20 Απριλίου 2014

Συνέντευξη Γιάννη Συκιώτη

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger





Από το 372.gr

51 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κορίτσια ο Μπάρκουλης!!!
(μη μου πείτε πως δεν σας τον θυμίζει...)

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφερουσα η συνεντευξη του υποψηφιου δημαρχου...Οι απαντησεις του μου θυμιζουν τους διφορουμενους χρησμους της Πυθιας!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα!!!!ΣΩΣΤΟΣ Ο 9:10...!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά για βοηθάτε λίγο, αν κατάλαβα καλά προκύπτουν τα εξής:

α)ότι θα αφήσει την ιατρική ο Συκιώτης μιας και όπως είπε στην συνέντευξη θα είναι full-time δήμαρχος. (τα το δούμε αυτό …)
β)να εκμεταλλευτούμε το ΕΣΠΑ ?? (υπάρχει ακόμα το ΕΣΠΑ???) ανενημέρωτος είσαι γιατρέ, κάτσε διάβασε, ΕΣΠΑ τέλος…
γ)το όνομα λέει δεν πρόκειται να το κάνει Καμένα Βούρλα ή δεν πρόκειται να συμμετέχει το Καμένα Βούρλα σε κάποια σύνθετη ονομασία (πάμε για άλλο όνομα ???)

σωστά διάβασα ?

Γιατρέ, σπάστα και ξαναρίξτα γιατί δεν σε βλέπω καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία η συνέντευξη του Δ.Τσώμου.
Και ωραίες οι φωτογραφίες του Ιατρού.
Με 2 τηλέφωνα του θείου του,τσακίστηκαν να φτιάξουν την δημόσια εικόνα της Μαριονέτας, που οι ίδιοι την προσφωνούν "Ο Γιάννης ο Πιπίλας".

Θα πρότεινα, στο Ιατρό, να αλλάξει το Συκιώτης σε Πιπίλας.
Είναι ποιό πιασάρικο και έχει γίνει De Facto, φοβερό Brand Name.

Ανώνυμος είπε...

ανορθογραφίλα από την πρώτη πρόταση "...για της αυτοδιοικητικές εκλογές..." πληθυντικός άρα "τις" όχι "της"

τελικά στην 2η ερώτηση για τα 2 καρπούζια δεν απάντησε, ή μου φάνηκε? Ή μήπως με το full-time εννοεί ότι παρατάει το ιατρείο? Πάντως σαφές δεν είναι...

Κι αυτό το "θα κερδίσω" μου θυμίζει ελληνική ταινία του 60 με τον Κωνσταντάρα. Το "θα εκλεγώ" θα μου ήταν πιο σοφό...

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=wPdL8D03Bro

Ανώνυμος είπε...

και τι μας λεει ο ποιητης με τη φραση "Πβεπει ολοι ενωμενοι να πβοχωβησουμε!";μηπως να τον κανουμε πρωθυπουργο;στραταρχη;αρχιμανδριτη;(αντε να τα πει αυτα!)καναλαρχη ισως;ο σπερνων χρονια τη διασπαση σημαιοφορος της ενοτητας;μπα δεν θα παρω 10:15 20/4/14...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΘΑΡΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΘΡΕΥΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Α ΜΗ ΦΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΝΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕΙΣ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ( ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ) ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ( ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΤΛ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ( ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ - ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!!)

Ανώνυμος είπε...

9 32 Aυτος που λες εχει φαει καλα αλοιμονο απο εμας

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑΙΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Πολλα λαθη κανει ο Γιαννης ,το ενα μετα το αλλο ακομη και η συνεντευξη ηταν μια λαθος κινηση ,μια κινηση πανικου ,μια κινηση σωσιβιο!Δεν το περιμενα αυτο απο το φιλο μου το Γιαννη.

Ανώνυμος είπε...

Ας εμφανιστουν ολοι οι υποψηφιοι δημαρχοι μαζι και να απαντησει ο καθενας τους στις δικες μας ερωτησεις(,-ανησυχιες-προβληματισμους) και ας παρουν θεσεις και εμεις να τις καταγραψουμε οχι ως δημοσιογραφοι(αυτο ειναι ευκολο)αλλα ως ψ η φ ο φ ο ρ ο ι!Τα προβληματα μας δεν τα ξερει ο δημοσιογραφος αλλα εμεις οι δημοτες.Εμεις αποφασιζουμε για την καθημερινοτητα μας κι εμεις ειμαστε οι υπευθυνοι και οι συνυπευθυνοι του αποτελεσματος των εκλογων.Η σοβαροτητα της καταστασης δε συμβαδιζει με την κριτικη (τα πεπραγμενα των πρωην)!!!

Ανώνυμος είπε...

που είναι τα λάθη ρε καραγκιοζοπαίχτη? για πες τα μας! από πού και ως που η συνέντευξη ήταν λάθος? σαν τι μιλάς? είσαι επικοινωνιολόγος? άντε εδώ μέσα το κάθε λέσο λέει και την παπαριά του και όποιον πάρει ο χάρος. σκατίβλαχε !

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕΜΑΣ ΚΟΛΟΝΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑΤΡΕ

Ανώνυμος είπε...

Καλά σου λέει κύριε Σκατίβλαχε.

Μηπως έχεις σπουδάσει επικοινωνιολόγος?
Συνήθως εσείς οι Σκατίβλαχοι, ακουμπάτε τα λευτά σας στους πολιτισμένους Καμμενοβουρλιώτες (γνωστοί και ως κομένες γαλότσες).
Να τους κάνενε ποιο πλούσιους.

Τί θέλεις τώρα βρέ Σκατίβλαχε?
Δεν ξέρεις ότι ο Παπάς, ο Δάσκαλος, ο Χορωφύλακας (Βλέπε Στρατιωτικός) και ο Γιατρός μπορούν να έχουν άποψη και γνώμη.

Όχι βρε Σκατίβλαχε, πεσ μου τί δεν κατάλαβες.

Εσύ Σκατίβλαχε, μυρίζεις βουνιά και ιδρωτίλα. Δεν φοράς σινιέ αρώματα.

Και ειδικά, αν είσαι Δυτικά από τον Βοάγριο Ποταμό ή στα Ορεινά του Αγίου Κωνσταντίνου. ΔΕΝ έχεις το δικαίωμα, της ατομική γνώμης ή συλλογική άποψης των πραγμάτων-καταστάσεων που σε αφορούν.

Όχι πές μου τί δεν κατάλαβες.

Ανώνυμος είπε...

Το επιπεδο του καθενος φαινεται απο τον τροπο που εκφραζεται!Η αληθεια ποναει.......11.40

Ανώνυμος είπε...

ολες οι στημενες συνεντευξεις καλες φαινονται φιλε/η 11:40 21/4/14(θα με ρωτησεις αυτο για να σου απαντησω εκεινο ποσο παει;τοσα ο επικοινωνιολογος-τοσα ο δημοσιογραφος-τοσα ο φωτογραφος)"και ξερετε αν ου μη γεννητω παθετε κατι;εδω ειναι ο γιατρος σας.παρτε καρτουλα.α στο ιατρειο παιρνω τοσα,για επισκεψη στο σπιτι η τιμη αλλαζει(ποσο παει η εξεταση στο δημαρχειο;στο full time δημαρχειο;)γιατρε ποσο θα κοστισει στους ερμους δημοτες αυτου του τοπου η μετακινηση σας απο το ενα αφεντικο(Παταριας)στο γλυφταριο του Σταικουρα;ποσο μας εχετε κοστολογισει εσεις και το αφεντικο σας;ποσους φορους εχετε υπολογισει οτι θα εισπρατετε απο τους δημοτες για να κανει τα κολπα του ο υπουργισκος της κακιας ωρας;οπως και ολοι οι υπολοιποι αεργοι τεμπεληδες αχιρανθρωποι που δηθεν κυβερνανε;νομιζω οτι αυτες οι ερωτησεις δεν εγιναν στη συνεντευξη η κανω λαθος;χρονια πολλα και καλό ξημερωμα...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ 10:02! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ 1500 ΛΕΞΕΩΝ ΒΡΗΚΕΣ ΕΝΑ ΟΡΘΟΡΦΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ WORD ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΑΖΟΜΕΝΟ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αυτοί οι υποστηριχτές του Συκιώτη, πολύ αμόρφωτοι ρε αδελφάκι μου.!!!
Ο εκφραστικός τους λόγος δεν παίζεται. Ή νομίζουν ότι με αυτές τις εκφράσεις τους θα τον βγάλουν Δήμαρχο.
Με τέτοιο επίπεδο θα πάνε μπροστά αυτόν το τόπο ;
Να τους χαίρεται ο κ. Συκιώτης.
Τέτοια άτομα τον πλαισιώνουν ;
Έχετε ξεφύγει τελείως…
Μάζεψέ τους κ. Συκιώτη, έτσι δεν κερδίζεις, χάνεις.
Καλή συνέχεια και να τους χαίρεσαι…

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

φίλε 12:37, αυτά περί word, νομίζω ότι πρέπει να τα πεις αλλού, καθώς όλοι ξέρουν ότι ο ορθογράφος του word, διορθώνει λέξεις κι όχι λογικά νοήματα, γραμματική και συντακτικό. Ακριβώς επειδή η εν λόγω δουλειά είχε το νόημα να καθρεφτίσει το προφίλ του υποψήφιου, η προσέγγιση "διορθώνει το word", είναι εντελώς ερασιτεχνική. Χάθηκε ένας επαγγελματίας μέσα στους τόσους που ασχολήθηκαν - όπως περιγράφεις - που να μην επαναπαυθεί στο απλοικό word?

Ανώνυμος είπε...

9:32 π.μ., Απριλίου 21, 2014 - 9:34 π.μ., Απριλίου 21, 2014 - 11:40 π.μ., Απριλίου 21, 2014 - 12:03 μ.μ., Απριλίου 21, 2014 - 12:37 μ.μ., Απριλίου 21, 2014: ΓΡΑΦ. ΣΤΑΙΚ.

Ανώνυμος είπε...

Τα χέρια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μαρτυρούν ότι το άτομο προσπαθεί να συγκρατήσει μια αρνητική ή αγχώδη κατάσταση.
Ουσιαστικά είναι σαν να λέει ''Δεν είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου ή για σένα.
Είναι μια αρνητική αμυντική χειρονομία σημάδι ασυμφωνίας με τον συνομιλητή του και απόλυτης απάρνησης της πληροφορίας.
Που είναι οι επικοινωνιολόγοι του ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ;


































































Ανώνυμος είπε...

Συνηδημοτες ειτε μας αρεσει ειτε οχι απο οτι φαινεται ο γιατρος θα ειναι δημαρχος απο την πρωτη κυριακη.ας τον βοηθησουμε οσο μπορουμε και ας αφησουμε τα υπολοιπα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ,ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ:
ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΡΑΓΙΚΟ" ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ "ΤΗΣ" ΑΝΤΙ ΓΙΑ "6ΤΙΣ" ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ WORD ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ BLOG.ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΕΠΩΝΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟΣ "ΚΥΡΙΟΙ".ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ. ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΚΙΩΤΗ Ή ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ;ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Μήτσο δεν σε βρίσαμε κιόλας! Ένα λάθος ορθογραφικό γράφτηκε ότι έκανες (που το έκανες δηλαδή), χαλάρωσε…

Από την άλλη τι σημαίνει στυμμένη συνέντευξη?? Ότι οι ερωτήσεις είναι προκαθορισμένες και απαντώνται σε δεύτερο χρόνο. Εεε και ? το 95% των συνεντεύξεων είναι έτσι.

Δεν είπε κάτι κανένας για την δουλειά σου, ούτε τα πυρά αφορούν εσένα. Προφανώς και κανένας δεν έχει τίποτα με εσένα.

Εσύ την δουλειά σου έκανες …

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΓΩ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΣΥΚΥΩΤΗ ΚΛΠ. ΑΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΚΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ. ΕΔΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΦΕΛΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΦΙΛΕ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ" ΑΛΛΩΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Σωστά "μεροκάματο" παίρνεις.
Και το αφεντικό σου "μεροκάματο" παίρνει, αντίστοιχα από τους διαφημιζόμενους επαγγελματίες και συνεντευξιαζόμενους.
Και σου ορίζει φυσικά, τί θέλει από εσένα.

Πες μας όμως:
1. αν το πλάνο της συνενευξης ήταν δικό σου?
2. αν λείπει, έχει προστεθεί ή έχει τροποποιηθεί κάτι?

Με απλά λόγια.

Υ.Γ Μην το παίρνεις κατάκαρδα, αλλά από τα ΜΜΕ , είμαστε "καμένοι" ως λαός. Και η γνωστή σοφία των προγόνων μας προτρέπει : "να φυσάμε και το γιαούρτι"
Ο Νοών νοείτο....

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η συνέντευξη πόνεσε αρκετούς... Εγώ πάντως δεν βλέπω κάποια στημένη ερώτηση, και για τον Παταργία τον ρώτησε, και για το όνομα, και για τις προτεραίοτητες του, τι έπρεπε να τον ρωτήσει δηλαδή.
Blogger, γιατί δεν παίρνεις και εσύ μια συνέντευξη από τους υποψηφίους και μετά θα κρίνουμε ... γιατί τώρα όλοι με τον Συκιώτη ασχολούμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ο κ.Συκιώτης αποδείχτηκε ελάχιστος πολιτικά έρχονται πραγματικές ανατροπές ,ο ίδιος θα μείνει στην ιστορία του ως αρνητική σελίδα στα προεκλογικά του Δήμου μας.
Προσωπικα τον είχα προειδοποιησει μακριά από τα σφιγκαγγαλιάσματα με τον Σταικούρσ. Δεν με άκουσε παρότι υπήρξαμε συμφοιτητές πάντοτε επιδείκνυε μια ενδοτικότητα αποτέλεσμα της προσωπικής του ανασφάλειας. Γιαυτο ειδικά τα Καμένα Βούρλα οφείλουν να αναδείξουν μια εντελώς αφθαρτη υποψηφιότητα χωρίς κανένα συμβιβασμό. Δημαρχος χωρίς τα Καμένα Βούρλα δεν βγαίνει και ο Βούδας να κατεβεί. καντε πίσω Παπαναγιώτου, Αντωνίου και τιμωρήστε σταϊκουρόφωνα ,αν έχετε απίδια αλλιώς υποταχτείτε.Συσπείρωση Καμενα Βούρλα εδώ και τώρα ,δεν ειμαστε επαρχια του Μώλου ειμαστε η έδρα του Δημου ειμαστε η βιτρίνα του Δήμου,κάτω τα χερια απο τα Καμένα.Κια επειδη βλεπω να σεβούν σε βαρος των Καμένων πάρτε τους (πολιτικά0 τα κεφάλια.
Γιάννης Σπανός

Ανώνυμος είπε...

Να ξέρετε όλοι σας ότι στο τέλος τις εκλογές θα τις πάρει ο Αντωνίου....αφήστε τον κύριο Συκιωτη να λέει ότι θέλει....

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο φίλε....Κανένας ΔΝ είναι καλύτερος από τον Αντωνίου

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν ειναι καλύτερος απο τον Μάκη .......δυνατά Μάκη για περισσότερα φέσια στο δήμο ......εμπρός μεγαλε εκτός και προλάβει η εφορία και σου περάσει μεταλλικά βραχιολακια........και αποτι ξέρω πολυ σύντομα θα συμβεί.....

Ανώνυμος είπε...

Προς 6:19 22 Απριλίου 2014.Αφού σου αρέσει τόσο ο Αντωνίου να του μοιάσεις. Εμείς την είδαμε την προκοπή του.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σοβαρη η τοποθετηση του κ.Γιαννη Σπανου!Αυτο πρεπει να μας ενωσει για να ανεβουμε στις εκλογες χωρις συμφωνιες και ανταλλαγματα να ανεβουμε και σε επιπεδο και σε στοχους και σε εργα!!

Ανώνυμος είπε...

TIS EKLOGES THA TIS PAREI O MITSOS O BOURLIS! TELOS.-

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί σου 8:24........απο αυτούς που περνουν μέρος ποιο σοβαρός ειναι!!!!!!!!

Γ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ είπε...

Κε αρχισυντάκτη

Η συνέντευξη του κ. Συκίωτη θυμίζει έκθεση ιδεών ξεχνώντας τρία πράγματα ότι η ενασχόληση με το Δήμο είναι πολιτική. Η πολιτική έχει δύο σκέλη: Ιδέες και οικονομία. Και ότι οι πολιτικές εξυπηρετούν συμφέροντα.(κοινωνικές τάξεις).

Υ.Γ. Με πραγματικό ενδιαφέρον περιμένω να ακούσω από ποια προγράμματα και ποιους κωδικούς θα χρηματοδοτηθεί ο Δήμος από το νέο ΕΣΠΑ.

Γ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΝΟΤΥΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΑΣ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΘΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς 6:50 Ναι ρε φίλε/η την είδα την προκοπή του πάλεψε για τα καμμένα ΔΝ είπα ότι είναι ΔΝ έκανε λάθη αλλά πάλεψε έκανε τόσα. Πράγματα ανέδειξε τα καμμένα ΒΟΥΡΛΑ με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσε....αυτή ήταν η προκοπή του και η διάφορα του από τους άλλους ότι οι άλλοι ΔΝ έκαναν τίποτα το αξιοσημείωτο ενώ αυτός έκανε.....

Ανώνυμος είπε...

Προς 3:56
μην κλαις αλλο φτανει σκουπισε τα ματακια σου ειπαμε περασμενα μεγαλεια και διηγοντας τα να κλαις.Πρεπει να συνηθισεις ο Mακης δεν προκεται να ξαναδει δημαρχειο ουτε με κυαλια.Mια φορα κανει ο κοσμος τετοια λαθη δευτερο λαθος ειναι μακακια.θα μεινει η ελια μπροστα απο την εκκλησια για να τον θυμομαστε και το συντριβανι το οποιο δεν του το χρεωνω εξ ολοκληρου γιατι το τελειωσαν αλλοι.αλλο εργο λυπαμαι δεν μπορω να θυμηθω

Ανώνυμος είπε...

Προς 3:56

αντε αγορι μου τραβα να κανεις τα μαθηματακια σου μη φωναζει η μαμα και ασε την πολιτικη για τους μεγαλους ο θεος να βαλει το χερι του να μη μας προκυψει κανενας νεος αντωνιου στο μελλον

Ανώνυμος είπε...

Τι προσπάθεια έκανε ο Αντωνίου 3:56μ.μ.την είδαμε.Το όνομα του Δήμου το είχε ΄΄κανονίσει΄΄, τόσα έργα απλήρωτα που τα πλήρωσε ο Τετριμίδας. Τα μόνα που είχε πληρώσει ήταν αυτά των 45.000 ευρώ με απευθείας αναθέσεις στους ίδιους και ίδιους κολλητούς του. Ρώτησε να μάθεις τι χρέος βρήκε και τι χρέος άφησε. Ατασθαλίες ατελείωτες με την ΔΕΠΑΚΑΒ.Γιά κανέναν που δεν γνωρίζουμε πες μας και άστον τον Αντωνίου που πολλοί τον ψάχνουν αλλά όχι για Δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Το πιό ωραίο ειναι οτι αυτοι οι κολλητοί του σέρνουν τωρα τα εξ αμαξης. Θα επανέλθω Mακη με περισσότερες πληροφοριες για αυτους καποια στιγη πρεπει να μαθεις για αυτους που σου σκαβουν πισωπλατα το λάκκο,γιατι αυτούς τουλάχιστον τους βοηθησες και δεν έπρεπε να φερθούν έτσι

Ανώνυμος είπε...

Γνωστη ελληνικη συνηθεια:οι κολλητοι σου και ποσο μαλλον οι ευεργετημενοι κολλητοι σε χτυπουν πισωπλατα!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς 4:28 πως δεν θυμάσαι θυμάσαι και αλλά έργα αλλά η ζήλια που έχετε όλοι σας για τον Μάκη σας θολώνει τα μάτια ΔΝ θυμάσαι 4:28 την συναυλία στο μεγάλο γήπεδο την θυμάσαι ΔΝ θυμάσαι τις μελέτες για τα ιαματικά νερά που ΔΝ πρόλαβε να τις τελειώσει και αυτές τις θυμάσαι όλα τα θυμάσαι απλά ΔΝ θες να τα παρουσιάσεις στον κόσμο για να τον κατακρινεις....

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα πλάκα έχεις 2.52. Έχεις μια εντελώς λανθασμένη εικόνα για το τι σημαίνει έργα σε έναν Δήμο. Μια συναυλία και μια μελέτη τεχνικά και οικονομικά μη εφαρμόσιμη ΔΕΝ είναι έργα. Ξεκόλλα!

Ανώνυμος είπε...

Προς 2:52 συναυλια?τισυναυλια? Για τα πανηγυρια δηλαδη? Ναι γι'αυτα
ηταν καλος.Κι απο μελετες αλλο τιποτα ,απο εργα δεν ειδαμε τιποτα.