???
Βαραει!!!!
Εαν εχει μεινει λιγο φιλοτιμο , μηνυση και απολυση απο τη θεση του
Εαν δεν γινει, ανοιγεται δρομος δυσβατος.

Ανώνυμος είπε...

Λεπτομέρειες επεισοδίου, γιατί? πότε? που? πως? και με ποιους απέναντι , αιτία? Πολλά ζητάω?
Ενημέρωση θέλω ο έρμος,μέσα σε αυτόν τον καύσωνα.

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε κουτσομπόλα και συ πανιβλακα θες και λεπτομεριες
Ότι και αν έγινε ας τα βρουνε μεταξύ τους
Αλλά σας θρέφει κάτι τέτοιο για να έχετε να ασχολείστε γιατί είστε μίζεροι χωρίς δικιά σας ζωή

Ανώνυμος είπε...

Η πολιτική κατάσταση στο τόπο μας είναι προβληματική…
Αλλά έχει ενδιαφέρον…
Δεν παύει να μας εκπλήσσει διαρκώς...
Μετά τον λαϊκισμό και την παροχολογία (στις εκλογές) τώρα βλέπουμε και την ωμή βία…
Να δούμε τι άλλο θα δούμε με αυτούς που μπλέξαμε!
Ο tempora ο mores !

Ανώνυμος είπε...

Επικαιρότητα :
Γράψτε ο,τι μακακια προλαβαίνετε, τουλάχιστον τώρα έχετε δικαιολογία ότι σας βάρεσε η ζεστη στην κεφαλή. Χαχααααχα

Ανώνυμος είπε...

Όλοι κάνουν πως απορούν και δεν γνωρίζουν πιεί καλλιεργούν το χασίσι στην περιοχή μας. Ενώ όλοι τους γνωρίζουν, ότι είναι άνθρωποι τις διπλανής μας πόρτας, που πίνουμε καφέ κάθε μέρα. Τι λέτε ήρθανε από το εξωτερικό να βάλουν χασίς στο Δήμο Καμένων Βούρλων ??? Όχι βέβαια είναι άτομα από την συγκεκριμένη περιοχή των Καμένων Βούρλων , Ρεγγινίου και Καλλίδρομου που γνωρίζουν καλά την περιοχή και ασχολούνται και με αγροτικές εργασίες. Ελπίζουμε την άλλη φορά η αστυνομία να κάνει καλλίτερα την δουλειά της χωρίς διαρροές. Βέβαια αν θέλουν, και τώρα με την εξέταση του DNE μπορούν να τους βρούνε, αφού υπάρχουν ρούχα στα τσαρδάκια τους !!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι το μόνο περιστατικό βίας δυστυχώς.Εξω από το δημαρχείο, σε μια κυρία δεν της επέτρεψαν την είσοδο στο Δημαρχείο,την έσπρωξαν και έπεσε.. Φώναζε ότι τους είχε ψηφίσει κιόλας αλλά δεν ιδρωσαν.. Μπράβοι τι φάση;

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς είτε μας αρέσει ή όχι ο κοντός θα είναι η καταστροφή του Δήμου Καμένων Βουρλων δε λέω ότι οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι αλλά τουλάχιστον ήταν άνθρωποι σου μιλούσαν σε άκουγαν κάτι φτιάχνανε, αυτός εδώ είναι γαμ..ω και δέρνω αυτός είναι και άλλος κανένας δεν πρόκειται να κάνει τίποτα για το Δήμο, τη καρέκλα ήθελε μόνο και ότι έργα γίνονται είναι βγαλμένα από τους προηγούμενους είτε τους αρέσει είτε όχι, έτσι είναι...
Τ. Γ.

Ανώνυμος είπε...

Ερχεται το καραβι για Σποραδες με τζαμπα εισητηριο για οποιον θελει να πηγαινει καθημερινα για δουλεια στη Σκιαθο και να επιστρεφει το βραδυ.Ειναι
προσφορα του Δημου στους ευπαΘεις και ευαλωτους δημοτες!


Ανώνυμος είπε...

Τέλειο!! Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο!!Η προσφορά είναι αφού τους δείρουν ή πριν;

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη ρε παιδιά οι ευάλωτες και οι ευπαθείς ομάδες είναι σε θέση να εργαστούν;Και να πηγαινοέρχονται Σκιάθο κάθε μέρα;Ας το έδινε σε νέους 18-30 ας πούμε..Ότι να ναι.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΙΔΑΡΕΣ...που ελεγε και ο Παπαγιανοπουλος στην ταξη!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ τον Υπουργό Χρήστο Σταικουρα για την ένταξη του πλοίου στην γραμμή εκ νέου!!! Μπράβο υπουργέ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο αδερφός της κοπέλας δεν πήγε απλά να ζητήσει τον λόγο ξεκίνησε να βρίζει και να απειλεί μπροστά σε κεντρικό μαγαζί στα καμένα .οσοι δεν ήσασταν μπροστά στο σκηνικό καλό θα ήταν να μην δικάζετε ανθρώπους και καταστάσεις ας κάνει την μήνυση η κοπέλα αφού τόσο πολύ προσβλήθηκε λες και η ίδια όταν πάμε να ζητήσουμε τα δέματα δεν εκφράζεται αναλογος . Και όσο για εσάς που έρχεστε και γράφεται εδώ μέσα και εκφράζεστε όπως εκφράζεστε είστε το ίδιο μην νομίζεται ότι είστε τίποτα καλύτεροι που κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία .

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον ναι είμαι φίλος με τον Παναγιώτη έχεις παραποιήσει την αλήθεια δεν είναι αυτή είσαι ψεύτης , δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα παρουσιάζεις δεν μπορώ να καταλάβω το μίσος που έχεις για τον Παναγιώτη που είναι καλό παιδί και ένας άνθρωπος που προσπαθεί πραγματικά για τον δήμο και τα καμένα ΒΟΥΡΛΑ θα κατέβω λίγο στο επίπεδο σου που βρίζεις μάλλον ο μπαλταιανης σου πήδαγε τη μάνα

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πόσο άντρας είσαι που κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου ; εσύ τώρα δεν βριζεις; ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΤΎΠΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΖΗΛΙΑΡΙΔΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος το λέει ότι αληθεύει δεν ξέρετε τι λέτε έτσι ;

Ανώνυμος είπε...

Όταν ακούτε κάτι μην το χαυετε σαν χαπατα και λεσα όλοι σας

Ανώνυμος είπε...

Ας έκαναν σωστα τη δουλειά τους . Για ρωτήστε λίγο στη πιάτσα για αυτή τη κοπέλα τι έχει να πει ο κόσμος ως προς την έξυπηρετηση και ευγένεια της

Ανώνυμος είπε...

Σάπιος είσαι και φαίνεσαι τα παιδιά από την acs είναι φίλοι σου έτσι ; .Η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια και τότε θα σταματήσετε όλοι σας . Τραβάτε να κάνετε κανένα μπάνιο να συνέλθετε από την τόση ζήλεια και καμιά που σας κατέχει

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως και αξίζει όλοι τους αξίζουν και εσείς ζηλεύετε που δεν μπορείτε να καταφέρετε και να φτάσετε εκεί που είναι αυτοί

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε ρε φίλε πες ότι είναι αγενείς και δεν εξυπηρετούν γιατί δεν πάτε αλλού; Εσείς όσοι είναι αγενείς τους δερνετε;;Ρε με κάτι μαλακές Αυγενακηδες ξεφτιλες.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά ισχύει παιδιά μπροστά σε κοσμηματοπωλείο κεντρικό και σουβλατζίδικο..Το είδαν πολλοί και χειροκροτούσαν κιόλας τον υπάλληλο.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αγαπώ τον Παναγιώτη φαίνεται να είναι καλός.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ η έρευνα και οι ανακρίσεις για τα 634 δενδρύλλια χασισοφυτείας συνεχίζεται ……. Στα κυκλώματα της Albania Mafia και Greek Mafia ακούγονται 2 ονόματα Αγελαδοτυροκόμων εκ των οποίων ο ένας έχει και αξίωμα στο Δήμο, ακολουθεί άλλος ένας, που από διασκεδαστής νυχτερινών κέντρων εντάχθηκε στους Αγελαδοτυροκόμους , ακούγεται το όνομα ενός κρασά από την γύρω περιοχή, και το όνομα ενός που φτιάχνει Λουκουμάδες και εμπλέκεται με το Δήμο, αναμένομαι τις επίσημες ανακοινώσεις …..

Ανώνυμος είπε...

Οπότε όπως γράφεις και από τη πρόσθεση, προκύπτει ότι είναι τρείς αγελαδοτυροκόμοι και ένας λουκουματζής. Σωστά;
Εάν λοιπόν ισχύουν τα παραπάνω επαγγέλματα όπως άκουσες, δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω διερεύνησης....
Η χρήση κάνναβης στα ζώα μειώνει το στρες, ανοίγει τη όρεξη, βελτιώνει την ποσότητα γάλακτος και βοηθά στην διαδικασία της αναπαραγωγής....(σαν το λίπασμα και τα βελτιωτικά που ρίχνουμε στα δέντρα βρε αδερφέ).
Το γάλα δε που προκύπτει μετά από την κατανάλωση κάνναβης είναι υψηλής διατροφικής αξίας.
Επιπλέον, επειδή η τιμή του τριφυλλιού είναι ιδιαίτερα υψηλή συστήνεται η καλλιέργεια εναλλακτικών καλλιεργειών όπως η κάνναβη.
Τέλος η χρήση κάνναβης στην ζαχαροπλαστική σε μορφή ελαίου ( ανήκουν και οι λουκουμάδες), είναι πλέον ευρέως διαδεδομένη στις ανεπτυγμένες χώρες με πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Μειώση χοληστερίνης, σακχάρου, αναστολών ...κλπ.
Συμπέρασμα: Αθώοι οι κατά τα λεγόμενα σου εμπλεκόμενοι.
Βιοπαλαιστές θα τους έλεγα.

Ανώνυμος είπε...

Συζητιέται ευρέως ότι τα περισσότερα άτομα που εμπλέκονται με την παράνομη χασισοφυτεία έχουν εργασιακή σχέση με το Δήμο. Μήπως διαθέτει ξηραντήριο χασίσι ο Δήμος …….