31 Ιανουαρίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ - 31/1/2024

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger



12 σχόλια:

George N είπε...

Ένα ΔΣ 24+1 όπου 3 μιλούσαν και οι 22… άλαλοι !
Κάτι να πουν, έστω και αν ήταν…κοτσάνα!
Πούσαι Θανάση Φλωράκη να δεις αυτούς που άφησες στο πόδι σου!
Σκυμμένα ανθρωπάκια… που το μόνο που ξέρουν είναι να λένε ΝΑΙ σε ότι πει ο αρχηγός!
Κατά το…
ΑΝΔΡΕΑΣ: Τι ώρα είναι Άκη ;
ΑΚΗΣ: Ό,τι ώρα πεις εσύ κύριε Πρόεδρε!
Κατά τα άλλα…
Ένας πρώην δήμαρχος για λύπηση, που ενώ είχε υπερψηφίσει τις αυξήσεις των τελών στη θητεία του… τώρα την είδε αντιπολίτευση και έλεγε άλλα-ντάλα και της παρασκευής το γάλα!
Απορία. Αν δεν τις είχε ψηφίσει αυτός… θα τολμούσε ο ΞΨ να τις εισηγηθεί ?
Και ένας νυν δήμαρχος “ έν τυφλών πόλει γλαμυρός βασιλεύει’’… που σημαίνει πως “στων τυφλών τη πόλη ο μονόφθαλμος βασιλεύει” ως δεινός ρήτορας, αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε!
Τώρα σφίξτε το ζωνάρι !
George N

Ανώνυμος είπε...

Ο Γακης στην εισηγηση του αναφερει,
Στη σελίδα 5
«Κατά συνέπεια για το οικονομικο ετος 2023 το συνολο των δαπανων που αναμενεται να πραγματοποιηθουν για την καλυψη των αναγκων καθαριοτητας και ηλεκτροφωτισμου αναμενεται να ανελθει συνολικα στο ποσο των 1.606.832,30 €»
Στη σελιδα 7
Εχει τον πινακα των δαπανων για το ετος 2024 που ανερχονται στο ποσο των 2.231.128,77 €
Δηλαδη με το Γακειο λογικη
Οι δαπανες για το 2024 θα αυξηθουν κατά 624.296,41 €
Που στηριζει αυτή τη προβλεψη του?
Κανενας δημοτικος συμβουλος δεν διαβασε την εισηγηση για να τον ρωτησει?
Ποιος σας βεβαιωσε οτι ο Γακης εχει το αλαθητο του παπα?

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Μήπως, λέω μήπως ...όλα τα ρεύματα που καταναλώνουμε π.χ στα αντλιοστάσια ύδρευσης, στα δημοτικά κτίρια κλπ τα χρεωνουν.
Στους κωδικούς στην καθαριότητα;;;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 5:58 πέτυχες διάνα ο δήμαρχος για να στηρίξει την αύξηση στην υπηρεσία καθαριότητας επικαλέστηκε την κατανάλωση ρεύματος των αντλιοστασιων αποχέτευσης

Ανώνυμος είπε...

Ρε αφήστε τον δήμαρχο μας ήσυχο…
Για τα επόμενα 10 χρόνια αυτός θα είναι…
Αν σας αρέσει.. αν όχι να φύγετε και να πάτε άλλου.
Έτσι Ηλία γερά με τσαμπουκά!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

απλά είχε υποσχεθεί..... ΜΕΙΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Τι συμβαινει με τον Γιαννακόπουλο?

Ανώνυμος είπε...

Προϋπολογισμός 2021 πρώτη χρονιά λεντ. Αντίτιμο ηλεκτρικού ρεύματος υπηρεσίας καθαριότητας 115.815,82 ευρώ. Υπηρεσία ύδρευσης αντίτιμο ηλεκτρικού ρεύματος ΒΙΟΚΑ 105.000,00 ευρώ. Αντίτιμο ηλεκτρικού ρεύματος αντλιοστασιων ύδρευσης 110.000,00 ευρώ. Αντίτιμο ηλεκτρικού ρεύματος αντλιοστασιων άρδευσης 3.000,00 ευρώ.ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ έτους 2024 . Αντίτιμο ηλεκτρικού ρεύματος υπηρεσίας καθαριότητας 600.000,00 ευρώ.( Με περισσότερες λάμπες λεντ) . Περισσότερο από 5 φορές η αύξηση. ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΎΔΡΕΥΣΗΣ Αντίτιμο ηλεκτρικού ρεύματος ΒΙΟΚΑ 145.000,00 ευρώ ( με περισσότερα αντλιοστάσια) .Αντίτιμο ηλεκτρικού ρεύματος αντλιοστασιων ύδρευσης 145.000,00 ευρώ. Αντίτιμο ηλεκτρικού ρεύματος αντλιοστασιων άρδευσης 3.000,00 ευρώ. Αύξηση ούτε μιάμιση φορά στην ύδρευση και στην αποχέτευση και στα αντλιοστάσια άρδευσης το κόστος σταθερό. Αυτά τα γνωρίζει ο δήμαρχος?

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια είχε να δει τέτοιο Δ.Σ ο δήμος Καμένων Βούρλων.Με σεβασμό ,με σωστή ενημέρωση,με επιστημονικότητας απαντήσεων,με έναν ευπρεπή δήμαρχο και με τους συμβούλους της πλειοψηφίας σωστά ενημερωμένους.Αλλωστε το είχε φροντίσει από τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος.Επιτελους αρχίσαμε να νιώθουμε σαν δημότες ότι έχουμε δημοτική αρχή

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ, ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ; Η ΕΙΣΑΙ ΜΠΝΟΦΘΑΛΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

καποιοι..νοσταλγοι αλλων καθεστωτων εχουν διεστραμμενη αποψη της εννοιας της λεξης ευπρεπειας,ταυτιζοντας την με την τυφλη υπακοη οντας αφωνοι...ευπρεπεις κυριοι νοσταλγοι δεν ειναι οι νενακηδες και οι..στρατιωτάκια ακουνητα κι αγελαστσα αλλα οι σεβομενοι τον ευαυτο τους και τους συμπολιτες τους που εχουν το θαρρος της γνωμης τους...

Ανώνυμος είπε...

Εξαρταται σε ποια πλευρα τασεται ο καθενας.
Με το ψηφισμα της ΕΕ και την καταδικη της ελλαδος για παραβασεις της ελευθεριας των ΜΜΕ,την υπαρξη κομματικης δικαιοσυνη και εν τελει την ελλειψη ατομικης ελευθερια, ή οχι!