28 Σεπτεμβρίου 2022

Σταϊκούρας: Έργα ύψους 5,9 εκατ. ευρώ για πέντε Δήμους της Φθιώτιδας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από τη Δράση 4.3.4 «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», του ΥΠΑΑΤ…

Εργα ύψους 5,9 εκατομμυρίων ευρώ, για πέντε Δήμους της Π.Ε. Φθιώτιδας, περιλαμβάνονται στον τελικό επικαιροποιημένο Πίνακα Κατάταξης Προτάσεων για την Δράση 4.3.4 «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», που ανακοίνωσε σήμερα (28/9) το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας είχε προαναγγείλλει στις 15/7/2022 στον Δομοκό, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης, ότι εντάσσονται στο Π.Α.Α. τα παρακάτω έργα:

Για τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, ένταξη τριών νέων έργων, ύψους 1.500.000 ευρώ.
(Αγροτική οδοποιία Μόδι - Αμφίκλεια 500.000 €, Ελάτεια - Αγία Μαρίνα 500.000 €, Λευκοχώρι – Αγία Παρασκευή 499.876 €).
Για τον Δήμο Δομοκού, έργα ύψους 1.400.000 εκατ. ευρώ.
(Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Εκκάρας 920.000 €, Βελτίωση Αγροτικής οδοποιίας Ξυνιάδος και Πολυδενδρίου 485.000 €)
Για τον Δήμο Λοκρών, ένταξη νέου έργου, ύψους 1.000.000 ευρώ.
(Βελτίωση ασφαλτόστρωση της υφιστάμενης αγροτικής οδού Λάρυμνας Μαλεσίνας του Δήμου Λοκρών 1.000.000 €)
Για τον Δήμο Μακρακώμης, έργα, ύψους 1.500.000 ευρώ.
(Αγροτική οδοποιία Λευκάδας – Φτέρης 1.000.000 € και Αγίου Σώστη 500.000 €)
Για τον Δήμο Στυλίδας, ένταξη νέου έργου, ύψους 500.000 ευρώ.
(Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις του Δήμου Στυλίδας 500.000 €).

Τα αναφερόμενα έργα, προστίθενται στους πόρους που κατευθύνονται στη Φθιώτιδα και αναμένεται να συνεισφέρουν σημαντικά στην επίτευξη βιώσιμης οικονομικής μεγέθυνσης και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο


-----------------------------
Σχολιασμός του Blog
Τα είπαμε εμείς εεε!! Ο Δήμος μας κουλούρι, (0) μηδέν euro.
Ο δικός μας ο δήμαρχος δεν ασχολείται ούτε με τόσο ευτελή ποσά αλλά ούτε και με τέτοια παρακατιανά έργα.
Ήθελα να ήξερα τι τον έχουμε και τον λιβανίζουμε 8 χρόνια τώρα αυτόν τον δήμαρχο?
Αλλα τέτοιοι που ήμαστε … καλά να πάθουμε !!! … τι άλλο να πω !!!
Ας αναλάβει ο κάθε ένας από εμάς την ευθύνη της ψήφου του ..

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως μπλόγκερ είσαι και εσύ ανακόλουθος, πριν από βδομάδες για τα αγροτικά έργα, το 1.54 εκατ. Στην Στυλίδα το ΕΚΑΝΕΣ 1.5 δις ευρώ. Τώρα διαβάζουμε για Στυλίδα 500 Χιλ. Ευρω. Ποιοι λένε ψέματα ΕΣΥ; Οι ΑΛΛΟΙ; ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη 12:16, είμαι πολλά πράγματα αλλά ανακόλουθος ΠΟΤΕ.

Στις 25/8 ο Δήμος Στυλίδας, στο site του, ανακοίνωσε δημοπράτηση 1,54 δις για αγροτική οδοποιία από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, click εδώ να το διαβάσεις , και στις 28/9 ο υπουργός οικονομικών ανακοίνωσε 500 χιλ. για «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» στον ίδιο Δήμο.

Που ακριβώς μπερδεύτηκες?

Ωστόσο μου κάνει εντύπωση που εστιάζεις τελικά αν ο Δήμος Στυλίδας πάρει 1,5δις ή 0,5δις ή 2δις, και δεν εστιάζεις ότι ο δικός μας δήμος δεν μεθόδευσε να πάρει ούτε τσακιστή δραχμή σε αυτόν τον τομέα, που όπως βλέπεις υπάρχουν προγράμματα και χρήματα διαθέσιμα!!!

Σε προτρέπω να αναρωτηθείς δηλαδή, και να κάνεις την αυτοκριτική σου, για εσένα και για τον δήμο μας και να βρεις μια λογική εξήγηση γιατί εμείς πήραμε τα ‘Rx/μας’ (και τότε και τώρα), ενώ ΟΛΟΙ οι άλλοι κάτι κάνανε (άλλος πήρε πολλά άλλος πήρε λίγα)

Θέλω να πω, το δικό μας το μαντρί κοίτα, άστα τα άλλα μαντριά τα χαίρονται άλλοι…

Ανώνυμος είπε...

Ο καραφλος άχαστος για μια ακόμα φορα μας βάζει τα γυαλιά με την αν-ικανότητα του!
Πάμε για 3η θητεία μεγάλε!

Ανώνυμος είπε...

Πέμ, 25/08/2022 - 10:45 ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Στη δημοπράτηση του έργου «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ» προχώρησε ο Δήμος Στυλίδας. Ένα ακόμη μεγάλο έργο προϋπολογισμού 1.540.000,00€ το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» βρίσκεται σε διαδικασία ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού. ΣΩΣΤΟ;

25 Αυγούστου 2022 Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger
Αιτία αυτού του άρθρου, είναι τα αντανακλαστικά και η αποτελεσματικότητα όμορου δήμου (Στυλίδας) που εκμεταλλεύτηκε το πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’ που τρέχει, και εξασφάλισε παρακαλώ πάνω από 1,5 δισ για αγροτική οδοποιία . ΣΩΣΤΟ;

Ο/Η kamena voyrla blogger είπε...Σωστά αγαπητέ 12,35, Δήμος Στυλίδας, ωστόσο δεν αλλάζει ο χάρτης ... εμείς δεν λάβαμε ούτε euro ...Φίλε μου 11,17 ... δεν 'γράφω εγώ', τόσο είναι το κονδύλι που έλαβε ο Δήμος Στυλίδας ...3:48 μ.μ., Αυγούστου 28, 2022

28 Σεπτεμβρίου 2022 Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger
Για τον Δήμο Στυλίδας, ένταξη νέου έργου, ύψους 500.000 ευρώ.(Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτρ. εκμεταλλεύσεις του Δήμου Στυλίδας 500.000 €).ΣΩΣΤΟ;

ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΤΟ 1.5 ΔΙΣ. ΕΓΙΝΑΝ 500.000 ευρω.;

ΕΠΕΙΔΗ ** εμείς πήραμε τα ‘Rx/μας’ ** ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ………

Ανώνυμος είπε...

Παιδια Καραφλας και Μαλιας ας τελειωσει...
Το Ξαναγραφω...
Οι ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΕ ΒΛΕΜΑ ΒΟΔΙΟΥ...ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ (ΚΟΛΠΑΡΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΟΥΝ...και συνεχιζουν
ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΤΣΙΚΩΘΟΥΝ!!!??
Και ο χορος καλα κρατει...

Ανώνυμος είπε...

Τα 35 εκατομμυρια που κατοχυρωσαμε συνολικα για τους 3 βιολογικους (Καμενα με νεο αγωγο και νεα αντλιοστασια και αναβαθμιση του κακιστου βιολογικου, Αγιος Κωνσταντινος με σύγχρονο βιολογικο, αλλα και με τις συνδεσεις και Μωλο επιτελους ολοκληρωση του εργου με τις συνδεσεις, που ξεχσασε ο Τετριμιδας), χωρις να παρει κανεις αλλος απο τη Φθιωτιδα ουτε ενα ευρω για αντιστιχα εργα, δεν κάνουν καμια διαφορα για τους κακοστημενους προπαγανδιστες.
Τα 5,9 εκατομμυρια που μοιταζονται σε εξι δημους εχουν για καποιους μεγαλυτερη αξια απο τα 35 του δικου μας δημου.
Αν θελει ο οποιοσδηποτε να παραμυθιαζει τον εαυτο του, εθελοτυφλωντας, ειναι δικαιωμα του.
Να απομονωνει, ομως, επιλεκτικα απο τη ροη της ιστοριας τα πλεον σημαντικα γεγονοτα και να επικεντρωνει μονο σε οτι βολευει την προσπαθεια του για αλλοιωση της ιστοριας, ειναι ανηθικο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ζάχος Χατζηφωτιου είχε φροντίσει να γραφτεί σε βιβλιο -:Έζησα όπως ηθελα-
Ο Γιαν.Συκιωτης μετά από πολλά χρόνια θα ταίριαζε να γραψει στα απομνημονεύματα -'Ημουν δήμαρχος όπως ηθελα'

Ανώνυμος είπε...

@8:32. τι είναι αυτά που λές ρε???ποια 35 εκατομμύρια???? τι πα να πει κατοχύρωσε??? έτσι σου πε η σκαλοπατομέτρούσα??? εκτελεσμένα έργα από αυτά που λές, με πληρωμές και να έχει τρέξει ο ίδιος ο ντοτόρ μελετες χρηματοδοτήσεις. και να έχουν γίνει τα έργα λάκη..αυτό το ποσό πες μας...

Ανώνυμος είπε...

Το κακό με τα παπαγαλάκια του ντοτορ, είναι ότι τους έχει κάνει να πιστεύουν τα φούμαρα που λέει. Αποτέλεσμα είναι να τους έχει κάνει μουζαχεντίν αλλά χωρίς αντίκρισμα. Θεωρίες και υψηλή διανόηση, αλλά από τηγανίτα τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Χωνέψετε ότι δημαρχείο δεν βλέπετε γιδαρμεχτες

Ανώνυμος είπε...

Εαν ολοι αυτοι που φωτογραφιζουν την ΑΛΗΘΕΙΑ Αποκαλουνται "γιδαρμεχτρες "Μπορειτε να νοιωσετε Σε τι Χαλι Μαυρο....και Μονο απο την ΛΕΞΗ, ζουμε...Η Παρακμη επιασε Πατο.Τι Κριμα Λεβεντη μου 10:42 που αυτα που Μπορεις να γραψεις φτανουν εως ...εκει....Μονο Κακο Δημιουργητε....ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

προς ανώνυνο @8:32
Ναι ρε ανεκδιήγητε!

Τα 5,9 είναι έργο;;;;;;;;;;;
Αλλά σε βολεύει να τα μετράς διαφορετικά, ως προπαγανδιστής-γιδαρμέχτης.

Το μόνο που επιδιώκετε πάντα είναι να μην γίνεται έργο. Άντε τώρα, τρέξε για καμιά ένσταση, μήπως καθυστερήσει κανένα από τα χρηματοδοτημένα.

Ανώνυμος είπε...

όταν το έργο στη λιαπάτα πήγε φούντο, δεν έχει πέσει 1 τετραγωνικό άσφαλτος στα καμένα, δεν έχει ανοίξει ούτε ένας δρόμος σχεδίου πόλης και υπάρχει διακστήριο για τα καύσιμα( αλήθεια εκεί γίναν ενστάσεις δούλοι??) το να πετάτε κορώνες 35 εκ. ευρώ είναι για το......καβάλα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δούλοι μπορεί να ειμαστε γιδαρμεχτες και εν δυνάμει γυναικοκτονοι ποτε.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά στο Δήμο υπάρχει ολόκληρη κοινωνική κάστα *δούλων* και κάποια άλλη , μάλλον, ακόμα χαμηλότερη του, οι *γιδαρμεχτες*( όπως τους ορίζουν παραπάνω αναρτήσεις). Μπράβο ωραίος Δήμος , ωραίοι δημότες. Το ερώτημα είναι τι δημοτική αρχή θέλουν . Μάλλον κανένας τους δεν ξέρει!!! Απλά κρίνουν και επικρίνουν τους πάντες που τους θεωρούν εκτός της *κάστας τους*.
Χάλια αδιόρθωτα!!!Η δημοκρατία και οι διαδικασίες τους δεν είναι για εσάς, ....

Ανώνυμος είπε...

*Των οικείων υμών εμπιπραμενων υμείς αδετε*.παραφραζοντας των Θουκυδιδη ελαφρώς.
Άραγε,* ου γαρ οιδασι τοι ποιουσιν* δεν το πιστεύω βεβαια?
Υπάρχουν δύο 'ταξικές' αντιθέσεις οι οποίες εντός του τόπου είναι μεικτες και δεν έχουν να κάνουν με το κεφαλαιούχους και προλετάριους.
Ιδεοληπτικους μπορεί να τους κατατάξεις,πονηρούς επίσης,εναρετους με τίποτε.
Και αυτό όμως δεν προσδιορίζει επαρκώς.την κατάσταση.
Μάλλον αγνωστικιστές και γνώστες θα ήταν ποιο κοντά στην πραγματικότητα.
Πάντως μια αλήθεια είναι ότι ο Δήμος είναι γραφειοκρατική δομή διαχείρισης χρημάτων φορολογουμένων .
Σε αυτό το πλαίσιο δεν υπάρχει τελοκρατικη κατεύθυνση βελτίωσης του ζητηματος αλλά σχετικιστική.
Εκεί λοιπόν οι δημότες θέτουν τα ερωτήματα υποκειμενικά, άρα σωστά, διότι το ατομικό συμφέρον προηγείται. Ενα παράδειγμα, αν ο Α παίρνει 1000χ 4 ως Αντιδήμαρχος το ποτήρι το βλέπει μισογεμάτο, άλλως όχι,ο δε Β που παίρνει 0χ4 το βλέπει μισοαδειο.
Επειδή ξεκίνησα με θουκυδιδη τελειώνω με αυτόν , ο πληθωρισμός είναι στο 12% και σταθερά εισοδήματα στον ιδιωτικό τομέα δεν υπάρχουν, συνεπώς το 'σπίτι καιγεται' και ημείς αδομεν.
Βλέπω μελλοντικη διαχείριση στον δήμο από δημότες με 'σταθερά' εισοδήματα ως μια κάποια λύση (ανεφερα ποιοι δεν τα έχουν και αυτοδίκαια αποκλειονται).

Ανώνυμος είπε...

Τωρα απ σκωθκα να παου για αρμιγμα σκεφκα. Ρε πιδια, μηπους ειστι ουλ για του γαϊδαρου καβαλα; Ποιος αλλους μπουρει να κουντραρ του Σκιωτ;;;;; Ουτι ο γκαβος, ουτι ου φαρμακομπλουμς. Τι συζυταμι ιδω; Αμα μαζιφτουνι κι οι μεν κι οι δε δε μαζευουντι ουτε 12-13. Αρα τι θελνε; Να μαζεψνι του 11 % τ παπαναγιωτου; Κι αυτο φιβγατου εινι. Χουρις αυγα ουμηλετα δε γκανσ. Τουτοιν δα τι κουρδωνουντι σα στρουθουκαμιλ. Τσ αρες να χανι; Ή μηπους πιριμενι να βγαλ του μαισταλ πουτε δημαρχου; Ή μηπους πιριμενι τον γκαβο να τ σχουρεσνι τη λουβιτουρα απ όκανε στην πιριφερεια; Άντι τωρα κι οι κλογες εινι απλα μαθηματικα σι συνδιασμο με τα ειδικα βαρη των υπουψηφιουν (αρχ...α τα λεου ιγω). Τουτοιν δα εινι σκετα αρχ...α.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ελεος μπλογκερ σβησε τον βλακα που κανει κωμωδια το μπλογκ με τα ρατσιστικα γκαβος και τσοπανης. Ηρωες ειναι οσοι ειναι κτηνοτροφοι ειδικα τωρα ανθρωπε μου και οσοι μενουν στις αγονες γραμμες του δημου και η δημαρχια να τους κοροιδευει με μικροεργακια 60000 ευρω που δεν εγιναν οπως λεει η προηγουμενη δημοσιευση.

Ανώνυμος είπε...

Κ τραχανά σε βρίσκω σωστό μακάρι να ήταν και άλλοι σαν εσένα που έχεις αίσθηση της ευπρέπειας.

Ανώνυμος είπε...

Έχω αποφασίσει να σταματήσω την δουλειά, δεν μου ταιριάζει, σκέφτομαι να ζήσω με δανεικά,πλάκα θα έχει,άλλωστε μου πάει, είναι πιο καλλιτεχνικο και έχει στυλ,ίσως στο μέλλον αποφασίσω να ασχοληθω και με την πολιτική.Τι λες κ. Τραχανά ο Δήμος θα μου ταίριαζε;

kamena voyrla blogger είπε...

Φίλοι μου ειρήνη υμίν. Μπορείτε να γίνετε καυστικοί και να εκφράσετε τις απόψεις σας, χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιείτε αχρείαστες εκφράσεις. Αν και ο χαρακτηρισμός γιδαρμεχτής δηλαδή βοσκός, δεν είναι υποτιμητικός. Άλλωστε έχω φίλους που αρμέγουν πρόβατα και γίδια και είναι μια χαρά άνθρωποι (όχι απαραίτητα μορφωμένοι αλλά σίγουρα καλλιεργημένοι), και μη σου πω είναι καλύτεροι σε σχέση με συμπεριφορές σε μερικά δημοτικά συμβούλια.

Όπως και να έχει, το blog είναι σαν το καφενείο που πάμε. Αν κάποιος δηλαδή πει ένα σχόλιο μη αρεστό ή έστω και άκαιρο – άτοπο, δεν νομίζω ότι φωνάζει κάποιος τον καφετζή και του ζητάει διαγραφή του σχολιασμού από τα πρακτικά. Προφανώς αστειεύομαι με τον παραλληλισμό, ωστόσο με δεδομένο ότι δεν υπάρχει ευθεία (σε ονοματισμένο πρόσωπο) προσβολή, το αφήνω το σχόλιο, όπως άλλωστε συνηθίζουμε χρόνια τώρα (υπάρχει σχετική επιείκεια στα σχόλια μιας και καταδεικνύεται ο σφυγμός της άποψης). Άσε που αυτά που γράφω και εγώ προς το δημοτικό συμβούλιο είναι χειρότερα καμιά φορά ….

Ανώνυμος είπε...

Αρκεί μπλόγκερ να μην μεροληπτεί.

Ανώνυμος είπε...

Ώρα για αρμιγμα. Προηγούμενους, ομους, θα που στουν τραχανα δύο λουγάκια.
Κι ιγω πασοκ ημανι κι ειμί. Ισύ απ πηγεις συρζα δε λουγιζισι πια για θκος μας. Ουποτι μη μ του παιειζ ιμενα ιδω κριτης κι τιμουρος. Σκεψ πρωτα κι μιτα γράψι. Κι για να γίνου πιο σαφης, τράβα μι τς συντρόφους ς για δικανίκ στουν καθι αποτυχημένου διξιο, κι ασι μας ιμας να σας κατατρουπώνουμι.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Το επιπεδο του ειναι πολυ χαμηλο για να γραφει τετοιες βλακειες .Κακως τον ανεχεται ο μπλογκερ γιατι το γκαβος που γραφει αναφερεται στον κυρμανιδη με τον οποιο μας χωριζει πολιτικη αβυσος ειδικα σε ετος επαιτειου του 22.Αλλα δεν γινεται ανεκτη η ρατσιστικη επιθεση κοροιδιας σε καποιον ,αν θελει μπορει να τον πολεμησει ανελεητα πολιτικα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ' Τσοπανακος' είναι προσχηματικος.
Επιστρατεύοντας την βουκολικη ]κριτικη θέλει να χτυπήσει την πολιτική ιδιαιτερότητα στον τόπο μας φυσικά υποκειμενικα.Εναι διασκεδαστικός αλλά και κουραστικός μαζί.
Προπάντων δεν βοηθά σε κάτι.Ειναι η μια πλευρά του ίδιου νομίσματος ( την άλλη την έχουν δικαιωματικά οι υβριστες ).
Τώρα ο φίλος μου κ. Τραχανάς δεν πρέπει να 'τσιμπαει'με αγανάκτηση,αλλά να προσλαμβάνει τον λόγο αυτόν ως Αριστοφανικο .


Ανώνυμος είπε...

Ώρα για κους-κους. Πηγα μια τσαρκα απου πλατεια μιρια κι πετχα 5-6 συντροφια μ'. Ου ενας εβριζι του δημαρχου, κι αλλ 5 τουν υπηρασπιζότανι. Πηρα αμεσους μπρουστα, Τς αναψα φυτυλιες στα μπαζάκια. Ρωτσα για τι σκαβνι στα καμενα κι μουπανι οτ γινιτι εργου για τα σκατα. Μπραβου στου δημαρχου ειπα. Κι επισι ου ενας να μη φαει. Ακούστι τι μου πε : "Σιγα του εργου ρε ζαγαρ. Περσ μας αλλαξι τα φώτα με λεντ, εβαλι κι υδρομιτρα με κουμπιούτιρ απάν. Πηρι κι κατ μηχανηματα για του χουματα. Φετους μας ταραξι στα παγγύρια κι τς ικδιλωσεις. Αυτά θελουμι ιμείς; Αλλα ζηταμι κι δεν τα βλεπουμ. Ζηταμι να μη γιν τιπουτα μπας κι ξεσκουμστεί να φύγ απου δημαρχους τούτους δω, κι ερθ κανας θκος μας να τα ξαναζησουμι τα καλα χρουνακια τ πασοκ". Ταδε έφη ου σύντρουφους. Κι τουν αρπαξαμι ουλ μι τς γκλιτσις κι εφκε. Τι δε γκαταλαβαίνιτι λοιπόν::: Κατ τέοιοι σαν αυτον κι σαν τς τραχανουπλαγιάδις ρημαξανε το κόμμα. Κι οχ μονο.

Ανώνυμος είπε...

Blogger το blog δεν ειναι σαν το καφενειο. Στο καφενειο οι ανθρωποι μιλανε face to face. Στο blog μιλαμε απροσωπα. Και εξ αιτιας αυτου του γεγονοτος δεν μπορει ο καθε απροσωπος δηθεν γιαδαρμεχτης (στην πραγματικοτητα σερβιτορος) να γραφει οτι θελει.
Εγω ως γνησιος γιδαρμεχτης δεν το δεχομαι να με προσβαλει το καθε troll κανοντας το τζουκ-μποξ του καθε... πιπιλα. Διοτι εγω σπαω το αγροτικο μου καθε μερα που πηγαινω στο μαντρι μεσα απο δρομους που ουτε τρακτερ δεν μπορει να περασει.
Blogger τι δε καταλαβαινεις ; ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

4.49 μμ Αν η δουλειά που κάνεις είναι ντροπη τοτε να την αλλαξεις αν όχι τότε γιατί να ενοχληθείς;Πάντως ούτε ο σερβιτόρος είναι ντροπή.
Μαλλον η κοροιδια δεν αφορά την εργασία κανενός εκτός και αν είσαι τεμπέλης και κρύβεσαι πίσω από αυτήν .
Και Μασταροξυστη να σε πούνε το προϊόν της εργασίας σου καταλήγει στο στόμα αυτουνου που προσπαθεί να σε υποβιβάσει

Ανώνυμος είπε...

5.24 τι δεν καταλαβαινεις ; με προσβαλει η γραφη του. Γνωριζεις εσυ ανθρωπο που να μιλα ετσι ; Ποιος νομιζει οτι ειναι και προσβαλει εμας τους βοσκους ;
Εσυ ετσι αποκαλεις το συγχωριανο σου που εχει γιδια ;

Ανώνυμος είπε...

Άι σιχτιρ μπλόγκερ.

Ανώνυμος είπε...

Σε κομπλεξικούς, ξενέρωτους, σοβαροφανείς, μ@Λ@ακες δεν λες ποτέ "Αντε και γ@...σου". Υπάρχει κίνδυνος....ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ 6,44, και εσύ που ζητάς να διαγράψω κάποια σχόλια, δεν σας καταλαβαίνω.
Εφόσον δεν κατονομάζεται κάποιος (όνομα) με υβριστικούς χαρακτηρισμούς ... που είναι το πρόβλημα σου?
Άλλωστε και στο καταστατικό του blog (πάνω δεξια) αναφέρει …
-----------
Σε περίπτωση που παραλαμβάνουμε ανώνυμο Email προς δημοσίευση ή σε
περίπτωση ανώνυμου σχολιασμού το οποίο είναι αμιγώς υβριστικό η
αποτελεί κατάφορη επίθεση στην προσωπικότητα , στην ηθική η στην
οικογένεια κάποιου τότε αντικαθίσταται η φράση ή η παράγραφος με
αστεράκια (****) και κατά περίπτωση διαγράφετε στο σύνολό του.


Ανώνυμος είπε...

Δηλ. blogger συμφωνεις με τη γλωσσα που χρησιμοποιει ο τυπος που ειρωνευεται τους πραγματικους κτηνοτροφους της περιοχης μας ;

Ανώνυμος είπε...

Μπλόκερ σου αναγνωρίζω την συμβολή στο διάλογο ,έχεις όμως ένα μειονέκτημα.
Αφήνεις ανώνυμους να υβρίζουν πρόσωπα που δεν έχουν πρακτικά την δυνατότητα να αντιδράσουν .
Έτσι δημιουργείς ασυλία σε σχολιαστές που θεωρούν ότι απάντηση είναι και η ύβρις.
Αν λοιπόν αυτό το θεωρείς σωστό ως διαδικασία πολυφωνίας τότε κανείς λαθος.Μονον όταν υπάρχει υπογραφή μπορεί να αναλαμβάνει την ευθύνη ο ίδιος που το γράφει και δεν χρειάζεται και επέμβαση από εσένα(αχρειαστος βέβαια να είσαι)
Δεν συμπεριλαμβάνω στην υβρη τον γενικολογο χαρακτηρισμό όπως γιδαρμεχτες,κολεκτιβες,φασίστες,,
δούλοι,σωτήρες σταλινες κλπ,διότι
δεν θίγει κάποιον συγκεκριμένα αλλά μόνον αυτόν που νιώθει ντροπή ή ενοχος από αυτό.(μύγα που μυγιαζει).

kamena voyrla blogger είπε...

Όχι αγαπητέ δεν συμφωνώ και έχω τοποθετηθεί παραπάνω. Ωστόσο αυτή είναι η άποψη του, και είναι σεβαστή. Βλέπεις εμείς εδώ, έστω και αν δεν μας αρέσει κάποια άποψη ΔΕΝ την διαγράφουμε. Νομίζω το έχουμε εξαντλήσει το θέμα, έχεις μια άποψη εσύ (σεβαστή και την ακούω), και έχω μια άλλη εγώ. Συμφωνούμε λοιπόν ότι διαφωνούμε.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μπλόκερ,δεν θα συνέχιζα γιατί κατανόησα την θέση σου.Ομως ως τελευταίο θα έλεγα ότι διαμορφωνεις αυθαίρετη 'νομολογια'.
Στα ποινικά δικαστήρια η μηνυση για να γίνει δεκτη λ.χ. δυσφήμηση η συκοφαντία κλπ πρέπει να είναι επί προσωπικού όχι γενικολογη .
Εσύ το βλέπεις αντίστροφα έχεις διαγράψει γενικολογα σχόλια ως απρεπη,έχεις δε ' απειραχτα' τα υβριστικά κατά προσώπου.
Αν πηγαίναμε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό οι δυο μας θα υπήρχε δυνατότητα να τα βρούμε μεταξύ μας;
Δεν ζητω απάντηση είναι ρητορικό το ερώτημα.

ασκητης είπε...

Άντε πάλι από τήν αρχή.
Θά ήθελα ξεκάθαρα νά δώσω +1 στον διαχειριστή.
Όποιος καί νά είχε τήν ευθύνη πρέπει να πάρει κάποιες αποφάσεις,αποφασίζει βάση τήν λογική τού καί τήν ηθική τού.
Δικαίωμα τού άλλωστε.
Όποιος τό δέχεται μένει.
Όι υπόλοιποι αλλάζουν ημερολόγιο.
Ελευθερία δεν είναι τό ονοματεπώνυμο.
Ελευθερία είναι η συνείδηση.
Η ευθύνη βρίσκεται βαθιά στην καρδιά, όχι στον εγκέφαλο τού καθενός.
Απλά κάποιοι εξαφανίζονται καί κάποιοι δίνουν λίγο φώς.


Ανώνυμος είπε...

Ασκητή άσε το αριστερο μοιρολόι και πήγαινε να γίνεις αναχωρητής .