08 Μαρτίου 2019

Δήμος Καμένων Βούρλων: Άκυρη η απόφαση για μη αναπροσαρμογή των ανταποδοτικών τελών

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ακύρωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, την απόφαση του Δήμου Καμένων Βούρλων με την οποία εγκρίθηκε η διατήρηση των συντελεστών ανταποδοτικών τελών των Δημοτικών τελών.

Και συγκεκριμένα:

α) Καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για το έτος 2019 όπως ισχύουν για το έτος 2018 βάσει της αριθμ. 14/181/2016 απόφασης Δ.Σ. με ισχύ από 1.1.2016 ή μέχρι της λήψεως νέας απόφασης και

β) Ύδρευσης για το έτος 2019 όπως ισχύουν για το έτος 2011 βάσει της αριθμ. 4/58/2011 απόφασης Δ.Σ. με ισχύ από 1.1.2011 έως 31.12.2018 ή μέχρι της λήψεως νέας απόφασης.

Οι λόγοι που η Αποκεντρωμένη ακυρώνει την παραπάνω απόφαση είναι ότι σύμφωνα με τα έγγραφα και την καταγγελία του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Μακρυνίτσα, δεν τηρήθηκαν οι διατάξεις του άρθρου 3 σχετικά με την κατάρτιση του προϋπολογισμού των δήμων για το 2019 και δεν έχουν ληφθεί υπόψη σχετικοί Εγκύκλιοι του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς μέρος δαπανών δεν έχει υπολογιστεί στον ισοσκελισμό των ανταποδοτικών τελών των υπηρεσιών ύδρευσης-άρδευσης-αποχέτευσης και υπηρεσιών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.

Κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης, χωρεί προσφυγή ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο lamiareport.gr 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ο ρεπορτ δεν πήρε όσα ζητούσε και άρχισε τον πόλεμο, γερά Συκιώτη μη μασάς σε τέτοια αμα ενδώσεις μια φορά θα είσαι σε διαρκή ομηρία.

Ανώνυμος είπε...

Πόλεμο με την άσχετοσυνη να το πω? η με την κουτοπονηρια του γιαννη και τις παρανομίες που ψηφίζει συνεχεια εις βάρος τον δημοτών με προσποριζοντας προσωπικό όφελος..

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας φταίει ο ρεπορτ που δημοσίευσε την είδηση, οι παρανομίες σας φταίνε, μπείτε στο διαύγεια της αποκεντρωμένης σας έχουν ακυρώσει άλλες δυο αποφάσεις.....Η συγκάλυψη τελείωσε....

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ: {με την κουτοπονηρια του γιαννη και τις παρανομίες που ψηφίζει συνεχεια εις βάρος τον δημοτών με προσποριζοντας προσωπικό όφελος..} ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ 12.56.
Ο μακρυνιτσας ανεβαζει την αυξηση των δαπανων για την υπηρεσια καθαριοτητας στα + 700.000 ευρω αρα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ +70% στην καθαριοτητα.
Εχεις καταλαβει ποιος πληρώνει την αυξηση 70% ;;;;
ΟΙ............... ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ.
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο......... ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΊΡΝΕΙ ΠΟΣΟΤΑ;;;
ΕΧΕΤΕ.......... ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Γιαννη Συκιωτη ,μπερδεψε τους με την δημιουργικη λογιστικη και κρατα χαμηλα τα τελη για τους νεοφτωχους δημοτες της μεσαιας ταξης απο αυτους στηριζεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Αφού τα χρήματα τα πήγε σε πανηγύρια κ πετρέλαια Για τι μεν πρώτο για να υπόσχεται ότι στα Καζαντζίδδια πχ είναι βέβαιο απ ολα πληρώσαν οι ίδιοι τα χρήματα κ μετά να βγάζουνε Κονδύλη από τον δήμο για 5ιν σαββιδακη κ για το δεύτερο να βάζουνε οι ίδιοι καύσιμα προκειμένου να μετακινούνται δωρεάν οι γυναίκες τους , τα παιδιά τους κ να πουλάνε κ κάνα δοχείο οι οποίοι , να περνούν χαρτζιλίκι ..κατά τα άλλα ο δήμαρχος δεν παίρνει ποσοστά ε? Κ εσύ δημότη βασανισμενε μην ξεχνάς τον οροπο!! Σανό μπε!! Ξυπνήσαμε οι χαζοί γιαννη

Ανώνυμος είπε...

Εάν διαβάσεις παλιοτερες αναρτησεις σας είχα προειδοποιήσει για την αύξηση. Τώρα ρίξε την ανικανοτητα σου στον ποδήλατα ΚΙΑ κολοβό φιδη , φαλακρή οχια...

Ανώνυμος είπε...

H ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ AΠΟΦΑΣΗ :
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%95%CE%A1%CE%A0%CE%9F%CE%A110-27%CE%A6?inline=true

Ανώνυμος είπε...

Ο κολλημενος ποδηλατακιας εκανε ενσταση και ετσι θα αυξηθουν τα τελη κατα πολυ.
Το τυπικό τον μάρανε όχι η ουσία.
Ρε πάρτε τον με τις πέτρες.
Έτσι έκανε και με το Ράδιο και τώρα έμεινε το κουφάρι να το βλέπει και να χαίρεται αλλά και να επαίρεται.

Ανώνυμος είπε...

Η ουσία είναι μία: Ο δήμος είναι φεσωμένος και ο νόμος είναι καθαρός: αμα φεσώνεις το δήμο, να βρεις τα λεφτά να τον ξεχρεωσεις. Φτανει πια με τα λαμογια που τιναζαν τη μπανκα και ερχοταν το κρατος να ξεχρεωσει τους δημους και τα λαμογια …
Μια ζωη χρεωμενοι και δεν εχετε ουτε για να κλεισετε τις λακουβες. εχουμε να δουμε πισσα 3 χρονια.
Ποσο αχορταγοι αποδειχτηκατε….