28 Ιανουαρίου 2023

Η Εκκλησία αποκατέστησε τον αιγιαλό στην παραλία του Αγίου Κωνσταντίνου – Οι διπλανές βίλες πότε?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγώστη


Κατάληψη αιγιαλού
Στην πρώτη φώτο βλέπετε την παλιά μάντρα μαζί με την νέα 2018 κολλητά του πατριαρχειου Ιεροσολύμων που γκρεμίστηκε και φαίνεται στις άλλες φώτο.
Οταν ξέρεις που να κάνεις την καταγγελία το κράτος μερικές φορές δουλεύει. Εχω υποχρέωση να ψάξω γιατί δεν γκρεμίστηκαν και άλλες,το  πιο δύσκολο έγινε ο αγώνας θα συνεχιστεί. 

Η αρχή έγινε επί λιαλιου που χαραχτηκαν οι γραμμές δημοσίου και ιδιωτικού ώστε να  μπει η σιτουλα στο σωστό σημείο τώρα σχεδόν δέκα μέτρα πανω,για να είμαστε δίκαιοι. Το 2010 εξήγησα σε όλους στον Άγιο ότι για αυτό που λέγεται παραλιακός δρόμος έπρεπε να εκλεγεί ο Αντωνίου, δήμαρχος με τσαγανό, τώρα θα είχαμε παραλιακό δρόμο. Δεν καταλάβατε κάποιοι θέλατε τετριμιδα και Φλωράκη επειδή σας το είπε ο γαπ. 

Τιποτα δεν είναι ακατόρθωτο όπως βλέπετε αρκεί να έχεις το δίκαιο μαζί σου, ο εγγονός ενός καρακατσανου τσοπανου ακτημονα γκρέμισε την μάντρα του πατριαρχειου. Θελει τόλμη και θάρρος. Αν μπορούσα θα γκρεμιζα και την βίλα τους. Δεν θέλουμε βίλες και χούντα (μάντρες)στο φιλέτο μας θέλουμε τουριστικές επιχειρήσεις και ελεύθερο καπιταλισμο. Ο Δήμος πρέπει να βάλει ομπρέλες εκεί τώρα. 

Οπως βλέπετε δεν χρειάζεται απαλλοτρίωση όταν πάει κάποιος πίσω εκεί που λέει το κτηματολόγιο του αιγιαλού, υπάρχει χώρος για δρόμο. Δημαρχουλη διαβάζεις το μπλοκ και ακόμα κοιμάσαι, θα ξυπνήσεις επιτέλους? Κανε κάτι για τον παραλιακό δρόμο που μπορεί να γίνει και άσε τα ψέματα μαζί με το σταικουρα ότι ο μητσης θα ανακαινισει τα ερείπια ράδιο και θρονιο. Κανε κάτι για να γκρεμιστουν. 

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη είχαμε βομβαρδησμό από ρώσικα μαχιτικά σουχοι;Μη λιπασαι τα λαμογια χωρίς έλεος τώρα που γυρίζει, δεν έχει σημασία ποιος κυβερνά νδ ή σύριζα.που είναι αυτοί που σε κορόιδευαν τώρα, κρυφτηκαν;

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι σήμερα στον Μπίκο έγινε ανάγνωση του Ποστ του κ. Τραχανά, και όλοι συμφώνησαν ότι είχε δικιο και ότι θα ήταν χρήσιμος στο ΔΣ.Η παρέα ήταν ο Φίλιππας Συκ.,ο ΝικοςΤζημ.,ο Κώστας Μπεζ.ο Άρης Συκ. και ο Μιχος.

Ανώνυμος είπε...

Η συμφωνία με τραχανά έχει γίνει από Κυρμανιδη μέσω τρίτου

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Τι κερδίζεις με το να γράφεις ψέματα, δεν υπάρχει καμία συμφωνία με κανέναν. Δεν μπορώ να συνεργαστώ με άτομα όπως ο κυρμανιδης που έχουν ασταθείς απόψεις. Πχ όταν ξεκίνησε η μελέτη του λιμανιού επί χειμαρα το 08 ο κυρμανιδης ήταν αντινομάρχης και ήρθαν χαρούμενοι στον Άγιο να το ανακοινώσουν. Τωρα λέει ότι το λιμάνι θα γίνει έκτρωμα και είναι αντιπεριφερειαρχης, το είπε στο θείο μου. Θα ξεχάσω ότι ξέρω με αυτά. Δεν μπορώ επίσης τους ανθρώπους που είναι πιστοί τυφλά σε κόμματα. Πρωτα πρέπει να γίνουν οι εκλογές για πρωθυπουργό και μετά ίσως αλλάξουν πολλά στις δημοτικές.

Ανώνυμος είπε...

Έντιμος μέχρι τέλος!

Ανώνυμος είπε...

Ο Άγιος το πολύ να κατέβει μέχρι 55% παρακάτω δεν πάει ο Δήμαρχος ούτε με σφαίρες..

Ανώνυμος είπε...

Ε αν παρει 55% στον αγιο θα ξαναβγει δημαρχος ο πιπιλας απλα πραγματα

Ανώνυμος είπε...

Το 55 είναι του Κυρμανιδη στο σύνολο του Δήμου και από την πρώτη φορά. Μπαμ κ κάτω. Το πράγμα μιλάει από μόνο του. Εδώ πήρε την περιφέρεια τον Δήμο δεν θα πάρει ; Περίπατο θα κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο με δέηση του Συμεων.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τραγουδά. Έχει ψηφοδέλτιο στο 80 τα εκατό του Δήμου κ μιλάτε ;

Ανώνυμος είπε...

Αμα παρει εστω 50% στον Αγιο ο πιπιλας βγηκε δημαρχος ξανα τι δεν καταλαβαινετε.τελος οσο και αν ποναει ειναι αληθεια

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να πονάει ,δήμαρχος βγαίνει ο ψηφισμένος από την πλειοψηφία.
Δεν καταλαβαίνω την ένταση .
Φαρμακεία υπάρχουν πάρτε κανένα χαλάλι.Οποιος και να βγει στη.. ζμποτσα μ'

Ανώνυμος είπε...

Από πού να πάρει 50 τοις εκατό με τέσσερις υποψήφιους ;

Ανώνυμος είπε...

Εάν ξαναβγεί ο νυν δήμαρχος είμαστε άξιοι της τύχης μας.Με μηδενικό ουσιαστικά έργο και επανεκλογή τρίτη φορά τότε κάτι άλλο συμβαίνει.Στα σοβαρά προβλήματα του τόπου είναι απών.Τα δικά του επίσης τα έχει λύσει όλα.Ας μάθουμε όμως ποιοι θα είναι υποψήφιοι μαζί του και κυρίως από τον Άγιο Κωνσταντίνο,τον τόπο του που από μια επίσκεψη μου εκεί είδα εικόνα εγκατάλειψης.Ποιοι θα τον στηρίξουν και γιατί?

Ανώνυμος είπε...

Ονόματα υποψηφίων λένε ότι έχουν όλοι, αλλά ονόματα δεν βλέπουμε?????? Επίσης η ονοματολογία, με τα ίδια ονόματα και τα παλαιά υλικά, τα διαδίδουν όλοι οι υποψήφιοι!!!!!!! Αρκούν μόνο οι σκόπιμες διαρροές από τους υποψηφίου και τους παρατρεχάμενους αυτών??????
Στο τέλος μόνο οι πολίτες του Δήμου θα κληθούν να κρίνουν θετικά ή αρνητικά τους υποψηφίους δημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους .......
ΟΨΟΜΕΘΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απορία στις ερχόμενες δημοτικές εκλογες θα έχουμε δύο ψηφοδέλτια, ένα που θα ψηφίζουμε(θετικά) και ενα που θα καταψηφίζουμε (αρνητικά);;. Ψηφίζω πρώτη φορά, εξήγησε μου 1.18μμ

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ-ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙΥΣ ΑΠΟ ΈΝΑ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ ΘΑ ΨΗΦΉΣΗΣ(ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ) ΕΝΩ ΤΑ ΆΛΛΑ ΧΗΦΟΔΕΛΤΙΑ -ΥΠΟΨΗΦΊΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑΤΟΥΣ ΨΗΦΉΣΗΣ (ΕΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ). OK!

Ανώνυμος είπε...

Τρία θα είναι ένα για το ναι ένα για το όχι και ένα για την Ουγκαντα.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι θα πάρετε,η μαρμιτα είναι άφθονη για ολους,άλλωστε μαζί τα φάγατε με τον Πάγκαλο.!

Ανώνυμος είπε...

Τους χαζους με την κοσα να τους κοβεις πολλαπλασιαζονται

Ανώνυμος είπε...

Ακου τι θα κανεις αυτη την φορα θα πας και θα δεις τι γινεται και μετα απο 4 χρονια ψηφιζεις....ενταξει λεβεντη μου?

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοτικές εκλογές του φθινοπώρου είναι ένα ξεκαθάρισμα (ως προς το αποτέλεσμα) να δείξει ποια αξιολόγηση θέτει σε προτεραιότητα η πλειοψηφία των δημοτων.Προσεξτε μιλώ για την πλειοψηφία 43%+ μια ψήφο.
Σε αυτό προφανώς δεν 'χωράει' ατομική άποψη ,ιδιοτέλεια,μίσος,φθόνος και άλλα αγαπητηλικια που τόσο γλαφυρά γράφουν κάποιοι .
Αν γίνει συνείδηση ότι η καλύτερη 'προπαγανδα' είναι η καλύτερη θέση επί των προβλημάτων τότε λ.χ.μονο ο κ. Τραχανάς θα ήταν συμβατός με αυτό.
Επειδή όμως η πραγματικότητα και η αλήθεια εδώ στο μπλογκ θεωρείται αιρετική τότε απομένει να δούμε το αποτέλεσμα των εκλογών.
Πάντως ελάχιστοι μεταξύ αυτών και εγώ ασχολούμαστε προεκλογικά με τα διάφορα.
Οι δημότες έχουν γνώμη σχηματισμένη δεν περιμένουν τον κάθε 'ανιδιοτελη' να του δώσει κατεύθυνση.
Όσο για την σωτηρία των ΚΒ ως πολιτικός όρος είναι αδόκιμος διότι δεν σώζεται κάτι που δεν κινδυνεύει,εκτός αν εννοούν το οικονομικό του κάθε δημοτη ως συγκοινωνουν δοχείο με το ταμείο του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Εχει κοτα που κανει χρυσα αυγα ο δημαρχος...οταν θα βρειτε και εσεις μιληστε .προς το παρον μεινετε απλοι παρατηρητες στην επανεκλογη του

Ανώνυμος είπε...

Είναι απίστευτο...τόσο πίσω από τον ήλιο...ακόμα;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, Κώστα Τραχανά. Επί του θέματος, δικαιώνεται. Είσαι βέβαια απόλυτος και -για μένα μονομερής σε ο,τι αφορά το παρελθον- αλλά εκ του αποτελέσματος δικαιώνεται. Συνέχισε έτσι και είναι σίγουρο πως πολλοί θα σου το αναγνωρίσουμε, εάν βρίσκεσαι σε κεντροαριστερό ψηφοδέλτιο.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Τα γεγονότα της απραξίας 12 χρόνια φίλε μου είναι απόλυτα και αμείλικτα για την απελευθέρωση του αιγιαλού από τα λαμογια. Καμία μονομερή εκτίμηση, στα 12 χρόνια 4 πασοκ 8 νδ έκαναν την ηλιθιότητα. Οταν κάποιος αυτοδιοικητικος βλέπει ότι δεν μπορεί να κάνει την δουλειά να παραιτείται. Πες μου που δεν έχω δικαιωθεί εδώ στον Άγιο από την τετραετία ψαθα, στο βιολογικο καθ που χάσαμε 4 χρόνια επειδή το είχαν δέσει κόμπο για σύνδεση με τα καμενα? ,στην ανακύκλωση που πετάμε λεφτά στο χυτα και στα καύσιμα?,σχέδιο πόλης ?κλπ.Αν ανοίξει ο αιγιαλός παντού εδώ στα φιλέτα Άγιο λογγο θα βοηθήσει όλη την Φθιώτιδα στο άμεσο μέλλον και σε αυτό είμαι μόνος μου αλλά είμαι αρκετός. Μην κάνεις το λάθος να λες ότι θα ψηφισεις μόνο κέντροαριστερό ψηφοδέλτιο, μπορεί να εμφανιστεί κάποιος κεντρωος ή κεντροδεξιος νορμάλ αξιόπιστος υποψήφιος, τα τυφλά κομματικά άφησαν τον τόπο πίσω. Να ξέρεις ότι κάνω το κάνω πρώτα για μένα επειδή το γουστάρω και όχι για ψήφους και αυτό το γκρέμισμα που έγινε μου άρεσε πολύ. Ο φλωρακης και ο ψαθας τι λένε τους αρεσε?

Ανώνυμος είπε...

Κώστα φθάνει που ενα εμποδιο έπεσε είναι η αρχή για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.!

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα !!!!

Ανώνυμος είπε...

Κωστα εισαι τοσο αξιος και τα λες πολυ καλα μπραβο σου...για πες μου με ποιον συνδυασμο θα κατεβεις να σε ψηφισω

Ανώνυμος είπε...

Ένα ψηφοδέλτιο που δεν ξέρω ποιοι πρέπει να συμμετέχουν,αλλά οπωσδήποτε όχι τα Λιγούρια και οι αρχηγοί τους.

Ανώνυμος είπε...

Οπωσδήποτε αρχηγός θα πρέπει να γίνει ο 'Ενεργός' αφού καταθέσει στην επιτροπή αξιολόγησης στελεχών,, εγγυητική επιταγή ,(εμού του ιδίου) για λόγους μη ανάκλησης της υποψηφιότητας.

Ανώνυμος είπε...

Εννοείς δηλαδή ότι οι τρεις μέχρι στιγμής υποψήφιοι είναι λιγούρια ;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Λιγουρια πολύ πετυχημένη λέξη για όλους αυτούς που θέλανε συνεχες έξτρα εισόδημα μέσω της δημαρχιας, μακριά από τέτοιους. Ευχαριστω για τα καλά λόγια, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιος συνδυασμός που με εμπνέει να συμμετέχω. Ο συκιωτης δεν ακούει τίποτα κάνει το πολυξερο και κάνει του κεφαλιού του δυστυχώς για το τόπο αλλά έχει κάνει κάποιες κινήσεις όπως βιοκα καμενα και αγιο που είναι υπέρ του.Ο κυρμανιδης δεν έχει κάνει τίποτα εδώ στον δήμο σαν αντινομάρχης και αντιπεριφερχης ενώ έχει κάνει στην υπόλοιπη Φθιώτιδα. Επιπλεον κινείται δύο χρόνια για υποψ δήμαρχος χωρίς ακόμα να παρουσιάσει δημόσια τις γνώμες του για αυτά που γίνονται ή δεν γίνονται, μόνο τσίπουρα και κρασιά σαν να είμαστε στο 80.Το πλατανια δεν το ξέρω αλλά δεν γίνεται από διάκος αρχιεπισκοπος, χωρίς δημόσιες θέσεις και αυτός και τσιπουροκαφεδες για το θεαθήναι. Αναμενουμε βουλευτικές εκλογές που θα καθορίσουν πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Κυρμανιδης Κώστα σκέψου είναι η ευκαιρία σου

Ανώνυμος είπε...

Κωστα τα λες πολυ καλα αλλα δεν μπορει να ειναι ολοι αχρηστοι ......βρες το πιο ικανο για σενα και κατεβα να σε στηριξουμε.....παρε μια αποφαση ...και τραβα μπροστα

Ανώνυμος είπε...

Οσο για τον Λια Κωστα σκεψου πως μπορει να φταιει και ο Σπανος που δεν μπορει να κανει εργο...βλεπεις ηθελε καποιους του στυλ Καρακατζα παλιο αθανατο πασοκ ...λιγδα

Ανώνυμος είπε...


Ο Πιπιλας είναι αρρωστος αρχομανης ,ο Κοντός είναι τρακαδόρος στο Κομμα ,ο Χοντρός καίει οινόπνευμα.
Τα Λιγούρια τρέχουν από πίσω.
Ο