07 Ιανουαρίου 2023

Και τι α κάνς; Α κάειτς α μαλώεις;

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Κάπως έτσι πιστεύω ότι σκέφτονται οι νέοι που σήμερα δεν τους απασχολεί να ασχοληθούν με την πολιτική ζωή της χώρας, να ενημερωθούν γι’ αυτήν ή και να συμμετάσχουν στα κοινά. Λίγο πολύ και η δική μου γενιά που έχει περάσει τα 40 κάπως έτσι ήμασταν πριν την οικονομική κρίση. Οι συνθήκες μας έκαναν πιο συνειδητοποιημένους, να αναζητήσουμε κάποια πράγματα πέρα από τα προφανή, να ψαχτούμε γενικότερα, χρησιμοποιώντας έτσι μια φράση της νεολαίας.

Κάποτε η πολιτική μονοπωλούσε το ενδιαφέρον στις αίθουσες των καφέ, και γενικότερα στα στέκια. Σήμερα, κυριαρχούν οι «ισαποστάκηδες». Ας μείνω ουδέτερος και αντικειμενικός για να μη μας βάλουν ταμπέλα. Κάπως έτσι σκέφτονται αρκετοί νέοι. Και ακόμη χειρότερα με τη λογική του «και αν ασχοληθώ ή αντιδράσω θα αλλάξει τίποτα;»

Ναι λοιπόν πιστεύω θα αλλάξει!!!!Σε αυτό βέβαια είναι που ποντάρει το σύστημα. Μια ακινητοποιημένη νεολαία, που αρνείται να ενημερωθεί γιατί θεωρεί ότι η τηλεόραση λέει τα ίδια και τα ίδια, οι εφημερίδες είναι κατευθυνόμενες και στα social media ο καθένας μπορεί να λέει το μακρύ και το κοντό του πίσω από την ανωνυμία. Η πολιτική και οι πολιτικοί δεν πείθουν πλέον τους νέους.

Και γι΄αυτό επιλέγουν την απολιτίκ στάση. Μήπως όμως αυτό είναι το έναυσμα που χρειάζονται για να αλλάξουν τη στάση τους; Η νέα γενιά πάντα έχει λόγο που αξίζει να ακουστεί. Ευτυχώς ή δυστυχώς για τους απολιτίκ της παρέας, μόνο μέσω της πολιτικής μπορεί να ακουστεί αυτός ο λόγος. Πέρα όμως από κομματικές γραμμές και ιδεολογίες. Αυτό άλλωστε είναι που ενοχλεί εκείνους που αποφασίζουν να κρατήσουν την απολιτίκ στάση. Αφού υπάρχουν και εκείνοι οι συνειδητοποιημένοι που προσπαθούν να επιβάλλουν με δογματικό τρόπο τις απόψεις τους. Αντιμετωπίστε τους εκφράζοντας τις σκέψεις σας και τις δικές σας απόψεις. Χωρίς να χρειαστεί να μαλώσεις.Και τώρα στα δικά μας λοιπόν.Ο ένας έκπτωτος Άγγελος(Κυρμανιδης)που έρχεται γιατί παίζει το τελευταίο του χαρτί.Ο άλλος υπόσχεται αλλαγή(Πλατανιας)και έρχεται με φθαρμένα (υλικά και μπάζα)Και τελευταίος,ο κύριος 15%….ο νοών νοείτο…(Συκιωτης) ο οποίος θα φέρει αλλαγή σε ότι δεν μπόρεσε 8 χρόνια. Πονάνε οι αλήθειες αλλα τι να κάνουμε…

Οι εξελίξεις ραγδαίες και οι νεολαία εδω για να δώσει το μήνυμα ότι μπορούμε.Μπορούμε να αποβάλουμε το σάπιο και το σκάρτο μόνο αν ενωθούμε όλοι μαζί…Εμείς δεν θα πούμε τι θα κάνουμε…Θα πούμε τι ΔΕΝ θα κάνουμε.Κάτι καλό λοιπόν αρχίζει να ζυμώνεται….Δωστε μας λοιπόν θάρρος,δύναμη και βοήθεια…..

Νεολαία Καμένων Βούρλων

70 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσυπογράφω το κείμενο αλλά διαφωνώ ως προς το αόριστο ‘’ Νεολαία Καμένων Βούρλων’’.
Αυτό το κείμενο κάποιοι το γράψατε. Ένας πυρήνας ανθρώπων. Άρα έχετε ονοματεπώνυμα.
Γιατί δεν τα γράφετε ;
Αναφέρεστε σε πρόσωπα (Κυρμανίδης-Πλατανιάς-Συκιώτης)… και κρύβετε τα δικά σας ;;;
Η επωνυμία είναι αυτή που θα τραβήξει ή θα απωθήσει άλλους να ‘’βαδίσουν΄΄ μαζί σας.
Μη φοβάστε. Αποκαλυφθείτε. Να κερδίσετε έχετε. Όχι να χάσετε.
Γιάννης Σκούφιας

Βουλα Γ. Παπαευσταθιου είπε...

Καλημερα, επιτελους Νεολαιοι..!!
Επιτελους Νιατα...!!
Και Βεβαια να Ακουσουμε
Και Βεβαια να στηριξουμε
Εσεις Ανοιγετε Τον Δρομο
Αλλα ποιοι Παρακαλω Πολυ?
Ας Ξεκινησει η Αλλαγη σε αυτον Τον Ομορφο Τοπο με τις Κρυμενες Ομορφιες...
Με το να δηλωνουμε Παρουσια Εμεις... Εσεις...ΟΛΟΙ ΜΑΣ χωρις Φοβο...
Περιμενουμε....

Ανώνυμος είπε...

Νεολαίοι των Καμένων Βούρλων, γράφετε ‘’και τελευταίος, ο κύριος 15%….ο νοών νοείτο… (Συκιωτης) ο οποίος θα φέρει αλλαγή σε ότι δεν μπόρεσε 8 χρόνια’’.
Έχετε αποδείξεις για το 15% που εννοείτε φυσικά… μίζα ;
Αν από τη ζύμωση προκύψει αυτοδιοικητική παράταξη οφείλετε μια απάντηση με στοιχεία/αποδείξεις.

Εσείς δήμαρχε κε Συκιώτη τι λέτε;
Σας κατηγορούν ότι παίρνετε μίζες ;
Παίρνετε;
Αν όχι τι θα κάνετε;
Θα το αφήσετε έτσι να πλανάται;

Ανώνυμος είπε...

Αντε βρε που τα ‘’παιρνει’’ ο δημαρχος μας;
Κακοηθειες !
Ο ανθρωπος με τα χιλια ζορια τα φερνει βολτα!
Τωρα αν οι εργολαβοι του δινουν ένα 15% τι να κάνει… να μην τα πάρει;
Πως θα βιοπορισει την οικογενεια του οταν σαν γιατρος επιτελει κοινωνικο εργο και δεν παιρνει αμοιβη απο τους ασθενεις του;
Οφειλουμε να τον στηριξουμε για 3η θητεια για να ολοκληρώσει … τις προσωπικες αγορες/επενδυσεις του !
Θα ειμαστε αχαριστοι αν δεν τον στηριξουμε !

Ανώνυμος είπε...

Φασιστεροι, δικαιωματιστες, τζάμπα μάγκες, τρουπωμενοι,(εξαίρεση ο μαχητής Σκουφιας),ψυχιατρικού ενδιαφεροντος,αντιπαραγωγικο στην ζωή τους,παρασιτικοι των λεφτοδεντρων και συνοδοιπόροι του λαικιστικου ανθρωπισμού του βελουχιωτη(βλέπε ομιλία Λαμία 1943) Στα καθ' ημας τώρα.Το σχόλιο υπογεγραμμένο από νεολαιο-οχι νεολαιους- δείχνει μια κατάσταση αλήθειας με λάθος αιτιολογία.
Αυτός και οι υπόλοιποι δεν θέτουν το ζήτημα στην πραγματική διάσταση αλλά μόνο υπέρ τοπικά.
Όντως τα αρπακτικά της πολιτικής ζωής όλων των χρωμάτων έχουν ακρωτηριάσει την δυνατότητα των νέων για προσφορά στα κοινά,για λόγους ψυχολογικούς( άγχος για εργασία ) με εξαίρεση εκείνους που έλαβαν υπόσχεση βολεματος.
Ένα δευτερο είναι ότι οι Ισαποστακιδες ήταν πάντα και παντού μεγάλο ποσοστό που ναι μεν εμφανίζουν απολιτικ χαρακτηριστικά αλλά είναι αυτοί που δημιουργούν πλειοψηφικά ρεύματα ως ποιο ψυχροί 'εκτελεστες' και όχι οι μαχητές της'Τζιχαντ'.
Τέλος άφησα στο τέλος την παρότρυνση για επώνυμη εμφάνιση σε κριτική η ανάλυση των κοινών ως όφελος και όχι ως ζημία.
Εδώ έχουμε η παρότρυνση να είναι δυσυποσταση η είναι έντονη η παρελκυστική για εκθετικό κίνδυνο.
Πάντως βρίσκω θετικό να έχει επιστρέψει ο τοπικός κολεκτιβισμος σε θέσει αρχών άσχετα αν τις πιστεύει ,με την προτερα τακτική της εξύβρισης σε καθε αντίθετη προς αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

‘’Φίλε’’ 4.36 από τα 4 σχόλια, πριν το δικό σου, δεν βλέπω να είναι κάποιο ‘’εχθρικό’’ με την ανάρτηση που υπογράφεται από τη ‘’Νεολαία Καμένων Βούρλων’’
Ποιο σε ερέθισε και βρίζεις και φτάνεις μέχρι τον… Βελουχιώτη;
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ένας από του ‘’νεολαίους’’ και εκφράζεσαι έτσι, σας συνιστώ να σταματήσετε τη ‘’ζύμωση’’. Δεν φέρνετε κάτι νέο. Φέρνεται κάτι πολύ παλιό - εμφυλιοπολεμικό κλίμα - το οποίο οι υγειά σκεπτόμενοι άνθρωποι , ένθεν-κακείθεν, θέλουν να ξεχάσουν.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ από του ‘’νεολαίους’’ τότε … μπορείς να γράφεις ότι θέλεις… αλλά να ξέρεις ότι κανένας δεν σε παίρνει σοβαρά.
Φιλικά
Γιάννης Σκούφιας

Ανώνυμος είπε...

Σε εξαίρεσα από την υπάρχουσα αιτία της απομάκρυνσης της νεολαιας απο την προσφορά στα κοινά.
Δεν είναι κακό να έχεις μνήμη σε γεγονοτα για να μην επαναληφθούν σφάλματα.
Αντιθέτως η αποφυγή της εμπειρικής γνώσης οδηγεί την κοινωνία στην επανάληψη. Του λάθους.
Το ποιόν παιρνουν στα σοβαρά μέλει να αποδειχθεί στην πράξη,εννοώ τα δημοτικά εν προκειμένω.
Οι νεολαία δεν εκπροσωπείται από κανέναν ανώνυμο δήθεν αγανακτισμενο με τις πολιτικές του κάθε αιρετού.Αλλωστε το ξέρεις εσύ ως παλαιότερος ότι τώρα μετραει-Ο σώζων ευατον σωθειτω ή καλυτερα-Εν τη παλάμη και ούτω βοησωμεν.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ειναι λαθος να γραφετε μη πολιτικους χαρακτηρισμους προσωπων που εχουν ευθυνες οντως για το τοπο.Δηλαδη καποιος δεν εχει δικαιωμα να αλλαξει βαθμο αυτοδιοικησης ? αυτο τον κανει εκπτωτο αγγελο ? Οι ανθρωποι και τα ζωα ακομα δεν μπορουν να χαρακτηριζονται υλικα και μπαζα σε μια δημοκρατια ,ακομα και οι καταδικοι εγκληματιες ,ουτε μεταφορικα ! Το 15 % ειναι πολυ τολμηρο και μπορει να επιφερει διωξεις αν δεν υπαρχουν αποδειξεις .Πρεπει να προσεχουμε τι γραφουμε .Αν εννοειτε νεολαια δημου καμ βουρλων συμφωνω με το τιτλο ,αν σημαινει νεολαια πολης καμ βουρλων και γυρω αφηστε το καλυτερα σε ενα καλικρατικο δημο.Το σλογκαν δημαρχος απο καμενα δεν θα ευδοκιμησει ουτε το προβλημα ειναι αυτο που ο τοπος δεν τραβαει καλα.Αν δεν απαντησετε σε ολα τα σχολια θα ειστε κρυπτομενοι σαν τους αλλους και φυσικα ονοματα και υπογραφες .---Καλα εκανε ο συκιωτης και εκανε ενεργειες για υδροπλανα στον αγιο ,αν δεν το εκανε θα ηταν προδοτης του εαυτου του .Στα καμενα δεν νομιζω οτι ταιριαζουν τα υδροπλανα με το τουρισμο σε μικρο λιμανι.Ο αγιος εχει τα παντα για υδατοδρομιο .Αν δεν το παρει θα ειναι αποτυχια του σταικουρα νδ κλπ της φθιωτιδας τωρα .Η εγκριση ερχεται απο αθηνα .Αν αλλαξει η κυβερνηση θα ειναι αποτυχια συριζα κλπ φθιωτιδας.Η κυμη πηρε γιατι ισως βοηθησε και ο σπανος λογω ευβοιας .Μπορει να ειναι σε καλο δρομο και για τον αγιο και περιμενουν να τελειωσει το λιμανι.Το κακο με την δημαρχια ειναι οτι δεν ενημερωνει για τα θεματα σε ποιο σημειο βρισκονται και προεξωφλει την επιτυχια .Λαθος μεγαλο.----Επι δημαρχιας τετριμιδα δεν χαρακτηριστηκαν τα τερατα ραδιο θρονιο διατηρητεα ?Ποσο μυαλο υπηρχε τοτε .Δεν ανακαινιζονται αυτα ,ουτε για ταινια θριλερ δεν κανουν.Περιμενετε μερικοι να πεταξει λεφτα στον αερα ο καθε μητσης λες και ειναι τρελος ?Επειδη ενας ηλιθιος μελετητης εγραψε σε ενα εσχαδα οτι ανακαινιζονται ?Για αυτο πτωχευσαμε επειδη υπαρχουν τετοια μυαλα.Το προβλημα με το τουρισμο στα καμενα ειναι οτι δεν ακουμπαει σε αεροδρομιο κοντα και η λαμια δεν θελει να το διεκδικησει και να γινει η μπολονια της ελλαδας .Οταν θα το παρουν τα τρικαλα παλι θα κλαινε

Ανώνυμος είπε...

Μπολόνια της Ελλάδος!!! ,πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Ανώνυμος είπε...

Ρε χυλοπιτα τι είναι η Μπολόνια για την Ιταλία και συγκρίνεται με την Λαμία,?

Ανώνυμος είπε...

Κοσμικες εμφανίσεις Κυρμανιδη παντού. Ήθος , χαμηλούς τόνους κ αποτέλεσμα. Ηλία πρέπει να μείνεις. Όλοι είμαστε μαζι σου. Όσα έργα κ να τάξει η να κάνει ο Σταικρας για τον Συκιώτη δεν τον σώζει ειναι πλέον αργά. Ούτως η άλλως εσυ θα κόψεις τις κορδέλες. Όλοι για σένα δουλεύουν. ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ Μητσοτάκης Καμενα Μοντε Καρλο.

Ανώνυμος είπε...

Πονηρό ….και άτακτο παιδί….Αμέσως το μυαλό σου στο πονηρό!!Εγινε αναφορά στο τι εννοεί για το 15%…Έχεις τν μύγα;;Αν ναι πρόβλημα σου….Χαχαχα.Μάλλον για τα ποσοστά εννοεί που θα πάρει….χαζούλη…χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Κυρ τραχανά…κούρασες!!ολο λόγια,αναλύσεις,κτλ..Είσαι παλιάς κοπής άνθρωπος και κουράζεις πολυ με αναλύσεις μέσα από τον γραπτό λόγο… Επίσης μην τα λαμβάνεις ολα της μετρητής.Έχε και λίγο χιούμορ στην ζωή σου…

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γιάννη, χρόνια πολλά.Νεολερα μπορεί να είναι…Από νεολαία σίγουρα όχι…

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή και όλα θα γίνουν…

Ανώνυμος είπε...

Πολλές φορές οι κοσμικές εμφανίσεις επιφέρουν και επικίνδυνα ολισθήματα…..Προσοχή λοιπόν και κάτω το ΚΕΦΑΛΙ…..!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγάλο ΕΥΓΕ στη νεολαία ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, μη φοβάστε προχωρήστε και μάλιστα με πρόγραμα και φανερά, μαζί σας ήμαστε όλοι που έχουμε στη σκέψη μας για το καλό του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.γιατί στο δήμο πάνε σπο το κακό στο χειρότερο. ΧΑΟΣ. Ειμαι σίγουρος για την επιτυχία σας. ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το σχόλιο του 11:48 μ.μ., Ιανουαρίου 07, 2023
Ο κ. Κυρμανίδης, νυν θεματικός αντιπεριφερειάρχης που αμείβεται από την Περιφέρεια η οποία του παρέχει και όχημα. Έχει αφήσει να πλανάται ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Καμένων Βούρλων, κάνει δημόσιες εμφανίσεις και επαφές λέγοντας ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, και όχι επικαλούμενος την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος και εντέχνως εκμεταλλεύεται και την ιδιότητά του ως θεματικός αντιπεριφερειάρχης χρησιμοποιώντας έτσι το όχημα που του έχει παραχωρηθεί από την Περιφέρεια όπως και τα άλλα προνόμια και παροχές που του παρέχει η Περιφέρεια. Τα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν είναι γιατί από τα δύο ή και τρία "δουλεύει¨ ο κ. Κυρμανίδης, για την Περιφέρεια και την νυν θέσης του και τις παροχές που αυτή έχει ??? , για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του για το δήμο -με ξένα κόλυβα, για μία πιθανή υποψηφιότητά του για Βουλευτής-ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ (τώρα που άδειασε μία θέση)???? .
Μάλλον δουλεύει μόνο για τα προσωπικά του θέλω εκμεταλλευόμενος τυχοδιωκτικά και προκλητικά ξένα "κόλυβα¨, συγκυρίες και .........
Ας δώσει επιτέλους μία ξεκάθαρη και έντιμη απάντηση και ας πράξη αναλόγως ώστε να κριθεί και αναλόγως από το αντίστοιχο των επιλογών του εκλογικό σώμα (Δήμος ή Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας για την Περιφέρεια ή τις Βουλευτικές εκλογές).
Γέμισε ο τόπος «παρτάκηδες» και πολιτικούς τυχοδιώκτες, ωραίες προοπτικές για τον τόπο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε λακαμα σχολιαστή 9:30, εδω το λεσο ο λιμοκοντόρος ο Ανδρουλάκης είναι πρόεδρος του σαπιοΠΑΣΟΚ που σε 3 μήνες θα έχουμε εκλογές και παραμένει εν ενεργεία ευρωβουλευτής για να τσεπώνει τα 25 χιλιάρικα και σε πειραξε ο Κυρμανίδης;
Σε ότι αφορά τον συγγραφέα του άρθρου... νέος ετων 40; Μη τρελαθούμε κιολας.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδια σαν πολλες φωτογραφιες δεν βγαζει ο υπουργος Σταικουρας με τον Συκιωτη ;
Δεν είναι σαν μας λεει εγω στηριζω Συκιωτη; Κάνω λάθος;
Και αναρωτιεμαι.
Ξερει ο υπουργος οτι ο δημαρχος εχει πιαστει ‘’με τη γιδα στη πλατη’’ για φοροδιαφυγη ;
Πως φωτογραφιζεται μαζι του; Υπουργος Οικονομικων σε φωτογραφια με φοροφυγα ;
Ας του πει καποιος που τον γνωριζει , να προσεχει με ποιον φωτογραφιζεται και ποιον στηριζει.
Αν αυτό το φερουν στη δημοσιοτητα οι συριζαιοι, εκλογες ερχονται, τι θα πει, οτι δεν γνώριζε;

Ανώνυμος είπε...

Ενω ο πιπιλας με το γκολφ ο καραμανωλης ο προεδρος με το αγροτικο..ο ζαχαροπουλος στον ορχο με τα αγροτικα....εδω οδηγουν οι τιποτα σας πηραξε ο Κυρμανιδης...βρε εντε απο εδω....απιθανοι....ο κοσμος ειδε και βλεπει ο μπαιντεν να ερθει να ανακοινωσει εργα δεν βγαινει ο πιπιλας παρτε το χαμπαρι...

Ανώνυμος είπε...

Φιλε κανεις λαθος κλεφτεις ειναι ο Χειμαρας οι αλλοι ειναι τιμια παιδια για το μεροκαματο.χαχαχχψψαψαψαψψψαψα

Ανώνυμος είπε...

Στήριξη στους μεροκαματιάρηδες νυν και εν δυνάμει αυτοδιοικητικούς που κλέβουν όσο μπορεί ο καθένας από τη θέση που είναι, για το μεροκάματο ρε γαμώτο!!!

Ανώνυμος είπε...

Τριανταφυλλη εσυ που λες παντου οτι εισαι Σταικουρικος πρεπει να τον ενημερωσεις για αυτα που γραφει ο 12.21 γιατι αν το μαθει ο πολακης και το βγαλει στη φορα, ο χρηστος θα σου ζητησει το λογο που δεν τον ενημερωσες.
Ετσι μπορει να πετυχεις και να στραφει η υποστηριξη του στη δικη σας παραταξη.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Η Μπολόνια είναι μια πόλη βορειοκεντρικα της Ιταλίας που διασταυρωνονται και κάνουν ένα Χ όλοι οι βασικοί δρόμοι για λιμάνια, Ρώμη,Βενετία, Μιλάνο Τορίνο. επίσης έχει τρένο και αεροδρόμιο. Είναι κόμβος κεντρικός όπως θα είναι η Λαμία σε λίγο που τελειώνει ο ε65 και δίπλα ο ε75 μαζί με το Λαμία Πάτρα και το τρένο. επίσης έχει μεγάλη τουριστική αξία το κέντρο της με κλασικά κτίρια και αξιοθέατα.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποια παράταξη είναι δλδ…;;

Ανώνυμος είπε...

Οποιος εφυγε απο τπν πιπιλα ειναι κκε .συριζα.κασιδιαρης και αλλο κομα...μονο αυτοι που εμειναν ειναι νδ.....ο κυρμανιδης κατεβαινει βουλευτης συριζα....ο τριανταφυλης ειναι ΚΚΕ βαμενος....καραμανωλης πλατανιας κανανε γιορτες στον δομοκο με κασιδιαρη...βουρδουλα που θελετε

Ανώνυμος είπε...

Εχει ο μεγαλος εναν χλαπατσα σε καθε χωριο και τα μαθαινει ολα...δεν θελει τριανταφυλιδες

Ανώνυμος είπε...

Γίνανε όλοι τους γυρολόγοι,να εξαζφαλίσουν την καρέκλα χειρότεροι και απο τον τραχανά

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανένας αν σήμερα βγήκε νέο συμβούλιο στον Συλλογο Ενεργών Δημοτων η χτυπήσανε διάλυση;

Ανώνυμος είπε...

Ναι προεδροσ ο Δημήτρης τσωμος

Ανώνυμος είπε...

Λευκός καπνός για τα μέλη του Δ.Σ. Πρόεδρος ......προσεχώς.

Ανώνυμος είπε...

Άραγε οι χαμένοι των εκλογών που θα εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι παρόντες στα δημοτικά συμβούλια και παίξουν τον θεσμικό τους ρόλο ή θα τους ξαναδούμε στις επόμενες εκλογές? όπως κάποιοι νυν δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας και επικεφαλής συνδυασμών, ονόματα δε λέμε ....

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς που ακόμη και αυτοί που τους στήριξαν τους καταλάβανε και τους βρίζουν όλα προσυμφωνημένα.μην τρελενομαστε.ολοι μαζί θα μοιράσουν την πίτα κι εμείς απλοί χειροκρότησε,θεατές .Ερμε Γκορτσο τι όνειρο θα δεις πάλι?

Ανώνυμος είπε...

Μην απογοητευεσθε ρε παιδιά. Πάντα μέσα από το αδιέξοδο βρίσκεται διέξοδος,αν βέβαια το θέλουμε πραγματικά.Ας ξεπεράσουμε όλοι μαζί έστω και τώρα την νοοτροπία του βολέματος και του 100ρικου και όλα πιστεύουμε σιγά σιγά θα αλλάξουν σε αυτόν τν έρμο τόπο που ζούμε. Το ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι δύσκολο να σπάσουμε αυτό που λέγετε απόστημα και δεν ξέρουμε αν είμαστε και οι κατάλληλοι για να το κάνουμε.Επίσης έχουμε την όρεξη,έχουμε ιδέες,άλλα παράλληλα θα χρειαστούμε και την εμπειρία για κάτι τέτοιο.Σας θέλουμε όλους δίπλα μας...Επίσης αν τελικά φτάσουμε μέχρι το τέλος και μπορέσουμε να φτιάξουμε το ψηφοδέλτιο και το λέω αυτό,γιατί όπως θα γνωρίζεται όλοι είναι πολύ δύσκολο πλέον λόγο αλλαγής εκλογικού νόμου να συγκροτήσεις ομάδα από τουλάχιστον 80 ατόμων,σκοπός μας δεν είναι να βγούμε...Σκοπός μας θα είναι να ακουστεί η φωνή μας,η φωνή αυτόν που τόσα χρόνια φιμώνετε.Θα είμαστε εκεί σε κάθε δημοτικό συμβούλιο να στηρίζουμε τα καλός πράγματα για τον δήμο μας και να καταψηφιζουμε τα κακός...Οι δημότες είναι ο δήμος μας.Η Κάθε δημοτική αρχή είναι ο καθρέφτης του κάθε δήμου..Νεολαία Δήμου Καμένων Βούρλων.

Ανώνυμος είπε...

Λεβεντες και Λεβεντισες Καλημερα σας.
(Εαν δεν ειναι παιχνιδι ..των καιρων...τουτη η εμφανιση..)
Γιατι Τοσος Φοβος?
Γιατι Ανωνυμα?
Ποιον θα Βρω?
Ποιον θα Ρωτησω?
Και στο φιναλε, με ποιον θα το γλεντησω?

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο θεσμικός ρόλος της αντιπολίτευσης ; Αφού ότι ένσταση έγινε η παρέμβαση πήγε στράφι. Εδώ πέρασε κ εγκρίθηκε προϋπολογισμός Δήμου χωρίς να έχει την έγκριση της πλειοψηφίας , άρα; Η κερδίζεις η πας σπιτι ….

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπήρχε αντιπολιτευση,και αυτή που υπήρχε,στο τέλος έγινε συμπολίτευση.....

Ανώνυμος είπε...

Αντιπολίτευση ονομάζεται γενικά η οποιαδήποτε εναντίωση κατά των κυβερνώντων (κυβέρνησης) μιας χώρας, ή συνασπισμού χωρών.
Αυτή ασκείται μεν, είτε από πολιτικά πρόσωπα, κομμάτων ή ανεξάρτητους βουλευτές, είτε και από τους πολίτες μιας χώρας ή και συνασπισμού χωρών, π.χ. δημοσιογράφους, κοινωνιολόγους, συνδικαλιστές, καλλιτέχνες, ηθοποιοί, ευρωβουλευτές κ.λπ., δηλαδή σύνολο προσώπων συνεκτικά ή χαλαρά ομαδοποιημένων. Η αντιπολίτευση εκδηλώνεται είτε δια λόγου, π.χ. αναφορές, καταγγελίες, κ.λπ. είτε δι' έργου (δράσης), όπως π.χ. με καταψήφιση, ή αποχώρηση, ή απεργιακή κινητοποίηση ή αποστροφή των πολιτών κ.λπ. που μπορεί να φθάσει και σε εξύβριση δια λόγου ή έργου.εχει γίνει κάτι από αυτά τα τελευταία χρόνια στον δήμο καμένων βούρλων....??

Ανώνυμος είπε...

Προς την άφαντη Νεολαία Καμ. Βουρλων
Ως μεγαλύτερος ,άφαντος και εγώ βέβαια ,έχω την εξής άποψη.
Τα δημοτικά ζητήματα δεν είναι γενική ρύθμιση οικονομικης πολιτικής προς τους δημοτες.
Αυτό το προνόμιο το έχει η κεντρική κυβέρνηση με την άδεια μας (ψήφο).
Συνεπώς η επικέντρωση δεν μπορεί να είναι ο δημος-δια πάσα νοσον και.....)αλλά ο ίδιος ο εαυτός μας που είναι η αρχική αιτία της στρέβλωσης( ψήφος στο απύθμενο πηγάδι της κομματοκρατιας)
Άρα η κριτική για τα τοπικά πρέπει να γίνεται μεν αλλά όχι χωρίς -θεματικό- όριο
Κύριο πρόβλημα σήμερα είναι η απασχόληση,δεν είναι αν η ταδε δημοτικη οδός δεν έχει ολοκληρωθεί.
Ούτε θα μπορούσε ο Δήμος να απασχολεί με μισθό όσους τελειώνουν κάθε έτος το λύκειο
Αυτοί που κάνουν και μεγάλο θόρυβο( καθοδηγητές) είναι κατά κανόνα οι βολεμενοι του συστήματος και ως δήθεν "Πασιφιστες-κοινωνιστες" είναι και οι ποιο προσχηματικοι-ανηθικοι
Συμπερασματικά οι σύλλογοι στην πόλη επαρκούν να ορίζουν την εκτόνωση με τα πολιτιστικά κλπ αλλά την ατομικη ποιότητα της ζωής του κάθε νέου την ορίζει ο ίδιος και όχι ο Δήμος με το λαθος η το σωστο , Οι δε " φωνουλες" των αριστεροδεξιων τακτοποιημενων κολεκτιβιστων είναι το "ξεκαρφωμα"

Ανώνυμος είπε...

Αντιπολίτευση ονομάζεται γενικά η οποιαδήποτε εναντίωση κατά των κυβερνώντων (κυβέρνησης) μιας χώρας, ή συνασπισμού χωρών.
Αυτή ασκείται μεν, είτε από πολιτικά πρόσωπα, κομμάτων ή ανεξάρτητους βουλευτές, είτε και από τους πολίτες μιας χώρας ή και συνασπισμού χωρών, π.χ. δημοσιογράφους, κοινωνιολόγους, συνδικαλιστές, καλλιτέχνες, ηθοποιοί, ευρωβουλευτές κ.λπ., δηλαδή σύνολο προσώπων συνεκτικά ή χαλαρά ομαδοποιημένων. Η αντιπολίτευση εκδηλώνεται είτε δια λόγου, π.χ. αναφορές, καταγγελίες, κ.λπ. είτε δι' έργου (δράσης), όπως π.χ. με καταψήφιση, ή αποχώρηση, ή απεργιακή κινητοποίηση ή αποστροφή των πολιτών κ.λπ. που μπορεί να φθάσει και σε εξύβριση δια λόγου ή έργου.εχει γίνει κάτι από αυτά τα τελευταία χρόνια στον δήμο καμένων βούρλων....??

Κρίμα γιατι ειστε και ενεργοσ στα κοινα....

Ανώνυμος είπε...

Η Αριστεριλα και η υποκουλτούρα στον τόπο μας.

Ανώνυμος είπε...

το αλλάξατε τώρα νεολαία δημου καυμενων βουρλων? ακούσατε τον άγιο Κωνσταντίνο?

Ανώνυμος είπε...

Ποια εναντίωση ενεργε δημότη κατά των κυβερνούντων ; Όταν η αντιπολίτευση του Δήμου είχε τις ενστάσεις για καραμέλες εσυ που ήσουν να τις υποστηρίξεις ; Όλοι μας έκραζαν κανονικά. Τώρα μας κράζεις εσυ. Όταν θα φτάσεις να κανείς το ένα δέκατο των ενεργειών μας ελα να μιλήσουμε. Είσε πολύ λίγος για να κρίνεις. Ραντεβού στο Μόναχο.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάς σαν εκπρόσωπος αντιπολίτευσης,που στο τέλος για 1000€ έγινε συμπολίτευση….;;

Ανώνυμος είπε...

Εάν εννοείς το εσονται οι δυο εις σάρκα μια .. ναι αλλά λάθος τωρα δεν υπάρχει συνδυασμός . Στην πολιτική πρέπει να είσαι οξυδερκής κ διορατικός

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρή διορατικότητα….Μπορεί κατά τν δίκη σας άποψη να έχετε δίκιο.Δεν σύμφωνο όμως…Χαίρομαι παράλληλα που έχουμε μεταξύ μας όμως αυτό τν διάλογο έστω και αν συμφωνούμε πς διαφωνούμε…

Ανώνυμος είπε...

Και έστω ότι το κάνατε εσκεμμένα με διορατικότητα για να πετάξετε τν Συκιώτη έξω….Οκ το αντιλαμβάνομαι…το καταφέρατε…;;Αφού τα πέρναγε όλα έστω και χωρίς εσάς….Με δόλιο και ύπουλο τρόπο…..Τώρα τι κάνουμε,αυτό έχει σημασία….Μπορείτε να μας πείτε εσείς που γνωρίζετε….;;

Ανώνυμος είπε...

Μας ταπείνωσε σαν οντότητα κ παράταξη. Χάσαμε το όνομα μας την ταυτότητα του συνδυασμού μας. Δήμαρχος καμένο Βουρλιώτης αφού δεν βγήκε το 19 τώρα δύσκολα η από Μωλο η από Αγιο

Ανώνυμος είπε...

Μήπως άλλο ένα παρεάκι με ρηχές - επιφανειακές και αόριστες. προσεγγίσεις στα δημοτικά και πολιτικά του τόπου, απλά με την ταμπέλα νεολαία Καμ. Βούρλων, όχι του Δήμου Καμένων Βούρλων...
Ελεος

Ανώνυμος είπε...

Ήξερα ότι οι αριστεροί δεν είναι κανονικοί, ζουν υπό ιδεολογική συγχυση εδώ όμως στα ΚΒ εχουν φτασει στην θρησκοληψία για το Φαντασιακό .....Ας είστε καταραμένοι

Ανώνυμος είπε...

Φέρτε τον Μπολσοναρου αλλιώς δημαρχία δεν βλέπετε. Χεχε!

Ανώνυμος είπε...

Αυριο θα γινει το δικαστηριο στη λαμια που ειχε αναβληθει και στο οποιο ο συκιωτης κατηγορει τον σκουφια για συκοφαντια επειδη τον αποκαλεσε το 2020 φοροφυγα.
Ακουσα οτι ο σκουφιας του εχει ετοιμασει γλαροσουπα. Θα τον κανει ρεζιλι των σκυλιων. Κατι φαινεται εχει ακουσει και ο συκιωτης και μαλλον παλι δεν θα παει. Αυτό δεν εχει ξαναγινει. Να μην πηγαινει αυτος που εχει κανει μηνυση.
Οποιος βρεθει λαμια αξιζει να παρακολουθησει τη δικη

Ανώνυμος είπε...

Μια κακη συμφωνία είναι προτιμότερη από ένα καλό Δικαστήριο,διότι η πρώτη είναι οικειοθελη η δε δεύτερη αναγκαστική.
Επίσης όπως αναφέρει ο Πλατων-'Υπαρχουν τρία είδη ανθρώπων οι Φιλόσοφοι,οι ηθικολόγοι,και οι κερδοσκοποι'
Στην παρούσα ένδικη υπόθεση εκλείπει το πρώτο είδος.
Συλλυπητηρια!

Ανώνυμος είπε...

@8:34 μ.μ. 10.1.2023. ταταρίδεν φάε και συ γλαρόσουπα..και μη ζορίζεσαι.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΥΦΙΑΣ ΑΘΩΟΣ!!!!!!
4 ΩΡΕΣ ΔΙΚΗ!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι λέγανε 4 ώρες, μήπως υπερβάλεις, ήσουν παρόν???.

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε ρε παιδιά αθώος ο συκοφάντης ;

Ανώνυμος είπε...

Ναι βρε διηρκεσε 4 ωρες γιατι ο σκουφιας σερβιριζε λιγο-λιγο τη γλαροσουπα και το κερασακι το αφησε για το τελος και παραλιγο να πνιγει ο πιπιλας οταν ακουσε τη λεξη ΑΘΩΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Από αυτή την υποθεση δεν υπάρχει εύκολο συμπέρασμα, ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θυτης.
Αν η αθωωση ήταν στηριγμένη σε απόφαση της εφορίας να επιβληθεί πρόστιμο για φορολογική παράβαση, τότε η δικαίωση αυτη, τυπικά προσδιορίζει ως θύμα τον μηνυομενο για συκοφαντία.
Η αρχική καταγγελία όμως για φοροδιαφυγη είναι λογικη σοβιετικού χαφιεδισμου (η μισοί κατειγγηλαν τους άλλους μισούς) ,όταν μαλιστα η 'μαύρη' οικονομία στην χώρα μας είναι πρακτική από όλους σχεδόν που απο επιλογή θέλουν να αποφυγουν το μακρύ χέρι του κρατισμού στην τσέπη τους,- από την λαϊκή αγορά μέχρι στους καφέδες και της πάσης φύσεως ιδιωτικές συναλλαγές και εργασίες-.
Το θύμα εδώ είναι ο καταγγελομενος. Άλλωστε ο Κάτων ο Τιμητης
στην αρχαια Ρωμη μπορει να λειτουργουσε συννομα , αλλά όχι και κατά ανάγκην ηθικά.

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Διαβάζοντας το σχόλιο του 9.47 – 11/1/23, έμεινα πραγματικά άφωνος!
Το σχόλιο αυτό είναι ένα κλασσικό παράδειγμα της λανθασμένης ελληνικής νοοτροπίας!
Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται έτσι… δεν έχουμε σωτηρία.
Από πότε η ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ που είναι τεκμηριωμένη με τα απαραίτητα στοιχεία και αποδείξεις… θεωρείται ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ;
ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ είναι οι ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ που υποκινούνται από ιδιοτέλεια ή επιβουλεύονται τη διάλυση του κοινωνικού μας ιστού ή εξυπηρετούν ύποπτα συμφέροντα και με απώτερο σκοπό να επικρατήσει δυστυχώς ο νόμος της ζούγκλας και της ανθρωποφαγίας και να διασπείρει το μίσος, τον ρεβανσισμό και τη μισαλλοδοξία.
ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ (με την ευρεία έννοια) είναι και τα ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ που χωρίς στοιχεία και αποδείξεις… ‘’δολοφονούν’’ χαρακτήρες!
Γιάννης Σκούφιας

Ανώνυμος είπε...

Πούρα ....Αβάνας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον δεν εχει σωτηρια αυτος ο τοπος, δωθηκε η ευκαιρια να αντιδρασουμε και αντ'αυτου παλι ανωνυμες σαχλαμαρες.
Βουλα Γ. Παπαευσταθιου

Βουλα Γ. Παπαευσταθιου. είπε...

Μαλλον δεν εχει Σωτηρια αυτος ο Τοπος.
Δωθηκε η ευκαιρια να αντιδρασουμε και παλι, ανωνυμες σαχλαμαρες.

Ανώνυμος είπε...

Εις διπλουν με την Ελπιδα να διαβαστει (2) Φορες.

George N είπε...

Κε Σκούφια αν έχω καταλάβει καλά ο δήμαρχος σε μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή τον είπες φοροφυγά. Η εφορία τον έλεγξε και εντόπισε τη φοροδιαφυγή και υποθέτω οτι του καταλόγισε φόρους, προσαυξήσεις και πρόστιμα. Το ότι έκρυβε εισοδήματα είναι ηλίου φαεινότερο οτι το γνώριζε.
Άρα σε μήνυσε εν γνώσει του ψευδώς για συκοφαντική δυσφήμιση για να προκαλέσει την καταδίκη σου.
Αυτή η ενέργεια του λέγεται ψευδής καταμήνυση και τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 1 έτους βάσει του αρθ. 229 παρ. 1 του Ποινικού Κώδικα.
Κε Σκούφια εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα του έκανα μήνυση και αγωγή διότι ψευδώς προσπάθησε να βλάψει την τιμή και υπόληψή σου. Εσύ αποφασίζεις !

Ανώνυμος είπε...

Φυλάκιση εξαγοράσιμη και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων … για σκεφτείτε το λίγο αυτό…. Χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Βούλα Παπαεσταθιου τώρα που έγινες μέλος του Συλλόγου να δούμε τι ακριβώς θα κάνετε . Το να λες ως νεοεκλεγεισα εις διπλουν μαλιστα οτι ο τόπος δεν έχει σωτηρία,ακυρώνεσαι?

Ανώνυμος είπε...

Η συνέχιση της διαμάχης Δημαρχου και Σκουφια μετά την πρωτόδικη απόφαση για την συκοφαντία -αν αθωώνει τον Σκούφια- και αυτός προχωρήσει σε μηνυση για ηθική ζημιά.
Μπορεί με δικηγόρο τον Περουκάκια δημητρακοπουλο να ζητήσει ένα συμβολικό ποσόν για το ορφανοτροφείο που εχει όλα τα ορφανά του Πασοκ.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης ο δήμαρχος θα πρέπει να βάλει τον υφυπουργό τυπου να δηλώσει ότι κάθε ομοιότητα με την περίπτωση Χειμάρα
είναι μη συμβατή, διότι εδώ έχουμε διαμάχη δύο φυσικών προσώπων όχι εταιρίας με το δημόσιο.. αφού και η εφορία ικανοποιηθηκε με την τροποποιητική δήλωση+ πρόστιμο θεραπείας.