05 Ιουνίου 2024

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την διακοπή των ακτοπλοϊκών από Άγιο Κωνσταντίνο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla bloggerΣτην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στον Άγιο Κωνσταντίνο την Δευτέρα 3/6/2024, μετά από την σχετική ανακοίνωση για διακοπή των δρομολογίων προς Σποράδες από το λιμάνι του ΑΚ, οι σύλλογοι κατακεραυνώνουν τον νυν δήμαρχο Ηλία Κυρμανίδη καθώς και άλλους πολιτικούς.

3 σχόλια:

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Οι εξελίξεις και τα γεγονότα τρέχουν ραγδαίως, έρχεται τα υδροπλάνα στην αρκιτσα και ράχες και ράχες και μετά ακολουθεί του Αγίου Κωνσταντίνου. Κυρμανιδη σε ετρεψε σε φυγή κάποιος που θέλει τον κασελακη για πρωθυπουργό? Αφού έχεις σχέδιο να μειώσεις την επιρροή του Αγίου Κωνσταντίνου και να ανεβάσεις τα καμενα άλλαξε τα σύνορα των καποδιστριακων δήμων και πάρε το ασπρονερι στα καμένα αν τολμάς! Ο άγιος κωννος έχει τα φιλέτα να το θυμάσαι. Ο γεωφυσικός χάρτης δεν αλλάζει ποτέ. Μεσιε Γιαννακουρε βάλε το δημοσίευμα του γαλαξία καναλιού για τα υδροπλάνα.

Ανώνυμος είπε...

Κωσταντίνεεεε...δεν γράφει κανείς...
Μάλλον ασχολούνται με τα πόθεν έσχες των Αρχηγών.

Ανώνυμος είπε...

Το ασπρονερι ειναι γεωγραφικη περιοχη του Δημου. Κωστα ξεχνα τα παλια διοικητικα ορια που θεσπιστικαν τον καιρο του Οθωνα,επεστρεψε στην γη!