12 Ιανουαρίου 2023

Με τη γίδα στην πλάτη !!!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Του Γιάννη Σκούφια [ Οικονομολόγος - Ενεργός Πολίτης ] – 12/1/2023


Επειδή δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα φίλων αναγνωστών του blog για να ενημερωθούν σχετικά με εκδίκαση της υπόθεσης στην οποία ήμουν κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση από τον δήμαρχο κ. Συκιώτη…
Επειδή για αυτό το θέμα έχω γράψει αρκετά άρθρα κατά το παρελθόν …
Επειδή, αυτή η υπόθεση, τελεσιδίκησε χθες 11/3/2023 με την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας …

Θεώρησα σκόπιμο, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εσάς, τους αναγνώστες του blog και δημότες του ΔΚΒ, που αποζητάτε την αλήθεια, την διαφάνεια, τον καθαρό λόγο, να σας ενημερώσω, ώστε να έχετε πλήρη γνώση των γεγονότων… .

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Ο δήμαρχος κ. Συκιώτης είχε υποβάλλει μήνυση στις 9/3/2020 εναντίον μου για συκοφαντική δυσφήμιση λόγω του συμβάντος που έγινε στις 4/2/2020 κατά την διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που τον είπα ‘’ φ ο ρ ο φ υ γ ά ’’.

Στη μήνυσή ο δήμαρχος κ. Συκιώτης ισχυρίστηκε ότι ψ ε υ δ ώ ς εγώ τον αποκάλεσα φοροφυγά, διότι μού είχε κοινοποιηθεί το πόρισμα ελέγχου που μου γνωστοποιούσε ότι κατά τον έλεγχο του 2015 δεν προέκυψε απόκρυψη εισοδήματος. Αυτός ο ψευδής ισχυρισμός μου, έβλαψε την τιμή και την υπόληψή του ως Έλληνα πολίτη και ως Αιρετού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών ζητά να γίνει Προκαταρκτική Εξέταση από το ΑΤ Καμένων Βούρλων

Στις 15/3/2021 καταθέτω υπόμνημα όπου αναφέρω την δική μου άποψη και επισυνάπτοντας το πρακτικό του ΔΣ 4/2/2020 και ολόκληρη την αλληλογραφία μου με τις Ελεγκτικές Αρχές της Πολιτείας.

Στις 10/9/2021 λαμβάνω Κλητήριο Θέσπισμα για εκδίκαση της Μήνυσης στις 13/4/2022 για τις πράξεις
(α) απόπειρα ψευδούς καταμήνυσης και
(β) εξύβρισης και όχι συκοφαντικής δυσφήμισης.
Ο Εισαγγελέας αξιολόγησε ότι το συμβάν της 4/2/2020 δεν πρέπει να συμπεριληφθεί στην ποινική δικογραφία και την έβαλε στο αρχείο.

Στις 11/4/2022 ο κ. Συκιώτης μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων του ζητά την ΑΝΑΣΥΡΣΗ της ποινικής δικογραφίας από το αρχείο. (Κατ’ εμέ : Πράξη προσβολής της κρίσης του Εισαγγελέως)

Στις 13/4/2022 ο κατήγορος κ. Συκιώτης δεν προσήλθε στο δικαστήριο λόγω… ασθένειας (;;;) και η εκδίκαση αναβάλλεται για τις 13/1/2023

Στις 30/6/2022 ο Εισαγγελέας ζητά να γίνει Νέα Προκαταρκτική Εξέταση και
(α) να κληθεί αρμόδιος υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Λαμίας προκειμένου να προσδιορίσει κατά τρόπο σαφή αν έγινε φορολογικός έλεγχος του κ. Συκιώτη και αν προέκυψε αποκρυβείσα φορολογική ύλη και
(β) να κληθώ εγώ ώστε να δώσω περισσότερες εξηγήσεις για τα έγγραφα που είχα προσκομίσει στο πρώτο υπόμνημά μου της 15/3/2021

Στις 28/9/2022, ο Υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Λαμίας κ…….… κατά την ένορκη εξέτασή του καταθέτει ότι ‘’έγινε τακτικός φορολογικός έλεγχος για τα έτη 2014-2018 και πριν την ολοκλήρωση του ο κ. Συκιώτης υπέβαλε τροποποιητικές δηλώσεις εισοδήματος, ως είχε το δικαίωμα, και κατέβαλλε τους αντίστοιχους φόρους και πρόστιμα’’
Άμεση παραδοχή ότι υπέβαλλε ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΩΣΕΙΣ

Στις 24/10/2022, εγώ, έχοντας λάβει αντίγραφο της δικογραφίας, υποβάλλω Νέο Υπόμνημα και συνημμένα την επιστολή που ο κ. Συκιώτη είχε αναρτήσει στο portal fonografos στις 12/6/2021 (απάντηση στον κ. Τριανταφύλλη) με την οποία ρητά δηλώνει ότι βιοπορίζεται από την εξάσκηση του επαγγέλματός του και όχι από την αντιμισθία του ως δήμαρχος.

Επίσης ζητώ την ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ άσκηση ποινικής δίωξη του διότι οι Ανακριβείς Φορολογικές Δηλώσεις δηλώνουν και ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ διότι αυτό επιτάσσει η Αρχή της Νομιμότητας, εφόσον θέλουμε να διαβιούμε σε ένα Κράτος Δικαίου ουσιαστικά και φαινομενικά. (Εν αναμονή της κρίσης του Εισαγγελέως)

Χθες 13/1/2023, γίνεται η Δίκη, και το Δικαστήριο έκρινε ότι οι κατηγορίες που με εμμονή και επιμονή προσπάθησαν να μου προσάψουν ο κ Συκιώτης και οι Συνήγοροί του κκ Μήτσου και Ψύλλου ΔΕΝ ευσταθούν και με έκρινε ΑΘΩΟ.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Είναι προκλητικό να βλέπεις, ανθρώπους που τους πιάσανε με την ‘’γίδα στην πλάτη’’ να βγαίνουν και με ένα απύθμενο θράσος να αμολάνε λάσπη και να κατηγορούν αυτούς που φέρανε στο φώς τη ‘’κλεψιά’’ τους.

Κύριε Δήμαρχε όταν σε προηγούμενο άρθρο μου είπα ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, νόμιζες ότι αστειευόμουν !
Δυστυχώς για σένα ΕΓΩ μιλάω ΠΑΝΤΑ σοβαρά και ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !
Ο Έλεγχος συνεχίζεται… Ουδέν κρυπτόν… Όλα στο ΦΩΣ…
------------------
ΥΣΤ
Και ο αγώνας συνεχίζεται μιας και έχω μπροστά μου να αντιμετωπίσω τα ‘’απόνερα’’ της ως άνω δίκης που είναι οι μηνύσεις που έχουν υποβάλλει εναντίον μου οι κκ. Παπαγρηγορίου και Φύκα.
Είναι οι μάρτυρες που ο κ. Συκιώτης επικαλέστηκε για το συμβάν της 4/2/2020 και οι οποίοι ενώ κατά την ένορκη κατάθεσή τους απέκρυψαν ουσιώδη στοιχεία του διαλόγου που είχα με τον κ. Συκιώτη… με μηνύουν και από πάνω.
Όπως επίσης και μια μήνυση που έxει υποβάλλει ο Προϊστάμενος της Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Γάκης εναντίον εμένα και όλων των Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης. Ακόμα δεν έχω λάβει γνώση για τον λόγο της μήνυσης.
===============

136 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη τι εννοείς με το "o Έλεγχος συνεχίζεται;"
Υπάρχουν και άλλοι "σκελετοί" στα φορολογικά του Συκιώτη;

Ανώνυμος είπε...

Φώναζε» η περίπτωση Συκιώτη. Πολλές οι αποδείξεις!
«Ενοχος ή βλάκας» που πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη;

Ανώνυμος είπε...

Ναταν μονο η φοροδιαφυγη καλα θα ητανε.
Γιατι πρωην συνεργατες του απειλουν οτι ‘’θα τον κρεμασουν στα μανταλακια’’ ;
Τι ξερουν; Καποιοι αφηνουν υπονοουμενα για ‘’βρωμικα’’ χρηματα.
Απο οτι φαινεται εχουμε να δουμε και να ακουσουμε πολλα.
Εκλογες ερχονται. Στοματα θα ανοιξουν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η υποθεση αφορα τον πολιτη Συκιωτη και οχι την δημαρχο Συκιωτη.
Τον Μητσου και την Ψυλλου τους πληρωνει ο Συκιωτης ή το ταμειο του δημου δηλ εμεις;
Αφελης ερωτηση ;
Αν τους πληρωνει ο δημος πως αποδεικνυεται ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΥΦΙΑ, ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ+ΦΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΙΠΙΛΑ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΖΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΙΠΙΛΑΣ.
Ο ΓΑΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΙΠΙΛΑ.
ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΥΦΙΑ ΕΥΓΕ. για τους ωραίους αγώνες της διαφάνειας, της καθαρότητας και της υπόδειξης πως πρέπει να λειτουργεί η δημοτικήαρχή και ποια πρόσωπα πρέπει να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι και πως πρέπει να λειτουργεί η αντιπολίτευση. ΓΙΑΝΝΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ ΕΙΝΑ Η ΠΟΙΟ ΚΑΛΗ ΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεδομένων των συνθηκών και των δικαστικών αποφάσεων, ο πιπίλας είναι φάουλ. Οι υπόλοιποι είναι τσιράκια και εκτός κάδρου. Ο Σκούφιας αποδείχτηκε σκληρός αντίπαλος αφού δεν έχει και τίποτα να χάσει. Τρίβουν τα χέρια τους οι μνηστήρες της καρέκλας του δημάρχου με όλον αυτόν τον κουρνιαχτό. Όσο πάει βλέπω ότι γίνετε όλο και ποιο δύσκολο όνειρο η επανεκλογή.
Ο ρεπόρτερ

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με το Post η αθώωση του ενός είναι καταδίκη του άλλου!
Επειδή εκπονω την διατριβή μου με θέμα 'Ηθική σταθερότητα στην τοπική πολιτικη' θα θέσω κάποιους προβληματισμούς.
Άραγε η διένεξη είχε αφετηρία την γνωστή φράση -'Εισαι Φοροφυγας' ή προηγηθείσα ερωτηση -'Εισαι ο Τιμωρός;
Μήπως και οι δύο φράσεις που ειπώθηκαν εκατέρωθεν ήταν το αποτέλεσμα και όχι η αρχική αιτία;
Μήπως η άρνηση ή η καθυστέρηση ενός αιτήματος για καθαρισμό του ρέματος Ρεγκινιου ήταν αυτό που πυροδότησε τα εκ των υστέρων;
Και εδώ είναι αυτό που εχει ενδιαφέρον. Αν (υποθετικά) υπήρξε ικανοποίηση του αρχικού αιτηματος περί καθαρισμού ,ποια θα ήταν η πορεία επί του θέματος της φοροαποφυγής;
Μήπως θα υπήρχε 'έκπτωση' του
ηθικού δικαιώματος για καταγγελία, επ'αγαθω της κοινωνίας;
Το κεντρικό ερώτημα δεν είναι η κατάληξη μιας σταθερης ηθικής ενέργειας,αλλά αν η ενεργεια ηταν αναλογικη των δεδομένων;

Ανώνυμος είπε...

Τελείωσε αυτός ο βλάκας,που λόγω πολλών συγκυριών έγινε δήμαρχος .

Ανώνυμος είπε...

Καλα σκούφια μη φας έχουμε γλάρο σούπα. Τραβά στο Λια που παρακαλάς για να σε μαζέψει που είσαι ορφανό και για το τι θα γίνει η δημαρχαρα μη νοιάζεσαι

Ανώνυμος είπε...

Ποιός εισαι εσυ που μιλάς συνέχεια για γλαρόσουπα για ορφανό και να μη νοιαζεται κανείς για τα πεοραγμένα του δήμου. Καλά ειναι να μη κανεις κανένα σχόλιο, πάρε το μισθό σου και τράβα παρα περα , εισαι ανειδιος σε ολα

Ανώνυμος είπε...

Από έγκυρες πηγές έμαθα όλα όσα εξελίχθηκαν στην 4ωρη συνεδρίαση, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση και σας το μεταφέρω είναι :
Στην κατάθεσή του ο Δήμαρχος δήλωσε ‘’πορεύομαι με βάση τη νομιμότητα, τους κανόνες, τους θεσμούς και τη διαφάνεια’’ και συνέχισε ‘’έχω ελεγχθεί πολλές φορές και δεν προέκυψε ποτέ απόκρυψη εισοδημάτων μου. Όλα είναι συκοφαντίες εναντίον μου γιατί θέλουν να με διαβάλουν και να μην ξανα-εκλεγώ δήμαρχος’’
(οι τοίχοι του δικαστικού μεγάρου έμειναν στη θέση τους)
Και μετά ήρθε το ‘’χαστούκι "από τον δικηγόρου του Σκούφια που παρουσίασε το έγγραφο με την ένορκη βεβαίωση του εφοριακού, ότι έγινε τακτικός έλεγχος 5ετίας και καταλογίστηκαν φόροι και πρόστιμα"
Και ο δήμαρχος και οι δικηγόροι του "Δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο στη δικογραφία. Τι είναι αυτό; Που το βρήκατε;"
Και αφού το είδαν και το διάβασαν και βεβαιώθηκαν ότι δεν είναι "μαϊμού" … έμειναν κάγκελο !
Καταρρίφθηκε όλη η υπερασπιστική γραμμή που είχαν χαράξει !
Και τότε άρχισαν να "πυροβολούν" τον Σκούφια με τέτοιες ανακρίβειες με σκοπό να επηρεάσουν το δικαστήριο να του επιβάλλει την πιο αυστηρή ποινή και ει δυνατόν να οδηγηθεί στον… Δομοκό. Ναι καλέ, εκεί στις φυλακές που κλείνουν όλους όσους έχουν κάνει εγκλήματα κατά της κοινωνίας!
Αλλά δεν τους έκαναν… τη χάρη οι δικαστές.
Αυτά.
Πριν γράψω το σχόλιο τα είπα σε ένα φίλο και αυτός σχολίασε τον δήμαρχο με ένα στίχο του Μανώλη Αναγνωστάκη «Δεν φταίει αυτός – τόσος είναι ‘’
Το παράδειγμα του κ. Σκούφια είναι προς μίμηση και όχι αποφυγήν.
Καλημέρα σε όλους τους σκεπτόμενους δημότες
ΚΠ

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι για τη σωστή ενημέρωση τα της δίκης η κοινωνία ας βγάλει τα σωστά συμπεράσματα για να πάμε ως δήμος στο επίπεδο που μας χαρισε ο θεός- η φύση.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Σταικουρας θα επισκεφθει την αλλη εβδομαδα τον Δημο.
Θα φωτογραφηθει παλι με τον δήμαρχο;
Δηλαδη ο υπουργος οικονομικων σε φωτογραφια με δημαρχο φοροφυγα ;
Και μην μας πει οτι δεν γνωριζε για το δικαστηριο.
Το γραφειο του ενημερωνεται για ολα οσα γραφονται στη Φθιωτιδα.
Και φυσικα ενημερώνεται και όσα γραφονται http://kamena-voyrla-news.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Η φοροαποφυγή είναι καθήκον για κάθε ιδιώτη πολιτη που του παίρνουν τον κόπο του για να τον δώσουν στην παρασιτοκρατια του πελατειακού κράτους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντέχω να ακούω υπερασπιστές της ηθικής νομιμοτητος τους οπαδούς του Τσοβόλα δωστά ολα,τους δημοκραταρους θαυμαστές του εγκληματία Τσαουσέσκου και Κανταφι έλεος θα πάρω υπογλωσσιο

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιάννη Συκιώτη έμαθα οτι προσήλθες αεράτος στα Δικαστήρια αλλά εξήλθες κάθιδρος...
Αγαπητέ δήμαρχε έμπλεξες άσχημα !
Δεν ήξερες (τι εστί Σκούφιας) … γιατί δεν ρώταγες ;
Έστω και τώρα άφησε στην άκρη την αλαζονεία σου και κάνε τη σωστή κίνηση…
Έρχεται σεισμός και τσουνάμι…. Πρόλαβέ το…
Διώξε τους 2 δικηγόρους σου γιατί σ’ έκαψαν. Αυτοί κοιτούν μόνο τη πάρτη τους για να έχουν δουλειά.
Πρώην συνεργάτη σου. Όχι όμως ‘’εχθρός’’ σου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι θέμα νομικής ανεπάρκειας,ούτε ο Τιμωρός είναι ο Ζορό μάλλον δον Κιχωτης ούτε το αριστερό πλιατσικολοει έχει πλειοψηφία,ούτε η συνεργάτες του είναι φωτεινά μυαλά,άλλο φταίει ότι ο δήμαρχος δεν έχει πολιτικο υπόβαθρο.
Ένας Ζεκεντές χρειάζεται να ξέρει τι κάνει και γιατί το κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Ωρα να μας πεις κ ότι κόβεις όλες τις αποδείξεις από τα γλυκά που πουλάει μέλος της οικογένειας σου. Να ρωτησω έχεις κ γλάρο σούπα σε βαζάκι ; Ρε ουστ. Ούτε ο Λιας δεν σε θέλει που έχεις κ άποψη. Λες να κόβει κ αυτός όλα τα παράβολα ; Χαχαχα θες να δώσεις κ έμφαση στην απόφαση. Τραβα κ στα καφε στα Καμενα να τους κάνουν έλεγχο

Ανώνυμος είπε...

Επειδή για μένα ‘’το λακωνίζει εστί φιλοσοφείν’’ αυτό που θέλω να πω είναι ότι ‘’έχουμε ένα καθεστώς Συκιώτη με στήριξη Σταϊκούρα και χρειάζεται να αντιδράσουμε γιατί ο τόπος μας πάει απο το κακό στο χειρότερο’’

George N είπε...

Εσείς που υπερασπίζεστε το ‘’δικαίωμα’’ στην φοροαποφυγή και τα ‘’χώνετε’’ στον συνδημότη μας κ. Σκούφια, που με τον μοναχικό του αγώνα προσπαθεί να βάλει φρένο στις αυθαιρεσίες του Δημάρχου, και για τούτο είναι άξιος συγχαρητηρίων…
Είστε σίγουροι ότι ανήκετε στο είδος Homo Sapiens Sapiens;
Μήπως ανήκετε στο είδος Homo cretinus cretinus ;
Μήπως χρειάζεται να κάνετε κάποιο test DNA;
Λέω εγώ τώρα.
Αλλιώς δεν εξηγείται η βλακεία που σας δέρνει.

George N είπε...

Επαναλαμβάνω και το σχόλιό μου 12.52 – 12/1/23.
Κε Σκούφια αν έχω καταλάβει καλά ο δήμαρχος σε μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή τον είπες φοροφυγά. Η εφορία τον έλεγξε και εντόπισε τη φοροδιαφυγή και υποθέτω οτι του καταλόγισε φόρους, προσαυξήσεις και πρόστιμα. Το ότι έκρυβε εισοδήματα είναι ηλίου φαεινότερο οτι το γνώριζε.
Άρα σε μήνυσε εν γνώσει του ψευδώς για συκοφαντική δυσφήμιση για να προκαλέσει την καταδίκη σου.
Αυτή η ενέργεια του λέγεται ψευδής καταμήνυση και τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 1 έτους βάσει του αρθ. 229 παρ. 1 του Ποινικού Κώδικα.
Κε Σκούφια εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα του έκανα μήνυση και αγωγή διότι ψευδώς προσπάθησε να βλάψει την τιμή και υπόληψή σου. Εσύ αποφασίζεις !

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο Σκούφιας.

Ανώνυμος είπε...

George N, αν η αναιτια φοροληστεια ειναι καλο πραγμα τοτε οταν ακους τους κυβερνωντες να λενε επετυχαμε την ανοδο της Επενδυτικης βαθμιδας στη χωρα μας, τι λες οτι οι επενδυτες θα ερθουν εδω να τους τα παρουμε με την υπερφορολογιση; αμ δε, τα κοροιδα τελειωσαν συντροφε.

George N είπε...

‘’Σύντροφε’’ 6.33 τώρα που το internet κυριαρχεί στη ζωή μας τα fake news , όπως τα δικά σου, αποκαλύπτονται. Αν googlaris θα διαπιστώσεις τα εξής :
ΓΑΛΛΙΑ=34% - ΓΕΡΜΑΝΙΑ=30% - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ=30% - ΒΕΛΓΙΟ=29% - ΑΥΣΤΡΙΑ=25% - ΔΑΝΙΑ= 25% - ΙΣΠΑΝΙΑ=25%
ΕΛΛΑΔΑ=24% - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ= 10%
Όπως βλέπεις ‘’σύντροφε’’ δεν είμαστε η Χώρα με τον υψηλότερο συντελεστή.

Ανώνυμος είπε...

Μετά το πλημελειοδικειο Λαμιας ξεκίνησε και το λαϊκό δικαστήριο στη Χάρμα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε κάνεις λάθος για τους συντελεστές φορολογίας εισοδήματος, η φορολογία είναι προοδευτική ξεκινάει απο 9’/,και φθάνει στο 45’/, εννοείται στην ΕΛΛΑΔΑ .Α και μια διάκριση φοροαποφυγή την παρέχει το κράτος με νομους για βιομηχανική, εμπορική και ενεργειακή ανάπτυξη της χώρας, φοροδιαφυγη τη κάνει ο εξυπνάκιας φορολογούμενος και κλέβει το κράτος.

Ανώνυμος είπε...

Προς Georγε Ν.και... δια πασαν νοσον

Συμφωνα με την δημοσιευθεισα μελέτη του ΚΕΦΙΜ με στοιχεια του καναδικου
Ιστιτουτου Fraser αλλα και της ΕΛΣΤΑΤ, εχουμε τα εξης :

Α. Δεικτης οικονομικης ελευθεριας.
Σε παγκοσμια λιστα 165 κρατων που αφορα τις οικονομιες ελευθερης
αγοράς η ελλαδα εχει την 85 θεση

Β. Μεγεθος κράτους.
Στην ιδια λιστα κρατων εχει την 12η χειροτερη ως προς την διογκωση
του κρατους μεσα στην εθνικη

Γ. Ημερα οικονομικης ελευθεριας μεσου πολιτη.
Εχουμε 181 ημερες[6 μηνες] εργασια για να υποχρεωσεις προς το κρατος
προκειμενου να απελευθερωθουν φορολογικα.
Αρα η ημερα οικονομικης ελευθεριας ξεκινα την 1\7 μεχρι την ημερα
αυτη δουλευει αποκλειστικα για την εφορια και τον ΕΦΚΑ

Συμπερασμα, συμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ πληρωνει ο μεσος ελληνας δυο φορες
περισσοτερα σε φορους και εισφορες απο οτι για ετησιες δαπανες βασικων
αναγκων. Παραλληλα εχουμε την 7η επιδοση στην παραοικονομια αναμεσα στις
29 αναπτυγμενες ευρωπαικες χωρες. [

Ανώνυμος είπε...

Έχετε χάσει τον δρόμο, εστιάστε στα δικά μας, μην δέχεστε να σας αποπροσανατολίζουν οι επιτήδειοι. Ας παραμείνουμε στα τοπικά μας και αυτά που μπορούμε να επηρεάσουμε. Κάπιοι σκοπίμως σας πετάτε τυράκια και τσιμπάτε.

Ανώνυμος είπε...

Τα τοπικά πράγματα είναι συνδεδεμένα με τα γενικότερα οικονομικά. Δεν είμαστε στη Ζουαζιλανδη ούτε αποκομμένοι Πομακοι,αλλά Έλληνες άγρια φορολογούμενοι που τον ΕΝΦΙΑ έπρεπε ο Δήμος να τον αντιπαλεψει προς όφελος των δημοτών.

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκι συνεχίζεις να αποπροσανατολίζεις. ΕΝΦΙΑ πληρώνουν πολύ όσοι έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία. Εγώ που έχω ένα σπίτι 80 τμ δεν πληρώνω τίποτα. Βρε για τον τόπο μας έχεις να πεις κάτι? Ο δήμαρχος θα κάνει κανένα έργο? Θα στρώσει κάποιο δρόμο να πηγαίνουμε για δουλειά? Θα φτιάξει υποδομές να έρθουν τουρίστες να έχουμε μεροκάματο για να αγοράσουμε γάλα στο παιδί μας? Για αυτά πες μου. Όλα τα άλλα τα κουλτουριάρικα που λες δεν με αφορούν.

Ανώνυμος είπε...

Και καπως ετσι τελειωσε η δημαρχια για τον Συκιωτη.

Ανώνυμος είπε...

Εαν δεν παψουμε να πετροβολαμε σα μικρα παιδια
Εαν ο θυμος απο οπου και αν προερχεται δεν κατευθυνθει αλλου και οχι, ο ενας στον αλλο
Εαν δεν μπορεσουμε να δουμε καθαρα κινησεις καθαρσης σαν του Σκουφια και να τις επικροτησουμε Ολοι Μαζι ,
Δεν υπαρχει Ελεος
Δεν Υπαρχει αλλαγη
Δεν θα παρουμε επ'ουδενι απο αυτον τον Τοπο οτι, απλοχερα μας χαριζει και Εμεις μετα Μανιας Τα θαβουμε κατω απο Τον Εγωισμο μας Που Οδηγει στο Χαος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Συκιωτης κι αν τελειωσε η τελειωσει, κλωνοι καραδοκουν
Το Νου Μας!!

Ανώνυμος είπε...

Από : https://el.wikipedia.org/wiki/Φοροδιαφυγή
Η φοροδιαφυγή αποτελεί σοβαρό έγκλημα - απάτη σε βάρος του κράτους. Γενικά αποκαλείται η καθ' οποιονδήποτε τρόπο απόκρυψη φορολογητέας ύλης ενός φορολογούμενου φυσικού ή νομικού προσώπου από τις φορολογικές Αρχές.
Η φοροδιαφυγή εκτός από ποινικό αδίκημα που μπορεί να σημειωθεί κατά παράβαση ή καταστρατήγηση του φορολογικού νόμου, θεωρείται και έντονα αντικοινωνική συμπεριφορά δεδομένου ότι το συνολικό ποσό αυτής θα κληθεί τελικά να επωμισθεί, με πρόσθετα κυβερνητικά μέτρα, το σύνολο των φορολογουμένων.

Μήνυση κ. Συκιώτη
Επειδή ο κ. Σκούφιας τον αποκάλεσε φοροφυγά ο κ. Συκιώτης του έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.
Γιατί το έκανε ενώ ήξερε ότι έχει κρύψει φορολογική ύλη ;
Το Δικαστήριο με την αθώωση του κ. Σκούφια στην ουσία απεφάνθη οτι ο κ. Συκιώτης είναι φοροφυγάς.
Τι θα κάνει τώρα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση που ελέγχει τις Αιρετές Διοικήσεις ;
Αφού η φοροδιαφυγή είναι ‘’απάτη σε βάρος του κράτους’’ θα αφήσει το Δήμο μας να διοικείται από πρόσωπο-φοροφυγά ; Εμπνέει εμπιστοσύνη ;
Γύρω από αυτά τα ερωτήματα θα πρέπει να γίνει ο διάλογος .
ΚΠ

Ανώνυμος είπε...

Σκούφο είτε το θες είτε όχι δήμαρχος δεν γίνεσαι . Η δημαρχαρα είπε ότι θα αρχίσει να ψάχνει την επιδότηση του μαγαζιού τις αγορές κ τις πωλήσεις που κανείς. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Α κ να ξέρεις την προδοσία πολύ την αγάπησαν τον προδότη κα κανείς

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Και έλεγα δεν θα βγει κάποιος ‘’γκρουέζας’’ να με … φοβήσει ;
Καλώς τον και ας άργησες!
Έστω και αν ‘’εκ στόματος κόρακος «κρα» εξελεύσεται’’ που λέει και η προαιώνια ρήση.
Άκου ανθρωπάκο !
[1]… Εγώ έχω δηλώσει ότι είμαι ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ και δεν με ενδιαφέρει το αξίωμα του Δημάρχου.
[2]… Είμαι Συνταξιούχος, και να ήθελα δεν μπορώ να κρύψω τα εισοδήματά μου.
[3]… Δεν έχω πάρει ποτέ επιδότηση, ούτε 1 ευρώ.
Τώρα όσον αφορά τα περί προδοσίας και προδότη δεν με αγγίζουν.
Εγώ δεν μήνυσα το ‘’αφεντικό’’ σου. Αυτός με μήνυσε, ενώ ήξερε ότι είναι έκθετος φορολογικά και ενώ ήξερε τι επάγγελμα έκανα στην επαγγελματική μου ζωή.
Δεν είμαι δικομανής. Αν και θα μπορούσα να έχω μηνύσει κάποιους ‘’γκρουέζες’’ του για ψευδορκία.
Απλά υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και την αξιοπρέπεια μου.
Ας πρόσεχε.
Σε ένα θα συμφωνήσω.
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και για το ‘’αφεντικό’’ σου και για τους ‘’γκρουέζες’’ του.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ δεν έχεις μαγαζί με γλυκά ; Γλαροσουπα έχει; Του κάνες τα κούτρα κρέας του δημάρχου. Πάντα έλεγες ότι ήθελες να γίνεις δήμαρχος Σκούφο αλλά δεν δε πλησίαζε κανένας. Αυτά είναι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη κ καρφιά. Όμως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά η αλλιώς θα το φέρει ο βλάχος το τυρί. Οι αποπροσανατολισμοί είναι γι άλλου.

Ανώνυμος είπε...

Τι χτυπημα κατω απο την ζωνη αγορι μου μικρο...οταν καποιος φοροδιαφευγη καποιος αλλος επιβαρυνεται.....δλδ τι να παρουμε παραδειγμα πως να γινουμε πονηροι ?,,τι ακριβως για πες μου;;;

Ανώνυμος είπε...

Στο site του Δήμου μπήκα έτσι από περιέργεια για να δω που βρίσκει τα στοιχεία ο κ. Σκούφιας και τι βλέπω.
https://www.dimos-kamenon-vourlon.gr/ypiresia/content/dimotikoi-symvoyloi
Δεν έχουν αναρτήσει καμιά Δήλωση Πόθεν Έσχες, ως όφειλαν, οι : ΚΡΙΤΣΟΒΑΣ, ΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΑΝΤΥΠΑΣ, ΓΛΥΚΟΣ, ΠΕΝΤΑΛΙΟΣ
Ο μόνος που τις έχει αναρτήσει είναι ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ (μάλλον λόγω Σκούφια)
Ξέφραγο αμπέλι.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά ,και οταν αυτός που είναι παράσιτο στην πλάτη αυτού που φοροδιαφευγει λέγεται Κατσιαπλιας!

Ανώνυμος είπε...

Τσιμουδια για μαγαζάκι σκούφο ε;

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα περίμενα αλλά να βλέπω το συστημα 'μαζί τα φαγαμε' να μας κουνούν το δάκτυλο όταν με την ψήφο τους πτώχευσαν το κράτος ,πάει πολυ
Ναι ο πιπίλας είναι αγαθιαρης και παρορμητικός .
Αλλά τα 'άγρια σκυλιά' του Σοσιαλισμού δαγκώνουν,ας πρόσεχε.
Πάντως περίπτωση να πάρουν τον δήμο δεν υπάρχει εκτός αν μεταναστεύσουν οι λογικοί.

Ανώνυμος είπε...

Ολο άλλου την πας την κουβέντα σκούφο.

Ανώνυμος είπε...

Συκιωτακι αν γραψεις το ονοματακι σου νομιζω οτι θα σου απαντησει ο κ. Σκούφιας δεν ειναι απο τους ανθρωπους που κολωνει. Αντε να σε δω ;

Ανώνυμος είπε...

Μίλησε ο θαλαμηπόλος.

Ανώνυμος είπε...

Βρε πες για το μαγαζί κ άσε τ αλλά

Ανώνυμος είπε...

Πες για το μαγαζί …..λες δεν θα τα μαθαίναμε ; Είναι πολύ μεγάλο το ρεγγινη…. Διάλεξε ημερομηνία κ εσυ για έλεγχο

Ανώνυμος είπε...

Καμια αντεκδικηση στην ιδιωτικη η επαγγελματικη εργασια δεν ειναι ηθικα επιτρεπτη.

Καθε περιπτωση εχει την αυτοτελεια της της και οριζεται απο τους Νομους αλλα κυριως απο
την αγορα.

Οι στρεβλωσεις δημιουργουνται για λογους φθονου που τις προκαλει κυριως η ταξικη αντιθεση.

Αυτο εκτρεπει τον ορθολογισμο και την πραγματικοτητα, οτι δηλ την παραγωγη αγαθων, το κερδος εξ αυτης και η οικειοθελη προτιμηση ειναι εγγενης διαδικασια του ανθρωπινου ειδους.

Οταν λοιπον η ιδεοληψια δημιουργει φαντασιακες εικονες αναδιανομης του παραγωμενου πλουτου
απο την μια κατευθυνση προς μια αλλη τοτε εχουμε καταναγκασμο, με δημοκρατικο μεν τροπο,
αλλα με σοσιαλιστικο προσημο.

Ετσι το δικαιωμα στο εισοδημα του ενος προερχεται απο την αφαιρεση του κοπου του αλλου ελλειψει λεφτοδενδρων.

Αυτο ονομαζεται φορολογια, αν δε οι αναγκες για δημοσιονομικο χωρο [βλεπε πελατοκρατισμός]
ειναι μεγαλες τοτε εχουμε φοροληστεια.

Εν προκειμενω και η καταγγελια για φοροαποφυγη, καθως και η απειλη για ελεγχο μιας επιχειρισης, ειναι και τα δυο προιον ανορθολογισμου, οταν μαλιστα δεν ειναι προσωπικο ζητημα αθεμιτου ανταγωνισμου, αλλα διαμαχη με αρχικα αιτια την πολιτικη .

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Προς τον ανώνυμο… βάτραχο !
Συγνώμη που δεν σου απάντησα χθες.
Ήμουν στη συγκέντρωση του ΔΣ των ‘’κατσαπλιάδων’’ στη Χάρμα.
Και άργησα να επιστρέψω.
Τώρα που πίνω το καφέ μου και βλέπω τα… κοάκξ-κοάξ σου, σου απαντώ.
Ναι, ‘’φίλε’’ έχω μαγαζί και πουλάω διάφορα προϊόντα.
Προχθές ετοίμασα και 2 νέα προϊόντα. Γλαρόσουπα και Γλάρο Φλαμπέ !
Μπορείς να περάσεις να πάρεις.
Σε σένα θα στα δώσω χωρίς χρήματα, μπας και μου κάνεις τη χάρη και δεν με δώσεις.
Αν πάλι δεν λαδώνεσαι… τότε…
Για δε την ημερομηνία ελέγχου… δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση. Όποτε βολεύεσαι.
Είμαστε ok τώρα. Σου απάντησα ;
Άκου και το τελευταίο…
Όσο και να προσπαθείτε όλοι εσείς που ανήκετε στις συνομοταξίες των βατράχων, τρωκτικών, ερπετών, … ΔΕΝ θα καταφέρετε να σιωπήσω.

Γιάννης Σκούφιας

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιάννη περισσότερο μοιάζουν με ερπετά και μάλιστα… καραφλά !
Είναι, κατά πως λέει ο λαός, «φίδια κολοβά» δηλ. κομπλεξικοί άνθρωποι που εξαπολύουν ύπουλα χτυπήματα μόλις τα πειράξεις!
Ανθρωπάκια ρε φίλε. Μην ασχολείσαι… Πεταμένος χρόνος. Πεταμένα λόγια. Δεν αξίζουν.
Αυτοί, το “άνθρωπος” το έχουν μόνο για την κατηγοριοποίηση του είδους. Μήτε γνωρίζουν, μήτε και θα μάθουν ποτέ πως το να είσαι “άνθρωπος” κερδίζεται, δεν παραχωρείται γονιδιακά.

Ανώνυμος είπε...

Γλαροσουπα τύπου Ρεγκινιου κονσερβα

Ανώνυμος είπε...

Όταν δεν μπορούν να χτυπήσουν τον γάιδαρο χτυπάνε το σαμάρι.
Μέχρι εκεί φτανουν

Ανώνυμος είπε...

Βρήκατε πολίτη να κατηγορήσετε για φοροδιαφυγή. Ρε σεις στην καλοκαιρινή έκθεση στα καμένα ήταν το μόνο περίπτερο που έκοβε αποδείξεις και πήγαιναν άλλοι εκθέτες και του έλεγαν να σταματήσει γιατί χαλάει τη πιάτσα. Βάλανε και τον Αντιδήμαρχο ΑΑ να πάει να του πει μην κόβεις αποδείξεις. Και αυτός το χαβά του. Τους το ξέκοψε.
Αυτός είναι ο κ. Σκούφιας, που το ‘’κ’’ πρέπει να γραφτεί με κεφαλαία γράμματα.
ΚΥΡΙΟΣ σε όλα του και παράδειγμα για μίμηση από όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΑ μεγαλος παιχτης 7 χρονια διεθνης με το καμερουν

Ανώνυμος είπε...

Μα τα Αγια Παντελονια τετοια λατρεία ουτε ο Κιμ δεν την έχει,φαίνεται ότι η γλαροσουπα Ρεγκινιου κονσερβα είναι νόστιμη!

Ανώνυμος είπε...

Σκούφο θεέ πάρε την ΠΑΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σκούφο Κέρασε κ μια τον αρχηγό σου που νομίζει ότι θα κερδίσει κιόλας. Δεν κανείς για πουθενά

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά είστε σοβαροί άνθρωποι, πολίτες & δημότες εσείς???
Καφενόβιοι, κουτσομπόλιδες, που έχετε και άποψη για τα πολιτικά και τα δημοτικά!!!! Ρε άντε στο καφενείο σας και τα μίζερα κουτσομπολιά σας που δίνουν νόημα στη μιζέρια και την ουσιαστική αδιαφορία σας και ανικανότητα για κάτι θετικό.Ελεος!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ γιατί κατ ανάγκη η δικιά σου άποψη είναι σωστή και η δικιά μου λάθος? Μήπως θεωρείς ότι η δική σου ψήφος στην κάλπη μετράει για δυο? Αν νομίζεις ότι μόνο εσύ είσαι σωστός και όλοι οι υπόλοιποι βλάκες, να ξέρεις ότι οι ψυχίατροι έχουν κάποιο όνομα για αυτή την συμπεριφορά.

Ανώνυμος είπε...

Τι σκυλοκαυγάδες είναι αυτοί,μειώνεται τη κοινωνική ηθική, το επίπεδο μόρφωσης και το πολιτισμό της κοινωνίας μας. Οι διαφορές Σκούφια- Συκιώτη είναι προσωπικές και αφορούν την λειτουργία του Δήμου. Η άποψη του σκούφια είναι επώνημη και με επιχειρήματα , ο δήμαρχος την θεώρηση προσβλητική και κατέληξαν στα δικαστηρια, εμεις τις διαβάζουμε και ο καθένας μας βγαζει τα συμπεράσματά του .Τις διαφορές τους θα τις λύσει η δικαιοσύνη. ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΠΛΩΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

avanti είπε...

Αγαπητέ δεν στόχευσαν στο ισότιμο δικαίωμα έκφρασης και ψήφου, αλλά το τρόπο να την επαναλαμβανόμενη και σκόπιμη γη στόχευση σε πρόσωπα, που προσωπικά ούτε ξέρω, κουράζοντας πολλούς άλλους χρήστες του blog με την επαναληψημοτητα - και πολλές φορές ανήθικη επιθετικότητα.
Εάν αυτό είναι τρόπος που γίνεται ο κοινωνικός ή πολιτικός διάλογος, ναι δεν με εκφράζει όχι γιατί με θεωρώ ανωτέρω αλλά δημοκράτη.

Ανώνυμος είπε...

λοιπον εχουμε και λεμε...απο Συκιωτη ασφαλιστικα και ποινικο δυο δικαστηρια,κι αλλα τρια απο τους αλλους τρεις συνολο πεντε δικαστηρια...δλδ πεντε φορες πληρωμη για παρασταση δικηγορου συν παραβολα κλπ...που επιβαρυνθηκε ο κ.Σκουφιας.Αληθεια οι αντιδικοι πληρωσαν τιποτα η χρεωσαν το Δημο, η ,αφου τοσες και τοσες δικες τους εχουν δωσει αυτων των δικηγορων που συνεργαζεται ο Δημος να μην τους κανουν και πεντε δικες δωρακι; Ουτως η αλλως αυτοι δεν πληρωσαν τιποτα ενω ο κ.Σκουφιας αναγκαστηκε να πληρωσει απο την τσεπη του!Οσο παει βρωμαει και περισσοτερο η δουλεια,βρωμαει ατιμια, θρασος,δειλια ,προστυχια του τυπου...οχι δεν θα μου την παρετε τη γιδα απο την πλατη...τιμη μου και καμαρι μου να την εχω στην πλατη μου να την φαω οποτε θελω κι οποιος τολμησει και μιλησει θα το πληρωσει πολυ ακριβα!οποιος ομως με στηριξει θα ειναι συνδαιτημονας στο γευμα που θα την τρωγω!!!Αληθεια αφου ο κ.Σκουφιας αθωωθηκε,συνεπως ορθως αποκαλεσε φοροφυγα τον Συκιωτη γιατι δεν διωχθηκε αυτεπαγγελτως ο Συκιωτης και οι ψευδομαρτυρες του για ψευδη καταμηνυση;

Ανώνυμος είπε...

Τι δίωξη αυτεπαγγέλτως μόνο,εγώ προτείνω εξορία, καταναγκαστικα
και..... Κρεματόριο!

Ανώνυμος είπε...

9.,15 είσαι ανάξιος να γράφεις, δε ξέρω αν ξέρεις να διαβάζεις και να κατανοείς αυτά που διαβάζεις, σαχλαμάρας.

Ανώνυμος είπε...

Δείξε μου πώς να σκέφτομαι, πως να γράφω, τι να ψηφίσω, σε έχω αναγκη

Ανώνυμος είπε...

Οι ηλιθιοι είναι ανίκητοι. Μην τα βάζετε μαζί τους, θα χασετε

Ανώνυμος είπε...

Στο 12,10 εσυ δεν έχεις ανάγκη να σου δείξει κάποιος τι να ψηφίσεις, εχεις μιαλό προβάτου που ακολουθεί τον αρχηγό του. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα κ εσυ γράψε το μυαλό με Γιωτα κ θα πάμε καλα σαν τόπος

Ανώνυμος είπε...

Οι "γκρουεζες"όπως σοφά τους αποκαλεί ο κ.Σκουφιας δεν το κάνουν γιατί θα εκτεθούν ..αν και ο Παπαγρηγορίου (ο πιο ευνοημένος)λόγω δημοσίου φαίνονται τουλάχιστον τα περισσότερα.Ο Αντύπας στην γνωστή του κατάσταση,ο Πεντάλιος με τον Κριτσοβα από εκεί ζουν μιας και ο ένας μεροκαματιάρης ήταν (καθόλου κακό ...το τώρα του είναι υποτιμητικό)ενώ ο άλλος απλα παράσιτο..Ο Γλυκός ίσα που πήρε λίγη γεύση σοκολάτας.Τα κακομοίρα πιόνια,εκφέρουν και άποψη .Τους δώσαμε δύναμη να ασκούν και πολιτική και να καθορίζουν το μέλλον του τόπου.Σε αυτούς που κανονικά δεν θα έπρεπε ούτε καλημέρα να τους λέμε που λόγω ασχετοσυνης τους και φιλαργυρίας μας πάνε πολύ πισω

Ανώνυμος είπε...

Καποιες σκεψεις.

Οποιος μπορει, "κανει". Οποιος δεν μπορει, "λεει" και 'γραφει"?.

Το "μαζι" χτιζεται απο δυο "θελω",χωρις το "εγω"?.

Το πιο επικινδυνο μεταφορικα μέσο της εποχης ειναι το καλαμι?

Άλλα νομιζαμε, άλλα ελπιζαμε, άλλα αξιζαμε και άλλα τελικα ζουμε?

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά.....μπλόγκερ.

Ανώνυμος είπε...

Ψωμί ελιά και κ Κωτσο βασιλιά ..σβηστό και αυτο

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη δεν το εσβησες; Τι περιμένεις ειδοποίηση από το αριστερό ακροατήριο.Παντως τώρα θα δείξεις όπως λέει ο λαος-' Ή τα έχεις,ή είσαι!

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα είχε ΟΕ με θέματα, δικηγόρους για Χατζή, Βασίλιο κλπ. Γνωμοδοτήσεις, πρωτοδικεία, εφετεία κλπ. Δυστυχώς εκεί πάνε τα έσοδα του Δήμου μας, αυτά τα έσοδα που πληρώνουμε
με τους φόρους και τα τέλη, είμαστε πολλα τα ... κορόιδα, οι #ξυπνιοι# χρωστάνε κοντά στα 3 εκατομμύρια. Αντιπολίτευση δεν υπάρχει μηδέν,ότι θέλει κάνει ο Δήμαρχος. Λογαριασμό δεν δίνει πουθενά. Ενεργοί πολίτες... Μηδέν.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ο Δήμος δεν βάζει φόρους μόνο τέλη ανταπόδοσης υπηρεσιών.Μην τον μπερδεύεις με το κράτος του Κούλη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κούλης μείωσε στο 13% τον ΦΠΑ στο καφεδάκι σου,
που ο Αλ6ης το είχε πάει στο 24%, θα μου πεις καφέ πίνουν οι πλούσιοι, σωστό!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ο Συκιωτης αυξησε τα δημοτικα τελη 87%.
Θα μου πεις οτι δημοτικα τελη πληρωνουν μονο οι... πλουσιοι. Δεν πληρώνεις εσυ που κληρονόμησες ένα σπίτι και τώρα είσαι ανεργος ή παιρνεις συνταξη 500 ευρω και προσπαθεις να τα φερεις βολτα.


Ανώνυμος είπε...

Οταν ο εκάστοτε δήμαρχος χρεώνει την αγροτική αποθήκη ως κατάστημα, είναι ανταποδοτικο το 2.70 € μέσω ΔΕΗ?? Για είναι φόρος;; Τι σκουπίδια πετάει 'η τι φωτισμό έχει, εκεί που βρίσκεται η αποθήκη;; Για σκεφτείτε;;

Ανώνυμος είπε...

Αριστερουλιδες μλατε εσεις για φορους. Το Τσιπροκιο μαζεψε 35 δις υπερπλεονασμα με την φορομπηχτικη μανια κατα της μεσαιας ταξης, αντε ανωμαλαρες μου.

Ανώνυμος είπε...

Πω πω????
Σταματηστε Επιτελους τον Εμφυλιο.....
Για τον Δημο Μας ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ.
Ντροπη Πια.

Ανώνυμος είπε...

Αριστερουλιδες και Δεξιουλιδες και Τσιπρακια Και Κουλακια!
Κοιτατε κει τι Εκανε (9)Χρονια, Ναι ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο .

ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΞΙΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΕ ΟΛΑ , ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΑΝΤΟΥ.
Κριμα κριμα κριμα, και αντι να ανοιξουμε τα ματια μας, Κοιταζουμε πως να τα βγαλει ο ενας του Αλλου.
Ετοιμαζονται Αλλοι ΡΗΜΑΧΤΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ.
ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.
ΤΑ ΙΔΙΑ Σ...ααααα' θα τρωμε.

Ανώνυμος είπε...

Ασχοληθείτε επιτέλους σοβαρά με τις επόμενες δημοτικές εκλογές και αφήστε τις ανόητες αντιπαλότητες και βλαχοπολιτικές. Πρέπει να καταλάβετε ότι ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για την ανάπτυξη αυτού του Δήμου και των δημοτών του .
Σοβαρευτείτε επιτέλους , γίνετε πραγματικοί ενεργοί πολίτες για το κοινό μας καλό.

Ανώνυμος είπε...


Όντως το θέμα είναι ο Δήμος.
Αν όμως θα δεχομουν τον Χ δημότη -σα με ανοικτό μυαλό να γράφει για την αλλαγή στο πηδάλιο με στοιχεία τότε ναι θα ήταν ανεκτό, δίκαιο και αληθινό ως κριτική.
Αν όμως γράφουν με υπόβαθρο ταξικό , τους οδηγεί να ξεφύγουν μιλώντας για φόρους που δήθεν πληρώνουν και πρέπει να μην τους πετούν στην διαφθορά και την φαυλοτητα ενω είναι εξόχως αυτοί που έσπρωξαν με τον δικαιωματισμο της αριστερας την χώρα στην πτώχευση .
Θα περίμενα τουλάχιστον να έχουν το γνώθι σ αυτόν και έτσι να μην αναγκάζεσαι να τους θυμίζεις το αληστου μνήμης παρελθόν .
Άρα 'κόψτε' το περί πλουσίων ,κοινωνίας και φτώχιας πόσο μάλλον οταν γνωριζόμαστε και ξέρουμε από πού προέρχεται το εισόδημα του καθενός μας .
Επίσης το να αποκαλείς το θερμόμετρο Φασιστα επειδή απλά δείχνει την αληθεια τότε εισαι μη κανονικός.

Ανώνυμος είπε...

Κριτων έχεις δίκιο στα περισσότερα εξαιρω την παραοικονομία την οποία υπερασπιζεσαι ως αναγκαίον κακό.

Ανώνυμος είπε...

Η παραοικονομία είναι περίπου
ίση με το ακαθάριστο εθνικό προϊόν.
Υπάρχει σε κράτη που η φορολογία είναι ασύμφορη.
Για να μην υπάρχει πρέπει η ίδια(παραοικονομία) να ειναι
ασύμφορη.
Αυτό επιτυγχάνεται με ενιαιο συντελεστη φορολόγισης για όλους ίδια χωρίς εξαιρέσεις.
με όλα τα έξοδα να εκπίπτουν καλυπτομενα από τον ΦΠΑ.
Έτσι θα πάψει η παραοικονομία- εκτός των γύφτων ισως-.
Παράδειγμα ο γιατρός δηλώνει όλα τα έσοδα(δεν χρειάζεται πλέον καταγγελία στην εφορια) διοτι αν υποθέσουμε ότι τα δηλώνει όλα και τα ξοδεύει όλα με ΦΠΑ διαχέοντας τα στην αγορα τοτε θα είναι μηδενικός σε φόρο αφού ήδη τα έχει πληρώσει την ωρα που τα ξοδεύει.Αν όμως θελήσει να τα κρατήσει όλα και να είναι κεφαλαιοκρατης τότε θα πληρώσει τον ενιαίο φόρο για ότι δεν ξόδεψε .
Δεύτερο παράδειγμα ένας μικρού εισοδηματος θα πληρώσει ότι δεν ξόδεψε με χαμηλό ενιαίο -αλλωστε δεν του φτάνουν- άρα θα είναι αφορολογητος.
Τρίτο παράδειγμα ο δηλώνων
100.000 ευρώ και ο δηλώνων 10.000 αν ξοδέψουν και οι δύο το 90% του δηλωθεντος εισοδηματοςο πρώτος θα πληρώσει για τα εναπομείναντα Χ πόσο δίκαιο γιατί το ξοδεμενο φορολογήθηκε με ΦΠΑ ο δε δεύτερος θα πληρώσει απειροελάχιστο και σύμφωνα με τα λίγα που δεν ήθελε να καταναλώσει.
Η φιλοσοφία αυτή δεν εκτρέπει ένα κράτος σε 'προφυλαγμένος' πελάτες και μη,καθιστά την παραοικονομία ασυμφορη,και απελευθερώνει κεφάλαια για την κίνηση της αγοράς.
Φυσικά αν Θεσμοθετηθουν θα συνοδεύονται και από καταστολή για τον παραβάτη που οι εργασίες του είναι κολασιμες από αυστηρή ποινή.
Τώρα όμως η χαλαρότητα υπάρχει διότι δεν στηρίζεται στην ηθική της ισονομίας αλλά στην ιδεολογία του πελατειακού κρατους

Ανώνυμος είπε...

Για την ανταποδοτικότητα που πρέπει να έχει ο Δήμος προς τους φορολογούμενους δημότες -φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, αλλά και τις υποχρεώσεις αυτών προς το Δήμο τι έχεις να μας πεις?

marina είπε...

Όταν δεν μπορούν να χτυπήσουν τον γάιδαρο χτυπάνε το σαμάρι.

Ανώνυμος είπε...

11.19 μμ. Εξαρτάται πως βλέπει κάποιος τον Δήμο.
Αν ο Δήμος πρεπει να συμπληρώνει την κεντρική διοίκηση χωρίς δυνατότητες χρηματοδότησης με μια γραφειοκρατικη δομή χωρίς επαρκεια τεχνικου προσωπικού και
με δεδομένο την ροπή στην αεργία και στο τρουπωμα ,τοτε και τον Ομπάμα να φέρεις για δήμαρχο αποτέλεσμα δεν φέρνεις.
Επίσης αν βλέπεις την δημαρχία ως ένα θεσμό όπου θα προκυψει ατομικό όφελος με την διαπλοκή της ψηφου σου
ακόμη και ο Ομπαμα δεν θα μπορεσει να κάνει βιώσιμο ψηφοδέλτιο.
Τέλος αν βλέπεις την πόλη αρχιτεκτονικά και οραματιζεσαι την μετατροπή της σε ευρωπαϊκού επιπέδου Λουτρόπολη με (σπάσιμο αυγων)τοτε θεωρείσαι ημιτρελλος
και απορρίπτεσαι ως αντιδραστικός.
Όσον αφορά την τάση να αποδίδεται όλο το φταίξιμο στους Δημαρχους
αφήνοντας τις ομάδες που τον στηριζουν στο απυρόβλητο( δίνοντας την δυνατότητα να γίνονται ενάρετοι γυρολόγοι) είναι εμμονή χωριατικη χωρις ολοκληρωμένο πλάνο πολιτικής σκέψης.Ετσι προτιμώ να κάνω ασκησης γιόγκα για διαλογισμό στην Γ Βασιλειάδου 19 .

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που ασχολούνται είναι Λινατσες το χειρότερο κομμάτι υφάσματος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος πρέπει να εκσυγχρονιστεί αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και όλα τα διά διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία.
Αυτό απαιτεί ορθότητα από την κοινωνία -πολίτες και επιχειρήσεις του Δήμου αλλά και αξιόπιστη και σοβαρή δημοτική αρχή και δημοτικό συμβούλιο.
Δείτε επιτέλους την μεγάλη εικόνα και πράξτε αναλόγως, είτε συμμετέχοντας με μια ορθολογική και αξιόπιστη πρόταση είτε ως ψηφοφόροι.
Το μέλλον μας το διαμορφώνουν οι εκάστοτε αποφάσεις μας.
Άρα?????

Ανώνυμος είπε...

Άρα τι προτείνεις εσυ φίλε μου,πες καθαρά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει άμεσο φάρμακο που να θεραπεύει την κουλτουρα.
Αυτό είναι χρόνιο πρόβλημα και θέλει μακροχρόνια θεραπεία
Παράδειγμα ο Μήτσης πήρε πέντε χρόνια προθεσμία για την υλοποίηση του προγράμματος του ΕΣΧΑΔΑ,
και έχουμε ιδιώτη που ο χρόνος είναι χρημα.
Εδώ έχουμε λαικιστικού τύπου διαπλοκή λόγω ότι υπάρχουν πολλά και αντίθετα μικροσυμφεροντα με χρημα που δεν υπολογίζεται ως αντικειμενο αφού έρχεται απ' έξω και όχι από μέσα(βλέπε επιχορήγηση).

Ανώνυμος είπε...

Κυρμανιδης πάει κ τελείωσε δέκα χρόνια πάμε μπροστά

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα ποιος μιλάει!!

Ανώνυμος είπε...

Κυρμανίδης?????????????????????
Μπορούμε να τον εμπιστευτούμε????????????
Η μέχρι τώρα πορεία του έχει δείξει σοβαρό έλλειμα σε επίπεδο συνεργασιών με τους συνεργάτες του, σωστό ή λάθος, πόσο μάλλον με τους υπόλοιπους ενός Δ.Σ..
Κάποιοι σχολιάζουν ότι δεν είναι τυχαίο ότι δραστηριοποιείται στα κοινά με ένα χρονικό κενό 10ετίας για να ξεχνιόνται οι αποπομπές του από τους εκάστοτε επικεφαλής και τα προβλήματα που είχε δημιουργήσει , αλήθεια ή κακόβουλο κουτσομπολιό?

Ανώνυμος είπε...

Κακόβουλο αλλά αληθινό.

Ανώνυμος είπε...

Οχι φετρτε τον σκούφια χαχαχα η τον χοντρό με το παλαιό συρφετό καλά για τον τωρινό δεν συζητώ είναι είδη απερχόμενος μέρες μετράει

Ανώνυμος είπε...

Ηλιόπουλος, έτοιμασου να αναλάβεις τον δήμο. Ο Συκιωτης μήνες μετράει. Όλοι οι άλλοι είναι......

Ανώνυμος είπε...

Όχι και Κομμουνιστή δημαρχο να διαχειριστεί την ελεύθερη αγορά του καπιταλισμου στα Καμενα, ελεος.

Ανώνυμος είπε...

Μονο αν βγει κομμουνιστης δημαρχος μπορει να ταρακουνηθει το θολωμενο μας μυαλο και να συνελθουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ισα μωρη δημοκρατισσα τράβα για κανένα τρισάγιο στη Λαμια στον καπετάν Μιζέρια .

Ανώνυμος είπε...

Οι ενεργοί πολίτες έχουν κανένα νέο με τις υποθέσεις Χατζή, υπάρχει κάποια εξέλιξη. Άιντε να επανέλθουμε στα ....#ζωντανά #μας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί δεν έχουν συγκρωτηθεί σε σώμα, και εσυ περιμένεις για παρεμβάσεις, αυτό συμβαίνει σχεδόν με τους περισσοτερους συλλογους στα καμένα βούρλα, σύλλογοι σφραγίδες. Τώρα για να ασχοληθούμε με τις δημοτικές εκλογές, έμαθα- άκουσα.οτι μετά τις εθνικές εκλογές, έχουν έτοιμη πρόταση και επικεφαλής οχι απο τις υπάρχουσης, αλλά απο μικρό χωριό με ολοκληρωμένη προσωπικότητα με οικονομικές γνώσεις, ηθική και μεγάλη αγάπη για το δήμο μας. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

O Σύλλογος είναι " ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ"
Πότε θα το καταλάβουμε ;; Μάλλον.... Ποτέ .

Ανώνυμος είπε...

Πλατανιάς, ο νέος Δήμαρχος!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί να λυθεί το θέμα Δήμος - Αναπτυξη με Ιδεολογικα-θεσηθηρικα-Φυλετικά, χαρακτηριστικα
Παραδείγματα των ανωτέρω:
Τυχαια μια παρέα στα ούζα και υπό την επήρεια μέθης αποφασίζει ότι θέλει να διοικήσει τον Δημο με επικεφαλή έναν ίδιον Οινοπνευματικο που από τις δέκα λέξεις που καταφέρνει να πει η πέντε είναι "-' Μακάκας
Ούτε είναι δόκιμο ένας αρριβιστας της κομματικής πολιτικής 'εγνωσμένης' αξιας
να ζητά στηρίξεις από γυρολόγους :γλυφοκόκαλους' με σκοπό την αναδιανομή του δημοτικού ταμείου.
Επίσης δεν είναι ο Δήμος ο ορισμός της μομιμότητος για τους αιρετούς με το απλό σκεπτικό ότι ουτε ο Ομπάμα διατήρησε την θέση του πάνω από οκτώ χρόνια.
Έχουμε λοιπόν μια υπαρκτή κατασταση που είναι δύσκολο να αλλάξει.
Η λύση υπάρχει και είναι θέμα ενός Συλλόγου που θα πρέπει να διοργανώσει μικρές επαφές με ότι θεωρεί υγιές ακόμη,και να μεσολαβει
Μεταξύ αυτών που θέλουν να προσφέρουν αλλά τους τρώει η 'μαρμάγκα' της ανωτέρω κουλτούρας.

Ανώνυμος είπε...

ρεσιτάλ θεωρητικολαγνείας για κάψιμο εγκεφάλου από τον δαλαϊλάμα κρίτωνα.

Ανώνυμος είπε...

Α βρε Κριτωνα, ολο αμπελοσοφιες εισαι. Ποιος Συλλογος; Τρεις και κουκος ειστε. Αληθεια για δεν μπηκες σαν παλιο μελος στο ΔΣ; Μια ζωη τα ιδια. Οταν ειναι να αναλαβεις ευθυνες, τροπος του λεγειν, παντα βρισκεις δικαιολογιες. Ναι μωρε ξερω ελλειπες εκτος ΚΒ; Ετσι δεν ειναι; Παντα στη απεξω για το παιζεις σε διπλο ταμπλω.

Ανώνυμος είπε...

Ήδη οργανώνεται τέτοια κίνηση….Αύριο θα υπάρξουν τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της πρωτοβουλίας..Ένα πράγμα θα ΠΟΥΜΕ..Ανοίξτε όλοι τα μάτια και το μυαλό σας.Κάντε όλοι κάτι συλλογικό το οποίο δεν κρύβει από πίσω προσωπικά συμφέροντα…Αφήστε πίσω το διαίρει και βασίλευε!!!!Ας αλλάξουμε λοιπόν τα πράγματα και την ιστορία ΜΠΟΡΟΥΜΕ…;;Ας προβληματιστούμε ολοι λοιπον και αν θελουμε να αλλάξει κάτι σε αυτόν τν ΓΑΜ………ΝΟ τόπο ας ξεκινήσουμε να μιλάμε ΕΠΩΝΥΜΑ…..

Ανώνυμος είπε...

Και δεν σου απαντά ο κριτωνας αδερφε στο παραπάνω σχόλιο.σου απαντά κάποιος ο οποίος θέλει να αντισταθεί αλλά βλέπει ότι δεν μπορεί με αυτά που διαβάζει και γράφετε εδώ μέσα.Και αυτό γιατί εδώ μέσα όλοι όσοι σχολιάζετε και γράφετε,είστε μια μικρογραφία τς εξωτερικής πραγματικότητας…Κάντε όλοι μια αυτοκριτική και τότε ξανά μιλάμε.

Ανώνυμος είπε...

Και επανέρχομαι και ρωτώ…Θέλετε να γίνουν πραγματικά αλλαγές.ΝΑΙ η ΟΧΙ;;Ας θέσουμε κάποιες αρχικές βάσεις στον διάλογο μας…

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 5.09, γράφεις ''αν θελουμε να αλλάξει κάτι σε αυτόν τν ΓΑΜ………ΝΟ τόπο ας ξεκινήσουμε να μιλάμε ΕΠΩΝΥΜΑ''
Και εσύ γράφεις ΑΝΩΝΥΜΑ.
Υπόγραψε το σχόλιό σου... αλλιώς δεν σε παίρνει κανένας στα σοβαρά !

Ανώνυμος είπε...

Το περίμενα ότι θα απαντούσες έτσι….Το ίδιο όμως ισχύει και για εσένα….Ο σπιτονοικοκύρης υποδέχεται …και στην περίπτωση μας εσυ είσαι αυτός….

Ανώνυμος είπε...

Επανέρχομαι λοιπόν.Ας το πάμε ανώνυμα για αρχή..Σε καλύπτει κάποια από τς 3 υπάρχουσες έως τώρα υποψηφιότητες…;;

Ανώνυμος είπε...

Από την ταχύτητα τν απαντήσεων καταλαβαίνω ότι εδώ μέσα γράφεται και απαντάτε 10 άτομα…Σωστά;;θα πέσω να ξεκουραστώ διότι η μετά μου ήταν λίγο κουραστική.Θα τα πούμε μετά τς 20:00.Σου έδωσα σήμα λοιπόν να καταλάβεις…Τα λέμε λοιπόν με διάλογο εποικοδομητικό….

Ανώνυμος είπε...

Οφείλω κάποιες εξηγήσεις σε κάποιους.
Η έλλειψη υπογραφής σε κείμενα
που έχουν ένα ομοιο τρόπο σκέψης ( φιλοσοφικά φιλελεύθερο) δεν χρειάζονται συστάσεις προσδιορισμού κατ' αναγκην.
Ίσως και η αποφυγή να καταγραφή(όνομα) να είναι άσκηση νοητική σε αυτούς που το διαβαζουν με σκοπό να ενεργοποιήσουν τις άτακτες τοποθετημένες γνώσεις τους περί των κοινών.
Ο Σύλλογος δημιουργήθηκε πάνω σε ένα αρχικό πλάνο του καταστατικού των 'Συλλογο παραθεριστών φίλων των Καμ.Βουρλων'.
Ο Σκοπός δεν ήταν να υπάρχει για
εκδηλωση συγκεκριμένης ημερομηνίας του έτους
αλλά να ακολουθεί την ετήσια διαδρομή του Δήμου ως θεσμός (έγκριση πρωτοδικειου γαρ) με γνωμοδοτικη,παρεμβατική,και αποτρεπτικη διάθεση,να συμβάλει στο έργο των αυτοδιοικητικών.
Βάσει αυτής της θετικης 'πιστης' λειτούργησε τα τελευταία 14 χρόνια.
Σήμερα το νέο ΔΣ καλείται για μια νέα αρχή ακόμη και καταστατικά.
Σε προσωπικό επίπεδο πάντα ήμουν 'Μεντωρ' σε όποιον ομως με αποδέχεται (όχι το ιστιοφόρο του Λόρδου Έλγιν 'ΜΕΝΤΩΡ ').
Όσον αφορά την αποδοχή μιας σκέψης προς μια κατεύθυνση(εν προκειμένω προπαγάνδα) δεν αφορά αυτόν που την εισάγει"Τσαγιέρα του Ράσελ"αλλά αυτόν που την αποδέχεται η την απορρίπτει.
Ο Φιλελεύθερος τρόπος είναι ο καλύτερος.

Μετά τιμης
Κριτων
.

Ανώνυμος είπε...

Κριτων, Άλλα είναι τ΄ άλλα κι άλλα της Παρασκευής το γάλα !
Επαναλαμβάνω και άσε τις αμπελοσοφιες σου
Γιατι δεν μπηκες σαν παλιο μελος στο ΔΣ; Μια ζωη τα ιδια. Οταν ειναι να αναλαβεις ευθυνες, τροπος του λεγειν, παντα βρισκεις δικαιολογιες. Ναι μωρε ξερω ελλειπες εκτος ΚΒ; Ετσι δεν ειναι; Παντα στη απεξω για το παιζεις σε διπλο ταμπλω.

Ανώνυμος είπε...

Δέκα νοματαίοι που ανταλλάσσετε επιθετικά σχόλια μεταξύ σας και κρίνετε όλες τις μέχρι τώρα δημοτικές προτάσεις, και όχι μόνο, νομίζετε ότι θα καθορίσετε το μέλλον αυτού του Δήμου?
Σοβαρευτείτε επιτέλους!

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εσύ είσαι με τους άλλους δέκα νοματαιους .

Ανώνυμος είπε...

Κρίτωνα εισαι ο δον κιχώτης, ασε τους ανεμόμύλούς σου.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν έχουμε Πλατανιάς και ξέρω ψωμί ,αλλά Πλατανιας και ξεροσφύρι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δέκα νοματαίοι!!!
Πολύς ντόρος για δέκα νοματαίους???
Ο τόπος θα πάρει αυτό που του αξίζει, εσείς μπορείτε να μείνετε στη ασφάλεια της ανούσιας και κακόβουλης κριτικής σας.
Καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Απο τις μαλακιες που γραφετε, με πρωτον τον κριτωνα, ως και ο εγκελαδος τα πηρε και προυνο-προυνο μας ταρακουνησε μηπως και ξυπνησετε απο τα κολληματα σας.
Οσον για το ειρωνα ''10 ειστε'' τον πληροφορω οτι μπορει να σχολιαζουν 10 αλλα το μπλοκ το διαβαζουν 1010 και μεταφερουν αυτα που αξιζουν σε 5010 οι οποίοι θα στειλουν στον αγυριστο τον πιπιλα ...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΟΥΤΕ 10 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ 6/7 ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΡΙΤΩΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Στα Οικονομικά ο Σκουφιας, στα Φιλοσοφικά ο Κριτωνας στην Ονειρομαντικη όλοι οι υπολοιποι!

Ανώνυμος είπε...

Μην αυταπατασαι το μπλογκ είναι εικονική πραγματικότητα, ένα βίντεο Γκριζας πολιτικής . Πληροφορία,γρήγορη απάντηση,εκτροπή, νέα πληροφορία ΚΟΚ.Ο παίκτης επικρατεί του άλλου βάσει ικανότητος για ανάλυση και συμπέρασμα.ο Νιο εδώ είναι εναλλασομμενος το κέρδος είναι συλλογικό η μία ομάδα εναντίον της άλλης...Ματριχ με φόντο τα Καμενα βουρλα!

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοείς γέροντα? Μη μιλάς με χρησμούς ! Ξέρεις κάτι και δεν μας το λες?

Ανώνυμος είπε...

Ανάπτυξη, ωφέλεια,διαχρονικότητα είναι τρεις λέξεις θεμιτές από όλους.
Ο τρόπος ερμηνειας όμως διαφέρει απο δημότη σε δημότη από ομάδα σε ομάδα από σύλλογο σε σύλλογο και από καφετερια σε καφετέρια.
Είναι ένα σύνολον εντυπωμενων σκέψεων που αφορούν την εμπειρια την γνώση το ατομικό συμφέρον κλπ.
Έτσι δημιουργείται μια προσχηματικοτητα γυρω από το βελτιστο που μπορεί να ονομασθεί τοπικη κουλτούρα.
Έτσι έχουμε την λύση της δημοκρατικής πλειοψηφίας μεταξύ δημοτών με ανερμάτιστη και κατά ουσίαν αντιφατικής πολιτικής σκεψης
Χάριν λόγου ο Επενδυτής της Γαλήνης είναι επιθυμητός αν θέσει το κεφάλαιο του στην υπηρεσία μιας ή πολλων επιτροπων από λαϊκά δικαστήρια και όχι από το 'μπισνες πλαν' με κοστολογημενο πρόγραμμα.
Δηλ ότι συνέβη στην αληστου μνήμης εποχή της πτώχευσης του συγκροτήματος και του κάμπινγκ!
Ένα δευτερο είναι η πτώση του ξενοδοχειακού τουρισμού και η μετατροπή της κεντρικής οδού σε ένα επιμηκυμένο Μοτέλ λεβέντη
που ως αποτέλεσμα έδιωξε την ταμπέλα θέρετρο.χουμε έναν δήμο διαχειριστη μιας πραγματικότητος που ομως δεν γίνεται αποδεκτή από διάφορους και για τους αρχικούς λόγους που επικαλέστηκα
Έτσι υπάρχει εικονικοτητα που δεν οδηγεί συντεταγμένα σε μακροχρόνιο σχεδιασμό αλλά ανάλογα πως το βλέπει η ..υποκειμενικότητα του παίκτη στο βίντεο Ματριχ.
.

Ανώνυμος είπε...

Οι ακαδημαϊκές προσεγγίσεις μιας πραγματικότητας είναι καλές και χρήσιμες, αλλά εν προκειμένω είναι μια θεωρητική προσέγγιση και με αποτελέσματα που αντιστοιχούν στα υπό συνθήκη δεδομένα που τέθηκαν. Η προσέγγιση και η ένταξη τέτοιων προσεγγίσεων στην πραγματικότητα αποτελεί το δύσκολο μέρος και πρόκληση για αυτούς που διαθέτουν το όραμα και την ικανότητα να το μεταδώσουν με τρόπο που να γίνει και όραμα και στόχος της κοινωνίας, εν προκειμένω, και να επιτευχθούν οι κοινοί πλέον στόχοι ανάπτυξης και ευημερίας.

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να πείτε ότι κ να γράψετε ο επόμενος Δήμαρχος είναι ο ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον 9:57 μ.μ., Ιανουαρίου 23, 2023 υποστηριχτή του κ. ΚΥΡΜΑΝΙΔΗ, αλλά πως από όλο αυτό κατέληξε στο συμπέρασμα ο επόμενος Δήμαρχος είναι ο ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ??????
Τι πίνεις και δεν μας δίνεις????

Ανώνυμος είπε...

9.24 μμ 23 /1.
Επιτέλους μια σκεψη επιπέδου, την επικροτω.
Παρά ταύτα ,διαβλέπω αντίφαση.
Η 'ακαδημαϊκή' αποψη περί πραγματικότητος δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει συγκυριακά φαινόμενα του παρελθόντος διότι απλούστατα αυτά την διαμόρφωσαν.
Αν δεν ελαβονταν υπ όψιν τότε η πραγματικότητα θα ήταν μη αληθινή.
Η πραγματικότητα από μόνη της όμως είναι 'κατηγορική προσταγή' κατά Ιμανουελ Καντ,δηλ υπαρκτή .
Επίσης δεν υπάρχουν Apriori κοινοί στόχοι αναπτυξης μεταξύ των δημοτών αλλά εκκεντροι,που δεν είναι εύκολο σε κάποιους με όραμα να μπορέσουν να το ομογενοποιησουν ως κάτι αντικειμενικό.
Φυσικά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.


Ανώνυμος είπε...

διαβαζοντας την αναρτηση αλλα και τα σχολια,αλλοι θελουν Συκιωτη αλλοι Κυρμανιδη,και γνωριζοντας ..μικρη η κοινωνια..τα προσωπα που τους πλαισιωνουν ,αλλα και ανατρεχοντας στο παρελθον και σε αλλες δημαρχιες,δεν εχω παρα να ενθυμηθω το στιχο απο το Αξιον Εστι του Ελυτη...σκυλοκοιτες( απο το σκυλευω δλδ λεηλατω) και νεκροσιτοι και ερεβομανεις κοπροκρατουν το μελλον... τι κριμα τοσο καλοι φιλολογοι στην περιοχη να μην μπορεσουν να ενσταλλαξουν αυτες τις εννοιες..θυματα κι αυτοι της μικρης κοινωνιας που θελει να παιρνουν απολυτηρια ατομα που ουδεμια σχεση εχουν με ενσυνειδητα οντα..αυτη ειναι η παιδεια της κοινωνιας και αυτη βολευει τον καθε Συκιωτη που μονον με κοπροκρατηση και με στρατο κοπριτων..ελα μωρε δεν εγινε και τιποτα που φοροδιεφυγε κι εμεις το ιδιο κανουμε... μπορει να ειναι δημαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Μπαρμπα Κριτωνα και λοιποι κουλτουριαρηδες, κουρασατε.
Αν εχετε να πειτε κατι για το δημοτικα πραγματα, καλως.
Και τα δημοτικα πραγματα εχουν να κανουν με κριτικη σε προσωπα για πραξεις και παραλειψεις και προτασεις για το αυριο.
Αν όχι, παρακαλω, σταματηστε να προσπαθειτε να αλλαξετε την ατζεντα διαλογου με τις αμπελοσοφιες σας.
Ευχαριστω
Κατοικος ΚΒ που βλεπω την καθημερινοτητα μου να πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο, να διαμαρτυρομαι και να με γραφουν οι δημοτικοι αρχοντες.

Ανώνυμος είπε...

Αν γυριζαμε την πλατη στο μπαρμπα Κριτωνα και σε αυτους που χαζολογοντας, περνουν την ωρα τους ,ισως και να σταματουσαν .
Κοινο για τις μπουρδες τους ζητανε και εμεις που απανταμε το προσφερουμε.
Βολεμενοι ξιπασμενοι που καταντησαν τα Καμμενα Βουρλα με τον φιλοτομαρισμο τους Σε Αυτο Το Χαλι.
Η Μονη Μαζικη Αντιδραση "Ηταν Σε Αυτο τον Τοπο, με την Σημαια στην Πλατη, η Προσπαθεια να διωξουν Περαστικους Εφηβους Προσφυγες(μεσα στο απολυτο πνευμα της φιλοξενιας) Και να Γινουν Διεθνως Ρεζιλι Τα Κ. Βουρλα.
Ακομα ειναι γραμμενα στα σαιτ Τα Κατορθωματα.
Εχει Χαθει ο Μπουσουλας.
Χωθηκανε και στην εικονικη Πραγματικοτητα και ολα Πανε κατα διαολου.
Επαγγελματιες μαζευτηκαν να δουνε τις Κουζινες τους?
Τι φταιει ρε Παιδια?
Ποιοτητα μηδεν.
Που ειναι τα Τοπικα Προιοντα να μπουν στα Μαγαζια σας και να αναδειχτουν?
Καθεσαι να φας και ουτε ενα υποτυποδες Κερασμα, λιγο τσιπουρο με μια ελια και λιγο λαδι να ερεθισεις τη γευση και τις αισθησεις αυτου που τιμαει την καρεκλα του μαγαζιου σου και ενα γλυκο αντιο με λιγο γλυκο για καλη αναμνηση.
Αυτα Ηταν Τα Καμμενα Βουρλα Που Θυσιαστηκαν Ρημαζοντας στο ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.