30 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση παραίτησης υποψηφιότητας Αναστασίου Πισλή

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αγαπητοί συνδημότες,

Αποφάσισα για προσωπικούς λόγους να αποσύρω την υποψηφιότητά μου για την τοπική κοινότητα του Μώλου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του Κώστα Παταργία. 

Παρʼ όλα αυτά και για να μη δημιουργήσω πρόβλημα στον συνδυασμό, ζήτησα από την μητέρα μου να είναι αυτή που θα με εκπροσωπήσει στον προεκλογικό αγώνα μπαίνοντας υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον κορμό των Καμένων Βούρλων, προκειμένου να εκλεγεί δήμαρχος ο Κ. Παταργιάς. Παρά τα όσα ακούγονται δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω οποιοδήποτε πρόβλημα με τον Κ. Παταργιά και από το δικό μου μετερίζι θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις.

Παρʼ όλα αυτά δεν μπορώ να παραβλέψω τις αστοχίες όλων των συνδυασμών κατά τον προεκλογικό αγώνα. Είναι τουλάχιστον λυπηρό σε έναν τόπο όπως ο δικός μας η νεολαία να είναι απούσα (σε πολύ μεγάλο βαθμό).

Για το λόγο αυτό το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να ηγηθώ της προσπάθειας ώστε να συσταθεί συμβούλιο νέων σε όλο το δήμο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου, πέρα από τοπικιστικά και προσωπικά συμφέροντα και ζητώ τη στήριξη όλων. Εμείς είμαστε αυτοί που τα επόμενα χρόνια θα διοικούμε αυτό τον τόπο και είναι κάτι το οποίο το οφείλουμε τόσο σε εμάς όσο και στα παιδιά μας.

Εύχομαι έναν καλό και ηθικό προεκλογικό αγώνα σε όλους τους συνδυασμούς και καλή επιτυχία στον Κώστα Παταργιά.

Με τιμή
Αναστάσιος Χ. Πισλής πρ. υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Μώλου

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ηρθε το τελος παιδια,ευτυχως που το καταλαβατε νωρις!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κ.Πισλη τέτοιες πρωτοβουλίες θα πρέπει να επικροτούνται από όλους.Το θέμα είναι όμως να μην μείνετε μόνο σε μια ανακοίνωση,αλλά να γίνει και πράξη.είναι καιρός επιτέλους οι νέοι να βγουν μπροστά δυναμικά.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι υποψιαζομαι οτι θα υπαρξουν και αλλες παραιτησεις και μαλιστα πολλες στην συγκεκριμενη παραταξη????Μηπως ειναι λιγακι υοποκριτικο αυτο κυριε Πισλη???Ποιος γιος εχει προσωπικους λογους,ενω η μανα του ΟΧΙ?????ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!ΕΛΕΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

μηπως δεν βγαινει η ποσοστοση γυναικων;

Ανώνυμος είπε...

μηπως δεν βγαινει η ποσοστοση γυναικων;

Ανώνυμος είπε...

μηπως δεν βγαινει η ποσοστοση γυναικων;

Ανώνυμος είπε...

Τι απαντάς? Αφού και πάλι δεν θα το καταλάβει ο βλάκας ο 10.45. Θα συνεχίσει να λέει τα δικά του. Υπομονή λίγες μέρες έμειναν ακόμα. θα το φάνε το ξυλάγγουρο τους και θα λουφάξουν για 5 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Ακουστηκε γισ κσποιες αλλαγες και στο συκιωτη και στο πατσργια
Εργαζονται και οι δυο στο γνωστο Μαρκετ
Η μια με το ψευδωνυμο φουσκομπουκου
Η αλλη με το ωραιοπαθεια
Καλη επυτιχια

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΛΑΚΑΣ 10.45 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ 11.12!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο 11.12 ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ BLOGS!!!
"ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΔΕ ΘΕΛΕΙ"ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις παιδιά ο Πισλής δεν ήταν που στις προηγούμενες εκλογές τα είχε συμφωνήσει με τον Αντωνίου και την τελευταία ημέρα (στο πρατα 5) πήγε κ υπέγραψε και μπήκε στον συνδυασμό του Παταργια???
Έρχεται σήμερα και ακυρώνει τη συμμετοχή του απο τον συνδυασμό???? Στο και 5 της κατάθεσης του ψηφοδελτίου?
Μου αρέσει η σταθερότητα σας κυριε Πισλή! Θέλετε μάλιστα να ηγηθείτε και τοπικου συμβουλίου νέων... οκ...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον αγαπητέ σχολιαστή 12.38 δεν τα ξέρεις καλά.ο πισλης ήταν αυτός που στις προηγούμενες εκλογές δεν φοβήθηκε κανέναν και τίποτε,ούτε τραμπουκισμούς του μακαρου ,ούτε καν ακόμα όταν με τσατσια έβαλε ο μακαρος την μανα του στο ψηφοδέλτιο για να τον φέρουν αντιμέτωπο και να τον εκτοπίσουν απο τον παταργια.

Ανώνυμος είπε...

Υποκοσμος...ετσι απλα...Παταργιας ανθρωπος του υποκοσμου!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΖΑΤΣΗΣ ΑΠΕΓΚΛΟΒΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΩΛΙΩΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ "ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΛΟ, ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ". ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ, ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟ, ΠΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ποτε παραιτηθηκε?μετα την καταθεση ψηφοδελτιων αλλαζεις ατομα γινεται αυτο?τι γινεται στον τοπο μας τελικα?αλλος λετε πηδαει απο τα παραθυρα,αλλος κανει μυστικες συμφωνιες κατω απο το τραπεζι με πολιτικους τις ΝΔ,αλλος εκτοπιζεται απο χαζομαρα,τελικα τι μας αρεσει?μας περνατε για μικρα παιδακια.
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΡΆΞΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΥΣΙΕΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΕΚΕ;ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΟ;

Ανώνυμος είπε...

Από πού και ως που τα παιδιά μας έχουν ως πρότυπο τους υποψηφίους των εκλογών? Αυτό που λες είναι από τα άγραφα. Τα παιδιά μας έχουν ως πρότυπο τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς που ούτως ή άλλως κάνουν χρήση ουσιών.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΖΑΚΙΑ...ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ???

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

τουλάχιστον ο πισλης λέει και κάτι που προτίθεται να κάνει έστω και αν δήλωσε παραίτηση.οι υπόλοιποι από τους άλλους συνδυασμούς έχουν πει κάτι???Μπράβο κ.πισλη για την πρωτοβουλία σας,έστω και εκτός ψηφοδελτίου δίνεται αγώνα και αυτό ο κόσμος το εκτιμά.

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε το πισλη να μαθουμε τι γινετε με τις ΔΥΟ ξσνθιες του μαρκετ

Ανώνυμος είπε...

Σας κάνω γνωστό ότι δεν υπάρχει θέμα με την υποψηφιότητα Παταργιά. Το πρωτοδικείο εχει στην διαθεση του ματυρικες καταθέσεις οτι εκπρόσωπος του συνδυσμού ,ο ίδιςο ο Παταργιας παραβρίσκονταν πριν τις 12 στο πρωτοδικείο.Το βεβαιω΄νουν τουλαχιστον 5 ανθρωποι.τωρα θα πειτε μπορει να έγινε κατι άλλο;
Σας πληροφορώ οτι το ίδιο συνεβη και με 6-8 αλλους συνδυασμούς που οι εκπροωποι τους λενε οτι ξεχασαν να δηλώσουν στον υπαλληλο την παρουσια τους αλλα το βεβαιωνουν αλλοι παρευρισκομενοι ότι ήταν εκεί.Επομένως δεν τιθεται τετοιο ζήτημα σας το λεω υπεύθυνα.
πως είναι δυνατον λεει το σκεπτικο να πηγαν ο Παταργιάς και οι άλλοι μετα την δωδεκάτη αφού η πόρτα ήταν κλειστή.Αυτη ειναι η δικαστική άποψη επομένως τζάμπα καποιοι πανηγύριζαν ότι εχουν ήδη εκελεγεί στον Δήμο.Τζαμπα μάγκες.

Ανώνυμος είπε...

υπομονοι φιλε μου θα μαθουμε το σαββατο, εγω ειμαι σιγουρος δικαιοσυνη δεν υπαρχει, και νομος το ιδιο, αλλα μην ξεχασουμε εκτος απο τον γιατρο που δεν θελει, μπορουν να κανουν και οι υποψηφιοι ενσταση.

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε παιδια να τελειωνουμε με αυτο το θεμα
Εχουν ανχωθει και οι δυο υβριστες των καμενων βουρλων
Φακιρης Γιαννακοπουλος
Καποιοι απο μας δεν εχουμε τσιπα επανωμας
Κριμα για την λουτροπολη

Ανώνυμος είπε...

Εγώ, τους μόνους που βλέπω να έχουν ‘ανχωθει’ είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του κυρίου Συκιώτη. Έ ρε να ήξερα ποιος είναι αυτός που δολοφονεί διαρκώς την Ελληνική γλώσσα ρε παιδιά, και τι στον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Κάνε ‘υπομονοι’ και ο ουρανός θα γίνει ποιο γαλανόοοοος. Φίλε σταμάτα να γράφεις γιατί σε καταλάβαμε. Βρες λεξικό καλύτερα γιατί έχεις γίνει γραφικός. Αν θες να μας πεις κάτι ζωγράφισέ το μας, θα είναι προτιμότερο.

Ανώνυμος είπε...

O ΦΑΚΙΡΗΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΑ Κ.ΒΟΥΡΛΑ ΠΗΡΕ ¨¨1}ΑΛΛΑΓΗ ΑΜΙΑΝΤΟΥ 2}ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ...3}Γ.Π.Σ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΩΝ 4}ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,5}ΣΤΟΛΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ,6}ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ,7}ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΠΑΛΙ ΑΠ"ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ Κ.ΒΟΥΡΛΩΝ??Ε...ΑΑΑΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗ.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ.!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι ακόμη και τα blog μεροληπτούν !!!
Το blog Ενεργοί Πολίτες Καμένων Βούρλων έχουν μία δημοσκόπηση για την ονομασία του Δήμου Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου.

Στην δημοσκόπηση αυτή έχουν βάλει τις ακόλουθες ονομασίες του Δήμου:
1. Αγίου Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων – Μώλου
2. Αγίου Κωνσταντίνου – Μώλου – Καμένων Βούρλων
3. Καμένων Βούρλων – Αγίου Κωνσταντίνου – Μώλου
4. Καμένων Βούρλων
5. Θερμοπυλών
6. Θρονίου
7. Επί Κνιμήδιοι Λοκροί
8. Ευβοϊκού
Δεν έχουν βάλει όμως την ονομασία που έχει ο Δήμος σήμερα, που πολλοί να θέλουν να μην αλλάξει όνομα ή έστω Μώλου – Καμένων Βούρλων – Αγ. Κωνσταντίνου.
Έχουν βάλει ονομασία ΕΥΒΟΪΚΟΥ άκουσον άκουσον.
Τους έβαλα σχόλιο να προσθέσου και τη σημερινή ονομασία αλλά τίποτε.

Προτρέπω τους πολίτες του Μώλου να μην λάβουν μέρος στη δημοσκόπηση αυτή ή να ψηφίζουν ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ όπως λεγόταν παλιότερα η περιοχή του Μώλου.
Ευχαριστώ…!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε 12.48
Η ανορθογραφια σε πειραξε η οι πραγματικες αληθειες

Οσο για τα μεγαλα εργα του φακιρη
Το 1 2 3 4 5
Αν θυμαμε καλα ολα ηταν εργα του αντωνιου αλλα απλα τωρα βγηκαν οι χρηματοδοτησεις

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ. ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΕΚΘΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΙΟ "ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ" ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. ΟΛΑ, ΟΜΩΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΔΩ! ΜΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΠΑΜΕ ΠΟΛΛΕςΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΣΑΝΕ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ! ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ! ΖΗΤΩ Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ώρες ώρες λέω να βγει ρε ο σκατοΣΥΡΙΖΑ να δούνε μερικοί πόσα απίδια πιάνει ο σάκος με τους κολλημένους του κιαρατά που έχουν κάνει τόσες κωλοτούμπες στις απόψεις τους τα τελευταία χρόνια που ούτε 10χρονο δεν αλλάξει τόσο εύκολα γνώμη. Τις τελευταίες μέρες λέω κιόλας ας βγει ρε ο κωλοΣΥΡΙΖΑ σας και εδώ στον δήμο να καταλάβουμε και σε τοπικό επίπεδο ποιος είναι μάγκας και ποιος δεν έχει ιδέα πραγματικά τι του γίνεται.

Μετά βέβαια το ξανασκέπτομαι και λέω τι λες ρε? να πάμε καμία 20ρια χρόνια πίσω? Αφού αυτοί δεν έχουν ιδέα, το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν αντιπολίτευση και να γαβγίζουν ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος γκρινιάζοντας και φωνάζοντας χωρίς ουσία. Άσε που είναι μαλωμένοι και οι μισοί με τους άλλους μισούς. Δεν είναι έτοιμοι ούτε να κυβερνήσουν ούτε να διοικήσουν τον δήμο. Το γελοίο είναι ότι κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα κρυφή λέει δημοσκόπηση που στην περιφέρεια είναι λέει 4 μονάδες μπροστά από Μπακογιάννη και εδώ στον δήμο λέει θα τους πάρουν τα σώβρακα. Ναι καλά, γυρνάτε πλευρό μάγκες γιατί θα πιαστείτε όλο από το ίδιο πλευρό.

Είναι κολλημένα άτομα τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ και δύσκολα διακρίνεις ανάμεσα τους κάποιους που αξίζουν χωρίς απωθημένα και με ανοιχτά μυαλά. Φτάνει να δεις διαχρονικά από ποιους πολιτικούς πυρήνες και χώρους προέρχονται όλοι αυτοί και θα καταλάβεις.