22 Ιουνίου 2024

Δημοτικό Συμβούλιο - Πρόσκληση - 25/06/2024

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

114 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο κύριος δήμαρχος η έστω κάποιος παρατρεχάμενος από αυτους π εχει μπορεί να μασ απαντήσει γιατί χάλασε 27.451,12€ για καρέκλες και ντουλάπες στο δημαρχείο αφού ισχυρίζεστε ότι δεν υπάρχουν λεφτά στα ταμεία?

Ανώνυμος είπε...

Εσυ στο σπίτι σου δεν κάνεις ανακαίνιση;
Καναμε το τσαντίρι δημαρχείο και αυτό σε χαλάει;
Τραχανοπλαγια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ προφανώς είσαι ενας από τουσ παρατρεχάμενους!
ο δημαρχος σασ βγαίνει και λέει οτι εχει 17000€ ταμειο και κλαιγετε !
Αλλα στα παιδακια π ηθελαν να πανε 5ημερη και του ζητησαν λεφτα δεν εδωσε δεν ειχε ουτε απο την τσεπη του ! Τέτοιοι είστε!

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά έχουν τρόπους να βρουν χρήματα από χορούς,εκδηλώσεις,από το ταμείο σχολείου και από τους γονεις τους.οπως καναμε και εμείς. Γιατί να δώσει ο δήμαρχος χρήματα; Έχεις δει σε πολλούς δήμους να το κάνουν αυτό;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΗΓΕΝΕ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΕΝΑ ΣΟΡΟ
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΣΤΩ 1€ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ
ΑΛΛΑ ΒΕΒΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

Ναι έχω δει κ μάλιστα μόλις τους ζητήθηκε άμεση η ανταπόκριση κ που κιόλας ; Από τον Μωλο για τον Αγιο . Έτσι τουλάχιστον γνωριζω

Ανώνυμος είπε...

Έχει για τα πανηγύρια όμως και την κατασκήνωση.
Να περνάμε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός ανάπτυξης και και προτεραιότητες για τη διάθεση των πόρων του Δήμου. Το ρόλο του σχεδιασμού και του συντονισμού τον έχει ο δήμαρχος και το το δημοτικό συμβούλιο, που εσείς επιλεξατε.!!!!!!!και τώρα εισπράττετε τους καρπούς των επιλογών σας!!!!!
Εισηγητής μόνο Η. Κ., δεν σας προκαλεί καμία εντύπωση!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πότε συνέταξε στρατηγικό και επιχειρησιακό σχέδιο ανάπτυξης? Πότε το παρουσίασε στο δημ συμβ.? Πότε το δημοσίευσε στο Διαύγεια? Μην μου πείτε ότι είναι το πολυσέλιδο προεκλογικό φυλλάδιο? Ας ελπίσουμε ότι θα το δούμε μέχρι τέλους του έτους. Το περιμένουμε με αγωνία!!!

Ανώνυμος είπε...

Με αυτό που ονομάζει στρατηγικό και επιχειρησιακό σχέδιο .....το διαβάζω και γελάω! Πώς λέμε μπύρα στο Πασχάλη, ποτό στο Μύθο και μετά θα δούμε! Αυτό ακριβώς είναι ο σχεδιασμός αλλά σκεφτείτε το σε επίπεδο δήμου. καμία σωτηρία

Ανώνυμος είπε...

Γελάτε χαχες,δεν το χωνευετε που χάσατε…
10 χρόνια στο πάτο θα είστε.
Γίδια

Ανώνυμος είπε...

Λεφτά για χορούς κ τραπεζοματα υπάρχουν με λεφτά για το καλώδιο στο λιμάνι του Μώλου ΟΧΙ τώρα έμεινε κ από νερο

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ειστε μιζεροι;
Ο ενας δεν εκανε γιατι εννεα χρονια ηταν μοναχοφαης,και εκανε τζιρο στις αυτοκινητοβιομηχανιες!
Ο αλλος ηταν κοντος και ψηλωσε, τοριξε αρκετα νωρις στον θρησκευτικο διαλογισμο,παει και αυτος!
Ωρα ειναι ο επομενος να ειναι κανενας ... "καλέ ο Κασελακης" να εχουμε και λιγο διαφορα!
Παντως οσοι ειστε στην διαμαρτυρια συμφωνα και με το τραγουδι του Μπιθικωτση..."υπομονη"!

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, μας κούρασες με την ανάλυση για την ύδρευση, έχεις μισή ώρα τώρα, λες και απευθύνεστε σε παιδιά δημοτικού. Ίδιος με την Ζωή στην βουλή είσαι, παίρνεται μικρόφωνο και δεν σταματάτε .

Ανώνυμος είπε...

Τσούζει.;;;

Ανώνυμος είπε...

Ένας νέος άνθρωπος 44 ετών, βρέθηκε απαγχονισμένος το μεσημέρι της Τρίτης (25/6) σε ένα απομακρυσμένο μέρος στην Καρυά Καμένων Βούρλων και με ένα αυτοσχέδιο βρόγχο που πέρασε σε δέντρο έβαλε τέλος στη ζωή του.
Ξέρει κάποιος να μας πει ποιος είναι ;
Καρυώτης Αθηνών

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ δυσάρεστο να ακούς (στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο) εκ στόματος Δημάρχου περί μη ύπαρξης φακέλου έργου νέου αγωγού ύδρευσης που εκτελέστηκε το 2013 σχετικά με την αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων στον Άγιο Κων/νο.... Δεν προσωποποιώ, αλλά όταν συμβαίνουν αυτά δεν αναγκάζεις το Δήμαρχο να γίνεται ντετέκτιβ, αλλά οι υπεύθυνοι προβαίνουν σε ανασύσταση φακέλου ως όφειλαν. Στο δια ταύτα: Επειδή νερό δεν υπάρχει συν τις απώλειες, ας είμαστε προσεκτικοί στη χρήση του ιεραρχώντας τις ανάγκες μας.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά απάντησε σε καμία ερώτηση ή ακόμα μιλάει;;;
Ρε δήμαρχε πριν τις εκλογές γιατί δεν πήγες μια βόλτα από το δημαρχείο να ρωτήσεις και να ενημερωθείς για ότι θες..και να μην υπόσχεσαι μεταξωτές κορδέλες στους δημότες προεκλογικά;;;
Ξαφνικά τώρα όλα είναι χάλια και δεν έχουμε νερό,δεν έχουμε λεφτά,(μόνο για ανακαίνιση και πανηγύρια)δεν έχουμε προσωπικό,δεν ηξερα,δεν,δεν…
Αλλά τι λέω; Το ξερεις καλά το παραμυθάκι χρόνια τώρα στο κουρμπέτι.

Ανώνυμος είπε...

αυτός ο γιος του πρώην Δημάρχου Μώλου, πώς κάθεται και ακούει όλες αυτές τις φαιδρές δικαιολογίες για το παρελθόν? ρε φιλάρα, και σε είχα για σοβαρό!, ο πατέρας σου τίποτα δεν έκανε σωστά? 🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

Γιατι λες μονο γι αυτον;
Η κα Μπητα δεν ηταν συμβουλος του πιπίλα; Αυτη γιατι δεν τη ρωτας;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν απευθυνεται ο Δημαρχος στην Ιερα Μητροπολη για να λυσει ολα τα θεματα?

Ανώνυμος είπε...

Ο προηγούμενος Δήμαρχος άραγε γιατί δεν έκανε τίποτα? Άραγε θα κριθεί ποτέ ή από δω παν και οι άλλοι!

Ανώνυμος είπε...

''Η Πολιτική είναι το μέσον με το οποίο άνθρωποι χωρίς αρχές διοικούν ανθρώπους χωρίς μνήμη.''
Βολταίρος
Εξαιρείται η παρούσα Δημοτική Αρχή.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι την εξαιρεις μεσα και αυτη!
Και εσυ μεσα, αφου ψηφιζεις,εκτος και η αναφορα στπν Βολταιρο αφορα μονο τον καθε γνησιο φιλελευθερο αλλα οχι τους αλλους?
Οσον αφορα την σημερινη διοικηση στον δημο ετσι και την εβλεπε ο βολταιρος με ολα αυτα τα παγανιστικα -βυζαντινα ,θα ελεγε -'Αυτοι δεν διορθωνονται διοτι δεν εχουν σταγονα αιματος αρχαιοελληνικο!

Ανώνυμος είπε...

Μητρόπολη Δήμος σημειώσατε 1 . Ο δήμαρχος πλέον είναι ο φτωχός συγγενής ότι κ να κάνει έχει ήδη πορτοκαλί Καρτα κ δεν αργεί κ η κόκκινη εάν δεν έχει βγει ακόμη. Ευτυχώς που υπάρχει ο Πασχαλης κ σώζει για την ώρα το ματς. Μέχρι ποτε όμως κ αυτός ο δόλιος ; Ένας είναι όλον τον Δήμο μόνος του. Βοηθάτε χριστιανήηηηη!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα σημάδια της νεας διοίκησης ειναι φανερα. Γύφτοι, αγελη σκυλων, ποταμια ακαθαριστα. Και δυο οδοκαθαριστες να τους βγαινει η παναγια. Αποτυχαμε!

Ανώνυμος είπε...

Ο δημος δεν εχετε κατανοησει τι ευρος δυνατοτητων εχει.
Αν νομιζεται οτι λειτουργει οπως η ιδιωτικη εταιρεια διαχειρισης αυτοκινητοδρομων λανθανετε.
Εκει δεν μπορει να υπαρξει ολιγωρια στο ετησιο προγραμμα,
ουτε αστοχια, και φυσικα οι προσφορες για προμηθειες υλικων, αλλα και οι υπεργολαβοι ελεγχονται στο αποτελεσμα στην παραλαβη του εργου σε σχεση με την μελετη της συμβασης κλπ.
Ολα αυτα διοτι ειναι ιδιωτικη εταιρια με κινητρο το κερδος και την προοπτικη του!
Προσλαμβανει προσωπικο στην ικανοτητα,απολυει στην
ανικανοτητα !
Ετσι το κοινωνικο οφελος μεγιστοποιειται λογω της αποδωσης εργου στο μαξιμουμ ,με τις ασφαλιστικες εισφορες (πραγματικες),τημ μισθοδοσια,τον φορο εισοδηματος,τον ΦΠΑ,την ασφαλεια στα ατυχηματα,το μικροτερο κοστος στα νοσοκομεια εξ αυτου κλπ.Ο Δημος θα πρεπει να περιοριστει σε μεγεθος ευθυνων αυξανοντας τις δημοπρασιες σε ιδιωτες και να περιοριστρι οπως το κρατος στην εποπτεια.
Αν συνεβαινε τοτρ η καθαριοτητα η υδρευση η απιχετευση οι κηποτεχνειες κλπ θα ηταν σε επιπεδα εκτος διαμαρτυριας.

kamena voyrla blogger είπε...

Αν θυμάμαι καλά, ο Κυμ είχε φτιάξει ένα πρόγραμμα όταν προεκλογικά μας έταζε λαγούς με πετραχήλια, το οποίο ήταν γενικόλογο μεν αλλά μόνο ότι θα μας κάνει παιδιά δεν μας έταξε.

Δεν λέω να του ζητήσουμε τον λόγο γιατί δεν τα έχει κάνει, μιας και ακόμα καλά καλά δεν έχει γίνει 6 μηνών, αλλά κάποια στιγμή σύντομα πρέπει να μας δώσεις ρε Ηλία ένα πλάνο … τότε θα κάνω αυτό που έταξα, μετά θα κάνω το άλλο που έταξα κλπ κλπ.

Για να μην ξεχνιόμαστε το τότε πρόγραμμα σου Ηλία είναι εδώ.

Έχεις την ευγενή καλοσύνη να μας χρονοπρογραμματίσεις τα ταξίματα σου?

Ανώνυμος είπε...

Μπλοκερ, μην ματαιοπονεις για τον Κιμ ουτε εσυ ουτε και οι αλλοι.
Ο Δημος δεν ειναι ευελικτος αλλα ενας στατικος οργανισμος σοσιαλιστικου τυπου αναδιανομης χρηματων μεταξυ αιρετων και εργολαβων δημ. Εργων.
Βεβαια οι ανελευθεροι δημοτες που ψηφιζουν με την ελπιδα οτι θα τους κανει το κοκκινο αυγο το καταλαβαινουν αλλα δεν το παραδεχονται .
Μαλλον ενας εισαι και εσυ!

Ανώνυμος είπε...

Πανεξυπνη ερωτηση Μπλοκερ εβαλες στον δημαρχο να σου χρονοπρογραματισει τα ταξιματα.του.
Πως και ξεχασες να τον ρωτησεις για τις ημερες και τα εργα του στην περιφερεια,εκει να δεις αποδωση ,

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μεσιε Γιαννακουρε μας έβαλες και διάβασα το πρόγραμμα του κυρμανιδη πάλι και απογοητευτηκα τελείως. Ο τίτλος ξανά ψηλά είναι ότι πιο λαικιστικο έχει ειπωθεί στην περιοχή μας και το πρόγραμμα ένα μείγμα από μπαρούφες και ανάμειξη σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με δήμο και όσα έχουν που θα λυνονταν πρώτα πρώτα πχ αδέσποτα έχουν ήδη σηκωθεί οι βραχίονες ψηλά. Λες και αυτή η χώρα δεν πέρασε οικονομική κρίση από το λαϊκισμό και τα ψέματα και το μόνο που έλειπε τοπικά είναι ένας μαθητευομενος μάγος που θα έλυνε ότι δεν έλυσε ο συκιωτης με τηλεπάθεια. Αυτός που λέει ότι οι δήμοι είναι σοσιαλιστικοι και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα κάνει λάθος. Υπάρχουν μηχανήματα υπάρχει εργατικό προσωπικό έστω και λίγο που αν κάνεις καλή διαχείριση μπορείς να κάνεις θαύματα μαζί και οι εθελοντές. Χρειαζεται μεθοδικοτητα και θέληση για αλλαγή όπως κάνουν άλλοι δήμοι και τους κοιτάμε με τα κιάλια. Υπάρχει και η σύγκριση, έλα εδώ αντδήμαρχε πχ αναβρας, πως έχεις το σπίτι σου και την περιουσία σου? Σε άριστη κατάσταση, μπράβο !Γιατί την δημοτική περιουσία δεν την σέβεσαι όπως την δικιά σου και την αφήνεις σε τέτοια χάλια? Αντε γειά ο επόμενος! Αντδήμαρχε Άγιου Σεραφείμ πχ γιατι ανέλαβες να φτιάξεις τα δημοτικά ενώ στην προσωπική σου περιουσία είσαι τελείως τσαπατσουλης και δείχνεις ανικανότητα και αυτος που από λάθος σε έβαλε γιατι σε κρατάει? Τελειώνει ο Ιούνιος και τα οικόπεδα εντός σχεδίου είναι ακόμα σιτοβολωνες και ζούγκλες. Δεν είναι μόνο οι πυρκαγιές είναι και τα φίδια.

Ανώνυμος είπε...


Εχουμε την αισθηση του καθηκοντος λαθεμενα.
Αλλο ειναι ο ιδιωτικος βιος και η εργασια του κοπου και αλλο ο σοσιαλισμος στα κοινα ,που στηριζεται στην διανομη βασει των αναγκων ,μεσω της αναδιανομης.
Αν ηταν το ιδιο τοτε το συνολο των νοικοκυριων θα ηταν ζημιογονο.,λογω παρασιτισμου.
Ευτυχως που ο οικογενειακος προυπολογισμος στηριζεται στα εσοδα για να χρηματοδοτησει τα εξοδα και οχι το αντιθετο.
Ντροπη στην νοημοσυνη και μονο, να σκεφτομαστε για μεγιστοποιηση εργου στα κοινα, οταν ακομη καποιοι θεωρουν την προσφατη πτωχευση της χωρας αποτελεσμα κακων μνημονιων αντιστρεφοντας το αιτιο με το αιτιατο .
Μια εισαγωγικη οικονομια χωρις παραγωγικη βαση ειναι απλα το τραγουδι του Τζιτζικα!
Ετσι ας αφησουμε τις προτροπες προς
την εκαστοτε διοικηση του δημου ,και ας κοιταξτε να αλλαξουμε το πλαισιο σκεψης οταν ψηφιζουμε.
Ο Αντικειμενισμος ειναι φιλοσοφικη ταση της πολιτικης πραγματικοτητος ο Ρομαντισμος ειναι πολιτισμικος τροπος εκφρασης!


Ανώνυμος είπε...

Βρε 12.12 γιατι ενω ολοι καταλαβαινουμε ποιος εισαι (κΡΙΤΩΝ) επιμενεις στην ανωνυμια;
Τραχανα δεν θα του απαντησεις;

Ανώνυμος είπε...

7.29πμ . Ασε τον Τραχανα ησυχο ,εσυ γατακο γιατι δεν απαντας στον κριτων οπως λες, αν μπορεις βεβαια. Βρε κυρμανιδης που μας χρειαζεται !

Ανώνυμος είπε...

Μη κατηγορειτε το ΓΙΑΝΝΗ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Τωρα στη Ελλαδα Γιαννη δε μπορει να εχει καμια εφαρμογη, οταν η κυβερνηση λεει οτι κανει μεταρυθμισεις και δε μπορει να επιτυχει εστω καποια βελτιωση σε κανενα τομεα, οταν στο δημο ο κοσμος αλλαζει τα προσωπα και τα πραγματα μενουν τα ιδια στη καλυτερη περιπτωση.και οταν Γιαννη εσυ που ξερεις τη θεωρια καλα στις προηγουμενες εκλογες επειδη βγηκες δευτερος τη κοπανισεις. Πως θες να εφαρμοστουν οι ποιο πανω θεωριε σου. ΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΤΡΟ ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 11.12 πμ .
Παντως θα απαντησω με την αριστοτελικη μεθοδο ,δηλ με την σειρα..
Η αριστη οικονομικη θεωρεια- σκεψη δεν επιτυγχανει εφ οσον ειναι "φο" στην εφαρμογη και οι οποιες μεταρρυθμισεις ανακοινωνονται αλλα δεν πραγματοποιουνται.
Στον δημο αλλαζουν οι διοικησεις αλλα τα προβληματα παραμενουν οχι ελειψει διαθεσης επιλυσης, αλλα απο λαθος τοποθετηση και ιεραρχιση των προβληματων.
Οσον για το προβοκαρισμα ,αναφερω τον Σταματη Κριμιζη της ΝΑΣΑ, που εκληθη να αναλαβει τον νεο ιδρυθεντα ελληνικο Οργανισμο Διαστηματος.
Σε δυο μηνες υπεβαλε παραιτηση !
Αραγε ηταν ...κοπάνα;

Ανώνυμος είπε...

Βρε bloger και σχολιαστες πολυ βιαστικοί ειστε...
Πρώτα πρεπει να δει πως θα φτιαχτει ο ιδιος και μετα βλεπουμε...
Ετσι δεν εκανε και ο πιπιλας...
Που ζειτε;
Στο Ελλαδισταν αυτο ειναι κανονας...
Και αν καποιος τους πιασει με τη γιδα στη πλατη, αλοιμονο του...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως η χειρότερη περίοδος σε ένα τουριστικό δήμο είναι το καλοκαίρι. Για σκεφτείτε όταν οι έκτακτοι εργαζόμενοι καταλήγουν να έρχονται τον Σεπτέμβριο. Στο παρελθόν τους παίρναμε πριν από το Πάσχα, μέχρι τον Οκτώβριο και όσους θέλαμε, τώρα με το ΑΣΕΠ έρχονται * κατόπιν εορτής*.

Ανώνυμος είπε...

Παρτε λαθρο μεταναστες αντι να τους κλεινουν σε δομες και να τους ταιζουν τζαμπα.

Ανώνυμος είπε...

Καλυτερα να δουλεψω στα περιβολια με 50 ευρω μεροκαματο μαυρα παρα στο δημο στα σκουπιδια για 30 με κρατησεις.
ΑΛΒΑΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ ερώτηση για να λύνονται τα θέματα ένα ένα κάποια στιγμή.....
Τροφές τελικά έδωσε ο Δήμος στους εθελοντές για τα αδέσποτα ως όφειλε ή τα ζωντανά ξαφνικά θα βρεθούνε αζώντανα;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι καταντια ειναι αυτη, μονο ο Τραχανας γραφει πεντε δεκα αραδες οι υπολοιποι μονο πορ@ες, καλα ε ,,θα σας την στρωσει την ραχιά ο Κιμ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ημερομηνία 28/5/24 αναρτήθηκε το πρακτικό της απόφασης του ΔΣ για τη 2η αναμόρφωση του Προυπολογισμού έτους 2024 ( ΑΔΑ – ΨΕΓ9ΩΚ1-5Ψ7 )
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι δεν αναγράφονται οι τοποθετήσεις των μελών του ΔΣ αλλά η φράση «Ακολούθησε διαλογική συζήτηση όπου τα μέλη του ΔΣ εξέφρασαν τις απόψεις τους»
Τι έγινε;
Γιατί δεν αναγράφονται οι τοποθετήσεις των μελών του ΔΣ;
Από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, ως πρώην ΔΣ, ο νόμος ορίζει οτι πρέπει να καταγράφονται και να περιλαμβάνονται στο πρακτικό της συνεδρίασης και το οποίο πρέπει να αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ κοκ

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει κάποιος της αντιπολίτευσης – ΣΥΚΙΩΤΗΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – να κάνει προσφυγή διότι είναι δημοκρατικό δικαίωμα του δημότη να ξέρει τις θέσεις των μελών του ΔΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Μην αφήσετε τον ΚΥ(ρ)Μ να λειτουργεί με πρακτικές ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ
Blogger ανέδειξε το θέμα. Είναι υπόθεση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

ΓΕ.ΤΣ.

Ανώνυμος είπε...

Θα σας παει ο Κιμ κ@λ@- πιπα μεχρι την Γενιτσαρεννα!

George N είπε...

Όταν καταφέρνεις σε μια ελληνική επαρχία και εκλέγεσαι δήμαρχος…κοινώς γίνεσαι ο πρώτος του χωριού… άνεμοι σαρώνουν το άγριο τοπίο του εγκεφάλου σου !
Στον κόσμο του ένας δήμαρχος είναι κάτι σαν μικρός θεός !
Μπορεί να λέει ότι θέλει… να κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν και για τίποτε !
Μπορεί να λειτουργεί / συμπεριφέρεται σαν ένας… μικρός δικτατορίσκος !
Μπορεί ;
Ναι, αρκεί να βρει το κατάλληλο περιβάλλον…
Δημοτικούς Συμβούλους σιωπηλούς, άβουλους, άνευρους, θεατές των προβλημάτων… Κανείς δεν μιλά…Κανείς δεν παραιτείται…
Σε παράλληλη πορεία και οι Φορείς της Κοινωνίας που αβαντάρουν με την σιωπή τους !
ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ – ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΗ !
Δειλοί, μοιραίοι, και άβουλοι αντάμα … προσμένουν το θαύμα !

George N

Ανώνυμος είπε...

Πρακτικά συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου
Πρακτικό είναι η συνοπτική έκθεση της συζήτησης που έλαβε χώρα, είτε για τα θέματα ημερησίας διάταξης είτε για τα εκτός αυτής, καθώς και των σχετικών αποφάσεων που ελήφθησαν.
1.Τα πρακτικά του ΔΣ αποτελούν διοικητικά έγγραφα.
2.Ως δημόσια έγγραφα, έχουν πλήρη αποδεικτική ισχύ αναφορικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στη διάρκεια της συνεδρίασης, ενώ αμφισβήτηση των διαλαμβανομένων σε αυτά χωρεί, μόνο με προσβολή τους ως πλαστά ενώπιον της δικαιοσύνης..
3.Τα πρακτικά τηρούνται με ευθύνη του Γραμματέα του ΔΣ και του οριζόμενου για τον ανωτέρω σκοπό δημοτικού υπαλλήλου.
4.Η μη τήρηση των πρακτικών, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, συνιστά πειθαρχικό αδίκημα για τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου
5.Τα επίσημα πρακτικά των συνεδριάσεων καταρτίζονται με τη βοήθεια μαγνητοφωνικής συσκευής, βίντεο ή με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο ηλεκτρονικό μέσο.
6.Τα απομαγνητοφωνημένα ή απομαγνητοσκοπημένα κείμενα μεταφέρονται στη συνέχεια σε φύλλα χαρτιού, τα οποία αριθμεί και μονογράφει ο Πρόεδρος του ΔΣ.
7.Δεδομένου ότι πρόκειται για δημόσια έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν σε οποιονδήποτε τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στη διάρκεια της συνεδρίασης, πρέπει στα πρακτικά να αναγράφονται :
•7.1. ο αριθμός και η χρονολογία της πρόσκλησης στη συγκεκριμένη συνεδρίαση,
•7.2. ο τόπος και ο χρόνος της συνεδρίασης,
•7.3. το όνομα του δημάρχου κι αν παρίσταται,
•7.4. τα ονόματα και η ιδιότητα των μελών που παρίστανται,
•7.5. τα ονοματεπώνυμα των απόντων μελών
•7.6. η προσέλευση ή η αποχώρηση των μελών κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης,
•7.7. τα θέματα που συζητήθηκαν,
•7.8. οι προτάσεις και οι απόψεις που διατυπώθηκαν,
•7.9. η μορφή της ψηφοφορίας (φανερή ή μυστική),
•7.10. τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας (θετικών, αρνητικών, λευκών ψήφων, αποχής)
•7.11. οι αποφάσεις που ελήφθησαν,
•7.12. οι γνώμες των μελών που μειοψήφησαν.

Προσοχή στο (3), (4), (7.8) και (7.12)

ΓΕ.ΤΣ.

Ανώνυμος είπε...

Υπερβολές. Δήμαρχος στα Καμένα έγινε όχι πλανητάρχης

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω τα ξέρς τα σύνορα του Αγίου καλά ... αυτοδιοικητικός του είσαι;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΣΤΟ DLOG ΙΣΩΣ ΈΧΟΥ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ???:
• ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΆ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΠΈΛΕΞΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΔΙΑ!!!!
• ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΊΔΙΟΣ ΠΟΥ ΠΆΝΤΑ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ??????????
• ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ (ΠΙΠΙΛΑ) ???
• ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΌ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ (ΠΟΥ ΑΤ ΕΚΛΕΞΑΜΕ) ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ........ ( ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΠΙΛΑ!!!!)
• ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ , Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΙΜ.)????? ( ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΠΙΛΑΣ)
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ , ΕΙΜΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΊΑ ΤΟΥΣ, ΤΌΣΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ????????
ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ????????????????
ΜΕΛΛΟΝ - ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Στα πρακτικά όταν ένα ψήφισμα είναι ομόφωνα έτσι γραφόταν και παλιά, οι τοποθετήσεις γράφονται όταν υπάρχει ψήφιση κατά πλειοψηφία.,,,,Τελικά οι έξτρα ομπρέλες στο καλαμο είναι του μπιτςμπαρ έχει νοικιάσει και άλλο χώρο νότια προς Λογγο. Φαίνεται και στο my coast. Είπα και εγώ έγινε μια αλλαγή για καλό. Τελικά ελεύθερες ομπρέλες έχει μόνο στον Άγιο Κωνσταντίνο στο κοκατλαν, στις συκιές δίπλα από το καροπλεση που εκεί δεν χρειάζονται γιατί είναι κάτω από δέντρα μουριες με παχύ ίσκιο και δεν ξέρω αν έχει στο λογγο. Πάτε καλά ρε ξέρετε από τουρισμό? Είναι δυνατόν στο ασπρονερι, στο καλαμο και κάτω από το σελ πρατήριο να μην υπάρχει καμία ελεύθερη ομπρέλα? Σαν να λέτε πήγαινε και πλήρωσε ομπρέλα και ξαπλώστρα αλλιώς κουβαλα μπαγκάζια. Πάρτε πρωτοβουλιες και αφήστε αυτήν την μαλακια ότι ο κυρμανιδης θέλει να περνάνε όλα από αυτόν, παραμεριστε τον εσάς σταύρωσε ο βλακας άγιος κωνσταντινιωτης που έψαχνε αλλαγές για να πάμε χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Εχθές το βράδυ σε γνωστο καφε στα Καμενα Βουρλα ειδα τους Τσωμο , Πλατάνια , Τριανταφυλλή , Πισλη να πίνουν ποτά κ να μιλούν χαμηλόφωνα. Μήπως κάτι ετοιμάζουν ; Μαζί τους ήταν κ γνωστός δημοσιογράφος της Λαμιας

Ανώνυμος είπε...

Παλι τη μπαλα στην εξεδρα τραχανα;
Εδω μιλαμε για θεματα δημοκρατιας-διαφανειας και εσυ για ομπρέλες;
Ρε γκεμπελισκο τι ρολο παιζεις;

Ανώνυμος είπε...

Σκουφιααααα γύρνα πισωωωωω που είσαι αγόρι τρελό μας έλειψες

Ανώνυμος είπε...

Τον τελευταίο καιρό έχω την εντύπωση ότι ο Τραχανάς είναι υποκινούμενος, φυτευτός, προπαγανδιστής, που πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Ακολουθεί και εκτελεί εντολές με σκοπό να αποπροσανατολίσει. Ευτυχώς που το τωρινός δήμαρχος δεν παίρνει χαμπάρι από τέτοιες τακτικές και θα προσχωρήσει το έργο του για να πάμε ψηλά ξανά!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Εγώ πιστεύω ότι είστε για μάζεμα και οι δύο και δεν ξέρω ποιος γιατρός υπέγραψε και βγηκατε από το ίδρυμα σας. Ο ένας λέει ότι βοηθάω τον μπασκετμπολιστα όταν τον κατηγορούν για απόκρυψη πολυφωνιας και γνώμης. Ο άλλος ότι έτσι πολεμάω τον μπασκετμπολιστα για να μην βλέπει ο κόσμος τα έργα του, ότι ξεκίνησε τις διαδικασίες για μεταφορά του νεκροταφειου καμ βουρλων,ξεκίνησε πράξεις αναλογισμού για καμένα Άγιο και μωλο να ανοίξουν νέοι δρόμοι. Απαίτησε το οικοπεδο γήπεδου στην νέα αγναντη για να φτιαχτεί από το υπουργείο υγείας και άλλα πολλά. Όντως τα ιδρύματα δεν κάνουν καλή δουλειά τώρα και δεν θεραπεύονται οι δημότες γκαγκα.Αφου σήμερα ο Μανώλης ο Τούρκος ο πρόεδρος των προσφύγων μου έλεγε πάλι τα ίδια που έλεγε πριν τον εγκλεισμό του ότι φταίει ο Βενιζέλος για την μικρασιατική καταστροφή αλλιώς τώρα θα είχε 3 καφέ στην προκυμαία της Σμύρνης. Μπορεί να φταίνε και τα εμβόλια

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ξερει κανεις που βρισκονται οι δυο στρατηγικες συμβασεις του Ταυπεδ με τον ομιλο Μητση και με την εταιρια των Ισπανων;

Ανώνυμος είπε...

Ειπε ο Κιμ στους δικους του, για την συναντηση με τον Υπουργο.
-'Ηξιωσα ρητως και κατηγορηματικως να ορισθει ημερομηνια εναρξεως των επενδυτικων εργων,αλλιως θα κινητοποιησω τον λαο ειπα, και δεν θα δισταξω να ριξω την κυβερνησην αυτης ταυτης της χωρας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και μετα αφου φοβηθουν τον Κοντο και ορισουν την ημερομηνια θα πει και το -Κατοπιν τον Αοκνων και Επιμονων προσπαθειων μου .......

Ανώνυμος είπε...

Ένας πρωην ΔΣ θιγει θεμα που αφορα τη διαφανεια των οσων λεγονται σε συνεδριασεις του Δημοτικου Συμβουλίου και εσεις γραφετε οποια μαλακια σας κατεβει με πρωτον τον κολοτουμπα Τραχανα...
Δεν σας ενδιαφερει να μαθαινετε αν εχουν αποψη αυτους που ψηφισατε ;
Αν συμφωνούν / διαφωνούν με οσα ψηφίζονται και για ποιο λογο ;
Τι σοι σοσιαλιστες / φιλελευθεροι / βενιζελικοι / δημοκρατες, ειστε εσεις ;

Ανώνυμος είπε...

Εσενα μαλλον για Ακροαριστερο σε κοβω.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε κεφτέ κάποιος γε Τσ γράφει ότι είναι πρώην δημ σύμβουλος και λεει μια παπαρα ότι έγινε διάλογος στο δημ συμβούλιο. Αν ήταν δημ σύμβουλος θα έγραφε το όνομα του, γλάστρα ήταν όπως πολλοί που έχουν περάσει. Κάθισα και άκουσα όλο το τελευταίο δημ συμβούλιο γιατί νόμισα ειπώθηκε κάτι σημαντικό. Απογοητευτηκα τελείως. Η πολιτική σκέψη είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Αφού όλοι οι του πλατανια υποψήφιοι ψηφίσατε κυρμανιδη τώρα τον βρίζετε. Πήγε λεει η ξαδέρφη μου αρχοντουλα Παναγιωτου στην παραλία Καζαντζίδη και το μόνο στραβό που είδε ήταν τα σκουπίδια που φέρνει το κύμα, όλα τα υπόλοιπα είναι κανονικότητα.Απανταει ο άσχετος από τουρισμό μπασκετμπολιστας μα είναι ερημική παραλία, δεν χρειάζεται να την καθαρίσουμε αμέσως. Έβαλες πινακίδες να μάθει ο κοσμος που είναι να μην είναι ερημική? Ο συκιωτης δεν έβαλε, βάλε εσύ. Μαζέψαμε λεει τα ξύλα από την παραλία του Ντάνιελ τώρα το Μάιο. Ο Ντάνιελ έγινε τον Σεπτέμβριο κατέβασε στην παραλία ακόμα και κομενα ξύλα έτοιμα από τρακαδες σπιτιών και μεγάλους και μεσαιους κορμους. Ο κόσμος τα μάζεψε αμέσως, εγώ προσωπικά μάζεψα 16 τόνους ξύλα. Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις από το μπασκετμπολιστα. Ναι στον Άγιο οι συνδέσεις θα μπορούσαν να έχουν γίνει αμέσως από το προσωπικό του δήμου, 3 σήμερα, 3 μεθαύριο από το 14.Εγω έπαιρνα από τον αγωγό πάνω στο πεζοδρόμιο και μου λέει ο φούρναρης το νέο δίκτυο έχει καλύτερο νερό και το σύνδεσα μόνος μου και επειδή ήταν στάσιμο δεν είχε καλή γεύση και το ξαναπήγα στον αγωγό του πεζοδρομίου, σιγά το δύσκολο. Και εσύ μπασκετμπολιστα τα ίδια κάνεις ψάχνεις εργολαβία ολόκληρη για καθυστέρηση. Κάθε μέρα κάνε δύο τρεις συνδέσεις με τους υδραυλικούς του δήμου. Ανίκανοι γαμω τα κοστούμια σας και τις γραβάτες.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι ο λογος που θα επρεπε να ειμαστε ενημεροι των λογων καο των πραξεων των δημ. Συμβουλων!
Το συστημα ειναι δημαρχοκενρικο.
Η αλληεξαρτηση με την Περιφερεια ειναι βασει του συνταγματος,δηλα σε σχεση συναληλλιας

Ανώνυμος είπε...

Ε για αυτό εξηγείται....άρα καλά σκεφτηκα φταίει το νερό για αυτά που γράφεις

Ανώνυμος είπε...

Τι ειπες ..... Παπασπιτούλη!

Ανώνυμος είπε...

κ. Κυρμανιδη Δήμαρχε Κ.Β , όταν κίνησε στη Γερ. Βασιλειάδη τα αμορτισέρ των αυτοκινήτων μαρτυρούν, λίγη άσφαλτο δεν μπορειται να ρίξετε? Μπροστά στο ουζερί Τσιτινη είναι μικρή τρύπα, πριν μήνες την βουλωσατε, αλλά και πάλι ανοιξε.

Ανώνυμος είπε...

Μητσοτακης και ξερω ψωμι ή και καθολου ψωμι!
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα Κυρμανιδη
Θα μαζεψεις τα αδεσποτα οπου δεν μπορουμε να περπατησουμε?
ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Κ ΜΟΝΟ
Θα βουλωσεις καμια τρυπα στον δρομο οπου σπασαμε 2η φορα αμορτισερ
Την επομενη ο λογαριασμος σε σενα
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ
Αντε γιατι πολυ υπομονη κανουμε
ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ και συ χαριεντιζεσαι με φιλαρακια και Δεσποτακια

Ανώνυμος είπε...

Ο Πυγολαμπιδας εγινε ΔΗΜΑΡΧΟΣ κατα τυχη οτι και να λετε
Λες κ δεν τον ξερουμε χρονια

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΕ, ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ,ΑΓΕΛΗ ΣΚΥΛΩΝ, ΒΡΟΜΙΚΑ ΠΟΤΑΜΙΑ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΕ. ΤΩΡΑ ΕΣΚΑΣΑΝ ΤΑ ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΑΓΕΛΗ ΣΚΥΛΩΝ ΞΕΣΚΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΗΣΕΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΗ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΞΜΕΡΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΠΟΥΑΜΙΑ ΘΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΧΥΝΟΥΝ ΠΙΚΡΟ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ . ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΚΥΡ ΗΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

10.17, 24/06/2024
Τσαντίρι το λες εσύ, που είσαι στο μαντρί σου...
Ή αισθητική του χώρου ήταν αξιοπρεπέστατη.
Κι αν δεν άρεσε στον κλόουν (αναμενόμενο, λόγω της " αριστοκρατικής" του καταγωγής), όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε ότι τα κόμπλεξ του είναι άπειρα.
Αλλά, για την προχθεσινή ανακαίνιση της μούρης της συντρόφου του με "αισθητικές" παρεμβάσεις (δια χειρός κλόουν) και με προσπάθεια του περίγυρου της παθούσης να φρενάρει το σκάνδαλο, τι έχετε να μας πείτε προβατάκια?



Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΒΟΜΑΤΗ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ, Ο ΚΕΦΑΛΑΣ, Ο ΤΣΙΤΙΝΗΣ, Ο ΓΚΟΛΦΗΣ, Ο ΛΙΑΛΙΟΣ, Ο ΤΖΟΡΑΣ, Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΑΝΤΡΑΣ, Ο ΧΑΖΟΜΠΑΤΣΟΣ ΤΗΣ ΧΟΝΤΡΗΣ, Ο ΜΑΚΡΥΧΕΡΗΣ, Ο ΣΥΜΕΩΝ (!!! ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΤΟΣΟ ΠΡΙΝ),ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΩΡΑ), Ο ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΙ Ο ΚΑΊΑΦΑΣ (ΣΚΑΡΦΕΙΑ), ΤΑ ΧΑΊΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΨΑΛΤΑΔΩΝ), Ο ΤΖΟΥΒΕ, Η ΓΡΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΛΟ, ΤΑ ΣΤΑΪΚ-ΜΠΕΣΙΡ ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ, Η ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ (ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΛΥΨΕ Ο ΓΕΛΑΔΑ - ΒΑΒΗ ΜΕ ΣΠΡΕΊ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ) Ο ΜΠΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΓΟΝΟΣ (ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ) ΜΕΓΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΨΑΡΑΣ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΠΟYΛΑΕΙ - ΔΕ ΧΑΡΙZEI), Ο ΤΣΩΜΟΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΜΕΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, (ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ), Η ΦΡΟΣΩ , Ο ΒΛΑΞ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ... ΑΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΛΟΓΩ ΜΟΡΦΩΣΗΣ), ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΚΡΗ, ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ... ΤΟΝ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟ, ΚΙ Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ - ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΜΩΛΟ (ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΑ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ), Ο ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΡΤΖΕΡ (ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ...
ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ !!!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΣΕΛΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ !!!!!
ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ"ΑΠΟ ΠΙΣΩ". ΡΟΥΦΑΤΕ ΡΕ !!!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΡΕ !!!!!!
ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ..)
ΛΥΠΗΡΟ, ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΣ : ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΜΕ !!!
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΤΟΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΚΡΥΦΟ ;

κριτων είπε...

Χυδαιο ξεσπασμα ατομου που φαινεται οτι κατι εχασε.
Λυπηρο ομως που ενα εκλογικο αποτελεσμα ειναι μη αποδεκτο συνειδησιακα απο καποιους,θεωρωντας
οτι αυτοι που το στηριξαν ειναι δημοτες "εκ παρθενογενεσης", αρα δεν ηταν παλαιοτερα και καπου αλλου! Ετσι το χθες αποκοπτεται απο το σημερα,αναλογα με την οπτικη του πολιτικου συμφεροντος!
Το προδοτες ως τελικος χαρακτηρισμος το επιβεβαιωνει.
Οι προσωπικες παρορμησεις ειναι λοιπον το αξιολογκο κριτηριο στην τοπικη πολιτικη. Το προσφερομενο συστημα λειτουργει αδιαταρακτα.Ο τιτλος των αυτοδιοικητικων η καλυτερα των εκαστοτε 'ημετερων'ειναι βεβαια προσωρινος,πραγμα που καλλιεργει στους αλλους, τους "εκτος",την ελπιδα οτι θα ερθει και αυτων η σειρα!
Η προσωποκρατικη αυτη αντιληψη για την εξουσια,δυσκολευει την δυνατοτητα προοπτικης, συνεπειας αλλα και συνεχειας λ.χ.χρονιζοντα προβληματα που εναω δεν ειναι εγγενως αλυτα μεταπιπτουν ετσι.
Γινονται δυσεπιλυτα οταν λειπει ο σκοπος ,που χανεται μεσα σε αλλες ασχετες προτεραιοτητες,
[βλεπε: φυλετικα, προγονικα,λατρευτικα,διαπροσωπικες επιλογες,αλληλουπονομευσεις,ευθυνοφοβιες. κλπ].
Αντι λοιπον ο δημοτης να ψηφιζει Φιλελευθερα και εξω απο την λογικη του "προστατη"Αυτοδιοικητικου, επιλεγει την στρατηγικη του ¨Καραγκιοζη"ολο κολακεια και υποταγη, εναντι του απροβλεπτου στο"καπριτσιο" του καθε δημαρχου.
Σε αυτο το πλαισιο παραγωγης τοπικης πολιτικης διαμορφωνονται δυο τασεις εκ του εκλογικου αποτελεσματος, η πρωτη με εκεινους που θελουν να αλλαξουν τον τοπο μονο με ιδεες χωρις την πραγματικοτητα και εκεινοι που θελουν να αλλαξουν την πραγματικοτητα χωρις ιδεες και οι δυο ολοφυρονται σαν χορος αρχαιας τραγωδιας.
Αποκηρυσουν διαφορετικες αμαρτιες η καθε μια ταση ,κρατωντας εκεινες που θελουν να κρυψουν .
Αλλωστε "οι Μαγδαλινες δεν μετανοουν ολες μαζι"

Ανώνυμος είπε...

Κρίτων, σκέπτομαι γιατί δεν σε καταλαβαίνω, γυμνάσιο έβγαλα, εσύ που σπούδασες τα φιλοσοφικα ,οικονομικά σου, τι διάβολο δασκάλους είχες
Μήπως είσαι αυτοδίδακτος φιλόσοφος, οικονομολογος, τα απλά δεν μπορείς να τα κάνεις απλούστερα για να σε καταλαβαίνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Πωπω!!!! Βρε 5:12 πονάει τόσο πολύυυ;;;
Εγώ είχα διαβάσει ότι μετά από εννέα μέρες ο οπίσθιος σφιγκτήρας του πεπτικού σωλήνα ηρεμεί.
Περάσαν οκτώ μήνες βρε παιδί μου κι ακόμη τσούζει;;;
Για να σε βοηθήσω, επειδή μετά από τόσο καιρό πόνου σε λυπάμαι , σου προτείνω την χρήση καταπραϋντικων όπως : τρινιτρικής γλυκερίνης, ή νιφεδιπίνης ή διλτιαζέμης ή έξτρα παρθένου ελαιολάδου 0,1 οξέων περιοχής μας ή ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΟΥ.
Δυστυχώς η θεραπεία θα πρέπει να είναι εφ όρου ζωής, γιατί εκτιμώ ότι η ζημιά που προκλήθηκε στον σφιγκτήρα σου από τους χαρακτήρες που αναφέρεις στην ανάρτηση σου...προκάλεσαν μόνιμη βλάβη.
Επιπρόσθετα θα πρέπει επιτακτικά να σου ζητήσουν συγγνώμη για την βλάβη που σου προκάλεσαν.. (δυσκολία στο βάδισμα, στο κάθισμα κλπ).
Επίσης θα πρέπει να σου ζητήσουν συγγνώμη και για όλα αυτά που σου ΣΤΈΡΗΣΑΝ.
Αλήθεια είναι ότι στεναχωριέμαι πολύ όταν κάποιος πρέπει να αλλάξει συνήθειες ετών και δυσκολεύεται πλέον να αγοράσει από johnny black, green, blue μέχρι και ΚΟΚΑ..cola όπως πρίν.
Τέλος να σε ενημερώσω φιλικά ότι μπορείς να κινηθείς νομικά για όλα αυτά που σου προκάλεσαν και να σου ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και υπομονή.

Ανώνυμος είπε...

Κρίτων συγνώμη...προσπάθησα όσο μπορούσα να μην είμαι χυδαίος όπως ο 5:12.
Τον κατανοώ όμως και τον συμμερίζομαι.

Ανώνυμος είπε...

Είναι απορίας άξιον γιατί δεν εφαρμόζεται ο Νόμος 5092/2024, με ΦΕΚ 33/Α/04-03-2024 που ψηφίστηκε από το Μάρτιο για τα Μπιτσόμπαρα και τις παραλίες του Δήμου Καμένων Βούρλων, ενώ σε άλλους Δήμους εφαρμόζεται, που αφορά «Διατάξεις για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας σε παραθαλάσσιες περιοχές» Πότε σκοπεύει ο Δήμος Καμένων Βούρλων να εφαρμόσει το Νόμο. Αλλά τι Νόμο να εφαρμόσει αφού τα παίρνει από παντού, και εφαρμόζει ο ΚΙΜ τον Νόμο της MAFIAS. Οι Αντιδήμαρχοι που είναι αρμόδιοι για αυτά τα θέματα τι κάνουν κρατάνε το ΑΣΚΙ για αυτό πληρώνονται . Είναι απλό κάνουν ότι πει ο ΜΕΓΑΣ ΚΙΜ και προσκυνάνε αφέντη. Βέβαια, ο ΚΙΜ αν τον ρωτήσεις, ως συνήθως λέει ότι φταίνε οι προηγούμενοι για όλα και ας ψηφίστηκε ο Νόμος στις 4 Μαρτίου 2024. Μα τι περιμένετε από τον ΚΙΜ όλο για μπλά μπλά είναι, στην ουσία τίποτα απόλυτο μηδέν, μα αυτός δεν μπόρεσε τον εαυτό του να φτιάξει περιμένετε τώρα εσείς να φτιάξει το Δήμο, θα περιμένετε για πολύ καιρό δυστυχώς …..

Ανώνυμος είπε...

(5:12) φαίνεται ότι εκτός από κακή κοτσομπόλα όλου του δήμου, πρέπει να είσαι ή απογοητευμένος χριστιανός ή μεγάλος αμαρτωλός... μάλλον το τελευταίο.
Αναρωτιέμαι όμως...Ρε ποιος να ναι, ρε ποιος να ναι;
Ρε μήπως να ναι ένθερμος υποστηρικτής ή υποψήφιος της Πιπιλασιόν κόμπανη που έχασε τάξιμο ή πόστο;
Ρε θες να ναι δυνατός συγγενής που έχασε την κουτάλα;
Μισό, μισό....Λες να ναι ο ίδιος ο πρώην που έχασε και το πόστο και κουτάλα και το καζάνι;;;
Τέλος πάντων δεν βαριέσαι, όποιος και να ναι απ'ότι δείχνει έχασε και το πόστο και την κουτάλα και τον μαγικό ζωμό....

Ανώνυμος είπε...

Ο ίδιος ο πρώην αποκλείεται!14 λέξεις ξέρει όλες κ όλες και οι δυο απ' αυτές είναι άι γαμήσ'!!

Ανώνυμος είπε...

Από τα γραφόμενα του 5:12 καταλαβαίνω ότι πρόκειται για ένα άτομο ευφυές, με υψηλό επίπεδο μόρφωσης (κοινωνικά και εκπαιδευτικά), ηθικό, τίμιο, αντικειμενικό, εργατικό, λάτρη της υγιεινής ζωής και διατροφής, άρτιο εμφανισιακά, χωρίς ίχνος κόμπλεξ, ευγενικό, με σεβασμό και αγάπη στο γυναικείο φύλο, σωστά ενημερωμένο για τον βιοπορισμό των δημοτών, γνώστη των γενεαλογικών δέντρων και των ζευγαρωμάτων όλου του δήμου, και πάνω απ' όλα με σωστή κρίση και άποψη....
Τέτοια άτομα χρειάζεται ο τόπος μας για να πάει μπροστά.
Κρίμα που δεν τον έχουμε ανάμεσα σε αυτούς που διαχειρίζονται τον Δήμο ή που τον είχαμε και τον χάσαμε.
Κρίμα πραγματικά.... θλίψη.

Ανώνυμος είπε...


Φιλον 11,00 μμ.
Το αν τελειωσες γυμνασιο ή πανεπιστημιο σημαινει οτι εισαι εγγραματος,οχι κατ αναγκην μορφωμενος!
Το αν κατανοεις ενα γραπτο κειμενο -ως προς το νοημα του-ειναι καθαρα υποκειμενικο ζητημα.
Θεματα πολιτικης οικονομιας που αφορουν και τον δημο ειναι συμβιβασμος ιδεας,πραγματικοτητος και γνωσης.
Κατα αναγκην ολα τα ανωτερω δημιουργουν το επιπεδο αντιληψης για κατανοηση ενος καπως πιο συνθετου "
φιλοσοφικου" κειμενου.
Αν λοιπον σε μια προσπαθεια ενημερωσης,, αυτο δεν γινεται αποδεκτο απο καποιον οπως εσυ φιλε μου ,με προσχημα οτι ειναι δυσνοητο ,τοτε προτεινω "εκπαιδευτικη καρπαζια" απο εκει που εσυ μπορεις να την εισπραξεις!
Παντως να ξερεις οτι η πραγματικοτητα υπερτερει του ρομαντισμου.

Ανώνυμος είπε...

Ασ τον αυτόν, είναι δεν είναι ο ίδιος ο 5:12 ....με κόντρα όλους αυτούς που αναφέρονται παραπάνω όχι δημαρχηλίκι, όχι βουλευτιλίκι (κλαίω ) ούτε τοπικός σύμβουλος δεν ξαναβγαίνει...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ
ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ
ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Λιακο νταβατζή..
Αυτό είναι που λέμε μαμαω και δέρνω..

Ανώνυμος είπε...

Έχεις άλλες δύο προσπάθειες...στην τρίτη καίγεσαι.Δεν είναι ο Λιάκος.Ξανά μάντεψε.....

Ανώνυμος είπε...

Άστο δεν το σώζεις....το κάψες.
Αν σιχαίνεσαι γιατί ακούμπησες;;

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή για τον ανώνυμο (5:12) οι εκφράσεις του, ειδικά για τις γυναίκες. Υπό το μηδέν το επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι, ειδικά σαν την Κυρία Γεωργία Μπήτα να είχε πολλές τέτοιες εκλεγμένες γυναίκες-επιστήμονες το Δημοτικό Συμβούλιο. Όμως, αργά ή γρήγορα ο καθένας μπαίνει στη θέση του. Κάθε βασιλιάς στο θρόνο του και κάθε κλόουν στο τσίρκο του.

Ανώνυμος είπε...

Εδω γελαμε............για την εν λογω Κυρια
Εχει εργα κ ημερες στο παρελθον της

Ανώνυμος είπε...

Απαξιώ !!! Και η ντροπή ντρέπεται με τα γραφόμενά σας!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε απλέ δημότη...... χρήζεις ψυχιατρικής παρακολούθησης επειγόντως.

Ανώνυμος είπε...

[5.12 ] Η γεροντοκορη η δικηγορος που εσυ λες οι περισσοτεροι απο εμας την εχουμε τα βραδια στα πιο τρελα ονειρα μας, γυναικαρα!
ΒΑΓΓΟΣ ΚΑΨΟΥΡΗΣ

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

1) η υπόθεση με τα αδέσποτα παραμένουν νηστικά. Ο φιλοζωικός έγραψε ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δεν σηκώνει τηλέφωνο και ο δήμος δεν απαντάει στα μαιλ και η πενταμελής επιτροπή παράνομα δεν έχει συσταθεί. Τους έγραψα ότι αφού ο δήμος καταπαταει νόμο γιατί δεν πάτε εισαγγελέα και ούτε αυτοί απάντησαν. Να ενημερωθεί το υπουργείο γεωργίας να σταματήσει την χρηματοδότηση για τρόφιμα. Καλά εσείς με τα 1000 ευρώ το μήνα προσπαθείτε να κλείσετε τα έλλειμματα?Αν ψοφήσουν αδέσποτα από υπαοτιοτητα δήμου είναι ποινικό αδίκημα. Συν το κρίμα στο κεφάλι σας. Επίσης για συνεργασία με εκπαιδευτή για τα αγριεμένα δεν έχει γίνει κάτι.,,,,,,2)Ο κριτων έχει κάποια ακαδημαϊκή μόρφωση και γράφει με κάποιο στυλ. Για να το καταλάβεις πρέπει να μεταφράζεις κάθε πρόταση ξεχωριστά. Με λίγα λόγια θέλει να πει άνθρωποι ιδιοτελεις πηγαίνουν από την μία παράταξη στην άλλη και δημότες ιδιοτελεις ψηφίζουν με τα συμφέροντα τους. Έτσι βγαίνουν σύμβουλοι ανεπαρκείς και τα προβλήματα δεν λύνονται γιατί όλοι ασχολούνται με τα συμφέροντα τους.,,,,,3)Άκουσα τον Σαμαρά που είχε φλομώσει στο ψέμα με τα 34 ζαπεια και τα ισοδύναμα που δεν υπήρχαν και θα μηδενισω το έλλειμμα 38 δις σε ένα χρόνο και που πούλαγε τα δημόσια κτίρια για να τα ενοικιασει μετά το κράτος να κατηγορεί το Μητσοτάκη για μπούρδες. Επειδή δεν τον συμβουλευεται και είναι στο περιθώριο. Το μόνο καλό που είχε κάνει ο Σαμαράς ήταν που έριξε τότε τον αποστατη όχι για την Μακεδονία αλλά ότι η οικονομία είχε καταρρεύσει. Επίσης ο άλλος ο μπουχεσας του μπαιρακταρη που κατέρρευσε το οικονομικό σύστημα με έλλειμμα 17 % είπε κάποιες μπαρούφες Επειδή νιώθει σοφός μετά την κατάρρευση του 09 και είναι κυβερνητικά στο περιθώριο. Αυτος που κατάργησε το σδοε και από 04 εως 09 δεν έκοβε κανένας απόδειξη. Αυτοί οι δύο είναι στο χάρτη των πρωθυπουργων δίπλα από το Βενιζέλο και το Πλαστήρα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κώστα πόσα θες να μας τρελάνεις;;;
1) Πριν κάποιες μέρες υπήρχαν τα αδέσποτα και ο Δήμος σαν θέμα στο μπλογκ........δεν έγραψες ούτε λέξη. Μην πεις δεν το είδες.
Άργησες.
2) Αναλύεις Κρίτων, γιατί;;;
Στο ζήτησε;
Είσαι σίγουρος για την επεξήγηση σου;
(Κρίτων εσείς τι λέτε; γιατί εγώ τον βλέπω λίγο μπερδεμένο)
3) Σαμαράς, Καραμανλής, Βενιζέλος, Πλαστήρας;;;
Ρε μήπως το έχεις κάψει.
4) Που κολλάνε όλα τα παραπάνω μαζί;;;;
Δεν σε παίρνει κανένας στα σοβαρά και βρήκες τόπο στο μπλογκ να γράφεις ότι σου κατέβει μονοκοπανία.
(Κανόνες έκθεσης τσουκου;; Εντός θέματος- αρχή - μέση - τέλος;)
5) Γιατί δεν μας αναλύεις και τον 5:12 ; Μπας και ξέρεις ποιός είναι;

Ανώνυμος είπε...

Tραχανα εσυ εχεις καλιτερες "σπουδες" απο τον Κριτωνα. Αυτος τελεωσε λυκειο και πηγε ιταλια για σπουδες αλλα στο χρονο γυρισε πισω.
Αυτα για να επιβεβαιωσω και τον 6.03 που λεει "ποσα θες να μας τρελανεις"
Δεν σε παίρνει κανένας στα σοβαρά και βρήκες τόπο στο μπλογκ να γράφεις ότι σου κατέβει μονοκοπανια ..................

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Είστε μπαγιατικοι κολοκυθοντολμαδες και οι δυο. Ποιος έστειλε τοτε το θέμα με τα αδέσποτα στο μπλοκ νομίζεις? Με κάλυψε άλλος σχολιαστής. Αναλύω το κριτων για αυτόν που λέει ότι δεν καταλαβαίνει τι λέει. Ο Σαμαράς και ο Καραμανλής είναι η επικαιρότητα,πρώην πρωθυπουργοι που κατέστρεψαν το τόπο έρχονται τωρα και κάνουν μαθήματα στο Μητσοτάκη.Στο χάρτη των πρωθυπουργων δεν είναι αυτοί οι δύο κεφτέδες μαζί με τέρατα της πολιτικής όπως ο Βενιζέλος και ο Πλαστήρας? Που να το καταλάβεις με το άδειο κεφάλι σου!

Ανώνυμος είπε...

Για τις σπουδες του κριτωνα δεν εχεις αποψη ;

Ανώνυμος είπε...

Ένας κύριος από Καμένα το έστειλε στο μπλογκ φίλε..

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά από ποιο ίδρυμα το έσκασες ;

Ανώνυμος είπε...

Κ Τραχανά δεν μου είπες την άποψη σου για τον (5:12) που σε ρώτησα....Αυτόν με τα κεφαλαία γράμματα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Εγώ το είχα στείλει στο μπλοκ, μάλιστα είχαμε διάλογο με μαιλ για το που εμπλέκεται ο δήμος. Δεν με νοιάζει αν έχει σπουδάσει ο κριτων και που. Η γραφή του είναι ακαδημαϊκή και μορφωμενου ανθρώπου. Θα ήταν πιο βενιζελικο αν έγραφε πιο απλά να τον καταλαβαίνουν όλοι. Αυτός ο 5,12 έγραψε εξτρεμιστικα και με κοινωνικό ρατσισμό χοντρός ανύπαντρη κλπ.Δεν μπορεί να σταθεί αυτό το στυλ γραφής. Είχε επιλογές να γράψει με τα ονόματα και να τους πει πχ ανίκανους, όχι έτσι είναι εξτρεμ.

Ανώνυμος είπε...

Η επιμονη καποιων να θετουν ερωτηματα τους γινεται μπουμεραγκ.
Ο σαφης τροπος της απαντησης του Κωστα Τραχανα τον δικαιωνει.
φυσικα ο πολιτικος διαλογος θα σνεχιστει και κανενα προσχηματικο ερωτημα
δεν μπορει να εμποδισει την αντικειμενικοτητα να δειχνει τον σωστο δρομο.
Ο 5.12 οντως "εξτρεμ" προφανως εχει διαβασει το βιβλιο του Τσιφορου "Τα παιδια της πιατσας"!

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να λετε ο Κιμ ειναι εικονα και ομοιωση του ελληνικου πολιτικου συστηματος κατι σαν ...Συμεων και ...Σπανου.
Θα κινηθει επανω στην τυπικοτητα της γραφειοκρατιας ,θα επιλεξει ακροατηριο χειραγωγησιμο,ειναι ηδη κλειστος τυπος,και οτι του βγει απο χρηματοδοτηση.
Στην ουσια η παρουσια του ειναι μια δικαιη για τον δημο εκλογη, μια "νεμεση" ,για τον τροπο που σκεφτονται οι δημοτες.
Ο δε ηττημενος ειχε
"καβαλησει...πορσε" , "φευγατος" απο καιρο!Ηταν τροπο τινα μια εννεαετης διαρκειας,προαναγγελθεισα αποχωρηση!
Οσο για την πικρία καποιων σαν του 5.12 αν ειχε ελαχιστη επαφη με την πραγματικοτητα,αντι να γραφει εκ των υστερων σεναρια για φιλμ ελληνικης ηθογραφιας, θα επρεπε να ειχε συμβαλει εγκαιρα στην ομαλη αποχωρηση του Συκιωτη με αναδειξη καποιου αλλου ως ετερον πολο .




Ανώνυμος είπε...

Να και μια ορθολογική σκέψη...

Ανώνυμος είπε...

''Το πώς οι άνθρωποι φέρονται στους άλλους ανθρώπους αποτελεί άμεση αντανάκλαση του πώς νιώθουν για τον ίδιο τους τον εαυτό.'' Paulo Koelho

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ξέρει γιατί παραιτήθηκε η γενική γραμματέας του Δημου Βάνα Φύκα, δεν άντεξε ούτε ένα εξάμηνο.;

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα θα βάλω ένα ερώτημα : Αν είναι να ξεκινήσει το ξήλωμα των τσαντίρι μπερντέ με βάσει το Νόμο 5092/2024, και ΦΕΚ 33/Α/04-03-2024 που ψηφίστηκε το Μάρτιο ,στα καφέ των παραλιών των Καμένων Βούρλων από πού θα ξεκινούσε το ξήλωμα : 1) Από το ΚΑΦΕ MYTHOS ??????? ή 2) Από το ΚΑΦΕ ΦΛΟΙΣΒΟΣ ??????
Η δε Γενική Γραμματέας του Δήμου Καμένων Βούρλων παραιτήθηκε διότι ο ΚΙΜ και οι πέριξ αυτού ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ κ.α. δεν την άφηναν να εφαρμόσει το ΝΟΜΟ !!!! Ο ΚΙΜ με τον ΛΟΥΚΟΥΜΑ μόνο για να Κορδώνονται είναι.

Ανώνυμος είπε...

Στην πενταετια αυτη δεν θα κουνηθει τιποτα,οχι γιατι εφυγε η Φυκα ,σιγα την εξουσια που ειχε η συμβασιοπημενη του Πιπιλα,αλλα γιατι ο Κιμ δεν θα παρουσιασει καμια μελετη αναπλασης.
Χωρις αυτη την προοπτικη κανενας δεν θα πειραξει κανεναν παραλιακό.
Ακομη και η Κτηματικη θα συνεχισει να βεβαιωνει προστιμα,αλλα μεχρι εκει.

Ανώνυμος είπε...

Αιντε ρε βλαξ μελλοντολόγε.

Ανώνυμος είπε...

2.26 μμ διάβασες τον νόμο;; Που γράφει για αρμοδιότητα δήμου;

Ανώνυμος είπε...

αδελφούλη, άρθρο 14 του εν λόγω νόμου, σού λέει κάτι?

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητροπολιτης ειναι ενημερος για ολα αυτα?

Ανώνυμος είπε...

Δώστε χρόνο στη νέα Δημοτική αρχή, Ξανά Ψηλά, και να είσαστε ήσυχοι ότι τα ψιλά σας θα πιάσουν τόπο και δημιουργήσουν την προσδοκώμενη υπεραξία σε κάποιους????
ΣΉΚΩ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΝΑΠΈ