18 Μαρτίου 2019

Διανομή τροφίμων στο Δήμο Καμένων Βούρλων στους δικαιούχους ΚΕΑ-ΤΕΒΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Καμένων Βούρλων, στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι και ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Τα σημεία διανομής θα είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Καμένων Βούρλων και τα ΚΑΠΗ Μώλου και η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαρτίου από 09:00 π.μ.έως 13:00.

Όλοι οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων για τις ώρες διανομής, καθώς και το σημείο όπου θα προσέλθουν για να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν και θα πρέπει να επιδεικνύουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το βιβλιάριο κοινωνικής τους ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου να προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α τους.

Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, να προσέρχονται τις ημέρες και ώρες που τους υποδεικνύουν οι υπηρεσίες των Δήμων κατά την τηλεφωνική τους ενημέρωση για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτησή τους.

fonografos.net

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίτωνα θέλω σχόλιο.

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Αυτη την παλαια εθελοντικη υποχρεωση του "προσφορου" του "λαδιου" και του "κρασιου" που την κατεθεταν οι πιστοι στην ενορια της εκκλησιας με σκοπο την αληλεγγυη, εχει σημετρα μεταλαχθει θεσμικα σε υποχρεωτικη καταβολη μεσω κρατικης δομης. Φυσικα ολοι γνωριζουν τις αναγκες της κομματοκρατιας και οχι την πραγματικη αναγκη καποιου .
Η υπερχρεωση και η φτωχια ειναι το τελικο αποτελεσμα μιας παρανοιας των ελληνων που επικεντρωνεται στην μεγαλη αντιφαση -[Ειμαστε ολοι φιλελευθεροι σταν λειτουργουμε εντος πλαισιου οικογενειακου εισοδηματος [δηλ.πρωτα εσοδα και μετα εξοδα]και σοσιαλιστες οι περισσοτεροι οταν προκειται για χρηματα των αλλων [αναδιανομες].
Εκει λοιπον στην αντιφαση αυτη ειναι η ανεντιμοτητα και η ελαστικη ηθικη.
Τωρα οι φτωχοι παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν,ακομη και στον παραδεισο.

Ανώνυμος είπε...

Κρίτωνα είσαι για το π....ο Καβάλα. Δεν σε σώνει τίποτα χαχα

Ανώνυμος είπε...

6.40
Για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τον 2.54 που διακατέχεσαι από το σύνδρομο του ξερόλα , του ‘ κατά φαντασίαν παντογνώστη΄ σου συνιστώ να διαβάσεις …
https://www.news247.gr/life-guide/pos-na-antimetopiseis-enan-xerola.6433846.html

Ανώνυμος είπε...

Ξερολας εδώ 'σου συνιστώ να το διαβάσεις σοβαρά http://www.real.gr/archive_time/arthro/kompleks_anoterotitas_giati_kapoioi_anthropoi_symperiferontai_me_alazoneia-85483/

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό φίλε 8:01 τουμπεκί και τις φιλοσοφίες σου στο κάστρο σου και εκεί που σε παιρνει. Τα ψυχολογικά βγαίνουν τώρα από τα παιδικά σου βιώματα και πρόσεχε ότι δεν έχεις κάνει μικρός θα τα κάνεις μεγάλος .Το νου σου χαχαχα