20 Δεκεμβρίου 2020

Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Καμένων Βούρλων της 10/12/2020

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέµα 2ο : «Υποβολή προτάσεων για τη σύνταξη προσχεδίου του προϋπολογισµού του ∆ήµου Καµένων Βούρλων, οικονοµικού έτους
Αριθµός Απόφασης: 1/2/2020

Συµπερασµατικά για την κατάρτιση του προϋπολογισµού του οικονοµικού έτους 2021
1. ∆εν προτείνεται η αύξηση ή η µείωση των ανταποδοτικών τελών, αλλά η µη αναπροσαρµογή αυτών.
2. Η ενσωµάτωση νέων οργανικών θέσεων προς πρόσληψη και κάλυψη των ήδη υπαρχόντων οργανικών θέσεων µέσω της κινητικότητας.
3. Η µη ικανοποιητική είσπραξη εσόδων λόγω της πανδηµίας αναγκάζει την Οικονοµική Υπηρεσία του ∆ήµου να συµπιέσει τις δαπάνες του οικονοµικού έτους 2021

Ανώνυμος είπε...

θεατρο Πιραντελλο με το εργο -"Ετσι ειναι,αν ετσι νομιζετε"

Ανώνυμος είπε...

Προς αυτοδιοικητικούς. Διαβάζουν ότι δηλώθηκαν τα ξεχασμένα τετραγωνικά σε διαδικτυακές πλατφόρμες, για να μην επιβάλεται πρόστιμα. Επισης δώσατε 24.800 σε γραφείο Λαμίας για ελέγξει τετραγωνικά δεη-ΤΑΠ με ε9., τι αποτελέσματα βγήκαν;; Θα γίνει κάποια ενημέρωση στην ψήφιση του προϋπολογισμού;; Έχει υπολογισθεί αυτό στις προβλεπόμενα έσοδα για το 2021.

Ανώνυμος είπε...

επιτροπη εμπειρογνωμονων στο δημο, εδω γελανε,αυτοι δεν κανουν ουτε για τη Ραμαλα αλλα τι να περιμενεις και απο τη προεδρο της επιτροπης που χρησιμοποιει φυσικο σαπουνι προσωπου με γαλα γαιδουρας.


Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ 11/12/20 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ 7 ΚΑΙ 8 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021. ΥΠΗΡΧΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ.
ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ?
ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ 'ΚΡΥΨΟΥΝ'
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ : ΓΙΑΤΙ ?

Ανώνυμος είπε...

Καλά είμαστε σοβαροί;περιμένουμε απο τους παραπάνω να έχουν άποψη για τα δημοτικά τέλη,για έργα στο δήμο;για τα ιαματικά;για ανάπτυξη; αυτοί τρέχουν απο κοντά το δήμαρχο μπας και τους βγάλει κανένα χιλιαρικάκι στο σύλλογο και τότε ο γάιδαρος πετάει και έχει και τούρπο

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Mεσιε λατρη του τσιπουρου αλλαξε πεδιο ,ποιος ηταν ο συμβουλος που το 19 ζητησε αυξηση δημ τελων ? το ειχε σκασει απο το ιδρυμα του ? εχεισ δικιο κατι πολυ μεγαλες αγροτικες αποθηκες τισ καταδικαζει το 2,90 ε τμ =2900 . εκει που ειχες δει τα τελαρα για λιγο δεν υπαρχει πεζοδρομιο ειναι χωμα και ειναι μπροστα σε γειτονα με τη σωληνα υδρευσης πανω στο χωμα ,οδος αγ γεωργιου τριτοκοσμικες συνθηκες ---οπως βλεπουμε στη διαβουλευση απουσιαζουν τα παραγωγικα συνδικατα ,συλλογοι επαγγελματιων βιοτεχνων ,αγροτ σν/σμοι ,ξενοδοχοι ισως γιατι 6 χρονια οτι ζητησαν πηγε στο βροντο και δεν εγινε τιποτα .δεν εχουν ιδεα απο οικονομικα οσοι ειναι στο δημο και το ποσοστο 66 % που εχουν δε λεει τιποτα

Ανώνυμος είπε...

Κάτι Κυρατσες με γνώση κομμωτηρίου το πολύ, και κάτι αμίλητα ξόανα
είναι η επιτροπή .

ΤΣΠΡΚΣ είπε...

Κώστα,
δεν έχει σημασία το ποιος, ήθελε να στριμώξει τον Δήμαρχο να πάει σε εκλογές με αύξηση των τελών αφού ο ίδιος δεν κατέβηκε στις εκλογές.
Ήταν στην " αντιπολιτευση" της τότε πλειοψηφίας.
Οι επαγ/κοι σύλλογοι, εαν εκλήθησαν και δεν προσήλθαν , δεν είναι θέμα Δημάρχου.
Άλλωστε είναι η διαβούλευση για τα "μπαζα", διάλογος -ενημέρωση δεν γίνεται, δεν σε ακούει κανείς.
Φιλε πεζοδρόμιο υπάρχει η πλακόστρωση δεν έχει γίνει, και ξέρεις ποιος είναι υπόχρεος για την κατασκευή του, Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΤΣΑ, αλλως ο Δημος και το κόστος το χρεώνει στον ιδιοκτήτη..

Ανώνυμος είπε...

9:33 π.μ., και βεβαια θελουν να κρυψουν την υποθεση LED, τη δόση των 385.000 €, που θα την πληρώσουμε εμείς μέσα απο τα δημοτικά τέλη. Έτσι είναι η εισήγηση της Οικονομικής Υπηρεσίας, Γάκης, που τελικά δεν έγινε συζήτηση στην Οικονομική Επιτροπή της 11/12/20 διότι έτσι έκρινα ο "Μεγάλος Τιμονιέρης" !
Για τα LED πολλοί Δήμοι αναθεώρησαν και αποφάσισαν να μην αναθέσουν το έργο σε ιδιωτική εταιρεία. Άραγε γιατί ?

Ανώνυμος είπε...

Αναγνώστες, κάποτε είχαμε την τελευταία Κυριακή του Ιουνίου, απολογισμό του Δημάρχου σε λαϊκή συνέλευση. Τώρα με τον καλλικρατη- Κλεισθένη έχουμε επιτροπή διαβούλευσης δηλαδή μπούρδες, στην γωνία η κοινωνία, ενημέρωση μηδέν. Να δουλευε τουλάχιστον η ιστοσελίδα του δήμου, για τους πολιτες κάτι θα ήταν και αυτό, η διαύγεια δεν είναι διάλογος. Εκτόνωση με το μπλογκ, αλλά μεταξύ μας, οπότε το.... "καφενείο" είναι η ενημέρωση μας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9.33, για να εγκριθεί ο προϋπολογισμός υποχρεωτικά πρέπει να πάρουν απόφαση Δ.Σ τι θα κάνουν με τα ανταποδοτικά, αυξομείωση 'η τα ίδια

Ανώνυμος είπε...

Η δαπάνη για ρεύμα στην υπηρεσία 20 Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού έχει ως εξής:
2018 = 121.963 €
2019 = 267.896 €
Το 2020 για να δικαιολογηθεί η αύξηση των δημοτικών τελών, ψήφισαν = 470.000 € και μετά την 8η αναμόρφωση 14/12/20 διαμορφώθηκε στις 649.400 €
Το 2021 προβλέπουν, σύμφωνα με την εισήγηση που την απέσυραν, δαπάνη = 115.150 € δλδ όφελος λόγω LED 649.400 - 115.150 = 534.250 € ή 82%.
Έλα, όμως, που δεν θέλουν να μειώσουν τα δημοτικά τέλη κατά 534.250 €.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΔΗΜ.ΣΥΜ.

Ανώνυμος είπε...

Τα ιαματικα είναι κατεστραμενα με σωλήνες

Ανώνυμος είπε...

Να μειωσει τα εξοδα του ο δημος και τις πολυτελειες ο Δημαρχος , δεν θα πληρωνει ο δημοτης τις προσωπικες σπαταλες .