21 Ιουνίου 2024

Εγκατάλειψη… 2

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη


Πάμε Καμένα Βούρλα; -Παραλίες

Οι πρώτες εικόνες που αντικρίζει κανείς είναι απογοητευτικές. Σε μια λουτρόπολη παραλιακή κωμόπολη που βασίζεται σε λίγους μήνες τουριστικής κίνησης, είναι αδιανόητο η καθαριότητα και η οργάνωση των παραλιών, να μην είναι ύψιστη προτεραιότητα της εκάστοτε δημοτικής αρχής. 

Αδιανόητο όλη η ακτογραμμή από καινούργιο μέχρι Άγιο κωνσταντίνο (πλην των κομματιών των ιδιωτικών beach bar) να ειναι γεμάτη απο κάθε λογής σκουπίδια και πλαστικά, να μην έχει συντελεστεί ανα μέρη καθαρισμός και όργωμα απο μηχανοκίνητα οχήματα , να μην υπάρχουν επαρκείς κάδοι, ξύλινες ομπρέλες, φωτισμός, σημάνσεις.. 

Να είναι δυσνόητες ή να απουσιάζουν τελείως πινακίδες στάσεων των λεωφορείων καθως και να υπολειτουργούν ή και να μην υπάρχουν καν, ναυαγοσωστικοί πύργοι με όλο το συναφή εξοπλισμό. 
Να μην έχουν κοπεί καν τα χόρτα...


Δεν μπορω να σκεφτώ και κάποια δικαιολογία. 
Δεν διαθέτει ο δήμος ένα μικρό ποσό, 10 εργάτες και 1 όχημα, εστω για το bare minimum, δηλαδη για μια πολύ βασική ανασύσταση και καθαριότητα των παραλιών; 
Αν όχι τι κάνει γι αυτό; 
Αν ναι γιατί δεν το κάνει ήδη;

Ας μην ξεχνάμε ότι αυτό το χάλι, μονο δυσφημεί τα μέρη μας. Ο Αθηναίος, ο Λαμιώτης και ο Λαρισαίος θα κοιτάξουν άλλες παραλίες και κωμοπόλεις. 

Ο ξένος θα αφήσει αρνητική κριτική και θα αποτρέψει φιλους του απ το να μείνουν εδώ. Οι μόνοι χαμένοι είμαστε εμείς.







107 σχόλια:

Βασίλης Κ. είπε...

Αυτή η 2η ανάρτηση είναι η επιβεβαίωση των όσων έγραψα ως σχόλια στη προηγούμενη ανάρτηση…
Επαναλαμβάνω, για εμπέδωση από κάποιους ανεγκέφαλους που επιμένουν… να μην καταλαβαίνουν!
«Και να ηταν μονο αυτη η περιοχη... Οπου και να κοιταξεις σε πιανει απελπισια... Απορω με καποιους (πχ Κριτων, Τραχανας, κλπ) που ονειρευονται ιδιωτικες επενδυσεις... Για μαλακες τους εχετε τους επενδυτες; … Να κανουν επενδυσεις σε τουριστικες εγκαταστασεις και να βλεπουν οι πελατες τους αυτες τις τρικοσμικες καταστασεις; … Ο τοπος με αυτον τον κομπλεξικό δήμαρχο θα βουλιαξει και η καταστασαη θα ειναι μη αναστρεψιμη... Δυστυχως θα τον φαμε στη μαπα για 5 χρονια... Και αυτο δεν αλλαζει ! … Ας προσεχατε που ριχνατε τη ψηφο σας...
Βασιλης Κ _ 8:33 π.μ., Ιουνίου 19, 2024

Ένας επενδυτής κοιτάει πρώτα την προοπτική της επένδυσής του και όχι την τιμή του οικοπέδου. Ποτέ δεν θα αγόραζε ένα οικόπεδο όταν γύρω από αυτό επικρατούν τριτοκοσμικές καταστάσεις… γκέγκε; … Ποια επένδυση έγινε τα τελευταία πολλά χρόνια στο Δήμο μας; … Και μην μου πεις τις μισθώσεις του Μήτση, γιατί αυτές ήταν και θα είναι αρπαχτές… Όσον αφορά τον άλλον στον ΕΟΤ , άστο καλλίτερα… μυρίζει… ψάξτε το…
Βασίλης Κ. _ 2:58 μ.μ., Ιουνίου 19, 2024

Κριτων είπε...

Συμφωνω με τον 8.04 πμ..στο σκελος της εγκαταλειψης του δημοσιου χωρου, ως φαινεται και απο τις φωτο.
Διαφωνω ως προς την αναλυση των αιτιων της καταστασης ως ακρως ιδεολογικη αρα και εκκεντρη.
Η αυτοαναιρεση των λεχθεντων απο τον ιδιο ,οτι δηλ,εξαιρει τις τοποθεσιες που ελεγχονται ιδιωτικα ως αρκουντως ευπρεπεις ειναι γεγονος.
Οταν στιγματιζει το ιδιωτικο κεφαλαιο ως μη αναγκαιον αλλα αναγνωριζει οτι εκει επικρατει ταξη τοτε εχουμε διπολισμο!
Φυσικα ως γνησια φωνη υπερ του κρατισμου , προσπαθει να ανιχνευει τα μεμπτα σημεια της επενδυσης στην Γαληνη,και εθελοτυφλει στην απαξιωση του Καμπιγκ ΕΟΤ!
Συγχεει την καθημερινοτητα (καθαριοτητα κλπ) με το γεωγραφικο αναγλυφο και την δυναμικη του ως δυο παραμετρους ιδιας αξιας,ενω γνωριζει οτι το πρωτο ειναι διαχειρησιμο αναλογικα και με την ετοιμοτητα της διοικησης),ενω το δευτερο ειναι συνθετο.
Θετει υπο κρισην , Συμβασεις, ,επιδοτησεις,,νορμες κλπ ως απολυτος γνωστης, προφανως υπο του συνδρομου Σοσιαλιστιτιδος.
Ικανος λοιπον σχολιαστης σε επιπεδο αντιστροφης του αιτιου με το αιτιατο.
Συνεχιζουμε μαζι τα μικρα μαθηματα....φιλελευθερισμου!

Ανώνυμος είπε...

Σημερα πρωι στα Κ Βουρλα
Βαδιζοντας προς την εξοδο για Λαμια......
Για μια ακομη φορα οι Ρομα διπλα απο το restaurant Στιλβη καθημενοι με ττα στρωματα και τους μπογους τους τιμουν το παραλιακο μετωπο στην βορεια εξοδο κ εισοδο της υποτιθεμενης Λουτροπολης.....
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και Σιχαμερη βρωμικη εικονα
Συνεχιζω.....
Αν και Ιουνιος λογω αυξημενων θερμοκρασιων οι καδοι μυριζουν τοσο πολυ στις γειτονιες χυνοντας τα υγρα τους στον δρομο.Η ΛΕΞΗ ΠΛΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ....ΑΠΛΩΣ ξεχασε τις προεκλογικες βολτες με υφος απογοητευσης στις γειτονιες !
Ε...Κ ΛΙΓΟς σταφυλοκοκκος θα εμπλουτισει την Κωμοπολη....ο θεος να την κανει
Παραλιες....ας μην το συζητησουμε.....τα ειπε ολα ο προηγουμενος σχολιαστης..κ ο Δημαρχος απαντα...ΑΣΕ ΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ
Ασχολειται με την ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ Κ ΒΟΥΡΛΩΝ !
Αληθεια ποσες φορες εορταζουν τα Κ Βουρλα?Τωρα θα μαζευτουν ολοι οι παρατρεχαμενοι στο χωριο Καρυα γυρω απο τον Δεσποτη,θα ανταλαξουν λογια ΑΓΑΠΗΣ και μετα θα παρακαθησουν σε ΔΕΙΠΝΟ υπο τον ηχο του κλαρινου αφου ευλογηθει πρωτα απο τον Ποιμεναρχη
Φυσικα τα εξοδα για το δειπνο του ΔΗΜΟΥ
Και οι απλοι ανθρωποι σκεφτονται να πανε για να χαλασουν 50 ευρω
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ
Υπαρχουν πολλα και θα χρειαζομασταν σελιδες να γραφουμε
Εδω προεδρος ο οποιος ειναι διπλα σε αυτον τον τοσο επιτυχημενο κ κυριως ΕΥΓΕΝΙΚΟ Δημαρχο κανει τα αδυνατα δυνατα να αποσχισθει και να ησυχασει απο τον κομπλεξισμο του
Ειναι γνωστη ΧΡΟΝΙΑ η συμπεριφορα του στα κοινα...
Απλως τσιμπησαν καποιοι για δικους τους ΛΟΓΟΥΣ να τον στηριξουν
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΜΕ 160 ψηφους διαφορα
Η ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ
Οτι κ να κανει δεν εχει τον Σεβασμο του κοσμου οπως ΠΟΤΕ δεν τον ειχε απο οπου περασε
Ας συρει λοιπον τον χορο στην ΚΑΡΥΑ να δειξει το αναστημα του εμπροσθεν του Δεσποτου
Ενας ανθρωπος που ακουει πολλα κ χρονια για λιγους Μηνες διαμενει στα Κ Βουρλα σε ενα μικρο καλοκαιρινο διαμερισμα εχοντας ως ΘΕΑ ΤΟΥΣ Ρομα καθε πρωι
Πολυ σωστα παρατηρησα σε εναν σχολιαστη οτι τελικα ειναι ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε εσυ που πληρωνεις τον ΔΕΣΠΟΤΗ...για το φαγητο του θα ερθω κ εγω να μου περασεις τις μπυρες στον Δημο
Ποσες φορες θα πληρωσεις τον Δεσποτη.......ο οποιος δεν εχει ο καημενος να φαει?
Ολα ειναι γνωστα !

Βασίλης Κ. είπε...

Κριτωνα εσυ με το ‘’φιλελευθερισμο’’ και ο Τραχανας με τον ‘’βενιζελισμό’’… κουράσατε !
Δεν εθελοτυφλώ σε τίποτα… πάντα κρίνω επί πραγματικών καταστάσεων…
Και βέβαια στιγματίζω το ιδιωτικό κεφάλαιο ως γνήσιος φιλελεύθερος και όχι δήθεν όπως εσύ !
Πες μου μια επένδυση που έγινε απο το ιδιωτικό κεφάλαιο τα 50 τελευταία χρόνια στο δήμο μας ;
Μόνο Café και Σουβλάκια !
Α’ και μια επιδοτούμενη ανακαίνιση (Μήτσης) αλλά με κλείσιμο των εγκαταστάσεων (Λουτρά) που έδιναν ‘’ψωμί’’ σε πολλούς ιδιοκτήτες ακινήτων (μικρά ξενοδοχεία και πανσιόν) και εργαζόμενους … αλλά και εγκατάλειψη του Πάρκου που ήταν κράχτης για τη πόλη μας, αλλά τον καντάντησε…,ζούγκλα!
Απολογιστικά μπορώ να πω ότι ο Μήτσης ζημιά έφερε στον τόπο αλλά ίσως κέρδος στον ίδιο. Σε τέτοιους ιδιώτες που κοιτούν μόνο τη πάρτη τους… και επιχειρούν σε βάρος της πόλης δηλ του συνόλου.. εγώ είμαι απέναντι.
Αυτά για να μαθαίνεις τι σημαίνει φιλελευθερισμός στη πράξη !
Βασίλης Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ
Ποιος προεδρος ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ απο το παρεακι του Πυγολαμπιδα?

Ανώνυμος είπε...

Φιλελευθερισμος δεν ειναι ενα μονο θεμα ,που συσχετιζεται μονον με τα οικονομικα ,αλλα πρωτιστως με την ελευθερια και το πρωτειο του ατομου.
Λ.χ οι πλουσιες χωρες του αραβικου κοσμου εχουν οικονομικο φιλελευθερισμο αλλα οχι πολιτικο.
Δεν περιμενω απο εναν κρατιστη να κατανοησει,οτι ο Καταναγκασμος η Διατιμηση ,το Προστιμο και η Εκτακτη Φορολογιση ,ποσο ανελευθερο και σοβιετικο ειναι.
Μεινε λοιπον με την δικη σου ερμηνεια κολεκτιβιστη μου και ασε τον Κριτωνα να λεει αυτα που εσυ ιδεολογικα το εχθρευεσαι.
Στο κατω κατω ο πραγματικος φιλελευθερος και οχι ο "Φo" ειναι παντα σχετικιστης.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τραγελαφικό! Πολίτες από τη μια πλευρά αναφέρονται σε εικόνες εγκατάλειψης και από την άλλη, δυστυχώς, ορισμένοι σαμποτάρουν τη λειτουργία του Δήμου. Ως πανελληνίως γνωστό, το προσωπικό στους Δήμους δεν επαρκεί και ειδικά στην καθαριότητα τους καλοκαιρινούς μήνες. Σεβαστείτε τουλάχιστον αυτούς τους λίγους υπαλλήλους που υπάρχουν και εργάζονται πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες για όλους εμάς. Και για να γίνω σαφής, κάποιος-οιοι έκοψαν τις ξύλινες βάσεις από τις ομπρέλλες στην πλαζ στον Άγιο Κων/νο. Δολιοφθοράς συνέχεια.....Τί τους φταίνε τα αντικείμενα;; Τί νοιώθουν;; Tί καταλαβαίνουν τελικά;;;;

Ανώνυμος είπε...

Λιακο τα έχετε κάνει σκατα,αφήστε τις μαλακιες και καντε τίποτα για τον τόπο γιατί θα φάτε τέτοιο καρπούζι φέτος που θα χορτάσετε για τα επόμενα 5 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας σήμερα το πρωί την από 16 Ιουνίου 2024 του Κυρίου Δημάρχου Κυρίου Κυρίου Κυρμανιδη κ το κάλεσμα που κάνει στους πολίτες να βάλουν πλάτη για τον Δήμο που στην ουσία είναι ένοικος για τα επίμενα πέντε χρόνια απολαμαβανοντας τη λάμψη , την διαφήμιση , την προβολή αλλά κ τον βιοπορισμό ταυτόχρονα με πληρωμένες ασφαλιστικές εισφορές (που όλοι μας αγκομαχούμε να τις καταβάλουμε όντας ελεύθεροι επαγγελματίες) μόνο αλγεινή εντύπωση μου προκαλεί και ένα μεγάλο ερωτηματικό. Να βάλουμε μαζί πλάτη όντας εσυ απολαμβάνεις τα παραπάνω προνόμια ; Φυσικά κ πρέπει να σέβομαι πρώτα τον εαυτό μου , τους συντοπίτες μου κ να μην επιβαρύνω τους ανθρώπους που δουλεύουν για την βελτίωση της καθημερινότητας μας με επιβλαβείς πράξεις αλλά στην ουσία να συνεχίζεις την τακτική όλων ότι παραλαβές καμένη γη όπως εννοείς με το ότι όλα είναι παθογένειες του παρελθόντος , εάν δεν μπορούσες Ηλία Κυρμανιδη ας μην αναλαμβανες , εάν συνεχίζεις να ψάχνεις φαντάσματα του παρελθόντος κ δεν μπορείς παραιτήσου , έχεις ικανότατους συμβούλους που μπορούν να αναλάβουν κ να τα φέρουν εις πέρας όπως στα ιατρεία τους , στα ιδιωτικά τους γραφεία , στα μαγαζιά τους. Όποτε εάν δεν μοιραστείς και τα προνόμια της θέσης μη μιλάς για τους πολίτες δεν σου επιτρέπεται . Στρώσου στη δουλειά κ άλλαξε τον τόπο , οδήγησε τον ξανά ψηλά κ μην ψάχνεις για εξιλαστήρια θύματα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε Βασίλη καραμητρο μήπως τα εμβόλια σου κάψανε το μυαλό και έχεις ιδεολογική σαλάτα. Εύχομαι να είναι μόνο αυτές οι παρενέργειες σε σένα και όχι τα χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά εγω ειμαι αντιεμβολιαστης και δεν κινδυνευω να μου το καψει...
Εσυ ποσα εμβολια εκανες;
Μαλλον πολλα απο τη στιγμη που δεν εχεις καταλαβει οτι εδω μεσα ολοι σε δουλευουν...
Και οι 33 που πηρες και αυτοι για πλακα σε ψηφισαν...
Βασίλης Κ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραχανας κινδυνευει να τον δαγκωσει ο αντιεμβολιαστης και να παει απο λυσσα.

Ανώνυμος είπε...

Εμφανίσου Βασίλη Κ τώρα στην πλατεία στα Καμένα για πολιτική αντιπαράθεση. Τι καινούργιο φυντάνι είσαι εσυ ρε;; Μην τα βάζεις με τα ιερά τέρατα του μπλογκ Τραχανά και Κρίτωνα θα χάσεις..

Ρασπουτιν

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Έλα πες Βασίλη καρα σε απέλυσαν από το γαλήνη και έχεις μίσος? Είναι κωλοπαιδα αυτοί οι καπιταλιστες σου δίνουν λεφτά μόνο αν δουλεύεις. Σε νιώθω.

Ανώνυμος είπε...

Να και το χιουμορ χαχαχα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν τοπιασες το θεμα ,ειναι Σταχανοβιτης και χαλαγε την εργατικη πιατσα στην Γαληνη!

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα πονάει η απόλυση Βασιλακη;

Εμ ξέρεις εκεί δουλεύουν δεν είναι δημαρχία.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ανθρωποφαγοι σταματηστε να λετε τη μια μαλακια μετα την αλλη
Ο ΒΚ σας ρωτησε ποια επενδυση εκανε το ιδιωτικο κεφαλαιο στα κβ τα τελευταια 50 χρονια εκτος απο καφς-σουβλακια εκτος βεβαια του μητση που γι αυτον το ισοζυγιο συν-πλην ειναι αρνητικο για τη πολη
Επ αυτου τσιμουδια
Μηπως εχει δικιο αλλα φοβαστε να το πειτε και σεις δημοσια;

Ανώνυμος είπε...

.
Συνιστω στον κ. Τραχανα να επανελθει στην σωστη κριτικη και οχι αν καποιος περιεργος νομιζει οτι μπορει να υποκαταστησει τον ...Κευνς και την οικονομικη θεωρια του ( ποσοτικης χαλαρωση) .
Κατανοω την πικρία μιας δυσμενους καταστασης,αλλα στην ελευθερη αγορα υπαρχει παντα εναλακτικη.
Θα δωσω εμφαση στην σωστη σκεψη λεγοντας και τηρουμενων των αναλογιων ,οτι προτιθεμαι να υποβαλλω στην Ισραηλινη Πρεσβεια αιτημα υπηκοοτητος με κυριο αιτιολογικο
την αναγνωριση και τον θαυμασμο μου για αυτο το μικρο"δυτικο" κρατος που πολεμα τον ισλαμικο φονταμελισμο,περικυκλωμενο απο παντου!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΚ ΠΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ;

Ανώνυμος είπε...

Προς την Χαμας (τοπικο παραρτημα). Ψεκες, τι σας ενδιαφερει αν ο Μητσης,οι λιχαδες,τα Γαλαξιας,η Αιγαιον αυτοκινητοδρομοι, η βραχυχρονια μισθωση οι μικρομεσαιες επιχειρησεις το αγροτικο εισοδημα τα δεκα πεντε ιατρεια οι μικροεοαγγελματιες κλπ δεν ειναι του γουστου σας.Ετσι και αλλιως ειστε εχθρικοι στο κερδος των αλλων και κατσιαπλιαδες στους φορους των αλλων.
Αφηστε λοιπον τα προσχηματα ορφανα του Αντρεα και μικροι τυμπανιστες του Τσιπρα.




Ανώνυμος είπε...

Βρε @@λακα αν δεν ήταν ο ΑΝΤΡΕΑΣ θα είχες τουαλέτα ακόμα εξω από το σπίτι σου.
Ai sixtir που εχετε βαλει στο στομα σας μια καραμελα και την πιπιλατε....

Ανώνυμος είπε...

Ξανά ψηλά έως την Καρυά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγναντεύοντας από ψηλά Καρυά, και με τις ευλογίες του Δέσποτα οραματίζεται το μέλλον της δημοτικής αυτοκρατορίας του και τους υποτελεις του υπήκοους....

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε δεν είναι τυχαίο που πάμε προς τα πίσω. Έρχεται κάποιος Βασίλης καρας και κάνει διαπιστώσεις σαν κλασικό αρδακι. Ανάθεμα και αν αυτός έχει κουνήσει το δάχτυλο του για τα κοινά, ανθρωπάκι του κολοκυθιου φοβάται να γράψει το όνομα του. Και την λέει σε μένα το μόνο ακτιβιστή του δήμου που προσπαθώ εντελώς μόνος μου να σηκώσω ξανά το μόνο φιλέτο όλου του δήμου. Δεν του αρέσει ο βενιζελισμος, δεν είναι κομμουνιστής ούτε και αυτός ξέρει τι είναι. Δεν είναι καλός ο μητσης λέει, έλα στον Άγιο που δεν έχει Μήτση να δεις πλούτο που έχουμε. Διαπιστώσεις κάνω και εγώ ότι δεν έχουν γίνει μεγάλες επενδύσεις τουριστικές εκτός την ανακαίνιση γαλήνης και το παλιό λεβέντη σε διαμερίσματα. Και τι με αυτό? Ο τόπος έχει ανάγκη από δράση όχι λόγια. Οι δημοσιοι χώροι είναι σε ταιπεδ και δρομολογημενοι.Ο μόνος χώρος για επενδύσεις τουριστικές μεγάλες είναι στην παραλία καινούριου (που κανείς δεν πρόκειται εκεί να φτιάξει χοτελ παλας ή γουοτερλαντ )και στο Άγιος Λογγος. Εκεί όλοι είστε χεστηδες και κλανιαρηδες. Αφήστε τις δράσεις αφού είστε ανθρωπάκια σε αυτούς που έχουν κοχονες γιατί κι εσείς όπως οι πατεράδες μας είστε άνευ κοχονες. Μόνο για μπλα μπλα είστε πίσω από την πλάτη μου κλανιαρηδες. Βασίλη κλασομπανιερα όπως το είπες εγώ μέσα στον Άγιο πήρα 10 ψήφους ,δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν, ζήτα ευθύνες από τα γκισεμια που λένε αλλά πρόσεχε τα κέρατα.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανάς εγώ μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα. Γιατί είστε ανθρωπάκια ενώ εγώ γεννήθηκα ηγέτης της φακής.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά, κόψε κατι ρε παιδί μου, άκου ‘’Ο Βασίλης Κ να μου τη λέει σε μένα το μόνο ακτιβιστή του δήμου που προσπαθώ εντελώς μόνος μου να σηκώσω ξανά το μόνο φιλέτο όλου του δήμου…’’
Βρε βλάκα τιποτα δεν μπορει να κανεις στο ‘’φιλέτο’’ που λες… γιατι αυτοι οι ανθρωποι είναι οι φιλελευθεροι (του Κριτωνα) και εχουν γερες πλατες στο εκαστοτε κουβερνο…

Μόνο σε μια περιπτωση θα μπορουσε κατι να γινει…
Να έπαιρνε την υποθεση στα χερια του ο Δημος…
Αλλά και πάλι χρειαζονται χρηματα για δικαστικους αγωνες που δεν υπαρχουν…

Αλλα και να υπηρχαν τα χρηματα, παλι δεν επροκειτο να γινει, γιατι αυτοι οι φιλελευθεροι (κατά Κριτωνα) χρηματοδοτούν τους υποψηφίους δημαρχους… και αυτοι με τη σειρα τους ‘’αγοράζουν’’ υποψηφιους δημοτικους συμβουλους… και παει λεγοντας
Μια προσεκτικη ματια στις υποψηφιοτητες των περασμενων εκλογων… θα σε πεισει…

Γκέγκε ;
Λοιπον σταμάτα να ανοιγεις το στομα σου και λες … μαλακιες και να κορδώνεσαι
Κλειστο γιατι εχει γινει… νουμερο
Αντικατεστησες τον Τοτο στα… ανέκδοτα

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Κώστα, τι τους έχεις κάνει…

Ανώνυμος είπε...

Τραχανας, το ποιό δυνατό μυαλό στο δήμο μας, κάθε άποψή του με γνώση, τέτοια μυαλά μη τα πετροβολάτε. Οσο αφορά τους ψήφους που πήρε, ξεχνάτε πως έχασε ο τρηκούπης και ο βενιζέλος. ΚΩΣΤΑ ΜΗ ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ . ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

"Ο κ Τραχανάς απουσιάζει για δουλειές γι αυτό και δεν απάντησε στον σχολιαστή 5:34 μ.μ., Ιουνίου 22, 2024" _ Εκπρόσωπος κ Τραχανά

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά είπαμε τα ανέκδοτα δεν λέγονται προυνό-προυνό;
‘’ΚΩΣΤΑ ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ . ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ’’
Ακόμα δεν βγάλαμε τη τζίμπλα, δεν ήπιαμε μια γουλιά καφέ…

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν αφήνετε τον τραχανά και να κοιτάξουμε να καθαρίσουμε την λουτρόπολη. Κατηγορούσαμε τον τέως αλλά αυτός τώρα είναι τρις χειρότερος

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε φιλε οταν τον ψηφιζατε δεν τον ξερατε;
Ποτε ενδιαφερθηκε για τη λουτροπολο (εδω γελανε...) απο τις θεσεις εξουσιας που ειχε;
ΠΟΤΕ...
Γιατι τον ψηφισατε;
Απλα για να βγαλουν δημαρχο και τα ΚΒ;
Φιλε μου, ας προσεχατε...
Τωρα φατε τον στη μαπα για 5 χρονια γιατι σας βλεπω για ΞΑΝΝΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ


ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε πανκεφτε το πατριαρχειο δεν είχε πλάτες στην κυβέρνηση? Αυτοι στην Μύκονο στην κατάληψη αιγιαλού ήταν όλες επιχειρησεις με πολλά μεροκαματα και ψήφους ,αυτοί δεν είχαν πλάτες ?Ειδες στην κλασική φώτο τι έπαθε το παραθαλάσσιο κλαμπ που ήταν σαν φρούριο? 30 μετρα πάνω πήγε.Τι πλάτες έχει ο Χανς και η Καζαντζίδη κλπ ούτε κηπουρο δεν έχουν. Απλά το φτωχό σου μυαλό δεν καταλαβαίνει ότι καμιά κυβέρνηση δεν θα υπερασπιστεί εκτρώματα τέτοιου τύπου. Δεν υπάρχει δήμος σε αυτό, αυτοί ξέρουν μόνο να πηγαίνουν τα 7χρονα εκδρομή και να νομισουν ότι αν είσαι ο Καζαντζίδης μπορείς να έχεις ιδιωτική παραλία. Δεν χρειάζονται δικαστικοί αγώνες από μεριάς κράτους για δημόσιο χώρο, αυτοί κάνουν δικαστήρια για παράταση ότι και καλά πρέπει να προετοιμαστουν γιατί θα έρθει η θάλασσα και θα τους γκρεμίσει το σπίτι αν τα χαλάσουν κλπ.Το πατριαρχειο το καθυστέρησε 4,5 χρόνια θα περάσουν και αυτά και τότε που θα κρυφτείς? Μην περιμένεις βλακα ανάσταση του Αγίου από κουστουμαρισμενους με δαντελένια χέρια που αν σε χαϊδέψουν αυτοί ή η σκλεναρικοβα δεν καταλαβαίνεις την διαφορά. Αυτοί οι καταπατητες είναι το καρκίνωμα και είμαι το νυστέρι. Αυτοί μόνο πολιτικές πουτιν χρειάζονται χωρίς έλεος. Οι τενεκεδες είναι χρήσιμοι έφτιαχνε καλύβες ο παππούς μου, είναι παφλοι μουσκεμενα νοβοπαν που λέει και ο Αντώνης ψιμογιαννος.

Κριτων είπε...

Τιθονται συνεχως ζητηματα αξιολογικα , με αφετηριακη βαση την καθημερινοτητα.
Σωστα ως προς το τελικο αποτελεσμα(καθαριοτητα,υδρευση,
φωτισμο κλπ)
Ομως επικεντρωνουμε την κριτικη μας σε θεματα "κυκλικης" διαχειριστικης μορφης.
Ενα δευτερο ειναι ο ευκολος χαρακτηρισμος (Καρυωτης,αναξιος
θρησκοληπτος,κομματικος ,απρεπης κλπ)
Θα συμφωνουσα με πολλα απο αυτα αν υπηρχε στην κριτικη το αναπτυξιακο κομματι το οποιο μονον ο κ Τραχανας το θετει συνεχως και αδειαλειπτως!
Αντιθετως εκπορευεται μεσα απο τον πολιτικο διαλογο μια χωριατικη οσο και δικαιωματικη αντιληψη ,που στοχευει αν οχι στην ατομικη ικανοποιηση σε εναν κακεντρεχο εγωισμο ,καλυπτωμενος εντεχνα δηθεν υπερ του κοινωνικου οφελους .
Λ.χ.θελουν επενδυτη(Μητσης) στα δικα τους μετρα οχι με το λογικο κοστος-αποτελεσμα και το συνετο εσοδα-εξοδα(αυτο το δικαιωμα το κρατουν για τον εαυτο τους) αλλα εξ αρχης με "διατιμημενη" κερδοφορια!
Θελουν συνδεση με τις Σποραδες επιδοτουμενη απο την γενικη φορολογιση και οχι απο τα καταστηματα της πλατειας Αγ Κωννου που θα συμμετεχουν μονο στην εξυπηρετηση των πελατων αζημιως!
Η μικροτερη απαιτηση η δικαιωμα εχει την νομοτελεια της,-'Ενα ευρω που μπαινει σε μια τσεπη βγαινει απο μια αλλη -' Δεν υπαρχουν κρατικα λεφτοδενδρα,ολα προερχονται απο τους φοροδοτες!
Συνεχιζουμε τα μικρα μαθηματα "υγειους" οικονομικης σκεψης.

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτά που λες ρε Κριτωνα;
Τα καταστήματα της πλατείας του ΑΚ να συμμετάσχουν στο κόστος σύνδεσης με τις Σποράδες; Αυτή είναι υγιής οικονομική σκέψη; Ρε πας καλά;
Ποιος είπε ότι είμαστε αντίθετοι στο κέρδος του ιδιώτη;
Ο Μήτσης και βέβαια να κερδίζει αλλά να τηρεί και τους όρους της σύμβασης. Κριτική του κάνουμε πχ για το πάρκο , το οποίο το εγκατέλειψε γιατί η συντήρηση έχει κόστος και αυτό θα του μείωνε τα κέρδη. Ή ο άλλος της Μαρίνας που πήρε ένα άλλο asset της πόλης και δημιούργησε ένα έκτρωμα ;
Τέτοιου είδους ιδιώτες-επιχειρηματίες κάνουν ζημιά στο τόπο όταν σκόπιμα απαξιώνουν ένα asset της πόλης.
Η υγιής οικονομική σκέψη είναι να αναβαθμίζεις τα asset μιας πόλης και όχι να τα υποβαθμίζεις.
Γκέγκε οικονομολόγε της πλάκας;

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε είδα "Γκέγκε" να απαντάς στον Τραχανά παραπάνω. Τι έγινε αγχώθηκες; Τρέμουν τα δαχτυλάκια σου στο πληκτρολόγιο;

Καλά σας κάνει. Σας παίζει μπάλα καλή

Ανώνυμος είπε...


Δεν εννοουσα οτι τα καταστηματα στον ΑΚ θα επιδοτουσαν το πλοιο ,θα ηταν ανοητο,αλλωστε μονο τα τουριστικα Πουλμαν "πριμοδοτουνται" με 30 ευρω για να σταματουν στην παραλιακη των ΚΒ σε συγκεκριμενα καταστηματα.
Απλως ηθελα να καταδειξω την ατομικοτητα της σκεψης του μεσου ελληνα που προβαλει μονο το συμφερον του, χωρις να υπολογιζει σε ποιον πηγαινει ο λογαριασμος.
Αν δεν μπορεις να διαχωρησεις την βαθυτερη εννοια του παραδειγματος αυτο αφορα εσενα.
Οσον αφορα το asset και το οφελος απο αυτο στην πολη μαλλον δεν μπορεις να διαγνωσεις και εσυ τι σημαινει ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ μιας επενδυσης -τηρουμενων των αναλογιων- προς το οποιο λαθος για ....λογους κοστους.
Δεν υποστηριζω οτι κατεχω εξειδεικευμενες γνωσεις οικονομιας ,αλλα δυναμαι να διαχωριζω τον "μονεταρισμο" του Φριντμαν απο την "αυθορμητη ταξη" του Χαγιεκ και την "ποσοτικη χαλαρωση" του Κεηνς..... φιλελευθεροι
και οι τρεις κατα τα αλλα.

Ανώνυμος είπε...

Trachanovits απο πότε γράφεις και ως ανώνυμος; (2:25 μ.μ., Ιουνίου 23, 2024)
Βλέπω και σε αυτό άρχισες να μοιάζεις με τον συνοδοιπόρο Κρίτωνας
Τακιμιάσατε τα δυό σας…

Ανώνυμος είπε...

Κώστα, επειδή εγώ είμαι άσχετος με το θέμα, όπως νομίζω και πολλοί άλλοι, μου είπαν ότι αν δεν έχει γίνει οριοθέτηση αιγιαλού και παραλίας στην ακτογραμμή Αγιος Κων/νος – Λογγός, δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
Έτσι είναι; Έχει γίνει; Αν δεν έχει γίνει, ποιος έχει υποχρέωση να την κάνει;


ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Φίλε 6.20 μμ. Η οριογραμμή αιγιαλού παραλίας στη περιοχή έχει καθορισθεί κατά τμήματα με διαφορετικές αποφάσεις και δημοσιευμένες στην Εφημ.της Κυβερνησης δηλ σε ΦΕΚ.
Θα ανατρέξω στο ίντερνετ και θα σε ενημερώσω. Πρέπει αυτό το θέμα να μπει σε έναν ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ. Δηλαδή τι ισχύει, τι πρέπει να γίνει και Ποιος.

Ανώνυμος είπε...

Ιστοσελίδα για αιγιαλούς Πανελλαδικά
https://www1.gsis.gr/gspp/dhpe/publicgis/faces/homeShore;jsessionid=sgxF3SRDbyGRshyBYM-L6PxokE3qfqo6ghsWELW4TLJKRbbqQ3p4!-1061775984

Για το Αγιο Κων/νο υπάρχουν χαράξεις με αποφάσεις δημοσιευμένες σε ΦΕΚ :
Π.χ Το 1979 θεση ΚΑΜΙΝΙΑ /Το1995 θεση εκβολές χειμάρρου/ 2004 θέση ΝΙΧΩΡΙ, το 2011 θέση ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΡΕΝΑ κ.α Σύνολο αποφάσεων 11.

ΣΣ: Ο μεν αιγιαλός ,μετά την χάραξη είναι Δημόσιοι, Η δε ζώνη παραλίας 10μετρη, είναι Ιδιοκτησία και χρήζει απαλλοτρίωσης και ΤΟΤΕ αποκτά ΔΗΜΟΣΙΟ χαρακτήρα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε αφηστε τους αιγιαλους και τις παραλιες, τιποτα δεν μπορεί να κανει ο δημος γιατι χρειαζονται λεφτα για αποζημιωσεις και δεν ταχει και ουτε προκειται να ταχει. Ο Τραχανας ονειρευεται πραγματα που δεν προκειται να γινουν.
Ασχοληθειτε με τη καθημερινότητα που παει απο το κακο στο χειροτερο
Αυτο ειναι το ζητουμενο
Εχετε ιδεες, Τραχανα και Κριτωνα, γραψτε και αφηστε το φιλελευθερισμο και τον βενιζελισμο, αυτα πρεπει να συζητουνται στις εθνικες εκλογες και οχι σε ενα μπλοκ που ασχολειται με τα συμβαινοντα στο τοπο μας.

Ανώνυμος είπε...

Σε μια κοινωνια που ολα τα ρυθμιζει η γραφειοκρατια του Κρατισταν το να αναζηταει καποιος ιδεες για αναπτυξη μαλλον δεν ξερει τι του γινεται η ξερει και προσποιειται.
Καλυτερα λοιπον να μιλαω με τον Συμεων σαν υποταγμενος ρωμιος παρα με τον δημαρχο σαν ελευθερος ελληνας

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ας τα πούμε άλλη μια φορά. Την είχε κάνει ο λιαλιος το 2004 αυτός μου τα είχε εξηγήσει όσα ξέρω. Αν δεν υπήρχε γραμμή αιγιαλού πως η κτηματικη θα ήξερε και πήγε στο πειρατή και του έριξε πρόστιμο για τα ντεκόρ που είχε κάνει και πως πήγε στο πατριαρχειο και του έδειξε μέχρι που θα βάλει την νέα περίφραξη? Πως έκανε τις 2 αυτοψιες στην καταγγελία μου? Τζιπιες γεωγραφικό μήκος και πλάτος και ξέρεις τι έχει κάνει ο καθε κατεργάρης Καρλ χαιντς ρουμενιγκε ή ο Γιώργος Νταλάρας. Γιατί φτιάχνουμε γραμμή αιγιαλού? Απλά για να ξέρουμε τους καταπατητες? Όχι, για να τους πετάξουμε έξω με τις κλωτσιές και να φάνε και πρόστιμο. Που είναι το τότε συμβούλιο Αγίου Κωνσταντίνου που είχε ψηφίσει ομόφωνα να γίνει γραμμή αιγιαλού όταν γκρεμίστηκε το πατριαρχειο να πει, ναι αυτό θέλαμε και κάναμε οριοθέτηση.Να γκρεμιστουν όλα. Τα ψηφισματα που κάνει ο καθένας και οι αγώνες είναι παιδιά του, δεν μπορεί να τα αφήνει στο ορφανοτροφειο.Μαθετε να ψηφίζετε ανθρώπους που δεν ξεχνάνε μετά από κάποια χρόνια. Γιατί υπογράφει και το γεν την γραμμή αιγιαλού? Διότι αύριο μπορεί να γίνεται πόλεμος και να θέλει να κάνει εκεί απόβαση ή να κάνει φόρτωση, πως θα το κάνει αν δεν υπάρχει χώρος αρκετός? Όταν γκρεμίστηκε το πατριαρχειο οι σύλλογοι θεσανε το θέμα να γκρεμιστουν όλα στο συκιωτη σε ενημέρωση στο κοκατλαν. Αυτός τους είπε ότι δεν μπορεί να γίνει. Κανείς δεν το πίστεψε και εκεί έχασε αρκετούς ψήφους, μου το μετέφερε γνωστός που ήταν παρών. Δηλαδή η γραμμή αιγιαλού ισχύει μόνο για το πατριαρχειο και το πειρατή? Κανείς δεν είναι τόσο βλακας να το πιστέψει. Αν πει ένας δήμαρχος φοβάμαι και δεν μπορώ θα του πουν τότε δεν κάνεις για δήμαρχος. Ο μπασκετμπολιστας ήρθε και είπε θα το πειράξω το θέμα που κάνει τζιζ πήρε τους ψήφους και αντε γειά στο τσουκαλά. Τώρα ο κύβος ερρίφθη, το θέμα είναι εκεί που πρέπει ο αιγιαλος εποπτεύεται από την κτηματικη που είναι του υπουργείου οικονομικών, άρα ο από πάνω Μητσοτάκης.Και Άρειο πάγο που ασχολήθηκε με την Μύκονο κλπ νησιά τώρα. Όχι άλλα λόγια κάτω από την νερατζια, μόνο πράξεις τώρα σε εισαγγελείς υπουργούς και Μαξίμου. Ο εμπορικός σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου πάντα κοιμώμενος νάνος ήταν και έτσι θέλει να μείνει από ότι δείχνει. Ανεπαρκής και κατώτερος των περιστάσεων. Έχει συνηθίσει να βλέπει λουκέτα και σκοτάδια και καμία προσπάθεια για το βασικότερο. Μόνο το λιμάνι τους ένοιαξε. Αυτή την γα....νερατζια θα της δώσω λίγο βαπαμ τώρα που ο μπικος έφυγε να ξεπατώθει τελείως, όλα τα ψέμματα εκεί έχουν ειπωθεί όλοι οι ανίκανοι εκεί έχουν πει τις πολιτικες μπαρούφες για την καταστροφή του Αγίου. ,,,, ,Εσύ ρε κεφτέ που λες ότι γράφω ανώνυμα και αυτοπαινευομαι δεν βλέπεις ότι κάνω σόλο καριέρα ?Κάθε φιλοφρόνηση είναι ευπρόσδεκτη αλλά όχι και να γράφω ανώνυμα λαικ στον εαυτό μου.,,,,,,,Τόσες ιδέες έχω πει να ξεκινήσει ο δήμος να κάνει ανακύκλωση τα μεταλα και να τα πουλάει 0 22 ε το κιλό έχει, τα γυάλινα, να κάνουμε κομποστοποιηση 9 ευρώ το σακούλι έχει.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα, αυτα που γραφεις για οποιον δεν ειναι απο α/κ ειναι ακαταλαβιστικα
Αναφερεις ονοματα, παρατσουκλια, κοκ χωρις να μας λες την ιδιοτητα του καθενος
Μπορει να εχεις καλες προθεσεις αλλα βαρεθηκαμε να διαβαζουμε ακαταλαβιστικα κατεβατα

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Αφού σχολιαστή, η ζώνη παραλίας θα ανήκει στο δημόσιο μετά την απαλλοτρίωση της, τότε υπόχρεος της δαπάνης είναι το υπουργείο οικ/κων και όχι ο δήμος, η ζώνη παραλίας δεν είναι δημοτικός δρόμος σχεδίου πόλεως. Όταν δεν ξεκινάμε στην ανάλυση σωστά, τότε για 10ετιες στην ίδια κατάσταση θα είμαστε. Ο δήμος να πιέσει το κράτος για την απαλλοτρίωση κλπ, επισπεύδοντας με πρόσφατη αποτύπωση της ζώνης, με δαπάνη του. Την τροποποίηση του αιγιαλού πρόσφατα για το έργο της ανάπλασης στον Άγιο, για την δαπάνη της αποτύπωσης του δήμου έγινε. Αυτά τα ολίγα...

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ο λιαλιος ήταν πρώην δήμαρχος 99εως 06.Ο πειρατής είναι μπιτςμπαρ ταβέρνα 500 μέτρα από άγιο. Ρουμενιγκε εννοώ έναν Γερμανό το Χανς που έχει κλείσει την θάλασσα στο βόρειο αδιέξοδο της παραλίας καλαμου. Νταλάρα εννοώ το Καζαντζίδη.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά τι σχέση έχεις με τον Ρασπουτιν;;;

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά ο πρώην δήμαρχος κ Λιάλιος δεν επιβεβαιώνει αυτά που λες ότι επί δημαρχίας του έγινε η χάραξη της γραμμής αιγιαλού-παραλίας από α/κ ως Λογγό.
Τι έχεις να πεις;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ο Ηλίας Ψινακης την έκανε τότε που ζούσε ένα τρελό έρωτα με την Μενεγακη.

Ανώνυμος είπε...

Χαράξεις αιγιαλού παραλίας στον Αγιο Κων.νο εγιναν :
Ετη :1979 θεση καμινια,1994 λειβαδακι, 1995 εκβολες χειμαρρου, 1996 πευκο ρομινας,2004 νιχωρι 2006 ακρωτηρι , 2006 λασπη,2010 νιχωρι, 2011 γιαννιτσαρενα, 2000 βρωμολιμνη, 2020 λιμενας.
Κ Τ, ψαξε βρεστα μην τα θέλεις ολα στο πιάτο.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα και οι 2 προηγουμενοι σχολιαστες σε διαψευδουν.
Φαινεται οτι δεν εχει γινει οριοθετηση α/κ-λογγου και συ μας φλομωσες στα ψεμματα.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε συνομιλία που είχα μόλις με τον πρώην δήμαρχο το συμπέρασμα είναι ότι ο Τραχανάς είναι σαν τον δον Κιχώτη

Ανώνυμος είπε...

Οι επί μέρους χαράξεις καλύπτουν όλη της ακτογραμμή από Άγιο μέχρι εκβολές χειμάρρου λόγγου. Ο Κώστας, όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει, αλλά να τα ψάξει στο διαδίκτυο δεν το μπορεί, είναι στο πολύ πλα πλα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Εσένα 10,10 σε παίρνω στα σοβαρά θέλεις την αλήθεια και θες το καλό του τόπου σου. Οι άλλοι είναι απλώς προδότες και θα έρθει η ώρα τους και θα τους χώσω πάλι στην σκατοτρυπα τους. Ψέματα λένε ο λιαλιος σχεδίασε την 10μετρη ζώνη για απαλλοτρίωση αναλυτικά ,με λίστα επικειμενων εντός αιγιαλού δηλαδή κτίσματα ή περιφραξεις ή δέντρα που δεν αποζημιωνονται και λίστα επικειμενων εντός παραλίας δηλαδή ιδιωτικού χώρου που αποζημιωνονται αν γίνει απαλλοτρίωση. Την έχω στο σπίτι. Είναι ένα από τα καλά που άφησε και μου το είχε εξηγήσει αναλυτικά γιατί ήθελε να προχωρήσει αυτό. Εγώ ήμουν ο πρώτος που του είχα πει από το πασοκ ξεκάθαρα έξω από τα δόντια ότι δεν ήθελα να ξανακατεβει για δήμαρχος γιατί δεν έφτιαξε βιοκα και τον αμίαντο. Αποκλείεται ο λιαλιος να μην θέλει την πατρότητα της σχεδίασης του παραλιακού δρόμου. Το σχέδιο βγήκε σε 2 κομμάτια άγιος Κάλαμος και Κάλαμος λογγος όπως είναι και η δικαιοδοσία λιμεναρχειων, μετά το καλαμο είναι το λιμεναρχείο Αταλάντης. Το σχέδιο ήρθε στο Δήμο αρχές 2007, εγω ήμουν δημοτικός σύμβουλος, όσοι κάναν ένσταση απορρίφθηκαν στο τέλος 2009. Στο κομμάτι του λογγου ο δασκαλοπουλος δίπλα από το ποτάμι το τράβηξε πολύ έως Άρειο πάγο και ο νικας ο δικηγόρος του μου είχε πει ότι κέρδισε αλλαγή γραμμής αιγιαλού.Τοτε θέλαμε, αποδείχτηκε ότι μόνο εγώ ήθελα κανονικό παραλιακό δρόμο με αιγιαλο και επιπλέον 10 μέτρα δρόμο. Επρεπε να γίνει ταυτοποίηση αιγιαλού και παραλίας με το κτηματολόγιο δηλαδή μια μελέτη 9 χιλιάδες ευρώ και ο ψαθας τα μασαγε. Τον εκβιασα και έγινε. Οταν πήρα την λίστα με τα επικείμενα εντός αιγιαλού, πρώτο πατριαρχειο μαντρα, δεύτερο δασκάλα μορφω σιτα απλή , την πήρα τηλέφωνο και τις ειπα πρόκειται να κάνω καταγγελία στον εισαγγελέα Λαμίας για την κατάληψη δημοσίου χώρου δεν θέλω να φας κάποιο πρόστιμο χάλασε τη, μου λέει όταν θα γκρεμιστουν πατριαρχειο κλπ θα την χαλάσω. Τελικα η καταγγελία του 10 πηγε στράφι. Αυτά τελείωσαν. Εγώ ζητάω από το Μητσοτάκης και τον Άρειο πάγο να απελευθερωσει τον αιγιαλο μόνο,όπως στο πατριαρχειο και στην Μύκονο τίποτα άλλο, το αυτονόητο. Εμένα ο χωρος μπροστά στο πατριαρχειο μου φτάνει για δρόμος τόσος είναι και μπροστά στο ασπρονερι του πλατανια και στο καλαμο. Να σου πω ιστορία, το 2009 η μάνα του σαρακιωτη συμβολαιογραφος στην βίλα στο καλαμο έφτιαξε πέτρινη μάντρα άκρη στο οικόπεδο της 12 μέτρα από θάλασσα .Παράνομη δεν έβγαινε άδεια τόσο κοντά στην θάλασσα. Πάνω στην κατασκευή δεν την είχε τελειώσει παίρνω τηλέφωνο την αστυνομία και λέω πήγαινε να ελέγξεις και να πας αυτόφωρο τον ιδιοκτήτη και το μάστορα όπως προβλέπεται. Τελικά η αστυνομία δεν πήγε αλλά πήγε η κτηματικη και την μέτρησε και είπε είναι εντός παραλίας όχι αιγιαλού και το έστειλε πολεοδομία για πρόστιμο. Ήρθε η συμβολαιογραφος στο δημαρχείο και μου λέει μπροστά στο Φλωράκη, τι πρόβλημα έχεις μαζί μου και με καταγγειλες. Της λέω παίρνεις όλα τα συμβόλαια του δήμου και εσύ πήγες και έφτιαξες μάντρα δίπλα στην θάλασσα.Εβαλε τα κλάματα, νόμιζε ότι θα την λυπηθώ.Δικο μου είναι το οικόπεδο μου λέει και φτιάχνω μάντρα έχω άδεια. Δεν βγαίνει άδεια 12 μέτρα από την θάλασσα της λέω. Γκρέμισε την μάντρα και πήγαινε 2 μέτρα πάνω και φτιαξε αλλη χωρίς άδεια και αποσύρω την καταγγελία της λέω. Δεν την γκρεμιζω μου λέει και της λέω ότι η καταγγελία ισχύει και θα φας το πρόστιμο. Τελικά όταν μπαζωθηκε ο Κάλαμος έμαθα επίσημα από την πολεοδομία ότι η μάντρα του νικολοπουλου και της σαρακιωτη είχε νομιμοποιηθει με το νόμο περί αυθαιρέτων. Ρε σκουλήκια θα μου πείτε εμένα τι έχω κάνει για αυτό το τόπο? Τα πάντα όλα ρε. 10,10 έχω μάθει από την κτηματικη ότι υπάρχει γραμμή αιγιαλού σε όλη την Φθιώτιδα, δεν με νοιάζει πότε χαραχτηκε, εγώ θέλω το ζουμί το φιλέτο το γκρεμισμα. Γκεγκε? που λέει ο άλλος ο χαλβάς Φαρσάλων

Ανώνυμος είπε...

Απο αυτη την αναλυση του ΚΩΣΤΑ βγαζω το συμπερασμα.
Πρωτα το θαρρος να πηγαινεις κοντρα σε ενα
συστημα παρανομιων .
Μετα τον ρολο καποιων που προσπαθουν για λογους διαφορους να βγαλουν τον Κωστα υπολογο επειδη ειναι ενεργος και ταραζει τα λιμναζοντα νερα του ...βουρκου.
Τριτον τον ρολο στο Δημο διαχρονικα που ενω θα επρεπε να προστατευουν τον δημοσιο χωρο απο τα νυχια καποιων αρπακτικων ,αλλα κατα τα αλλα εντιμων !!!!
Τελος η συνεχης επαναληψη να εξηγει τις διεδικασιες μαζι με χαρακτηρισμους ειναι λαθος.
Προτεινω στον Κωστα να αποφυγει να ανοιγει διαλογο με ανικανα τσογλανια που στοχο εχουν να τον ριξουν στο επιπεδο του γραφικου.

Provocateur είπε...

Εγώ από την ανάλυση του Τραχανά βγάζω τα εξής συμπεράσματα…
Έχουμε να κάνουμε με ένας τύπο…
Που παραληρεί σα να βρίσκεται υπό επήρεια και… Την έχει ψωνίσει… Έχει καβαλήσει το καλάμι… Έχει χάσει το μέτρο… Το πρησμένο εγώ του τον καθοδηγεί … Πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος στην πιάτσα !
Που κλείνει τα αυτιά του με βουλοκέρι… για να μην ακούει αυτούς που του ζητούν να είναι πιο συνετός και λιγότερο αμετροεπής γιατί του χαλάνε την εικόνα που έχει κατασκευάσει για τον εαυτό του, με τη βοήθεια πρόθυμων γελωτοποιών πλήρους απασχόλησης !
Που η αυτοκριτική είναι μια λειτουργία που δεν τον αφορά !.
Γι αυτό, είναι λάθος σας να τον παίρνετε στα σοβαρά…
Και πρέπει να τυγχάνει εκ μέρους σας, μιας ασυλίας γιατί σπάει την καθημερινή πλήξη μας…

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου φίλε. Ο άνθρωπος έχει χοντρό θέμα και όσο πάει χειροτερεύει η κατασταση

Ανώνυμος είπε...

Ρε εσείς άγιο κωνσταντινιωτες πως τη παλεύετε με αυτόν τον τραχανά? Ειλικρινά τώρα

Ανώνυμος είπε...

Βαλε ονομα να παρεις απο τους Αγ Κωνσταντινιωτες απαντηση στο ερωτημα σου σλλα αμα εχεις φραξει που να τολμησεις.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ βλέπω ότι κρίνετε τον Κώστα κάθε άλλο γι αυτά που λέει. Χωρίς επιχειρήματα μόνο με προσβολές προσωπικές. Κώστα μην ακούς τους τενεκέδες..άδειοι είναι.. κάνουν θόρυβο.

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε, έμαθες να κάνεις και ανάλυση. Διδακτωρ ψυχιατρικής - συμπεριφοριστή εσυ. Αιντε ντουβάρια στο μανάβικο για την σαλάτα του μεσημεριανού.

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετώ τη γεναιοτητα του κωστα, ευτυχως που υπαρχει καυτος και μαθαινουμε την αληθεια. τωρα αυτοι που κατηγορουν αυτο μπορουν αυτο κανουν. κωστα αυτοι ειναι μισθοφοροι σε καθε διοικηση να μη σου πω ειναι και ιδιοι εμεις που εχουμε πολιτικο υποβαθρο το βενιζελισμο γνωριζουμε πολυκαλα τετοιους τυπους, προχωρα, μη κολωνεις το δικιο θα κερδισει.

Κριτων είπε...

Περι θεμιτου Ακτιβισμου.

Σε μια τετοια προσωποκρατουμενη τοπικη κοινωνια οπου οι κανονες υποτασσονται στην επιθυμητη εκβαση του παιχνιδιου(βλεπε: καταπατησεις),η προβλεψη ειναι δυσκολη,διοτι το παιχνιδι "παιζεται"
ακομη και οταν βασει των κανονων,επρεπε να ειχε χαθει ή χανεται οταν επρεπε να ειχε κερδηθει.
Απουσιαζει η "τυπικοτης" στις συναλλαγες μεταξυ συνδημοτων,
η ομοιομορφια στις σχεσεις κρατικων υπαλληλων με τους πολιτες,η ευλογη προσδοκια
υπηρεσιακης συνεχειας.
Για να επιτυχει κανεις ενα νομιμο σκοπο (βλεπε: κ.Τραχανα) δεν φτανει να γνωριζει τον νομο,πρεπει να γνωριζει και τον καταλληλο ανθρωπο,να μεταχειρισθει ειδικες επιλογες.
Αν οχι, το αποτελεσμα ειναι καθημερινες μικρες "λεκτικες" βιαιοτητες εκατερωθεν που δεν λυνουν τον "γορδιο" δεσμο.
Ετσι υπονομευεται χωρις να καταλυεται η ισχυς των νομων,διοτι ο καθενας που αυτοεξαιρειται απο τις -περι οριων παραλιας-ενοχλητικες διαταξεις,γινεται φανατικος νομοκρατης οταν οι κανονες τον συμφερουν.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Λοιπόν αυτοί που λένε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα στο άγιος Λογγος είναι άνθρωποι του μπασκετμπολιστα γιατί θέλουν να καλύψουν την ανυπαρξία του στο θέμα. Ήρθε στον Άγιο προεκλογικά και είπε αυτό το μέρος είναι ένας κοιμώμενος γίγαντας και κανείς δεν το πειράζει γιατί κάνει τζιζ και εγώ θα τολμήσω. Ψέματα που έχουν ξεχαστεί στο μυαλό του. Για αυτό μπερδεύουν την κουβέντα με απαλοτριωσεις και λένε χρειάζονται λεφτά και μπλα μπλα μπλα μπλα. Δεν θα σας περάσει ο λόγος μου είναι βενιζελικος ξεκάθαρος με δυναμική και φανερος λέω ξεκάθαρα τι επιδιώκω, ο λόγος σας είναι για φασολάδα. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος ότι θα πετύχω, πριν 2 μήνες είχε έρθει στο μαγαζί του αδερφού μου η καζαντζιδινα και καλά να πάρει λίπασμα, ήρθε να δει ποιος της έκανε καταγγελία. Γιατί δεν ήρθε πέρσι πρόπερσι κλπ.Εχει σφίξει τώρα το ζωνάρι σε όλους. Τελευταία φορά το λέω ο άγιος είναι ένα ξεφτυλισμενο μέρος έτσι με τις κλειστές παραλίες, εγώ δεν το αντέχω δεν μπορώ να κάθομαι πουθενά στην πλατεία στην παραλία και να βλέπω το κλεισμένο πλούτο από το κάθε καταραμένο που πάτησε το πόδι του εδώ. Γίνομαι έξαλλος, κάποιοι έχουν συμβιβαστεί με αυτή την μιζέρια και την ξεφτίλα και κοιτάζουν τις ταμειακές τους μόνο. Εγώ τα τελευταία 18 χρόνια τα βλέπω στον ύπνο μου αυτά τα εκτρώματα. Έχω μίσος σε όλους αυτούς, δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχω γεννηθεί και μένω σε ένα ξεφτυλισμενο μέρος. Το σχέδιο μου θα πετύχει γιατί έχω την νομιμότητα μαζί μου. Όπου είχα την νομιμότητα μέχρι τώρα πέτυχα. Στην καταγγελία στον γαλαξία μόνο απέτυχα γιατί ο νόμος δεν έχει τα δοχεία ή βάζα τροφίμων σε ένα λογικό ποσοστό κέρδους,έχει τα τρόφιμα και τα σχολικά είδη. Έτσι λέει η απάντησή της περιφέρειας. Πολύ φιλελεύθερη σκέψη, δεν επιτρέπω να κλέψεις το πελάτη στο λάδι αλλά επιτρέπω να το κλέψεις στο τενεκε λαδιού και στα δοχεία τροφίμων. Τουλάχιστον έφυγε ο σκρεκας που έβγαλε αυτό τον ηλιθιο νόμο. ...Ο άγιος πεθαίνει εδώ και 17 χρόνια σιγά σιγά και κάποιοι περιμένετε να κάθομαι ήσυχα και απλώς να το βλέπω. Ναι την έχω δει Γουαιατ Ερπ και θέλω να επιβάλω την νομιμότητα με κάθε μέσο και σε όποιον αρέσει. Την ουρά στα σκέλια ποτέ δεν θα την βάλω και θέλω να κάνω τον Άγιο Μαϊάμι γιατί έτσι πρέπει. Και άλλη μία ερώτηση έξω από τα δόντια. Νίκο Λιακο διαβάζεις το μπλοκ κάθε μέρα έγραφες επώνυμα. Κατέβηκες στις εκλογές και σχετικά καλά πήγες, νικησατε και έχεις το δήμαρχο που επιθυμουσες. Ήσουν υπέρμαχος του παραλιακού δρόμου για την ανάπτυξη του τόπου. Ο δρόμος του καλαμου σταματάει νότια πάνω στην μάντρα του αφεντικού σου του ζαβακου. Ή μάντρα απέχει από την θάλασσα 9 μέτρα, αν είναι εντός αιγιαλού πρέπει να γκρεμιστεί με συνοπτικές διαδικασίες για σένα? Αν είναι εντός ιδιοκτησίας του πρέπει να πάρει μια αποζημίωση και να πάει δέκα μέτρα επάνω? Με όλες τις συνέπειες να περνάνε νύχτα μερα μηχανάκια με σπασμένες εξατμίσεις κλπ.Γιατι κρύβεσαι? άλλαξες γνώμη για το παραλιακό?

Ανώνυμος είπε...

Πάει ψωνίστηκε τελείως αυτός… έκοψε πέρα που λέμε!!

Ανώνυμος είπε...

Σάλπαρε το καράβι - σήκωσε πανί ο Τραχανάς

Ανώνυμος είπε...

Η λαϊκή σοφία πολλές φορές υπερβαίνει ακόμη και τα πλέον εμπνευσμένα μυαλά... Εξ ου και η παροιμία που χρησιμοποιεί ο λαός μας ‘’Ότι φανεί του Λωλοστεφανή’’ !
Ο λαός μας το λέει αυτό για άτομα των οποίων η φαντασία οργιάζει, δηλ. βλέπουν ότι θέλουν, ανεξαρτήτως αν αυτό είναι ρεαλιστικό ή στέκει λογικά.
Ότι φανεί του Λωλοτραχανά !

Ανώνυμος είπε...

Κώστα Τραχανά χαλάρωσε....... έχω μίσος σε όλους αυτούς.. κλπ που λες...είναι εις βάρος σου.
Ποιός σου είπε εσένα ότι ο κόσμος του Αγίου είναι αντίθετος στη διάνοιξη της παραλιακής.Το πείραμα έγινε στη Αρκίτσα πχ και πέτυχε.
Από κει και πέρα, νομίζω ότι ήσουν αυτοδιοικητικός, δημοτικός σύμβουλος με Δήμο καθαρόαιμο Αγίου Κωνσταντίνου. Κάνω λάθος;;;;τι έγινε;;;τι κατάφερες;;;
Ότι έχεις κάνει καταγγελίες ναι είναι γνωστό και;;;
Και επειδή μας έχεις ζαλίσει με το πατριαρχείο...η μάντρα για να ξέρει και ο κόσμος του μπλογκ..απλά έπεσε. Αν δεν έπεφτε ακόμη εκεί θα έστεκε. Ευτυχώς έπεσε, την ξήλωσαν..και θέλαν δεν θέλαν προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα. Όχι όμως φοβούμενοι την δική σου καταγγελία.. όπως και πολλοί άλλοι.
Στο δια ταύτα λοιπόν, η επιτυχία αυτού του ονείρου μας.. δυστυχώς είναι μόνο στα χέρια της εκάστοτε δημοτικής αρχής.Και αυτής που υπηρέτησες σαν δημοτικός σύμβουλος και αδράνησε.Και αυτής που κατέβηκες υποψήφιος και εννέα χρόνια αδιαφόρησε.Και αυτής που ανέλαβε τώρα και θα πράξει τα ίδια.
Χαλάρωσε λοιπόν γιατί σε όλα είσαι συνυπεύθυνος Κώστα Τραχανά, φίλε φίλο Βενιζελικε.

Ανώνυμος είπε...

χαλάρωσε, μανιοκατάθλιψη λέγεται αυτό που έχεις. ξεκίνα με ζολόφτ να δούμε πως πας και εδώ είμαστε να αλλάξουμε την συνταγογράφηση

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα να γράψω... ένθερμος υποστηρικτής της διάνοιξης παραλιακής με οποιοδήποτε κόστος... όχι όμως με των δικών σου σκέψεων και αποτυχημένων τακτικών.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι ειδικοί εδώ ρε;
Σαν τον Βέγγο;

Ανώνυμος είπε...

Ο Κώστας συγκεντρώνει πυρά για τον τρόπο που εκφράζεται όχι όμως για τις σκέψεις του.

Τουλάχιστον κύριοι έχει κάνει κάποιες ενέργειες από το απλά να γράφει και να κράζει εδώ.

Θα πλένετε το στόμα σας όταν μιλάτε για τον Κώστα.

9:50 "Όσα δεν φτάνει η αλεπού.." το ξέρεις καλά το παρακάτω

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλαράκο αγιοκωνσταντινιωτη συντοπιτη απειρε καναπεδατε τηλεπαθητικε ακτιβιστη πιαστηκες αδιάβαστος . Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω ότι μισώ το Χανς την καζαντζιδινα το μαύρο κλπ όλους αυτούς που έχουν ρεζιλεψει τον Άγιο Κωνσταντίνο με τις κλειστές παραλίες. Όχι τους φοβισμενους κατοίκους που κοιμούνται. Κανένας δεν θέλει την διάνοιξη της παραλίας αλλιώς θα γινόταν διαδήλωση όπως για το καράβι που δεν έρχεται. Απλή επιθυμία έχετε εσείς αναίμακτη. Ή μάντρα έπεσε είπες μόνη της. Ναι το 18 είχε πάρει κλίση 15 μοίρες της είχα βάλει μοιρογνωμονιο και το αλάτι την έδερνε 30 χρόνια φθαρμενο μπετόν αρμέ. Μετά την καταγγελία μου τον Αύγουστο του 18 φτιάξανε μια αλλη μαντρα τσιμεντένια κολλητά από μέσα για να στηρίξουν την παλιά. Φαίνεται στις φωτογραφίες εδώ στο μπλοκ στην επιστολή στον Άρειο πάγο και στο πρωθυπουργό. Φαίνεται και στο γκουγκλ ερθ έχει φωτογραφία παλιά από το 22 που η παλιά μάντρα μαυρίζει και η νεα ασπρίζει. Πιαστηκες αδιάβαστος. Ένας άλλος είχε πει ότι τις γκρέμισε μόνος του ο εξαρχος για να μην έχει παρανομίες. Άλλο ?μήπως εξαυλωθηκαν? 3 μέρες βαραγανε κομπρεσέρ οι εκσκαφεις. Συνεχίζεται.......

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τώρα πρωί πρωί είδα ουρές από γκρεηντερ jcb φορτηγά για τη διάνυξη του Miami agios konstantinos logos beach. Ερμε......

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι σχολιαστές…
Αφήστε τον Τραχανά να πιστευει οτι θελει (η κατασταση του σου ειναι μη αναστρεψιμη...έχεις σαλταρει !)…
Εμεις πρεπει να ασχοληθούμε με τον δήμαρχο ΚΥ(ρ)Μ…
Με το να πεταμε τη μπαλα στην εξεδρα (Τραχανας) αφηνουμε τον ΚΥ(ρ)Μ να παιζει μπαλα μονος του…
Εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε τη προσοχή μας, για το τι κάνει και για το τι δεν κανει… o ΚΥ(ρ)Μ και Σια ( Αντιδήμαρχοι)...

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Τραχανα αφου κανεις αγωνα να ανοιξει ο παραλιακος και εχεις την υποστηριξη του φιλελευθερου Κριτωνα (σε σχολια βλεπω οτι αλληλουποστηριζεστε) ρωτησε τον γιατι δεν αφηνει να περασει o καθετος δρομος απο την ιδιοκτησια του στο πρατηριο BP Καμενων Βουρλων; Για ψαξτο το θεμα και γραψε κατι...

Ανώνυμος είπε...

Μια απαντηση σε καποιον που εχει εμπειρια(!) περι τα πολεοδομικα.
Ο καθετος με την ονομασια "Ανωνυμος" εχει διανοιχθει πληρως με κρασπεδο και ρειθρο σε ολο το μηκος που ετεμνε την ιδιοκτησια του Κριτωνα, -δημαρχια Τσιτινη -τη απαιτηση του ιδιου για λογους υπεραξιας.
Υπαρχει αδειανοικτο κομματι της ανωνυμου προς την ενωση με την οδο βυρωνος αλλων ομως ιδιοκτητων.
Επισης η ιδιοκτησια του επι της βυρωνος(BP) -διαπλατυνση -αφορα ενεργειες του δημου για την εφαρμογη του σχεδιου πολης και περιλαμβανει αρκετες ομορες ιδικτησιες.
Αρα το "δεν αφηνει ο Κριτων"ειναι αστοχο και ανυποστατο.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑ ΤΡΑΧΑΝΑ και ότι προκύψει::
Της ΓΡΑΜΜΑΤΗΣ ΜΠΑΚΛΑΤΣΗ,
τοπογράφου – πολεοδόμου μηχανικού,
baklatsi@yahoo.gr

• Αιγιαλός και παραλία: Τι ισχύει για Δόμηση, Αυθαίρετα και Περιφράξεις
• Η παραλία όπως και ο αιγιαλός ανήκει στην κατηγορία των κοινοχρήστων πραγµάτων , µε µόνη διαφορά ότι η παραλία δεν είναι δηµιούργηµα της φύσης όπως ο αιγιαλός, αλλά προϊόν πολιτειακής πράξης και δηµιουργείται µε διοικητική πράξη. Αυτό σηµαίνει ότι η παραλία για να αποκτήσει τον κοινόχρηστο χαρακτήρα της και να περιέλθει στην κυριότητα του Ελληνικού ∆ηµοσίου είναι απαραίτητη η κίνηση και ολοκλήρωση της απαλλοτριωτικής διαδικασίας.
• https://news.b2green.gr/48666/%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B9-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CF%8C%CE%BC

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Κώστα λεβεντιά! Μη σταματάς να τους ενοχλείς

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Για τα άλλα που λες ότι είμαι και εγώ σε ένα τσουβάλι με άλλους ανίκανους δείχνει ότι είσαι προκατειλημενος μαζί μου και υπάρχει το δίλημμα ή εγώ λέω ψέματα επώνυμα ή εσύ ανώνυμα. Άκου, ήρθα εγώ από τα βουνα της βλογιας να σου ανοίξω τα μάτια και εσύ ή δέχεσαι την αλήθεια ή κρυψου εκεί στα ανώνυμα.,,,Κρίτων αν έχεις σε οικόπεδο χώρο που ρυμοτομειται από το σχέδιο είσαι υποχρεωμένος να το ανοίξεις χωρίς λεφτά και έτσι να εκθέσεις τους υπόλοιπους στα μάτια των καμενοβουρλιωτων. Τότε θα είσαι πραγματικά φιλελεύθερος.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα σου τοπα μια σου τοπα δυο... οτι μετα την οριοθετηση απαιτουνται πολλα χρηματα για απαλλοτριωσεις που ο δημος δεν εχει αλλα ουτε και υπαρχει τροπος να τα βρει...
Δεν ακουσες και συνεχισες να επιμενεις...
Ερχεται τωρα το σχολιο του 12.35 που με δικαιωνει...
Αν ακομα συνεχιζεις να επιμενεις... τοτε εχουν δικιο αυτοι που σου τα χωνουν !!!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως που ο Τραχανας δεν μασαι ουτε περιμενε την κυρια τοπογραφο να μας δωσει τις εξιδεικευμενες γνωσεις της.
Θα την ρωτησω ομως, που ησουν οταν ριχνανε τσιμεντα μεσα στη θαλασσα; μηπως εδινες τις σωστες συντεταγμενες με cps!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε οπαδε του μπασκετμπολιστα, δεν μπορείς να κρύψεις ότι ο δηθεν δήμαρχος φοβάται να βάλει την υπογραφή του σε αυτό που επιδιώκω. Δεν θέλω οργανωμένο δρόμο θέλω να φύγουν όλα από τον αιγιαλο. Δεν θέλω να πάρω άλλα 10 μέτρα από το πατριαρχειο με απαλοτριωση, μου φτάνουν αυτά τα 15 μέτρα πλάτος .Γιατί ο κυρμανιδης δεν θέλει την απελευθέρωση του αιγιαλού αφού είναι τζάμπα?Δεν μπορείτε να κάνετε την ασπίδα του. Ο συκιωτης τουλάχιστον ομολόγησε ότι έκανα λάθος 9 χρόνια που δεν το απαιτησα. Φυσικά και θα ήταν πιο δυναμική η απαίτηση για ελεύθερο αιγιαλο από το δσ που εκπροσωπεί όλο το δήμο. Παρακαλα να μην πετύχω γιατί στην πραγματικότητα αυτό θες, είσαι εφιάλτης κρονος γεννιτσαρος, αν πέτυχα το σκοπό θα σας σπάσω τα κεφάλια όλους σας, σας έχω φακελωμενους και ξέρω ποιοι λακεδες είστε. Ο πειρατής τα γκρέμισε όλα και του άφησαν χαριστικά την παλιά ξύλινη καλύβα, από ανώνυμη καταγγελία. Εγιναν απαλοτριωσεις στο πειρατή που πήγε άλλα 7 μέτρα πάνω από εκεί που νόμιζε ότι τελείωνε ο αιγιαλος? Στο πατριαρχειο γίνανε απαλοτριωσεις? Κεφτέ λακε επιμένεις να παραπλανεις το κόσμο. Τέλος με αυτό το θέμα, δεν θέλω να κουράσω άλλο, αυτό το θέμα είναι για άντρες αλλά και γυναίκες που έχουν όρχεις όχι για χαλβαδες με κανέλα. Είπατε για ιδέες, έχω πει πεζοδρομηση πλατείας μωλου και να φύγει αυτό το ηλιθιο κυπαρίσσι, ποιος βλακας το σκέφτηκε κυπαρίσσι εντός νησίδας δίπλα από σπίτια. Κάποιοι κάθετοι στα καμένα να γίνουν πεζοδρομοι και ο πεζόδρομος στο λιμάνι να είναι μονο πεζόδρομος στην πράξη χωρις αυτοκίνητα και αυτή η τριτοκοσμικη κατάσταση πίσω από το λιμάνι, σκέτο χωράφι πρέπει να αλλάξει αύριο. Επίσης η γέφυρα στο λιμάνι είναι στα τελευταία της.Η παραλιακή των φαλαρεικων είναι τριτοκοσμικη, με λίγες ηλεκτρολογικες και οικοδομικές εργασίες φτιάχνεται. πρόεδρος και αντιδήμαρχος κάνετε τιποτα?Στον Άγιο η πανω πλατεία πεζοδρομηση χθες. Ο Κάλαμος θέλει δουλειά να είναι τέλεια παραλία. Ξεριζωμα κάποια αρμυρίκια και περιποίηση μουριων και πλατανων κλάδεμα λίπασμα και πότισμα. Μια παραλία που έχει δέντρα δεν χρειάζεται ομπρέλες. Ξυπνάτε ρεε.

Ανώνυμος είπε...

Ανακεφαλαίωση
Για να δούμε τι είναι αιγιαλός και τι παραλία;
•ΑΙΓΙΑΛΟΣ είναι η παράκτια χερσαία ζώνη, που βρέχεται από τη θάλασσα, μέχρι τη στάθμη εκείνη που φθάνουν οι συνήθεις μεγαλύτερες αναβάσεις του χειμερίου κύματος. Είναι κοινόχρηστη ζώνη και ανήκει κατά κυριότητα στο Δημόσιο, τον οποίο τον προστατεύει και τον διαχειρίζεται. Στον αιγιαλό δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία (δρόμος) τροχοφόρων οχημάτων
•ΠΑΡΑΛΙΑ είναι η χερσαία ζώνη που εκτείνεται από τον αιγιαλό και προς την ενδοχώρα και μπορεί να φτάσει έως και 50 μέτρα από αυτόν. Για να αποκτήσει δημόσιο και κοινόχρηστο χαρακτήρα, δεν αρκεί ο διοικητικός καθορισμός της (οριοθέτηση) αλλά απαιτείται επιπρόσθετα η απαλλοτρίωση της υπέρ Δημοσίου και την διαδικασία απαλλοτρίωσης διεκπεραιώνει ο οικείος Δήμος. Στην παραλία επιτρέπεται η κατασκευή δρόμου για τροχοφόρα οχήματα και απαγορεύεται οποιαδήποτε άλλη κατασκευή.
Ο κ Τραχανάς θέλει η ακτογραμμή από Α/Κ έως τον Λογγό να γίνει όπως είναι στην περιοχή Ασπρονερίου δηλ. αγιαλός και ζώνη παραλίας με δρόμο 8+ μέτρα…
Αυτό για να γίνει πρέπει:
•Να γίνει οριοθέτηση (αυτή μπορεί να έχει γίνει)
•Να απαλλοτριωθεί η έκταση της χερσαίας ζώνης παραλίας δηλ. να αφαιρεθεί η ιδιοκτησία από τους ιδιοκτήτες με την καταβολή πλήρους αποζημίωσης
•Τη διαδικασία της απαλλοτρίωσης πρέπει να την κάνει ο Δήμος Καμένων Βούρλων
Έχει ο Δήμος τα χρήματα αυτά ;
Κατά τα λεγόμενα του Δημάρχου κ Κυρμανίδη, ΟΧΙ.
Άρα
Δεν καταλαβαίνω κ Τραχανά τι εννοείτε όταν λέτε «Δεν θέλω οργανωμένο δρόμο θέλω να φύγουν όλα από τον αιγιαλό. Δεν θέλω να πάρω άλλα 10 μέτρα από το πατριαρχείο με απαλλοτρίωση, μου φτάνουν αυτά τα 15 μέτρα πλάτος...»
Αυτά τα 15 μέτρα πλάτος σε ποια ζώνη βρίσκονται;
Αν καταλαβαίνω καλά, από όσα γράφετε, βρίσκονται μέσα στη ζώνη του αιγιαλού...
Αλλά δρόμος απαγορεύεται στη ζώνη του αιγιαλού….
Μόνο με απαλλοτριώσεις μπορεί να γίνουν αυτά που…ονειρεύεστε !
Μήπως τα 'χετε λίγο μπλεγμένα στο μυαλό σας;

Φιλικά
ΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτησω λοιπον ,
οι περιφραξεις τα εμποδια και οι κατασκευες των ιδιοκτησιων σε ποιο χωρο εχουν γινει ;
Α. Στις ιδιοκτησιες της ζωνης παραλιας οπου χρηζουν αναγκαστικης απαλλοτριωσης,αλλιως δρομος δεν γινεται.
Β. Στον Αιγιαλο οπου ανηκει στο δημοσιο αρα ειναι παρανομες και πρεπει να επιβληθει προστιμο,κατεδαφιση κλπ.
Ειναι δυο ξεχωριστοι χωροι,ομως ο ενας δηλ ο Αιγιαλος πρεπει νσ ειναι προσβασιμος οχι να εχουν βαλει οι ιδιοκτητες τα αντιαρματικα εμποδια φοβουμενοι την αποβαση της Νορμανδιας!

Ανώνυμος είπε...

Αν εχει οριοθετηθει μια ακτογραμμη οτι ειναι πάνω στον αιγιαλο ειναι παρανομο και ο Δήμος μπορει να ζητησει να απομακρυνθει. Αν ειναι ομως στη παραλια χρειαζενται οσα αναφερει ο προηγουμενος σχολιαστης...

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε μεγάλε σκας γάιδαρο. Γαμω τους γκλυξμπουργκ όλους. Ο δρόμος στην παραλία του Καζαντζίδη είναι όλος στον αιγιαλο, η θάλασσα είναι στα δύο μέτρα ,όταν σηκώνονται τα νερά στην πλημμυριδα η μία ρόδα βρέχεται από την θάλασσα. Ή καζαντζιδινα για αυτό έχει τζιπ ραβ 4.Ποιος σου είπε ότι η κτηματικη απαγορεύει να κυκλοφορούν αυτοκίνητα πάνω στον αιγιαλο όταν δεν υπάρχει άλλη λύση? Στο καλαμο όταν φτάνεις η αρχή του δεξιού δρόμου προς το μπιτςμπαρ είναι στον αιγιαλο από την γωνία του ντουβλη, μετά ανοίγει προς τα πάνω, ο αριστερός δρόμος που πάει προς το Χανς είναι όλος στον αιγιαλο και ένα κομμάτι από τα χωράφια είναι αιγιαλός. Συνεχίζοντας από το μπιτςμπαρ του καλαμου προς λογγο εκεί που έριξε βράχια η περιφέρεια για να μπορεί να πηγαίνει ο Νικολοπουλος με ασφάλεια σπίτι του σε σταθερό δρόμο αλλα και ο επόμενος ιδιοκτήτης είναι όλος αιγιαλός. Η κτηματικη έδωσε έγκριση να μπαζωθει ένα μέρος του αιγιαλού για να υπάρχει σταθερός δρόμος. Στην λειβανατα παραλία σχοινιας προς αρκιτσα μεγάλο μέρος του δρόμου είναι στον αιγιαλο και με ασφαλτο και όταν είσαι στα μαγαζιά κοντά στην γνωστή ταβέρνα του ζαμπουνη με την σπεσιαλιτέ προβατίνα και εκεί ο δρόμος είναι στον αιγιαλο και με ασφαλτο, τα σκαλιά του ζαμπουνη ενδέχεται να είναι στον αιγιαλο αλλά ποιος νοιάζεται υπάρχει μπροστά αυτό το δρομάκι με ασφαλτο και ο τουρισμός πάει σφαίρα. Εγώ θέλω να καθαρίσει ο αιγιαλος από τα σκουπίδια κατασκευές.Ολα είναι στον αιγιαλο βρέχονται όπως η μάντρα του πατριαρχειου κολυμπαγε. Στο πειρατή το είχα πει με το μάτι, αποκλείεται να είναι δικό σου τόσο κοντά στην θάλασσα μην φτιάχνεις μόνιμα ντεκόρ, δεν άκουσε και έπεσε η ξυραφια.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα εσυ σκας γαΙδαρο !
Οτι ειναι στον αιγιαλο ειναι Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ο !
Ρώτα ενα δικηγορο ή μηχανικο να σου πει...
Τωρα αν καπου εδω-εκει-παραπερα υπαρχει δρομος στον αιγιαλο ειναι οτι δεν εχει γινει οριοθετηση και δεν νομιζω οτι εχει δοθει αδεια απο δημοσια υπηρεσια. Αν εχει δοθει τοτε και αυτη εχει παρανομησει...
Απορω με το IQ σου !

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα για γέλια είστε κάθομαι και τα διαβάζω χαχαχαχαχ. Γίνατε όλοι περιφερειαρχες δημαρχαιοι πολεοδομία δικηγόροι μηχανικοί αντε και με το καλο και αστροναύτες χαχαχσχα

Ανώνυμος είπε...

Πάλι απειλές Κωνσταντίνε;;;
Φακελωμενοι;;;
Προσεχεεεε

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά μας έχεις διαλύσει αυτές τις μέρες, σκας γάιδαρο. Από τα νεύρα μου έσπασα την οθόνη, τώρα πρέπει να μου πληρώσεις λαπτοπ.

Σου γράφω από το κινητό

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε πατριώτες το ξερετε ότι είστε για μάζεμα με αυτά που γράφετε?Εκτός αν ήσασταν σε ίδρυμα και το σκασατε ή σας άφησαν γιατί χρεοκόπησε. Δεν απαγορεύεται που η καζαντζιδινα χρησιμοποιεί το δρόμο για να πάει σπίτι της και ας είναι αιγιαλός απαγορεύεται που έχει την μάντρα της πάνω στον αιγιαλο. Θα της απαγορέψει κάποιος να πάει σπίτι της? Αφού από εκεί πηγαίνει 50 χρόνια.,,,,,, Όταν είχα πει στην σαρακιωτινα γκρέμισε την μάντρα και φτιάξε μια αλλη χωρίς άδεια δύο μέτρα πάνω για να αποσύρω την καταγγελία το άκουσε ο φλωρακης και μου λέει τι συναλλαγή είναι αυτή εσύ πας να το κάνεις Βατοπέδι. Πολύ επιτυχημένη σύγκριση. Στο μαγαζί του αδερφού μου ερχόταν κάποιος μέχρι και Δεκέμβριο ξένος από Αθήνα, ήταν 75,δεν ξέρω αν είναι καλά τώρα. Μια μέρα τον ρωτάω έχεις εξοχικό εδώ? Ναι μου λέει στο καλαμο στην θάλασσα, για να μην σε ξέρω λέω θα εχεις αριστερά βόρεια προς το Χανς ,ναι μου λέει πριν από το Χανς. Μου λέει είμαι πολύ περίεργος πως άφησαν το Χανς να φραξει την θάλασσα. Εγώ λέει όταν ήρθα πρώτη φορά εδώ να δω το οικόπεδο και είδα αυτό το παράδεισο με την Εύβοια απέναντι σαν λίμνη τρελάθηκα και έδωσα όσα λεφτά ζήτησαν. Απορώ πως δεν έχει αξιοποιηθεί αυτό το μέρος. Άστο λέω να σε κεράσω καφέ μια μέρα να στα πω. Το αστείο είναι ότι όλα αυτά γίνανε επί Ανδρέα Παπανδρέου και τρελαίνομαι.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά όλα αυτά που λες δεν είναι επιχειρήματα…
Η Καζαντζίδινα, Η Σαρακιώτινα, Ο 75αρης ξένος απο την Αθήνα … και πάει λέγοντας… μου είπαν …κοκ
Τι σημαίνει ότι η Καζατζίδινα πηγαίνει 50 χρόνια από εκεί; Και στα Καμένα εμείς περνούσαμε 70 χρόνια από έναν δρόμο κάτω στη μαρινα αλλά με την ενοικίαση ο ενοικιαστης τον ενσωματωσε στη χερσαια ζωνη του λιμανιού (τον έφραξε) γιατι ήταν μερος της χερσαιας ζωνης και κακως ο δημος ειχε δημιουργησει δρομο...

Επαναλαμβάνω στον αιγιαλό δεν επιτρέπεται τιποτα… είναι κοινόχρηστη ζωνη !
Γκέγκε ;
Άντε στο ίδρυμα τώρα γιατί φαίνεται ότι εσύ το έσκασες !

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ε είσαι τελείιιιωωως κεφτές. Και μένεις στα καμένα που να έμενες σε ορεινό χωριό. Το λιμάνι εφάπτεται με σχέδιο πόλης έχει εναλλακτικές οδούς. Δεν χρησιμοποιεί μόνο η καζαντζιδινα το δρόμο για να πάει σπίτι της, έχει και άλλα 3 σπιτια από πάνω. Ποιος θα τους απαγορεύσει να πάνε σπίτια τους? Επίσης δεν πιάνεις το νόημα των λόγων του συνταξιούχου πρώην επιχειρηματία. Ρε μπαγλαμαδες έχετε αυτό το παράδεισο και έχετε αφήσει το κάθε Χανς να φραζει την θάλασσα και δεν το αξιοποιειτε? Επίσης κάποιος που είχε θέσεις δεν ήταν άξιος να κάνει διαπραγμάτευση με γνωστή του για να κερδίσει ιδιωτικό χώρο που θα γινόταν δημόσιος. Στο τέλος έμεινε ως έχει και χάλασε και ο αιγιαλος με βράχια και το κράτος πήρε 6 χιλιάδες ευρώ από την νομιμοποίηση. Εσύ που δεν πιάνεις αυτά τα απλά πράγματα ψηφίζεις. Για τους άλλους τα γράφω που τα πιάνουν. Τέλος οριστικό

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρώ ότι όλο το μπλογκ ασχολείται με έναν τραχανά και τα όνειρα του. Κανένας πλέον δεν ασχολείται με σοβαρά θέματα σαν τη νεα δημοτική παράταξη. Μήπως τραχανά είσαι η εξέδρα και είσαι φυτευτος ώστε να μην ασχολούμαστε με τα σοβαρά προβλήματα του δήμου?

Ανώνυμος είπε...

Κώστας Τραχανάς, ένας ρομαντικός. δεν κρίνω αν αυτά που λέει είναι σωστά (πάντως φαίνονται σωστά). Σε εντυπωσιάζει το πάθος του, και επειδή είμαι βέρος Άγιο Κωνσταντινιώτης, ξέρω ότι για την παραλιακή ζώνη, δεν έχει και κανένα συμφέρον. Επομένως δρα ανυστερόβουλα και αυτό είναι προς τιμή του. Κώστα, τη διάνοιξη δεν την θέλουν, ίσως, 5 άτομα. Όλοι οι άλλοι συντασσόμαστε μαζί σου και ελπίζουμε να βγει κάτι καλό.
all the best,
GS Fan Club

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραχανας με θαρρος η θρασσος κανει εναν ακτιβισμο.
Αν αυτος ειναι σωστος η λαθος ο καθενας ανωνυμος που σχολιαζει το αποτιμαει
αναλογως.
Αν εσυ κρινεις υπογειες πολιτικες διεργασιες τοτε τι καθεσαι και τον διαβαζεις;
Ασε λοιπον τους υπολοιπους να το βλεπουν οπως αυτοι το νομιζουν
Εκτος και το συμφερον σου ειναι αντιθετο.
Ορθως λοιπον παρατηρεις οτι ασχολουνται πολλοι αρα καποιο ενδιαφερον υπαρχει!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραχανάς πίσω από τα λάδια και τις σκυλοτροφές - μέσα από τα σκοτάδια ξεπηδάει, σαν ένας σύγχρονος Πλατωνας να ανοίξει τα μάτια του λαού.

Ήρθες ηγέτη,
Καθοδήγησε μας,

Ανώνυμος είπε...


Αι Πιπίλα, γύρνα πίσω

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ, φυσικά και υπάρχει ενδιαφέρον, έχει πολύ χαβαλέ εδώ μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι, άι πιπίλα come back...
τι μας άφησες βαριά τραυματισμένους;;
Γύρνα πίσω να μας αποτελειώσεις.
Ποιός κάνει υπομονή άλλα τέσσερα χρονάκια.

Ανώνυμος είπε...

Για να αλλάξουμε θέμα:
Το Υδατοδρομιο στο Άγιο Κων/νο τι έγινε , υπάρχει φάκελος Ηλια;;
Το 2017 πληρώθηκε με δαπάνη 22.320 ευρώ η HELLENIC SEAPLANES, γιατί δεν προχώρησε;;;;
Κάτι θα ξέρει ο Κώστας.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε φίλε τι βλακειες λες ότι αποσπαω την προσοχή από τα προβλήματα? Χτες ανέφερα κάποια που μπορούν να λυθούν από αύριο το πρωί ακόμα και στα καμένα φαλαρεικα.Το σοβαρότερο πρόβλημα είναι αυτό από θέμα ανάπτυξης, οι κλειστές παραλίες του Αγίου. Βλέπω κάποια ευτράπελα κάθε μέρα, δεν κάνω λαϊκισμό να τα αναφέρω εδώ και να λέει ο κυρμανιδης ότι τον πολεμάω για λόγους αντιπαλότητας. Παίρνω τηλέφωνο τον τζουβελο και του λέω την γνώμη μου πως να τα λύσει. Έχω ξεκινήσει τα πολιτικά από 28 είμαι 50 δεν έχω καταλαγιάσει. Και πώς μπορώ όταν κάθε μέρα Βλέπω την Αρκιτσα από το πρόεδρο της στο φμπουκ να μου διδάσκει τουρισμό. Εμένα, ποιος ο μοδιατης!Αν δεν το καταλάβατε ο άγιος ήταν πορνη των καμένων τώρα έχει γίνει και πορνη της αρκιτσας. Έχω τρελαθεί από την κατάντια μας. Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια και την αναγνώριση. Όντως υπάρχει χαβαλές παράλληλα με τα σοβαρά θέματα που γράφουμε και αυτό είναι καλό έχω ρίξει πολύ γέλιο, ειδικά με την ψυχιατρική διάγνωση μανιοκαταθλιψης και το ζολοφτ. Μεγάλη η απώλεια του Νωντα τσαμαδια αν ζούσε με 9 χρόνια συκιωτη δήμαρχο θα ήταν διαφορετικό το παραλιακό άγιος Λογγος. Για το υδατοδρομιο έχει γίνει δημοσίευση στο μπλοκ πριν μέρες το δημοσίευμα του σταρ ότι έχουν εγκριθεί απλές υδάτινες διαδρομές αρκιτσα κλπ και οργανωμένα υδατοδρομια Άγιο και Στυλίδα.,,,,,,,,,Θυμάμαι μια φορά στις εκλογές του 06 ήμουν με το ψαθα και έρχεται ο ζαβακος και του λέει, για το βιοκα ότι πει η επιστήμη, για το παραλιακό αν είναι για το καλό του τόπου να ανοίξουμε όλοι τις περιφράξεις.

Ανώνυμος είπε...

Εθεάθη άτομο σε περιοχή του Αγίου Κων/νου να έχει μεταφέρει τα οικιακά του απορρίμματα και να τα φωτογραφίζει αφού τα είχε σκορπίσει έξω από τον κάδο!!!! Μεγάλο μάθημα οι φτηνοί άνθρωποι!