02 Σεπτεμβρίου 2022

Αναβολή Δημοτικού Συμβουλίου - H Υπόθεση ΧΑΤΖΗΣ & Σια ΟΕ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Του Γιάννη Σκούφια  [ Οικονομολόγος - Ενεργός Πολίτης ]  – 2/9/2022

Το Δημοτικό Συμβούλιο της 30/8/22 αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας. Δεν προσήλθαν 15 Δημοτικοί Σύμβουλοι. Απουσίαζαν 4 της συμπολίτευσης [Μπήτα, Καραμανώλης, Κοντοπάνος, Μπεζάτη], 8 της αξιωματικής αντιπολίτευσης [Τσώμος, Παντράς, Κριαράς, Φλωράκης, Βούλγαρης, Κουκούλη, Τρίγκας, Μακροπούλου], 2 της ελλάσωνος αντιπολίτευσης [Παπαναγιώτου, Τσιτίνης] και ο ανεξάρτητος Τριανταφύλλης.

Αιτία της μη προσέλευσης των Δημοτικών Συμβούλων ήταν τα θέματα συζήτησης υπ’ αριθμ. 9,10,11,12 που αφορούσαν τη χρονίζουσα υπόθεση της ΧΑΤΖΗΣ & Σια ΟΕ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Η ΧΑΤΖΗΣ & Σια ΟΕ στην 1η τετραετία του δημάρχου κ. Συκιώτη είχε προμηθεύσει με καύσιμα της υπηρεσίες του Δήμου, είχε εκδώσει τα σχετικά τιμολόγια αλλά λόγω μη τήρησης, εκ μέρους του Δήμου, των διατάξεων του νομικού πλαισίου που διέπει τις αγορές των Δήμων, δεν είχε εισπράξει το αντίτιμο των 550.055,55 € της πώλησης των καυσίμων.
Η ΧΑΤΖΗΣ & Σια ΟΕ το 2017 άσκησε ΑΓΩΓΕΣ κατά του ΔΚΒ ενώπιον του ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ και ζητούσε την αμοιβή της για τις πωλήσεις καυσίμων.
Το ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ με απόφασή του το 2021, απέρριψε τις αγωγές .
Η ΧΑΤΖΗΣ & Σια ΟΕ στις 15.12.2021 καταθέτει εκ νέου ΑΓΩΓΕΣ στο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ και ζητά να της καταβληθούν 648.114,34 € ::
….. 550.055,55 € - Για Πωλήσεις Καυσίμων
….. 92.232,60 € - Για Τόκους Υπερημερίας
..... 5.826,19 € - Για Δικαστικά Ένσημα
Το ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ καλεί στις 30/5/2022 το ΔΚΒ να προβεί σε ενδοδικαστική συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς σύμφωνα με την πρόταση της ΧΑΤΖΗΣ & Σια ΟΕ δηλ. να καταβάλλει 571.979,54 € μέχρι τις 31/8/2022 ::
….. 550.055,55 € - Για Πωλήσεις Καυσίμων
….. 16.376,68 € - Για Τόκους Υπερημερίας ( διαγραφή 75.855,92 € )
….. 2.547,31 € - Για Δικαστικά Ένσημα
…. 3.000,00 € - Για Δικαστικές Δαπάνες

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
Για δικαστικό συμβιβασμό που υπερβαίνει τις 30.000,00 € η Οικονομική Επιτροπή εισηγείται το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη απόφασης. Η απόφαση πρέπει να λαμβάνεται ύστερα από ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ανυπαρξία της οποίας συνεπάγεται ακυρότητα της απόφασης.

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ για την Πρόταση της ΧΑΤΖΗΣ & Σια ΟΕ
[α]… Στην πρόταση της ΧΑΤΖΗΣ & Σια ΟΕ έχουν υπολογιστεί οι Τόκοι Υπερημερίας με 3,5% αντί του σωστού 3% που ισχύει από 24.4.2019. Πρέπει να επανα-υπολογισθούν.
[β]… Δεν γίνεται κατανοητό γιατί η ΧΑΤΖΗΣ & Σια ΟΕ ζητάει τη διαγραφή μόνο μέρους των Τόκων Υπερημερίας και όχι όλων.
[γ]… Μπορεί το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει απόφαση για εν μέρει αποδοχή του ενδοδικαστικού συμβιβασμού, ε φ ό σ ο ν περιοριστεί η απαίτηση στο ύψος του κεφαλαίου (550.055,55 €) και κατατεθούν τα δικαιολογητικά έγγραφα που να μπορεί να θεμελιωθεί ο συμβιβασμός, όπως ::
1. Έγγραφη εντολή του Δήμου για την ανάγκη προμήθειας στον αντίστοιχο χρόνο και των συγκεκριμένων ποσοτήτων καυσίμων
2. Τα πρωτόκολλα παράδοσης – παραλαβής των καυσίμων από την αρμόδια γι αυτό επιτροπή του Δήμου τα οποία να βεβαιώνουν τις ποσότητες καυσίμων που αναγράφονται στα τιμολόγια
3. Οι αντίστοιχες αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων του Δήμου από τις οποίες να προκύπτει ποιες συγκεκριμένες ανάγκες του Δήμου κάλυψαν οι προμήθειες καυσίμων
4. Έλεγχος αν η τιμή μονάδος των καυσίμων είναι σύμφωνα με τη μέση λιανική πώληση την ημέρα των παραδόσεων όπως αυτή προκύπτει από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
Η ΧΑΤΖΗΣ & Σια ΟΕ έχει επισυνάψει σε κάθε εκδοθέν τιμολόγιο το Δελτίο Ποσοτικής Παράδοσης υπογεγραμμένο από τα μέλη της νόμιμης επιτροπής παραλαβών του Δήμου ;
Αν τα έχει, γιατί απέρριψε τις αγωγές της το ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ;
Κύριοι/ες, Δημοτικοί Σύμβουλοι, αν αποφασίσετε να προσέλθετε στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της 5/9/22, τι θα ψηφίσετε αν δεν προσκομισθούν τα δικαιολογητικά έγγραφα παράδοσης των καυσίμων ;

--------------------
ΥΣΤ
[1] Στοιχεία από τις Αιτήσεις της ΧΑΤΖΗΣ & Σια ΟΕ στον ΔΚΒ και από τις Γνωμοδοτήσεις του Δικηγόρου κ. Πάντζια προς το Δημοτικό Συμβούλιο
[2] Συν. συγκεντρωτικός πίνακας των Αγωγών
------------------------


114 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός μας λέει ‘’μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα’’.
Συκιώτη πιάστηκες με τη γίδα στη πλάτη και τώρα ζητάς απο τους δημοτικούς συμβούλους να σε καλύψουν με την ψήφο τους. Θα θελήσουν να γίνουν συνένοχοι ;
Και αν ανοίξει το ‘’στόμα’’ του ο Χατζής , δεν σε σώνει τίποτα. 550 χιλ. ευρω είναι αυτά. Θα δεχθεί να τα χάσει ;

Κριτων είπε...

Η ενημερωτική αυτή ανάλυση του θέματος για τα καύσιμα
ηταν αρκετά διαφωτιστική δείγμα γραφής ενεργού δημότη και για την περίπτωση ειδικού.
Βγαίνουν επίσης αβίαστα πέρα από το νόμο κανονιστικό πλαίσιο της υποθεσης και κάποια πολιτικά συμπεράσματα
Α. Πρώτη περίοδος Συκιωτη,άρα και κάποιοι σήμερα που είναι αντιδρωντες,
τότε ήταν συνυπογραφοντες με πολιτικές ευθύνες.
Β.Το ποσον έρχεται αθροιστικό λόγω προσαυξήσεων να δείξει ότι η προηγούμενη πληρωμή (Σκουρλέτη)
1600000 ευρω
δεν ήταν εξαίρεση στον κανόνα της φαυλότητας αλλά η κανονικότητα.
Γ. Η ευθύνη Χαντζη για την συνεργασία με τον δήμο όχι σε επίπεδο οικιοθελους και αμοιβαίας συναλλαγής μεταξύ δύο ιδιωτων
αλλα αντιθέτως σε υπεσχημενη μελλοντική πληρωμή αβεβαιη-βεβαιη (στην τελική δεν χάνονται χρήματα από κρατική δομή) μέσω δικαστικής οδού.
Σήμερα η εξυπηρέτηση του Δήμου σε καύσιμα από την ίδια εταιρία είναι απρόσκοπτη και γιατί;
Δ.Που κατατάσσεται η πασιφανης"συννενόηση" της αποχής των δημοτικών συμβούλων.Μηπως σε αιτιολογημενη πολιτική σκέψη καθήκοντος για τα χρήματα των δημοτών ή σε αφορμή για αντίθεση με σκοπό μελλοντικη πολιτικη (υπεραξία),άρα και ατομικό συμφέρον;
Η στάση του δημάρχου στο θέμα θα προσδιορίσει και τις μελλοντικές δυνατότητες για συνέχιση,βάσει της σοβαρότητας της κατάστασης(μετατόπιση συμβούλων συμπολιτευσης).καλή συνέχεια σε όλους.






Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι τόσο σοβαρό που δεν επιτρέπεται να μείνουν σκιές.
Η Οικονομική Υπηρεσία οφείλει να αποσαφηνίσει πλήρως τι ακριβώς έχει συμβεί.
Φως λοιπόν! Άπλετο φως!

Ανώνυμος είπε...

ΥΣΤ
[1] Στοιχεία από τις Αιτήσεις της ΧΑΤΖΗΣ & Σια ΟΕ στον ΔΚΒ και από τις Γνωμοδοτήσεις του Δικηγόρου κ. Πάντζια προς το Δημοτικό Συμβούλιο

Ερώτημα: Γιατί κ. Σκούφια το ΥΣΤ{1} δεν είναι ενεργοποιημένο ώστε να έχουμε μια γνώση και στις γνωμοδοτήσεις του δικηγόρου.

Ανώνυμος είπε...

Τις 4 Αιτήσεις της ΧΑΤΖΗΣ & Σια ΟΕ όπως και οι 4 Γνωμοδοτήσεις του κ. Πάντζια μου τις έδωσαν σε έντυπη μορφή και στο σύνολό τους είναι γύρω στις 30 σελίδες και δεν ήταν δυνατόν να τις επισυνάψω. Μπορεί όμως ο κάθε δημότης να τις ζητήσει απο κάποιον δημοτικό σύμβουλο.
Γ.ΣΚΟΥΦΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εγω ως ψηφοφορος θα ηθελα να ξέρω και ποια ειναι η αποψη του υποψηφιου δημαρχου-δικηγορου κ. Κυρμανιδης για το θεμα. Νομιζω οτι οφειλει να παρει θεση μιας και ειναι και δημοτης. Δεν μπορει να συνεχισει να κρυβεται.

Ανώνυμος είπε...

Έχει προσδιορισθεί ΔΣ, άρα οι δημ. σύμβουλοι έχουν την εισήγηση στα θέματα του Χατζη, κάποιος θα μπορουσε να το αναρτήσει, να ενημερωθούμε και να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα, που έγινε η πατάτα, και σε ποιο σημείο της διαδρομής του.

Ανώνυμος είπε...

Οχι και εισαγγελεις οι ανελευθεροι.

avanti είπε...

Συνέντευξη Συκιώτη στο πρέπει να την ακούσετε!!Δεν είμαστε μόνο εμείς χάλια είναι και ο διπλανός Δήμος (δεν έχουμε μόνο εμείς το προνόμιο), οι σύμβουλοι που δεν ήρθαν ήταν άρρωστοι??, η αντιπολίτευση δεν είναι ποτέ παρόν!!!( το έκανες Δήμαρχε & υπόλοιποι σύμβουλοι???), ..... πολλά άλλα/κάπως έτσι/έχουμε προβλήματα, ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΘΗΤΕΊΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ((θέλω άλλες τρεις για ολοκληρώσω το απόλυτο τίποτα) και για αυτό θα ανακοινώσω ,σε δεκαπέντε ημέρες τους πρώτους 45 υποψηφίους , με ανανέωση (όλοι οι άλλοι με μάθανε & κάποιοι παλιοί χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να με μάθουν ή ....???
Άντε και πάλι Δήμαρχος Συκιώτης με διάφορα, σας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Το ελληνικό όνομα της Μαριούπολης στην Ουκρανία οι Ρώσοι προτιθενται να το αλλάξουν σε Ζντανωφ συνεργάτη και υπεύθυνο της εθνοκάθαρσης του ΚΚΣΕ στην περιοχή.Εσυ δημοκράτη Τραχανά τι λες;
,Μηπως να ξανά δώσουμε το αρχικό όνομα στο δήμο που επέβαλαν οι Τσετσένοι Μωλιωτες!

Ανώνυμος είπε...

Η υπόθεση του χρέους Χατζή, από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, οδεύει όπως με την υπόθεση Παπαλαμπρου , που επί Τετριμιδα ήρθε για συμβιβαστική επίλυση στο Δ.Σ και δεν έγινε αποδεκτή.
Ευτυχώς που πληρώθηκαν, εξ ολοκλήρου, οι οφειλές μας που είχαν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις από το κράτος (Σκουρλετης υπ, εσωτερικών).
Εαν δεν συμβεί το ίδιο και τώρα, τι θα γινει;;
Ποιος θα μας απαντήσει;
Πρόβλεψη: εάν ΔΕΝ κλείσει το θέμα, τότε πιστεύω ότι θα καταλήξουν να πληρωθούν την επόμενη τετραετία.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου τοκάθε χωριό έχει και το διατηρεί , όπως και το ονομά του Δήμου είναι Δήμος ορθώς Δημος Καμένων Βούρλων και δεν υπάρχει από κανέναν κάποιο ζήτημα.
Ζήτημα υπάρχει ότι σε κανένα χωριό και πόσο μάλλον στην έδρα του Δήμου δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε !!!!Αυτό είναι το πρόβλημα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Πρώτα πάντα η Ρωσία φίλε. Τα υπόλοιπα στάχτη και μπουρμπουλη. Έχεις καμία ιδέα πως να ονομάσω εγώ το ξενοδοχείο που ετοιμάζομαι να αγοράσω στην Μαριουπολη στο ρώσικο ομπλαστ του Ντανιετσκ?

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά να το ονομάσεις Πράβντα.

Ανώνυμος είπε...

Θα επιχειρήσω
ενα τεστ ερωτήσεων και υποθετικών απαντήσεων σε δημότη μέσου όρου.
Ερωτ:Δημος
Απαντ:χρήμα
Ερωτ: εκλεγμένος
Απαντ:αρπακτικό.
Ερωτ:ιδεολογία
Απαντ:συμφέρον.
Ερωτ:Αλτρουισμός.
Απαντ:Σιγά το καλσόν μου.

avanti είπε...

9:29 Ελπίζουμε ο εν λόγω υποθετικός ερωτώμενος δημότης, να μην είναι δημοτικός σύμβουλος ή υποψήφιος? Εάν αυτή είναι η επικρατούσα θεώρηση Αλίμονό μας!

Ανώνυμος είπε...

8.33μμ. Πως δεν έγινε τίποτα;. Μας άλλαξε τα φώτα. Για φαντάσου να είχαμε την παλιά κατανάλωση και τις καινούριες τιμές στην kwh; Δεν ξεκολλάνε εύκολα οι γιατροί από την καρεκλα. Τέλος τώρα να δω μπάσκετ, αρκετά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημαρχος ξέρει τι κάνει είναι ένα σιωπηλό πλάσμα σε ένα θορυβώδη κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σταϊκούρα πόσο κακό ακομη θα κανεις στον δημο είτε με τον πιπίλα είτε με τον κοντό τον δικηγόρο. Αϊ χάσου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γ. Παπανδρεου [1964] με τις τεσσερεις πραξεις
της αριθμητικης ειχε πει για τον Ανδρεα
Προσθετει λιγους.
Αφαιρει πολλους.
Πολλαπλασιαζει τα προβληματα.
Διαιρει το κομμα [συνεργατες].
Καθε ομοιοτητα με τον δημο ειναι τυχαια??????

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα είναι ο νέος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων???
Θα είναι ίδιος, για να ολοκληρώσει το έργο του, ή θα αναζητηθεί και στηριχθεί από τους δημότες (όχι από τα πολιτικά γραφεία) μια νέα ποιο υγειής και θετική πρόταση?

Ανώνυμος είπε...

Έχεις κάτι να προτείνεις υγιεινο και θρεπτικό;

Ανώνυμος είπε...

5.12 ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμφωνώ με τον 5.12.Αν θεωρεί ότι ο Σκουφιας δεν είναι φερεγγυος τότε πρέπει να το αποδείξει. Αν εννοεί ότι έχει παρορμητικότητα τότε το παράδειγμα δεν είναι σωστό.Οπως και να έχει η αξιολογιση δεν γίνεται στο μπλοκ αλλα στο δημοτικό σχολείο με ψήφο.

Ανώνυμος είπε...

Σκούφιας! Ποιος Σκούφιας, δείχνει ότι είναι μόνο για *κριτική* και στείρα αντιπολίτευση μονολογου.Μπορει να συνεργαστεί με κάποιον??

Ανώνυμος είπε...

Τι ζορι τραβατε με τον Σκουφια. Τον ξερετε ; Εχετε κουβεντιασει μαζι του ;
Ο ανθρωπος κανει τη δουλεια που επρεπε να κανει η αντιπολιτευση. Κριτικη με στοιχεια για τις ενεργειες της διοικησης. Αρθρα προς ενημερωση μας. Προτασεις για το τι πρεπει να γινει, οπως το ακολουθο αρθρο
http://kamena-voyrla-news.blogspot.com/2022/01/restart-now.html
Τι απο τα ολα σας ενοχλει ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ενοχλεί ο Σκουφιας ενοχλεί ότι οι "τεμπεληδες της εφορης κοιλάδας" το παίζουν υποστηρικτές του και αερόσακοι, ενώ είναι προσχηματικοι.

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες χάνετε το δάσος. Το πρόβλημα είναι ο δήμαρχος και όχι ο σκούφιας και ο κάθε ένας που έχει άποψη και ρωτάει που πάνε τα λεφτά που πληρώνει στον δήμο. Ας απαντήσει ο δήμαρχος έστω και σε χαζές ερωτήσεις, και ας αφήσει την ρητορική ότι όλοι είναι μαλάκες και ο εαυτός του είναι μόνο έξυπνος. Χαλαρά αν τον συγκρίνω με τον προηγούμενο δήμαρχο ο νυν είναι ανύπαρκτος.

Ανώνυμος είπε...

Υπάλληλος του δήμου που ήταν στην επιτροπή παραλαβής προμηθειών, ισχυρίζεται ότι ουδέποτε υπέγραψε ότι παρελήφθησαν οι ποσότητες που τιμολόγησε ο χατζής στον δήμο. Ετσι εξηγείται γιατί το εφετείο λαμίας δεν έκανε δεκτές τις αγωγές χατζή.
Παραδόθηκαν τα καύσιμα ; Ποιος τα παρέλαβε ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΜΑΟ)
Το εφετείο δεν απέρριψε για λόγους ουσίας δηλ, δηλωθεντα ποσά (καύσιμα,τιμές,προσαυξήσεις, έξοδα) αλλά, νόμο αβασιμα λόγω νομικού στήσιμου στο τυπικο. Οτι και να λέει ο γραφειοκράτης υπάλληλος ότι δεν παρέλαβε, αρα δεν έγινε η προμήθεια καυσίμων η έγινε χωρίς έλεγχο στην μέτρηση δεν ισχύει βάσει αποδεικτικών στοιχείων πρατηρίου( αριθμός αυτοκινήτου,ημερομηνία ώρα υπογραφή οδηγού κλπ).
Ο Δήμαρχος δεν αρνήθηκε ποτέ την συμφωνία,
άλλωστε εξακολουθεί να κάνει προμήθεια καυσίμων από την εταιρία Χαντζη.
Το πρόβλημα ήταν από πλευράς Δήμου μη τήρηση κάποιας τυπικης διαδικασίας που ο ελεγκτής βάσισε την άρνηση έγκρισης και εξ αυτού την εκταμίευση της πληρωμής.
Συνελοντι ειπείν,υπάρχει η η θέληση του Δήμου για διευθέτηση της υπόθεσης με σκοπό την ομαλοποίηση της κατάστασης και από την άλλη της αντιπολίτευσης η οποία για λόγους πολιτικούς έχει συμμάχους ορισμενους της συμπολιτευσης για συνέχιση αυτής της καταστασης.

Ανώνυμος είπε...

9.43 αποδεικτικά στοιχεία προμήθειας καυσίμων σε ένα δήμο είναι οι 3 υπογραφές των μελών της επιτροπής πάνω στο έντυπο παραλαβής και δεν είναι αυτά που επικαλείται το πρατήριο, αριθμός αυτοκινήτου,ημερομηνία ώρα υπογραφή οδηγού βυτιοφόρου κλπ).
Αν εσύ έχεις ένα πρατήριο και κόψεις ένα τιμολόγιο σε μένα όπου στο τιμολόγιο αναφέρονται αριθμός αυτοκινήτου, ημερομηνία, ώρα υπογραφή οδηγού κλπ αλλά δεν υπάρχει υπογραφή δική μου ότι παρέλαβα τα καύσιμα, νομίζεις ότι θα σου το πληρώσω ; Όχι βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χατζης τα καυσιμα τα παρεδωσε αλλα το ερωτημα ειναι που ; Και απο οτι ξερω εχει πει στο δημαρχο να φροντισει να παρει τα λεφτα του γιατι διαφορετικα θα ανοιξει το στομα του. Γι αυτο και ο δημαρχος θελει παση θυσια να γινει ο συμβιβασμος. Γι αυτο και οι δικοι του αποστατησαν για να μην θεωρηθουν υπευθυνοι.
Έτσι έχουν τα πραγματα φίλε 'συνελοντι-κρίτων' και οχι όπως τα παρουσιάζεις.


Ανώνυμος είπε...

Ξεχασα να αναφερθω και στο έντολο, πολυ έντονο, διάλογο Χατζή-Δημάρχου πέρσυ στο γραφειο του δημάρχου. Και οπως καταλαβαινεις δεν συζητουσαν περί ανέμων...

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι ψυχραιμία.
Υποθέσεις κάνουμε δεν δικάζουμε.
α) υπάρχουν άραγε ιδιωτικές καταναλώσεις καυσίμων με αποδεικτικά Δήμου -τύπου αναπτυξιακής εταιρίας εποχής Κεφάλα-.
Β. Η τριμελής επιτροπή γραφειοκρατων θα ήταν στο πρατήριο για κάθε παραλαβή-πόσες ώρες και πόσες ημέρες αραγε-;
Γ. Το ίδιο θα συνεβαινε με τα σημεία δεξαμενών πετρελαίου - Βλαχα-Αγ Σεραφείμ-;
Δ. Η τυπική λοιπόν υπογραφή από την επιτροπή για την τελική πιστοποιηση παραλαβής δεν γινόταν ως φαινεται σε πρώτο χρόνο -επι του Πεους- αλλά σε δεύτερο, βάσει της υπογραφής ενός υπαλλήλου του τεχνικου;
Άρα ο Ηρακλής Πουαρό δεν θα είχε δυσκολία να βγάλει συμπέρασμα επί του μυστηρίου!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτα που γραφω ως 8:29 / 10:50 / 10:59 π.μ. δεν είναι υποθέσεις είναι γεγονότα.
Η 3μελής επιτροπή ή έστω ένα μέλος είναι παρών στη παράδοση. Μην λέτε ανοησίες.

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν σας προξενει εντυπωση οτι ο Χατζης θυμηθηκε να κανει προταση συμβιβασμου μετα την απορριψη των αγωγων του απο το εφετειο ; Προταση συμβιβασμου λεει ο φιλος μου ο δικηγορος κανεις οταν δεν εεις στοιχεια να υποστηριξεις το δικιο σου.

Ανώνυμος είπε...

12.23μμ. Είσαι οφσάιντ φίλε, ψαξτο.

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια ξέρουμε από τα 38 σχόλια τα 35 τα έγραψες εσυ άστο παρε το λουράκι σου

Ανώνυμος είπε...

Πρόταση συμβιβασμού με μειωμένη τιμή κάνει ο φορέας λόγω σφιξη όχι ο ενάγων που είναι και ο επισπευδων.
Πόσα πλήρωσε το ελληνικό κράτος τον τέως βασιλιά για Τατόι κλπ.
Ρε λαϊκιστές πάντα με την λάθος πλευρά θα είστε λόγω φθόνου στο επιχειρείν.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις ανακοινώθηκε η Λιζ Τρας ως η νέα πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας.
Πρώτη πρωτεραιοτητα η μείωση των φόρων!
Τι συμβαίνει, δεν ακούω τίποτε από τους αριστεροδεξιους κολεκτιβιστες του Δημου που θέλουνε και να τον διοικήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Τρια ατομα στεναχωρηθηκαν για τον Γκορπατσωφ
ο κουτσουμπας ο τσιπρας και ο... τραχανας ολοι δημοκρατες

Ανώνυμος είπε...

κρίτωνα λαγέ του γιατρού, το θέμα είναι τι έγινε με τα καύσιμα στο δήμο. όχι ο γκορμπατσόφ.

Κριτων είπε...

Ο φανταστικος εχθρός είναι μη πραγματικός.
Ο δικαιωματιστης κάθε απόχρωσης στηρίζει το ιδεολόγημα του στην ύπαρξη αυτής της πλάνης.
Έτσι δεν μπορει να ξεχωρίσει το εικονικό από το αληθινό.
Όταν λοιπόν νομίζει ότι ο Δήμος είναι ξεχωριστη κατάσταση, σε σχέση με το δημόσιο ή έστω το κράτος επειδή υπάρχει η ταμπέλα ΟΤΑ και άρα αυτοδιορθωνεται ,αρκεί να αλλάξουν οι αιρετοί τότε δεν μπορεί να δει την πραγματικότητα.Φυσικα μια φιλοσοφική φιλελεύθερη άποψη δεν μπορεί να είναι αρεστή σε πιστούς ή δογματικούς ή και αλά καρτ εναρετους.
Επί της ουσίας όμως κάθε ευρώ που εκταμιευει ο Δήμος δεν είναι 'ίδιο' με το ευρώ που δίνεται ιδιωτικά.
Έτσι δεν μπορεί να εξομοιωθεί ως προς την καλή ή κακή χρήση του.
Τώρα αν αυτή η αλήθεια είναι δήλωση στήριξης στην σημερινή διοίκηση αυτό ας το σταθμίσει ο καθένας ανάλογα τις νοητικές δυνατότητες του.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Κοιτα πως θα βγαλεις χειμωνα φιλαρακο και ασε το θανατο του θειου 'Μισα' .Ανθρωπακι της φακης ηταν σαν εσενα που κρυβεις το ονομα σου ! Ο κουτσουμπας και ο τσιπρας ειχαν την καταρα να περασουν απο την κνε που τους εκαψε τον εγκεφαλο ,αλλα τους εξασφαλισε πληρωμενη αεργια ! Εγω ευτυχως οχι !

Ανώνυμος είπε...

Ο ποιο αυθεντικός δημότης είναι ο Κώστας το αναγνωριζω

Ανώνυμος είπε...

Πάλι αναβολή το θέμα του Χατζή, με υπαίτιο τον δήμαρχο, που δεν υπέβαλε τα δικαιολογητικά στον φακελλο των θεμάτων αυτων, ενώ ως πρόεδρος και εισηγητής στην Ο.Ε, τα επικαλειται, ως προαπαιτουμενα.

Ανώνυμος είπε...

Σαν να ζωντάνεψε ο διάλογος στο Δ.Σ, ακούσαμε τοποθετήσεις με αρνητικές θέσεις στις εισηγήσεις από δημ συμβούλους της πλειοψηφίας, σε κώδικους των αναμόρφωσε ων του Π/Σ. Άκουσα καλά, έχουν προσλάβει δημοσιογράφο για 12μηνες με αμοιβή 24800 ευρώ και το τροποποίησαν στην αναμόρφωση, στα 12.400 ευρώ για εξάμηνο ;; Καλά τον χειμώνα τι τον θέλουμε τον δημοσιογραφο, για το καλοκαίρι άντε να το δεχθούμε.
Έχουμε χάσει το μέτρο???

Ανώνυμος είπε...

Κρίτωνα άκουσες το δημοτικό συμβούλιο σήμερα; έχεις να πεις καμμιά φιλοσοφική φιλελεύθερη άποψη;;

Ανώνυμος είπε...

,,12.30 δεν παρακολουθώ πλέον τα ΔΣ.
Σχολιάζω ότι ακούω και γράφονται κυρίως.
Αν υποτιμάς την δύναμη της φιλελεύθερης αποψης τότε απαξιωνεις τον σχεδιασμό του οικογενειακού προϋπολογισμου που εσύ εφαρμοζεις-Εσοδα,Εξοδα-.
Επί της ουσίας δεν ξέρω αν τα έξοδα για παροχή υπηρεσίων ενός δημοσιογράφου είναι αναλογικά της ανταπόδοσης έργου προς τον δήμο -αυτο το ξέρουν οι δημ. Συμβουλοι που ψηφιζουν-.Δεν είμαι ενήμερος..

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Παρακολούθησα τη συνεδρίαση του ΔΣ και αυτά που συγκράτησα όσον αφορά την υπόθεση ΧΑΤΖΗΣ & Σια ΟΕ είναι τα παρακάτω.
[1]… Στις 9/8 εισήχθη προς συζήτηση στην Οικονομική Επιτροπή η γνωμοδότηση του κ. Παντζιά η οποία πρότεινε να γίνει συμβιβασμός με την προϋπόθεση το ποσόν οφειλής να περιοριστεί στο κεφάλαιο [αντίτιμο καυσίμων = 550.055,55] και εφόσον προσκομισθούν τα δικαιολογητικά έγγραφα που να μπορεί να θεμελιωθεί ο συμψηφισμός, όπως τα πρωτόκολλα παράδοσης-παραλαβής υπογεγραμμένα από τα μέλη της 3μελούς επιτροπής παραλαβής των προμηθειών του Δήμου κλπ…..
[2]… Επειδή το ποσό του συμβιβασμού ήταν πάνω από 30.000 € την απόφαση έπρεπε να πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο.
[3]… Η Διοίκηση εισάγει το θέμα προς συζήτηση στο ΔΣ, αλλά… ξεχνά να καταθέσει τα πρωτόκολλα παράδοσης-παραλαβής των καυσίμων
[4]… Ο κ. Φλωράκης σε τοποθέτησή του λέει ότι ο Προϊστάμενος της Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Γάκης του είπε ότι ΔΕΝ υπάρχουν πρωτόκολλα παράδοσης-παραλαβής …
[5]… Η κ. Μπήτα σε τοποθέτησή της λέει γιατί μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα γιατί δεν τους δόθηκε και η απόφαση του Εφετείου Λαμίας ώστε να δουν τους λόγους απόρριψης των αγωγών της ΧΑΤΖΗΣ & Σια ΟΕ
[6]… Επίσης η κα Μπήτα, ως νομικός, επισημαίνει μη τήρηση των προϋποθέσεων της γνωμοδότησης επισείει για τους αιρετούς ΑΡΓΙΑ ή και ΠΑΥΣΗ των καθηκόντων τους.
[7]… Προτείνεται η αναβολή της συζήτησης ώστε η διοίκηση σε επόμενο ΔΣ να προσκομίσει τα πρωτόκολλα παράδοσης-παραλαβής και λοιπά δικαιολογητικά έγγραφα όπως και την απόφαση του Εφετείου Λαμίας
[8]… Η κ. Μπεζάτη σε τοποθέτησή της λέει ότι πρέπει μέχρι το επόμενο ΔΣ να έχουν κατατεθεί στο Δήμο Νέες Αιτήσεις Συμβιβασμού απο την ΧΑΤΖΗΣ & Σια ΟΕ που να ζητά μόνο το κεφάλαιο [αντίτιμο καυσίμων] και όχι και τόκους όπως αναφέρουν οι τωρινές αιτήσεις συμψηφισμού.

Άξια σχολιασμού
[α]… Ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης είπε ότι κεφάλαιο [αντίτιμο καυσίμων] είναι 480.000 € ενώ στην πραγματικότητα είναι 550.000 €. Αυτή η διαφορά των 70.000 €, είναι ίση με το ‘’χάρισμα των τόκων’’ εκ μέρους της ΧΑΤΖΗΣ & Σια ΟΕ. Σύμπτωση ; Ίσως…
[β]… Η 2η και 3η Αίτηση συμψηφισμού της ΧΑΤΖΗΣ & Σια ΟΕ (βλ. συν. στο άρθρο μου) ενώ αναφέρονται σε διαφορετικές χρονικές περιόδους… απαιτούν το ίδιο ποσό κεφαλαίου [αντίτιμο καυσίμων] = 155.205,94 €… δηλ. ο Δήμος προμηθεύτηκε τις ίδιες ποσότητες καυσίμων με τις ίδιες τιμές ; Και αυτό σύμπτωση ;


Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος είναι το πανδοχείο της μαντάμ Ορτανς με πελατες όλους τους κολεκτιβιστες. Μόνο που δεν ξέρω αν όλοι οι εισερχόμενοι.... ανακουφίζονται!

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο κ. Γακης, Προισταμενος της Οικονομικης Υπηρεσιας, λεει ότι δεν υπαρχουν τα πρωτοκολλα παραλαβης-παραδοσης, που στηριζεται ο Χατζης και λεει ότι παρεδωσε καυσιμα αξιας 550 χιλ. ευρω ;
Τι ζορι τραβαει ο αντιδημαρχος Αντυπας και μιλα για εκτακτο δημοτικο συμβουλιο για να παρει τα λεφτα του ο Χατζης ; Πως θα τα παρει αφου δεν υπαρχουν τα δικαιολογητικα παραδοσης ;

Ανώνυμος είπε...

Άρα τα αυτοκίνητα του δήμου βάζαμε νερό ιαματικό από κουνιαβιτη , αντί για πετρέλαιο;;

Ανώνυμος είπε...

Ζητούν από Χατζή 1 τόνο πετρέλαιο θέρμανσης στο Μώλο για δημ.καταστημα, το πάει ,το παραλαμβάνει υπάλληλος ; Πρόεδρος ΤΣ και όχι η τριμελής επιτροπή. Ο Χατζής δεν πρέπει να πληρωθεί;;

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορά των μεν που υποστηρίζουν την παραλαβη του εμπορεύματος με τον τρόπο που έγινε,σε σχέση με τους δε που αρνούνται να δεχθούν την συναλλαγή αυτή λόγω -ελλειπή- τυπικων χαρακτηριστικ είναι
και η κεντρική διαφωνία.
Έχουμε λοιπόν μια ουσιαστική διαφοροποίηση πολιτικής σκέψης για το *βέλτιστο* που στην πρώτη περίπτωση εφαρμόζεται με την "Αρχή της Αποδεικτικοτητος" σε σχέση με την δεύτερη που στηρίζεται στην 'Αρχη της Διαψευσιμοτητος" Λογικά και τα δύο οδηγούν στην ίδια κατεύθυνση δηλ την απόδειξη της παραλαβής με διαφορετικές αφετηρίες.Αυτο δημιουργεί την Αντίφαση ως προς τον τρόπο και μόνο, όχι στην ουσία δηλ στο παραληφθεν υλικό.

Ανώνυμος είπε...

7.16 λες βλακειες. Δεν ειναι τι υποστηριζουν οι μεν και οι δε αλλα το εφετειο που εκρινε οτι δεν υπαρχουν τα δικαιολογητικα που να υποστηριζουν τη συναλλαγη δηλαδη μπορει τα καυσιμα η ενα μερος των καυσιμων να μην πηγαν στον δημο αλλα σε ιδιωτες και γι αυτο δεν υπαρχουν τα δικαιολογητικα. Οι τοτε αντιδημαρχοι ξερουν τι συνεβη. Ας μιλησουν. Εχε υπομονη θα βγει η αληθεια.
ΔΣ της 1ης τετραετιας Συκιωτη

Ανώνυμος είπε...

Όχι είσαι λάθος, το εφετείο Λαμίας δηλωσε αναρμόδιο λόγω αλλαγής του νόμου για υπόθεσεις ανάλογες με τους δήμους.
Άλλωστε αυτό φαίνεται ότι η υπόθεση πήγε πάλι σε Εφετείο .Αν είχε εκδικαστεί στην Λαμία αρμόδιο για περαιτέρω έφεση δεν είναι
πάλι ομοιοβαθμο δικαστήριο αλά υπερκείμενο δηλ Άρειος Πάγος.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως εκείνο που αδιανόητο είναι ο δήμαρχος ως πρόεδρος της οικ.επιτροπης να παραπέμπει τα 3 θέματα Χατζή στο δημ.δυμβουλιο, με σκεπτικό να προσκομισθούν τα ...πλαπλα δικαιολογητικά . Ο πρόεδρος Δ Σ τα βάζει ως θέματα, αφού τα προτείνει ο Δήμαρχος. Πρώτη αναβολή λόγω απαρτίας, δεύτερο δ.σ με τις παρεμβάσεις των δημ. Συμβούλων της πλειοψηφίας εισηγείται την αναβολή τ ων θεματων, για να προσκομισθούν τα....δικαιολογητικά. Ε!!!!! έχουμε χάσει την μπάλα.

Ανώνυμος είπε...

Οχι δεν χασατε την μπαλα απλα η επιθυμια να δειτε την σημερινη διοικηση σε αποσυνθεση και τελικα σε ηττα προηγειται τις λογικης .
Οσον το γιατι η γραφειοκρατια του δημου δεν ανταποκρινεται φαινεται απο τις αναβολες και την προχειροτητα των επεξηγησεων απο τους αρμοδιους υπαλληλους, φυσικα ελεω δημαρχου που τους καλειπτει οσο μπορει η και το αναποδο.
Παντως οτι ο δημος καταντησε "Πανδοχειον" ειναι σιγουρο.

Ανώνυμος είπε...

Κρίτωνα μετράς τα έσοδα έξοδα του οικογενειακού σου προϋπολογισμού, γι'αυτό είσαι σε αφωνια;

Ανώνυμος είπε...

Αντί να κοιτάς να θεραπευθείς τα βάζεις με το θερμομετρο.
Αυτό λεγεται
"Λάθος στην επικέντρωση" και είναι συνδρομικης αιτιολογιας.

Ανώνυμος είπε...

Φιλοσοφία μου εσύ, σε ..θαυμάζω ..και συνδρομικα σε αιτιολογω.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε δεν είναι προσωπικό ζήτημα.Ειναι κριτική κουλτούρας.
Αν αυτό είναι αφορμή για εναντιωση τότε ναι κάτι δεν είναι σωστό.
Όταν λοιπόν η ζωή σε ατομικό επιπεδο είναι φιλελεύθερη,τότε πως να ορισθεί ο κολεκτιβιστικος καταναγκασμος ,κανονικότητα η στρέβλωση;

Ανώνυμος είπε...

Καλά μας τα σουρνεις! Δηλ ο Πιπίλας είναι φορολογούμενος της παραγωγής που δίνει τα λεφτά του για να τα πιουν καφέδες οι δικαιωματικοι και οι κολεκτιβες; Δεν το νομίζω,εσύ κριτων τι λες;

Ανώνυμος είπε...

Η αποσταση της Φυλετικης προνεωτερικης τοπκης κοινωνιας σε σχεση με την
δυτικου τυπου ανοιχτη κοινωνια φαινεται στο βιντεο αυτο.
Η κουλτουρα αυτη ειναι διαχεομενη μεχρι και τα ντουβαρια του Δημαρχειου.
Αν υπηρξε παρατυπια στην προμηθεια αυτο φαινεται στην δυσκολια πληρωμης, που δεν εχει
να κανει με την ρευστοτητα του δημου.
Συνεπως η συζητηση επρεπε να μεινει πρωτα στην διερευνηση και τον καταλογισμο ευθυνης με μηνυτηρια αναφορα κατα παντος υπευθυνου[ Χαντζη, Υπαλληλων, Δημαρχου} με κυρια αιτιολογια
την αποχρωσα ενδειξη, για τελεση ποινικης πραξης, πλασματικης προμηθειας καυσιμων με σκοπο παρανομο πλουτισμο.
Αντι λοιπον η κ Μπητα και αλλοι να λεει οτι πρεπει να πληρωθει ο ιδιωτης-προμηθευτης-αρκει
να προσκομισθουν αποδεικτικα εγγραφα θα επρεπε να λεει οτι βασει της αποφασης του ελεγκτη[αν οντως η παρατυπια ηταν σημαντικη για την μη εξασφαλιση των αντικειμενικων μετρησεων στην παραλαβή] πρεπει να παει στον εισαγγελεα,και μετα να μιλαει για την ηθικη υποχρεωση προς
τον ιδιωτη[εδω περι συμβιβασμου] ο οποιος αλλωστε ηταν ασφαλως μερος του προβληματος.
Βεβαια τα εκτροφεια φαυλοτητος με την ονομασια ΟΤΑ ειναι εγγενως ζημιογονα και ερχονται
πρωτα σε διαφθορα απο ολο το Δημοσιο συμφωνα με τον πρωην εισαγγελεα Διαφθορας κ. Ρακιντζη.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ψηφίζω Μπητα για Δήμαρχο!

Κριτων είπε...

Τελικά αν ήμουν δήμαρχος θα επέλεγα τον ίδιο τρόπο προμήθειας με τον κ. Συκιωτη.
Κύρια για την κάλυψη των επιτακτικων και άμεσων αναγκών. .Έπειτα για την πληρωμή του ιδιώτη ως δίκαια.
Ένα άλλο στοιχείο της υπόθεσης που δεν ειπωθηκε ήταν η θετική ανταπόκριση για εξυπηρέτηση του Δήμου από πλευράς της εταιρίας με ίδιον χρήμα.
Όλα αυτά αν βάλουμε και την τυχαιότητα μιας άρνησης ενός γραφειοκράτη ελεγκτή ως απρόβλεπτη και κωλυσυεργουσα.Άρα σωστά οι ενστάσεις των δημοτικών συμβούλων σε ήπιο τόνο με κύριο στόχο την ενδοδικαστικη λύση.
Συμπέρασμα να υπάρχει περισσότερος έλεγχος από πλευράς δημάρχου προς τους υφισταμενους γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην υπαρξουν ιδιωτες που να "παρκάρουν"
άτοκα τα κεφάλαιά τους, και μεταγενέστερα να πρέπει να οδηγούνται στην δικαστική
Οδό με επισφαλειες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ- ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ - ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΣΩΜΟΣ - ΜΠΗΤΑ - ΠΑΝΤΡΑΣ - ΤΣΙΤΙΝΗΣ ΘΑΝ. - ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;;;;
ΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΚΙΩΤΗ ΔΕ ΦΤΟΥΡΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΜΩΛΙΩΤΟΑΓΙΟΚΩΝΑΣΤΑΝΤΙΝΙΩΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΤΗΡΙΑ, ΌΤΑΝ ΕΠΙΚΑΛΗΣΕ ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΥΡΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΆΡΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ- ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ - ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΣΩΜΟΣ - ΜΠΗΤΑ - ΠΑΝΤΡΑΣ - ΤΣΙΤΙΝΗΣ ΘΑΝ. - ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΌΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΉ !!!!! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΗΣΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ !!!!!! ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
ΡΕ ΟΥΣΤ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως που εβαλες τη Μπητα αναμεσα στα συγεκριμενα όντα, μήπως και καταλαβει που παει να μπλέξει.
Με τέτοιους ρήτορες και ανιδιοτελείς συντρόφους θα πορευτεί από δω και περα:
Ούτε το δικό της δε θα βρει, αν δεν ξυπνήσει τωρα.
Με πίτουρα ασχολειται... τη φαγανε οι κοτες.
Αμ κι αυτος ο υποτιθέμενος επικεφαλής; Της ταζει τα γνωστα κι αυτη τον πιστευει; Δεν ξερει οτι τα ιδια λεει σε ολους; Δε βλεπει τους καυγαδες του όπου κι αν βρεθει; Ας ρωτησει τι έγινε Σκάρφεια, Αγιο Σεραφείμ, Μωλο τελευταια.

Ανώνυμος είπε...

θα γλυτωσουμε απο τη μια συμμορια και θα πεσουμε στην αλλη.τωρα σωθηκαμε,απο το κακο στο χειροτερο.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω ότι βάζανε καύσιμα, εκεί που δεν δικαιούτανε να βάλουν πχ στα ιδιωτικά τους, και για αυτό δεν μπορούν να υπάρξουν νόμιμα παραστατικά παραλαβής.

Ανώνυμος είπε...

Σκουφια, βλεπεις που οδηγεις τα πραγματα ,σε αδιεξοδο, αφηνεις να εξελιχθει ενα κατασκευασμα απο ανθρωπακια που θα βγαλει τον δημαρχο παλι πρωτο.


Ανώνυμος είπε...

Που κολαει ο Σκουφιας;

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Σκουφιας είναι το 'νέο' στην πολιτική τοπική ζωή για τους εξής λόγους.
Α. Κοίτα μόνο την πραγματική διάσταση του προβλήματος.
Β.Δεν διστάζει να το εκθέσει προς περαιτέρω ανάλυση.
Γ.Αναλαμβανει την ευθύνη της ενέργειας και δεν προσχηματιζει.
Δ. Δεν είναι αρριβιστας άρα έχει ηθική βάση.
Ε.Δεν θα φύγει από αυτό που θέτει ως όρθο.
Ζ. Έχει εμπειρία οικονομικής διεύθυνσης.
Η.Ειναι απόφοιτος της μεγάλης σχολής του παραγωγικού ιδιωτικού τομέα.
Θ.Τελος δεν βάζει τίποτε ποιο μπροστά από την Λουτρόπολη.
Έτσι αν ήθελε να οδηγήσει μια ομάδα στην διοίκηση του Δήμου,τότε εκ του ασφαλούς δεν θα υπήρχε περίπτωση οι διάφοροι 'περίεργοι' συνεργάτες να δημιουργούν ζητήματα μικροσυμφεροντος.
Αυτό που τώρα συμβαίνει είναι ο μεν δήμαρχος να έχει αντιπάλους υποδεέστερους που η κοινή 'καταγωγη' της μικροπολιτικης
τους ενωνει.
Οι ίδιοι με αρχηγό τον κ. Σκούφια θα ήταν διαφορετικοί και ίσως επικοδομητικοι.
Ο επιχειρούμενος λοιπόν σιγουρος'αυτοχειριασμος' με υλικά που ο δήμαρχος τα απέρριψε για δικούς του λόγους αλλά είναι 'εγνωσμενης' αξιας δεν οδηγεί σε λύση.

Ανώνυμος είπε...

Καλός είναι, αλλά ο τόπος κυριαρχείται από τα αρπακτικά της δεξιάς.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι μονο Καλος
Ειναι Αυτο Που Χρειαζεται ο Τοπος .
Τεχνοκρατης
Ανθρωπος με καθαρο λογο
Ανθρωπος που εργαστηκε σε Ιδιωτικη Επιχειριση με Ευρωπαικα Δεδομενα.
Επιχειρηση Κοινης Οφελειας
Ανταποδοτικη Ειναι ο Δημος.
Εαν Καταφερουμε να ξεπερασουμε οτι, συμβαινει Ρουσφετολογικα σε συντομο χρονικο διαστημα ,δεν θα δουμε μονο την αλλαγη εικονας στην Καθημερινοτητα, Αλλα και θεσεις Εργασιας και Πολιτισμο για Εμας και τα Παιδια μας
Οπως Μεγαλωσαν οι Σημερινοι 60-70 ετων.
Ρωτηστε τους
Ανεργια δεν υπηρχε.
Ο Τοπος ΠΑΡΑΓΕΙ....
Ας φυγουμε απο τους Πολιτικους και τους Πολιτικαντηδες...
Εχει ο τοπος αστερια Μυαλα να κανουν Θαυματα.
Τουλαχιστον 3 Χρονια ο Γιαννης ο Σκουφιας Εχει παρει Θεση και ΜΙΛΑΕΙ απλα προτεινω να τον ακουσουμε.
Καλη Κυριακη.

Ανώνυμος είπε...

9.39 Ο κ. Σκούφιας έχει μιλήσει αλλά εμείς δεν τον ακούμε.
Προτείνω ο μπλόκερ να αναρτήσει ξανά την πρόταση του.
Είναι το άρθρο του 19.1.2022 Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ χρειάζεται Restart Now
http://kamena-voyrla-news.blogspot.com/2022/01/restart-now.html

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω συνάντηση κάποιων κομβικών δημοτών με πρόσκληση τηλεφωνική του κ.Σκουφια.
Εκεί να τεθεί το ζήτημα της επιλογής αντιπάλου του Συκιωτη.Αυτο εάν συμβεί να είναι από μηδενική βάση.
Όποιος δεν το αντέχει να μην συμμετασχει.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου συντοπίτες να ζητάς απο τον κ.σκούφια να γίνει δήμαρχος στον τόπομας,είναι σαν να βάζεις ένα καθηγητή καρδιολογίας με εμπειρία στις μεταμοσχεύσεις, να μετραει υην πίεση στις γιαγιάδες.
Άντε και κατέβηκε με ποιούς θσ.διοικήσει πόσους ανιδιοτελείς διαθέτει οδήμος μας;ή θα ψάξει στον κάδο ανακύκλωσης να βρεί στελέχη
σπο

Ανώνυμος είπε...

Υσ.τα ορφσνά του συκιωτη και του τσώμου

Ανώνυμος είπε...

Και ομως και στον βουρκο υπαρχουν διαμαντια ακατεργαστα.
Ακομη ομως και στην ανακυκλωση εφ οσον ο πρωτος ειναι σωστος οι αλλοι θα πειθαρχησουν.
Ο ηγετης πρεπει να εκπεμπει σεβασμο για τις αρετες του και οχι φοβο για την τυχον τιμωρια.
Αν ομως και ο υποψ. αρχηγος ειναι και αυτος φθαρμενος τοτε οι νοικοκυραιοι παλι Συκιωτη θα πανε οχι γιατι τον θελουν αλλα τον θεωρουν τηρουμενων των αναλογιων και κατ αναγκην καλυτερον.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που κρίνετε και προμοταρετε υποψηφίους ηγέτες δημάρχους, θα ειστε υποψήφιοι με μια τέτοια υποψηφιότητα???Ή θα συνεχίσετε την εκ του ασφαλούς κριτική?

Ανώνυμος είπε...

Eκφραζουμε την βαθεια μας οδυνη για τον χαμο της Βασιλισσας Ελισσαβετ και θλιβομαστε
που αυτην την στιγμη βρηκε η αντιπολιτευση να κανει την ανακοινωση για την υποψηφιοτητα
του κ. Σκουφια?

Οπαδοι της Πιτσιλωτης Κουκουβαγιας

Ανώνυμος είπε...

Επειδη δεν ειμαι και ο εξπερ στο ιντερνετ μηπως μπορει ο μπλοκερ να βοηθησει να διαβασουμε την προταση σκουφια για το δημο και επ αυτου να γινει διαλογος ;

Ανώνυμος είπε...

Καλα βρε 5.09 εισαι σοβαρος; Ζητας απο τον μπλοκερ που στηριζει κερμανιδη να ξαναπροβαλει την αποψη σκουφια για τον δημο;

Ανώνυμος είπε...

ελα φιλε, εσυ που δεν εισαι καλός στο ιντερνετ πατα εδω

Ανώνυμος είπε...

Μόνος σου τα γράφεις, μόνος σου τα διαβάζεις. Έχεις καταντήσει γραφικός και τραγικός. Σε συμβουλεύω να σταματήσεις να το κάνεις αυτό γιατί κάνεις κακό νομίζω και στην ψυχική σου υγεία. Σου έχει γίνει εμμονή όπως ο Δήμαρχος. Πίστεψε με δεν θα γίνεις δήμαρχος. Άστο καλύτερα. Τράβα πρώτα σε κάποιον κοντά να δεις πως παίζεται το πολιτικό παιχνίδι και όταν πας στη επόμενη πίστα το ξαναβλέπεις πάλι. Μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας, καταλαβαίνουμε ποιος γράφει, δεν είμαστε χαζοί.

Ένας παλιός αυτοδιοικητικός.

Ανώνυμος είπε...

Σαν έκθεση ιδεών άριστη σαν εφαρμογή ένα 30%και αν.
Πάντως μόνο ο πατήρ της εισήγησης είναι αυτός που κάτι μπορεί να υλοποιήσει ο Κυρμανιδης στην ουσία βοηθά στην επανεκλογή του ψυχακια.

Ανώνυμος είπε...

Ακούγετε ότι θα ανακοινωθεί υποψηφιότητα από δημότη του Μώλου που είναι αποδεκτός σώματός και από σχεδόν το σύνολο των πολιτικών .......
Ξέρει κανείς κάτι?

Ανώνυμος είπε...

Ναι ο κόσμος το χει τούμπανο … τα ονόματα όπου ακούγονται Ρηττας και Τσωμος με προβάδισμα στον δεύτερο λόγω το ότι υπάρχει μαγιά. Δήμαρχε βούτυρο στο ψωμί σου.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε τι τους συνταγογραφής - τους ποτίζεις και έχουν τέτοιες παρεσθησεις??? Φαντάσου να έκανες και τίποτε για την βελτίωση , έστω, και το αυτονόητο της καθημερινότητας.Εσυ θα ξεπερνούσε και την Ελισάβετ.Μπραβι πολλά πολλά μπράβο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η γνωμη του Δημάρχου είναι
-'Η γυναίκα ζεστή και η σαμπάνια κρύα'

Ανώνυμος είπε...

bon viveur ο δήμαρχος!!! Εσείς οι ακόλουθοι υποτακτικοί ... κουβαλάτε σαμπάνια και παγάκια, για γυναίκες μόνο στο internet , εικονική πραγματικότητα!!!!!Μέχρι εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Ένα χρόνο χωρίς σύμβασης καυσίμων ποσά ευρώ κάνουν;;;νερό καίγανε;;μπορεί να μου πει κάποιος;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ........
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ..........ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΘΕΡΑΙΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ.... ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ...ΑΦΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΜΗ ΔΙΑΦΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΣΧΟΛΙΟ:
1) TEAM ΚΥΡΜΑΝΙΔΗ:ΚΟΡΕΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ
ΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΟΜΟ ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ
ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΟΣ Κ ΕΙΡΩΝΑΣ.
+ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΖΑ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
- ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ Κ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
2)TEAM ΣΥΚΙΩΤΗ:ΔΥΟ ΘΗΤΕΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ(ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ).Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
+ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΕΚ ΝΕΟΥ
-ΚΟΡΕΣΜΟΣ Κ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
3)ΤΕΑΜ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ:ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΙΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ
ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΙΚΑΝΑ
ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΜΑ.(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΕ
ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ
ΠΗΡΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΩΛΟ)

Ανώνυμος είπε...

σωστός είσαι....

Ανώνυμος είπε...

Σωστή προσέγγιση της πραγματικότητας.Τα μέχρι σήμερα δεδομένα αποδεικνύουν το αληθές, ο πρώτος (υποψήφιος) αποδεικνύει καθημερινά τον δύστροπο χαρακτήρα του και το πρόβλημα συνεργασίας με οποιονδήποτε, ενώ ο δεύτερος έχει να επιδείξει τη μη ύπαρξη έργου , πρόβλημα με συνεργάτες του (δημοτικούς συμβούλους) , αδιαφάνεια αλλά κοινωνικότητα που ταιριάζει σε manager cafe-dar!!!

Ανώνυμος είπε...

https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%9C8%CE%A5%CE%A9%CE%9A1-7%CE%98%CE%A6?inline=true

ΑΔΑ: 7Μ8ΥΩΚ1-7ΘΦ - Έγκριση πρακτικού – αποσφράγιση δικαιολογητικών κατακύρωσης της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού με την διαδικασία της ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης ( χωρίς δημοσίευση) για την Προμήθεια υγρών καυσίμων για το Δήμο Μώλου Αγίου Κων/νου και τα Νομικά του Πρόσωπα
Αριθµ. Πρωτ: 6554 Καµένα Βούρλα, 31/07/2018
Θέµα 1ο: «Έγκριση πρακτικού – αποσφράγιση της ηλεκτρονικής διαπραγµάτευσης ( και τα Νοµικά του Πρόσωπα» Αριθµ. Αποφ.: 11/399/2018
Π α ρ ό ν τ ε ς
1. Συκιώτης Ιωάννης, Πρόεδρος – ∆ήµαρχος
2. Τριανταφύλλης Νικόλαος, Μέλος
3. Καραµανώλης Αθανάσιος, Μέλος
4. Μπεζάτη Ευφροσύνη, Μέλος
5. Πενταλιός Λεωνίδας, Μέλος
6. Γιαννακόπουλος Γεώργιος, Μέλος
, οµόφωνα
Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
Εγκρίνει το αριθµ. 6.554/31-7-2018 πρακτικό αριθµ. 3- αποσφράγισης δικαιολογητικών κατακύρωσης της επιτροπής διενέργειας διαγωνισµού (διαδικασία ηλεκτρονικής διαπραγµάτευσης, χωρίς δηµοσίευση) για την προµήθεια υγρών καυσίµων για το ∆ήµο Μώλου Αγίου Κων/νου και τα Νοµικά του Πρόσωπα
Εγκρίνει την οριστική κατακύρωση του διαγωνισµού για τα τµήµατα:
Τµήµα 1: Προµήθεια υγρών καυσίµων για το ∆ήµο Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου,
Τµήµα 3: Προµήθεια υγρών καυσίµων-πετρέλαιο θέρµανσης για τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης και
Τµήµα 4: Προµήθεια υγρών καυσίµων-πετρέλαιο θέρµανσης για τη Σχολική Επιτροπή ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης στην «∆. ΧΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» , που υπέβαλε την µοναδική αποδεκτή και συµφέρουσα από οικονοµική άποψη ( αποκλειστικά βάσει τιµής ) για τα παραπάνω είδη , µε τις ακόλουθες τιµές εφόσον πλήρη δικαιολογητικά κατακύρωση

ΣΥΝΟΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 563.355,60+ φπα 135.205,34= 698.560,94

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΘΕΣΑΛΛΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ
https://diavgeia.gov.gr/doc/68%CE%9C%CE%9C%CE%9F%CE%A110-%CE%A45%CE%A5?inline=true
ΘΕΜΑ: Έλεγχος νομιμότητας της υπ’ αριθμ. 11/399/2018 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καμένων Βούρλων.
Αποφασίζουμε
Θεωρούμε νόμιμη την υπ’ αριθμ. 11/399/2018 (ΑΔΑ:7Μ8ΥΩΚ1-7ΘΦ) απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καμένων Βούρλων σύμφωνα με την οποία αποφασίστηκε:
α) η έγκριση του αριθμ πρωτ. 6.554/31-07-2018 πρακτικού Νο 3 «περί αποσφράγισης των δικαιολογητικών κατακύρωσης», της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμών για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για το Δήμο Μώλου Αγίου Κων/νου και τα νομικά του πρόσωπα» και
β) η έγκριση και οριστική κατακύρωση για τα εξής τμήματα:
Τμήμα 1: Προμήθεια υγρών καυσίμων για το Δήμο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου,
Τμήμα 3: Προμήθεια υγρών καυσίμων-πετρέλαιο θέρμανσης για τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και
Τμήμα 4: Προμήθεια υγρών καυσίμων πετρέλαιο θέρμανσης για τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,
στην μειοδότρια εταιρεία «Δ. ΧΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.», έναντι συνολικής οικονομικής προσφοράς 698.560,94€ με ΦΠΑ (563.355,60€ ανευ ΦΠΑ).

ΕΡΩΤΗΜΑ : Που σκάλωσε η υπόθεση???

Ανώνυμος είπε...

Η υποθεση Χατζη που συζητα το ΔΣ αφορα τη περιοδο τελος 2016 μεχρι και το 1ο εξαμηνο 2018. Αυτη που εσυ αναφερεις ειναι μετα την 31.7.2018.

Ανώνυμος είπε...

Για ποια έτη μιλάμε.Η παραπάνω ανάθεση αφορά το 2018.Αυτη όμως είναι ανάδειξη μειοδότη αναδόχου για την προμήθεια καυσίμων. Ακολουθούν διαδικασίες και σε τελικό στάδιο η παράδοση, παραλαβή των ποσοτήτων και η πληρωμή τους. Μάλλον σε αυτά τα στάδια υπάρχει το πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ο Χατζης έδινε καύσιμα για 9 μήνες και ΠΕΤΡΑΙΛΕΑ θερμανσεωσ Σε παιδικούς και δήμους χωρις σύμβαση ποσά λεφτά κάνουν; ας μου απαντήσει κάποιος σε αυτό μονών το ερώτημα

Ανώνυμος είπε...

Ένσταση Τσωμου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΡΧΩΝ" έλεγε ο αείμνηστος Σουηδός πρωθυπουργός Ούλοφ Πάλμε. Ο δε καθηγητής μου στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και ακαδημαϊκός κ. Θεοδόσης Τάσιος μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα και ατράνταχτα επιχειρήματα μας έλεγε ότι Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΦΤΩΧΕΙΑ και ότι το ΗΘΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΛΟΥΤΟ !
Με βάση τα ανωτέρω κρίνω ότι η εφαρμογή της πρότασης του κ. Σκούφια είναι η μόνη διέξοδος στα αδιέξοδα που έχει περιέλθει ο Δήμος μας.
ΠΜ του ΕΜΠ

Ανώνυμος είπε...

O Tάσιος οριοθετει το ηθος και την ανηθικοτητα αντεστραμενα, ως αιτιο- αιτιατο.
Πρωτα προηγειται η φτωχια και ο πλουτος και μετα η ανηθικοτητα.
Ετσι η φτωχοποιηση της κοινωνιας -394 δις εξωτερικο χρεος και αλλα τοσα εσωτερικο- εχει κανει και στον Δημο ζημια,διοτι το εχει κανει σημειο αναφορας και πολο ελξης της διαφθορας.
Και για να το κανω ποιο ευπεμπτο΄.
Η ποιοτητα των Αυτοδιοικητικων ειναι ευθεως αναλογη της αναγκης για προσοδοθηρια σε μια κοινωνια φτωχη.
Ενας νοικοκυρης δεν ειναι ευκολο να ασχοληθει με τα κοινα λογω ελλειψης "κινητρου".
Φυσικα παντα υπαρχει εξαιρεση στον κανονα.
Μια ακομη ποιο ελαχιστη κατηγορια ασχολουμενων ειναι οι εμμονικοι με την αδραναλινη και παραλληλα με την ικανοποιηση της αναγνωρισης αλλα και αυτοι ειναι κυριως "Ηροστρατοι".
Τωρα αν η κατευθυνση Σκουφια ειναι η ενδεδειγμενη συνταγογραφηση θα ελεγα θεωρητικως ναι,
ομως εδω δεν εχουμε αιθουσα δημοτικου σχολειου και εκθεση ιδεων των μαθητων,αλλα πεδιο
μαχης θεσεων, ισορροπιων, και κυριως χειρισμο χρηματος.
Αν λοιπον τα ονοματα διαδοχης ειναι οι κολεκτιβιστες Ρηττας και Κυρμανιδης -΄τοτε το χασαμε
το σπιτι πατριωτ΄

Ανώνυμος είπε...

Ε'αντε ντε....μας πηρανε φαλαγγι? Τι Συκιωτης Τι Κυρμανιδης? Δεν ΚΑΝΟΥΝ και ΤΕΛΟΣ .Ολοι το ξερουμε...Ας σταματησει το κρυφτουλι και ας ξεκινησει δουλεια.Τοσοι αξιοι ανθρωποι υπαρχουν .

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!!
ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΝΔΙΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΙ ΙΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ, ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ Blog ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.
ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟ/Η ΤΟΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΘΑΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΚΑΦΕΝΕΊΩΝ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

9.58 .Το μυστικό στη ζωή είναι η εντιμότητα,αν μπορείς να το προσποιηθείς αυτό,τα κατάφερες!

Ανώνυμος είπε...

Το να κάνεις το δικαστή σε ξένες ζωές .... είναι η τέλεια δικαιολογία για να μην αναλύεις τη δική σου... (ΕΡΜΑΝ ΕΣΣΕ)
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Ανώνυμος είπε...

11.27.Αυτες είναι οι Αρχές μου,αν δεν σου αρέσουν δεν πειράζει,έχω και άλλες.

Ανώνυμος είπε...

2:29 Είσαι σε πλήρη σύγχυση, "Αυτές είναι οι Αρχές μου,......,έχω και άλλες,!!!!! Συγνώμη εάν σου προκαλώ εκνευρισμό, δεν ήταν αυτός ο στόχος μου!!!
Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά.
Hubert Humphrey,

Ανώνυμος είπε...

2.56. Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστα μου,για μένα σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.