12 Απριλίου 2014

Ωρολογιακή βόμβα στα Καμένα Βούρλα…

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τα σύκα-σύκα και η σκάφη-σκάφη

Θεμελίωμα πρώτο
Ο ΒΙΟΚΑ (βιολογικός καθαρισμός) στα Καμένα Βούρλα, δουλεύει σωστά, επιβλέπεται από έμπειρο επαγγελματία, και παράγει ‘σχεδόν καθαρό’ νεράκι του θεού, και παράγει και κάποια λυματολάσπη που την πάνε όπου την πάνε. (όλα καλά μέχρι εδώ)

Θεμελίωμα δεύτερο
Ο Βιολογικός καθαρισμός, τα αντλιοστάσια, και το σύστημα σωληνώσεων του, στα Καμένα Βούρλα, θέλουν συντήρηση (σοβαρή) γιατί δουλεύουν στα όρια τους.
Αιτία των παραπάνω, είναι τα  πεπαλαιωμένα μηχανήματα, τα κακοφτιαγμένα και τα κακοσυντηρημένα δίκτυα  και αντλιοστάσια κλπ κλπ

Θεμελίωμα τρίτο
Είναι μαθηματικά σίγουρο, ότι ο βιολογικός κάποια στιγμή, αν δεν γίνει συντήρηση – αναβάθμιση θα κάνει μπαμ και θα γίνει ένα πράγμα σαν την φράση ‘τα σκατά στον ανεμιστήρα’, και όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα μας πάρουν (τα σκατά) όλους μας, αλλά ποιο πολύ σε αυτόν που θα είναι δήμαρχος.
(εδώ δένει και ο τίτλος του άρθρου)

Ok λοιπόν (θα σκεφτούν οι πολλοί), δεν ήρθε δα και το τέλος του κόσμου … ας τον συντηρήσουμε λοιπόν…. τι περιμένουμε?
Αμ δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα φίλοι μου.
Ο βιολογικός φτιάχτηκε με λεφτά της ευρωπαϊκής ένωσης, και όπως είναι φυσικό, αυτοί που έδωσαν τα λεφτά .. δεν δίνουν άλλα.

Οπότε έχουμε 2 λύσεις, ή να τα δώσουμε εμείς τα λεφτά οι δημότες για την συντήρηση, ή να βρούμε άλλο τρικ να σώσουμε την κατάσταση.

Ok λοιπόν, (θα ξανασκεφτούν οι πολλοί) να τα δώσουμε εμείς οι δημότες, να συντηρήσουμε τον βιολογικό, τι στο καλό, εμάς εξυπηρετεί, τα δικά μας σκατά εξαφανίζει ως δια μαγείας (και δεν καταλήγουν στην θάλασσα όπως παλιά).
Αμ και πάλι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα φίλοι μου
Με πρόχειρους υπολογισμούς θα πρέπει ο κάθε ένας μας να καταβάλει 1000-1500 euro για να συντηρηθεί – αναβαθμιστεί ο βιολογικός…, και εγώ δεν ξέρω και πολλούς δημότες που θα ήταν διατεθειμένοι (να τα έχουν δηλαδή) να τα καταβάλουν αυτά τα χρήματα.

Ας το πάρουμε αλλιώς λοιπόν (κατά την καθομιλουμένη) και ας βρούμε άλλο τρόπο να συντηρήσουμε τον έρμο τον βιολογικό στα Καμένα Βούρλα γιατί δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση αυτού που στα χέρια του ‘θα σκάσει’.

Το παραπάνω άρθρο, απευθύνεται στους επίδοξους νέους διεκδικητές του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου, με έδρα τα Καμένα Βούρλα (μην ξεχνιόμαστε), και σας παρακαλούμε κύριοι Συκιώτη, Παπαναγιώτου, Παταργιά, Μπέλο κλπ να τοποθετηθείτε επί του θέματος και να μας ενημερώστε στις προγραμματικές σας εξαγγελίες τις προσεχείς ημέρες, τι σκοπό έχετε και ποια μεθοδολογία θα εφαρμόστε στο να συντηρήσετε τον βιολογικό στα Καμένα Βούρλα.

Ελπίζω, ότι αν το ξεχάσετε κύριοι υποψήφιοι, και δεν τοποθετηθείτε επί του βιολογικού των Καμένων Βούρλων, (ένα τόσο σοβαρό θέμα) να σας το θυμίσει κάποιος δημότης (δια της βοής) )από το ακροατήριο, στις συναντήσεις σας (προσεχώς) που έχετε προγραμματίσει


Φιλικά ο Blogger

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα παω και στους δυο αυριο και θα τους ρωτησω τι σκοπο εχουν

Ανώνυμος είπε...

εκτος απο τους υποψηφιους δημαρχους,μηπως θα επρεπε να ερωτηθει και ο εν ενεργεια δημαρχος και αντιδημαρχος καμ.βουρλων,τι λυση μπορουν να δωσουν γιατι η θητεια τους δεν ληγει την ημερα των εκλογων,και γιατι δεν εκαναν κατι μεχρι σημερα?

Ανώνυμος είπε...

ποιος σου είπε ότι δεν έκαναν κάτι οι εν ενεργεία? για σκέψου, ρώτα μάθε.. ο μόνος τρόπος να πάρουν λεφτά οι καμενοβουρλιώτες για να συντηρήσουν τον βιολογικό τους είναι να φέρουν τα σκατά από τον άγιο. αλλά βλέπεις δεν τους αρέσει η ιδέα. ας βρουν λοιπόν άλλον δήμαρχο που θα έχει άλλο τρόπο να βρει λεφτά να συντηρήσει τον βιολογικό στα καμένα. εδώ σε θέλω κάβουρα

Ανώνυμος είπε...

υποψηφιε δημαρχε συκιωτη ιωαννη τι λες εσυ για αυτο; τι θα κανεις με τον βιολογικο στα καμενα; για δωσε μας τα φωτα σου. εσυ η οι συμβουλατορες σου.

Ανώνυμος είπε...

ο γιάννς ρε; άμα ήταν για κανά ποτούτσκο στα μύθια θα σόλεγε τίπτα, για τα σοβαρά τα θέματα δεν του νουμίζου να βρεις χαΐρ, αφού είναι ντιπ το παιδί γκλάβας, ας μην ήταν ο μπάρπαστ και θα σο’λεγα γώ, κι αυτός κι οι άλλοι που παν από κουντά είναι για τα κνέλια

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Καμενοβουρλιώτες ,καλως τα δεχτήκατε τα Αγιοκωνσταντινιώτικα σκατά.
Το υποσχέθηκε ο Συκιώτης. Θα γίνει κανονικα ο αγωγός μεταφοράς λυμάτων του Αγίου στα Καμενα Βουρλα είπε.
Τα πολλά κακά της μοιρας μας γιατρός.
Και σκατα μας φέρνει και τον Σταικουρα μας φορτώνει κι ολα αυτά εξ αιτιας του άφρωνος κ.Αντωνίου που ενώ τον χτύπησε αλύπητα ο γεροκώστας τώρα παει και τον γλύφει και συντάσσεται με τον Γιάννη.Τι κατάντια θεέ μου.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΚΑ. ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ;;; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΡΟΜΠΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΩΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΙ ΓΙΑΤΙ!!! ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΚΙΩΤΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ .... Η ΤΣΕΠΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΩΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά γιατί ζορίζεστε? την ευθύνη την έχει πάρει ούτως ή άλλως αυτή η δημοτική αρχή που είναι τώρα.
αναγνώρισαν το πρόβλημα της αναγκαιότητας της αναβάθμισης του βιολογικού, και το τρικ που βρήκαν ήταν να μεταφέρουν τα σκατά από τον άγιο στα καμένα.

μόνο έτσι θα μπορέσουν να φτιάξουν τον βιολογικό στα καμένα. το θέμα είναι όμως ότι για να προχωρήσει αυτό θέλει και πολιτική βούληση από τον επόμενο.

δεν είναι ένα έργο που γίνεται σε 5 μέρες.

Ανώνυμος είπε...

μην ρωτατε ουτε τον φακιρη ουτε τον τετριμηδα,αυτοι το μονο που ξερουν ειναι να δινουν αναθεσεις στον σκριμπονη!!αλλα ηρθε η ωρα που θα γινουν παρελθον.

Ανώνυμος είπε...

Οι ενεργοι πολιτες Α.Κων/νου ετοιμαζουν εναλακτικη κινηση με συμβολο το γατο!! κχχχχχ

Ανώνυμος είπε...

Την κοινωνια των Καμ. Βουρλων, για την μεταφορά των λυμάτων , την ρώτησε κανείς ;;; Ελα μου ντε,τι δουλειά έχουν οι κάτοικοι, ο ΤΕΤΡΙ αποφασίζει με τις τηλεφωνικές και πολιτικες αποφασεις του ΔΣ που έπαιρνε.
Η εκτροπή Αχελώου ακυρώθηκε,( από τα διακαστηρια ),μετα από 25 χρόνια και κόστος εργων 700 εκατομ. ευρώ πάνε στον αερα.
Δες τε τον Μώλο, το έργο εκτελέιται και θα ολοκληρωθει αλλά ο Αγιος, ακόμη ειναι στις μελέτες για το ΕΣΠΑ.
Αν δεν αλλάξουν πλέυση,ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.
Εχει δικιο ο μπλογκερ στο κομμάτι των νεων χρηματοδοτήσεων από ΕΣΠΑ για τον ΒΙΟΚΑ Καμ. Βούρλων, χρήματα γιοκ,το κοστος συντηρησης και λειτουργιας από τους ιδιους.

Ανώνυμος είπε...

TA KAΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ - ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ?ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΠΟΣΑ ΧΡΕΗ ΑΦΗΣΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ?
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?Η ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ?
ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ? ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ? Η ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΔΟΥ?
ΑΝΟΙΞΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ,ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ Κ.ΒΟΥΡΛΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΝΕΕΣ ΔΗΜ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ(ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ).
Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ.
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΑΣ.
ΠΑΝΤΩΣ, ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΕΡΝΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ,ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΓΡΑΦΕΙΣ: ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝΕ ΟΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΔΗΜΟΙ ΜΩΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ, ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ Κ.Β ;; ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΟΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ Κ.Β, ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΦΟΡΟΙ ;;
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΤΕΤΡΙ, ΑΝΈΒΑΖΕ ΤΑ ΧΡΈΗ ΣΕ 3 ΕΚΑΤ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ , ΕΞΩ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΓΙΑ 7 ΕΚΑΤ.
ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΝΈΒΑΣΕΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Ή ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.
ΘΑ ΜΑΘΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΟΤΙ: Ο Δημος Μωλου-Αγιου κων/νου ανέλαβε τα χρεη των Καμ.Βουρλων ,γι αυτο τσιμουδια ;,

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ,ΑΠΛΑ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ - (ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΙΣ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ)ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΥΜΑΖΕΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΜΥΤΕΣ, ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ.. ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ( ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣ

Α] Μήπως θεσμικά υπάρχει οργανόγραμμα και διαδικασιά διοίκησης με ένα επικεφαλής με
αιρετούς αναλογικά εκλεγμένους και αυτό και μόνο είναι το ενιαίο;

Β] Μήπως είναι ένας γεωγραφικός χώρος ,με τις ίδιες ανάγκες ανάπτυξη, Αστικού περιβάλοντος τύπου ABANO,Γεωργικού τύπου Μακρακώμης-Σπερχειάδος,ή Κτηνοτροφικού τύπου Ανάβρας[Γούρα]ή
Βιομηχανικού τύπου ΛΆΡΥΜΝΑΣ;

γ] Μήπως τα Ιαματικά είναι κατά μήκος 25 km,και μένει μόνο να αξιοποιηθούν ΙΣΟΤΙΜΑ,αρα και οι ανάγκες για χρηματοδότηση θα περάσουν απο το Δ.Σ. του Δήμου θέλουν δεν θέλουν οι
Δημότες των Καμ. Βούρλων;

Δ] Μήπως τα ετήσια εισπραχθέντα ανταποδοτικά τέλη είναι ανα περιοχή ποσοτικά ίδια,δηλ, το
κόστος του [ Στόλου]των αυτοκινήτων καθαριότητος-ύδρευσης-φωτισμού,μαζί και το προσωπικό
για να παράξει υπηρεσίες θα ήταν ισοσκελισμένο χωρίς την υπεραπόδοση των τελών από την
Λουτρόπολη [4400] ρολόγια ύδρευσης.

ε] Μήπως οι προοπτικές στην αγορά εργασίας είναι τόσο καλές στο ΜΏΛΟ ή στον ΑΓΙΟ που δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να μιλά περί χρεών εκεί που υπάρχει αγορά άρα και έσοδα έχοντας το δεδόμενο ότι δεν υπάρχει ταμπέλα επίσημη σε αυτό το μαγαζί που παράγει.

Καί τέλος μόνο και μόνο που δεν μπορεί να υπάρξει αντικειμενική προσέγγΙση της κατάστασης
από την πλευρά κάποιων, δεν υπάρχει καμία περίπτωση αυτό το καλλικρατικό στήσιμο να
οδηγήσει στο μέλλον σε ουσιαστικό ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΕΑ.

Η αποσπασματική αιτιολόγηση [αιωρούμενα χρέη]δεν αναλύει επαρκώς το συνολικό πρόβλημα του
Δήμου που είναι κατά βάση ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΚΟΝΤΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ,ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ,αλλα
ουσιαστικά ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.