02 Δεκεμβρίου 2020

Πένθος στα Καμένα Βούρλα: Έφυγε ο αντιδήμαρχος Κώστας Παταργιάς

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Θρήνος και θλίψη στην τοπική αυτοδιοίκηση Φθιώτιδας.

Έφυγε απο την ζωή μετά απο άνιση μάχη με την επάρατο νόσο ο αντιδήμαρχος Καμμένων Βούρλων Κώστας Παταργιάς.

Ο Κώστας Παταργιάς έχει διατελέσει δήμαρχος Μώλου επί σειρά ετών, μέλος της πρώην ΤΕΔΚ ενώ τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε την αυτοδιοίκηση απο την θέση του αντιδημάρχου με τον συνδυασμό του δημάρχου Γιάννη Συκιώτη.

Το τελευταίο διάστημα πάλευε για την υγεία του αλλά αυτή την μάχη την έχασε πριν απο λίγο…

Διακρινόταν για την μαχητικότητά του και την αγάπη του για τον τόπο του.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Μώλο.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του απο τον ΛΑΜΙΑ FM-1 και το LamiaFM1.gr

8 σχόλια:

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Θλιβερο να φευγει ενας νεος ανθρωπος απο την πραγματικη μαστιγα της κοινωνιας, τον καρκινο.
Εκπροσωπησε τον Μωλο στην τοπικη αυτοδιοικηση με σθενος,
εξυπνος με υψηλη αντιληπτικοτητα,αντιφατικος σε πολλα,τηρουμενων των αναλογιων ενας συγχρονος Αλκιβιαδης.Παντως στην περιοχη του υπερειχε, αυτο του το αναγνωριζω

Ανώνυμος είπε...

Συλληπητήρια!!! Αν και οι απόψεις για το πρόσωπο του ποικίλουν (και καλές και κακές) σίγουρα ήταν μάχιμος και δραστήριος άνθρωπος. Είχε εχθρούς και φίλους. Ο θεός ας τον αναπάυσει!

Ανώνυμος είπε...

Παταργιας . Ας μεινουμε στις καλες ,του στιγμες ως ανθρωπος και συντοπιτης.ο Θεος ας τον αναπαυσει
..

ΤΣΩΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

Σημερα περασε στην αιωνιοτητα και πλεον δεν θα ειναι μαζι μας ο Κωστας Παταργιας. Με πανω απο 40 χρονια ενεργους και αδιαλλειπτης παρουσιας στην επαγγελματικη, κοινωνικη και οικονομικη ζωη της ευρυτερης περιοχης μας.
Ο Κωστας αναδειχθηκε σε πολυτιμο κεφαλαιο της τοπικης μας κοινωνιας Πολιτικος μηχανικος, κατασκευαστης δοθηκε ολοκληρωτικα στον επαγγελματικο του τομεα και διεπρεψε απειρες οι κατοικιες του. Οραμαριστης με επνευση αγαπη για τον τοπο του ασχοληθηκε νωρις με τα κοινα , την τοπικη αυτοδιοικηση ως συμβουλος. Προεδρος κοινοτητας Μωλου και Δημαρχος Μωλου. Η διαμορφωση της πλατειας του Μωλου η επεκταση ηταν δικο του εργο τα σχολικα κτιρια το Γυμναστηριο την αναπλαση της παραλιας . Ποιός δεν θυμαται τις πολιτιστικες εκδηλωσεις στην παραλια του Μωλου στις αρχες της δεκαετιας του 2000 ακομη παραμενουν αξεπεραστες. Ανθρωπος εργατικος συγκροτημενος με αποψη διαθεση για εργο τολμηρος γρηγορος στις αποφασεις του απεφευγε τις ρηξεις κανεναν δεν κατηγορησε η στραφηκε εμαντιον συγχωρητικος αυθεντικος. Μεγαλη αγαπη του η τοπικη ποδοσφαιρικη ομοδα του Παμωλιακου παλιος παικτης της οποιας ηταν και ο ιδιος. Φιλε συνεργατη , συνδημοτη Κωστα με μεγαλη θλιψη σε αποχαιρετω. Πορευτηκαμε μαζι αλλα και οταν διαφωνουσαμε δεν μαλωσαμε ποτε. Κοινος μας στοχος η ευημερια και η προοπτικη της περιοχης. Φιλε συνδημοτη Κωστα με βαρια καρδια και πονο ψυχης σημερα σε αποχαιρετω και πλεον η ζωντανη σου εικονα ειναι τα παιδια σου και ισχυρό αποτυπωμα της παρουσιας σου, το επαγγελματικο σου εργο και η λαμπρη πορεια σου στην αυτοδιοίκηση.
Αντίο Φίλε Κώστα, κανείς δεν "πεθαίνει" όσο υπάρχει στις σκέψεις εκείνον που τον αγαπούν.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Σωστά ο συμπολίτης κ. Τσωμος έκρινε ότι έπρεπε να συμπεριφερθεί ως άνθρωπος.Ασχετα τις πολιτικές διαφορές.Οταν έρχεται το τέλος ενός ανθρώπου υπάρχει διάχυτος συναισθηματισμός που διαφοροποιεί την προτερα κατάσταση.Εαν σε μια δημόσια αποχαιρετηστηρια έκφραση ενυπάρχει υπολογισμός,αυτό είναι δύσκολο να διευκρινιστει από κάποιον τριτον,άλλωστε "Μυστήριο η ψυχή του ανθρώπου".