20 Απριλίου 2014

Υπενθύμιση για αποποίηση ευθηνών για ανώνυμους σχολιασμούς

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αγαπητοί αναγνώστες.

Με τις καλύτερες ευχές μου τούτες τις άγιες ημέρες, θα ήθελα να φέρω στο προσκήνιο  (για άλλη μια φορά) το θέμα των σχολίων.

Όπως θα έχετε προσέξει (ελπίζω), πάνω δεξιά στο blog, στο καταστατικό και θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του Blog, (Disclaimer /Πολιτικές / Ποιος είναι ο Blogger), αναφέρει σαφώς και ευκρινώς, ότι αν κάποιος ενοχλείται από ανώνυμο σχολιασμό, μπορεί να μας ζητήσει να διαγράψουμε το επίμαχο σχόλιο.

Είναι και η εποχή προεκλογική, αποφασίσατε και μερικοί να εκθέσετε εαυτούς, εε τι να κάνεις, όλο και κάτι παραπάνω θα πει ο κόσμος για εσάς. (που κατά γενική ομολογία θεωρείται σεβαστό ως άποψη).

Αν λοιπόν η άποψή σας είναι ότι κάποιο σχόλιο σας θίγει, ή υπονοεί αναλυθή και χωρίς υπόσταση πράγματα, παρακαλώ επικοινωνήστε με το blog μέσω email ή με την ειδική φόρμα επικοινωνίας του blog  και εμείς θα ανταποκριθούμε.

Στο σημείο αυτό, θέλω να βάλω και κάποια όρια στο παραπάνω, γιατί, άλλο το μη αρεστό σχόλιο και άλλο το αμιγώς υβριστικό που θίγει κάποιον.
Θέλω να πω, ότι αν κάποιος σχολιαστής, γράφει ‘εμένα δεν μου αρέσει ο Αντωνίου και θεωρώ ότι δεν κάνει για δήμαρχος’, αυτό συγκαταλέγεται στα μη αρεστά σχόλια, διότι όλοι μας έχουμε την άποψή μας, είναι και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα να την εκφράζουμε και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Επίσης, αν κάποιος ανώνυμος σχολιαστής γράψει ότι ‘ο Μήτσος από τον Άγιο είναι χαζός’ … εε τι να πω, όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται … δεν μπορώ να κάνω και πολλά για αυτό το σχόλιο.

Όπως και να έχει, όποιος νομίζει ότι θίγεται (με ονοματεπώνυμο) από αυτό εδώ το Blog, παρακαλώ να επικοινωνήσει με τους ενδεδειγμένους τρόπους και εμείς θα προβούμε κατευθείαν σε αποκατάσταση.

Με τιμή ο blogger

ΥΓ Αγαπητοί αναγνώστες. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καταγράψετε την άποψη σας και το τι πιστεύετε για κάποιον, και μόνο ένας ώστε να διαγραφεί το σχόλιο σας. (όποιος κατάλαβε .. κατάλαβε)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΑΡΕΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Η συνάντηση εγινε στην βίλα του Βασιλιά της Μπατονέτας στο ασπρονέρι,οι αστέρες του Χόλυγουντ
Γιουλ Μπρίνερ και Τζώρτζ Κλούνει συμφώνησαν ότι δεν συμφωνούν.
-ΓΙΟΎΛ:Έλα όπως είσαι.
-ΤΖΩΡΤ:Δώσε κάτι τόσο κόπο έκανα.
-ΓΙΟΎΛ :Καί στους άλλους τι θα δώσω;
-ΤΖΩΡΤΖ:Ξέρω εγώ,δώσε τα Αρχ...α σου.
-ΓΙΟΥΛ:Συμφωνώ συνάδελφε???????????

Ανώνυμος είπε...

εισαι μαγκας μπλογγερ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΜΑ....ΚΑΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ.ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΟΜΩΣ........ΜΗ ΑΡΕΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.....