12 Ιουνίου 2024

Καμένα Βούρλα - Προσοχή! Απόπειρα τηλεφωνικής εξαπάτησης πολιτών

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μεγάλη προσοχή!

To τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται περιστατικά εξαπάτησης των πολιτών μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, στις οποίες επιτήδειοι ισχυρίζονται ότι καλούν από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, προσπαθώντας να αποσπάσουν ευαίσθητα στοιχεία όπως ΑΦΜ, κωδικούς ηλεκτρονικών τραπεζικών υπηρεσιών κ.λ.π.. 

Συστήνουμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να απέχετε από οποιαδήποτε παροχή ατομικών στοιχείων όπως τα παραπάνω.

Ο Δήμος Καμένων Βούρλων δεν ζητά σε καμία περίπτωση κωδικούς πρόσβασης σε τραπεζικούς λογαριασμούς! 

Συνεπώς κάθε τέτοιο τηλεφωνικό αίτημα είναι απόπειρα εξαπάτησης!

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτος απο τους πονηρους που θελουν να μας εξαπατησουν παριστανοντας τους δημοτικους υπαλληλους υπαρχουν και επωνυμοι που μας δουλευουν ψιλο γαζι... οπως ο υποψηφιος δημαρχος κ BLOOM που την αδεια των 500 τμ που εχει για ξαπλωστρες την εχει κανει ακορντεον... τα Σ/Κ απλώνεται περαν των 500 και τις καθημερινες μαζευεται στα 500 !
Και ο δημος, το λιμενικο και η αστυνομια, κανουν πως δεν βλεπουν...
κ BLOOM για να δουμε το προσεχες Σ/Κ θα κανεις το ιδιο;
Εχω σημερινες φωτο θα βγαλω και το Σ/Κ και θα τις στειλω στην εισαγγελια για τα περαιτερω...

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος σου ειπε οτι οποιος ειναι υποψηφιος δημαρχος μονο απο αυτο καθαγιαζεται.
Μπορει να παιρνει το "μπονους" συμμετοχης και να το εξαργυρωνει στις "ποτιστρες" του οινοπνευματος συνοδευομενος απο θαυμαστες,αλλα μεχρι εκει.

Ανώνυμος είπε...

Αν έχεις τα κακαλα προχώρα

Ανώνυμος είπε...

Αρτιμελης ειμαι και τα εχω στην σωστη θεση, λαμογιο δεν ειμαι να τα πινω με τον αποτυχοντα δηθεν ηγετη και κυριως ανοητος να μην καταλαβαινω γιατι τον υποστηριζετε!

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς νερό ο Άγιος Κωνσταντίνος
Από το απόγευμα της Τρίτης (11/6) έως και τώρα αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα με πέρυσι, χωρίς νερό στην περιοχή μας.
Δίνεται λύση, μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος;
Ένας κάτοικος της περιοχής

Απο - https://www.lamiareport.gr

Ανώνυμος είπε...

Ρε αποτυχημένε κομπλεξικέ που σε πείραξαν οι παραπάνω ομπρέλες το ΣΚ. Πάντα υπάρχει αρκετή ελεύθερη παραλία. Το θέμα στο Ασπρονέρι είναι το πάρκινγκ. Αυτό ζορίζει. Αν ο καθένας μας προσπαθούσε για το καλύτερο και όχι να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα θα είχαμε πολύ καλύτερη εξέλιξη στον τόπο μας. Δυστυχώς όμως το σύστημα, μας θέλει τεμπέληδες και ρουφιάνους. Κοίταξε να κάνεις κάτι για να βελτιώσεις τη ζωή σου και σταμάτα να ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Όλη η κάτω πλατεία κέρδιζε κάτι από το καράβι, μην τρελαθούμε τελείως. Για αυτό έχει πέσει μια μελαγχολία τώρα,ακόμα και το ρακαδικο και η ψησταριά που άνοιξαν φέτος πόνταραν κάτι και από αυτό. Ναι κάποιοι συνήθως γυναικοπαρεες έρχονται με λεωφορείο και φεύγουν με λεωφορείο και όταν κατεβαίνουν από το καράβι αγχώνονται και πάνε κατευθείαν στο ΚΤΕΛ για να μην χάσουν την θέση για Αθήνα και μπορεί να πίνουν καφέ στο 22.Οσοι έχουν αμάξι και έχουν παρκάρει Άγιο ή κατεβαίνουν με αμάξι από καράβι είναι πιο χαλλλαρρα και μερικοί τρώνε στον Άγιο αφού οι τιμές είναι πιο φθηνές απο τα νησιά και ο πεζόδρομος της κάτω πλατείας προσφέρει ποιότητα. Ήταν 5 μαγαζιά και τώρα είναι 4 δυστυχώς που κέρδιζαν από το καράβι. Όλα στον Άγιο είναι μετρημένα κουκιά και ξέρουμε ακόμα και τι οδοντόκρεμα χρησιμοποιεί ο καθένας. Το κράτος τα έχει ζυγίσει όλα και επιδοτησε το μαντουδι, απλά το έκανε τώρα και φαίνεται άσχημα στον Άγιο.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Οι εκλογές τελείωσαν οι εξελίξεις τρέχουν. 12,35 τηλ 210 3385501 δέχτηκα τηλέφωνο από την προϊσταμένη της γενικής γραμματείας πρωθυπουργού. Με ρώτησε για την κατάσταση αυτή στον αιγιαλο και αν αυτά μπορεί να έχουν νομιμοποιηθει. Στον δημόσιο χώρο δεν μπορεί να νομιμοποιηθει τίποτα της είπα. Προχωρήστε ότι κάνατε στην Μύκονο μπουλντόζα και ισοπεδωμα της είπα ο άγιος κωννος πεθαίνει.Θα το δει όλη η Ελλάδα και θα σας αποθεωσει. Θα τα μεταφέρω στον πρωθυπουργό είπε. Je sui optimist

Ανώνυμος είπε...

Η Ευβοια πρεπει να βελτιωσει το οδικο δικτυο της γιατι δεν ειναι μονο αξιολογο και μεγαλο νησι,
αλλα απο Κυμη με συνδεση Σκυρο και απο Μαντουδι με συνδεση Σκιαθο εξυπηρετουνται ολο το χρονο οι αναγκες των νησιων οχι μονο για τον τουρισμο.
Μαζι λοιπον και ο Βολος εχουβν ακτοπολοια απο τρεις μεριες.
Ο Αγιος κωννος ηταν μεσα στον σχεδιασμο δεκαετιες,τωρα δεν ειναι.
Ο Μωλος ειχε μονοπωλιο την Μεση εκπαιδευση και αρχικα χωρις κτηριακες δομες .Οταν τις εφτιαξε ομως ηταν αργα διοτι οι εξελιξεις αλλαξαν.
Ολα υποκεινται σε αλλαγες τιποτε δεν ειναι δεδομενο εκτος της βλακειας του αχαλινωτου
δικαιωματισμου.
Εχει δικιο ο Τραχανας για την παραλια, ας μην περιμενουν καποιοι να ειναι αιωνια καταπατητες !

Ανώνυμος είπε...

Ααα το ότι απλώνεται ο άλλος πέρα των Ορίων δεν είναι πρόβλημα Ε; Αυτό είναι τρώω την κατσίκα του γείτονα. Το Πάρκιν είναι το μόνο θέμα σου; Α ρε χωριαταροι

Ανώνυμος είπε...

γιατι θα μας κανετε νταντα;

Ανώνυμος είπε...

ποια εισαγγελια φιλε μου? η εισαγγελια θα ζητησει να ενημερωθει απο την αστυνομια..αυτοι θα πουνε τα παραμυθια τους και ουτε γατα ουτε ζημια..ασε που μπορει να βρεθεις και μπλεγμένος..εκεινη την ωρα που συμβαινει πρεπει ολοι να διαμαρτυρηθουν..ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη..δυστυχως..

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε να δούμε αν θα κάνεις ότι λες, αρτιμελή 2:15

Ανώνυμος είπε...

Μου κανει εντυπωση που ο Μωλος δεν βγαζει μιλια.
Οι ανθρωποι ειναι ευρωπαιοι ολα τα προβληματα τα χειριζονται χωρις φωνες!
Ουτε ακουγονται για τον σταθμο του τρενου που δεν λειτουργει. .
Πηραν δικαιωματικα τα δημοτικα συμβουλια στο χωριο τους, κοιτανε καιτα αγροτικα τους και παει λεγοντας .
Εμεις εδω στον Αγιο ειμαστε μερα νυχτα στην πλατεια να τα βαλουμε με τον Νταγιαν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ. ΑΛΛΟ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΩ. ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Α/ Κ ΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΑΚΑΤΑΛΗΛΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε κάνε κάτι η αγέλη σκύλων που απο τις επτά το πρωι κυκλοφορούν επι της βασιλειάδη , στο κεντροκό σημείο της πόλης τρομακρατούν το κόσμο που θελουν να περπατήσουν και σεις ζωοφιλόφιλοι που αγαπάτε περισσότερα τα ζωα απο τους ανθρώπους , το σκύλο σας να τον εχετε σπίτι σας για ολη τη ζωή του οχι μονο εξι μήνες και ύστερατο αφηνετε ελευθερο γιατι σας κουραζει. Οποτε σχηματιζεται η αγελη . Ωραιος ο νομος για τη προστασια των ζωων αλλα πρεπει να υπαρχει και η προστασια των ανθρωπων . Παιρνει καθε πολιτης την αστυνομια και απαντηση ειναι ευθυνη εχει ο Δημαρχος, ο δημαρχος λεει η ζωοφιλικη. Κ Ο Κ . ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛ ΕΧΕΙ ΓΥΦΤΟΥΣ , ΑΓΕΛΗ ΣΚΥΛΩΝ,ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΟΤΑΜΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΜΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ ΑΠΛΩΣ ΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΑΛΛΑΣΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τα σκυλιά που είναι πριν το λιμάνι εκεί στις ταβέρνες που επιτίθενται καθημερινά σε ανθρώπους δεν τα βλέπει κανένας? Όποιος τα ταίζει να τα βάλει σπίτι του μέσα, και όχι στο δρόμο. Θα φάνε και κανα παιδί. Ντροπή σε αυτή που τα ταίζει εκει και θεωρούν τον δρόμο σπίτι τους.

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο εκεί.
Σκυλιά στην παραλία Καινούργιου, στα Καμένα, στο Ασπρονερι. Τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση; Ο σύλλογος για τα αδέσποτα που είναι; Είχε γίνει καλή διαχείρηση παλαιότερα έχω ακούσει.. όπως όλα στην περιοχή μας. Οι αντιδήμαρχοι θα κάνουν τίποτα για τα σκυλιά; Ο Πασχαλης που είναι; Τον έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ να μας καθοδηγήσει.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !
Ο ΞΑΝΑ ΨΗΛΑ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ...
ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟΛΕΓΑ...
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΛΟΓΩ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ...
ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ... ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑ !

Ανώνυμος είπε...

Απλά δεν μπορεί να αντεπεξέλθει....γιατί χαλάτε την ζαχαρένια σας? Η δικαιολογία θα είναι έτοιμη, ότι παραλάβαμε χάος και εμείς τα κορόιδα θα πηγαίνουμε να ρίχνουμε τα ψηφαλακια. Αυτοί είμαστε ....να μας φάνε τα σκυλιά, και στον Άγιο να μην έχουν νερό να πιουν.

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά στον Άγιο τους είπε θα τους κάνει Ν Κηφησιά προεκλογικά και πως το πρώτο έργο θα ήταν να μην μείνουν ξανά χωρίς νερό χα χα χα τώρα πάνε να γίνουν Ν Αγναντη και μείναν από νερό 10 Ιουνίου που να έρθει και ο Αύγουστος

Ανώνυμος είπε...

Τον Αύγουστο θα πηγαίνουν στο Καινούργιο να κάνουν μπάνιο!!!Καμία σωτηρία!

Ανώνυμος είπε...

Η πρόεδρος όμως περσυ τέλος Ιουλίου σχολίαζε μαζί με όλο της το σόι σε αναρτήσεις φίλων της έλεος και διαφορά κοσμικά (Ουγκάντα κτλ) φέτος τ θα κάνει για να την δω ….