14 Ιανουαρίου 2024

Κοπή Βασιλόπιτας για το Παράρτημα Καμένων Βούρλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/1/2024 η κοπή Βασιλόπιτας του Παραρτήματος Καμένων Βούρλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας.

Πολύς κόσμος και επίσημοι (βουλευτές, Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, αυτοδιοπικητικοί κλπ) έδωσαν το παρών στο γνωστό καφέ ΦΛΟΙΣΒΟΣ που φιλοξένησε την εκδήλωση.

Όλοι μαζί και αφού πρώτα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα, αντάλλαξαν ευχές για μία χρονιά με υγεία, με τον Πρόεδρο του παρατήματος κ. Βασίλη Ταταρίδα να ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του!

Αναφέρει σχετικά το προεδρείο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας-Παράρτημα Καμένων Βούρλων:

“Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στην κατάμεστη αίθουσα του καφέ “Φλοίσβος” έγινε η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας του Παραρτήματος Καμένων Βούρλων που ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ.Συμεών, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ.κ.Χριστοφορος Κολοκυθάς και οι Αιδεσιμότατοι πατέρες Κωνσταντίνος και Δωρόθεος.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο αγαπημένος πρόεδρος της Ε.Α.Ε. κος Ευάγγελος Φιλόπουλος ,οι βουλευτές Φθιώτιδας κ.Κοτρωνιας Γ.–κ.Οικονομου Ι.–εκπρόσωποι του κ. Σαρακιώτη Ι.
Ευχαριστήρια επιστολή εστάλη από τον Υπουργό κ.Σταικούρα Χρήστο.

Με μεγάλη χαρα,καλωσορίσαμε τη νέα Δημοτική αρχή!
Τον Δήμαρχο κ.Κυρμανίδη Ηλία
Τον πρόεδρο Δ.Σ.κ.Κεφάλα Κ.
Τους Αντιδημάρχους κ.κ.Γκολφομήτσο Π.–Μαντζαβίνο Κ.(Αγ.Κων/νου)–Μπήτα Γ.(Καμ.Βουρλων)–Παπανικολάου Σ.(Μώλου).
Τους Δημοτικούς συμβούλους κ.κ.Κοντογιαννίδη Πασχάλη–Κοντοπάνο Ν.–Αντωνίου Κ.–Αντεριώτη Σ.–Μαύρο Κ.–Πλατανιά Ι.–Βουρβουλάκη Μαρεντίνα.
Τους προέδρους των τοπικών Δ.Δ.Καμ.Βουρλων κ.Λιακόπουλο Δημήτρη –Αγ.Κων/νου κ.Θυμιανοπουλου Έντζυ και τοπικούς συμβούλους.
Τους εκπροσώπους του Παραρτήματος Λοκρίδας της Ε.Α.Ε.
Τον διευθυντή του Κ.Υ.κ.Δημητρέλο Δημήτρη.
Τους Εκπροσώπους τοπικών συλλόγων και φορέων.
Φιλοζωικός σύλλογος “Φίλοι Καρδιάς”Δήμου Κ.Βουρλων.
Μουσικός Συλ.”Ορφέας”Αγ.Κων/νου–Συλ.Επαγγελματιών Αγ Κων/νου–Συλ.Δαφνούς Αγ.Κων/νου–Πολιτιστικός Συλ.”Αρέθουσα”Αγ.Κων/νου–Συλ.”Πλάτων”Λογγού.
Όμιλος Λαογραφίας Καμ.Βουρλων–Συλ.Γυναικων Καμ.Βουρλων.
Συλ.Γυναικων Μώλου.
Συλ.Καρυας “Αγία Τριάδα
Εκπρόσωποι της νεολαίας ΟΝΕΔ Μαλεσίνας.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους εθελοντές,τα μέλη και τους φίλους του Παραρτήματος που μας αγαπάτε και μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια!

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, ελπίδα, αισιοδοξία και αλληλεγγύη!!

Ευχαριστούμε το κατάστημα “Παπαναγιώτου” για την προσφορά 2 Τηλεοράσεων 32”. “

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο  fonografos.net

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πότε γεννάει ο δήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

Όταν, στην εκδήλωση, τελειώσει η αντιπρόεδρος την ενημέρωση για τα 10 χρόνια πριν.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά ποια η άποψη σου για το γάμο των ομοφυλοφίλων; Ο Γκλέτσος λέει ότι είναι υπέρ

Ανώνυμος είπε...


Φανταστειτε αν ηταν η βασιλοπιτα χωρις την ευλογια του Ρασπουτιν;
Θα την πεταγαν;
Τελικα την χλαπακωσαν..

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε τέτοιες εποχές τώρα ο βασιλιάς είναι στα τέσσερα, να εποφθαλμιας

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε μου κριτων της τοπικής ιντελιτζενσια, είδες το έργο Ναπολέων Βοναπάρτης? Αν ναι πως το κρίνεις? Εκεί έγινε αστική επανάσταση

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται από τις κοιλαρες ότι χλαπακωσαν. Ωρε κοιλιά ο Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Θα ξεφύγουμε πάλι με την αστική επανάσταση, αλλά τα δύο δώρα ΤV του Παπαναγιώτου στα φλουριά της Πίττας ,σε ποιους έπεσαν;;

Ανώνυμος είπε...


Σαραντος Καργακος

Ανώνυμος είπε...

"Οχι στην Εκπορνευση και Εκπουστευση της ελληνικης κοινωνιας"
Σαραντος Καργακος

Ανώνυμος είπε...

ΩΩΩ ρε γλεντια που ετοιμαζει ο Μητσοτακης.
Μετα να δω τους αρχιερεις!
Συν την παρεα τους!

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταικουρας ειχε πει οτι στις 2.11.2023 θα ανακοινωνε τον επενδυτη στο ακινητο του ΕΟΤ. Μηπως ξερει κανεις να μας πει τι εγινε ή τι θα γινει;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Γιατι αραγε τον μεσο δημοτη να τον ενδιαφερει αν ενας δυνητικος επενδυτης- Καπιταλιστης θα ενδιαφερθει να τοποθετησει κεφαλαια στην περιοχη;
Μηπως γιατι τον ενδιαφερει να κερδισει ο επενδυτης! Μα το κερδος ειναι στοχοποιημενο με τους διαφορους φορολογικους νομους και οχι μονο.
Ο ψευτοσοσιαλισμος που εχει περασει στην κοινωνια με την μορφη της ιδεολογικης υπεροχης της αριστερας εχει δυστυχως αποτελεσματα!
Αφηστε λοιπον την
προσχηματικοτητα οπαδοι του κρατικοδιαιτισμου, της μονιμοτητας και της κοινωνικης συνεισφορας απο χομπυ.
Ο Γερ. Βασιλειαδης εχασε την περιουσια του απο την επενδυση τοτε,κερδισε βεβαια μετα θανατον την αναγνωριση απο τους κολεκτιβιστες της συλλογικοτητας των υποκριτων,αφου μεσολαβησε βεβαια η περιοδος της
αεργιας επι πληρωμη και στο καμπιγκ ΕΟΤ οπως και στην Γαληνη
Σημερα τα Καμενα βουρλα, η αγονη γραμμη (του παλαι θερετρου )και νυν μοτελ περαστικων του θρησκευτικου τουρισμου, Αγαθωνος και Προυσου, επιθυμει νεους επενδυτες γιατι τους αγαπαει!
Οαι υμιν γραμματεις και Φαρισαιοι υποκριτες!
Αληθεια οι συνταξεις τον φεβρουαριο ποτε καταβαλλονται ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ , ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΩ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΔΟΥΛΑΨΕΣ ΠΟΤΕ ΔΟΥ. ΑΡΑ , ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ. ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΟΙΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η άποψη που επικρατεί σε όσους παρακολουθούν το blog είναι οτι το επίπεδο του διαλόγου μεταξύ των σχολιαστών έχει πιάσει….. πάτο! Τι βλέπουμε;
Ένα Τραχανά -- να κάνει δογματικές και μονόπλευρες ιστορικές αναλύσεις -- να πουλάει δήθεν “βενιζελισμό” -- να έχει άποψη για όλα και για όλους -- να προσπαθεί να πείσει ότι ο πρώην δήμαρχος άφησε έργο όταν στον δήμο μας τα αυτονόητα έχουν γίνει ζητούμενα!
Ένα Κρίτωνα, να κάνει φιλοσοφικές-ουτοπικές πολιτικοοικονομικές αναλύσεις….
Και 5-6 trolls που μη έχοντας κάτι να πουν… αυτοτρολλάρονται μπαινοβγαίνοντας στο blog και έτσι φαίνεται στα στατιστικά του Blog ότι τις τελευταίες 7 ημέρες το διάβασαν “8449” αναγνώστες.....
Πιο κάτω γίνεται; Δεν γίνεται…

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραχανάς είναι αυτός που ξέρουμε. Λέει την παπαριά του. Δεν είναι ντε και καλά να τον ακολουθήσουμε. Άλλωστε αυτό φάνηκε και στα αποτελέσματα των εκλογών, δεν έχει ρεύμα, μόνος του τα λέει μόνος του τα διαβάζει.
Ο Κρίτων ζει στην δεκαετία του 60, σε μια φανταστική σφαίρα και είναι εντελώς εκτός. Άσε που ο τρόπος που γράφει που είναι μιας άλλης εποχής τον κάνει και χάνει το δίκιο του.
Στο μπλοκ αυτό πάντως, αν λάβουμε υπόψη ότι ο δήμος έχει 10-12 χιλ κόσμο, νομίζω ότι πρόκειται για θρίαμβο με τόσους επισκέπτες.
Και για να πάμε στο ζουμί, ο παλιός δήμαρχος έκανε πάρα πολλά, νομίζω πρέπει να σήκωσε 2 πολυκατοικίες. Όχι ότι ο νέος δεν θα κάνει το ίδιο, απλά ναχαμε να λέγαμε

Ανώνυμος είπε...

7:57 και 9:00,. Για σένα όμως δεν μας μίλησες διδάκτωρ;; άντε κρυψου στο χωριό σου τώρα. Ξέρουμε καλά ποιος είσαι μη γράφεις ανώνυμα. Δεν σ αρέσουν οι αναλύσεις τους αλλά τις διαβάζεις.. ότι έχει κόσμο το μπλογκ και αυτό σε ενοχλεί..

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Κριτων έχεις ιδεοληψίες αθεραπευτες, με την εμπειρία μου δεν χρειάζεται να διαβάσω άλλο λες την οκτωβριανη επανάσταση πραξικόπημα, μακριά από μουμτζηδες κάτσε, δεν έχεις αντικειμενικοτητα. Παντως γράφεις ποιοτικά και προσπαθείς να στηρίξεις αυτό που λες. Τα χωριά αυτά τα ζω από το 80 με το εμπόριο των ελιών. Η εγκατάλειψη άρχισε από το 95 όταν έγινε πιο εύκολη η είσοδος στο πανεπιστήμιο και η οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Δεν ταιριάζει η λέξη προάστιο ούτε παίρνουν προστιθέμενη αξία τα χωριά από τα καμένα. Αντιθέτως τα καμενα παίρνουν έσοδα από τα χωριά και επιστρέφουν λίγα μεροκαματα.,,,,,Όλοι εσείς οι μιζεροι που δεν σας αρέσουμε που κατα φαντασια νομίζετε είστε μορφωμένοι και φιλόσοφοι γράψτε εσείς απόψεις εδώ εστω και ανώνυμα και εμείς θα σας κρίνουμε δίκαια. Έχω δει στον Άγιο σαν και εσάς που το μόνο που ξέρετε είναι να φέρνετε το όχι και το μη. Είστε κρονοι Όλοι εσείς. Έχει πέσει το επίπεδο και έπιασε πάτο λέει ο κάθε μπαγλαμας ανθρωπάκος που νομίζει ότι θα έρθει ο πουτιν και ο τραμπ να γράψει εδώ. Ναι σου διδάσκω βενιζελισμο εδώ και διάβασε να ξεστραβωθεις.

Ανώνυμος είπε...

Ειχα αποφασισει απο πολυ καιρο να παψω να υπαρχω ως κριτικη-κριτωνικη φωνη .
Διαφοροι λογοι αλτρουιστικου αλλα και εγωιστικου χαρακτηρα το ανεβαλλαν.
Τωρα ηρθε η στιγμη οπως ο φιλος
θανος τζημερος να τραβηχτω στην ακρη.
Νομιζω για μακρυ χρονικο διαστημα υπηρετησα τον φιλελευθερισμο και την πραγματικοτητα προσπαθωντας να πω αληθειες.
Ετσι το "κυκνειο ασμα" δυναται να εκληφθει η παρουσα αποφωνηση.
Καλη συνεχεια σε ολους

Μετα τιμης
ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα τον "έφαγες" τον Κριτωνα.
Και τωρα με ποιον να κανεις διαλογο;
Αλλα θα μου πεις τι να τον κανεις τον διαλογο.
Εσενα δεν μπορει κανενας να σου τι βγει......

Ανώνυμος είπε...

Νίκησε ο Τραχανάς. Τους έβγαλε όλους νοκ αουτ. Τελικά αυτό που λένε "ο χαζός είναι ανίκητος" ισχύει. Κάτσε χωρίς ρεύμα, να γράφεις μόνος σου ασυναρτησίες.

Ανώνυμος είπε...

Κρίτωνα ένα φιλελεύθερος πολίτης ποτέ δεν τα “παρατάει” ώστε να δώσει την ικανοποίηση σε έναν πρώην μπολσεβίκο, πρωην πασόκο, πρωην ζαίο και τώρα ΟΦΑ την ικανοποίηση ότι τον “νίκησε” ιδεολογικά!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζήμερος έφαγε και κάτι καφέδες στο περιφερειακό συμβούλιο πριν αποχωρήσει...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το ότι στο χωριό ο καθένας νομίζει ότι είναι νομπελίστας πολιτικών επιστημών με ξεπερνάει. Ειδικά αυτός ο Τραχανάς το έχει πιστέψει, το ζει κανονικά, στο δικό του φανταστικό κόσμο. Ηρεμήστε συγχωριανοί, ένα τσιπουράκι θα σας επαναφέρει στην πραγματικότητα. Διαλέξεις στο χαρβαρντ, στην επόμενη ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι φιλος του Κριτωνα,ξερω πως σκεφτεται απο τον καιρο του Συλλογου ενεργων δημοτων.
Δεν προκειται για τον Τραχανα,που ειναι Ιδιαιτερο ατομο.
Το προβλημα ειναι οι ανωνυμοι που υποβιβαζουν τον πολιτικο διαλογο λογω κομπλεξ και επισης οσοι ειναι πραγματικα φιλελευθεροι κρυβονται. Αρα γιατι να συνεχισει ,ειναι χαμενες ωρες,πανε στο βροντο.
Καλα εκανε λοιπον και εριξε πετρα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΤΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΑΡΑ Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ( ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΑ) ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ , ΕΝΩ Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΡΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΨΙΝΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Το ξαναλέω κάποιοι εδώ ανεκδιήγητοι είστε κρονοι και θέλετε να φάτε το μπλοκ. Έχετε καταλάβει ότι στην Φθιώτιδα το μόνο ζωντανό μπλοκ είναι αυτό και μας διαβάζουν ακόμα και από Λαμία? Επειδή εσείς δεν έχετε να πείτε ούτε ανώνυμα κάτι δεν θέλετε να λέει κανείς. Δεν ζω σε φανταστικό κόσμο φίλε μου μπαγλαμά απλά κάποιοι έχουμε δώσει αρκετές χιλιάδες ευρώ σε βιβλία και ώρες διαβάσματος και ώρες ανοιχτού πανεπιστημίου ενώ εσύ έχεις μελανιασει στα τσίπουρα. Αυτός ο κόσμος που λες δεν είναι φανταστικός είναι υπαρκτος και πχ σε αυτό το κόσμο ο βιοκα μωλου θα είχε συναγερμό και δεν θα γινόταν πλιάτσικο. Δεν έχω φερμουάρ στο στόμα μπορώ να σας πω όλα τα χάλια που βλέπω έξω από τα δόντια όσο και να πονάνε όποιον πονάνε. Ήδη ο κυρμανιδης τώρα 18 μέρες δεν βλέπω κινητικότητα, σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Κολοκυθοκεφτεδες λέτε έφαγα εγώ το Κρίτων

Ανώνυμος είπε...

Είπε ο ανώνυμος.. για πνευμόνια και κριψινους.. ο ανώνυμος..