29 Μαρτίου 2019

Απαντητική επιστολή Τριαντάφυλλου Μπέλλου στην ανάρτηση «Αγαπητέ υποψήφιε Δήμαρχε των Καμένων Βούρλων …»

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αγαπητέ Blogger

Χαίρομαι που ενδιαφέρεστε πολύ για τα κοινά και σας συγχαίρω για το έγκυρο βήμα κριτικής, τοποθετήσεων, θέσεων και αντιθέσεων, ακόμη και της νοοτροπίας μερικών “όλα τα σφάζουμε και τα μαχαιρώνουμε πάντοτε εκ του ασφαλούς”. Μόνο που αυτό δεν είναι αρκετό, αφού μέσα από την ενεργό συμμετοχή, και τη διαρκή έκθεση, στη βάσανο της κριτικής, καλοπροαίρετης ή μη, μπορείτε να προσφέρετε τα μέγιστα, αφού κατά το “αρχή άνδρα δείκνυση” ισχύει και το “τον καλό ηγέτη τον αναδεικνύουν οι άξιοι συνεργάτες” .

Σας προκαλώ λοιπόν και, γιατί όχι, σας προσκαλώ, όπως προσκαλώ όλους τους σκεπτόμενους και ενεργούς συμπολίτες μας, σε συστράτευση, ώστε όλοι όσοι ανησυχούμε για το μέλλον αυτού του τόπου, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας . Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.

Δεν σας γνωρίζω, αγαπητέ Blogger, προσωπικά ή, εάν σας γνωρίζω, δεν μου έχετε συστηθεί και ως “ο blogger”. Εμένα, όμως, σίγουρα με γνωρίζατε και πριν ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως Δημάρχου του Δήμου Καμένων Βούρλων.
Όπως είμαι βέβαιος πως γνωρίζετε και την πορεία μου στην κεντρική πολιτική σκηνή ως Βουλευτή για δέκα ολόκληρα χρόνια, αλλά και αυτή στην Αυτοδιοίκηση δεύτερου βαθμού, για μια τετραετία μόνο όμως, αφού η καλή μου διαγωγή στην υπηρεσία του Φθιωτικού Λαού, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, θεωρήθηκε κακή κομματική διαγωγή.

Όπως και πολύ καλά γνωρίζετε, κάτι που γνωρίζει και όλος ο Φθιωτικός Λαός, ότι κατά την δεκατετραετή πολιτική μου πορεία το δικηγορικό μου Γραφείο δεν άνοιξε ούτε μία ώρα, αφού είναι παγκοίνως γνωστόν ότι επάγγελμα και ενασχόληση με τα κοινά δεν μπορούν να συμβαδίσουν.
Άλλο που κάποια επώνυμη κυρία, που έκανε αισθητή την παρουσία της στην εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού του απερχόμενου Δημάρχου μας, μου είχε πει το καλοκαίρι ότι “δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν μπορούν να κρατηθούν”, αναφερόμενη, όπως άλλωστε και εσείς ο ίδιος έχετε επανειλημμένα αναφέρει, στη συνεχή απουσία του κ. Συκιώτη λόγω του επαγγέλματός του, και τώρα το ξέχασε, προφανώς με άνωθεν εντολή .

Απαντώντας λοιπόν στην καίρια ερώτησή σας “αν και κατά πόσον μπορώ να ανταποκριθώ στο αξίωμα το οποίο διεκδικώ, με δεδομένο τις όποιες άλλες δραστηριότητες, τις οποίες ασκώ και πιθανά δεν θα μου αφήνουν χρόνο να επικεντρωθώ στα δημοτικά καθήκοντα εφόσον εκλεγώ” , έχω να σας πω τα εξής :

Όπως, αγαπητέ Βlogger, έκλεισα το Δικηγορικό μου Γραφείο, με μεγάλη οικονομική μου ζημία, για 14 ολόκληρα χρόνια, το ίδιο θα πράξω και τώρα. Μόνο που τώρα θα κλειδώσω το προσωπικό μου Δικηγορικό Γραφείο μόνο, αφού τις εκκρεμείς υποθέσεις μου θα τις χειρίζονται οι συνάδελφοι και συνεργάτες, με τους οποίους και συστεγαζόμαστε στον 3ο όροφο της οδού Λεωσθένους 2 στη Λαμία, κ. Δημήτριος Κατσούρας, κ. Βασιλική Σαρρή και κ. Μαρία Μουτεβελή. Και αυτή την απόφασή μου την γνωρίζουν οι συνδημότες μας, οι οποίοι ενημερώθηκαν, τόσο στη συνέντευξη τύπου της 8ης Οκτωβρίου 2018 όσο και στην προγραμματική μου συγκέντρωση της 10ης Νοεμβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο Γαλήνη, αλλά και από τις συνεντεύξεις που παραχώρησα στα τηλεοπτικά κανάλια της Λαμίας. Επομένως, τον μόνο που δεν θα έπρεπε να ρωτήσετε ήμουν εγώ, ο οποίος προκατέλαβα την οποιαδήποτε καλοπροαίρετη ή ακόμη και κακοπροαίρετη “εύλογη ερώτηση των δημοτών”.

Και να είστε σίγουρος ότι δεν με τρομάζετε με την άποψή σας ότι “η θέση δήμαρχος είναι μία πλήρους απασχόλησης εργασία, με πολλές φορές να απαιτεί εργασία - παρουσία και εκτός κανονικού ωραρίου χωρίς αυτό απαραίτητα να έχει οικονομικό όφελος”, αφού στην δεκατετραετή βουλευτική και αυτοδιοικητική πορεία μου, “παράτησα” την οικογένειά μου και τη δουλειά μου για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις πρώτα ως Βουλευτή, επικεφαλής της ομάδας Κοινοβουλευτικού Έργου Τουρισμού καθώς και υπεύθυνου Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος της Ομάδας

Κοινοβουλευτικού Έργου Γεωργίας και στη συνέχεια ως Νομάρχη Φθιώτιδας, εργαζόμενος από τις 6:00 το πρωί μέχρι τα μεσάνυκτα, και όχι μόνο ήλιο με ήλιο. Όπως πρόκειται να κάνω και τώρα.
Και βέβαια έχω δηλώσει ότι, μετά την εκλογή μου ως Δημάρχου, θα εγκατασταθώ μονίμως στην έδρα του Δήμου στα Καμένα Βούρλα, παρότι διαθέτω σπίτια και στο Ρεγγίνι και στο Μώλο, για να μπορώ να ανταποκρίνομαι τις υποχρεώσεις μου ως Δημάρχου, ενός από τους καλύτερους Δήμους της Ελλάδας, ο οποίος βρίσκεται στο έσχατο σημείο, με ευθύνη όλων μας. Και των δημοτών που ψηφίζουμε, όπως ψηφίζουμε μέχρι σήμερα, και των εκλεγμένων εκπροσώπων οι οποίοι αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Σε ό, τι αφορά στο ερώτημά σας αν θέλω να γίνω Δήμαρχος για τις δάφνες, η απάντησή μου είναι ότι δεν επιδιώκω να γίνω Δήμαρχος για να δρέψω δάφνες. Άλλωστε, ως εκλεγμένος είχα την τιμή να θητεύσω σε ανώτερα πολιτικά αξιώματα. Απλώς δεν επαναπαύομαι στις οποιεσδήποτε δάφνες μου, (τις οποίες ούτως ή άλλως έχω και που μετά βασάνων και κόπων έχω αποκτήσει μέχρι σήμερα), παραμένοντας ανενεργός, αλλά, έχοντας την εδραία πεποίθηση ότι μπορούν, οι δάφνες αυτές, να συντελέσουν τα μέγιστα στην προώθηση και επίλυση των χρονίων προβλημάτων του Δήμου μας, όταν με τη θέληση του Θεού και την ψήφο του Λαού εκλεγώ Δήμαρχος, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των συνδημοτών μου και ζητώ με ταπεινότητα και πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μου, την αγάπη, και την εμπιστοσύνη τους, ώστε όλοι μαζί, με εμένα πρώτο πολίτη μεταξύ των ίσων, να αγωνιστούμε για το μέλλον των παιδιών μας.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και ελπίζω σε μία διά ζώσης ανταλλαγή απόψεων .

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Τριαντάφυλλος Αθαν. Μπέλλος, Δικηγόρος
π. Βουλευτής, π. Νομάρχης Φθιώτιδος
Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Καμένων Βούρλων.

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κυριε Μπελλο είχατε τις ευκαιρίες να προσφέρετε στον τόπο σας..το αν το πράξατε η οχι το κρίνουν οι πολίτες.. Αφήστε τοπο στα νιάτα τωρα πια...ειστε και 70 χρόνων.χαρειτε την οικογένειά σας που τόσο καιρό απαρνηθηκατε για το καλό του τόπου μας.. ευχαριστουμε για την προσφορά σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι κάνατε κυριε πρώην βουλευτή κυριε πρώην νομάρχη για το καλό του δήμου μας που οπως λετε επρεπε να ειναι κόσμημα ενώ δεν είναι... για την κατάντια του τόπου μας στην οποια τόσο καυστικά αναφέρεστε ευθυνεστε σε παρα πολυ μεγάλο βαθμο γιατι ήσασταν σε καίριες θέσεις σε καιρούς που η οικονομία της χώρας ήταν ανθηρή..επομένως είναι λιγο άτοπη η κριτική σας..

Ανώνυμος είπε...

Μην σοκαρεστε κ. Μπελλο ,ολοι δεν ειναι ικανοι στα μαθηματικα και στις μετρησεις ,αρκει που το παραδεχονται εμπρακτα και επιστρεφουν στην κανονικοτητα τους, μιλαω για την επωνυμη κυρια που το καλοκαιρι εκανε τις λαθος μετρησεις για την χωρητικοτητα της ανθρωπινης μασχαλης ,δεν ηταν δα και ορθοπεδικος, μαλλον νομικος μου φαινεται.

Ανώνυμος είπε...

Κε Μπέλλο, κατά την άποψή μου, έχεις δύο επιλογές.
Η πρώτη επιλογή είναι να μπεις στο συνδυασμό του κ.Τσώμου και αν κερδίσετε την εκλογική μάχη απέναντι στον αποτυχημένο Δήμαρχο κ. Συκιώτη, να γίνεις Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Και είμαι σίγουρος ότι από τη θέση αυτή έχεις πολλά να προσφέρεις στο τόπο που τόσο αγαπάς (?). Αν την απορρίψεις …
Η δεύτερη επιλογή είναι να βρεις κάποια αιτιολογία (ξέρεις εσύ) και να αποσυρθείς από τον εκλογικό αγώνα. Αν δεν αποσυρθείς και καταφέρεις να κάνεις συνδυασμό (που δεν το βλέπω) θα διαπιστώσεις ότι η τοπική κοινωνία θα δείξει το σκληρό της πρόσωπο και θα σε ‘τιμωρήσει’ για το παρελθόν σου, που εσύ υπερηφανεύεσαι.
Εσύ αποφασίζεις.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιοι είναι οι υποψήφιοι σύμβουλοι σας κυριε Μπελλο;;;

Ανώνυμος είπε...

Η επωνυμη κυρια που ασχοληθηκε επιστημονικα με την χωρητικοτητα της ανθρωπινης μασχαλης,δεν πρεπει να ειναι ανατομος Βιολογιας αλλα Νομικος,ετσι ΛΑΘΕΜΕΝΑ εκανε προωρη διαγνωση,διοτι μεταγενεστερα οπως αποδειχθηκε στην πραξη αποδεχθηκε την ...χωρητικοτητα.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Μπελλο, το ερωτημα που αιωρείται ειναι εαν δεν βγεις Δημαρχος, θα δουλέψεις προσφέροντας την εμπειρία σου ως Δημοτικος Συμβουλος και αρχηγος της παράταξής σου;;;; για θα την ....κάνεις!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όσο ακατάλληλος κρίθηκες πριν από 17 χρόνια από την παράταξη, άλλο τόσο κρίνεσαι και σήμερα από εμάς τους παρατάξιακούς ή μη. Αποπέμθηκες ακαριαία ως λίγος και ανεπαρκής και αυτό δεν είναι τυχαίο. Δεν κοίταξες τους Ρεγγινιώτες, τότε που σου δόθηκε όλη η δύναμη να τους φροντίσεις. Άσε τους υπόλοιπους φθιωτούς, που ακόμη σε λένε "ψευτοθόδωρα". Κι έρχεσαι σήμερα, στα 70 σου να μας προσέξεις, ενώ ως πολύ νεότερος κάποτε, δεν μας είδες... Σε χλευάζουν οι τσωμοτσολιάδες, που είναι οι ίδιοι για γέλια και σε απαξιώνουν παντού. Κάτσε στην άκρη, όσο είναι νωρίς ακόμη και προσάτεψε ότι σου απέμεινε. Δεν είναι εποχές που το χρήμα έρεε από τον κρατικό ντορβά για να γίνει ο τόπος Ελβετία. Ας μείνεις με τους φίλους που σου απέμειναν και μην προσπαθείς να τους χάσεις κι αυτούς. Τιμή σου θα είναι να μην μπλέξεις με τα λαμόγια του κοντού, που σε θέλουν πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου...

Ανώνυμος είπε...

Κε. Τσωμο κατα την αποψη μου εχεις δυο επιλογες.
Η πρωτη ειναι να μπεις στον συνδυασμο του κ. Μακρινιτσα ως τριτη λυση και αν κερδισετε τον αποτυχημενο Δημαρχο κ. Συκιωτη να γινεις προεδρος του Δημοτικου Συμβουλιου.Και ειμαι σιγουρος
οτι απο την θεση αυτη ολο και κανενα εργακι θα τσιμπισεις[;].Αν την απορριψεις..
Η δευτερη επιλογη ειναι να βρεις καποια δικαιολογια κυριως προς τον Παντρα και να αποσυρθεις απο τον εκλογικο αγωνα. Αν δεν αποσυρθεις και την Μυρσινη Λοιζου να βαλεις στο ψηφοδελτιο [που δεν το βλεπω] θα διαπιστωσεις οτι η τοπικη κοινωνια θα δειξει το δικαιο προσωπο της και θα σε ΄τιμωρησει΄για την διαπλοκη του παρελθον σου που εσυ δεν υπερηφανευεσαι.
εσυ αποφασιζεις.

Ανώνυμος είπε...

Χαχα.καλοοοο!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τη νύφη τσωμος..Μακρινίτσας θέλει κ προσφέρει κάνα εργακι , Μπελλος προσφέρει πακετα από Βρυξέλες κ πλήρη διοίκηση του δήμου, δαδιωτης τι προσφέρει? Δεν ξέρω.. Εχθές κ ο γιατρός του έταξε τη κ ύδωρ.. Αλλά ο κοντός δεν γιατί?

Ανώνυμος είπε...

Τσωμαιοι θα τριβετε τα μπούτια σας...

Ανώνυμος είπε...

Χαχα..καλό!!!Θα σας γλεντήσει ο Τριαντάφυλλος...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε Τριαντάφυλλε, πας να μπλέξεις. Το κλίμα το βλέπεις, υποστηρικτές λίγοι, υποψήφιοι ακόμα λιγότεροι από ότι ξέρω μετρημένοι στα δάκτυλα. Κάνε μια ηρωική έξοδο, δεν περίμενα να απαντήσεις ποτέ στο κείμενο. Δυστυχώς για σένα στην κεντρική πολιτική σκηνή, δεν τα πήγες και τόσο καλά, όπως δεν τα είχε πάει και κανένας εκείνη την περίοδο... Ξαρχάς, Καληώρας, Γιαννόπουλος κτλ. Στο Δήμο πρέπει να έχεις κόσμο που να τρέχει για σένα, Ο γιατρός το κατάλαβε σχετικά αργά, αλλά με τα άτομα που ακούω και ανακοίνωσε θα έχει καλύτερο ψηφοδέλτιο αυτή την στιγμή. Αν τρέξουν θα πάει καλά αυτός ο έρημος τόπος, αν όχι τον ήπιαμε!
Το να βρείς 40 υποψήφιους, είναι αρκετά δύσκολο, ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του.
όσο αφορά την ηλικία σου - λίγο μικρότεροι από σένα λίγο μεγαλύτεροι ( Τσώμος, Δαδιώτης) δεν είστε μεγάλοι, είστε μεγάλοι για Δήμαρχοι! Μην μου πεις ότι θέλεις να εκλεγείς για τα εγγόνια σου... Που ησασταν τόσα χρόνια και τον αφήσατε αυτόν το τόπο; Γιατί δεν τον κάνατε τίποτα καλύτερα; Θα μας πουλήσετε εμπειρία; ;άσε θα φάμε γλαρόσουπα!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως είστε όλοι για σκότωμα.
Τώρα έρχεται στο προσκήνιο και το όνομα Μακρυνίτσας. Άλλος κολλημένος...
Ρε πάτε καλά.. ....????
Ο άλλος ο Παπαναγιωτου, καβάλησε το καλάμι και αυτός και θέλει να γίνει κι αυτός δήμαρχος. Που πας ρε Καραμητρο ??? Ξυπόλυτος στα αγκάθια???
Να σοβαρευτούμε λίγο κύριοι.
Ο Συκιωτης έχει το προβάδισμα, αρέσει δεν αρέσει.
Ο Τσωμος έχει γνώσεις και νοοτροπία Μπαλτατζή. Το μόνο που τον νοιάζει αυτόν και την παρέα του είναι να κατακρεουργηθει ο Συκιωτης, από προσωπική κόντρα και μόνο επειδή έχασαν την πίττα . Όχι γιατί θέλουν να σώσουν τον τόπο.
Ο Δαδιωτης είν καλος επιστημων αλλά μεχρι εκεί.
Δεν κάνει για Δήμαρχος.
Ο Κοντός που έχει και τον κοντοπουτανο ορντινατσα ειναι σαν πέρας Λειβαδιες.
0Μπελος έχει επίπεδο, μόρφωση και εμπειρίες αλλά δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα στις οποίες θητείες του.
Ο Παπαναγιωτου είναι τελείως απαιδευτος και με επίπεδο νά'χαμε να λέγαμε.
Ο Μαρκ... ποδηλατακιας κολλημένος και έξω από λογικές ανάπτυξης.
Ο Συκιωτης έδειξε διαγωγή κάτω των περιστάσεων Και δεν έχει το επίπεδο μόρφωσης του Μπελου αλλά είναι επικρατέστερος όλων γιατί το παίζει ωραία το παιχνιδάκι του.
Κάποτε είχε ακουστεί το όνομα του Θεολόγου, αλλά φαίνεται ότι δεν ήθελε να εμπλακεί η δεν κατάφεραν να του δώσουν τα εχεγγεια για να συμμετάσχει στη κούρσα των υποψηφίων.
Προσωπικα θεωρώ ότι θα ήταν ο πιο κατάλληλος για τα Καμένα Βούρλα.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο καθένας παίζει το παιχνιδάκι του για πάρτυ του.
Πλήρης απαξίωση για τον ΔΉΜΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.
Ο Συκιωτης λιγότερος των περιστάσεων αλλά ο επικρατέστερος έχοντας έτοιμο συνδυασμό και μάλιστα με αξιώσεις.
Ο Μπελος έχει την καλύτερη παιδεία και το καλύτερο επίπεδο αλλά λόγω κακών αποδόσεων του παρελθόντος δεν είναι επιθυμητός.
Κακώς αλλά έτσι είναι.
Ο Τσωμος απαιδευτος και το μόνο του θέμα αυτού και της παρέα του είναι πως θα κατακρεουργηθει τον Συκιωτη. Μόνο και μόνο από προσωπική αντιπαράθεση.
Ο Μακρύ.. ποδηλατακιας είναι κολλημένος,ακατάλληλος και περιορισμένων δυνατοτήτων.
Ο Δαδιωτης καλος γιατρός αλλά ακατάλληλος για Δήμαρχος.
Ο Παπαναγιωτου απαιδευτος και λίγος.
Κάποτε είχε ακουστεί το όνομα του Θεολόγου αλλά φαίνεται δεν κατάφεραν να τον πείσουν να εμπλακεί. Δυστυχώς για μας γιατί θα ήταν ο πλέον κατάλληλος.
Πάντως νομίζω ότι ο Συκιωτης θα επανεκλεγεί διότι είναι ο πλέον επικρατέστερος. Αν μάλιστα στελεχωθεί καταλλήλως τότε σαν έμπειρος κάτι θα κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ σε ενημερώνω ότι το γαρ πολύ της θλίψης γεννά παραφροσύνη..έχετε την εντύπωση ότι ο τσωμος κ υποψήφιος δήμαρχος καμένων βούρλων θέλει να σε "κατακρεουρησει" όπως γραφει κ ο φίλος 4:10 επειδή σκεφτομαι σοβαρά να είμαι υποψήφιος μαζί του σε ενημερώνω υπεύθυνα οτι πότε δεν έχω ακούσει τέτοια κουβεντα από το στόμα του. Θέλει να υλοποιήσει την πρόταση που είχε όταν ήταν μαζί σου κ δεν την υιοθετησες για τους δικούς σου λόγους. Έχει την εμπειρία κ την όρεξη να υλοποιήσει ένα μοντέλο διοίκησης βασισμένο στην διαφάνεια κ στη νομιμότητα των πράξεών του δημάρχου , των επιτροπών , του ΔΣ καθώς κ της λειτουργίας του Δημου. Να δώσει ίσες ευκαιρίες η ιδιωτική πρωτοβουλία να αναπτυχθεί μεταξύ των επιχειρήσεων της με ευγενή άμιλλα κ όχι με μικρό εξυπηρετήσεις που οδηγούν στον αθέμιτο ανταγωνισμό κ στην καταστροφή του ονόματος των καμένων βούρλων. Μπορώ να πω κ πολλά άλλα τα οποία έχω εκμαιεύσει μέσα από ατελείωτες ώρες συζητήσεων για την ανάπτυξη της λουτρόπολης. Ειλικρινά ουδέποτε έχει αναφερθεί για προσωπικη κοντρα μεταξυ σας η καπρίτσιο να φύγεις εσύ κ να έρθει αυτός..αυτά είναι μυθεύματα από κακόβουλα παπαγαλακια. Ο τόπος μας ενώνει γιατρέ κρατά τον αγώνα σε πολιτικό επίπεδο κ όχι λόγο πεζοδρόμιου. Αυτά εν ολίγοις!!

Ανώνυμος είπε...

Περασε απο το καφε θρονιο ο υποψ. ευρωβουλευτης της Ν.Δ. και πρωην δημαρχος Πειραια,
Βασιλης Μιχαλολιακος.Εγιναν ερωτησεις για τα οικονομικα κυριως ,απαντησε ειδικα στον συντροφο
Μιλτ. Ηλιοπουλο αλλα και στην ομαδα του ΚΙΝΑΛ ,θετικη παρουσια, στερεος και ρεαλιστικος λογος ,με μια κουβεντα "μαγκας"?

Ανώνυμος είπε...

Για τον ίδιο Τσωμο μιλάμε???

Ανώνυμος είπε...

Άσε μεγάλε..Η μάσα σας ενώνει..

W είπε...

Όλοι οι Υ/Δ – Συκιώτης, Μπέλλος, Τσώμος, Παπαναγιώτου, Δαδιώτης, Βουρβουλάκης, κλπ -- έχουν και ΥΠΕΡ και ΚΑΤΑ.
Αλλά …
Η υπόθεση Δημαρχία δεν είναι υπόθεση ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΑΡΧΗ. Είναι υπόθεση :
… μιας πολύ καλής ομάδας ικανών στελεχών -- καταξιωμένων στον κοινωνικό και επαγγελματικό στίβο -- για να μπορέσουν να διοικήσουν έναν Δήμο με υψηλές απαιτήσεις, όπως είναι ο ΔΚΒ, και …
… ενός ρεαλιστικού προγράμματος, που να ανταποκρίνεται στις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.
---
Όλα τ’ άλλα, που εσείς οι διάφοροι παρατρεχάμενοι του ‘’α λα καρτ σχολιασμού’’ γράφετε είναι αρθογραφία … των οπισθίων!
Σταματήστε λοιπόν να ‘’κανιβαλίζετε’’ επί έντιμων συμπολιτών μας οι οποίοι είχαν το ανάστημα να δηλώσουν παρών για τον δημαρχιακό θώκο …

ΥΣΤ : Το ύψος του ανθρώπου ξεκινά από τα πόδια και φτάνει μέχρι το κεφάλι. Από εκεί και πάνω ξεκινάει το ανάστημά του.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο η μάσα σας ενώνει..

Ανώνυμος είπε...

Κυρίες και κύριοι.
Ο κ.Συκιώτης δεν επανεκλέγεται με τίποτα,οι καμενοβουρλιώτες ειδικά θα τον μαυρίσουν για πολλούς και συγκεκριμένους λόγους εκτος κι αν ειναι καραγκιόζηδες, 5 χρονια τον βρίζουν και στην κάλπη τον ψηφίζουν!
Αρα με την λογική προσέγγιση της κατάστασης δεν μασάει.
Ο Τσώμος που μου είναι εντελώς αγνωστος ακούω ότι ενδιαφέρεται για εργά και αναθέσεις, ενα θα σας πω που μου διηγήθηκε συνεργάτης του Συκιώτη. Οτι πηρε 20 χιλιάρικα ανάθεση για νενα έργο στον Αγιο το οποίο δεν πραγματοποίησε και εκτελέστηκε από εργάτες του Δημου αλλά ο κ.Δήμαρχος επέμεινε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο να υπογράφει την πληρωμή του!
Άρα τέτοια υποψηφιότητα δεν περνάει.
Μένει ο Παπαναγιώτου που δεν έχει ποτέ ακουστεί για εμπορική συναλλαγή με τον Δήμο.
Λένε δεν έχει μορφωτικό επίπεδο,δηλαδή έχει ο ο εργολάβος;
Αλλά ας πάρουμε και τον σημερινό δήμαρχο που έχει ένα κάποιο μορφωτικό επίπεδο "σλαβικής" κουλτούρας που μας ωφέλησε;
Λοιπόν ας δώσουμε την ευκαιρία σε έναν αυτοδημιούργητο επιχειρηματία με προσφορά στα κοινά εδώ και 40 χρόνια είτε ως επαγγελματίας,είτε ως συχωριανός είτε ως πρώην αντιδήμαρχος.
Μην έχετε κοντή μνήμη,δεν σας τιμά,θυμηθείτε την συνεισφορά του Παπ σε τοπικές εκδηλώσεις,σε εορταστικές περιόδους,στην συμμετοχή του Δήμου στην Έκθεση Λαμίας και πολλά άλλα που χρειάζονται σελίδες ολόκληρες να τα αναφέρω. Και δεν μπορεί κανένας να τα αμφισβητήσει.
Ο Παπ δεν μένει ούτε στην Λαμία ούτε στο Ρεγγίνι ούτε στην Αθήνα ούτε στον Μώλο,εδώ έχει την επιχείρηση του και το σπίτι του,τον βρίσκεις 24/24, 7/7 , 365/365.
Τον στηρίζουμε , τον ψηφίζουμε και τον έχουμε κοντά μας,δεν είναι ούτε δημόσιος υπάλληλος ούτε μεγαλοεπιστήμονας, ένας από εμάς είναι,αναπνέει τον αέρα που ανασαίνουμε και εμείς, πίνει το νερό που πίνουμε κι εμείς,χειμώνα- καλοκαίρι δίπλα μας.
Ας μην κάνουμε πάλι τα ίδια λάθη. 4 επιπλέον χρόνια χαμένα είναι πάρα πολλά.
Άλλοι τρέχουν με χίλια κι εμείς με το κάρο,δεν μας αξίζει μια τέτοια ζωή.
Εδώ και τώρα αλλαγή (καμιά σχέση με το πασοκικό slogan).
Αν νιώθεις υπεύθυνος για τον τόπο,τα παιδιά σου το μέλλον τους , πλαισίωσε τον συνδυασμό του,βάλτου όρους δεν λέω, αλλά συστρατεύσου μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

Κυρίες και κύριοι.
Ο κ.Συκιώτης δεν επανεκλέγεται με τίποτα,οι καμενοβουρλιώτες ειδικά θα τον μαυρίσουν για πολλούς και συγκεκριμένους λόγους εκτος κι αν ειναι καραγκιόζηδες, 5 χρονια τον βρίζουν και στην κάλπη τον ψηφίζουν!
Αρα με την λογική προσέγγιση της κατάστασης δεν μασάει.
Ο Τσώμος που μου είναι εντελώς αγνωστος ακούω ότι ενδιαφέρεται για εργά και αναθέσεις, ενα θα σας πω που μου διηγήθηκε συνεργάτης του Συκιώτη. Οτι πηρε 20 χιλιάρικα ανάθεση για νενα έργο στον Αγιο το οποίο δεν πραγματοποίησε και εκτελέστηκε από εργάτες του Δημου αλλά ο κ.Δήμαρχος επέμεινε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο να υπογράφει την πληρωμή του!
Άρα τέτοια υποψηφιότητα δεν περνάει.
Μένει ο Παπαναγιώτου που δεν έχει ποτέ ακουστεί για εμπορική συναλλαγή με τον Δήμο.
Λένε δεν έχει μορφωτικό επίπεδο,δηλαδή έχει ο ο εργολάβος;
Αλλά ας πάρουμε και τον σημερινό δήμαρχο που έχει ένα κάποιο μορφωτικό επίπεδο "σλαβικής" κουλτούρας που μας ωφέλησε;
Λοιπόν ας δώσουμε την ευκαιρία σε έναν αυτοδημιούργητο επιχειρηματία με προσφορά στα κοινά εδώ και 40 χρόνια είτε ως επαγγελματίας,είτε ως συχωριανός είτε ως πρώην αντιδήμαρχος.
Μην έχετε κοντή μνήμη,δεν σας τιμά,θυμηθείτε την συνεισφορά του Παπ σε τοπικές εκδηλώσεις,σε εορταστικές περιόδους,στην συμμετοχή του Δήμου στην Έκθεση Λαμίας και πολλά άλλα που χρειάζονται σελίδες ολόκληρες να τα αναφέρω. Και δεν μπορεί κανένας να τα αμφισβητήσει.
Ο Παπ δεν μένει ούτε στην Λαμία ούτε στο Ρεγγίνι ούτε στην Αθήνα ούτε στον Μώλο,εδώ έχει την επιχείρηση του και το σπίτι του,τον βρίσκεις 24/24, 7/7 , 365/365.
Τον στηρίζουμε , τον ψηφίζουμε και τον έχουμε κοντά μας,δεν είναι ούτε δημόσιος υπάλληλος ούτε μεγαλοεπιστήμονας, ένας από εμάς είναι,αναπνέει τον αέρα που ανασαίνουμε και εμείς, πίνει το νερό που πίνουμε κι εμείς,χειμώνα- καλοκαίρι δίπλα μας.
Ας μην κάνουμε πάλι τα ίδια λάθη. 4 επιπλέον χρόνια χαμένα είναι πάρα πολλά.
Άλλοι τρέχουν με χίλια κι εμείς με το κάρο,δεν μας αξίζει μια τέτοια ζωή.
Εδώ και τώρα αλλαγή (καμιά σχέση με το πασοκικό slogan).
Αν νιώθεις υπεύθυνος για τον τόπο,τα παιδιά σου το μέλλον τους , πλαισίωσε τον συνδυασμό του,βάλτου όρους δεν λέω, αλλά συστρατεύσου μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ένα πήρε? Εάν του ξέφυγε ένα συμφωνούμε!! Αλλά την ευθύνη της υπογραφής δεν την έχει ο αντιδήμαρχος υπάρχει νομίζω ειδική επιτροπή που υπογράφει από μόνιμους υπαλλήλους κ μετά ο δήμαρχος για να πληρωθεί κάποιος. Στείλε μου στοιχεία να το στείλω στον εισαγγελέα θα γίνει μεγάλο πάρτι θα πάνε κ οι υπάλληλοι μέσα ω ρε γλέντια!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε 1109,ποιος είσαι? είσαι ο μοναδικός υποψήφιος του ΠΑΠ?και αν δεν είσαι κρίμα γιατί δεν έχει και άλλον υποστηρικτή? Δεν έχει βγάλει και ανακοίνωση ποιοι τον στηρίζουν...ποιοι θα είναι υποψήφιοι μαζί του, ή δεν είναι έτσι?

avanti είπε...

Καλησπέρα
Δεν είμαι από τους φανατικούς και συνεπείς σχολιαστές του blog, αλλά όποτε μπαίνω για να διαβάσω τις αναρτήσεις και τα σχόλια μου δημιουργείται η αίσθηση τις ανακύκλωσης που πολλές φορές είναι από αδιάφορη έως με άλλα λόγια να …..!!!
Δυστυχώς ή ευτυχώς στη παρούσα χρονική στιγμή υπάρχουν οι παρακάτω υποψηφιότητες, εκδήλωση ενδιαφέροντος :
i. Η υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου και η ανακοίνωση ικανοποιητικού αριθμού , όχι απαραίτητα ποιοτικού και ικανού, υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
ii. Η δήλωση υποψηφιότητας του κ. Τριαντάφυλλου Μπέλλου χωρίς ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
iii. Η δήλωση υποψηφιότητας του κ. Δημητρίου Τσώμου χωρίς ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
iv. Η δήλωση υποψηφιότητας του κ. Δημητρίου Παπαναγιώτου χωρίς ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
v. Η δήλωση υποψηφιότητας του κ. Λουκά Δαφιώτη χωρίς ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
vi. Η δήλωση υποψηφιότητας του κ. Γεωργίου Βουρβουλάκη χωρίς ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
Το συμπέρασμα είναι ότι ο μόνος που μέχρι τώρα έχει καταρτίσει συνδυασμό είναι ο νυν Δήμαρχος και μένει να δούμε ποιος άλλος από τους παραπάνω θα καταφέρει να κάνει συνδυασμό.
Θεωρώ ότι η περίπτωση του να βρεθεί κοινός τόπος συνεργασιών μεταξύ των παραπάνω υποψηφίων είναι αδύνατη, πόσο μάλλον όταν όλοι μαζί δεν συμπληρώνουν τον απαιτούμενο αριθμό υποψήφιων δημοτικών συμβούλων. Άρα ….???????
Στο δια ταύτα, με κοινή πεποίθηση ότι ο Δήμος έχει πέσει σε τέλμα από την απραξία της νυν δημοτικής αρχής, το ερώτημα και το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι να εκλεγούν οι καταλληλότεροι και ικανότεροι για να πάνε το δήμο εμπρός.
Αυτό δεν θέλει μόνο ένα παρόντα αλλά έναν ικανό και με όραμα Δήμαρχο και ένα ικανό δημοτικό συμβούλιο με δημοτικούς συμβούλους που δεν θα έχουν στεγανά και με πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας για το καλό του δήμου και όχι λογικές στείρας «αντιπολίτευσης» .
Σήμερα, σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν, η απαιτήσεις διοίκησης και προσέλκυση αναπτυξιακών προγραμμάτων και πόρων απαιτούν τουλάχιστον γνώση και ικανότητα και όχι μόνο δήλωση καλών προθέσεων και αόριστων και ακοστολόγητων οραμάτων του καφενείου. Τα καλά παιδιά, εάν δεν κάνουν για τη δουλεία, δεν τα παίρνεις στη δουλειά σου τα κάνεις παρέα για τσίπουρα.
Οπότε πρέπει να απαιτήσουμε από όλους τους υποψηφίους να ανακοινώσουν συνδυασμούς και υποψηφίους καθώς και τα προγράμματά τους, όχι αόριστα αλλά συγκεκριμένα με χρονικό προγραμματισμό υλοποίησης και κοστολογημένα και φυσικά με ποιους πόρους θα τα υλοποιήσουν.
Έτσι μόνο θα μπορέσουμε, ως πολίτες, να επιλέξουμε δυνητικά τον καλύτερο δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο για προάγει και να αναπτύξει το Δήμο μας και ως ενεργεί πολίτες να είμαστε παρόντες και να παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη του προγράμματος που ψηφίσαμε και να κρίνουμε θετικά ή αρνητικά την πορεία αυτού και αξιώνοντας το δήμο που μας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Έχω την αίσθηση ότι ο Παπαπαναγιωτου αλλά και όσοι (???) τον στηρίζουν μαλλον εχουν χασει το μετρο συγκρισης.
Λεβέντη μου Δημήτρη δεν έχεις το ανάστημά να ηγηθεί ενός τέτοιου ΔΉΜΟΥ. Υστερεις σε όλα τα επίπεδα. Δεν έχεις τα προσόντα ρε αδερφέ. Γιατί θέλεις να εθελοτυφλεις και να στεναχωρηθείς;;
Και όσοι είναι μαζί σου τέτοια μυαλά εχουν;;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε λεβέντες Όλοι, υποψήφιοι αλλά και ο Δήμαρχος με το επιτελείο του.
Έχετε όλοι απορροφηθεί με τα προεκλογικά (λογικο) και σας έχει ξεφύγει ένα θέμα μέγιστης ζωτικής σημασίας για την ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ.
Έχετε πάρει είδηση ότι στα Καμένα Βούρλα δεν υπάρχει σταγόνα ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ νερού διαθέσιμη;;;
Μήπως να το ψάξετε λίγο σοβαρά ;;;
Έχετε αναλογιστεί τι τσουνάμι έρχεται για την ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ που δεν θα είναι λουτροπολις γιατί δεν θα έχει ΙΑΜΑΤΙΚΌ νερό ;; και δεν εννοώ τον Κονιαβιτη.
Τι μέτρα παίρνουν ΕΤΑΔ και ΤΑΙΠΕΔ ;;
Γιατί η διαχειρίστρια εταιρεία μάλλον ποιεί την νήσσαν γιατί από το τέλος Του Οκτώβρη δεν λειτουργούν οι ιαματικές γεωτρήσεις και δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικο γι αυτό.
Μήπως να ενεργοποιηθούν όλοι οι φορείς της πόλης και να ζητήσουν εξηγήσεις από ΕΤΑΔ- ΤΑΙΠΕΔ- ΜΗΤΣΗΣ / ΓΑΛΉΝΗ ;; -
Μήπως να ενεργοποιηθεί η εισαγγελική Αρχή;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Εντι Ραμα θα ξαναγινει Δημαρχος.
Ο Μιμης ο κοντος εβαλε χερι στο πιθαρι με τις χλωμες μηπως και ξελαμπικαρει?
Ο Ορεινος εισηχθει εσπευσμενα για ιατρικη εξεταση Τεστ-Παπ/

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Τσωμος θελ να γεν Δημαρχους??? Χε χε χε... εψες του βραδ ηνταν ανυπαρκτους στου συμβούλιο. Άιντε χαιντεεεε

Ανώνυμος είπε...

oso pairnaei o kairos....xeirotereueis 8:07 pane se giatro!!