17 Φεβρουαρίου 2015

Καμένα Βούρλα: Συγκροτούν ομάδες περιφρούρησης για να προστατευτούν από τους διαρρήκτες

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

«Δεν πάει άλλο. Πρέπει να προστατέψουμε τις οικογένειές μας και τις περιουσίες μας...», δηλώνει στο LamiaReport o πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας των Καμένων Βούρλων Δημήτρης Καραμανώλης.

Τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων το τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί δραματικά στην περιοχή των Καμένων Βούρλων.

Προχθές τα ξημερώματα ρημάξανε κυριολεκτικά, για άλλη μια φορά, ένα από τα κεντρικά περίπτερα. Την ίδια νύχτα προξένησαν ζημιές σε ένα αυτοκίνητο για να το κλέψουν, ενώ έκαναν δυο ακόμη απόπειρες, σε άλλα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το Α.Τ. Καμένων Βούρλων καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες, αλλά δεν μπορεί να αστυνομεύσει την περιοχή, αφού είναι αποδεκατισμένο.
Όπως λέει στο LamiaReport o πρόεδρος της Τ.Κ. των Καμένων Βούρλων το αστυνομικό τμήμα έχει το μισό προσωπικό από αυτό που προβλέπεται και από αυτό στέλνουν για να καλύψουν ανάγκες στην εξωτερική φύλαξη των φυλακών Δομοκού ή αλλού.

«Πως να βγουν οι υπηρεσίες όταν δεν υπάρχουν αστυνομικοί; Μπορεί τη νύχτα να κάνει βάρδια και να αστυνομεύει όλη την περιοχή ένας αστυνομικός; Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν πάει άλλο. Η μόνη λύση που έχουμε είναι να συγκροτήσουμε άμεσα ομάδες περιφρούρησης για να προστατέψουμε τις οικογένειες μας και τις περιουσίες μας και αυτό σκοπεύω να κάνω...», δήλωσε στο LamiaReport ο κ. Δημήτρης Καραμανώλης.

LamiaReport.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγραψε μια μαλακία το Ρεπόρτ και το πιστέψατε; Αλλα λεει ο Καραμανώλης και αλλα άκουσε ο ρεπορτ χα χΑ ΧΑ