11 Απριλίου 2014

Πρόσκληση για την παρουσίαση του συνδυασμού και των θέσεων του υποψηφίου δημάρχου για τον Δήμο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου, Γιάννη Συκιώτη

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

 Πρόσκληση

Λαμβάνω την τιμή να σας προσκαλέσω την Κυριακή 13 Απριλίου στις 20.00 το βράδυ , στο Ξενοδοχείο Γαλήνη στα Καμένα Βούρλα, όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις μας για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές καθώς και μέρος του  ψηφοδελτίου με το οποίο θα συμμετέχει η Κίνησή μας σ’αυτές.

 Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα καθώς θα συμβάλλει στην πληρέστερη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των πολιτών του Δήμου μας,

Με εκτίμηση
Γιάννης Συκιώτης

Υποψήφιος Δήμαρχος

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ κ.ΣΥΚΙΩΤΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΤΙ.ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ, ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

Το < Λαμβάνω την τιμή > δεν μου ακούγεται καλά. Στρατό μου θυμίζει και Αποφασίζουμε και Διατάσσομε. Μακάρι να κάνω λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Αποφασίζουμε και διατάσσουμε:
θα δουλέψουμε ΟΛΟΙ για την εκλογή του Γιάννη Συκιώτη.
Γιάννη προχώρα, πιστεύω να έχεις τα σωστά άτομα αύριο το απόγευμα.

Ανώνυμος είπε...

Ο 3:44 θα πρέπει να ανήκει στους ευεργετηθέντες ΟΠΥ ( ΟΠΛΙΤΕΣ 5-ΕΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ) με τους οποίους εξασφάλισε την εκλογή του ο υιός Σταϊκούρας αφού συντάσσεται με το Αποφασίζουμε και Διατάσσουμε. Είναι τα Σταγονίδια του Σαμαρά και ΣΙΑ.
Έχουμε Θάλασσα, Ιαματικές Πηγές, Βουνό, Γεωργικά προϊόντα. Θα ασχοληθεί κανείς με την πρωτογενή παραγωγή ( Γεωργία, Κτηνοτροφία, Αλιεία ) και τον Τουρισμό?. Προσωπικά πιστεύω στα επώνυμα Γεωργικά προϊόντα και τον Τουρισμό. Κατά συνέπεια δεν μπορούμε να έχουμε ονομασία προέλευσης σιδηρόδρομο αλλά αναγνωρίσιμη προέλευση. Δεω είμαι Καμμενοβουρλιώτης αλλά από Ορεινή Κοινότητα. Προτιμώ το όνομα Δήμος Καμμενων Βούρλων για την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων μας. Προτρέπω τους Υποψηφίους να τοποθετηθούν ανοικτά στο θέμα του ονόματος και όχι να φοβούνται.
Περιμένω επίσης απόψεις για τον Πολιτισμό. Όχι ποσότητα και εντυπωσιασμό αλλά ποιότητα που αποβλέπει σε πραγματική Ψυχαγωγία ( Αγωγή Ψυχής ) και όχι τα σκυλάδικα

Ανώνυμος είπε...

Μούγκα στη Στρούγκα......
Η Σιωπή των Αμνών......
Και δεν είναι για το Πάσχα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΩΤΣΟΣ ΘΑΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΑΣ ΚΙ ΔΙΟΡΙΣ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ...

Ανώνυμος είπε...

635 εισαι γραφικοτατος!δεν ντρεπεσαι?Συκιωτη προχωρα!πολυς ο κοσμος στο ΓΑληνη

Ανώνυμος είπε...

Etsi 6.35! Symfono dielysan tin xora kai exoun to thrasos na epivaloun kai dhmarxo.Eksw prodotes!!!!!Mauro sta komatoskyla mauro stous mnhmoniakous!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολο το παλιο ΠΑΣΟΚ του Αγιου Κωνσταντινου συσσωμο....συγχαρητηρια γιατρε!Αξιο τεκνο του μεντορα σου!

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμήστε ,ηρερμήστε τι χοντράδες είναι αυτές;
Δεν πορειτε να κανετε κριτικη με ευπρέπεια;
Δεν συμφωνείτε με τον σταικουροκατευθυνόμενο γιατρό,τον μόνομο κάτοικο Λαμίας ,ουτε και εγώ αλλά αφήστε να τον ακούσουμε ,να δούμε αν θα τρο πάει ως το τέλος.Οσο για τον γερο σταικούρα δεν τολμαει να εμφανιστει σε συγκετρώσεις.Αλλά κάνει κια άλλη λαδια ο παμπόνηρος γέροντας,βαζει πλάτη και στον Αντωνίου,εδωσε εντολη και στον Πασχάλη να μπει στο συνδυασμο Αντωνίου,τον νεκροθάφτη των Καμένων Βούρλων.Σε δυο βάρκες ο τύπος.Αντε μετά να ψηφίσεις Συκιώτη.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ είμαι απο Αγιο .Εδω και τώρα πες μου θα πανε στα Καμένα τα σκατά μας,σε ρωτώ ευθέως.
Θα γινει ο αγωγος μεταφοράς λυμάτων η όχι,ασε τις ματσαράγκες και πες μας στα ίσια.

Ανώνυμος είπε...

ρε αφηστε τον γιατρο για την ωρα...υπαρχει δημαρχος και δημοτικη αρχη....γι αυτο...