18 Απριλίου 2014

Συνεργασία Συκιώτη-Παπαναγιώτου στο Δήμο Μώλου-Αγ. Κων/νου!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γράφτηκε από τον/την Κώστας Αποστολόπουλος

Την απόφασή τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την «συνεργασία-ανατροπή» στο Δήμο Μώλου-Αγ. Κων/νου, ενόψει των εκλογών της 18ης Μάη, κοινοποίησαν πριν από λίγο οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Γιάννης Συκιώτης και Δημήτρης Παπαναγιώτου!


Με κοινή δήλωσή τους προς τους πολίτες του Δήμου αναφέρουν τα ακόλουθα:

Φίλες και φίλοι

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες
Σήμερα για πρώτη φορά σε αυτόν τον Δήμο δημιουργήθηκε μια συνεργασία με σκοπό την ανατροπή όλων αυτών που μέχρι τώρα γνωρίζαμε .
Έχοντας ως κύριο στόχο την πραγματική συνένωση του Δήμου μας προχωράμε σε μια αυτοδιοικητική συνεργασία ενώνοντας όχι μόνο τους συνδυασμούς μας αλλά και τις ιδέες για την συνολική και ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής .

Πλέον αυτό που κοιτάζουμε είναι το καλό του τόπου μας .
Αφήνοντας εκτός μικροπολιτικές τακτικές και εγωισμούς διεκδικούμε όλοι μαζί την στήριξη σας με επικεφαλή υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Συκιώτη και αναπληρωτή δημάρχου τον Δημήτρη Παπαναγιώτου.


-----------------------------
Σχολιασμός του Blog
Οι αντιδράσεις από άλλα μέλη της ομάδας, άρχισαν …
Ίσως τα αναστάσιμα βαρελότα πέσουν νωρίτερα φέτος...

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mitsara oreos pektis,eno stin poka isuna asketos.pistevo oti sinfonis mazi mou.kali apotixia

Ανώνυμος είπε...

re giannara gt to ekanes auto?? pas kai mplekeis me ta sktataa!!

Ανώνυμος είπε...

a re papanagiotou kala tn volepses !! vrikes malaka na koroidepseis.. KRIMA GIATRE MOU

Ανώνυμος είπε...

ποιοσ κοροιδευει ποιον βασικα.

Ανώνυμος είπε...

τα εκανε ο σταικ (_|_) χαχαχαχα, θα δουμε γλεντια

Ανώνυμος είπε...

Η προσωπική σας στάση όλα αυτά τα χρόνια κ. Παπαναγιώτου και κ. Συκιώτη,δεν πείθουν ότι νοιάζεστε για το καλό του τόπου.Γιατί δυστυχώς,υστερείτε και οι δυο σε πολιτικό ήθος.Κύριε Παπαναγιώτου, την αδυναμία σας να πείσετε τους πολίτες του δήμου να σας εμπιστευτούν και να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό σας προσπαθείτε να μάς την παρουσιάσετε, ως κίνηση συνεργασίας με το συνδιασμό του κ. Συκιώτη και μάλιστα εξασφαλίζοντας τη θέση του αντιδημάρχου!!!Ο δε κ. Συκιώτης, θα πρέπει να εξηγήσει στους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, για ποιο λόγο έλαμψε δια της απουσίας του από τα δημοτικά συμβούλια όλη την προηγούμενη τετραετία.Ξαφνικά ανακαλύψατε και οι δυο, πως δεν έχουν θέση οι μικροπολιτικές τακτικές και μοναδικός σκοπός σας είναι το καλό του τόπου.Ε, λοιπόν, επειδή νομίζετε πως μπορείτε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας και επειδή εμείς νοιαζόμαστε πραγματικά γι' αυτόν τον τόπο δεν θα σας εμπιστευτούμε αυτή τη φορά την ψήφο μας. Για το καλό του τόπου μας!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ.
Ο ΠΑΝΤΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΑΣ.
ΤΕΛΙΚΑ, ΕΚΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ) ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΩΡΟΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ, ΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΤΣΩΜΟΣ, Ο ΝΟΥΤΡΙΑ, Ο Ο ΤΑΤΑΡΙΔΑΣ, Ο ΜΟΣΧΟΣ, Ο ...ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ... ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ Κ.Λ.Π.
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΜΑΤΩΝ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΑΪΒΑΝΙ. Ο ΘΕΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ...ΠΑΝΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Καλα κάνατε κ.παπαναγιωτου εξάλλου για δήμαρχος είσαστε φοβερά ανεπαρκής βρήκατε και μια καρεκλιτσα αντιδημάρχου για να το πεζετε παράγοντας τι άλλο θέλετε;τώρα η ανακοίνωση που βγάλατε πρέπει νανε κάποιος χωρίς μυαλό για να την πάρει σοβαρά!ναστε καλα καλή ανάσταση!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 1Ο.1Ο ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ;
ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ; ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΝΑ ΞΑΝΑΧΡΕΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΩΡΟ ΤΩΝ ΜΩΛΙΩΤΩΝ!
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ, ΟΤΑΝ ΘΥΜΟΤΑΝ, ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΟΙ ΜΟΥΛΗΔΕΣ-ΠΡΟΒΑΤΑ : ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΑ, ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά πόσο μικρός/ρή μπορείς να γίνεις;
Τόσο λοιπον βαθιά μέσα σου νοιώθεις να σε κατακυριεύει το μίσος ,το κομπλεξ,η κατωτερότητα και χύνεις φαρμάκι,βριζεις και συκοφαντείς ασύστολα. Εδω βρέθηκε μια ευκαιρία να ενωθούμε ολοι και εσείς εκεί σαν τα μαύρα σκυλιά,σαν τους δαίμονες που σκοτώνουν κάθε καλό να το τορπιλίσετε. Ντροπή μέρες που είναι,αθλιοι τιποτένιοι,ασήμαντα ανθρωπάκια. Σας πειραξε τώρα,χτες άλλα λέγατε χτικιάρηδες,τώρα βγάζετε εμετό.
Μια φορά βρέθηκε τρόπος μας και γίνει κατι σε αυτό τον τόπο και εσείς δόλιοι,χαμερπείς σκώληκες βγαζετε τη χολή σας και στο τελος θα την καταπιείτε φίδια.
Η εποχή σας τελείωσε μωρέ δεν το καταλαβαίνετε.Μας κοροιδέψατε μια, δυο φορές,σας πήραμε χαμπάρι όρνεα της Κλεισούρας.
Μπραβο στον Παπαναγιώτου και τον Συκιώτη. Η κοινωνία είναι μαζί σας 80% θα είναι το ποσοστό σας και απεναντι σας θα είναι μόνο το ΚΚΕ,το οποιο πορεύεται στον δρόμο του με συνέπεια αλλά και εμμονή σε ξεπερασμενες ιδέες αλλά δικαίωμα του.Καλύτερα θα συννενοηθούν με το ΚΚΕ παρά με άλλους επαγγελματίες τσαρλατάνους.Και παλι μπράβο Συκιώτη και Παπαναγιώτου.

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά περίτρανα αποδεικνύεται ότι η εκάστοτε φιλοδοξία για την καρέκλα του δημάρχου και του αντιδημάρχου πρεσβεύει προσωπικές και μόνο φιλοδοξίες και όχι επί της ουσίας θέληση για το καλό του τόπου.

Ένα ανηλεή πόκερ κινήσεων και στρατηγικών, παζαριού και δοσοληψιών από αυτούς που έχουν κατά δήλωση τους μερικούς ψήφους.

Ο Συκιώτης είναι ένοχος γιατί είναι λίγος εφόσον αποδέχτηκε τον Παπαναγιώτου, ο δε Παπαναγιώτου ένοχος γιατί πάση θυσία και με το όποιο κόστος θέλει καρέκλα.

Υπομονή μια πενταετία ακόμα, τότε που ο τρόπος εκλογής δημάρχου θα αλλάξει και το σήμα που θα προκύπτει θα είναι πραγματικά αξιοκρατικό.

Για τα επόμενα πέντε χρόνια ετοιμαστείτε για τραγελαφικές καταστάσεις και ανατροπές.

Ανώνυμος είπε...

Σταλιν ΣΥκιωτη!!!ολοι μαζι.ενωσε ολο το δημο.και εσεις γατακια αφηστε το σταικ ησυχο.μην ασχολειστε.ο δημος Επι κνημηδιων Λοκρων θα τα καταφερει μονος του

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΝΤΙΛ[ΣΥΜΦΩΝΙΑ ]ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΟΝΕΤΑΣ
ΜΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΕΙΑΔΑΣ ΑΣΤΕΡΩΝ ΘΑΜΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΥΘΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,
ΜΟΝΟ ΠΑΠΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΚΑΛΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ????????????????

ΤΑ ΣΚΟΤς ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝΕ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΓΝΑΝΤΑΙΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΑΦΟΥ
ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΔΗΘΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ[ΜΙΣΟ-ΜΙΣΟ], ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΦΥΣΙΚΑ.

ΑΠΟΡΏ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΚΙΩΤΗ ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΡΟΥΣ
ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ή ΑΠΛΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ????????

ΦΟΒΕΡΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΙ ΑΓΑΘΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ???????

Ανώνυμος είπε...

ταξιάρχη κακώς έκανες πίσω και εσύ και οι άλλοι που ήταν μαζί σου.ξανασκεφτείτε το γιατί αυτοί είναι καραγκιόζηδες που θα γίνουν δήμαρχοι τώρα.θα έχεις και εσύ ευθύνη αύριο που θα γίνουν όλα μπουρδέλο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπαναγιώτου για οσους δεν το γνωριζουν, εχει κατέβει άλλες δυο φορές (νομίζω με Εξαρχο και Αντωνίου ) και δεν κατάφερε να βγει σύμβουλος. Κατέβηκε και νομαρχιακός σύμβουλος και πάτωσε (προ 10 ετίας). ΚΑτέβηκε και στο επιμελητήριο προ 3ετιας και βγήκε περίπου τελευταίος.
Βεβαίως βγήκε σύμβουλος, αλλα από σπόντΑ, ΛΌΓΩ ΝΙΚΗς ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ, . αλλιώς ΔΕΝ ΘΑ ΈΒΛΕΠΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ουτε συμβούλου.
Τον περάσανε κοσμος και κοσμάκης στα Καμένα. Τουλάχιστον 8-10 ατομα.
Τώρα πως θελει να γινει αντ αυτου, απορώ.....
Θα βγει σύμβουλος?????
Με τους όρους που βάζει, δε νομίζω να δείχνει σοβαρό άνθρωπο και δεν πιστεύω να εκτιμήσουν οι ψηφοφοροι την τακτική του αυτή...
Προβλέπω νέα εκλογική πανωλεθρία....
Αν ο γιατρός έχει συμφωνήσει σε τετοια ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, είναι ΒΛΑΞ!!!
Θα περιμένω επίσημες ανακοινώσεις για να κρινω οριστικά.
Εμαθα ότι αυριο θα εχει συναντηση ο συνδυασμος Συκιώτη για το θεμα. Αρα θα μαθουμε νεωτερα και ΕΠΙΣΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Συνδημοτες μετά από προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία με τον γιατρό με ενημέρωσε είναι ανακρίβειες κ ψευδείς δηλώσεις που έχουν διαρρεύσει από την ομάδα παπαναγιωτου με σκοπό να εκβιάσουν το αποτέλεσμα της μεταξύ τους συζήτησής για συνεργασία ...Το αληθές από το στόμα του γιατρού είναι ότι ναι έχουνε γίνει συζητήσεις ΌΜΩΣ δεν υπάρχει αποτέλεσμα κ αποφάσεις......ΕΠΊΣΗΣ σας το λέω όπως μου μεταφέρθηκε....Ο Γιατρός δεν εκβιάζεται από κανέναν κ δεν υποκύπτει σε κανέναν όπως έχει γίνει κ μέχρι τώρα....

Ανώνυμος είπε...

Θα ψηφιζα παπαναγιωτου αλλα με την κινηση αυτη ουτε για πλακα. Μαλλον δεν θα παω ουτε να ψηφισω καν.πολυ μεγαλο παιχνιδι για το θρονο δεν το περιμενα κριμα

Ανώνυμος είπε...

11ke 50 sostos se ola.an o 12 lei alithia micara ise poli kakos pektis .kaikes sou ipa oti stin poka isouna asketos dhen epesa ekso.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΧΑΘΕΊΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΊΤΕ ΔΙΑΣΠΟΡΕΙΣ ΨΕΥΔΏΝ ΕΙΔΉΣΕΩΝ. η ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΕΊΝΑΙ ΔΕΟΜΈΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΜΑΚΑΚΙΕΣ. Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΚΟΙΤΑΧΖΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟς ΤΕΘΗΕ ΚΑΙΣΕ ΑΥΟΤΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΡΤΑΤΙΑ.ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΡΟΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΥΛ ΜΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ.ΣΟΔΑ ΣΑΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ,ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΕΡΑ ΣΥΚΙΩΤΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΒΤΟΥ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μόνο κακός ... Μ.......ακας ια είναι διότι σε στηρίζουμε κ μας προδίδεις...πρώτος επίσημη ανακοίνωση για δήμαρχος κ πριν τον τετρι που σε ανέδειξε παντελής έλλειψη ήθους αλλά ομα οκ γιατί κ εκείνος ανεπιθύμητος κατ εμέ.... Μετά ανακοίνωση γιατρού για παρουσίαση συνδυασμού οκ δεν τρέχει κάτι.... Σφήνα εσυ για τον δικό μας δήμαρχος από τα καμένα συμφωνη....κ προχωράμε.....κ σήμερα πετάτε αυτα τα ψέματα για εκβιασμό να σε κάνει αναπληρωτή δήμαρχο ...τι σημαίνει αυτό ρε μήτσο πουλάς την ιδέα για την καρέκλα ....ο ταξιάρχης το πέτυχε μόνο κ δεν πρόκειτέ να ξαναγίνει....μην τόν αντιγραφείς.....δεν το είχες ανάγκη αλλά πλέον είσαι για φτύσιμο.

Ανώνυμος είπε...

Πως δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ; ο ιδίως ο Γιατρός μου την διέψευσε τηλεφωνικά αυτή είναι η πρωτάση του παπαναγιώτου μου είπε ΔΕΝ είπε ΌΜΩΣ ότι συμφώνησε. Μάλιστα είπε ότι υπάρχει κ αντιπρόταση την οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει. Είπε ΌΜΩΣ ότι όρους κ εκβιασμούς δεν σηκώνει. Να δούμε φίλε εσυ από που προκύπτει η συμφωνία μάλλον από την επιθυμία σας για εξουσία κ καρέκλα.

Ανώνυμος είπε...

Οπως φαίνεται ότι & να γίνει με τον βιολογικό, τα σκατά μας έχουν πνίξει ήδη...

Ανώνυμος είπε...

Εχω μια απορια σχετικα με τη ανακοινωση.Παντα ,στο παρελθον, γινοντουσαν στο τραπεζι των διαπραγματευσεων ορισμενες συμφωνιες αλλα αυτες οι συμφωνιες δεν τις ανακοινωναν ποτε αρα στην προκειμενη περιπτωση ή οι κυριοι Συκιωτης και Παπαναγιωτου ειναι χοντρομα ες ή εξυπηρετουν ξενα συμφεροντα!!(???)

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ... ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο 'ΨΩΡΙΑΡΗΣ' ΣΤΗΝ ΑΠ ΄ΕΞΩ ( ΒΛ ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ - ΑΝΤΩΝΙΟΥ).ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ Α ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ 'ΑΝΤΙΠΑΛΟ' ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ, ΞΥΔΙ!ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΝΙ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι φίλε μου το ότι δεν άρεσε οι όροι κ οι εκβιασμοί δεν αρέσουν....

Ανώνυμος είπε...

Εχετε πλάκα ξημεροβραδυάζεις φίλε ή φίλη γιατι ενας η μία είσαι που γραφεις και ξαναγράφεις και βγάζεις την χολή σου.Τι να κανουμε περασμενα μεγαλεία κυρά μου.
Η συνεργασία αυτή θα μείνει στην ιστορία του τοπου μας .Ποτέ άλλη φορά δεν έγινε μια τετοια κίνηση.Ορθώς συμφώνησαν Συκιώτης Παπαναγιώτου και θα εχουν ποσοστο γυρω στο 70% οσο γισ σένα καλη μου υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα ,ειχες αξιώματα και τα έφτυσες ,τώρα κλαις,γιατί κλαίς που λέει και το ασματάκι.Αν δεν μπορεις εσύ και οι της παρέας σου να είστε χρήσιμοι ,μην γίνεστε τουλάχιστον καταστροφικοί για τον Δημο μας.Αρκετο κακό κάνατε,δεν απομένει να βάλετε και μια φωτιά στα Καμμένα και να πάτε στην Καριά να απολαμβάνετε το θέαμα.
Περαστικά σας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΜΑΖΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ `ΚΟΝΤΑ` ΚΑΙ `ΘΟΛΑ`.ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΜΑΖΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΕ.ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΜΑΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΜΑΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΝ ΜΑΖΑ.ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ `ΘΕΣΗ`ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΟΗ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ `ΘΕΣΗ` ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ(30).ΔΗΛΑΔΗ,ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ `ΚΥΡΙΟΙ`ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗ ΖΩΗ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ Η `ΜΑΖΑ`ΕΒΛΕΠΕ ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ(ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ)ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ `ΓΝΩΣΤΟ`ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ `ΓΝΩΣΤΑ`ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 1 ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΡΑΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ 1 ΑΛΜΑ.(ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΥΣΗ,ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ.ΑΡΠΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟ:ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΑΛΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑ 200 ΜΕΤΡΑ,ΜΟΝΟ Η ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ 10 ΑΠΕΞΩ!!ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.ΠΟΤΕ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;).ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ `ΘΕΣΗ`ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΖΥΓΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ `ΜΑΖΑ`.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ!!!ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΟΝΙΑ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ:ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 2 ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ 1.

Ανώνυμος είπε...

Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ

Ανώνυμος είπε...

Ολοι νομιζω οτι ειμαστε προβληματισμενοι για το μελλοντικο μας δημαρχο.Ζησαμε και δημαρχο γιατρο και αστυνομικο στο παρελθον.Και ποιο το αποτελεσμα?Το ιδιο .Φιλοι μου πρεπει να ξεχωριζουμε το διαφορετικο οπως κ.Εξαρχος και κ.Τετριμιδας.Ας ανεβασουμε τον πηχη επιτελους!Δε πρεπει να ξεφτυλιζομαστε απο τον καθε τυχαιο και φιλοδοξο και κατευθυνομενο που το μονο που ξερει ειναι να φτιαχνει συνδυασμο με οποιον συναντα στο καφε στη βολτα και στο μπαρ.Εχουμε σοβαρα ατομα με μικροτερη γκαμα ψηφοφορων.Ας πλησιασουμε και ας επενδυσουμε σαυτα την αναπτυξη του τοπου μας.Να μην κατεβουμε σε εκλογες, να ανεβουμε....οποιος καταλαβαινει,καταλαβε!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΡΑΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΡΑΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΡΑΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΖΕ ;
ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.
ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΪΚΟΥΡΕΪΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ.