07 Οκτωβρίου 2023

Μην ξεχάσω την Κυριακή 8 Οκτωβρίου να πάω να ψηφίσω …

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από την μια ο προεκλογικός πυρετός είναι υψηλός, και πολλοί είναι αυτοί που τα δίνουν όλα, παρακολουθώντας προεκλογικές ομιλίες και έχοντας βέβαια άποψη για τα πράγματα κάνουν και τις αναλύσεις τους.

Και από την άλλη μια σεβαστή μερίδα του τοπικού πληθυσμού (που είναι στους εκλογικούς καταλόγους) που δεν της καίγεται καρφάκι ρε παιδί μου. (συνάντησα κάμποσους τέτοιους)

Σου λέει ο άλλος … ‘ωχ ρε αδερφέ μην με σκοτίζεις τώρα με αυτές τις μαλακίες, εγώ θα πάω το ψάρεμα μου και την βόλτα μου … και στην τελική δεν θα πάνω να ψηφίσω….’

Συνήθως απαντώ, … εντάξει φιλαράκι, άσε κάποιους άλλους να αποφασίσουν για σένα, το τι θα γίνει τα επόμενα 5 χρόνια στο χωριό σου, και άραξε εσύ στην καφετέρια και θα σου έρθουν όλα κουφέτο.

Λεβέντες μου, για εσάς τους αμέτοχους ξανά λέω, αν δεν αποφασίσετε εσείς για την καθημερινότητα σας, .... θα αποφασίσουν κάποιοι άλλοι, .... τόσο απλά.

Αφήστε λίγο τον φραπέ, την βόλτα, το ψάρεμα, τον ύπνο κλπ κλπ και πηγαίνετε στο εκλογικό κέντρο και ρίξτε την 'τουφεκιά' σας όπου νομίζει ο κάθε ένας (αν δεν ξέρετε ποιον, ρωτήστε τον πατέρα σας, ή τον φίλο σας ή κάποιον τέλος πάντων).

Σας συμβουλεύω να πάτε μεσημεριανές ώρες, κατά τις 3 που δεν έχει καθόλου κόσμο ….

Κώστας Γιαννακούρος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα
Σαφώς πρέπει να ψηφίσουμε αλλά ποιον ;
Έχουμε κ λέμε
Κυρμανιδης
Κενός,απειλές,λόγος κενός,επιθέσεις προσωπικές,κινήσεις εντυπωσιασμού,συγκέντρωση για κλάματα,100 άτομα συν τους υποψήφιους. Όταν τους ανέβασε πάνω μείνανε από κάτω το πολύ 50 άτομα μετά από 3 ώρες αερολογίες και γλειψίματος στον επίσκοπο!Εμπαθεια με εμμονή για τον Πλατάνια! Και τον Συκιώτη
Άστο κάηκε
Πλατανιάς
Λόγος μόνο κ μόνο επίθεση στον Κυρμανιδη. Τραγελαφικές καταστάσεις.
Συκιωτης
Δυστυχώς η ευτυχώς είναι ο μόνος που μπορεί μα σταθεί!

Ένας Λαμιώτης πολίτης
Γνωστής κάθε πτυχής του Δημου
Ιωάννης Παππας

Κάτι τελευταίο
Ψηφίζετε Δήμαρχο,όχι Επίσκοπο!
Τραγική κατάσταση εν έτη 2023

Ανώνυμος είπε...

Έχω δει και δει ανθρώπους αλλά τέτοιον Χαραμοφαη δεν ματαιδα

Ανώνυμος είπε...

John pappas... go home

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ιωάννη Παππά μήπως είστε από Μακρακώμη;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ? ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ.ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.