09 Απριλίου 2019

Δημήτρης Παπαναγιώτου: 25 πρώτοι υποψήφιοι και εγκαίνια στο προεκλογικό του κέντρο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Τους πρώτους 25 υποψήφιους του συνδυασμού του ” Αλλάζουμε Μαζί ” για τον Δήμο Καμένων Βούρλων ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Παπαναγιώτου.

Παράλληλα ανακοινώνει και καλεί όλους στα εγκαίνια του προεκλογικού του κέντρου στην έδρα του Δήμου τα Καμένα Βούρλα το επόμενο Σάββατο.

Δείτε την ανακοίνωση:

1. Αναστασίου – Λιακοπούλου Αφροδίτη
2. Γερογιάννης Δήμος
3. Γκιώνης Αναστάσιος
4. Γεωργιάδου Ευαγγελία
5. Ζιώγα Κωνσταντία
6. Καροπλέσης Γεώργιος
7. Κοντής Ιωάννης
8. Κοντοπάνος Χρήστος
9. Κουτσίκος Παναγιώτης
10. Κρομμύδα Καλλιόπη
11. Λάζου Φρειδερίκη
12. Λιάκου Ιωάννα
13. Μαργαρίτης Ιωάννης
14. Μουστάκας Παρασκευάς
15. Μπέτας Κωνσταντίνος
16. Μπιλάλης Δημήτριος
17. Ξυδιά Μαρία
18. Παναγιωτόπουλος Χαράλαμπος
19. Παπαδημητρίου Παναγιώτης
20. Πενταλιού Ελισάβετ
21. Πετράκη Βέτα
22. Ρήτας Αθανάσιος
23. Τσιμπούκας Ιωάννης
24. Τσιτίνης Αθανάσιος
25. Χρήστου Αφροδίτη


Σας προσκαλούμε το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00 μμ στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου επί της οδού Βύρωνος 13 στα Καμένα Βούρλα (απέναντι από το ξενοδοχείο SISSY ) .

lamiafm1.gr

53 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το βασικό που πρέπει να κάνει ένας υποψήφιος που εκτίθεται και ζητάει ψήφο είναι να λεεί καλημέρα! Κάποιοι από αυτούς δεν λένε καλημέρα στον εαυτό τους! Αυτό και μόνο! Δεν είμαι υποψήφιος αλλά ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ! ( πρωήν Δήμος Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου)!
α και καλή επιτυχία σε όλους... εγώ θα σας ψηφίσω όλους!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μητσάρα, οι μισοί από αυτούς που είναι στην λίστα, δεν ξέρουν ότι είναι στην λίστα.
Πάλι βιάστηκες να ανακοινώσεις. Σε πήρε ο Ντίνος πάλι στον λαιμό του.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Μήτσο, καλή επιτυχία σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπαναγιωτου μπροστά στην ανακοίνωση υποψηφιότητας Αντύπα τον έπιασε σύγκρυο και είπε να κάνει την κίνηση πυροτέχνημα ανακοινώνοντας 25 υποψηφίους που όλοι μαζί δεν θα φτάσουν τους σταυρούς που θα πάρει μόνος του ο Άκης. Κρίμα Δημήτρη γιατί ο εγωισμός σου θα σε φέρει σε άσχημη θέση στο άμεσο μέλλον.

000

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ένα υποψήφιος δήμαρχος από τα Καμένα Βούρλα.
Θα τον στηρίξουν όλοι οι καμενοβουρλιώτες!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ BLOGGER ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.....ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ Ο ΑΝΤΥΠΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΣΕ "ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ"..

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε τα σχόλια σε πείραξαν.. Το ότι συμπορεύεται με τον καταστροφές των καμένων δεν σε έχει πειραξει

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητοί αναγνώστες. Καταθέστε την άποψη σας και αποφύγετε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς παρακαλώ. Εστιάστε στις υποψηφιότητες και κατά πόσο αποτελεσματικοί μπορεί να γίνουν δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και αφήστε τα προσωπικά του καθενός.

Αγαπητέ μου 1:26 εγώ δεν είμαι ούτε μπαμπούλας ούτε διαιτητής. Εδώ είμαστε μεγάλα παιδιά, και ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για αυτά που γράφει. Αν κάποιος καταγράφει την άποψη του (γιατί έτσι αισθάνεται), και κάποιοι θίγονται, δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Από την στιγμή που κάποιοι από εσάς εκτίθενται (για δήμαρχοι ή δημοτικοί σύμβουλοι), λογικό είναι να εισπράττετε και αρνητικές κρητικές.
Δεν έχει καμία διαφορά το blog από το καφενείο του χωριού μας. Ότι λέγεται στο καφενείο, το ίδιο γίνεται και εδώ. Άλλωστε η πολιτική του blog είναι σαφώς αναρτημένη, και σας καλώ να την διαβάσετε.

Ανώνυμος είπε...

γιατί ρε μπλοκερ διέγραψες το σχόλιο; εγώ πρόλαβα και το διάβασα, ούτε τον έβριζε ούτε τίποτα. ψέμα είναι ότι θα πίνει τσάμπα τα ποτά του ο δήμαρχος? ψέμα είναι ότι χρωστάει στο ικα και στην εφορία; και ποιος δεν χρωστάει άλλωστε?

Ανώνυμος είπε...

το κακό δεν είναι το ΙΚΑ και η Εφορία!! το κακό ειναι οτι χρωστάει στον δημό όπου θέλει να είναι υποψήφιος και να μαζέψει τα οικονομικά του (Πώς να τα βάλεις σε σειρά όταν δεν έχεις τακτοποιήσει τα του οίκου σου?) και επίσης το κακό είναι ότι οφείλει και χρήματα στο προσωπικό..(όπως και άλλοι υποψήφιοι) που δουλεύει για αυτούς!! Αυτά όλα πως να χτίσουν το προφίλ ενός υπεύθυνου υποψηφίου που θέλει να ασχοληθεί για το καλό των καμένων? Να ρωτήσω πάλι όπως έχω κανει και στους άλλους? Ακη μένεις εδω? Μα καλά θα την πάθουμε πάλι σαν τον Γιατρό?

Ανώνυμος είπε...

ρε για το παπαναγιωτου πειτε τιποτα ρεεε. να τον ψηφισουμε? αξιζει? η θα ειναι αφαντος και αυτος απο το δημαρχειο σαν τον πιπιλα?

Ανώνυμος είπε...

Μόνιμη κατοικία στον Δήμο έχουν οι Παπαναγιώτου (Καμ. Βούρλα) και Τσώμος (Μώλο)
όλοι οι άλλοι είναι φευγάτοι Γιατρός (Λαμία και Μακρακώμη) , Μπέλλος (Λαμία), Δαδιώτης (Αθήνα)

Ανώνυμος είπε...

μα καλά για τον νυν δήμαρχο λέτε ακόμα? μου κάνετε πλάκα προφανώς. αφού δεν έκανε ούτε ένα έργο σχεδόν 5 χρόνια που ήταν δήμαρχος. δεν έριξε ούτε μια φτυαριά τσιμέντο σε δρόμο παλιό ή νέο. έχασε και τις προθεσμίες σε έργα έτοιμα των προηγούμενων. σταμάτησε την σωστή αποκομιδή των σκουπιδιών και εκτόξευσε το κόστος. ακύρωσε εντελώς την ανακύκλωση. ξεπούλησε το λιμάνι για μια ζωή για ένα πιάτο φαί. όλοι μέσα και έξω από το δημαρχείο παραδέχονται ότι είναι ο ποιο άχρηστος δήμαρχος στα χρονικά. και πόσα ακόμα να γράψω. μα είμαστε σοβαροί ρε εσείς; λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Δημήτρη που διεψευσες όλες αυτές τις Κασσανδρες που λέγαν ότι θα αποσυρθείς. Προχωρα με σίγουρα βήματα και η νίκη σου θα ειναι για το καλό όλου του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε όλες οι ανακοινώσεις μαζί πέσανε? Παπαναγιωτου , τσωμος όλοι μαζί?

Ανώνυμος είπε...

Γτ σας ενοχλει τοσο πολυ η υποψηφιοτητα του κυριου Παπαναγιωτου? Τι φοβαστε? Απο οτι βλεπω εχει ενα αξιολογο ψηφοδελτιο μεχρι στιγμης, σε αντιθεση με καποιους αλλους που το ψηφοδελτιο τους μπορει να θυμιζει και πτερυγα στο Δομοκο. Απο λαμογια γεμισαμε ας δοκιμασουμε και κατι αλλο δε νομιζω να ναι χειροτερος ο Παπαναγιωτου απο το νυν δημαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Καλοί οι υποψήφιοι αλλά το θέμα είναι πόσα κουκιά μπορούν να του φέρουν? Ιδού η απορια? Είχαν ακουστεί πολλά άλλα ονόματα από μεγαλα σογια και επιχειρηματίες που είναι αυτοί?

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά πολλά από τα άτομα που δηλώνει στην ανακοίνωση δεν κατεβαίνουν. Π.Χ. Μπιλάλης, Πετράκη, Κουτσίκος. Ρωτήστε τους να σας πουν. Ο Παπαναγιώτου προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα. Όπως και να το κάνεις είναι λίγος για δήμαρχος. Πρέπει να ξέρει ο καθένας μέχρι που μπορεί να φτάσει.
Στις προηγούμενες εκλογές όπου είχε όλα τα Καμένα μαζί του (πλην Μακρυνίτσα) πάλι στο τέλος έκανε πίσω. Τώρα πάει να συμπληρώσει 27 άτομα για να καταφέρει να βγει δημοτικός σύμβουλος. Ε δεν κατέβαινε με τον Συκιώτη να γλιτώσει την ταλαιπωρία. Μπορεί να γινόταν και αντιδήμαρχος.
Τέλος πάντων βλέπω σε κάνα μήνα να μπαίνει πάλι στο καβούκι του, όπως ήταν και μετά τις προηγούμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συναγωνιστή 4:51 βλέπω σε έτσουξε η υποψηφιότητα Παπαναγιώτου.

Ανώνυμος είπε...

Θα πιάσει φωτιά το πληκτρολόγιο του Ντίνου αυτές τις μέρες χαχαχ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ειναι να βγάλουμε έναν σωστό συνδυασμό για τον τόπο μας, ας πάρει φωτιά και του Ντινου και πολλών άλλων φίλε 5:32

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη, η ανακοίνωση δεν μπορεί να αξιολογηθεί σωστά διότι έπρεπε δίπλα στο κάθε όνομα να υπάρχει και η δημοτική ενότητα του υποψηφίου πχ. ΚΒ, ΑΚ, ΜΩΛΟΣ
Έτσι ίσως ήταν κίνητρο και για άλλους να δηλώσουν οτι θέλουν να μπουν στο συνδυασμό σου. Νομίζω οτι πρέπει να κάνεις συμπληρωματική ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

5:42 πάρε και έναν πυροσβεστήρα χαχα

Ανώνυμος είπε...

Μου είπαν ότι ωσωνούπω θα ανακοινώσει και ο Μπέλλος ονόματα του συνδυασμού του. Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο ή είναι fake News;

Γιάννης Σκούφιας είπε...

Σχόλιο που αφορά το σύνολο των υποψηφίων…
Είναι πολύ σημαντικό τα πρόσωπα που διεκδικούν την ψήφο και την εμπιστοσύνη μας ως υποψήφιοι Δήμαρχοι, Δημοτικοί ή Κοινοτικοί Σύμβουλοι να είναι απόλυτα εντάξει, προκειμένου εξίσου απόλυτα (ηθικά και νόμιμα), να μπορούν να αποδείξουν πως αξίζουν την εμπιστοσύνη αυτή.
Αλλά … ο νόμος ορίζει ότι «ένας που χρωστάει στο Δήμο του, μπορεί να είναι υποψήφιος αλλά εάν εκλεγεί να έχει εξοφλήσει τις οφειλές του πριν την ανάληψη των καθηκόντων του» (αρθ. 12 ν. 4555/2018).
Προσωπική Άποψη: Οι οφειλές έπρεπε να ισχύουν ως κώλυμα για τον υποψήφιο όχι όταν εκλεγεί, αλλά σε καθεστώς υποψηφιότητας. Έτσι, θα έδινε το παράδειγμα συνέπειας στους πολίτες, αλλά... και του πολίτη-υποψηφίου, που θέλει πραγματικά να υπηρετήσει το Δήμο του.

Ν.4555/2018 _ Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι»
Άρθρο 12 - Ασυμβίβαστο εξαιτίας οφειλών (αντικατάσταση άρθ. 15 του ν. 3852/2010 _ Πρόγραμμα «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»)
 «Δεν μπορούν να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι ή πρόεδροι κοινότητας εκείνοι που είναι, από οποιαδήποτε αιτία, οφειλέτες του οικείου δήμου, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου αυτού, των κοινωφελών επιχειρήσεών του καθώς και της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης του (Δ.Ε.Υ.Α.), εφ’ όσον η συνολική οφειλή τους υπερβαίνει το ποσό των 500 ΕΥΡΩ.
 Αν οφειλέτης του δήμου ή των νομικών προσώπων της προηγούμενης παραγράφου εκλεγεί δήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος, σύμβουλος ή πρόεδρος κοινότητας, οφείλει να εξοφλήσει την οφειλή του, εφόσον αυτή υπερβαίνει το ποσό των 500 €, έως την ημέρα εγκατάστασης των νέων δημοτικών αρχών.
 Αν τα προαναφερόμενα πρόσωπα γίνουν οφειλέτες του δήμου ή των ανωτέρω νομικών προσώπων μετά την εκλογή τους, οφείλουν να εξοφλήσουν την οφειλή τους μέσα σε προθεσμία 2 μηνών, αφότου κατέστη οριστική η βεβαίωση της οφειλής και έλαβαν γνώση αυτής ή σε περίπτωση άσκησης ενδίκων βοηθημάτων, αφότου εκδόθηκε τελεσίδικη δικαστική απόφαση. Αν η εξόφληση των οφειλών αυτών δεν γίνει μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, εκτός από την περίπτωση διακανονισμού της οφειλής, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, εκπίπτουν από το αξίωμά τους».

Ανώνυμος είπε...

δύο αναγνώσεις πέραν της φωτογράφησης προσώπου που επιχειρείται:
1. πρόταση στο χαρίτση ή στον επόμενο ΥΠΕΣ για νομοθετική ρύθμιση επ΄αυτού
2. εξασφαλισμένη εξόφληση των ποσών που επικαλείται ο κος Σκούφιας, αφού είναι σίγουρο ότι θα εκλεγεί αυτός που φωτογραφίζει...

Γιάννης Σκούφιας είπε...

Ανώνυμε 8.18
δεν φωτογραφίζω κανέναν. Αν εννοείς τον κ. Αντύπα, λόγω που έγραψε ο 2.00μμ, κάνεις λάθος. Εγώ δεν έχω τέτοια πληροφόρηση. Αν ο 2.00μμ έχει αυτή τη πληροφόρηση όφειλε να μιλά επώνυμα. Με την κάλυψη της ανωνυμίας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ σε έναν επώνυμο επιχειρηματία.
Απλά με την παρέμβασή μου ήθελα (α) να κάνω γνωστές τις διατάξεις του νόμου στους υποψηφίους και (β) να εκφράσω την προσωπική μου άποψη για ένα διαχρονικό και σκόπιμο "λάθος" των εκάστοτε κυβερνητικών αξιωματούχων.
Και για επίλογο. Αν ΔΕΝ μάθουμε να εκφράζουμε την άποψή μας ΕΠΩΝΥΜΑ, αυτός ο τόπος δεν θα προκόψει. Απλά ... θα κολοσούρνεται.
ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Επειδή η φάση με την επωνυμία που μας παρουσιάζεις ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, ΒΑΣΕΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ BLOG παγκοσμίως που αρνείσαι να αποδεχτείς, μάθε και από μένα ότι ο νόμος σκουρλέτη είναι καλοφτιαγμένος από τα φαντάσματα που προχτεσινού σόου στο γαλάτσι για να σας μπερδέψει όλους!! ελπίζω να κατάλαβες, μεγάλος άνθρωπος είσαι....

Ανώνυμος είπε...

Χωριανοί είστε αξιολύπητοι,ξεχνάτε ότι οι μολιώτες ήταν και είναι οι νεκροθάφτες των Καμένων.
θέλετε το Κέντρο Υγείας που πηγαίναν μαζικά στο μακαρίτη Γεννηματά και έλεγαν ποτέ Κ.Υ.στα Καμένα στο δεξιό δήμαρχο.
Ξεχνάτε τη συμπαιγνία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο θέμα ονόματος με τον Καλλικράτη,ότι επέβαλαν τον αφανισμό των Καμένων πιέζοντας τους βουλευτές να μην έχει όνομα Καμένα Βούρλα ο Δήμος.
Και πολλά άλλα ξεχνάτε,έχετε κοντή μνήμη και θα πάτε τα Καμένα αλλά 4 χρόνια πίσω.
Αυτό σας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς εδώ στήνεται σκηνικό πολεμου.. πάτε να συναντήσετε το κλίμα τον δημοτικών εκλογων. Κύριοι της δεξιάς του μητσοτακη κ του Μπακογιάννη δεν θα μπούμε στο τρυπάκι αυτό βραστέ στο ζουμί σας καλό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος πήγε τα καμένα όχι τέσσερα πέντε χρόνια πίσω. Ανύπαρκτος ο δήμαρχος Συκιωτης. Να τον αφήσουμε εκ νέου? Άσε να δοκιμαστεί κάποιος ο οποίος δεν έχει διοικησει. Αυτός κάηκε κ μαζί του καηκαμε κ εμείς. Και τώρα θέλει να μας ξανασωσει? Όχι άλλη κοροιδια..φτανει

Ανωνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότεροι είναι στην ηλικία των παιδιών του. Νέοι , άφθαρτοι στον πολιτικό στιβο , δεν ξέρω τι να πω? Τελικά ποιος κάνει εκλογές ? Απρόβλεπτη η καταδταδη κ το αποτέλεσμα. Δεν περίμενα από τον τσομο τέτοια σύνθεση.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα νέα ατομα

Ανώνυμος είπε...

Σύναξη εργολάβων μια χαρά.
Εργολάβος δήμαρχος, εργολάβος ο υιός πρώην νομάρχη και μολιώτης επί πλέον.
Δεν χορτάσαμε αντικαμενοβουρλιωτισμό από τον στρατηγό που έκανε ότι μπορούσε να μην αλλάξει ονομασία ο Δήμος.
Ετοιμαστείτε τώρα για αίτηση αλλαγής ονόματος.

Ανώνυμος είπε...

Αναλώθηκες να βρεις 25? ή 20? ή ακόμη χειρότερα 15? άτομα και δεν ερχόσουν μαζί μας? γιατί? θα συμφωνούσαμε. έτσι κι αλλιώς έχουμε μαζέψει όλους όσους χρωστάνε......και περιμένουν να ρεφαρουν.

Ανώνυμος είπε...

Τέσσερις συνδυασμοί συν τα ανεξάρτητα τοπικά σύνολο 250 και πλέον άτομα, συντοπίτες μας, βάζουν τον εαυτό τους στην κρίση μας και οι περισσότεροι από αυτούς είναι νέοι, αυτό είναι το θετικό μήνυμα των εκλογών, αυτό το ενδιαφέρον για τα κοινά δείχνει μια πολιτικά ώριμη κοινωνία.Σταθείτε σε αυτό,να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους και να εκλεγούν οι καλύτεροι δε χρειάζονται αρνητικά σχόλια για κανέναν, εξάλλου ο στόχος όλων είναι κοινός.

Ανώνυμος είπε...

Είστε άξιοι της μοιρα σας....

Unknown είπε...

Τα Καμένα Βούρλα μια λουτροπολη στολίδι Ολοι οι δημοτικοι σύμβουλοι να δουλεψουν σκληρά για το καλο αυτής της Πόλης Καλη επιτυχία σε όλους σας

Ανώνυμος είπε...

Πολλές εκπλήξεις χθες στα εγκαίνια του Παπαναγιώτου. Πολλές παρουσίες που ξαναμοίρασουν την τράπουλα. Τελικά φαίνεται να έχει αξιώσεις ο συνδυασμός του.

Ανώνυμος είπε...

Είχε κόσμο? Για ποιές παρουσίες μιλάς? Άσε τα αινίγματα και μίλα ξεκάθαρα.

Ανώνυμος είπε...

Τον αποχυμωτη ποιος τον κέρδισε;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10.15 Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ!
ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΡΑΣΤΗΡΑ (ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΓΩΝΙΑΚΟ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΑΨΕΙ : "ΣΥΚΙΟΤΕΞ" Η ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Αι ρε μητσο πουλα κανα multi που θες και δημαχηλικια..βεβαια εδω εχουμε Συκιωτη δημαρχο και Τσωμο υποψηφιο για να πουμε την αληθεια..καλα μας κανεις...

Ανώνυμος είπε...

https://fonografos.net/v1/παραίτηση-υποψηφιότητας-στον-δήμο-κ/

Ανώνυμος είπε...

Παπαναγιωτου. Πολυ ενοχλησε τον Πιπιλα και τους κολητους του η συμμετοχη σου.

Ανώνυμος είπε...

Παπαναγιωτου ποιο πολυ εργο εκανες εσυ οταν ησουν υπευθυνος στα καμενα βουρλα απο τους τωρινους υπευθυνους . Τι εργο εκαναν;

Ανώνυμος είπε...

Παπαναγιωτου. . Δωσε τον αγωνα σου απελευθερωσε τα καμενα βουρλα απο τα δεσμά του αντιδημαρχου κουμπαρου . Κανε τα ΚΒ λουτροπολη

Ανώνυμος είπε...

Προχωρά Παπαναγιωτου. Μην πτόησε καθόλου.
Κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε στηρίζουμε.
Όλοι ξέρουν ότι είσαι καθαρός και έχεις όραμα.
Προχωρά...

Takhs είπε...

Συγνώμη φίλε μου τι είναι ο Άκης και τον έχεις τόσο ψηλά???υποτιμάς και θίγεις τον παπαναγιωτου και όλους τους υποψήφιους .. Εσύ είσαι καλύτερος νομίζεις ??

Takhs είπε...

Τι άλλο θα ακούσουμε ο Αντύπας θα πάρει τηλέφωνο τον εισαγγελέα..ποιος θα μπλέξει άραγε ??

Ανώνυμος είπε...

Όποιος τη νύχτα περπατεί.....