30 Νοεμβρίου 2021

Το πρακτικό της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Καμένων Βούρλων της 29/11/2021

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

6 σχόλια:

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μπραβο στο συλλογο ενεργων και στο Μεγαγιαννη ! Παντως επρεπε να το καταλαβετε νωριτερα οτι η ανικανοτητα ξεχειλιζε !Το λυκο τον βλεπαμε, τα ιχνη ψαχναμε ?

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά δεν κατέχεις πράμα. Το σχόλιο σου έπρεπε να είναι.
Δάσκαλε Μεγαγιάννη δεν κατάλαβα τη τοποθέτησή σου.
Είπες : ‘’Υπερψηφίζουμε την εισήγηση του τεχνικού προγράμματος και το προσχέδιο του προϋπολογισμού μόνο για να λειτουργήσει ο Δήμος στα χρονικά περιθώρια που προβλέπονται κλπ ‘’ Δάσκαλε τα μέλη της ΕΔ εκφράζουν μόνο τις απόψεις τους σχετικά με τις ανάγκες που υπάρχουν στην περιοχή και τα έργα που πρέπει να εκτελεστούν. Δεν ψηφίζουν. Γιατί το είπες ?
Είπες : ‘’Η λειτουργία της Επιτροπής Διαβούλευσης δυστυχώς ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ με ευθύνη όλων, αλλά κυρίως του Δήμου’’ Σωστά με ευθύνη του Δήμου. Με το ‘’με ευθύνη όλων’’ τι εννοείς ?
Δάσκαλε, Δάσκαλε !
Στρατηγέ Μακρυνίτσα σωστή και ‘’πατριωτική’’ η στάση σου ως πρόεδρος του ΣΕΔ. Παράδειγμα προς μίμηση.

Ανώνυμος είπε...

Έχω την πληροφορία ότι ο κανονισμός λειτουργίας της επιτροπής διαβούλευσης, αναφέρεται και σε άλλες συνεδριάσεις ετησίως. Πρέπει να ψηφίστηκε επί τετρι. Θα έχει ενδιαφέρον να τον βρίσκαμε, γιατί μέχρι τώρα ειναι " άχρωμη άοσμη" και άχρηστη. Ελπίζαμε με την Μπητα τα πράγματα να ήταν διαφορετικα, δυστυχώς.....πλανηθηκαμε.

Ανώνυμος είπε...

Η επιτροπή διαβουλευσης είναι η μετεξέλιξη της λαϊκής συνέλευσης.
Η διαφορά βρίσκεται στην συμμετοχική διαδικασία.Τωρα έχουμε
επιλογή στην εκπροσώπηση σύμφωνα με εγγραφή συμμετοχης μετά απο παρότρυνση του δημου.
Έτσι λοιπόν γίνεται μια εκ των άνω τιμητική κατά κάποιον τρόπο επιλογη, βάσει μιας άτυπης αξιολογικής κατάταξης,σύμφωνα με υπαρξιακα κριτήρια(προσφορά κοινωνική, κινητικοτητα,αστική ευγένεια κλπ
Βέβαια δεν σημαίνει ότι
επειδή τους έγινε η τιμή δεν υπάρχει ανεξαρτησία γνώμης ή αντίθεσης(βλέπε:
Σύλλογος Ενεργών Δημοτών).
Βέβαια δεν ισχύει το ίδιο για τα φυσικά πρόσωπα που δεν έχουν την κατάρτιση όπως ο Σύλλογος να έχει δηλ. καθαρές πολιτικές που αφορούν τα Καμενα.
Από την άλλη πάλι δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιοι κρετινοι θέλουν μετωπική σύγκρουση με την σημερινή διοίκηση στον Δήμο, αυτό θα γίνει από τον συλλογο σε επίπεδο χωριάτικης διαμαρτυρίας μεσω μπλοκ.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΦΊΛΕ δεν ξέρεις από πολιτική και δεν κατάλαβες ότι ο μεγαγιαννης ψηφίζω εννοεί ότι δίνει την συναίνεση τους για το φτωχό τεχνικό πρόγραμμα αλλά να γίνει πραγματικότητα. Απλά σαν δάσκαλος που λες ότι είναι έχει λοου προφαιλ και παροτι είναι αγανακτισμενος τα λέει πιο γλυκά. Η διαβούλευση έχει απαξιωθει και από τους παραγωγικούς φορείς πρωτογενή τομέα συνεταιρισμόυς και δευτερογενή εμποροβιοτεχνικοι συλλογοι που δεν μετέχουν καν και όσοι φορείς συμμετέχουν το 90 % δεν έχουν προτασεις να καταθέσουν

Ανώνυμος είπε...

Κρίτων και ΚΤ, οι πολυγραφοτεροι στο μπλογκ, γράφουν και οι δύο δίπλα- δίπλα.