02 Ιουνίου 2024

Άγιος Κωνσταντίνος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7:30' το απόγευμα της Δευτέρας (3/6) στο λιμάνι για την διακοπή των δρομολογίων από Άγιο Κωνσταντίνο προς Σποράδες.

Ανάστατη η τοπική κοινωνία του Αγίου Κωνσταντίνου, αλλά όλης της Φθιώτιδας, από την ξαφνική απόφαση διακοπής των θαλάσσιων δρομολογίων από το λιμάνι της Λοκρίδας προς τα νησιά των Σποράδων.

Η παύση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων έγινε με την έναρξη του καλοκαιριού και μετά τα πρόσφατα εγκαίνια του νέου λιμανιού του Αγίου Κωνσταντίνου, που ενώ θα περίμενε κανείς το λιμάνι να αναβαθμιστεί , αντιθέτως υποβαθμίζεται με σημαντικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία, σε μια πολύ δύσκολη εποχή.

«Οι πολίτες αυτού του τόπου ΑΓΩΝΙΟΥΝ! Γι 'αυτό τον λόγο απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα προς όλους όσους θέλουν να συμπαρασταθούν στα αιτήματα μας να παραβρεθούν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:30....», αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωσή τους οι Σύλλογοι του Αγίου Κωνσταντίνου.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης - κάλεσμα:
«Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι για πρώτη φορά στα χρονικά του τόπου μας, που σημειωτέον φέτος συμπληρώνει 180 χρόνια από τη σύσταση του, παύθηκαν τα δρομολόγια του καραβιού που συνέδεε το ιστορικό μας λιμάνι με τις Βόρειες Σποράδες . Σύμφωνα με την επίσημη απάντηση του υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, ο λόγος που απέτρεψε την παρουσία μίας συγκεκριμένης ακτοπλοϊκής εταιρείας να πραγματοποιήσει τα φετινά δρομολόγια ήταν οι καταγγελίες ενός αμελητέου αριθμού κατοίκων κ επαγγελματιών του τόπου. Καταγγελίες που σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν το σύνολο των κατοίκων και των επαγγελματιών .Οι λόγοι αυτοί προέκυψαν τώρα; Τόσα χρόνια που χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη γραμμή γιατί ποτέ δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα; Η διάσταση που δίνεται στο θέμα οδηγεί ξεκάθαρα στην αποθάρρυνση κ άλλων ενδιαφερόμενων εταιρειών και κατά συνέπεια στην εύρεση λύσης .Αναρωτιόμαστε λοιπόν τα εγκαίνια της 23/11/2023 παρουσία του Πρωθυπουργού καθώς επίσης κ πλήθους άλλων επισήμων γιατί έγιναν τελικά; Οι δηλώσεις του ίδιου του κ. Μητσοτάκη που μιλούσε για ένα λιμάνι κομβικής  σημασίας, που η επισκεψιμότητά του ήταν αυξημένη κατά την προηγούμενη χρονιά κ θα αποτελούσε δυνητικά προορισμό μεγάλων και μικρών κρουαζιερόπλοιων έπεσαν τελικά στο κενό ;Τελικά αυτό το τεράστιο έργο οδηγείται σε πλήρη απαξίωση και συνεπώς οι επαγγελματίες κ οι κάτοικοι του Αγίου Κωνσταντίνου δέχονται ακόμη ένα καίριο χτύπημα. Ένα πλήγμα που διαταράσσει την ίδια την ταυτότητα του τόπου μας, που από την αρχαιότητα είναι συνδεδεμένη με τη θάλασσα αλλά και την εικόνα μας ως δημοφιλής προορισμός στη συνείδηση εκατομμυρίων τουριστών η παρουσία των οποίων είναι πηγή ζωής για την τοπική αγορά, για την ευρύτερη περιοχή και τους κατοίκους της εν γένει.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της δυσμενούς για τον τόπο μας εξέλιξης πιστεύουμε ακράδαντα ότι η πολιτεία οφείλει να σταθεί αρωγός στην εξεύρεση ενδεδειγμένης λύσης. Πιθανολογούμε ότι μία λύση που θα αποτελούσε κίνητρο για τις ναυτιλιακές εταιρείες να επενδύσουν στην πραγματοποίηση δρομολογίου προς τις Βόρειες Σποράδες θα ήταν η επαναφορά της άγονης γραμμής που συνέδεε τον Άγιο Κωνσταντίνο με τη Λήμνο και κατά το παρελθόν συνετέλεσε στην οικονομική ανάπτυξη των εμπλεκόμενων περιοχών.

Οι πολίτες αυτού του τόπου ΑΓΩΝΙΟΥΝ! Γι 'αυτό τον λόγο απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα προς όλους όσους θέλουν να συμπαρασταθούν στα αιτήματα μας να παραβρεθούν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:30.

Με εκτίμηση,

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

50,6% έδωσαν οι Αγιοκωνσταντινιωτες στο μεγαλυτερο σοσια-ληστη, λαοπλανο, αρχιψευταρο Κουλη.
2 φορές περασε από το χωριό μας για να επιβλέψει κ επειτα να εγκαινιάσει ταχαμ δήθεν το λιμάνι που θα δένουν κρουαζιερόπλοια κ
πλοια για διεθνείς προορισμους,
Λουστείτε τον.
Καλά σας κάνουν φυτά.

Ανώνυμος είπε...

Μαύρες σημαίες, διαμαρτυρίες, ήρθε η ώρα να πάρουμε την τύχη του τόπου στα χέρια μας σύντροφοι

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι δάσκαλοι και καθηγητές λέμε όχι στην αξιολόγηση και από αύριο ξεκινάμε στάση εργασίας. Το απόγευμα στο λιμάνι να σώσουμε τον τόπο αυτό από την κατάρρευση.

Ανώνυμος είπε...

Στις πρόσφατες εκλογές το κυβερνών κόμμα και ιδίως οι δύο ντόπιοι υπουργοί υπερψηφίστηκαν από την μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων του Αγίου Κωνσταντίνου. Ας πάνε λοιπόν να διαμαρτυρηθούν σε αυτούς τους κυρίους που σήμερα κρύβονται. Θέλω να δω τα αποτελέσματα την προσεχή Κυριακή να δω αν θα ξαναψηφίσουν πάλι τον γκαντέμη. Κατά τα άλλα η διακοπή των δρομολογίων θα σημάνει και τον οικονομικό μαρασμό ολόκληρης της περιοχής! Κάτι πρέπει να γίνει......

Ανώνυμος είπε...

σιγά ρε παιδιά, χαλαρώστε, από τα καράβια δουλεύουν μόνο 10 μαγαζιά της πλατείας.
που το βρήκατε εσείς τον οικονομικό μαρασμό όλης της περιοχής? μην τρελαθούμε εντελώς.
δε λέω, δυσάρεστη είδηση, αλλά μην της δίνουμε μεγαλύτερο βάρος από όσο της αξίζει

Ανώνυμος είπε...

Απαιτηση της σημερινης συγκεντρωσης διαμαρτυριας θσ πρεπει να ειναι δρομολογιση κρατικου πλοιου κατα προτιμιση μεταγωγικο του πολεμικου ναυτικου ,να βαφτει στα χρωματα του Αρη Αγ Κωννου με την ονομασια "ο βορλοβος" και με προσωπικο "εξειδικευμενο" στην τεχνη της αεργιας απο την κρατικη Λαρκο!
Το δρομολογιο θα ειναι καθημερινο και θα δικαιουνται απαλλαγη εισητηριου για ημερησια μπανια ολοι οι Αριστεροι της περιοχης στα "Λαλάρια"Σκιαθου.
Ολος ο σχεδιαμος θα επιβαρυνει τον μεσο δημοτη μεσω
του ταμειου του Δημου με ειδικο τελος !!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραια,τι καλα
Πολυ μου αρεσει αυτη η κατασταση.Θυμαμαι με τον Κουλη οτι ο συνωστισμος για μια φωτογραφια μεγαλος.Πολιτικοι και Αρχιερεις ολοι μαζι με χαμογελα
Το πρωτο κρουαζεροπλοιο αναμενεται 8 Ιουλιου
Λεω για φαρο με πολυ δυνατο φως να μπει ο Δημαρχος στην κορυφη να φωτιζει ολο το λιμανι
Ενα ακομη επεισοδιο των Μεν και Δεν το οποιο ειναι συναρπαστικο!
Λολα να ενα μηλο
Πι Πι το παπι.....με καταγγελιες απο μπιτσομπαρα για τα απονερα του πλοιου διοτι το κυμα παιρνει τις ξαπλωστρες μαζι με τους Κω...ους που καθονται πανω σε αυτες με αποτελεσμα να βρεχονται οι κυριες με τα αντηλιακα και τρεχουν να πιασουν το μπαλακι της ρακετας που παιζει ο καλος τους
Φυσικα οι σημαδουρες του Δημου παντα λαμπουν και φωσφοριζουν εκει στο βαθος...
Λεω να γινει κ ενα ευχελαιο στο λιμανι παρουσια των αρχοντων του τοπου.........και θα λυθει το θεμα αμεσως.Για οσους αντιλαμβανονται τι σημαινει αυτο.
Περιμενουμε εναγωνιως το επομενο επεισοδειο να ερουν οι Πολιτικοι Αρχηγοι να σπασουν σαμπανια στο Κρουαζεροπλοιο χαχαχαχαχχααα
Αυτοι ειμαστε ΑΥΤΟΙ μας αξιζουν

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω. Αν δηλαδή σταματήσουν να υπάρχουν ταξί στον Άγιο θα φταίει η εκάστοτε κυβέρνηση? Έτσι είναι και με τα καράβια, οι πλοιοκτήτες βλέπουν τι τους συμφέρει και τι δρομολόγια δεν τους συμφέρει και πράττουν ανάλογα, κόβουν ή βάζουν δρομολόγια. Δηλαδή για 3 μαγαζιά που πουλάνε τυρόπιτες και άλλα 3 που πουλάνε σουβλάκια, και άλλα 3 που πουλάνε σωσίβια γίνετε τόσος ντόρος?

Ανώνυμος είπε...

Ρε τρολς ο δήμαρχος τι να κάνει αν η αστέρια λέει όχι;
Εκεί στον άγιο είστε για την θάλασσα όλοι;
Σας έταξε ο δήμαρχος κανένα καράβι και δεν το έκανε;
Να πάτε στον πρώην να διαμαρτυρηθείτε που σας έταζε…

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραχανάς δεν μιλάει τώρα που οι προηγούμενοι τα έκαναν σκα..α;; Ή μόνο τα βοτσαλάκια τον νοιάζουν και ο αιγιαλός; Το απόγευμα σε θέλω στο λιμάνι

Ανώνυμος είπε...

Η Διαμαρτυρια ειναι στα πλαισια επσναστατικης γυμναστικης.
Αν δεν τι κανουν οι αριστεροδεξιοι σοσιαληστες πως θα δικαιολογησουν την πλασματικη συνταξη τους στο καφενειο.
Κυριο ζητημα λοιπον ειναι ο φαντασιακος εχθρος,που εν προκειμενω ειναι ο κακος καπιταλιστης που ενω του δινει επιδοτηση το κολεκτιβιστικο κρατος του Κουλη δεν δεχεται να δρομολογησει πλοιο (αναγκαιο για τα νησια που δεν εχουν υλικα αγαθα τα οποια πρεπει να μεταφερθουν απο το λιμανι του Αγ. Κωννου)
Φυσικα η στηριξη απο τους δημοτες Σκιαθου - πολυμελη αντιπροσωπεια- ειναι δεδομενη!

Ανώνυμος είπε...

Τρελλαινομαι ...Αθηνα χωρις ταξι....ωραιο επιχειρημα..........χαχαχαχαχα
Δεν θα φταιει η Κυβερνηση αλλα εγω χαχαχαχαχαχα
Αντε για Αγιασμο κ Ευχελαιο .Ξερετε εσεις

Ανώνυμος είπε...

Καλο μεσημερι ...Αγλαια!

Ανώνυμος είπε...

Ο Σχεδιασμός του ΚΙΜ – ΓΙΟΝΓΚ – ΟΥΝ είναι η απαξίωση του Λιμανιού του Αγίου Κωνσταντίνου (για αυτό όλο αυτό το διάστημα δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου) έτσι ώστε να μην έχει δρομολόγια το Λιμάνι και στην πορεία να ενοικιαστεί για 50 χρόνια σε κολλητό του Ιδιώτη σε εξευτελιστική τιμή με το αζημίωτο βέβαια. Πάει να επαναλάβει το ίδιο ο ΚΙΜ που έκανε με το Λιμάνι των Καμένων Βούρλων σε νέα εκτέλεση. Τότε που ακόμη ήτανε κολλητάρια με τον Πιπίλα και με άλλους μαζί έπιναν τα Scots δύο - δύο ( πριν ακόμη τσακωθούν και διασπαστούν, για την εξουσία της Δημαρχίας, υπάρχουν και φωτογραφίες) Τότε που ακόμη ήτανε κολλητοί πίεσε τον Πιπίλα Ο ΚΙΜ να δώσει το Λιμάνι των Καμένων Βούρλων σε εξευτελιστική τιμή στον Κολλητό του Κολλητού του με το αζημίωτο βέβαια. Δυστυχώς έχουν κάνει τόσες βρωμιές Ο ΚΙΜ με τον ΠΙΠΙΛΑ που κρατάει ο ένας τον άλλο και εφαρμόζουν το νόμο της σιωπής. Αν δεν είναι έτσι ας το διαψεύσει ο Πιπίλας ότι δεν έγινε ακριβώς έτσι. Αυτό είναι ολοφάνερο και αποδεικνύεται ότι κρατάει ο ένας τον άλλο από το ότι ο ΚΙΜ δεν βάζει ορκωτούς Λογιστές να κάνουν έλεγχο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ στο Δήμο Καμένων Βούρλων. Γιατί αν το κάνει αυτό θα αποκαλύψει άλλες βρωμιές του ΚΙΜ ο ΠΙΠΙΛΑΣ που έκανε στην Περιφέρεια και για αυτό ξαποστείλανε από εκεί και τον φόρτωσαν στους Δημότες του Δήμου Καμένων Βούρλων. Ο ΠΙΠΙΛΑΣ έχει υποχρέωση ( αν θέλει να λειτουργήσει το Λιμάνι και να μην ξεπουληθεί ) να αποκαλύψει τις βρωμιές του ΚΙΜ – ΓΙΟΝΓΚ – ΟΥΝ πριν προχωρήσει Ο ΚΙΜ στο ξεπούλημα του Λιμανιού του Αγίου Κωνσταντίνου. Κάνει βέβαια κάποιο λάθος Ο ΚΙΜ το ότι οι ΑγιοΚωνσταντινιώτες (μετά το φούμο που φάγανε από τον ΚΙΜ) δεν είναι σαν τους Καμενοβουρλιώτες άπυροι και ανυποψίαστοι . Να το θυμηθείτε ότι οι Βουρλοβίτες είναι ικανοί να βάλουν τον ΚΙΜ σε κλουβί θαλάσσης και να τον κάνουν να κελαηδήσει και στο τέλος να πει και ένα ποίημα. Πάντως αν δεν παρθούν μέτρα χθες … χθες .. χθες για το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου πρέπει να γνωρίζουν οι Υπουργοί και οι Βουλευτές της Ν.Δ. ότι στις Ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία θα πιάσει πάτο στον Άγιο Κωνσταντίνο (το χαμηλότερο ποσοστό όλων των εποχών).

Ανώνυμος είπε...

Συνδεεεις λαθεμενα την μαρινα ΚΒ και τον Εντι Ραμα με το λιμανι ΑΚ και τον Κιμ.
Εκει εγινε τυπικος πλειοδοτικος διαγωνισμος ελαβε μερος μονο ενας[μπορουσε να καταστει ασυμφορος] αλλα ο Εντι Ραμα δεν το εκανε.
Εδω ο Κιμ ουτε κουνηθηκε αφου ο Σταικ. γαμαει και δερνει!

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρώστε, φτιαχτό είναι. θα έρθει ο σταικ ως από μηχανής θεός και θα ανακοινώσει ότι τα καράβια θα δουλεύουν κανονικά ρε.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Προς όλους τους χωριάτες φουστανελαδες που ονειρεύεστε λεφτοδεντρα ακόμα. Ο τουρισμός Αγίου Κωνσταντίνου έχει 12 κομμάτια σαν πίτα, τα 6 κομμάτια είναι η παραλία άγιος Λογγος που αυτή την στιγμή είναι φανερά τα 2 με την ταβέρνα καλαμου, το εν λογγο ,το πειρατή και μπλουμπει. Τα 2 είναι το λιμάνι με το αλερετουρ στις Σποράδες, τα άλλα 2 η ανάπλαση της πεο που ξεκινάει και τα άλλα 2 οι πεζοδρομοι. Έχω πολλά ένσημα στην Χαλκιδική και Πιερία πλαταμωνα νέους πόρους λεπτοκαρυα σκοτινα Κατερίνη κλπ και ξέρω καλύτερα από εσάς. Οταν κάνεις ακτιβισμό κάνεις για όλα. Εγώ που κάνω σε όλα ποιος έχει το πολιτικό αγωνιστικό και μεταρυθμιστικο ανάστημα να σταθεί δίπλα μου στο λιμάνι σήμερα? Οι επαγγελματίες που θέλουν να αεριστουν χωρίς να φυρανουν που λέγανε οι παλιοί και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτατο και 3 καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη? Ήρθε εδώ ο Καζαντζίδης ο Χανς μυλωνάς, οι δίπλα από το πατριαρχειο νότια και βόρεια και άλλοι και εφραξαν το μέλλον του τόπου και τις προοπτικές και αυτοί όλοι κοιτάνε να τους έχουν πελάτες και τους χαϊδεύουν? Εγώ δεν έχω το μαγαζί του αδερφού μου? Γιατί δεν το κάνω να τους γλύφω? Ώστε να τα παίρνω από αυτούς? Θα έρθει καράβι στον Άγιο ο Χρήστος σε κάτι τέτοια είναι αξιόπιστος για άλλα μεγάλα δεν κάνει, αεροδρόμιο στην Λαμία και διάνοιξη αιγιαλού. Θέλω να έρθει είναι κρίμα να μην έχει καθόλου αλλά αυτές οι βλακειες να γίνει γραμμή Λήμνος άγιος κωννος, έλεος ποιος σκέφτηκε αυτή την βλακεια να γινόμαστε ρεζίλι? Η Λήμνος εξυπηρετειται από Καβάλα. Γιατί δεν έγινε ακτιβισμός όταν δεν φτιάξαμε πεζόδρομους όλο τον σταυρό που είπε το πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης?Ή όταν δεν έγινε βιοκα πριν 24 χρόνια? Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει ένα τανκ σε κοσμοσυρροή χεστηδων. Το έγραψα πριν και ο γιαννακουρος το έσβησε. Μην σβήνεις όλο το ρεζουμέ. Οταν θα κάθεστε στο λιμάνι θσ κοιτάτε προς το βουνό γιατί πίσω οι φραγμενες παραλίες από την περιοχή του πατριαρχειου θα σας φωνάζουν, <>αλλά εσείς μαρμελάδα στα αυτιά θα κοιτάτε προς βουνό. Επαγγελματίες σκέτη απογοήτευση για αυτό δεν είμαστε μέλη. Στο τέλος της διαμαρτυρίας ψήστε σουβλάκια ξέρετε εσείς είστε καλοί αλλά βιολογικο κρέας νο πλαστικ!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Δεν φταίει ο γιαννακουρος, τα εισαγωγικά φταίνε. Οι παραλίες οι φραγμενες από την περιοχή του πατριαρχειου θα σας φωνάζουν "είμαστε και εμείς άγιος κωννος και μπορούμε να σας ταισουμε ρε μαλακες ξυπνάτε και ελευθερώστε μας "αλλά εσείς μαρμελάδα στα αυτιά και κοιτάτε προς το βουνό!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Κώστα έτσι ν ακούγονται κάποιες αληθειες

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΣΤΡΟΦΗ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΗ
Ο Φρουντ ειχε θεσει τον ψυχιατρικο ορο "Συστροφη",οταν αφορα την μαζα που στην φυση φαινεται με την αντιδραση στον κινδυνο του κοπαδιου της Σαρδελας!
Φυσικα η συμμετοχη σε αυτο προυποθετει διαγνωση κινδυνου εστω και ιδεολογικου.
Η θρησκεια το θετει αλλιως " Μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι"κυριολεκτικα οι εχοντες χαμηλο δεικτη νοημοσυνης και οχι οι ταπεινοι.Τουλαχιστον λεει αληθεια θελω πιστους χαζους και φοβισμενους.
Τι να πεις για την διαμαρτυρια
στο λιμανι του ΑΚ .Ακομη μια ΑΝΤΙΦΑΣΗ να ζητουν οι θιασωτες της δικτατοριας του προλεταριατου και οχι μονο,
να θεσουν τον μισητο καπιταλισμο(πλοιοκτητη) σε μαρξιστικες λογικες και
νορμες επιχειρηματικοτητος!
Περιμενω και οι ομιλιες να ειναι στηριγμενες βεβαια σε τεχνοοικονομικα στοιχεια για ενα ρωμαλεο μπισνες πλαν,που ο εχων την προθεση να πραγματοποιησει δρομολογια να τα λαβει σοβαρα υπ οψιν!
Δεν ξερει ο "Ταλας" και αναμενει οδηγιες απο το προλεταριατο!


ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Κριτων wellcome back amigo. Έχω μνήμη ελέφαντα την συστροφή την έχεις ξαναγράψει και το μοντέλο είναι ίδιο 100%.Όλοι οι διαδηλωτές σχεδον σταλινικοι? Ε όχι ρε φίλε. Στα γεγονότα που ζούμε ή θα ζήσουμε μακάρι να ήταν.Θα είχε επίδραση

Κριτων είπε...

Κ.τραχανα σωστα μαντεψες.
Μετα απο μια ηθελημενη αποχη
απο το μπλογκ επανερχομαι για τους ιδιους λογους που απειχα.
Τα προβληματα της τοπικης πολιτικης αναπαραγωνται.
"Το ενα λαθος το διαδεχεται το αλλο με ενθουσιασμο" συμφωνα με τον Τσωρτσιλ.
Μια γκροτεσκο κατασταση(λιμανι ΑΚ) δεν λυεται με την κωμωδια στην οποια ηθοποιοι ειναι τα ιδια ατομα.
Οπως και στον αγωνα για την διανοιξη της παραλιας που πρωτοστατεις.
Δεν αντιτιθεμαι σε μια διαμαρτυρια αυτην καθ αυτην,αλλα στην αλλα καρτ συμμετοχη των δημοτων αναλογα του βαθμου ατομικου συμφεροντος.
Αν ενα γενικο ζητημα δεν αξιολογειται αντικειμενικα και με βαση την πραγματικοτητα τοτε μεταπειπτει σε γραφικοτητα .
Επισης η εντονη επιθυμια και ο φανατισμος
δεν μπορει να οδηγει σε παραλογισμο κατηγοριων προς πασαν κατευθυνση.
Τελος ο δημος δεν ειναι θεσμος δια πασαν νοσον...αλλα συγκεκριμενων δικαιοδοσιων και δυνατοτητων στα πλαισια του νομου .
Το κυριο προβλημα ειναι το παραγωγικο μοντελο της καθε τοπικης ενοτητας του δημου με σαφεστατες διαφορες.
Ο Δημος ειναι αρωγος μονον στην υποχρεωση ανταποδοσης οχι επικουρικα στο μειωμενο εισοδημα του καθενος δημοτη.
Αν οι δημοτες θεωρουν οτι καποιος πιθανον "εχθρος" υπαρχει στην κακαδαιμονια τους ας μην του δινουν οι ιδιοι την εντολη να ειναι. Ακραιο παραδειγματα αυτοκαταστροφης λαων ειναι η ψηφος υπερ της Χαμας στην Γαζα που ελαβε διαχρονικα, πακτωλο χρηματων απο τα πλουσια αραβικα κρατη του κολπου και αντι να κανει ωφελιμη χρηση αυτων και να την κανει "Ριβιερα της ανατ. Μεσογειου" προτιμησε τους εξοπλισμους και τα τουνελ!
Επισης το ιδιο με τον αληστου μνημης Χοτζα που γεμισε ορυγματα μπετου την Αλβανια αντι ξενοδοχειων.
Το επιπεδο λοιπον της κουλτουρας των συνδημοτων μας ειναι το αρχικο αιτιο που θα καθορισει και την εξελιξη των
Προβληματων στον ΑΚ κ. Τραχανα.








Ανώνυμος είπε...

Που τα δες εσυ ρε φίλε τα 10 μαγαζιά το μόνο που δούλευε ήταν το ΚΤΕΛ και το 22 που είναι δίπλα