20 Σεπτεμβρίου 2022

Ζουν με αγέλες από αδέσποτα στον Άγιο Σεραφείμ του δήμου Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αντιμέτωποι με δεκάδες σκυλιά έρχονται καθημερινά κάτοικοι του Αγίου Σεραφείμ στον δήμο Καμένων Βούρλων.

Τα αδέσποτα ζώα κινούνται σε αγέλες και μάλιστα έχουν επιτεθεί σε ανθρώπους.

Με έγγραφά τους, έχουν ζητήσει την παρέμβαση του δήμου Καμένων Βούρλων, της αστυνομίας, ακόμα και του εισαγγελέα χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. 


 

tvstar.gr

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή στον Δήμαρχο! Το γαιτανάκι με τις επιδοτήσεις σε δήμους και φιλοζωικές καλά κρατεί, τσεπώνουν το παραδάκι και δεν κάνει κανένας τίποτα. Πρωτίστως μαύρο στον δήμαρχο!

Ανώνυμος είπε...

Ποιότητα ζωής, όχι παίζουμε.
Για να κάνεις ένα περίπατο πρέπει να εφοδιαστείς με κοντόξυλο, και να μην σε δεί και κανένας φιλόζωος.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη σου Συκιωτη και παρεακι, μεχρι να φανε ανθρωπο τα Πεινασμενα. Κοντεψε να τρελαθει ο Προεδρος του Φιλοζωικου, εφυγε ο Ανθρωπος σκασμενος.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Και αυτοι που καπου φαινοντουσαν:Βλεπε Καραμανωλη Προεδρο, παει κι αυτο, στη Βολεψουλα τους. Αφου ο Γιατρος κοιταει το Γιατρειο???

Ανώνυμος είπε...

Δικιο εχεις 4:40 Οι Ενεργοι Πολιτες Που στα τσακιδια ειναι? Ο Συλλογος Επαγγελματιων, ο Συλλογος ΓΥΝΑΙΚΩΝ και οτι, αλλο υπαρχει τελως παντων, που ειναι Ολοι Αυτι ? Στην Παραλια Καινουριου τωρα που φυγαν οι Παραθεριστες που κατι ριχνανε, ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!?

Ανώνυμος είπε...

Θα σταθώ σε αυτό που λέει ότι οι παραθεριστές τα παρατάνε , με εξαιρέσει τον δήμο μας που μέχρι πριν κάποια χρόνια δεν ήξερε τα βασικά περί αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων οι άλλοι όλοι δήμοι ελέγχουν τα σκυλιά που βγάζουν οι πολίτες με ειδικό μηχάνημα αν έχουν τσιπ ο δήμος έχει εφοδιαστεί με τέτοιο ώστε να ελέγχουν αν αυτά τα σκυλιά που και καλά παρατάνε οι παραθεριστές έχουν τσιπ ή απλά καταγγέλλει έτσι αυθαίρετα τους παραθεριστές για να καλύψει τους λεχρίτες ανεύθυνους συντοπίτες του που δεν στειρώνουν τα σκυλιά γατιά τους και μετά παρατάνε αδέσποτα , για πείτε μας κύριε Σωσώνη επειδή φαίνεσαι γνώστης και δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον τα γατάκια στον κάδο στην βρύση δίπλα στο ΚΥ Καμένων Βούρλων παραθεριστές τα πετάξανε το σκυλάκι που κυκλοφορεί στο Καινούργιο και που το μάτι του κοντεύει να κλίσει απο τα τσιμπούρια παραθεριστές το πετάξανε κοίτα να αφήσεις τα φίδια που πουλάς και να κάνεις έργο, τράβα στα μαντριά παραδίπλα απο το ΚΥ Καμένων που το βράδυ πετάγονται τα τσοπανόσκυλα και τσεκαρε να δείς αν είναι τσιπαρισμένα

Ανώνυμος είπε...

Μην παρεξηγηθώ η έκφραση <> πάει στην μερίδα εκείνη των ανεύθυνων που κρατάνε σκυλιά χωρίς στείρωση και χωρίς να τα έχουν περιορισμένα και διαιωνίζουν το πρόβλημα και σε καμία στους συνειδητοποιημένους ιδιοκτήτες στειρωμένων ή αστείροτων ζώων

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα και απο την παραλια του Νεου Θρονιου.
Τα ιδια και χειροτερα ολο το καλοκαρι. Και ειδοποιησεις και καταγγελιες αλλα καμμια απαντηση. Το αποτελεσμα θα ειναι να μην ερθουμε ξανα σε αυτες τις παραλιες που ειναι επικινδυνες για τα παιδια μας.

Ανώνυμος είπε...

Μ εντολη εισαγγελεα στο αστυνομικο τμημα με φροντιδα του φιλοζωικου και ευθανασια απο κτηνιατρο και το προβλημα λυνεται για τα αδεσποτα.

Ανώνυμος είπε...

κι επισης να δωσουν εντολη ευθανασιας σε κατι τετοιους που τα παρατανε..τι σου φταινε τα ζωακια οταν υπαρχουν τερατα που τα παρατουν και αλλα τερατα που δεν φροντιζουν για τα δεοντα

Ανώνυμος είπε...

Ποια η διαφορά στα ζωάκια, άλλα να τα βάζουμε τεμαχισμένα στο τραπεζι
και να τα τρώμε και άλλα να τα βάζουμε στο κρεβάτι να τα σκεπάζουμε να μην κρυωσουν.
Μήπως είμαστε υποκριτές κυρίως οι χασάπηδες.

Ανώνυμος είπε...

Κάντε στην άκρη όλοι σας, κατεβαίνει ο Βρετ'ακος για Δήμαρχος.