29 Απριλίου 2014

Κωνσταντίνος Παταργιάς - Ανοικτή Επιστολή

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

«ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου

                                                                                                   29 – 4 - 2014

Α Ν Ο Ι Κ Τ Η   Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η

Συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι,

Πορευόμαστε προς τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου μέσα σε ένα δύσκολο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον. Μέσα σε ένα περιβάλλον που η κάθε μια και ο κάθε ένας από εμάς αναζητά τις χαμένες αξίες και την ελπίδα για μια καλύτερη και πιο ανθρώπινη ζωή.

Κάτω από αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες για τον τόπο μας συγκροτήσαμε τον συνδυασμό ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’.

Είμαστε ένας συνδυασμός 80 περίπου ανθρώπων που δεν είναι απλά ένας αριθμός. Είμαστε πρόσωπα με λόγο και συνείδηση.

Μπορεί να έχουμε διαφορετικές καταβολές και ηλικίες, διαφορετικά βιώματα και συναισθήματα, διαφορετικές αναζητήσεις και κοινωνικές αναφορές. Όμως εκφράζουμε τις ίδιες αγωνίες και προσδοκίες. Εκφράζουμε την κοινή θέληση και ευθύνη για την τύχη και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Φίλες και φίλοι,

Αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις δημοτικές εκλογές γιατί πιστεύουμε ότι, τα δημοτικά μας πράγματα μπορούμε να τα αλλάξουμε μέσα από τα γεγονότα. Μπορούμε να τα αλλάξουμε και να τα βελτιώσουμε μέσα από τη διεκδίκηση, την πράξη, τον αγώνα.

Αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις εκλογές γιατί πιστεύουμε στην αυτοδιοίκηση και όχι στην ετεροδιοίκηση που οδηγεί σε θεσμική εκτροπή και μαρασμό.

Αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις εκλογές, γιατί πιστεύουμε ότι, ιδιαίτερα μέσα στη σημερινή κρίση, η αυτοδιοίκηση μπορεί να βοηθήσει και να συμβάλει στην ανάπτυξη των τοπικών μας κοινωνιών. Μια ανάπτυξη που οφείλει να έχει και ενδογενή χαρακτηριστικά αναβαθμίζοντας τις εσωτερικές λειτουργίες αυτών.

Φίλες και φίλοι,

στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές δε θα ακούσετε από εμάς ανέξοδους ύμνους, ούτε φθηνή και αόριστη μελλοντολογία. Θα έχουμε την δυνατότητα να ανοίξουμε έναν γόνιμο και δημιουργικό διάλογο για τη συγκρότηση του προγράμματός μας.  Έναν διάλογο που θα είναι συνεχής και θα πραγματοποιείται κάθε μέρα. Κι αυτό γιατί για μας η συμμετοχή και η δημοκρατική λειτουργία δεν εξαντλείται και δεν τελειώνει με την εκλογή της δημοτικής αρχής. Η δημοκρατία και η συμμετοχή ουσιαστικά τότε πρέπει να αρχίζει. Είναι το «κάθε μέρα»! Είναι η επικοινωνία με την κοινωνία, είναι τελικά η καθημερινή πραγμάτωση της συναίνεσης.

Συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι,
Φιλοδοξία μας είναι να αξιοποιήσουμε τις ιδιαίτερες δεξιότητες και εμπειρίες όλων των πολιτών του δήμου μας.
Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» στην οποία συμμετέχουν οι δυνάμεις της ανάπτυξης, της γνώσης και της δημιουργίας, σας καλεί, μακριά από άγονους τοπικισμούς, να κάνουμε πράξη για το δήμο μας το όραμα της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. Το όραμα της ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.


Κωνσταντίνος Σπ. Παταργιάς

66 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κώστα δεν μας λές και αν μπήκες από το παράθυρο;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό σας πείραξε εσάς? Ότι ο Παταργιάς πήγε στις 12:15 ?? Σα δεν ντρέπεστε ρε !! της στραβής ψ@λς της φταίνε οι τρίχες.

Ανώνυμος είπε...

xaaaaaaaa
κοσμημα της κοινωνιας μας....,κωσταρα,το σιγουρο ειναι οτι εισαι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Κ Ω Λ Ο Φ Α Ρ Δ Ο Σ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παταργιά το παιχνίδι είναι δικό σου.
Ο γιατρός και η συμμορία του, έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους.
Τρέμει ο κώλος τους…

Ανώνυμος είπε...

μηπως θες να πεις φακιροφλωρακογιαννακοπουλε,το παιχνιδι ειναι δικος σας...??
χωρις δαυτους ο παταργιας μαλλον δεν θα εβγαινε δευτερος...συμφωνεις?

Ανώνυμος είπε...

Όταν λέω Παταργιάς εννοώ όλοι μαζί σαν μία γροθιά…
Και θα δείτε πόσο διαφορά θα έχει αυτή η πενταετία.
Για το καλό των Καμένων Βούρλων του Αγ. Κωνσταντίνου του Μώλου και όλων των χωριών του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Ναι φίλε 10:03 εκτός ότι ήταν φαταουλας και λαμογιο και ότι μπήκε απο το παράθυρο με πειράζει!δεν ψηφίζω τον λήσταρχος Νταβέλη καλύτερα παρά τον παταρια τον πασοκο το λαμογιο

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ΠΑΤΑΡΙΑ η ανοικτή σου επιστολή δεν είναι τίποτα άλλο από τα πέτσινα λόγια των παλαιοπολιτικών. Αν πράγματι ενδιαφέρεσαι για το Δήμο μας θα ήθελα από τώρα να δεσμευθείς για τα υπαρκτά προβλήματα του Δήμου μας. Και εξηγούμαι : ΟΝΟΜΑΣΙΑ του ΔΗΜΟΥ. Αν πρόκειται ο Δήμος μας να αναπτύξει δραστηριότητα στον Γεωργικό Τομέα ( Προϊόντα ΠΟΠ )και στον Τουριστικό Τομέα δεν μπορούμε να έχουμε Ονομασία Σιδηρόδρομο. Δεσμευθείτε ότι μέσα στους πρώτους 6 μήνες θα φέρεται το θέμα σε Δημοψήφισμα με Ονομασία είτε Δήμος Μώλου, είτε Δήμος Αγίου Κωνσταντίνου, είτε Δήμος Καμμένων Βούρλων, είτε Αρχαία Ονομασία σε συνεννόηση με την Αρχαιολογία Λαμίας. Γεωργικός Τομέας Ποια Προϊόντα και πως. Τουριστικός Τομέας : Ιαματικός Τουρισμός, Εναλλακτικός Τουρισμός, Θάλασσα, Βουνό, Αρχαιολογικοί Χώροι. Ποιες είναι οι προτάσεις σας. Από ότι ξέρω ασχολείστε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση σχεδόν 20 χρόνια και δεν κάνατε τίποτα είτε σαν συμπολίτευση είτε σαν αντιπολίτευση. Δεν θα σας ψηφίσω αν δεν πάρω συγκεκριμένες απαντήσεις στα θέματα αυτά. Και πιστέψτεμε είμαστε πολλοί πλέον που δεν ακούμε τα πέτσινα λόγια.
Προτρέπω όλους να υποχρεώσουμε τους υποψηφίους να τοποθετηθούν με συγκεκριμένες δεσμεύσεις στα προβλήματα του τόπου μας. Θεωρείστε το σχόλιο αυτό σαν μια Ανοικτή Επιστολή προς τους Υποψηφίους.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 11.30 αλλο η ανοιχτη επιστολη αλλο το προγραμμα. Αν διαβασες καλα , καλει σε ανοιχτο διαλογο. Για ολα αυτα που αναφερεις η δεσμευση θα υπαρξει στο προγραμμα του.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 10.03 το φαι σου εφαγε ο κος. Παταργιας που αποκαλεις φαταουλα? Για να καταλαβουμε ολοι μας δηλαδη.Οσο για το παραθυρο τον ειδες???Τοσο χοντρο που τον παρουσιαζετε, πως χωρεσε?Ενα ειναι σιγουρο...ενας καλοφαγας, τη λασπη σας δε θα την φαει φιλε μου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΑΡΓΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΕΙΡΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΞΥΛΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΑΥΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ κ.ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια θα μου εξηγησει κανενας η μαριτσα και ο βλαχογιαννης τι δουλεια εχουν στον κορμο των καμενων βουρλων?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο 12.13 ;

Ανώνυμος είπε...

Αφού είνε ακιρος

Ανώνυμος είπε...

Κύριε 11.30 πολύ σωστά τα έθεσες στο σχόλιό σου στο κ. Παταργιά και είμαι σύμφωνος για αυτά που γράφεις, αλλά θα ήθελα να μου πεις, αν αυτό το σχόλιο το έθεσες και στο κ Συκιώτη ή στο κ. Πετρόπουλο.
Γιατί από μία πρόχειρη ματιά που έριξα δεν το βρήκα.
Είπες ότι αν δεν πάρεις συγκεκριμένες απαντήσεις δεν θα τον ψηφίσεις και ρωτώ: την προηγούμενη τετραετία που ψήφισες, προφανώς έκανες το ίδιο σχόλιο και πήρες μία θετική απάντηση.
Ποια από αυτά που γράφεις παραπάνω υλοποιήθηκαν ;
Αν θέλεις μου απαντάς, γιατί εγώ την απάντηση τη γνωρίζω…
ΤΙΠΟΤΕ…

Ανώνυμος είπε...

ακυρη ειναι δυστυχως η ορθογραφια σου οποτε δεν μπορω να βασιστω τρελο αγορι 12.22

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12.22, άκυρος και αμόρφωτος είσαι εσύ σαν άτομο.
ΜΠΑΖΟ…

Ανώνυμος είπε...

Τα καμένα βουρλα στηρίζουν παταργιά και θα αποδειχθεί στα αποτελέσματα. με το ψηφοδέλτιο που εχει ο πιπίλας στα καμένα ουτε και ενα παιδάκι δημοτικού δεν τους δινει ψήφο. Τα μεγάλα σόγια θα στηρίξουν παταργιά

Ανώνυμος είπε...

κατσε να δουμε αν θα κατεβεται κιολας....θα γελασουμε στο τελος πολυ κυριε παραθυρακια!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12.50 πες μου πόσο μεγάλο ΜΠΑΖΟ είσαι ??????????

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος θα ψηφίσει Παταργιά για να στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν ανέχεται τον Σταικούρα και την Τόνια να τους επιβάλλουν ποιος θα τον διοικήσει...

Ανώνυμος είπε...

Τη δεύτερη Κυριακή όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις από αριστερά μέχρι δεξιά ενώνονται κόντρα στο σταικουρέικο

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΑΠ ΟΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Και πως εμπλέκεται ρε φίλε ακριβώς η αντιμνημονιακή έννοια με τα προβλήματα του δήμου στην καθημερινότητα? Μπας και στα δημοτικά συμβούλια ψηφίζουν για το μνημόνιο? Προσέξτε γιατί θα σα πνίξει στο τέλος η καραμέλα που πιπιλάτε διαρκώς.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ολλα καλα! σιγα επιδει τα κατεθεσαι στησ 1΄30 και τι εγεινε στην ελλαδα ειμαστε, εχεται και μουτρα να μιλατε ακομα, σαν δημαρχος ετσι θα δουλεβη...καλα τον ειδαμε τωρα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8.41 καλά που έχεις μάθει και την άλφα βλίτα.
Α, β, γ, δ, ε, ζ, η……
Τέτοια άτομα αμόρφωτα καθορίζουν τις τύχες μας…

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΤΙ ΕΠΟΧΗ ΖΟΥΜΕ.ΦΑΚΙΡΗΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΝΑ ΕΠΕΝΕΙΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΟΥΝ.ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑ.450 Ο ΕΝΑΣ 400 Ο ΑΛΛΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΒΛΙΣΜΕΝΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.Α ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ.ΦΑΚΙΡΗ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ.ΜΑΘΗΤΟΥΔΙ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ.ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΥΜΕΙΘΕΙΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ .ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ΤΑ ΦΡΑΓΓΑ Ο ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΡΛΑ .Ο ΒΔΕΛΑΤΟΣ ΜΕΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΘΝ ΤΟ ΜΕΡΑΔΙ ΤΟΥΣ .ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗΣ ΕΧΟΘΝ ΓΑΤΖΟΘΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΕΡΕΣ. ΑΡΕ ΣΚΑΡΛΑ ΚΡΥΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΓΓΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ,ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΓΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ Ο ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑΣ.........

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε παταργια αυτους τους τρεις
Φακιρη Γιαννακοπουλο Φλωρακη τι τους ηθελες
Για να μην ξεχναμε αλλος κατεβαζε πινακιδες και αλλος εβριζε τα καμενα βουρλα
Για να δουμε τωρσ τι θσ πσρουυν σπο τσ κσμενα βουρλσ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΡΙΤΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ .ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΕΡΟΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΥΩΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΡΕ ΓΕΛΙΑ
ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΒΠΕΠΕΙ Ο ΤΣΑΡΑΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΠΑΤΑΡΙΑ
(ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑΣ ).......

Ανώνυμος είπε...

O TETRIS MAZI ME TON PATARGIA???
TO AKOUSAME KAI AYTO...MA POSES MALAKIES THA PEITE??

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που δεν πρόκειται να πάρουν σταυρό είναι οι υβριστές Αγίου Κων/νου και Μώλου που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο Πιπίλα στα Καμένα.... Ο Άγιος δεν ξεχνά αυτούς που έλεγαν στο ΔΣ ότι πρέπει να πωληθούν εκτάσεις του πΔημου για να γίνει δημαρχείο στα Καμένα...Ουτε τους ακροδεξιους που σε κάθε ΔΣ έκαναν εξέδρα κατά του Μώλου... Μάλλον είχαν ξεχάσει ότι όταν κατεβαίνεις στον ''κορμό'' θέλεις και ψήφο από της άλλες ΔΕ...Η ώρα της κρίσης πλησιάζει...

Ανώνυμος είπε...

Που φτάσαμε...να επικαλούνται το γράμμα του νόμου τα σταικουράκια...Το γραφείο σας ήταν ταυτισμένο με το ρουσφέτι τόσα χρόνια!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι φίλε μου να εφαρμόζετε ο νόμος το ίδιο για όλους,

και όχι κατά το δοκούν κάθε φορά , π.χ αν δεν ήτανε ο μπάρμπα Κώτσος ώστε να παρέμβει και να μην εφαρμοσθεί ο νόμος ,

όταν συνελήφθει ο Πιπίλας ,

έπρεπε τώρα να ήτανε μέσα,

έχεις να πεις τώρα τίποτα φίλε ως προς την εφαρμογή του Νόμου.

Ας ψάξει λίγο ο φοσκομπούκης παλαιότερα αρχεία ,

ίσως έχουν μείνει ακόμη τίποτα υπολείμματα αυτής της υπόθεσης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το γνωρίζω το θέμα της σύλληψης που ανέφερες αλλά είναι τουλάχιστον γελοίο να υπερασπίζονται το γράμμα του νόμου αυτοί που τόσα χρόνια έβαζαν κόσμο στο δημόσιο από τα παράθυρα και χρεοκόπησαν την Ελλάδα... Και τώρα έγινε και ο μικρός υπουργός οικονομικών για να τη σώσει! Έλεος πια, μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Μη βγαζετε ολη την κακεντρέχεια σας , σοβαρευτειτε επιτελους. Ποτε θα μαθουμε να μιλαμε με αποδειξεις? Απο που τα πηρε ακριβως ο Παταργιας ρε παιδια? Ειστε σοβαροι? Αν εχετε κατι να λετε να το λετε με στοιχεια. Σας ποναει που δεν εχει απο πισω ουτε πολιτικη δυναμη ουτε πλουσιους αμορφωτους προυχοντες που θελουν να επικρατησουν με τα χρηματα τους και ειναι παντα διπλα στις εκαστοτε πολιτικες αρχες αναλογα με τα συμφεροντα τους. Σας ποναει που ο Παταργιας εχει κρατησει επιπεδο και ειναι ολοι δεμενοι και συγκροτημενοι απο την αρχη. Για οσα λετε για λεφτα και παραθυρα απλα γελανε οι του Παταργια, τοσο πιο πολυ τους φτιαχνετε τη διαθεση. Απλος παρατηρητης ...

Ανώνυμος είπε...

αν βγει ο συνδιασμος του παταργια ποιοι απο αυτους ειναι ικανοι να στηριξουν και να αναβαθμισουν τα καμενα βουρλα ειναι καποιος καμενοβουρλιωτης που γνωριζει τα προβληματα μας και νοιαζεται γιατι απο τα ονοματα που ειδα τους περισοτερους δεν τους γνωριζουμε καν ........οριστε κυριοι ποιοι ειστε;;;;;; οσον αφορα το προσωπο του δημαρχου οποιος κι αν βγει μου ειναι αδιαφορο ο αντιδημαρχος και οι τοπικοι συμβουλοι πρεπει να ειναι ικανοι

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ.... ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΝΤΟΣ 36 ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ 5.50 τι εκανες για τα Καμενα?Φανταζομαι τη γνωστη τεχνη της κριτικης. Σιγουρα θα περιμενες να διαβασεις τα γνωστα ,τρανα ,σογια που προκοψαν τα Καμενα.Μην κρινεις την ικανοτητα καποιου υποψηφιου απο την αναγνωρισιμοτητα του !!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Συνδημότη 12:24 το έχω θέσει στους πρώτους που κοινοποίησαν συνδυασμούς ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ και ΣΥΚΙΩΤΗ γιατί τόσο ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ όσο και ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ καθυστέρησαν. Η ανοιχτή επιστολή του ΠΑΤΑΡΙΑ θεωρώ ότι μας προκαλεί. Ουσιαστικά μας λέει Βγάλτεμε ΔΗΜΑΡΧΟ και μετά θα τα συζητάμε. Κλασική μεθοδολογία ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΩΝ. Εν πάσει περιπτώσει θα βάλω το ίδιο κείμενο σε όλους τους Συνδυασμούς αν και θα προτιμούσα ο καθένας μας να προσθέτει σε αυτή την ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τους ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ την δική του απαίτηση για προεκλογική δέσμευση. Επι τη ευκαιρία δεν πήρα ποτέ απάντηση όπως πιστεύω ότι δεν θα πάρω και τώρα

Ανώνυμος είπε...

Που φτάσαμε...να επικαλούνται το γράμμα του νόμου τα σταικουράκια...Το γραφείο σας ήταν ταυτισμένο με το ρουσφέτι τόσα χρόνια!!!
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Τα Καμενα ψηφιζουν Παταργια!Δε ψηφιζουμε ουτε συνεντευξεις ουτε λογους ουτε σωματικα χαρακτηριστικα!Ψηφιζουμε ικανοτητες,γνωσεις και εμπειρια =Παταργιας και συνδυασμος του!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια αφου στον συνδυασμο του παταργια στα καμενα οι πιο πολλοι ειναι μωλιοτες,τι να ψηφισουμε?ας προσεχαν..θα φανε μαυρο στα καμενα!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΙΡΕΣ ΤΟΝ "ΠΙΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΥΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟΙΚΟ .ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΪ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΘΣ ΔΙΚΟΥΣΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΠΟΘΛΑΝΕ CD ΟΛΟΙ ΔΙΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ..........

Ανώνυμος είπε...

εμεις θελαμε να κανουμε μεταδημοτευση πριν 10 μερες και ο φλορακης μας ελεγε οτι δεν γινεται του πανταργια εκανε το βραδυ πριν την καταθεσει του ψυφοδελτιου, τι αλλο να πω ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

βρε ηλιθιε δε χρειαζεται μεταδημοτευση για να κατεβεις υποψηφιος. και απο την Αρτα να ερθεις μπορεις να δηλωσεις υποψηφιοτητα απλα με μια αιτηση. Μεταδημοτευση σημαινει μεταφορα εκλογικου δικαιωματος, να μπορεις να ψηφισεις σε αλλη πολη. Αν ειστε ανεμημερωτοι μη γραφετε στα blogs.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ειναι εγκυρος ο συνδιασμος του Παταργια?

Ανώνυμος είπε...

ο παταργιάς είναι έγκυρος λέει ο πρόεδρος έμαθα. η ομάδα συκιώτη ξεροκαταπίνει και τους έχει πιάσει τρέμουλο. νόμιζαν ότι θα έκαναν περίπατο με τον σταικ. ο ταξιάρχης τον έκανε μάγκα τον χοντρό. εκεί που ήταν στανταράκι αντιπολίτευση θα βρεθεί δήμαρχος ο χοντρός. καλή ομάδα έχει. κάτι θα κάνει

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι τελικά το θέμα το έχει ο γιατρός....ο ταξιάρχης θια κερδίσει από την πρώτη κυριακή ΕΠΊΣΗΣ μου είπε ότι τον έχει δέσει με χαρτιά κ δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς την έγκριση του .....γιατρέ πάνε σπίτι......ούτε το ότι το γ είναι μετά το β δεν ξέρεις κ θες κ δημαρχία ο συνδιασμός σου τελικά ια είναι άκυρος καλή νύχτα

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ. ΔΥΝΑΤΟ ΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΧΘΗΡΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ. ΧΙΛΙΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΙΩΤΗ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΣΤΙΣ 11, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. ΑΛΛΑ Η ΚΑΜΗΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΣ. ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΨΕΓΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

''Γραμματιζούμενε'', μάθε πρώτα ορθογραφία... ''κολλήσει'' είναι...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 1.53 ... ΔΙΑΒΑΣΕ Κ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΠΑΣ Κ ΤΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ. ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΚΙΩΤΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ Κ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ. ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΣΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ. ΨΗΦΙΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΣ Κ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ. ΑΡΚΕΤΑ Η ΚΑΡΑΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΛΙΩΣΕ. ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Κ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ. Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΝΙΚΗ ΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ Κ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟΙ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ ΡΕΕΕΕ???? ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

* ΚΑΡΑΜΕΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Άφησε φίλε 1.53, το ποιοι είναι αγράμματοι και αμόρφωτοι και σπέρνουν χολή, το βλέπουν πολύ καλά όσοι μπαίνουν στο blog.
Είναι αυτοί, του συνδυασμού κ. Συκιώτη…
Έχουν δε και τόση κακία, που δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν ΚΑΙ την αναπηρία κάποιων υποψηφίων του συνδυασμού Παταργιά, ως επιχείρημα για τον προεκλογικό τους αγώνα.

Ακόμη και ο kamena voyrla blogger τους είπε...
Καταδικαστέο και ανεπίτρεπτο !!!!!
Είναι τουλάχιστον κακεντρεχές (να μην πω τίποτα ποιο βαρύ) και προέρχεται σίγουρα από άτομο με χαμηλότατη (αν όχι ανύπαρκτη) ηθική…, ο σχολιασμός ανωνύμου που αφορούσε φυσική αναπηρία υποψηφίου στις δημοτικές εκλογές.

Θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπεσαι φίλε που τοποθετείσαι για τις εκλογές προβάλλοντας ως χαρακτηρισμούς τις φυσικές ατέλειες ανθρώπων (αντί πολιτικών σχολιασμών).
Ντροπή σου και πάλι ντροπή σου, δεν σε θέλουμε σε αυτό το blog γιατί μόνο κακό μπορείς να κάνεις. Είμαι σίγουρος ότι ο πατέρας σου, η μάνα σου και τα παιδιά σου (αν έχεις) δεν θα είναι και πολύ περήφανοι για εσένα.
(Αυτό το πήρα αυτούσιο όπως το έγραψε ο blogger ) και είναι η απάντηση για την ποιότητα ατόμων, του συνδυασμού Συκιώτη.

Αυτή είναι η απόδειξη και όχι αυτή που γράφεις εσύ….
Και πίστεψέ με γνωρίζω πολλά άτομα που θα ψήφιζαν τον κ. Συκιώτη αλλά βλέποντας όλα αυτά σας σιχάθηκαν και θα σας μαυρίσουν όπως λένε…

Οι συμπολίτες μας έχουν βγάλει το συμπέρασμά τους….

Ανώνυμος είπε...

¨ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΟΡΦΩΣΗ? ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ? ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι ακόμη και τα blog μεροληπτούν !!!
Το blog Ενεργοί Πολίτες Καμένων Βούρλων έχουν μία δημοσκόπηση για την ονομασία του Δήμου Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου.

Στην δημοσκόπηση αυτή έχουν βάλει τις ακόλουθες ονομασίες του Δήμου:
1. Αγίου Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων – Μώλου
2. Αγίου Κωνσταντίνου – Μώλου – Καμένων Βούρλων
3. Καμένων Βούρλων – Αγίου Κωνσταντίνου – Μώλου
4. Καμένων Βούρλων
5. Θερμοπυλών
6. Θρονίου
7. Επί Κνιμήδιοι Λοκροί
8. Ευβοϊκού
Δεν έχουν βάλει όμως την ονομασία που έχει ο Δήμος σήμερα, που πολλοί να θέλουν να μην αλλάξει όνομα ή έστω Μώλου – Καμένων Βούρλων – Αγ. Κωνσταντίνου.
Έχουν βάλει ονομασία ΕΥΒΟΪΚΟΥ άκουσον άκουσον.
Τους έβαλα σχόλιο να προσθέσου και τη σημερινή ονομασία αλλά τίποτε.

Προτρέπω τους πολίτες του Μώλου να μην λάβουν μέρος στη δημοσκόπηση αυτή ή να ψηφίζουν ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ όπως λεγόταν παλιότερα η περιοχή του Μώλου.
Ευχαριστώ…!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΦΡΟΔΕΞΙΟΙ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΡΝΑΚΙΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ώρες ώρες λέω να βγει ρε ο σκατοΣΥΡΙΖΑ να δούνε μερικοί πόσα απίδια πιάνει ο σάκος με τους κολλημένους του κιαρατά που έχουν κάνει τόσες κωλοτούμπες στις απόψεις τους τα τελευταία χρόνια που ούτε 10χρονο δεν αλλάξει τόσο εύκολα γνώμη. Τις τελευταίες μέρες λέω κιόλας ας βγει ρε ο κωλοΣΥΡΙΖΑ σας και εδώ στον δήμο να καταλάβουμε και σε τοπικό επίπεδο ποιος είναι μάγκας και ποιος δεν έχει ιδέα πραγματικά τι του γίνεται.

Μετά βέβαια το ξανασκέπτομαι και λέω τι λες ρε? να πάμε καμία 20ρια χρόνια πίσω? Αφού αυτοί δεν έχουν ιδέα, το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν αντιπολίτευση και να γαβγίζουν ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος γκρινιάζοντας και φωνάζοντας χωρίς ουσία. Άσε που είναι μαλωμένοι και οι μισοί με τους άλλους μισούς. Δεν είναι έτοιμοι ούτε να κυβερνήσουν ούτε να διοικήσουν τον δήμο. Το γελοίο είναι ότι κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα κρυφή λέει δημοσκόπηση που στην περιφέρεια είναι λέει 4 μονάδες μπροστά από Μπακογιάννη και εδώ στον δήμο λέει θα τους πάρουν τα σώβρακα. Ναι καλά, γυρνάτε πλευρό μάγκες γιατί θα πιαστείτε όλο από το ίδιο πλευρό.

Είναι κολλημένα άτομα τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ και δύσκολα διακρίνεις ανάμεσα τους κάποιους που αξίζουν χωρίς απωθημένα και με ανοιχτά μυαλά. Φτάνει να δεις διαχρονικά από ποιους πολιτικούς πυρήνες και χώρους προέρχονται όλοι αυτοί και θα καταλάβεις.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί συνδημοτες προσπαθείτε να κοματικοποιησετε της εκλογές δεν έχει κανένα νόημα άτομα με όρεξη κ όραμα θέλουμε συμβούλους με γνώση κ ανιδιοτέλεια για προσφορά θέλουμε τους φίλους τους συνδημοτες όπου μπορούμε να τους πούμε μια κουβέντα για τα κοινό μας προβλήματα κ να την αφουγκραστούν κ όχι τους συντρόφους των πολιτικών κομμάτων τα κομματικά φερεφωνά των κομματικών μηχανισμών μακρυά μαύρο στγ ζιζάνια του εμφύλιου στον δήμο....πρόσωπα κ όχι κόμματα όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε....