13 Απριλίου 2019

Έκδοση ψηφίσµατος για αποζηµιώσεις κατοίκων των ∆Ε Καµένων Βούρλων και Αγίου Κων/νου που οι ιδιοκτησίες τους απαλλοτριώθηκαν για την διάνοιξη της ΠΑΘΕ (Τµήµα Αθηνών – Λαµίας)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΨΗΦΙΣΜΑ 
Από το 2004 και µέχρι σήµερα και παρόλο που από τον Οκτώβριο του 2007 η ΠΑΘΕ έχει δοθεί σε κυκλοφορία, εν τούτοις οι θιγόµενοι ιδιοκτήτες, δεν έχουν εξοφληθεί πλήρως και αρκετοί δεν έχουν λάβει καθόλου χρήµατα λόγω της εκ µέρους του Ελληνικού ∆ηµοσίου άσκησης διαδοχικών αναιρέσεων στις εφετειακές αποφάσεις που καθόρισαν την οριστική τιµή αποζηµιώσεως.

Επειδή οι θιγόµενοι ιδιοκτήτες έχουν φτάσει, αν δεν έχουν ξεπεράσει, στα όρια υποµονής τους...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ Δ.Σ.ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ 12 ΧΡ.!!! ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΤΕΤΟΙΟΣ ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ!!! ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι Δημότες, γνωρίζουν ότι αυτός που έχει την κύρια ευθύνη και δεν πήρανε τα χρήματα τους για τις αποζημιώσεις τους, είναι ο πρώην Αναπληρωτής Οικονομικών και νυν Βουλευτής κ. Σταϊκούρας Χρήστος . Μπορούσε τότε με μια υπογραφή του κανονικότατα και νόμιμα οι Δημότες όλοι του Δήμου Καμένων Βούρλων να έχουν πάρει τα χρήματά τους ! Εκλογές έρχονται θεωρώ ότι οι Δημότες θα του ανταποδώσουν όπως του αρμόζει !!!

Ανώνυμος είπε...

Λιγα πηρανε;;;; για ρωτα ποσα ΙΧ-διαμερισματα αγορασαν ;; Οι ουρες εμειναν φιλε 8.34
Καλά εκεινος δεν τα εδωσε ΟΛΑ, πεντε χρονια τωρα η " ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" τι εκανε;;;
Επιδοματα εδω και εκει, εδωσαν, αλλα αποπληρωμη των οφειλομενων ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που λες φίλε δεν στέκει, γιατί από τους Βουλευτές του Σύριζα στην Φθιώτιδα δεν έχει γίνει κανένας ακόμη Υπουργός Οικονομικών, για να μπορεί με την Υπογραφή του και μόνο να μπορεί να δώσει τις αποζημιώσεις στους Δημότες του Δήμου Καμένων Βούρλων ….

Ανώνυμος είπε...

Τι μου λες τωρα με κουφανες .
Δηλαδη λεφτα θα παρουν μονο με υπουργο οικ/κων ΣΙΡΥΖΑ Φθιωτό;; Πότε; για Ποτέ των Ποτών.
γιαυτο ψηφίστε ΝΔ και Χρηστο που θα παρει και Υπουργειο, στα σίγουρα .

Ανώνυμος είπε...

ο δημαρχος φταιει και για αυτο
τσωμο λοιπον να παρουμε τα λεφτα μας

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΔΥΟ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που από την μια παίρνουνε απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο για να δοθούν οι αποζημιώσεις από τα απαλλοτριωθέντα στους δημότες του Δήμου Καμένων Βούρλων και από την άλλη φέρνουν τον πρωταίτιο κ Σταϊκούρα (που έχει την κύρια ευθύνη που δεν έγιναν οι αποζημιώσεις) στο δημοτικό κατάστημα των Καμένων Βούρλων για να τους ενημερώσει (μασάει η κατσίκα ταραμά). Να τους ενημερώσει για πιο πράγμα, το ότι σε συνεργασία με το Δήμαρχο κ. Συκιώτη δώσανε το Λιμάνι των Καμένων Βούρλων για 40 χρόνια με 1.666 ευρώ το χρόνο, και στα εγκαίνια του λιμανιού διασκεδάζανε ρίχνοντας φωτοβολίδες και πίνοντας σαμπάνια με τον ιδιώτη. Αντίθετα την ίδια χρονική περίοδο που Υπουργός οικονομικών ήτανε ο κ. Στουρνάρας που δεν ήτανε καν Βουλευτής εκλεγμένος(εξωκοινοβουλευτικός ) λόγω του ότι η καταγωγή του είναι από την Γλύφα Φθιώτιδας, υπέγραψε να πάρουνε τις αποζημιώσεις οι δημότες στο κομμάτι Ράχες Στυλίδα. Τι να περιμένουν οι Δημότες των Καμένων Βούρλων πλέον από τον κ. Σταϊκουρα, δεν περιμένουν απολύτως τίποτα γιατί αφού δεν έκανε αυτό που έπρεπε να είχε κάνει σαν Υπουργός θα το κάνει τώρα που μπορεί στις επόμενες εκλογές να μην εκλεγεί ούτε Βουλευτής … ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΛΟΥΡΟ …….ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΛΟΥΡΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ ….