02 Απριλίου 2019

Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Καμένων Βούρλων – 1/4/2019

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν ή να το παρακολουθήσουν live, δείτε το βίντεο …


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Doctor οπως βλέπεις χαλασοσπιτης,νάνος, ποδηλάτης και πολισμανος σε "επιβραβεύουν" για την επιλογή τους μεσω του συνδυασμού σου το 14.. τους λουζεσαι κυριολεκτικά!!!

Ανώνυμος είπε...

Ένα απο τα πολλά έργα της 5ετούς δημαρχίας του κ. Γ. Συκιώτη είναι ... ακόμα και σήμερα 2/4/19 η ανατολική πλευρά της πόλης (Γαλαξίας) να μυρίζει σκατά ... στην εποχή που και και του σπανού τα γένια ... φυτρώνουν ...!
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΊΣΤΕ ΤΟΝ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κριμα για τον αξιοπρεπη ιατρο κ. Δαδιωτη,θα ηταν μια λυση.

reporter είπε...

ΕΙΔΗΣΗ που δεν είναι fake News
Γιατί υπήρξε αναστάτωση σήμερα στην ΔΟΥ Λαμίας?
Τι έλεγε το κατεπείγον έγγραφο της Ειδικής Γραμματείας ΣΔΟΕ προς τον ΔΟΥ Λαμίας που αφορούσε το Δήμο Καμένων Βούρλων?
Σε Νομικό ή Φυσικό Πρόσωπο θα γίνει Οικονομικός Έλεγχος?

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μπλόγκερ γιατί κάνεις γαργάρα την επιστολή αποχώρησης του κυρίου Δαδιώτη;
Έχεις συγκεκριμένο λόγο να το αποκρύπτεις;

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη 8:55, εμείς εδώ γράφουμε και ανεβάζουμε τα νέα που πιθανόν εσύ ή κάποιος άλλος αναγνώστης δεν τα γνωρίζει και καλό θα ήταν να τα μάθει. Είτε πρόκειται για νέο είτε για άποψη.

Τα νέα που τρέχουν με κινηματογραφική ταχύτητα (όπως αυτό του Δαδιώτη), πολλές φορές, θεωρούνται εκ του περισσού να τα επαναλάβουμε – αντιγράψουμε και εμείς.

Ωστόσο εφόσον το ανέφερες, ευχαρίστως να το ανεβάσω για τα ‘πρακτικά’.

Ανώνυμος είπε...

Do you understand greek, mr blogger?

Ανώνυμος είπε...

Για το διαγωνισμό των LED που ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη διοικηση επειδή δεν τηρήθηκε η νομιμότητα, δηλαδή αγνοια της τεχνικης υπηρεσίας, μη ύπαρξη μελέτης (στο κουτουρού δηλαδή), μη έγκριση μελέτης από δημοτικό συμβούλιο κλπ κλπ, τα οποία τα διαβάζει κανείς ευκολα αφού είναι διαθέσιμα στο Διαυγεια,έγραψε ΨΕΥΔΩΣ καποιος ότι ο δήμος Λαμίας έδωσε 5 μύρια και εμείς δώσαμε μόνο 1 μύριο… Ο διαγωνισμός κατακυρώθηκε στα 3 μύρια κύριοι δημότες! Και ενώ στην απόφαση του δήμου Λαμίας γράφεται για κάλυψη ΟΛΗΣ της Λαμίας και των μισών δημοτικών κοινοτήτων, άρα πολλές χιλιάδες λάμπες και φωτιστικά, εδώ τα νούμερα είναι αστεία. Αμα γυμούνται κάποιοι, σε αναφορά του συμβούλου κ. Τρίγκα Βασίλη για τα ψηλά φωτιστικά που η μελέτη σκοπιμότητας (αυτό το κάτι σα μελέτη που πλήρωσαν) έλεγε μόνο 20 σε όλο το δήμο, ο άνθρωπος που δουλεύει στη ΔΕΗ τους έλεγε ότι στον Αγιο Κ. μόνο, είναι τουλάχιστον 300.
Αρα σε όλο το δήμο δε θαναι 1000;
Οπότε ο εργολάβος θαχε υποχρέωση να συντηρήσει μόνο τα 20. Καταλάβατε γατακια μου; Τι θακανε ο δήμαρχος μετά; Ε δε καταλαβαίνετε...θα έβγαζε έναν ανακεφαλαιωτικό πίνακα με προσαύξηση κόστους για να αλλαχτουν οι υπόλοιποι στύλοι. Αρα θα μας στοιχιζε από χρυσό, ...διαμαντένιο το έργο.
Οσο για την απαντηση που δωσανε στον Μακρυνίτσα που ρωτησε στην αρχή γιατί στοιχισε η μελέτη σκοπιμότητας 24.000 αντί 4.000 που στοιχισε η ιδια μελέτη στο δήμο Ιωαννινων, απαντησε ο Καραμανώλης και ο Δήμαρχος, οι μεγάλοι ψευτες του δήμου, ότι δήθεν δεν είναι η ίδια μελέτη και ότι στη Λαμία κόστισε τάχαμου περισσότερο. Στη Λαμία να μάθουν όλοι ότι δε κόστισε τίποτα, 0 (ΜΗΔΕΝ) γιατί τους έδωσε βοήθεια το Κέντρο Αναν. Πηγων Ενέργειας. ΕΜείς όμως είμαστε Large , τα δίνουμε σε ιδιώτες για στο όριο της απευθειας αναθεσης 24.000...
Γατακια δε τρώμε κουτοχορτο όλοι. Είναι ποοοολλά τα λεφτά Αρη.
Και μας πλασάρατε ότι δε θα κοστίσει στο πολίτη τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Μπλογκερ καλά έκανες και ανέβασες το Συμβούλιο, για να μάθει ο κόσμος σε τι κακα χάλια είναι τα οικονομικά του δήμου.
Εχω μιλήσει με 2 υποψηφίους του Συκιώτη και μου λένε: Ε , δεν έκανε έργα αλλά τουλάχιστον έβαλε σε ταξη τα οικονομικά του δήμου. Κεραμίδα μεγάλη κατακούτελη.
Από τις τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης, ιδίως Τσώμου, Φλωράκη, Μακρυνίτσα, Φακίρη, Παντρα, Πλατανια, φάνηκαν τα πιο κάτω:
Ο δήμος έχει πάρει επιχορήγηση για τα ανεξόφλητα χρέη των προηγούμενων ετών, Παπαλάμπρου, Λεμόνης κ.α. κ.α.πολλά χρήματα για τα οποία δεν απαντησε η κ. Μπεζάτη επειδή δήθεν δε θυμόταν. Θυμόταν πολύ καλά ότι έχουν πάρει πάνω από 2.000.000 ευρώ όπως και πολλοί άλλοι χρεωμένοι δήμοι (ας είναι καλά ο Κεφάλας, ο Αντωνίου και ο Παταργιάς) από το πρόγραμμα του Υπ. Εσωτερικών ΑΚΣΙΑ (νομιζω ετσι λέγεται) που έχει δώσει πάνω από 200 Εκατομύρια στους δήμους. Αλλά αμα το παραδεχοταν η κ. Μπεζατη θα χαλαγε το παραμύθι ότι τα καταφέραν μονοι τους από την οικονομία που κάνανε. χαχαχχαχα

Αντίθετα τα χρέη μόνο στα καυσιμα είναι πάνω από 600.000 ευρώ αφού δεν έχει πληρωθεί ο βενζινάς από το 2016 ως σήμερα και έχει κάνει 7 αγωγές. Τα μαγειρέματα στα εξοδά για τα αντλιοστάσια αποχέτευσης και ύδρευσης σύμφωνα με τον κ. Φλωράκη είναι μεγάλα και κρύβουν πολλά χρέη.

Η ανακύκλωση σταμάτησε να λειτουργεί και ετσι πληρώνουμε τα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ με το κιλό χωρίς να γλυτώνουμε τε ανακυκλώσιμα. Η μεγάλη πρέσσα φορτηγό που πήρε ο Τετριμίδας είναι παροπλισμένη και αντί να πηγαίνει 1 δρομολόγιο τη μέρα με σκουπίδια, πανε 4 και 5, κάθε σκουπιδιάρικο χώρια. Αρα ποσα λεφτά θα γλυτώναμε σε καυσιμα και εργατοώρες;
Ο κ. Φακίρης ρωτησε για τα ανοισπραχτα που είναι πάνω από 3 εκαττομύρια

Σε ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά δεν απαντησε κανενας από δημαρχαιους και αντιδημαρχαιους. Ακόμα είδα ότι δε στηριχτηκαν από καποιους λαλίστατους παλιοτερα της πλειοψηφίας, πχ ΜΑκροπουλος, Τριανταφυλλής. Και καλά κανανε, γιατι να χρεωθούνε τις ατασθαλίες αυτές; Ο Νικολάκης δεν είναι χαζός...
Η μόνη απαντηση ήτανε ότι γινεται αντιπολίτευση, και ενστασεις, λες και οι συμβουλοι της αντιπολίτευσης δεν έχουν αυτό το ρόλο, να ελεγχουνε.
Μπλογκερ πρεπει να ανοίξεις μια αναρτηση με όλα αυτά τα θέματα, για να ακουστουν και να βγουν και αλλα θεματα στην επιφάνεια που σιγουρα καμποσοι θα ξερουν πολύ καλύτερα. Αφού δεν έχει γίνει ουτε ένα έργο τοσα χρονια, τουλάχιστον να μη ξαναβρεθεί χρεωμένος ο Δήμος.

Ανώνυμος είπε...

Τσ 500 χιλιαρικα χρεος για κσυσιμα πως σας φανηκαν ;;μηπως η βρώμσ στον κόμβο δεν εινσι σπο το φρεατιο αλλσ απο το πρατήριο;;;

Ανώνυμος είπε...


ΠΡΟΣ : 2:43 μ.μ., Απριλίου 04, 2019
ΔΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:
----------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ypes.gr/UserFiles/f0ff9297-f516-40ff-a70e-eca84e2ec9b9/apof32473-211016.pdf

http://www.ypes.gr/UserFiles/f0ff9297-f516-40ff-a70e-eca84e2ec9b9/apof13124-25022019.pdf
-----------------------------------------------------------------------------------------
ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΖΑΤΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΗς ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ.
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...


Ν15: 50710 ΜΩΛΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 1.660.046,44
Ν5 50710 ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 10190/19-11-2018 32.280,00

7.02 ενδιαφερουσα η πληροφορια σου. Αυτοι είναι οι κωδικοι ενισχυσης
Όχι που ξεχρεωνουν τον δημο μονοι τους.