22 Σεπτεμβρίου 2022

Η απάντηση του δήμου Καμένων Βούρλων για τα αδέσποτα.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μετά τις καταγγελίες για την παρουσία αδέσποτων σκύλων στον Άγιο Σεραφείμ, ο δήμος Καμένων Βούρλων παίρνει σήμερα θέση στο θέμα.

Με δηλώσεις του, στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος της επιτροπής που είναι υπεύθυνη για τα αδέσποτα, Γιάννης Σωσώνης επισημαίνει πως το πρόβλημα επεκτείνεται σε όλο το παραλιακό μέτωπο και η δημοτική αρχή κάνει ενέργειες για να το αντιμετωπίσει.

Δείτε το video:



-----------------------------------------------------
Σχολιασμός του Blog

Ποιος φταίει που δεν έχει κέντρο φιλοξενίας αδέσποτων κύριε Σωσώνη ο δήμος! Εγώ? Ποιος είναι δήμαρχος 8 χρόνια τώρα και θέλει να γίνει και άλλα 4? Τα αδέσποτα ως πρόβλημα δεν προέκυψε σήμερα αλλά υπάρχει πολλά χρόνια τώρα!

Το να σκορπάτε τα αδέσποτα στον δήμο για να σπάτε όπως λέτε τις αγέλες, δημιουργώντας πρόβλημα και σε αυτούς που δεν έχουν, δεν είναι λύση.
Αποσπασματικά και επιδερμικά το αντιμετωπίζετε και εσείς το πρόβλημα, με την πρόσθετη ιδιότητα σας στον φιλοζωικό, αλλά όπως το πάτε θα διαιωνίζεται το πρόβλημα παρά θα λυθεί.

Σας θεωρώ ακατάλληλο να διαχειριστείτε το πρόβλημα με αυτήν την πρόσθετη ιδιότητα σας, διότι πάντα θα μεροληπτείτε υπέρ των αδέσποτων και εναντίον των ανθρώπων που κινδυνεύουν από αρρώστιες και από την επιθετικότητα των σκύλων. 

Πρωτίστως πρέπει να δούμε την δημόσια υγεία και ασφάλεια με την διαδικασία του κατ επείγοντος, και στην συνέχεια την ευζωία των αδέσποτων.

Φιλικά ο Blogger

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Blogger είδα το σχόλιο σας παραπάνω σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Σωσώνη. Θα συμφωνήσω στο πρώτο σκέλος του σχολίου σας και θα διαφωνήσω στο δεύτερο. Όσον αφορά το πρώτο σκέλος θα συμφωνήσω ότι ο Δήμος είναι ανίκανος εδώ και 8 χρόνια να δώσει μια έστω λύση ανάγκης , αν όχι οριστική όπως θα έπρεπε. Δεν υπάρχει οργανωμένος χώρος φιλοξενίας και περίθαλψης δεν γίνεται επαρκής αριθμός στειρώσεων κ.λ.π. παρόλο που επιδοτούνται οι Δήμοι για αυτό. Θα μου πείτε σε πιο ουσιαστικό πρόβλημα έδωσαν λύση αυτοί οι κύριοι για να δώσουν και σε αυτό. Σε δημοσίευση σας προ ημερών διάβασα το πρόβλημα μίας κυρίας που εδώ και σαράντα χρόνια δεν έχει δρόμο να πάει στο σπίτι της επειδή αδιαφορεί ο Δήμος να της ανοίξει τον έναν και μοναδικό εγκεκριμένο πεζόδρομο που οδηγεί σε αυτό και μάλιστα δεν τις απαντούν και στις αιτήσεις της. Ντροπή δηλαδή. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος του σχολίου σας ότι ο συγκεκριμένος κύριος και πρόεδρος του ΔΣ μεροληπτεί υπέρ των αδέσποτων και όχι υπέρ των ανθρώπων θα ήθελα να θυμίσω και σε εσάς αλλά και σε όλους τους αναγνώστες ότι αυτό το πρόβλημα το δημιούργησαν οι άνθρωποι και όχι τα ζώα. Αυτά δεν έγιναν με την θέληση τους αδέσποτα οπότε ας μην τα κρίνουμε. Βέβαια κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα όλων μας και ειδικά των μικρών παιδιών αλλά και των ηλικιωμένων. Οπότε η ευθύνη βαρύνει όλους μας μα πιο πολύ την πολιτεία που δεν παίρνει μέτρα περιορισμού της εγκατάλειψης αλλά και καταγραφής των ζώων , ώστε να γνωρίζουμε ποιος τα εγκατέλειψε και ανάλογα να αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες και σίγουρα μακριά από φόλες είναι δολοφονία. Αυτά είχα να πω.

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο πρόβλημα επικρατεί και στην πόλη των Καμένων Βούρλων, στην περιοχή γύρω από το νεκροταφείο στις οδούς Μεταμορφωσεως, 28ης Οκτωβρίου , Βλαχα και Αγ. Νικολάου. Όπως και στον παράδρομο της Εθνικής στο ύψος της γέφυρας. Έχουν γίνει άπειρα τηλέφωνα στο δημο για την κατάσταση που επικρατούσε όλο το καλοκαίρι αλλά και τώρα ειδικά τις βραδυνές ώρες. Λύση στο πρόβλημα δε δόθηκε ποτέ...πρέπει να θρηνήσουμε κανένα παιδί για να υπάρξει ενδιαφέρον..

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς τον δήμο μας τον αφορούν μόνο οι φιέστες!