06 Ιουνίου 2024

Τα υδροπλάνα «πιάνουν» Φθιώτιδα και αλλάζουν την εικόνα σε 5 λιμάνια!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ταχύτερες μετακινήσεις και μοναδικές τουριστικές εμπειρίες με υδροπλάνα δρομολογεί ο νομός Φθιώτιδας, με την απόφαση να προχωρήσει στην απόκτηση πέντε νέων υδάτινων πεδίων στους κόλπους του.

Ειδικότερα το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας, με μπροστάρη τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Πρεμέτη και πρωτεργάτη στο όλο project της περιφερειακής ανάπτυξης των υδροπλάνων τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό προχωράει σε συνεργασία με την Hellenic Seaplanes για την αδειοδότηση και δημιουργία σταθμών υδροπλάνων σε 5 λιμάνια του νομού και συγκεκριμένα σε Αρκίτσα, Ράχες, Γλύφα, Θεολόγο και Λάρυμνα.

Τα έργα στους προορισμούς αυτούς αποτελούν προτεραιότητα για το Λιμενικό Ταμείο, καθώς η άφιξη των υδροπλάνων στοχεύει στην καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των υποδομών τους. Πλέον με τα υδάτινα πεδία οι προορισμοί γίνονται πιο λειτουργικοί από άποψη μεταφορικής προσέγγισης αλλά και περισσότερο ελκυστικοί, με τα υδροπλάνα να δημιουργούν ευκαιρίες εναέριας τουριστικής περιήγησης πάνω από αξιοθέατα όπως την ευρύτερη περιοχή στο μεταλλουργικό εργοστάσιο της Λάρυμνας, το σπήλαιο της Φώκαινας, το φράγμα του Μόρνου, τη μεγάλη αμμώδης παραλία της Αρκίτσας κ.α.

Η Φθιώτιδα στο ίδιο δίκτυο υδροπλάνων μαζί με Εύβοια, Σποράδες και Αττική!

Τα υδάτινα πεδία της Φθιώτιδας σε Αρκίτσα, Ράχες, Γλύφα, Θεολόγο και Λάρυμνα ανοίγουν το δρόμο για άμεση διασύνδεση της Φθιώτιδας με τα υδατοδρόμια της Εύβοιας σε Αιδηψό, Αλιβέρι, Κάρυστο, Κύμη, Χαλκίδα και τις υποδομές υδατοδρομίων και υδάτινων πεδίων σε Σκόπελο, Αλόννησο και Σκύρο. Σε συνδυασμό με το αυξανόμενο ενδιαφέρον για υδάτινα πεδία στην Αττική, πέραν του εγκεκριμένου στο Λαύριο πλέον μιλάμε για ένα δίκτυο υποδομών Στερεάς Ελλάδας που μπορεί να στηρίξει έμπρακτα το project των υδροπλάνων και να απογειώσει πολύπλευρα την εικόνα των προορισμών του.

Η διακοπή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων από τον Αγ. Κωνσταντίνο … δημιουργεί κενό το οποίο θα καλύψουν τα υδροπλάνα!

Παράλληλα με την ανάπτυξη των υδάτινων πεδίων, έρχονται και τα υδατοδρόμια σε Αγ. Κωνσταντίνο και Στυλίδα να διευκολύνουν τη μεταφορική διασύνδεση της Φθιώτιδας. Την αναγκαιότητα των υποδομών για υδροπλάνα και εύκολη μεταφορά έρχεται να ενισχύσει ο ξεσηκωμός των κατοίκων και επιχειρηματιών από την ξαφνική διακοπή στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Αγ. Κωνσταντίνο προς Σποράδες, με αποτέλεσμα το πρόσφατα εγκαινιασμένο λιμάνι της Φθιώτιδας να υποβαθμίζεται παρά να αναβαθμίζεται και ειδικά μέσα στην έναρξη της τουριστικής σεζόν!

Μέσω του προσεχούς υδατοδρομίου, τα υδροπλάνα έρχονται εμπράκτως να καλύψουν το μεταφορικό  κενό που δημιουργεί η διακοπή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, με γρήγορα και ευέλικτα αεροπορικά ταξίδια που μπορούν να εξυπηρετήσουν πτήσεις προς τα λιμάνια των Σποράδων μέσα σε 15’-20’.

Ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτής Π.Ε. Φθιώτιδας τοποθετήθηκε για τις προοπτικές που ανοίγει η δημιουργία δικτύου υδροπλάνων στην Στ. Ελλάδα: «Η πρωτοβουλία για τη δημιουργία υποδομών υδατοδρομίων σε πέντε λιμένες της Φθιώτιδας έχει σημαντικό αναπτυξιακό πρόσημο για την Περιφερειακή Ενότητα. Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έχει αδειοδοτήσει ανάλογες εγκαταστάσεις σε περιοχές της Εύβοιας και νησιά των Σποράδων. Συνεπώς, είναι εφικτός ο στόχος να αναπτυχθεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υδάτινων πεδίων στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα το οποίο, με τις αναγκαίες επενδύσεις και όρους ασφάλειας, να είναι βιώσιμο, εξασφαλίζοντας πολλαπλά οφέλη για τη Φθιώτιδα και τις υπόλοιπες περιοχές».

Διαβάστε όλο το άρθρο στο tvstar.gr

82 σχόλια:

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Το συγκεκριμένο ποστ το πρότεινα εγώ να το βάλει. Επειδή υπάρχουν ακόμα τα συναισθήματα από το φερυμποτ των σποραδων που έφυγε από τον Άγιο το συγκεκριμένο ποστ δημιουργεί παρεξηγήσεις γιατί είναι ελιππες στην επεξήγηση. Είδα στο φμπουκ την αγανάκτηση. Φαίνεται ότι ο άγιος πάλι αδικείται και δεν θα έρχονται εδώ ούτε υδροπλάνα. Ενώ δίπλα στην αρκιτσα που έχει συνέχεια καραβια θα πάνε και υδροπλάνα. Στην αρκιτσα και ράχες κλπ θα γίνουν υδατινοι χώροι για μονο προσγείωση και απογείωση υδροπλάνα.Στον Άγιο και Στυλίδα θα γίνουν πλήρης υδατοδρομια με ανεφοδιασμό καυσίμων κλπ δηλαδή κάτι πιο οργανωμένο .Στο σημερινό δημοσίευμα του γαλαξίας τσανελ το εξηγεί καλύτερα ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου. Ας χαλαρώσουν οι αγιοκωνσταντινιωτες δεν θα αδικηθουμε όπως παλιά ή καλύτερα δεν θα αυτοαδικηθουμε.Ειμαι αισιόδοξος ότι θα πάνε όλα καλά και καράβι και υδροπλάνα. Φέτος και του χρόνου κρουαζιεροπλοιο δεν θα έρθει σίγουρα, το 26 ίσως.,,,,,Αυτός ο κασελακοταιλερ θα κάνει το Μητσοτάκης εισοβιος πρωθυπουργός.,,,,,Το ασπρονερι είναι εντός δημ κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου και το καθαρίζει ο αντδρχος Αγίου. Αν ο κυρμανιδης θέλει να ανεβάσει τα καμενα θα έπρεπε να αλλάξει σύνορα δημοτικών κοινοτήτων και να μπει το ασπρονερι στην κοινότητα καμένων βουρλων. Τα καμένα δεν έχουν παραλία καθεαυτή έχουν μόνο εντός ιστού.,,,,,Κυρμανιδη κάνε κάτι για το μωλο μεγάλο, πεζοδρομηση κεντρικής πλατείας. Λεωφορείο από πάνω και φορτηγά για λιμάνι από δίπλα.Μην τους ρωτήσεις όχι θα σου πουν απλά καντο με μελέτη οργανωμένα. Τζάμπα σε λένε κυρμ γιονγκ ουν,άλλαξε τους αιώνα με το ζόρι να σε θυμούνται 50 χρόνια μετά.

Ανώνυμος είπε...

Κρίτων και Τραχανάς αντιστέκονται στον ΚυρμΓιονγκΟυν, τους ενώνει ότι είναι πρώην Πιπιλικοι..

Ανώνυμος είπε...

Διαχρονικα ο θεσμος της τοπικης αυτοδιοικησης ηταν και ειναι η αντιπροσωπιση της τοπικης κοινωνιας εναντι τριτων.
Αν καποιοι εχουν διαφορετικη αποψη ,προφανως θετουν υπο κριση συγκεκριμενες ενεργειες της διοικησης ως προσωπα και οχι τως θεσμο.
Ο φιλελευθερος περιοριζει το ευρος της προσωπικης κριτικης και επικεντρωνεται στο θεμα και στην συγκεκριμενη ενεργεια οχι ποιος το διαχειριζεται .
Ετσι βλεπει νηφαλια δεν οπαδοποιειται και κυριως δεν ειναι μνησικακος(χωριατης) .
Ο φανατισμος της πλατειας ειναι συμφυτος του πολιτικου δογματισμου.
Συνεπως δεν τιθεται το ζητημα της προτιμησης στο προσωπο του Αιρετου αλλα στο παραγωμενο εργο.
Καθε πολιτικη περιοδος εχει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα .
Ειμεθα υποχρεωμενοι να ανιχνευουμε τα θετικα η αρνητικα αποδεχομενοι μια πραγματικοτητα.
Αυτος ο τροπος σκεψης ειναι η ουσια του φιλελευθερου ,οτι αλλο ειναι φενάκη.

Ανώνυμος είπε...

Λένε οτι την Κυριακή έχουμε εκλογές.
Αληθεύει;
Ψηφίζουμε ή Απέχουμε ;
Και αν ψηφίσουμε, ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ;

Ανώνυμος είπε...

Οι κολεκτιβιστες ψηφιζουν συστημικα .
Οι Αριστεροι πλευση
Οι θρησκοληπτοι Νικη
Οι Αναρχικοι ΑΝΤΑΡΣΙΑ
Οι φιλελευθεροι Δημιουργια κοινωνια πολιτων
Αποχη πανε ολοι οι αηδιασμενοι, και απογοητευμενοι!

Ανώνυμος είπε...

Κυρμανιδη φιλε δαγκωτω
Πλέον κ στην ευρωβουλή

Ανώνυμος είπε...

Οταν Κατσικωνεσαι γιατι να ψαχνεσαι!

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα πηγα μια βολτα στο ασπρονερι και πραγματι υπαρχουν πολλα προβληματα, μια αλαξιερα δεν εχει πορτα, μεταξυ των 2 μπιτσ μπαρ δεν υπαρχει καδος αποριματων, τα ντους λιγα και δεν δουλευουν, και ο αιγιαλος ενα ματσο χαλια. Αυτα για την ελευθερη ζωνη γιατι τα μπιτσ ολα καλά. Λες να το κανει επιτειδες ο κιμ; δεν λες καμια κουβεντα στον αντιδημαρχο νταγιαν να κανει κατι;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Σε τακτοποιησα άμεσα, αύριο θα πας ασπρονερι και θα νιώσεις ότι είσαι στην τρανή αμμουδα.

Ανώνυμος είπε...

https://korinthostv.gr/%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BC%CF%8C-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%B7-%CE%B2%CF%85%CF%84%CE%B9/

Ανώνυμος είπε...

https://www.google.com/amp/s/www.tovima.gr/2024/06/07/society/isthmos-tis-korinthou-ekserragi-vytioforo-me-kaysima-kleisti-i-athinon-korinthou/amp/

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι να μη ξανασυμβεί ποτέ στο Δήμο μας..... καλή μας τύχη ΑγιοΚωσταντινιώτες.

Ανώνυμος είπε...

Πωωωω, μη λες τέτοια χτύπα ξύλο.
Φαντάζεσαι να γίνει στη πλατεία, μπροστά στο Γυμνάσιο, στην εκκλησία και να έχει και κόσμο, στην πλαζ, στον Καροπλέση...

Ανώνυμος είπε...

https://www.lifo.gr/now/greece/megali-fotia-stin-athinon-korinthoy-meta-apo-anatropi-fortigoy

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα σας και καλό Σαββατοκύριακο!!
Μια απορία έχω.
Υπάρχει αντιδήμαρχος στα καμένα βουρλα;
Το καινούργιο και το Ρεγγινι ανοικουν στα καμένα,ο αντιδήμαρχος που είναι;
Θα μας φάνε τα σκουπίδια,λακούβες στους δρόμους,πολλά φώτα παραλια Καινούργιου δεν ανάβουν και το χειρότερο απ’ολα αμέτρητα οικόπεδα σαν ζούγκλες,έρχεται καύσωνας διαρκείας από βδομάδα.. τι θα κάνετε;
Βγαίνετε μόνο όταν υπάρχει φωτογράφος να βάλετε την μούρη σας και να χαχανιζετε.
Οι πρόεδροι των τοπικών είναι σε άλλον πλανήτη,πιέστε κανα τσιπουράκι και όλα καλά.
Εύχομαι να μη έχουμε καμία φωτιά γιατί θα καούμε ζωντανοί.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι δυνατον να παει ο τοπος μπροστα ,οταν οι φανατικοι του ολυμπιακου και ο λαικισμος τους τους δινει θρασος να λενε στην προεδρο τοπικης κοινοτητος '" βρε καλως την !!!! Γκρειντερ θες για το χωτιο...παρτ' τα αρχιδια μου τωρα!!!!

Ανώνυμος είπε...

μηπως η κυρια ειχε γινει η ιδια πολυ φανατικη και προκλητικη..η κολοτουμπα γυρισε μπουμεραγκ.και τι περιμενετε ..αυτη η γουρνα αυτο το γαλα βγαζει..ο ενας κοιταει να βγαλει το μάτι του αλλου ..σημερα εμου ..αυριο εσου...δυστυχως αυτος ειναι ο μεγαλυτερος ποθος τους..οποιος βγαινει στη δημαρχια η στις κοινοτητες κοιταζει να εκδικηθει τον άλλον...ας κοιταξουμε λοιπον πρωτα το ποιον των ατομων που ψηφιζουμε μηπως και αλλαξουμε ροτα...

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να ηταν η προεδρος της Κομνηνας ηταν γυναικα και ο ολυμπιακακιας αιρετος δεν νομιμοποιειται ενα αιτημα πολιτικο για μηχσνημα οδοποιοιας να απαντα με γενετησια αναφορα.

Ανώνυμος είπε...

ειπαμε...η γούρνα...το μπομεραγκ...η κολοτουμπα..

Ανώνυμος είπε...

Να καθαρίσετε τα οικόπεδα σας.
Υπηρέτες τελείωσαν.
Αν γίνει κάτι εσείς θα την πληρώσετε όχι ο Δήμος.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα η αποβαση στην Νορμανδια το 6\6\44 αν δεν το ξερεις εγινε και με την συμμετοχη αποβατικου στολισκου με Καικια απο το χωριο σου με αρχικαπετανιο τον Καραλιβανο!!!
Αρα μας χρωστανε ενα πλοιο να κανει το δρομολογιο με τα νησια με καπετανιο ενα
ντοπιο ιδεολογικα διαδοχο του .
Ποιον προτεινεις εσυ;

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε ο πιπίλας είχε δώσει σε εταιρεία με αμοιβή 20 χιλ.ευρω να συνταχθεί μελέτη για διάδρομο υδροπλάνων στον Άγιο. Μήπως είναι η αιτία που έκοψαν πέρα τα πλοία; Πλάκα κάνω. Λέτε να ανέθεσε, να πληρώσε και μελέτη να μην εγινε;
Ας το ψάξει ο ΞΑΝΑ ΨΗΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις τι γίνετε με τις παραλίες μας;
Έχουμε ξεφτιλιστεί τελείως,όλο βγάζουν βιντεάκια από τις παραλίες ως ακατάλληλες.
Δήμαρχος,αντιδήμαρχος υπάρχουν; Βλέπουν;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ρε φίλε βγάζει βιντεάκια από τις παραλίες;
Γιατί είναι ακατάλληλες;

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν εχω καταλαβει γιατι πηραν αδεια για ξαπλωστρες ο ΚΑΜΙΝΟ, ο ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ και ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
Με τον ΝΕΟ ΝΟΜΟ δεν τις δικαιούνται γιατί πρέπει να υπάρχει ελεύθερη ζώνη κάθετα και παράλληλα προς τη θάλασσα, τουλάχιστον 5 μέτρα από την ακτογραμμή
Το τοπικό ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΤΣΕΤΑΣ ας το ψάξει και ας το καταγγείλει…
Και να θυμάστε το ‘’ταγκό’’ χορεύεται από 2 χορευτές…
ΕΞΟΥΣΙΑ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ !

Ανώνυμος είπε...

Τα Γκαλοπ δειχνουν ΝΔ, σωστα μεχρι εδω.Ομως δειχνουν και 55-60% Αποχη,αρα θα ψηφισει το 40-45%.
Αυτη η μεγαλη ταση Αποχης δειχνει την αξια της εκλογης των βολεμενων με 35000/μηνα.
Αυτοι η "Ξυστες" ειναι σε αποδοση εργου δυο φορες χειροτεροι και εικοσι φορες καλυτερα αμειβομενοι απο τους ΔΥ.
Οι Αγ Κων/τες επρεπε να πανε μαζικα στην Αποχη,αλλα που τετοια ενσυνειδητη πολιτικη συμπεριφορα απο εθελοδουλους του Κρατισταν.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μωρη ρουφιανα 8:50 που δεν εχεις χωρο να κανεις μπανιο στον Καταραχια, στο Καμινο και στον Παραδεισο. Τι τα θες τα 5 μετρα μωρη φακλανα; Δεν χωραει ο κωλος σου να περασει ρε φαλαινα;
Σιχαματα

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος στην δημοτική αρχή για την απαράδεκτη εικόνα που έχουν οι παραλίες μας.
Τι κάνετε ρε; Όπως λέει και ο παραπάνω μάλλον το ταγκό χορεύετε με δυο…
Ποιος είναι αντιδήμαρχος υπάρχει;
Δήμαρχε αλλά έταξες προεκλογικά.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν έχουν μπει ομπρέλες όπως άλλες χρονιές στις παραλίες;
Γιατί δεν έχουν καθαριστεί οι παραλίες;
Για να πηγαίνουμε στις επιχειρήσεις και να μας γδέρνουν;
Α μήπως δεν έχετε προλάβει ακόμα λόγω φόρτου εργασίας ε;
Πρόεδρος καμένων Βουρλων και Καινούργιου όλα καλά;

Ανώνυμος είπε...

Ο Νόμος “ΠΕΡΙ ΑΙΓΙΑΛΟΥ και ΠΑΡΑΛΙΑΣ” κάνει ξεκάθαρο ότι ο αιγιαλός και η παραλία είναι κοινόχρηστα πράγματα δηλ. είναι δημόσιο αγαθό που πρέπει να μπορεί ο πολίτης τον να απολαμβάνει δωρεάν.
Οι ΔΗΜΟΙ οφείλουν να φροντίζουν τις παραλίες και ν’ αναρτούν στην ιστοσελίδα τους τα στοιχεία κάθε παραχώρησης.
ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ πρέπει να αναρτούν σε εμφανές σημείο στον ενοικιαζόμενο χώρο πινακίδα με τα προσδιοριστικά στοιχεία της παραχώρησης (συντεταγμένες, τον αριθμό της απόφασης παραχώρησης και το διάγραμμα της παραχώρησης)
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ μέσω της εφαρμογής my coast μπορούν να καταγγέλλουν τυχόν παραβάσεις .
Tο MyCoast app είναι εφαρμογή για κινητές συσκευές (mobile application), μέσω της οποίας μπορούν οι πολίτες να ενημερωθείτε για τις ενεργές παραχωρήσεις απλής χρήσης αιγιαλού ή παραλίας.
Αυτά για όσους επιμένουν να χορεύουν "ταγκό" επειδή έχουν μάθει να κάνουν τις "δουλειές" τους λαδώνοντας.
Έ΄Δήμαρχε, και οι δήμαρχοι δεν είναι υπεράνω νόμου
Το "ΚΥΜΑ" ΤΗΣ ΠΕΤΣΕΤΑΣ μεγαλώνει και μπορεί να σε παρασύρει...
ΚΠ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον Νομο!

Διαφωνω με την παρανομια!

Ποιοι ειναι εποπτες του νομο;

Ποιοι ειναι οι παρανομουντες;

Ποιο το γενικο οφελος η ζημία;

Γιατι οι εμπλεκομενοι ειναι μεικτοι?

Γιατι οι αγανακτησμενοι ψηφιζουν συστημικσ και ποσο ευθυνη εχουν;

Στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε δήμαρχε και αντιδήμαρχοι,κάνετε όλοι μαζί δημοσιεύσεις για το ποδόσφαιρο,για τις εκλογές,για αστακομακαροναδες…(που τα βλέπει κόσμος που πεινάει) και ότι άλλο χαζομάρα σας κατέβει.. γιατί κανείς από σας δεν έχει κάνει μια ανάρτηση για το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου;
Και καλά ο δήμαρχος άντε έχει τους λόγους του.. εσείς ρε ρεμάλια γιατί δεν λέτε τίποτα; Άβουλα όντα. Δεν έχετε γνώμη;
Τα αυτονόητα της καθημερινότητας που γράφουν και οι από πάνω γιατί δεν κάνετε τίποτα; Αν δεν μπορείτε γιατί δεν κάνετε μια παραίτηση ως ανικανότητα;

Ανώνυμος είπε...

Ακουστηκε οτι τους καλεσε το ισραηλ να το εκπροσωπησουν στην διαπραγματευση για τους ομηρους επειδη η Χαμας μονο τους καρυωτες θεωρει ισαξιους με αυτην!!!

Ανώνυμος είπε...

Διανεμονται δωρεαν υποθετα απο τον Δημο.....
Ευρυτατος σχολιασμος κοινωνικος
Ισχυει?
Αυτα ειπωθηκαν στον Αγιο Κωνσταντινο !

Ανώνυμος είπε...

Ποιός ανέφερε ότι τα φώτα δεν ανάβουν? Κάηκαν τα φθηνά κινέζικα λέντ ????
χαχαχαχα

δώσε ξανά στο wifi, δώσε ξανά στα led χαχαχαχ

Δεν υπάρχει σωτηρία με τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Πλερωνε μ.... δημότη. Εσύ ο χαζός και αυτοί οι "έξυπνοι της παρεας"

Ανώνυμος είπε...

10.31 μμ, ξυραφι εισαι,δωσε μας και εμας λιγη απο την νοημοσυνη σου!
Παντως το καλυτερο ηταν -" Πιπιλα γυρνα πισω...κανανε λαθος! Χαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

Κουιζ:
Ποιος ειναι ο αιρετος του δημου που ειναι πρωτος στην σειρα καθ υψος στην παρελαση,
μετα ομως την εντολη....μετάβολήηηη?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά εκτός απ το νινί που σέρνει καραβι,γινεται και το αντιστροφο.Το καράβι(κρουαζιερόπλοιο)σέρνει ψηφοφόρους .Μπραβο στους Αγιοκωσταντινιωτες που έπιασαν τον εκλογικό στόχο της ΝΔ για 33 τα κατο και την απογείωσαν όπως τα υδροπλάνα...Πότε είπαμε θα γίνει η επόμενη διαμαρτυρία για το δρομολόγιο που χαθηκε?και κυρίως σε ποιον θα απευθυνεται?Στην απέραντη γαλάζια θαλασσα?Μπορει να φταίνε και τα ψάρια, σκεφτείτε λίγο και αυτή την εκδοχή....

Κριτων είπε...

O TEMPORA O MORES

Ο Κικερων δινει με την φραση αυτη"Ω καιροι ω ανοητοι"την επιτομη στην τοπικη πολιτικη σκεψη

Το αποτελεσμα των ευρωεκλογων στον Αγιο Κωννο ειναι αντιστοιχο της ατομικη επιθυμιας για αναδιανομη και οχι περι του γενικου οφελους
Το Πελατειακο κρατος δινει ελπιδες σε αυτο και ο πολιτης το ελπιζει χωρις να υπολογιζει το κοστος και ποιος το πληρωνει,αλλωστε υπαρχουν κρατικα αγροκτηματα με τα λεφτοδενδρα!

Κατα την ιδια λογικη και η επιθυμια για συνδεση πλοιου με τις β. Σποραδες -που δεν συνδεει αναγκη(συγκοινωνια) αλλα μια χρονικη μικρη περιοδο-,αναγαγεται σε απαιτηση -κοστοβορα-σε συσχετιση με την προσφατη επενδυση στο λιμανι ,που ειχε βεβαια πιο μακροπροθεσμο σχεδιασμο.

Φυσικα δεν απευθυνομαι σε ιδεοληπτικους κρατιστες αριστεροδεξιας αποκλισης που
δεν μπορουν να ξεχωρισουν την πραγματικοτητα απο την επιθυμια.

Λεει λ.χ. ο Πατερουλης της Αναδιανομης-'θα αυξησω εισοδηματα ,θα μειωσω φορους'! χαχαχα! Μα το ενα αναιρει το αλλο,ομως ειπαμε εχει ακροατηριο.
Λεει ο "Ροζ γατος" θα αυξησω εισοδηματα θα μειωσω φορους, αλλα θα τα παρω απο τα νησια keyman!χαχαχα! Τελεια αφαιρεση,ομως εχει ακροατηριο.

Η πολιτικη οικονομια στον ελευθερο δυτικο τροπο δεν διατασεται,αλλα αυτορυθμιζεται.
Ο Μπικος εκλεισε την παλαια καφετερια ,ζητω η νεα καφετερια του Μπικου.
Χωρει εδω παρεμβαση του Δημου εν προκειμενω; Συνεχιζουμε,τα μαθηματα φιλελευθερισμου....

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν βαζετε μια Πυγολαμπιδα ψηλα στον τρουλλο της Εκκλησιας να φωτιζει ολα τα Κ Βουρλα?

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα εχει η Μαριορη η πυγολαμπιδα της λειπει,αντε μωρη σε κανενα σφγανισταν να δεις τι σημαινει Μπουργκα.

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε το προηγούμενο σχολιαστή στον τρούλο της εκκλησίας σας.

Ανώνυμος είπε...

Βλεπω οτι τα έχετε βαλει με τους προέδρους. Υπαρχουν και δημοτικοί σύμβουλοι μην το ξεχνατε. Και ενα τελευταίο αν δεν ετρεχαν οι πρόεδροι δημοτικο φωτισμό δεν ειχαμε

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται αυτό… ευτυχώς έχουμε και τους προέδρους και έχουμε υπέροχες καθαρές παραλίες γεμάτες σκουπίδια,χόρτα,χωρίς ομπρέλες και άκρως επικίνδυνες… να’στε καλά προεδραρες μου!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα σου απαντήσω φιλε μου τη διοίκηση την εχει ο δημος και οι αντιδήμαρχοι, Τωρα που δεν εχουν λογο οι πρόεδροι ας τα λουστουμε ολλοι μαζι ψηλα δεν θελαμε

Ανώνυμος είπε...

Τι λόγο δεν έχουν ρε συ μας δουλευεις;
Θες να μου πεις ότι εσυ θελεις να κόψετε τα χορτάρια,να καθαρίσετε τα σκουπίδια,να φτιάξετε τα χαλασμένα και δεν σε αφήνει ο δήμαρχος ή οι αντιδήμαρχοι;
Αν είναι έτσι πες το μας να ξέρουμε ποιους θα φτύνουμε…

Ανώνυμος είπε...

Οταν ασχολείσαι με την τοπική αυτοδιοίκηση πρεπει να το εχεις να γουσταρεις να προσφερεις στο πολιτη. Υπαρχουν κοινότητες που και χορτα εκοψαν και δρομους καθαρισανε με εσωτερικη βοηθεια κσι με βοηθεια πανω απ το δημο. Ο κοσμος βλεπει και κρινει

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρωστε λιγο. Καθαριοτιτα υπεύθυνος εργατων Παπανικολαου Σωτηριος. Βλάβες και υπεύθυνος μηχανηματων που θα παει το καθε μηχανημαΓκολφομητσος Πανος. Τα παραπονα εκει να μην τρελαθουμε κιολλασ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον προηγούμενο ξερω προεδρο που ζηταει πραγματα απλα και η κοροιδια παει συνεφο

Ανώνυμος είπε...

Αν θελετε να δειτε το σωματειο των ΑΜΕΑ της περιοχης ειναι ευκολο,κοιταξτε τους εκλεγμενους εχουν καψει φλαντζα.

Ανώνυμος είπε...

Κάπως έτσι..

Ανώνυμος είπε...

Βρε αγράμματε,ολοι οι πρόεδροι δηλαδή παλαιότερα και τώρα σε αλλά χωριά δεν έχουν αντιδημάρχους από πάνω;
Αν αισθάνεσαι ότι σε αδικούν και σε γράφουν γιατί δεν παραιτείσαι;

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τον νόμο για την χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου όταν παρεμβάλλεται εθνική οδός είναι απαραίτητη η γνωμοδότηση της αστυνομικής αρχής εάν υφίστανται λόγοι ασφαλείας της κυκλοφορίας πεζών ή οχημάτων που επιβάλουν την μη χορήγηση της απαιτούμενης άδειας.Για τα καταστήματά που παρεμβάλλεται εθνική οδός έχει ζητηθεί γνωμοδότηση? Ας απαντήσει ο Δήμος.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα εσυ τι θες και ξύνεσαι;

Ανώνυμος είπε...

Για ποια καταστήματα εννοείς;
Ποια τα παρεμβάλλει εθνική οδός;

Ανώνυμος είπε...

Πήγανε από καμένα για Άγιο και θα τα δεις στον δρόμο σου

Ανώνυμος είπε...

Λογω της κλιματικης αλλαγης μετατοπισθησαν τα συνορα της ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ εκτεινομενα απο τον Αγ Κωνσταντινο κ φτανοντας ΝοτιοΑνατολικα των Κ Βουρλων εως την κοιτη του ποταμου εις θεσιν Γαλαξια
Προσπαθειες καταβαλλονται να επιλυθει το θεμα της ανυδρης γης οσον αφορα την παρεμποδιση επεκτασης των συνορων εως το Ρεγγινι Φθιωτιδος
Εκατονταδες Αφρικανικα ζωα μεταναστευουν απο την Ουγκαντα (Αγ Κωνσταντινος)βορειως των Κ Βουρλων αναφερει το σχετικο δημοσιευμα εγκριτου ανταποκριτη Του National Geografic
O Δημος καταβαλλει καθε δυνατη προσπαθεια να αποτραπει η επεκτασις της ανυδρης Γης
Δεκαδες fireflies πετουν καθε βραδυ, σημαδι ιδιαιτερως ανησυχητικο.

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί δεν κάνεις καταγγελία;;

Ανώνυμος είπε...

Παμε το δημο ψηλά . Γιατι Κ Γιαννη Πλατανια μας πείρες στο λαιμο σου. Συκιωτη που εισαι ελλα πισω

Ανώνυμος είπε...

Παπανικολαου δυνατα άλλαξε τα φωτα σε ολλους

Ανώνυμος είπε...

Πιπίλα γύρισε πίσω.
Κάναμε λάθος.
Συγνώμη

Ανώνυμος είπε...

Τρολλακι όσο και να θελεις να παρασύρεις το blog άλλου δεν τα καταφέρνεις..
6 μήνες έχετε εξουσία και το μόνο που κάνετε καλά είναι να καβαλήσετε καλάμι,από τον αρχηγό σας έως τον τελευταίο.
Όχι ότι ο πιπιλας ήταν καλύτερος..αλλά εσείς το έχετε παραχεσει.
Η καθημερινότητα των δημοτών έχει γίνει χειρότερη από την Ουγκάντα.
Συνέλθετε γιατί θα σας πάρει το καράβι μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

Παπανικολαου αν ηξερες Ηλια τι παίζει πισω απο την πλατη σου Προσεξε τους προέδρους μονο εκει θα σωθεις κατι βλεπουμε και εμεις.,Ενας φιλος

Ανώνυμος είπε...

Θυμαμαι καλα.............περυσι στο ιδιο προβλημα ο Δημαρχος ο σημερινος εκανε σφοδρες επιθεσεις στον Κο Συκιωτη
Συνεπως δεν εχει σχεση το ποσο χρονικο διαστημα εχει την ευθυνη του Δημου
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ
Για να δουμε τις κινησεις του οι οποιες πρεπει να ειναι καθοριστικες
Μεχρι σημερα ασχολειται με αστακομακαραναδεςκ οστρακα σε δειπνα ....ανεβαζοντας φωτογραφιες τι τρωει...
Και εμεις εδω δεν εχουμε νερο.....στην ΟΥΓΚΑΝΤΑ,χωρα με νοημα η οποια χαρτογραφηθηκε μολις εχθες
Καμια περιοδο χαριτος λοιπον
Ειναι δημαρχος κ θα λυσει το προβλημα οπως ελεγε προεκλογικα........για να δουμε
Ενας αγανακτησμενος κατοικος της ΟΥΓΚΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Οι Πυγολαμπιδες δεν πινουν νερο
χαχαχαχα
Ευστοχο φιλε με τα fireflights

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια....αυτη η Στανη πως θα κανει το τυρι χωρις Νερο?
Για να μην ξεχνιομαστε....

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε μάγκες για όλα ο δήμαρχος φταίει..ωραίοι είστε.. και για την κλιματική αλλαγή και για τον καύσωνα και για όλα. Έχει λίγους μήνες που διοικεί αφήστε τα Πιπίλα γυρνά πίσω και βλακείες, συγνώμη σε κάποιον που ήταν λίγος αυτός και οι σύμβουλοι του; Ποιον θέλετε να σας φέρουμε για να είστε ευχαριστημένοι, τον Σαρλ ντε Γκωλ; Μείνετε εδώ με τους Τραχανάδες και λοιπούς να κράζετε.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ αυτον που ελεγε....ΨΗΛΑ ΞΑΝΑ ασχετως χρονικου διαστηματος που διοικει
Δηλ οταν μενουμε απο νερο θα περιμενουμε 6 μηνες?
Σαρλ ντε Γκωλ?
Τι να κανει αυτος μπροστα στον Δημαρχο!
Σαφως θα κραζουμε οταν εχουμε θεματα,αλιμονο.
Θα μας πειτε κ ποτε θα μιλαμε?

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΦΕΡΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΣΥΚΙΩΤΗ ΠΧ ΓΥΦΤΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΑΓΕΛΗ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΕΝΕΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΡΓΕΙ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΜΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΡΙΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΓΙΧΤΑ Κ Λ Π

Ανώνυμος είπε...

Ολη η δραστηριοτητα στο Παγκοσμιας εμβελειας κατασκηνωτικο κεντρο Καινουριου.Ταδε εφη ο Δημαρχος
Να τα λεμε κ αυτα!

Ανώνυμος είπε...

Η κατασταση θα ειναι ολο και πιο δυσκολη.
Αυτο δεν ειναι λογω εκλογικου δημοτικου αποτελεσματος.
Ουτε υπαρχει περιοδος χαριτος,αυτο ειναι για τσ χωριατοπαιδα .
Ο δημος εχει συνεχεια δεν πεφτει η αυλαια με την αλλαγη δημαρχων.
Το προβλημα ειναι οι πολλοι δημοτες που ειναι ανοητοι και τυρρανουν ,οχι οι λιγοι,που εχουν γνωση αλλα οχι δυναμη..

Ανώνυμος είπε...

Φερτε την Γαλάτω στον Δημο να παμε μπροστά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα το ξανά πω.

Πιπίλα γύρισε πίσω
Κάναμε λάθος
Συγνώμη

Και που είστε ακόμη

Να δείτε τι μας περιμένει μέχρι τέλος καλοκαιριού

Οι πληγές του Φαραώ και η κατάρα του Τουταγχαμών

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι πλάκα έχετε εδώ στο μπλογκ. Νομίζετε ότι τον αγγίζουν τα πικρόχολα σχόλια σας τον δήμαρχο;;;; Σας κοιτάει από ψηλά στο ανάκτορο του σαν Ναπολέων Βοναπάρτης και σας πτυει!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου τα παγκάκια είναι απ το Πιπίλα δεν είναι έργο του κ γι αυτό δεν έκανε και κάποια κοινοποίηση , διαφορετικά θα το ανέβαζε στο προσωπικό του λογαριασμό να είσαι σίγουρος

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι κακό οι πρόεδροι που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν να παραιτηθούν και να πάρουν άλλοι σειρά πχ στον Άγιο απ ότι έμαθα είναι απών και δεν ξέρω παρά πέρα τι γίνεται

Ανώνυμος είπε...

Ο λουκουμάς τι κάνει ρε που χάθκε? Που τσολιαστηκε? που έταζε λαγούς με πετραχηλια?

Ανώνυμος είπε...

Με τις ζαρτινιερες που έχουν φυτευτεί στην παραλία θα ασχοληθεί ο Δήμος? Εκτός και αν το θεωρούν αξιοθέατο

Ανώνυμος είπε...

Το φως στο λιμανιτουμωλου τι έγινε το έκοψε ο δήμαρχος λογοοικονομιας η λογω υδροπλάνων

Ανώνυμος είπε...

γνωμοδοτηση ποιανης αστυνομιας??? ποιανης πυροσβεστικής;ποιανου υγειονομικου;για προσγειωθειτε παρακαλω ...επιτελους δεν εχετε ακομη καταλαβει οτι απαραίτητη προυποθεση για να επιτευχθουν αυτα τα χαλια ειναι η συγκαλυψη???

Ανώνυμος είπε...

προτεραιοτητα η οικονομικη καλυψη των εκδηλωσεων και επισημων δειπνων στο κατασκηνωτικο κεντρο
Αληθεια τα χρηματα ειναι των Δημοτων η δικα τους?