18 Ιουνίου 2024

Εγκατάλειψη…

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Παραλία καινούριου δίπλα στο λιμανακι






31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και να ηταν μονο αυτη η περιοχη...
Οπου και να κοιταξεις σε πιανει απελπισια...
Απορω με καποιους (πχ Κριτων, Τραχανας, κλπ) που ονειρευονται ιδιωτικες επενδυσεις...
Για μαλακες τους εχετε τους επενδυτες;
Να κανουν επενδυσεις σε τουριστικες εγκαταστασεις και να βλεπουν οι πελατες τους αυτες τις τρικοσμικες καταστασεις;
Ο τοπος με αυτον τον κομπλεξικό δήμαρχο θα βουλιαξει και η καταστασαη θα ειναι μη αναστρεψιμη...
Δυστυχως θα τον φαμε στη μαπα για 5 χρονια...
Και αυτο δεν ελλαζει !
Ας προσεχατε που ριχνατε τη ψηφο σας...

Βασιλης Κ

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Επειδή ο πρόεδρος καινούριου δεν είναι ικανός να πάρει ένα πριόνι και να κάνει το θάμνο δέντρο και να φωνάξει ένα σιδερά και να κολλήσει το παγκάκι αν φτιάχνεται ή να το δώσει για παλιό σίδερα και να μαζέψει λίγα κλαριά δεν σημαίνει ότι και ολο το τοπίο είναι άνευ αξίας. Έναν επενδυτή δεν τον εμποδίζουν μικροπραγματα όπως αυτά αν το οικόπεδο απέναντι πωλείται σε κανονική τιμή. Η παραλία καινούριου μεταξύ β και γ κατηγορίας έχει πλεονέκτημα μεγάλο το δρόμο που την σχίζει και είναι αρκετά μεγάλος. Φυσικά για όλο αυτό φταίει και ο αντιδήμαρχος καμένων. Σταματηστε να φτιάχνεται απλά σιδερένια πράγματα δίπλα στην θάλασσα γιατί σκουριαζουν, μόνο ανοξείδωτα, δεν το καταλάβατε από τους πίνακες του αγωγού? Στις τουριστικές περιοχές καθαρίζονται οι παραλίες από Μάρτιο και ακόμα και το χειμώνα δεν τις αφήνουν να γεμίσουν σκουπίδια. Οταν γίνει η επένδυση του κάμπινγκ θα συμπαρασύρει και αυτή την περιοχή δίπλα. Το πρόβλημα είναι η γραφειοκρατία της Ελλάδας που θα πάρει 10 χρόνια. Υποτίθεται ανήκουμε στην δύση και δεν κάνουμε τίποτα όπως οι ΗΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κι άλλη λύση για σένα..
Να πας στις ΗΠΑ να ησυχάσουμε και εμείς και εσυ…
Αν ο πρόεδρος είναι για τα μπάζα δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο αντιδήμαρχος,χωρίς συνεννόηση και θέληση

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς ψηφίσατε τώρα φάτε τους στην μάπα αφού το ξέρατε απ νομαρχία κ περιφέρεια τκ

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μα πόσο άσχετος είσαι, αν ο αντιδήμαρχος ή ο δήμαρχος θέλει να καθαρίσει την παραλία, θα ζητήσει την έγκριση του καθε προεδρακου? Και ποιος σου είπε ότι γράφω για να ξυπνήσω ύπνους σαν και σένα? Κοιμωμενο ανθρωπάκι θα είσαι πάντα του φασολιου

Ανώνυμος είπε...

Συγκεντρωθειτε........
Ολο το χρημα παει κατασκηνωση στον Δεσποτη
Τζαμπα ο Δημαρχος ειχε χασει τις Κυριακες του τοσα χρονια ....χαμενος στην μεθεξη την πνευματικη?
Εκει λοιπον ψαχτειτε

Ανώνυμος είπε...

Πολυλογά Τραχανά έχεις μαύρα μεσάνυχτα για πολλά… ας δούμε 2 παραδείγματα που εσύ έβαλες…
Πρώτον, ο κάθε Πρόεδρος δεν είναι εργάτης του δήμου… χωρίς χρήματα και εργατικό δυναμικό δεν μπορεί να κάνει τίποτα… πόσο μάλλον όταν ο δήμαρχος είναι συγκεντρωτικός και θέλει να περνάνε όλα από αυτόν…γκέγκε;
Δεύτερον, ένας επενδυτής κοιτάει πρώτα την προοπτική της επένδυσής του και όχι την τιμή του οικοπέδου. Ποτέ δεν θα αγόραζε ένα οικόπεδο όταν γύρω από αυτό επικρατούν τριτοκοσμικές καταστάσεις… γκέγκε;
Ποια επένδυση έγινε τα τελευταία πολλά χρόνια στο Δήμο μας;
Και μην μου πεις τις μισθώσεις του Μήτση, γιατί αυτές ήταν και θα είναι αρπαχτές…
Όσον αφορά τον άλλον στον ΕΟΤ , άστο καλλίτερα… μυρίζει… ψάξτο…
Βασίλης Κ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Β.Κ. και μεταφέρω αποσπάσματα από δημοσιευθείσα μελέτη του ΙΝ.Σ.Ε.Τ.Ε. - Ινστιτούτο Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων με τίτλο «Επενδύσεις σε Δημόσιες Υποδομές για την προσέλκυση επενδύσεων του Τουριστικού Τομέα»
«… Ο εμπλουτισμός και η αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος απαιτούν ένα σύνολο δράσεων για την ενίσχυση των υποδομών, κυρίως στις μεταφορές αλλά και στην ενέργεια, την ύδρευση, την διαχείριση των απορριμμάτων, κλπ. Η ενίσχυση των υποδομών μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στις αναπτυξιακές προοπτικές του τουριστικού τομέα, καθώς και στην ποιότητα ζωής των μόνιμων κατοίκων.»
«…Στον κατάλογο έργων περιλαμβάνονται δημόσιες επενδύσεις σχετικές με:
✓ Αεροδρόμια
✓ Λιμάνια και Μαρίνες
✓ Έργα οδικής σήμανσης και ασφάλειας
✓ Έργα κοινής ωφέλειας όπως
▪ Επάρκεια Ύδρευσης
▪ Διαχείριση υγρών και στερεών αποβλήτων
▪ Αναμόρφωση και προστασία παραλιακών μετώπων
▪ Προστασία ακτών από την διάβρωση
▪ Αντιπλημμυρικά έργα
✓ Έργα ενίσχυσης εμπειριών
▪ Δημιουργία δικτύου μονοπατιών και περιπατητικών και ποδηλατικών διαδρομών
▪ Βελτιώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και πολιτιστικά αξιοθέατα
….
Τι από όλα αυτά διαθέτει ο Δήμος μας για προσέλκυση τουριστικών επενδύσεων ;

Ανώνυμος είπε...

Αααα ρε Τραχανά κοιμάσαι όρθιος

Κριτων είπε...

ΠΕΡΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΝΤΑΣΗΣ
Οι τουριστικες επενδυσεις στην χωρα ειναι εντασεως κεφαλαιου στις μεγαλες μοναδες των νησιων ,χαλκιδικη κλπ.
Αυτο σημαινει μικροτερη δαπανη στο κοστος εργασιας αλλα μεγαλυτερη στην παγια εγκατασταση.
Η επιδιωκομενη αποσβεση συν κερδος ειναι αποτελεσμα bussines plan βασει καποιων πραγματικων στοιχειων.
Εντος αυτου του πλαισιου οι οποιες θετικες ή αρνητικες τοπικες συνθηκες λαμβανονται υπ οψιν.
Παραλληλα ο σχεδιασμος περιλαμβανει το υπο του κρατους ΕΣΧΑΔΑ και ενδεχομενα αλλους περιοριστικους παραμετρους.
Οταν λοιπον μια επενδυση συμβασιοποιειται(βλεπε κρατικη γη)
δεν εχει αναγκη λαικης υποδειξεως ειτε αυτο προερχεται απο το Δημο ειτε απο συλλογικοτητα η απο εναν γραφικο ανωνυμο!
Συνεπως εαν στην περιοχη μας ευοδωσουν αντιστοιχες επενδυσεις ιδιωτικου κεφαλαιου,αυτο δεν θα ειναι αποτελεσμα κριτικης η διαμαρτυριας ή και αναδειξης μειονεκτηματων αλλα ωριμης αποφασης της αναδοχου εταιριας.
Φυσικα αναγνωριζω την υφισταμενη κατασταση στην πολη των ΚΒ,,αλλα ολα "παιρνουν διορθωση" τηρουμενων των αναλογιων,(αεροδρομιο δεν υπαρχει).
Δεν αναγνωριζω ομως αποψεις "λειψες" σε γνωση και μονοδιαστατες!
Η Λουτροπολη δεν ειναι αποτελεσμα μιας τυχαιοτητος αλλα με μια μακραν ιστορια(δεκαετιες) τουριστικης εμπλοκης.
Θα συνεχισει να δινει εισοδηματα( με διακυμανσεις ισως),αλλα δεν θα ελθουν συνθηκες συρικνωσης (βλεπε Αγ. Κωννο).
Επισης πρεπει να ειπωθει οτι οι νεοι που θα συνεχισουν την πορεια τους μετα απο τους σημερινους μαλλον θα ειναι καλυτεροι (δεν εννοω τους εκλεγμενους )
Στην ελευθερη οικονομια τα λαικιστικα αντανακλαστικα καποιων δεν διαμορφωνουν καταναγκασμο στην τοποθετηση του χρηματος ,αυτες ακολουθουν την ..."οσμη " του κερδους!
Στο τελος δεν ειμαστε και κομουνιστες!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε Βασίλη καραμητρο έρχεσαι εσύ να κάνεις μαθήματα σε μένα για τουρισμό? Μήπως ο πρόεδρος του καινούριου είναι του Χάρβαρντ ή της Σορβόνης και δεν μπορεί ούτε να κλαδεψει ένα δέντρο? Εγώ δεν είπα να καθαρίσει όλη την παραλιακή, να καθαρίσει αυτά που δείχνει η δημοσίευση και αν δεν είναι άξιος να κάνει αυτά να πληρώσει με το μισθό που παίρνει ένα άτομο να τα κάνει. Δηλαδή θα του πει ο μπασκετμπολιστας γιατί έκανες τα αυτονόητα και δεν με ρώτησες? Και αν του πει να του απαντήσει γιατί έτσι γούσταρα χωριό μου είναι. Μην προσπαθείτε σε μένα να καλύψετε την ανεπάρκεια και την αχρηστία των φίλων σας. Σαν εσάς τρώω 100 για πρωινό.,,,Φυσικά και οι κινήσεις του Μήτση από το 2002 είναι επενδύσεις γιατί πήρε ένα μέτριο ξενοδοχείο και το έκανε 5στερο και δουλεύει τόσος κόσμος εκεί,ειδικά από τον Άγιο Κωνσταντίνο που τους βλέπω έχουν καλή διαβίωση και είναι καλοπληρωμενοι. Ο μητσης με την ανανεωμένη ισαμπελα το 2003 με τα καλοκαιρινά ραντεβού άδειασε τις παραλίες του Αγίου από νέους. Δεν ξέρω αν θα επισκευάσει τα παλιό ξενοδοχεία αλλά τα λουτρά σίγουρα θα τα φτιάξει. Για την επένδυση στο κάμπινγκ έχω ξαναπεί, το τοπίο δεν είναι ότι καλύτερο για αυτό του δίνουν μπροστά ιδιωτική παραλία και ενοικίαση του κουνιαβιτη για να τον δελεάσουν και θα γίνει, εσύ παρακαλάς να μην γίνει το ξέρω. Σε μυρίζω από τα γραπτά σου είσαι ψευτοαριστεροκομμουνιστης με δεξιά τσέπη. Το κλασικό ελληνικό στυλ αριστερου τυπου κουτσουμπα με βίλες και καφέ στο Κολωνάκι.

Ανώνυμος είπε...

Σωστος!μοιρασε πονο ..!

Ανώνυμος είπε...

"σαν εσάς τρώω 100 για πρωινό.,,,"
Κώστα... σήμερα λοιπόν κει που περπατούσα, σκόνταψα σε κάτι και έπεσα.... διαπίστωσα μετα από εξονυχιστικό έλεγχο ωρών ότι ήταν η δική σου ...
Για να μην έχουμε ρε φίλε τραβήγματα με μηνύσεις και δικαστήρια..μην την αφήνεις ανεξέλεγκτη και μάζεψε την σε παρακαλώ...θες να έχουμε τίποτα κατάγματα. Φιλικά στο λέω.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ξέχασα να σου απαντήσω στην τιμή του οικοπέδου. Οταν λέω τιμή στην παραλία καινούριου λογική εννοώ ότι δεν μπορεί να ζητάει ίδια με του καλαμου. Το αεροδρόμιο πουλήθηκε 1 δις σχεδόν, κάποιος άλλος μπορεί να έδινε 2 αν γινόταν κανονικός διαγωνισμός, 10 δεν θα έδινε κανείς. Για να αγοράσει κάποιος οικόπεδο το πρώτο πράγμα είναι η τιμή να είναι λογική. Έχουν έρθει αγοραστές στον Άγιο πιο παλιά και όταν τους είπαν κάποια εκατομμύρια ευρώ για ελαιώνα στον κάμπο φύγανε τρέχοντας.,,,,7.09 πρέπει να στο πει ένα ινστιτούτο ότι χρειάζονται όλα αυτά για να έρθει τουριστική ανάπτυξη? Κάποια τα έχουμε παθε, σταθμό τρένου, λιμάνι, λίγο πιο πάνω ε65 και Λαμία Ρίο Αντίρριο. Υποδομές έχουμε και θα έχουμε περισσότερες σύντομα. Αεροδρόμιο δεν θέλουν οι βλακες οι λαμιωτες. Ο διαμανταρας μου έλεγε στο φμπουκ ότι δεν το σηκώνει η περιοχή και έχουμε της Αγχιάλου. Του είπα ότι με τέτοια ανίκανα μυαλά σαν εσένα δεν είναι τυχαίο που η Φθιώτιδα πάει όλο προς τα πίσω.,,,Αυτά που λέει ο κριτων έχει δίκιο σε όλα. Τα καμένα έτσι όπως είναι τώρα δεν μπορούν να συντηρησουν όλα τα μαγαζιά της παραλιακής, για αυτό κάποια είναι κλειστά. Οταν θα γίνουν οι 2 επενδύσεις ίσως, όχι 12μηνο βέβαια. Υπάρχει παραλιακό κενό από το σισυ έως το παράδεισο που έχει γίνει συνήθεια και κανείς δεν θέλει να το αλλάξει. Τα χάλια του Αγίου Κωνσταντίνου τα έχει δημιουργήσει η απραξία του αστικού κόσμου του 80.Ηρθε ο καθένας έκλεισε τις παραλίες και ο φαρμακοποιός, γιατρός, ψαροπωλης, χασάπης, μηχανικός, αρχιτέκτονας, έμποροι, ξυλουργοι, μαναβηδες,μεγάλο αγρότες δεν αντιστάθηκαν. Ποιος θα το έκανε οι εργάτες? Και ο πατέρας μου μέσα στις ευθύνες, όταν είχαμε πάει Κέρκυρα και είχε δει σιτα στην θαλασσα το 84 φώναξε την αστυνομία και είχε κάνει μήνυση, στο χωριό του που έβλεπε μάντρες κοιμήθηκε μαζί με τους άλλους. Τώρα για πρώτη φορά μετά από συνεχή 70 χρόνια στην θέση του μπικου κανακαρη σκοτάδι και έπονται και άλλα δίπλα σύντομα. Ο αστικός κόσμος φέρνει ανάπτυξη και φαγητό στις κατσαρόλες. Αυτοί τα λαμογια κερδοσκόποι που τους λένε. Γιατί υπάρχει χασοσκοπος? Όπως είχε πει ο βγενοπουλος

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας σήμερα το πρωί την από 16 Ιουνίου 2024 του Κυρίου Δημάρχου Κυρίου Κυρίου Κυρμανιδη κ το κάλεσμα που κάνει στους πολίτες να βάλουν πλάτη για τον Δήμο που στην ουσία είναι ένοικος για τα επίμενα πέντε χρόνια απολαμαβανοντας τη λάμψη , την διαφήμιση , την προβολή αλλά κ τον βιοπορισμό ταυτόχρονα με πληρωμένες ασφαλιστικές εισφορές (που όλοι μας αγκομαχούμε να τις καταβάλουμε όντας ελεύθεροι επαγγελματίες) μόνο αλγεινή εντύπωση μου προκαλεί και ένα μεγάλο ερωτηματικό. Να βάλουμε μαζί πλάτη όντας εσυ απολαμβάνεις τα παραπάνω προνόμια ; Φυσικά κ πρέπει να σέβομαι πρώτα τον εαυτό μου , τους συντοπίτες μου κ να μην επιβαρύνω τους ανθρώπους που δουλεύουν για την βελτίωση της καθημερινότητας μας με επιβλαβείς πράξεις αλλά στην ουσία να συνεχίζεις την τακτική όλων ότι παραλαβές καμένη γη όπως εννοείς με το ότι όλα είναι παθογένειες του παρελθόντος , εάν δεν μπορούσες Ηλία Κυρμανιδη ας μην αναλαμβανες , εάν συνεχίζεις να ψάχνεις φαντάσματα του παρελθόντος κ δεν μπορείς παραιτήσου , έχεις ικανότατους συμβούλους που μπορούν να αναλάβουν κ να τα φέρουν εις πέρας όπως στα ιατρεία τους , στα ιδιωτικά τους γραφεία , στα μαγαζιά τους. Όποτε εάν δεν μοιραστείς και τα προνόμια της θέσης μη μιλάς για τους πολίτες δεν σου επιτρέπεται . Στρώσου στη δουλειά κ άλλαξε τον τόπο , οδήγησε τον ξανά ψηλά κ μην ψάχνεις για εξιλαστήρια θύματα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε αφηστε τον Κιμ ησυχο.
Κοιταξτε τα χαλια μας, που αναψε ο κ@λος μας απο το πολυ καθησιο.
Ευτυχως που το good boy ο Μιζοκούλης θα δωσει κοινωνικο μερισμα για ακομη καλυτερο φρεντοτσινο

ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Το μπλοκ είναι για τα κανένα Βουρλα τι τσαμπουνάς για τον κουλι. Ασχολησου με τον Δήμο μας

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ πολυλογά Τραχανά ανακάτεψες τόσα πράματα που όλα μαζί θυμίζουν μια κακή ‘’ρώσικη σαλάτα’’
Αφού θες να γράφεις, μάθε τουλάχιστον να γράφεις σωστά...
Πάμε τώρα σε αυτά που λες…

Ξέρεις τι αντιμισθία παίρνει ένας πρόεδρος κοινότητας; 300 €. Με αυτά να πληρώσει τον εργάτη; Ρε δεν πας καλά. Πρόσεξε την πολυφαγία…

Οι επιδοτούμενες επενδύσεις του Μήτση της 1ης μίσθωσης μπορεί να έδωσαν δουλειά σε κάποιους από την περιοχή (10-12 ώρες ημερήσιας εργασίας για 5-6 μήνες και μετά ταμείο ανεργίας με πληρωμή από τους φόρους σου) αλλά η προστιθέμενη αξία στην περιοχή σχεδόν μηδαμινή… λόγω πολιτικής με βραχιολάκι !
Ακόμα δεν έχει υπογραφεί η 2η- νέα σύμβαση, εσύ που ξέρεις τι θα κάνει ο Μήτσης;

Για ποια επένδυση στο κάμπινγκ μιλάς; Η ισπανική εταιρεία που το πήρε έχει μόνο project στα χαρτιά σε διάφορες χώρες. Άσε να δούμε, τι θα κάνει, αν θα κάνει και μετά το συζητάμε.

Όσον αφορά το ‘’οικόπεδο’’ ούτε κατάλαβες τι εννοούσα. Όταν σου δείχνουν το ‘’φεγγάρι’’ μην κοιτάς το δάκτυλο ! Εγώ σου μίλησα για επενδύσεις τουριστικές και εσυ μου μιλάς για τα οικόπεδα του Καινουρίου. Από IQ σχίζεις !

Ρε τι λαγωνικό είσαι εσύ; Μυρίζεις τα γραπτά μου και σου λένε οτι είμαι… ψευτο αριστερο κομμουνιστης με δεξιά τσέπη; Μπράβο ρε το βρήκες.
Εσύ τι είσαι εκτός από… κολοτούμπας.
Τώρα βλέπω πως τακίμνιασες και με τον Κρίτωνα.

Βασίλης Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΚΑΣ απλα!

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη Κ. μπροστά σου ο τραχανάς είναι προφεσορας των Παρίσιων. Αι μαζεψ

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Αφού ρε κεφτέ είναι κακή ρωσική σαλάτα αυτά που γράφω πως τα ξεχωρίζεις? Ναι ρε από τα 300 ευρώ να δώσει τα 50 σε ένα εργάτη να καθαρίσει το χάλι που βλέπουμε και να αγοράσει κιμά με τα υπόλοιπα 250 για όλο το μήνα. Απορώ γιατί να πληρώνονται πρόεδροι που δεν προσφέρουν. Και τι θες να κάνει ο μητσης να κρατάει τους υπαλλήλους και το χειμώνα να αεριζουν τα δωμάτια? Τώρα γίνεται αυτό πρώτη φορά? Πληρώνω φόρους αν έχω κερδίσει λεφτά για να ζήσουν άνεργοι. Και εγώ αν ήμουν μεροκάματο και έμενα άνεργος θα ζήταγα ταμείο ανεργίας. Είσαι τόσο άσχετος, κάποιος που έχει λεφτά να έρθει σε 5στερο έστω και με γκρουπ δεν έφαγε ποτέ έξω στα καμένα και δεν ήπιε ποτό επειδή φόραγε βραχιολακι? Πόσο κεφτές είσαι? Ο μητσης γυάλισε το τόπο τον έκανε ιλουστρασιόν τον έκανε κοσμοπολιτικο. Πριν το Μήτση τα καμενα περίμεναν πότε θα κατέβουν οι τσοπαναραιοι της Λαμίας και οι κρονοι του Αγίου Κωνσταντίνου. Και εγώ σου εξηγώ ότι ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο δεν χάνει την αξία του από ένα σάπιο παγκάκι. Είσαι Έλληνας κομμουνιστής φαίνεται, ο μητσης εχθρός, οι επενδύσεις δεν θα γίνουν, γεμισες το μπλοκ μιζέρια, μπορεί να είσαι και του παμε. Ο άγιος κωννος έχει πολλούς τέτοιους σαν εσένα για αυτό έχει αυτά τα χάλια. Ναι ρε κολοκυθοκεφτε αν ο κριτων τα λέει όλα σωστά γιατί να μην το επιβραβευσω? Δεν έχω προκαταληψεις με κανένα. Εγώ τον έφερα στο βενιζελισμο από το καραμανλισμο που πίστευε και οι αλήθειες πρέπει να λέγονται οποιους και να πονάνε. Σήμερα πήγα Κάλαμο και είδα ότι ο δήμος έχει βάλει 30 ομπρέλες μαζεμένες δίπλα η μία στην άλλη ακριβώς δίπλα στο μπιτςμπαρ και αυτό δημιουργεί ανταγωνισμό. Αν το μπιτςμπαρ δίνει ακριβά το φρεντο στο χέρι και τα ποτά αναψυκτικά ο λουομενους θα παίρνει από την πλατεία ή από το σούπερ μάρκετ. Μια ξαπλώστρα 30 ευρώ κάνει και θα πηγαίνει στις δωρεάν ομπρέλες του δήμου. Αυτό πρέπει να γίνει και στο ασπρονερι και σε όλες τις καλές παραλίες. Πολύ καλή κίνηση. Το καλό να λέγεται. Βέβαια είναι μικρό για τα δικά μου οράματα στην καλύτερη παραλία της Φθιώτιδας με αδιέξοδα βόρεια και νότια.

Ανώνυμος είπε...

Γεωργιου προεδρος Καινουργιου. Κωστακη Τραχανα δεν με γνωριζεις μαθε λοιπον δεν ειμαι της σορβονης οπως αναφερεις ειμαι ατομο του πεζοδρομιου και τιμη μου. Ακουσε λοιπον η παραλια Καινουριου με τρακτερ απο το χωριο εχουν κοπει τα χορτα με εθελοντες εχουν κλαδευτει οχι ολλα τα δεντραμε μηχανημα μαντρας εχουν μαζευτει τα σκουπιδια εσυ δεν υποχρεωθηκες εγω και λαμπες απο το μισθο 300 ευρω αγορασα και θα το ξανακανω, και ομπρελες έβαλα και διαγραμηση με τη βοηθεια της περιφερεις. Ημουν και το 15.19 προεδρος με το δικο σου δημαρχο τα ίδια γινότανε Κατσε στο χωριο σου και μην αναφερεις για το καθε πρόεδρο αν δεν γνωριζεις πραγματα. Σου απαντησα επωνημα

Ανώνυμος είπε...

Καλλα του απαντησες προεδρε . Ολλα στο καιρο τους 5 μηνες δημοτική αρχή οχι 9 χρονια

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά είσαι φάουλ.
Χαμήλωσε λίγο την έπαρση. Δεν εισαι ο μόνο έξυπνος και όλοι οι άλλοι μαλάκες και άχρηστοι. Περιορίσου σε αυτά που ξέρεις καλά πχ την παραλία του Αγίου και άσε τις άλλες τις περιοχές. Έστω ρώτα πρώτα, μάθε καλά, και μετά γράψε. Το ότι έχεις ένα απλικασιον ή ένα πληκτρολόγιο και γράφεις σε ένα μπλοκ δεν σε κάνει αυτόματα σοφό και αλάνθαστο όπως πολλές φορές νομίζεις.
μαζέψου

ένας φίλος σου

Ανώνυμος είπε...

Απορώ με κάποιους που ασχολείστε με τον τραχανά ακόμη.....ξερόλας και επαναστάτης του πληκτρολογιου. Μην το κάνετε και εσείς όπως τον άλλον.
(Κράζεις? Θαυμαζεις)

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Κάποιος κάνει μια δημοσίευση για την παραλία καινούριου που σε εκθέτει Κάποιος γράφει ότι είσαι για τα μπάζα και δεν μπορεί ο αντδρχος να συνεργαστεί μαζί σου. Καποιος γράφει ότι παιρνεις λίγα λεφτά και δεν φτάνουν. Γιατί 3 μέρες δεν βγαίνεις να μας πεις το έργο σου και ότι το μισθό σου το προσφερεις στην κοινωνία του καινούριου να σε χειροκροτησουμε? Γιατί δεν δημοσιεύεις την προσπάθεια των εθελοντών και όλα όσα κάνετε? Μόνο να κερδίσεις έχεις από το φως στο μπλοκ.Ακολουθεις την ελληνική παπαρα άκου βλέπε σωπαινε?Μπορεί να σου κάνει ζημιά στην πολιτική καριέρα? Φτιάξε και αυτά τα λίγα στο λιμανάκι να είσαι κομπλέ. Και προσπάθησε να συντηρήσεις το γήπεδο γιατι είναι δίπλα στο στολίδι του κέντρου υγείας, άσε τι λέει ο μπασκετμπολιστας ότι δεν αξίζει το καινούριο χόρτο α εθνικής.

Ανώνυμος είπε...

Κωστακη ελλα μια μερα να σε κερασω καφε να κανουμε μια βολτα μεσα στο χωριο στη παραλια στο κομβο. Ειμαι περηφανος για τους κατοικους του χωριου μου που παντα βοηθανε οπιος και αν ειναι προεδρος προεδροςΑν δεν βοηθανε στο χωριο σου προβλημα δικο σου. Βλεπω το συνεχιζεις στηριζω το χωριο μου και αυτο στυριζει εμενα. Σε προκαλω ελλα να βλεπεις με τα ματια σου. Κανε υπομονη 5 μηνες οχι 9 χρονια. Δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Προεδραρα μου δείξε μας με φωτογραφίες εδώ στο μπλοκ την δράση σας των 6 μηνών να σε χειροκροτησουμε. Να βουλωσεις τα στόματα αυτών που σε λοιδωρουν.

Ανώνυμος είπε...

Αρχοντα απο ιο το Καινουριο πηρες τα χαπια σου;

Ανώνυμος είπε...

Ότι τι δηλαδή πρόεδρε μας λες εδώ; Θες επιβράβευση; Ο Τραχανάς είναι το πρόβλημα σου; Καλά κάνει και τα χώνει και κριτικάρει για να μην χρειάζεται να αγοράζεις λάμπες εσύ από τον μισθό σου. Ρε δεν έχετε πάει σχολείο μερικοί εδώ μέσα;

Ανώνυμος είπε...

Το καλά και το όλα με ένα λάμδα (λ) μάθε να γραφεις σωστα 😂😂