01 Απριλίου 2019

Ερωτήματα προς τον Δήμαρχο κ. Συκιώτη !

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γράφει ο Οικονομολόγος Γιάννης Σκούφιας – 31/3/2019

ΔΙΑΒΑΖΩ στο www.fonografos.net
Ο  Δήμαρχος Καμένων Βούρλων και εκ νέου υποψήφιος για το αξίωμα στις εκλογές του Μαϊου 2019, κ.Συκιώτης, μας ενημέρωσε για 3 ακόμη υποψήφιους Συμβούλους που προστίθενται στο ψηφοδέλτιο του. Υπογράμμισε  ότι πρόκειται για  3  ανθρώπους που χαρακτηρίζονται για το ήθος  τους και την θέληση να προσφέρουν στον τόπο τους.  Και οι  3  του εξέφρασαν  την επιθυμία τους να εργαστούν σκληρά  πάνω στο πρόγραμμα που έχει συντάξει ο συνδυασμός  του κ. Συκιώτη αλλά και την εμπιστοσύνη που τρέφουν στον ίδιο τον κ. Συκιώτη ότι θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του.


Αυτοί είναι :
1.    BAPΣOΣ ΓIANNHΣ του Σπύρου στην Δ.Ε. Μώλου
2.    ΠAΠAΣYKIΩTHΣ EΠAMEINΩNΔAΣ του Σπύρου στην Δ.Ε. Αγίου Κωνσταντίνου
3.    MΠEZATH ΦPOΣΩ του Ιωάννη επίσης στην Δ.Ε. Αγίου Κωνσταντίνου.

Και ερωτώ :
1.    Η κα ΜΠΕΖΑΤΗ ΦΡΟΣΩ δεν είναι η νυν Αντιδήμαρχος Οικονομικών  η οποία στο Δημοτικό Συμβούλιο της 12/12/2018 είπε ότι ο Δήμος παίρνει εικονικά τιμολόγια  δλδ  ο Δήμος πληρώνει χρήματα για υπηρεσίες / υλικά που δεν έχει χρησιμοποιήσει (μαύρα χρήματα) ?
2.    Η κα ΜΠΕΖΑΤΗ δεν είναι εκτός από Αντιδήμαρχος Οικονομικών και υπάλληλος της ΑΑΔΕ δηλ. του Υπουργείου Οικονομικών (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει) ?
3.    Για αυτήν την κακοδιαχείριση και τις αυθαιρεσίες της Δημοτικής Αρχής δεν έχει ζητηθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση να γίνει Οικονομικός και Διαχειριστικός Έλεγχος από Οικονομικούς Επιθεωρητές του Υπουργείου Οικονομικών στο Δήμο ? (έγγραφο με αρ. Πρωτ. 9337/215206/2018 – 8.01.2019)

Υστερόγραφο
Με την κα ΜΠΕΖΑΤΗ, την οποία και δεν γνωρίζω,  δεν έχω κάτι προσωπικό. Με την Αντιδήμαρχο κα ΜΠΕΖΑΤΗ, ναι έχω, διότι ως Υπεύθυνη Αντιδήμαρχος Οικονομικών  διαχειρίζεται τα χρήματα του Δήμου δλδ τα χρήματα των δημοτών, ένας εκ των οποίων είμαι και εγώ.

« « « « « « « « «

Δεν υπάρχουν σχόλια: