16 Απριλίου 2019

Πρόσκληση - Γιάννης Συκιώτης

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Παρουσίαση ψηφοδελτίου & ανάπτυξη προγραμματικών θέσεων

Παρασκευή 19/4/2019 στις 19:30 στο ξενοδοχείο Γαλήνη

55 σχόλια:

W είπε...

Ελπίζω να είναι αλήθεια ότι μας ψεκάζουν … γιατί αν δεν μας ψεκάζουν και εμείς ξαναψηφίσουμε τον εικονιζόμενο … τότε θα επιβεβαιωθούν αυτοί που μας λένε … σανοφάγα γίδια ..!.

Ανώνυμος είπε...

Ο καραφλός ηγέτης απ' οτι παρατηρούμε όλοι έχει και φωτογένεια! Ήρθε λοιπόν η ώρα για μια τρομερή προεκλογική συγκέντρωση! Ο κόσμος πρέπει να φτάσει μέχρι το πεζοδρόμιο και να τρίβουν τα μάτια τους οι αντίπαλοι!

W είπε...

10.24
έχεις απόλυτο δίκιο. Μου επιβεβαιώνεις οτι πράγματι μας ψεκάζουν.


Ανώνυμος είπε...

W χαίρομαι που παραδέχεσαι ότι είσαι ψεκασμένος!

Επειδή δεν κρίνω το τι ψηφίζεις και τι υποστηρίζεις κάνε μου τη χάρη να μη με χαρακτηρίζεις.

Κυριακή κοντή γιορτή και περίμενε να τρίβεις τα μάτια σου το βράδυ της 26ης κουτορνίθι ψεκασμένο.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια τρεξτε να προλαβετε τη μοιρασια μην σας φαει τη σειρα κανενας αλλος. Και συναγωνιστειτε ποιος θα αρπαξει τα περισσοτερα , και ποιος θα βολευτει πρωτος.

W είπε...

1.08
κουτορνίθι ψεκασμένο είναι η αφεντιά σου που στηρίζει κάποιον που επι 5 χρόνια δεν έκανε τίποτα για σένα ως δημότη ... αλλά έκανε πολλά για τη πάρτη του.
Αυτά προσώρας ...

Ανώνυμος είπε...

Είδα και τους προηγούμενους W τι έκαναν. Ζω στο Μονακό μη με ξυπνάτε. Άιντε αιντεεεεεε..
Ο Συκιωτης σ αυτή την 4ετια θα τα σαρώσει όλα. Τα βαρίδια πλέον τα πέταξε . Αλλά μη σε τσούξει που θα κάνει έργα στα Καμενα. Φιδάκι κολοβο.

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη κ σε αυτήν την πενταετία που πέρασε γιατί δεν έκανε? Κ μην μου πεις ότι τον εμπόδισαν οι σύμβουλοι? Η αχρηστία σε ολο της το μεγαλείο...Δεν πειράζει φάτε τον πάλι στη μάπα...τέτοιους αξίζετε

Ανώνυμος είπε...

Τα κρατάει για να σου τα τριψει στη μάπα αυτή την τετραετία τσουχτρα. Ο λαοπροβλητος καραφλος ηγέτης έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας και θα σας στείλει σπίτια σας απ την πρώτη Κυριακή.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή στοχο έχετε να στείλετε σπίτι του οποίον κατέβει απέναντι σας κ όχι την προοπτική του δήμου. Ειλικρινά λυπάμαι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμανωλης βρεθηκε τυχαια με τον βουλγαρη σε μαγαζι στα Καμενα και ειπε δυνατα να τον ακουσουν και αλλοι, -"Εμεις στην ομαδα μας εχουμε ελευθερια γνωμης, ειπα οτι ο Συκιωτης ειναι βλακας και δεν εγινε ακουστηκε κιχ, τοτε ο βουλγαρης του ειπε ,-"εμεις να δεις και εγω ειπα στη ομαδα μας οτι ο Συκιωτης ειναι βλακας και μου δωσανε παρασημο?

Ανώνυμος είπε...

Ποιά προοπτική του δήμου βρε καημένε; Με τους οπισθοδρομικους; Με αυτούς που σε κάθε βήμα καταγγέλλουν τον δήμαρχο; Που τα χτυπήματα κάτω από τη μέση διαδέχονται το ένα το άλλο; χαχαχα ας γελάσω.

12:19 με το συντακτικό σου ειχες πρόβλημα και στο δημοτικό ή τώρα το απέκτησες; Το λέω αυτό γιατί μου θυμίζεις τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκου. Αυτό.

Ανώνυμος είπε...

ποιοι οπισθοδρομικοί ρε ανεγκέφαλε..ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ? Το οτι είστε ασχετοι με το σπόρ δεν το έχετε καταλάβει? Ποια χτυπήματα κατω απο τη μέση Βλαξ. Δεν γνωρίζετε όυτε τι υπηρετείται ούτε το σκοπό για τον οποίον έχετε εκλεγει..Μόνο μάσα.και ταξίματα ψευτικα.

Ανώνυμος είπε...

Λύσσα κακιά. Ο λαός θα σας στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μια για πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Είτε σας αρέσει, είτε όχι για επόμενα τουλάχιστο Χρόνια θα είμαστε παρέα από όποια θέση μας τάξει ο λαος

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

Καμία βοήθεια. Για αυτό εμφανίζεται με τον Βέτα και στα εγκαίνια ήταν όλο το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Θεμιτό, αλλά μην μας περνάτε για κορόιδα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μην ασχολείστε με τον Μητσάρα. Όλα κ όλα έχει 10 άτομα. Αυτά που ήταν και στα εγκαίνια. Τα υπόλοιπα δεν κατεβαίνουν. Εδώ η Πετράκη του ζήτησε να την βγάλει από την λίστα γιατί δεν κατεβαίνει η γυναίκα και της είπε: "Μην ανησυχείς δεν σε κατεβάζω αφού δεν έχω την ταυτότητα σου. Θα σε βγάλω από την λίστα στις 5 Μαΐου όταν ανακοινωθούνε τα ψηφοδέλτια." Ο άνθρωπος είναι τραγικός.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ πες αλεύρι...Ο Τσωμος σε γυρεύει το 70 τοις εκατό από τον πρώτο αρχίζει κ γίνεται 70 τοις εκατό υπέρ του στα Καμενα. Σε λιγο δεν θα βρίσκεις ούτε υποψήφιο για να ολοκληρώσεις...θα μείνεις Εσύ κ το σόι

Ανώνυμος είπε...

Μου είπαν ότι : Ο Μπέλλος ήταν σχεδόν έτοιμος να ανακοινώσει ψηφοδέλτιο αλλά παρενέβη ο 'μπαμπάς', ένας είναι ο μπαμπάς, και του έκλεψε τους δημοτικούς συμβούλους στον Α/Κ και τον Παταργιά στο Μώλο. Μετα τις εκλογές, με νίκη Συκιώτη και με νίκη της ΝΔ, ο Συκιώτης μετακομίζει στην προεδρία του Νοσοκομείου Λαμίας και αναλαμβάνει δήμαρχος ο Παραργιάς.
Αληθεύουν οι πληροφορίες? Εσύ Θανασάκη τι λές? Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αν ισχύει αυτό που λες για Παταργιά για δήμαρχο, τότε αυτό μπορεί να γίνει μόνο μετά από ψηφοφορία μεταξύ των δημοτικών συμβούλων. Δεν το βλέπω και τόσο εύκολο. Θα φάνε τα μουστάκια τους εκεί μέσα μετά. Δείτε τι έγινε με τον αντικαταστάτη του Γλέτσου στην Στυλίδα.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως για όλα αυτά πρέπει να ακούσουμε και την άποψη του κ. Μπέλλου? Έ' εσείς οι συνεργάτες του στα ΚΒ τι λέτε?

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα ειναι ξεκάθαρα. Εχουμε τρεις υποψηφιότητες από τρία μέρη. Ο κόσμος θα ψηφίσει τοπικιστικά.

Ανώνυμος είπε...

Να σας δω που θα κρυφτείτε μετά τις εκλογές γιουσουφάκια. Ο Συκιωτης απ την 1η Κυριακή θα θριαμβεύσει.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και θα θριαμβευσει με τόσα έργα που έκανε

Ανώνυμος είπε...

Ένταξη κ μετά πες του να ξυπνήσει....

Ανώνυμος είπε...

..ήταν σχεδόν έτοιμος αλλά του έλειπαν καμία πενηνταρια υποψήφιοι...
ευτυχώς οι περισσότεροι χρωστούσαν, τα αναλάβαμε εμείς και τελικά κατεβάζουμε ψηφοδέλτιο
εκ του δοξασμενου Μωλου

Ανώνυμος είπε...

τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. έχουμε τρεις υποψηφιότητες. έναν πενηντάρη και δύο συνταξιουχους.

Ανώνυμος είπε...

Εκ των οποίων εταιρίες αμεσου η έμμεσου συμφέροντος του συνταξιούχου εργολαβου υποψήφιου μπορεί να έχουν κάνει και 50 ενστασεις σε εργα και μη επειδή δε τους βόλευε το αποτέλεσμα..

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος έχει χρόνο να προσφέρει? Ο πενηντάρης γιατρός που δέν πατάει στο δημαρχείο η οι συνταξιούχοι έμπειροι αυτοδιοικητικοί? Και μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου τους? ΝΑ καταλάβω 8:47 δηλαδή σε όποιων δεν αρέσει το αποτέλεσμα τι ένσταση κάνει δηλαδη? Αφού ο δήμαρχος δίνει την δουλεία όπου θέλει (δηλαδή με όποιον τα βρεί) Πλάκα μας κάνεις ? Απο ποίον γαλαξία ηρθες εσύ?!!

Ανώνυμος είπε...

επειδή προκαλείς 9:17 οι ενστάσεις της οικογένειας είναι διαχρονικές..και στο πρώην δήμο μώλου, και στο πρώην δήμο καμένων βούρλων και στο νυν δήμο καμένων βούρλων.. ας μη το παίζει παρθενογενετιστής ο πυγμαίος..

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι η θλίψη σου γεννά παραφροσύνη κάθε ότι τις δουλειές τις δίνει ο κάθε δήμαρχος όπου θέλει...Μόνο όταν υπάρχει θέμα ασυμβίβαστου κ συγγένειας δεν γίνεται..Ο μόνος που τις ανέθεσε Εκεί είναι ο γιατρός στον ξάδερφο του τον Σπύρο από τον Άγιο. Πώς μόνο αυτός ξέρει? Τι να πω? Για αυτό μην μου λες ότι προκαλώ λασπολογία υβριστη

Ανώνυμος είπε...

εξακολουθείς να μη καταλαβαίνεις ότι οι ενστάσεις είτε το 2003 γίνονταν, είτε το 2019, συσχετίζονταν με ίδιο όφελος της οικογένειας...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ γιατί επέτρεπε να το κάνουν? Σημαίνει ότι κάπου δεν ήσασταν σωστοί? Νομίζω ότι οι δουλειά τους είναι τα έργα. Πολιτικοί μηχανικοί δεν είναι? Άρα που το κακό ως προς το όφελος? Μια ένσταση έχει ισχύ μόνο εάν κάτι είναι παράνομο έτσι δεν είναι? Η κάνω λάθος? Συνεχίζουν μέχρι κ σήμερα να φτιάχνουν έργα? Να καταλάβω ρωτάω? Μιας κ εσείς δεν τους δίνεται!!

Ανώνυμος είπε...

κλασικές ατάκες της οικογένειας.. είσασταν άνεκαθεν άμεμπτοι και κυρίως....θρησκεία και μετέπειτα.. οικογένεια... και σας φταίγαν οι άλλοι...που τα πουλάτε αυτά ρε???

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να απαντησεις στα ερωτήματα? Τα υπόλοιπα δεν με αγγίζουν για το τι κάνουν στο προσωπικό τους Βίο!!

Ανώνυμος είπε...

ετσι...σκοτωθείτε.στο μεταξυ αν ρωτήσετε παραθεριστες που ερχονται από το 1974 στα καμενα θα σας πουνε ότι τα τελευταια 20 χρονια είναι όλα ιδια!μα όλα!!εσεις τωρα από ολες τις παρατάξεις ζηστε στο συννεφακι σας...

Ανώνυμος είπε...

το προβλημα παντα ειναι ο δημαρχος και οι παρατρεχαμενοι του!! Τι άλλο ! Στηρίξτε δημαρχο χωρίς εξαρτήσεις κομματικες και συμφέροντα και όλα θα αλλάξουν!

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι δρομοι οδηγουν σημερα στη γαληνη.τρεμε πυγμαιε .

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε ο Μητσάρας τι είναι κομματικά εξαρτημένος? Άσε που δεν είναι κ συμφεροντολογος . Εζυ εχεις αντιθετη αποψη?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο μόνος καθαρός ειναι ο Παπαναγιώτου.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο παπαναγιωτου

Ανώνυμος είπε...

τη δεκαετια του 80 ο μητσαρας εξω απο φουρνο ετρωγε τυροπιτα και επεσε σε γκαλοπ απο τον φ1 απο τη Λαμια,το ρωτησαν εσεις κυριε τι θα ψηφισεται .... μονο ΠΑΘΟΚ....μονο ΠΑΘΟΚ?

Ανώνυμος είπε...

Το " τι θα ψηφισετ-αι γράφεται με -ε- " αγράμματε που μου θες και κριτική ..

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Μπέλλος & Βουρβουλάκης κατεβαίνουν? Αν ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει....

Ανώνυμος είπε...

Μετά από αυτή την συγκέντρωση σήμερα στην Γαλήνη, τι άλλο να πει κανείς.
Γατάκια καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

200 τοις εκατό ...δεν θα πάμε εκλογές καθόλου κοντά..

Ανώνυμος είπε...

Αφοι οι μισοί που ήταν εκεί δεν ψηφίζουν..

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, κύριοι πολιτικοί μηχανικοί εκ Βουλγαρίας, βάλτε κανέναν να σας συντάσσει αυτά που γράφετε, ώστε να βγάζουμε νόημα. Θα γλιτώσετε και τα ορθογραφικά. Ο μπαμπάς σας συλλαβίζει, όταν κάνει ανάγνωση... εσείς αναγνωρίζεστε από τα γραφόμενά σας... Ωρέ που πάτε άνευ εσώρουχου στα αγγούρια?

Ανώνυμος είπε...

Λάθος μεγάλε λάθος εκ Ρωσίας είναι. Με μεγάλο σόι στο ανατολικό μπλοκ!!!

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε το Τ9 από την γραφή να καταλάβουμε το χαρακτήρα σας!!

Ανώνυμος είπε...

Είστε ανεπαρκείς σαν επαγγελματίες κ θέτε να ζήσετε από το μισθό του πατέρα σας σαν δήμαρχος. Κατάντια!!

Ανώνυμος είπε...

Τσωμος Δήμαρχος από πρώτη Κυριακή!!

Ανώνυμος είπε...

Όλος ο Μώλος στηρίζει Τσωμο , μήπως βρούμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια και ίσως και το παλιό μας όνομα

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, όλος ο Μώλος της δικής σας ποιότητας είναι μαζί σας! Κρίμα για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς αντιπολίτευση.